Мобилно меню

Хороскоп за петък, 29 септември 2023 г. (Всички зодии)

Стрелците да се опитат да се придържат към плановете, които са направили по-рано, с постоянство ще постигнат това, към което се стремят отдавна, за Скорпионите началото на деня може да бъде доста объркващо, ще им бъде трудно да се концентрират върху работата си
Хороскоп за петък, 29 септември 2023 г. (Всички зодии)
1742

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Не всичко ще се окаже така, както бихте искали. Вероятни са забавяния в работата. Но ще сте още по-упорити от обикновено, а и ще проявите завидна изобретателност, така че със сигурност ще постигнете желаните резултати. В работата си е малко вероятно да можете да използвате само доказани методи, така че бъдете готови да импровизирате. Но в комуникацията е по-добре да се придържате към общоприетите правила. Не казвайте и не правете нищо, което може да ядоса другите.

Ще трябва да обърнете внимание на семейните дела и да се погрижите за близките си. Неочаквани разходи не са изключени. Но няма да има сериозна заплаха за бюджета, ще става въпрос за незначителни суми.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще е доста напрегнат, но все пак ще е успешен. В деловата сфера може да се открият нови възможности и вие ще се опитате да се възползвате от тях, не се обърквайте и проявете инициатива навреме. Знанията и опитът, придобити преди много време, ще бъдат полезни. Може би благодарение на тях значително ще увеличите доходите си.

Първата половина на деня ще бъде много натоварена. Най-вероятно по това време ще трябва да решите няколко трудни проблема наведнъж. Но поне ще ви радва това, че никой не се опитва да се намеси. По-късно ще има благоприятен период за почивка, разходки и пътувания, общуване със стари приятели.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Днес ви очакват много приятни изненади. Благодарение на успешното стечение на обстоятелствата, бързо ще се справите с въпрос, който преди е изглеждал почти безнадежден. Хората, които преди това не са искали да ви подкрепят, ще погледнат по различен начин на вашите идеи и ще ви предложат помощ при осъществяването на вашите планове. Вероятно е началото не само на бизнес, но и на романтични отношения.

В следобедните часове са възможни леки затруднения в общуването и неприятни разговори. Но вие ще запазите самообладание, ще намерите начин да избегнете конфликтите и бързо ще разрешите всичко.


РАК (22 юни - 22 юли)

Общуването с другите днес ще бъде по-лесно от обикновено. Бързо ще се досетите какво мислят новите ви познати и ще разберете близките си от един поглед. Вероятни са промени към по-добро както в бизнес, така и в личните отношения. Както разногласията, така и взаимните оплаквания ще останат в миналото. Ще намерите начин да развеселите и забавлявате тези, които имат лош ден, както и ще изненадате приятно любимия човек с нещо.

По-добре е да не бързате да обсъждате сериозни въпроси - втората половина на деня е подходяща за това. Ще бъде благоприятна и за сделки и покупки.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят е идеален за приключване на стари задачи и решаване на проблеми, над които отдавна сте се озадачавали. Бързо ще стане ясно какво можете да постигнете и какво още не можете, така че няма да се налага да губите време и енергия за очевидно безнадеждни проекти.

Вероятни са примамливи предложения. Днес ще ги оцените разумно - няма да строите въздушни замъци, няма да вярвате на празни обещания. Така ще избегнете напразни надежди и разочарования. От гледна точка на личните отношения денят ще бъде благоприятен. Дългогодишните познати ще ви зарадват с добри новини, а човекът, когото харесвате отдавна, ще поеме инициативата в общуването.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не се опитвайте да постигнете невъзможното. Това е добър ден, но може да възникнат някои трудности. Някои неща ще трябва да бъдат отложени - хората, на чиято подкрепа сте разчитали, ще имат нови планове и едва ли ще можете да се справите без помощ. Но малко по-късно определено ще се върнете към това, което сте планирали, и тогава всичко ще се получи.

Срещите със стари познати ще ви зарадват. Дори и да не общувате често напоследък, днес ще има интересни теми за разговор и неща, които ще искате да правите заедно. Вечерта ще бъде благоприятна за общуване с любимия човек. Възможно е да си кажете някои важни неща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес е особено важно да гледате реално на нещата и да не си създавате илюзии. Ще успеете да направите много, но ще има и задачи, с които все още не можете да се справите. Опитайте се да не хабите енергия за очевидно безперспективни проекти. Вслушайте се в интуицията си - тя ще ви подскаже върху какво трябва да се съсредоточите в момента и какво е по-добре да отложите.

Хората около вас ще ви наблюдават особено внимателно, така че ще забележат не само успехите, но и провалите ви. Опитайте се да не реагирате прекалено на критичните забележки, дори и да не са достатъчно фини.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на деня може да бъде доста объркващо. В този момент ще бъде трудно да се концентрирате върху работата. Освен това емоционалният фон ще бъде нестабилен, така че не всеки ще може да запази самообладание. В този момент обаче няма да възникнат сериозни проблеми и ще се справите бързо с дребните трудности, ако не се тревожите твърде много.

