Мобилно меню

Хороскоп за петък 3 март 2023 г. (Всички зодии)

Близнаците ще си имат дребни ядове, Девите да се опитат да са максимално спокойни, колкото и трудно да им е това
Хороскоп за петък 3 март 2023 г. (Всички зодии)
935

 

Овен

Днес ще сте толкова заети със собствените си дела и мисли, че това може леко да разстрои околните. Близките може да не се радват на вашето внимание, а приятелите няма да разберат защо отказвате техните покани. Отделете време за разговор и се опитайте да обясните всичко - това ще избегне претенции и негодувание.

Вероятен е значителен напредък в работата, академичен успех. Денят е много подходящ за събиране и анализ на информация, както и за свързване с хора, чиято подкрепа и опит могат да ви бъдат полезни. Възможни са малки парични потоци.

 

Телец

Началото на деня със сигурност ще донесе някои неочаквани събития. Няма веднага да стане ясно как да се отговори на тях - ще отнеме време, за да разберете всичко. Съветите на познати едва ли ще са ви полезни, но можете да се доверите на съветите на собствената си интуиция.

Всички важни разговори трябва да се отложат за следобед. Този път ще успеете да се разберете дори с онези, с които преди не сте могли да намерите общ език. И този период ще бъде благоприятен за възстановяване на стари връзки. Някои Телци ще се помирят с хора, с които са съжалили, че са се скарали.

 

Близнаци

Началото на деня няма да мине без притеснения и дребни ядове. Но влиянието на положителните тенденции ще нараства бързо и промените към по-добро няма да закъснеят. Възможни са добри новини по отношение на работата. Ще се отворят възможности за кариерно израстване - опитайте се да покажете най-добрата си страна.

Вечерта ще бъде благоприятна за общуване с най-близките хора - ще се разбирате перфектно. Но с нови запознанства трябва да сте нащрек. Те може да не са толкова приятни и безобидни, колкото изглеждат днес.

 

Рак

Съсредоточете се върху работата и други полезни неща - днес ще ви се отразят особено добре. Ще видите възможности, на които никой не е обръщал внимание преди, и се опитайте да се възползвате от тях. Звездите днес ще бъдат особено благосклонни към Раците, които се занимават с търговска дейност и търсят нови партньори.

Денят ще е добър и за учене. Ще запомняте нова информация без затруднения, няма да имате проблеми с решаването на сложни задачи. Вашите знания могат да бъдат полезни на други. С хора, които днес се обръщат към вас за подкрепа или съвет, скоро ще се сприятелите.

 

Лъв

Действайте решително и не губете време за дреболии. Този ден е подходящ за решаване на важни въпроси, за сериозни разговори, за дела, чието успешно завършване мнозина чакат. Ще успеете в това, което преди е изглеждало изключително трудно за всички. Това ще впечатли другите, мнозина ще искат да ви опознаят по-добре.

Много Лъвове днес трудно ще разделят деловите и личните отношения. Но това няма да е проблем. Вашите харесвания и антипатии няма да ви попречат да се справите с работата, а подкрепата на близки ще ви помогне бързо да разрешите професионални проблеми.

 

Дева

Опитайте се да запазите спокойствие. Днес ще бъде много по-трудно от обикновено. Денят ще донесе много тревоги и трудности, емоционално ще реагирате на това, което друг път не бихте взели присърце. Те могат да разстроят действията на близките.

Влиянието на положителните тенденции ще нараства постепенно. Вечерта със сигурност ще ви хареса. Подходяща е за романтична среща, общуване с човек, когото бихте искали да харесате. Много Деви ще искат смяна на обстановката и ще имат такава възможност.

 

Везни

Опитайте се да избягвате ненужната суета, не извършвайте необмислени действия и запазете спокойствие, независимо какво се случва наоколо. Днес мнозина могат да бъдат водени от емоции, а вие ще се ръководите от здравия разум и затова ще успеете. Мнозина ще харесат вашия сериозен подход към бизнеса. Хората, които преди са се съмнявали, че си струва да правите бизнес с вас, ще осъзнаят, че са грешали.

Не бързайте да харчите пари. Помислете два пъти, преди да правите сделки или да купувате неща, без можете да минете. Днес ще се характеризирате с екстравагантност, която може да доведе до излишни разходи.

 

Скорпион

Не искате да губите време напразно, ще действате бързо и решително. Ще можете успешно да завършите това, върху което сте работили дълго време, и резултатът няма да ви разочарова. Струва си да поемете инициативата в професионалната сфера. Хората около вас със сигурност ще оценят вашите идеи, ще искат да участват в тяхното изпълнение. Някои Скорпиони ще намерят много мощни съюзници.

Вашите думи и дела днес ще направят голямо впечатление на мнозина. Може би хора, които преди са били враждебни, ще искат да ви опознаят по-добре. Интуицията ще ви подскаже дали да се свържете с тях.

