Мобилно меню

Хороскоп за петък 4 август 2023 г. (Всички зодии)

Телците предприемачи ги очакват успешни бизнес преговори, ако имат нужда от нечия подкрепа, със сигурност ще я получат, на Козирозите им предстои един труден петъчен ден, но много интересен и ползотворен
Хороскоп за петък 4 август 2023 г. (Всички зодии)
1004

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Мнозина ще имат нужда от вашата подкрепа днес. Различни хора ще се обръщат към вас, включително тези, които някога са ви оказали помощ. Възможно е да се наложи да отложите собствените си дела, за да се справите с проблемите на други хора. Но това няма да ви попречи да разрешите най-важните въпроси навреме.

Първата половина на деня ще е изпълнена с грижи, а втората половина ще ви зарадва с приятни изненади. Възможни са неочаквани срещи, запознанства, които ще ви направят силно впечатление. Влюбените Овни ще се зарадват на новини, получени отдалеч.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Успешни бизнес преговори. Ако имате нужда от нечия подкрепа, със сигурност ще я получите. Едва ли някой ще остане безразличен към вашите необичайни идеи. Дори хората, които обикновено оценяват критично всякакви предложения, днес ще бъдат готови да си сътрудничат с вас.

Лесно ще се разберете както със стари познати, така и с тези, с които наскоро сте се срещнали за първи път. Ще дойде време за възстановяване на стари връзки. Хората, с които някога сте работили заедно или сте били приятели, ще се радват да общуват отново с вас.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Малко вероятно е дребните недоразумения да бъдат избегнати. Те са особено вероятни сутринта. Въпреки това не трябва да се притеснявате - лесно ще разрешите всички проблеми и досадните инциденти няма да имат неприятни последици. Опитайте се да се настроите на оптимистична вълна, така ще постигнете успех много по-бързо.

Бизнес преговорите могат да бъдат трудни. Възможно е те да отнемат повече време, отколкото сте очаквали. Но всичко ще завърши по най-благоприятния за вас начин. Някои Близнаци ще намерят много силни съюзници.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят е подходящ за полезни неща. Няма значение дали са прости или сложни, познати или съвсем нови. Звездите ще са на ваша страна, ще се справите добре. Работните проблеми, поради които напоследък имаше много разногласия, ще бъдат успешно разрешени. Изведнъж ще бъдете подкрепени от хора, които преди изобщо не са се интересували от вашите дела. Това бързо ще реши много проблеми.

Вечерта ще искате да избягате от грижите и такава възможност със сигурност ще се появи. Приятелите със сигурност ще предложат нещо интересно, най-близките хора ще се опитат да ви зарадват.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще е много благоприятен за общуване, добре ще вървят както деловите, така и личните срещи. Лесно ще се разбирате както със стари познати, така и с тези, които срещате за първи път. Ако се обърнете към някого за помощ, едва ли ще получите отказ. Някои Лъвове, благодарение на своя чар, ще намерят не само съюзници, но и нови приятели.

Обичайните дейности може да изглеждат твърде скучни, възможно е да искате нещо съвсем ново. За щастие бързо може да се намери интересен случай. Вероятни са необичайни запознанства, срещи, които ще ви направят силно впечатление. Не е изключено началото на романтична връзка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Много ще зависи от способността ви да вземате информирани решения и да не се ръководите от мимолетни импулси. Вие самите няма да правите грешки и ще помогнете на другите да ги избягват, а не да извършват необмислени действия. Близките ви ще са ви благодарни за навременните предупреждения, съвети и подкрепа.

Денят обещава необичайни срещи. Не е изключено познанство, от което ще започне ползотворно сътрудничество или дългогодишно приятелство. Денят ще бъде добър по отношение на романтичните връзки. Тук обаче е важно да не бързате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Няма да губите време напразно, ще направите много полезни неща за себе си и за другите. Денят трябва да започне с решаване на най-трудните задачи, ще се справите с тях дори по-бързо от очакваното. Хората около вас ще забележат напредъка ви. Някой ще признае, че ви е подценил и ще иска да подобри отношенията си с вас. С течение на времето този човек може да стане ваш надежден съюзник.

Втората половина на деня обещава добри новини, важни не само за вас, но и за вашите близки. Можете да се съсредоточите върху семейните въпроси - благодарение на вашите усилия ще бъдат решени проблеми, които са разстроили всички през последните дни.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Съсредоточете се върху собствените си дела и се опитайте да не се намесвате в чуждите, ако не е необходимо. Това не е най-лесният ден, но можете да избегнете сериозни проблеми, ако действате последователно и използвате здрав разум. Не забравяйте, че съветите на други хора днес едва ли ще бъдат полезни. Но си струва да слушате съветите на собствената си интуиция.