Втората половина на деня е идеална за довършване на стари задачи и коригиране на допуснати по-рано грешки. Влиянието на положителните тенденции в областта на личните отношения ще бъде силно - ще видите, че хората са привлечени от вас.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Опитайте се да се придържате към плановете, които сте направили по-рано. Това няма да е толкова лесно, но ще избегне суетене и объркване, както и решения, за които по-късно ще съжалявате. С постоянство ще постигнете това, към което се стремите отдавна. Някои може да ви завиждат на успеха, но едва ли ще посмеят да застанат на пътя ви или да ви навредят по някакъв начин.

Възможни са необичайни срещи. Веднага ще харесате новите си познати и симпатиите ще бъдат взаимни, едва ли някой ще може да устои на вашия чар. Възможен е романтичен интерес.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес много неща ще правите добре. Звездите ще ви подкрепят в новите начинания и ще ви помогнат да постигнете отлични резултати там, където представителите на други зодии не успяват. Хората, които преди малко са се интересували от вашите успехи, най-накрая ще им обърнат внимание и ще предложат нещо интересно. Най-упоритите Козирози ще имат шанс да се изкачат по кариерната стълбица.

Можете лесно да намерите общ език с всички, които ви интересуват. Ще бъде възможно спокойно да се обсъдят въпроси, които преди това са предизвикали много разногласия и разгорещени дебати.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви много натоварен ден. Ще има много повече работа и грижи от обикновено и ще трябва да се потрудите, за да се справите с всичко навреме. Възможно е отдавнашни проблеми, които само вие можете да решите, да ви напомнят за себе си. Въпреки трудностите, които понякога възникват, ще останете оптимисти и ще има всички основания за това.

Влиянието на положителните тенденции постепенно ще се засили. Втората половина на деня ще бъде много по-приятна от първата, подходяща за важни срещи и сериозни разговори. Много Водолеи ще имат страхотни идеи.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят ще бъде успешен. Подходящ е за довършване на стари задачи и за започване на нещо съвсем ново. Така или иначе ще се справите чудесно. Сложните финансови въпроси могат да бъдат решени и съдебната конфронтация ще приключи по най-благоприятния за вас начин.

Няма да има трудности в общуването с близките - те ще ви разберат правилно и ще ви подкрепят, ако е необходимо. Вероятни са промени към по-добро във връзки, които доскоро не бяха лесни. Хората, които преди са били студени и дистанцирани, ще бъдат приятелски настроени и готови да установят контакт с вас.

2023 © Варна е

Хороскоп за сряда, 17 април 2024 г. (Всички зодии)

За ТЕЛЦИТЕ има малка вероятност за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще им помогнат да избегнат неприятностите, РАЦИТЕ да вземат решения въз основа на собствения си опит, да не се вслушват много в съветите на околните, най-вероятно собственото им мнение ще бъде най-правилното
Хороскоп за сряда, 17 април 2024 г. (Всички зодии)
629


ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да действате според плана, тогава ще постигнете много и ще поставите основата за бъдещи постижения. Дори трудните работни задачи ще бъдат напълно разрешими. Взаимодействието с колегите ще бъде успешно и ще помогне на общата кауза. Много Овни ще открият в себе си особена артистичност, благодарение на която ще се разкрият по неочакван начин. Има вероятност бизнес отношенията да прераснат в романтични.

Целият ден е благоприятен за задушевни разговори с любимия човек, обсъждане на общи планове за бъдещето. Ако решите да прекарате вечерта извън дома, ще получите много ярки впечатления.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Започнете деня с обсъждане на идеи и планове. Дори ако вашата гледна точка не бъде приета веднага, вие ще можете да намерите аргументи, за да убедите всички, че сте прави. Има малък шанс за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще ви помогнат да избегнете неприятностите. За Телците, които ще подпишат важни документи, е по-добре да направят това възможно най-рано, след това ще има много спешни въпроси.

Вечерта се опитайте да не оставате до късно на работа и прекарайте време със семейството си. Ще имате нужда от грижи и подкрепа от близките.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

В началото на деня трябва да се заемете със стари несвършени задачи, в противен случай те ще напомнят за себе си дълго време. Възможно е да се чувствате притеснени поради неизпълнени задължения и прекомерно натоварване. Не изпадайте в паника. След като успеете да се успокоите, ще разберете, че всъщност всичко е много добре. Ако можете да се съберете, ще се справите успешно с всичко.

Много скоро ще стане забележимо по-лесно. Изпитаните във времето колеги ще се радват да ви подкрепят. Вечер в компанията на близки приятели или любим човек ще бъде успешен завършек на натоварения ден.


РАК (22 юни - 22 юли)

Вземайте решения въз основа на собствения си опит, не се вслушвайте много в съветите на колегите си. Най-вероятно вашето мнение ще бъде най-правилното. Малките неприятности могат да нарушат рутината ви, така че използвайте способността си да превключвате бързо. Но онези Раци, които отиват в командировка, ще имат късмет във всеки смисъл.