 

Стрелец

Добър ден за важни преговори, публични изказвания, срещи с хора, които трябва да ви направят добро впечатление. Лидерските ви качества ще бъдат особено ярки днес. Ако трябва да съберете и ръководите екип от съмишленици, за да решите някаква трудна задача, със сигурност ще се справите с това.

Пътуванията ще бъдат добри. Те ще бъдат особено приятни, ако сте придружени от любим човек. Но Стрелците, които тръгват на път сами, няма да има от какво да се оплакват.

 

Козирог

Денят ще бъде особено благоприятен по отношение на личните отношения. Подходящ е за среща с приятели, някакво семейно събитие, романтична среща. Дори сложни въпроси, които преди са предизвиквали много разногласия, могат да бъдат обсъдени спокойно и конструктивно. Ще разберете как да решавате проблеми, които преди са разстройвали всички.

Денят е подходящ и за работа и други полезни дейности. Успехът обаче едва ли ще се постигне бързо и лесно. Но трудностите няма да ви изплашат и няма да ви принудят да отстъпите. Всичко ще се окаже постижимо, дори не се колебайте.

 

Водолей

Ако имате нещо важно предвид, не си губете времето. По-добре е да се заемете със сериозен бизнес сутринта, както и да обсъждате сериозни въпроси. Дори хора, които преди са се интересували само от собственото си мнение, ще ви изслушат внимателно. Някои Водолеи ще успеят да убедят стари противници, да привлекат скорошни съперници на своя страна.

За втората половина на деня е по-добре да не планирате нищо специално. Това е времето да се отпуснете и да се възстановите, да правите прости, но все пак изискващи внимание неща.

 

Риби

Няма да е лесно да запазите спокойствие. Неочаквано ще се появят много неща, нови задачи и други хора може да се нуждаят от вашата помощ. Няма веднага да стане ясно какво да направим на първо място. Дайте си малко време да обмислите нещата и да подредите приоритетите.

Денят ще е благоприятен за общуване с хора, които ви разбират и подкрепят. Но от тези, които предпочитат да критикуват всички ваши действия и да правят язвителни забележки по всякакъв повод, днес трябва да стоите възможно най-далеч. Такива хора днес могат да ви извадят от равновесие за дълго време.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ ще имат време да се справят с домакинските задължения, да обсъдят планове за бъдещето с близки и да вземат, така чаканите, важни решения, при РИБИТЕ е възможна поява на романтичен интерес, но нека да бъдат внимателни и да не се влюбват от пръв поглед,
Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Не бързайте със заключенията и действайте внимателно, тогава всичко ще се нареди добре. Разумните крачки ще ви доведат до целта ви по възможно най-краткия път. Постоянството и самоувереността ще ви помогнат да постигнете това, към което отдавна се стремите.

Избягвайте споровете с близките. За семейните Овни е особено важно да се контролират и да не се дразнят за дреболии. Тогава ще бъде възможно да поддържате мирни отношения и да потискате конфликтите в зародиш. Денят е идеален за полезно пазаруване. Дори скъпи покупки, като мебели или домакински уреди, ще се окажат успешни и ще носят радост в продължение на много години.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще ви се наложи да отделите повече време за домакинските задължения, отколкото сте очаквали. Може да се наложи да направите някои дребни ремонти. Ще дойде време да разчистите нещата и да се отървете от ненужните вещи. Но резултатът от вашите усилия ще ви зарадва. Възможно е по-възрастни роднини да се опитат да се намесят във вашите дела. Опитайте се да не се дразните и реагирайте с хумор, така ще избегнете евентуална обида от тяхна страна.

Много Телци ще станат особено очарователни, така че лесно могат да впечатлят другите. Ще можете да намерите общ език дори с тези, с които напоследък ви е било трудно да общувате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори ако нищо не върви според очакванията, няма да се откажете от това, което сте започнали. И ще бъдете прави. Упоритостта и настойчивостта ще ви помогнат да се справите с всякакви трудности, а резултатът много ще ви зарадва. 

Денят ще бъде изпълнен с общуване с различни хора. Някои Близнаци ще имат шанс да възстановят прекъснати връзки. Но първо си струва да помислите дали това наистина е добра идея. Интуицията ще ви подскаже правилното решение. Възможни са малки кавги по незначителни въпроси. Спокойствието и желанието да разберете всичко ще бъдат в ръцете ви. Конфликтът може бързо да бъде потушен, а разногласията - изяснени.

 
РАК (22 юни - 22 юли)

Някои неща ще отнемат повече време от очакваното. Но във всеки случай ще постигнете много. Ако е необходимо, потърсете помощ от приятели или познати, които на свой ред сте подкрепяли преди. Те ще се радват да ви помогнат.