През първата половина на деня е по-добре да действате самостоятелно, докато втората половина е подходяща за намиране на съюзници, обединяване на усилията. Също така е препоръчително да планирате срещи с приятели и други близки хора за вечерта - по това време общуването ще бъде особено приятно.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Трудности могат да възникнат в началото на деня. Но те няма да ви развалят настроението, няма да бъдете принудени да се откажете от някои планове. Независимо как се развиват обстоятелствата, вие ще действате по свой начин и определено ще постигнете целите си. Ще има шанс да спечелите важни професионални победи. Ако покажете на какво сте способни, скоро ще получите много примамливи предложения.

Влиянието на положителните тенденции, не много силно сутринта, ще се засилва с всеки изминал час. Втората половина на деня е идеална за нови неща. Бързо ще разберете как да успеете. Възможно е близките да помогнат в това.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Очаква ви труден, но много интересен и ползотворен ден. Може да се наложи да се върнете към някои стари проекти и задачи - този път няма да се откажете от това, което сте започнали, докато не постигнете желания резултат. Вероятни са полезни контакти. Успешни ще бъдат срещите с хора, които бихте искали да видите като свои съюзници. Не е нужно да се стараете, за да угодите на всички. Бъдете себе си.

Каквото и да правите, ще се опитате да бъдете креативни. Ето защо мнозина ще искат да ви помогнат, да поемат част от вашите грижи.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви важен ден. Трябва да вземате сериозни решения, да правите важни неща, да поемате отговорност. Понякога няма да е лесно. Но вие няма да правите грешки благодарение на натрупания преди това опит. По-добре е да действате с доказани методи - този ден не е подходящ за смели експерименти.

Вкъщи са възможни някои неочаквани и забавни случки, недоразумения, които дълго ще си спомняте със смях. Възможно е да ви посетят стари приятели. Ще си прекарате чудесно заедно.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят ще е доста изтощителен. Трябва да правите няколко неща едновременно. В такива моменти е трудно да не се забрави нещо и да не се обърка. Но можете да го направите. Опитайте се да се доверите повече на собствената си интуиция и здрав разум, отколкото на съветите на други хора. Дори препоръките на приятели и доверени съюзници днес ще бъдат по-скоро объркващи, отколкото полезни.

Втората половина на деня ще е много по-спокойна и приятна. Тя ще донесе радостни новини, новини от хора, които сте забравили. Вечерта е подходяща за романтична среща - ще бъде дори по-приятно, отколкото сте очаквали.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ да бъдат търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит, ще направят всичко, което са планирали, но ще отделят повече време от очакваното, КОЗИРОЗИТЕ ще успеят да се справят с много от проблемите, които ги тормозят напоследък и сравнително лесно ще си подредят нещата
Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)
678


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ако отдавна сте отлагали обсъждането на важни въпроси с близките, днес е подходящият момент за такъв разговор. Ще можете да намерите точните думи, да останете деликатни и в същото време правилно да предадете мислите си. Вашите идеи ще бъдат разбрани от членовете на семейството. Има вероятност да се появят нови планове, които ще бъдат интересни за всички. 

Повечето Овни ще бъдат склонни към прахосничество, така че трябва да наблюдавате финансите си особено внимателно. Ако все пак трябва да закупите нещо голямо, не вземайте решението сами, консултирайте се с тези, на които имате доверие.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не си губете времето. Най-успешна ще бъде първата половина на деня. Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и ще ви тласнат към правилните мисли. Много Телци ще могат да се справят с трудни задачи, които някога са отлагали за по-късно и не са успели да свършат. Има голяма вероятност за появата на съюзници, заинтересовани от успеха на общата кауза.

По-късно ще се намеси суетата. Безпокойството е неизбежно, тъй като плановете ви ще трябва да се променят в движение. Опитайте се да запазите спокойствие и да се придържате към приоритетите си. Тогава всичко ще се нареди добре и ще постигнете това, което сте намислили.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

На сутринта очаквайте добри новини. Те ще повдигнат настроението ви и ще ви дадат енергия за постижения. Ще можете да се занимавате с нещо, което отдавна ви е интересно. Дори необичайни задачи ще са по силите ви, ще се справите добре и бързо ще постигнете успех. Придобитите знания определено ще ви бъдат полезни скоро.

Някои Близнаци ще искат да се разсеят, да се отпуснат и да си починат следобед. Не планирайте важни задачи за вечерта. Добре ще е да се срещнете с приятели или да поговорите задушевно с любимия човек. Ще получите одобрение и подкрепа.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ентусиазмът, постоянството и решителността ще ви позволят да се справите с най-трудните задачи. Затова днес е добър ден за реализиране на смели планове. Евентуалните пречки няма да ви спрат, вие ще постигнете целта си, дори ако трябва да започнете отначало няколко пъти. В спорни случаи се вслушвайте в интуицията си, това ще ви помогне да разрешите редица проблеми.