Преразгледайте приятелствата си. Може да е време да прекратите връзка, която вече не ви носи никаква полза или удоволствие. Вечерта е благоприятна за сериозни разговори със семейството и правене на планове за бъдещето.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Днес не трябва да обръщате внимание на предчувствията. Най-вероятно те ще се окажат неверни. Ще сте склонни да се тревожите повече от обикновено, но това скоро ще отмине. Работният процес няма да се получи точно както сте очаквали. Вашата активност и решителност обаче ще ви помогнат да се справите бързо и ефективно с важни задачи.

Следобед ще станете по-авторитетни и уверени в себе си. Ето защо можете лесно да се справите както с бизнес въпроси, така и с лични проблеми, ако възникнат такива. 


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Фокусирайте се върху рутинни задачи, които изискват стандартен подход. Ще бъде малко трудно да запазите емоционална стабилност сутринта. Колегите ще са неохотни за контакти и не винаги стриктно ще изпълняват обещанията си. Опитайте се да избягвате спонтанните покупки, има опасност от ненужни разходи.

Вечерта настроението ви ще се подобри, всички проблеми ще се окажат незначителни и лесно разрешими. Ще дойде подходящият момент да поканите любимия човек някъде. Девите, които търсят нови запознанства, също не трябва да седят вкъщи, а да се възползват от възможността да се запознаят с нови хора.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

На сутринта няма да е лесно да намерите общ език с другите. Затова си струва да обърнете максимално внимание на онези задачи, които пряко засягат вашия професионализъм и репутация. Вероятни са недоразумения в разговорите с бизнес партньори, така че онези Везни, които се занимават с бизнес, трябва да отложат важните разговори за по-късна дата. 

Най-добре е да прекарате вечерта с любими хора, ще бъде приятно и спокойно. Можете да вършите домакинските задължения заедно, това няма да е скучно и уморително, напротив, ще ви сближи още повече.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вашите лидерски умения ще бъдат на висота, така че е време да се включите активно в бизнеса. Ще получите заслужена похвала и подкрепа от ръководството. Ще бъде възможно да се разрешат много сложни въпроси, които преди това бяха постоянно отлагани за по-късно. Скорпионите, които планират сделки с недвижими имоти, ще имат късмет да намерят много изгоден вариант. 

В личния живот ви очаква емоционален подем. Тези, които са във връзка дълго време и стабилно, ще достигнат ново ниво на емоционална близост. Тези, чиято романтична история тепърва започва, ще имат късмета да намерят още повече допирни точки един с друг.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Работният ден ще бъде успешен, ще спечелите насърчение от началството. Ще бъдете добри в разрешаването на сложни и объркващи въпроси. Колегите и ръководството ще могат да ви дадат добри идеи, но резултатът ще зависи от вас. Благоприятен момент за преговори, но е за предпочитане те да се водят на ваша територия.

Вечерта е по-добре да не започвате нищо сериозно и да не отделяте твърде много време на домакинските задължения. Оптималното решение би било добра почивка в компанията на членове на семейството или близки приятели.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще имате нужда от максимално внимание и предпазливост. Нищо драстично няма да се случи, но здравият разум и предпазливостта няма да навредят. Внимателно обмислете всички оферти, които ще ви бъдат отправени, имайте предвид вашите интереси и едва тогава вземете окончателното решение. Доверените хора ще ви кажат как е най-добре да постъпите. 

За Козирозите, които планират големи покупки или парични депозити, е по-добре отново да изчислят всичко и да обърнат внимание на възможните капани. Близките ви във всеки случай ще ви подкрепят, но на новите познати не бива да се доверявате безусловно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате склонност към поемане на много задачи и често ще се разсейвате. Това може да няма добър ефект върху резултатите от работата ви, така че трябва да се опитате да се съсредоточите върху основното. Завършете незавършените задачи, съгласете се да отложите крайните срокове за онези от тях, с които просто нямате време да се справите. Избягвайте публичното говорене и преговорите, за тях ще дойде по-подходящ момент.

За семейните Водолеи е важно да отделят време на любимите хора. Ще е възможно да заздравите връзката помежду си, както и да преминете от работен режим към по-спокоен и отпускащ.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Сутринта ще се получи суетене, често ще се разсейвате за дребни неща от колеги и роднини. Затова отложете най-трудните задачи за няколко часа, намалете комуникацията до минимум и се заемете с прости рутинни проблеми. Много скоро ще можете да се настроите на работеща вълна и тогава всичко ще върви доста добре. Рибите, които ще подписват важни документи, трябва да проверяват отново данните, за да не допуснат случайни грешки.

Вечерта е благоприятна за общуване с роднини, приятели или нови познати. Можете да отидете на гости, да останете у дома или да посетите мащабно събитие, във всеки случай ще останете доволни.

2024 © Варна е