Много Раци ще се стремят да бъдат особено активни в грижата за други хора. Някои обаче може да се опитат да се възползват от вас, така че не разрешавайте това да се случи. Обсъждането на финансови въпроси с членовете на семейството ще бъде успешно - в резултат на разговора ще направите много полезни заключения.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще бъде изпълнен със суматоха. Ще трябва да обръщате внимание на малки неща, постоянно да превключвате от едно на друго. Всичко ще се нареди добре, ако запазите спокойствие. Внимавайте с разходите си, има голям риск да похарчите твърде много за нещо маловажно. Пътуванията в компанията на любими хора ще бъдат успешни.

На някои Лъвове ще им е по-трудно от обикновено да намерят общ език с другите. Нещо ще трябва да се обяснява и изяснява няколко пъти. В особено трудни случаи положителното отношение и чувството за хумор ще помогнат. Понякога е най-добре да разведрите настроението с непринудена шега.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Трезво преценявайте силите си. Може би е по-добре незабавно да преразгледате приоритетите и да коригирате плановете, вместо да се опитвате да се справите с увеличеното работно натоварване. Ако проявите благоразумие, денят ще се развие добре, въпреки че все още е вероятно малко объркване сутринта. Девите, които са заети с учене, ще трябва да положат повече усилия от обикновено. Ще бъде малко по-трудно да придобиете нови знания.

Общуването с любимите хора ще донесе голямо удоволствие. Лесно е да създадете нови запознанства и да предизвикате симпатии у другите.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Започнете деня си с малки домакински задължения. Не трябва веднага да започвате нещо мащабно, има шанс бързо да прегорите и да загубите интерес. Бъдете внимателни с обещанията, не се съгласявайте на никакви предложения, преценявайте разумно силите си и наличието на свободно време. В следобедните часове много Везни ще получат дългоочаквана новина. 

Вечерта ще бъде успешна за общуване както с близки хора, така и със скорошни познати. Ако имате романтична среща, изберете познато място за нея. Така ще се почувствате по-спокойни и всичко ще мине добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще имате време да направите много полезни и трудни неща. Малките трудности няма да ви обезпокоят. Не бива обаче да поставяте прекомерни изисквания към себе си. Изключително важно е да отделите време за почивка. Най-добре отидете на кратко пътуване до ново място или поне се разходете някъде, където не сте били, за предпочитане в приятна компания.

Семейните Скорпиони ще имат пълна идилия в отношенията си. Ще започнете да се разбирате с половин дума. Но с последните познати бъдете предпазливи. Първото впечатление може да е приятно, но грешно.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят няма да донесе съществени промени, но ще върви доста добре. Домакинските задължения ще изискват вашето внимание. Може би по-възрастните роднини ще се нуждаят от помощ. Ще можете да я осигурите, но за да направите това, ще трябва да оставите настрана собствените си планове за известно време. Ако трябва да пътувате, планирайте времето си правилно. Днес закъсненията при пътуване са повече от вероятни.

За семейните Стрелци ще бъде трудно да обърнат достатъчно внимание на всички близки хора. Някои може да се обидят от това. Но вашият любим човек ще реагира на стечението на обстоятелствата с разбиране.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще донесе много грижи. Ще трябва да се занимавате със собствените си дела, да решавате проблемите на близки и може би да коригирате грешките на другите. Няма да е лесно, но можете да се справите. Бъдете спокойни, не се притеснявайте за малките неща. Сериозни проблеми няма да възникнат и ще преодолеете дребните трудности без особени затруднения.

Втората половина на деня ще донесе приятни изненади. Някои Козирози ще получат ценни подаръци или парични постъпления от неочаквани източници. Тези във връзка ще имат много романтични моменти, за да повишат настроението си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате време да се справите с домакинските задължения, да обсъдите планове за бъдещето с близки и да вземете важни решения. Енергичността ви ще се повиши значително, така че другите няма да могат да ви стигнат. Ако имате планирано семейно събитие, направете по-голямата част от подготовката сами. Ще направите всичко бързо и по възможно най-добрия начин. 

Водолеите, на които им предстои първа среща, не трябва да експериментират с визията си, да пробват нова прическа или радикално да променят стила си на облекло. Може да не се получи добре и ще се създаде грешно впечатление за вас.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще постигнете много повече, отколкото сте планирали. Ще направите това, което изглежда сложно и обемно, по-бързо от очакваното. Самочувствието ви ще се увеличи. Някои Риби ще могат да направят първите стъпки за промяна към по-добро. 

Вероятни са интересни срещи и разговори с необичайни хора. Общуването ще ви достави много удоволствие и ще ви даде повод да преразгледате някои възгледи за живота. Възможна е поява на романтичен интерес. Но бъдете внимателни, не се влюбвайте от пръв поглед. Има риск да се увлечете по човек, който изобщо не е подходящ за вас.

2024 © Варна е