Семейните Раци ще успеят да се справят с дългогодишни проблеми, които са тормозили всички близки. Вечерта е подходяща за откровени разговори. Можете да обсъждате спорни теми, няма да възникнат разногласия и лесно ще се постигне взаимно разбиране.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Чудесен ден за обсъждане на спорни въпроси с близките. Ще бъде възможно да се разрешат дългогодишни конфликти, да се намери общ език и да се разработи общ план за действие, който да отговаря на претенциите на всички. Вероятна е успешна комбинация от обстоятелства, която ще изиграе роля за прекратяване на разногласията. Някои Лъвове ще могат да получат подкрепа от неочаквани страни.

Много е важно да отделите време за почивка. Няма да е лошо да промените обкръжението си, да отидете на кратко пътуване или дори просто да отидете на разходка на ново място. Романтичната среща ще ви достави ярки впечатления.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и това няма да изисква ни най-малко усилия. Лесно и бързо ще се справите с всички планирани задачи. Добър ден да подредите нещата, да се отървете от ненужното и да въведете порядък. Някои Деви трябва да се заемат с нещо, с което не са се занимавали дълго време - днес ще успеят да изпълнят тази задача.

Има вероятност да получите добри новини. Това може да е информация за важен за вас човек, с когото не сте общували дълго време. Може да има изгодни оферти, които ще ви заинтересуват. Ако ги приемете, няма да съжалявате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да не се фокусирате върху дребните неща и не приемайте всичко прекалено на сериозно. В противен случай ще се тревожите повече от всякога. Възможни са срещи с необичайни хора. Някои познати ще ви направят много ярко впечатление. Много Везни ще искат радикално да променят плановете си. Но не трябва да вземате прибързани решения, по-добре е първо да обмислите всичко.

Рутинните задачи ще бъдат лесни, но новите може да ви създадат трудности. Не се колебайте да помолите близките си за помощ - те ще се радват да ви помогнат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Много дребни задачи ще изискват вашето внимание рано сутринта. Поради това ще бъде трудно да се съсредоточите върху основното. Но не се обезсърчавайте, ще се справите с всичко планирано, нищо няма да убегне от погледа ви, просто ще трябва да отделите малко повече време. Добър момент да се посъветвате със стари приятели или по-възрастни роднини. Разговорът ще ви доведе до правилните мисли.

Следобед повечето Скорпиони ще могат да отделят време за онези дейности, които отдавна ги интересуват. Вечерта е идеална за романтична среща. Новите запознанства също ще бъдат успешни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще бъдете добри в насърчаването и вдъхновяването на други хора. Това е подходящият момент за създаване на полезни контакти, укрепване на съществуващи връзки и възстановяване на прекъснати. Добър ден за важни разговори с любими хора. Ще успеете да изясните всички недоразумения и да разрешите възникнали конфликти.

Някои Стрелци ще искат да покажат своите таланти и определено ще имат такава възможност. Ще трябва обаче да отделите време и за обичайните си домакински задължения. Не се стремете да правите всичко перфектно, но не отлагайте всичко за по-късно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще успеете да се справите с много проблеми, които ви тормозят от дълго време. Ще бъде лесно да се справите с объркващи ситуации и да подредите всичко. Огледайте се внимателно, вашите наблюдения вероятно ще бъдат полезни и ще ви наведат на важни мисли. Ще си направите правилните изводи и ще вземете правилните решения.

Вечерта е идеална за общуване, дори и със скорошни познати. Повечето Козирози ще са особено очарователни, което ще им помогне да спечелят симпатиите на околните и да направят добро впечатление.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Бъдете търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит. Ще направите всичко, което сте планирали, но ще отделите повече време от очакваното. Но ще бъдете добри в помощта към другите. Можете лесно да видите същността на проблема, ще можете да дадете полезни съвети или да разберете трудна ситуация по-бързо от другите.

Семейните Водолеи ще получат приятна изненада от любимия човек. Близките приятели също със сигурност ще ви зарадват, ще ви предложат нещо интересно или ще ви подарят нещо, за което отдавна сте мечтали. Вечерта ще имате възможност да възстановите стари връзки и си струва да се възползвате от нея.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Предстои ви забързан и напрегнат ден. Много неща ще трябва да се променят и не всички дейности ще бъдат приятни. Няма нужда да губите време в мислене и разсъждения, започнете задачите възможно най-бързо. В процеса ще откриете, че дори това, което изглежда трудно, можете да го направите. 

Не пропускайте да отделите малко време за почивка вечерта. Много Риби трябва да поканят близки приятели на гости и да организират малък празник - ще мине добре и ще повдигне настроението на всички. Има вероятност да получите добри новини от роднини. Атмосферата в семейството ще бъде спокойна и радостна.

2024 © Варна е