Мобилно меню

Хороскоп за петък, 9 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои РИБИ може да станат крайно мнителни и това може да се отрази зле на отношенията им с най-близките, звездите ще бъдат особено благосклонни към СТРЕЛЦИТЕ, които в този ден ще отидат на важни срещи или ще започнат бизнес преговори с хора, живеещи в други градове и държави
Хороскоп за петък, 9 февруари 2024 г. (Всички зодии)
1012

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да бъдете особено внимателни в началото на деня. Ще имате възможност да получите полезна информация и да намерите отговори на въпроси, които ви вълнуват напоследък. Вероятен е професионален успех. Преговорите по отношение на работата ще завършат много добре за вас.

Втората половина на деня е подходяща за семейни дела. Много Овни ще трябва да отложат планираните дейности, за да обърнат внимание на близките си. Представителите на знака няма да съжаляват за това. Възможни са неочаквани подаръци и приятни изненади, включително романтични.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на деня трябва да преминете възможно най-спокойно, по възможност да правите познати неща, да решавате въпроси, които не представляват трудности за вас. Трябва да предприемете нещо ново с голяма предпазливост, вероятни са неочаквани проблеми и някои неприятни изненади. Въпреки това, Телците, които имат надеждни, доказани съюзници, бързо ще се справят с всичко.

Втората половина на деня ще бъде съвсем различна. По това време много неща ще ви се получават добре, благодарение на подкрепата на звездите ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали. Това време ще бъде благоприятно и от гледна точка на личните отношения.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

През първата половина на деня трябва да сте по-внимателни във всичко, свързано с парите. Времето не е подходящо за големи покупки или за сключване на сериозни сделки. Много Близнаци ще бъдат особено несериозни, което може да доведе до ненужни разходи.

В останалите случаи денят ще бъде благоприятен. Подходящ е за обсъждане на дългосрочни планове с хора, на чийто опит и знания се доверявате. Ще има възможност да получите ценни съвети и полезни подсказки. Вечерта влиянието на положителните тенденции в личните отношения ще бъде особено осезаемо. Семейните събития, приятелските и романтичните срещи също ще преминат добре.


РАК (22 юни - 22 юли)

Няма да е лесно да намерите общ език с другите, особено през първата половина на деня. Дори хората, които преди това са ви разбирали перфектно и са ви подкрепяли във всичко, могат да бъдат недружелюбни, ядосани и обидени, тълкувайки думите ви погрешно. Бъдете търпеливи и се опитайте да не се дразните, ако трябва да обяснявате доста прости неща отново и отново.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили, ще се чувствате много по-уверени и спокойни. Това време е подходящо за решаване на всякакви важни въпроси - няма да бързате, няма да позволите на никого да ви обърка или подведе.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Бъдете търпеливи - събитията днес може да се развият много по-бавно, отколкото бихте искали. Малко вероятно е да успеете да изпълните всичко, което сте планирали, така че е по-добре да започнете с най-важните и трудни задачи. Не винаги ще е лесно да се разбирате със съюзниците си. Някои Лъвове могат да се скарат с тези, които доскоро са смятали за най-надеждните си партньори.

Опитайте се да не се преуморявате. Прекомерният стрес може да има лош ефект както върху благосъстоянието, така и върху настроението ви. Но ако можете да си вземете почивка, дори кратка, и да се разсеете от ежедневните грижи, ще ви бъде по-лесно да се настроите на положителна вълна и да видите възможности, които преди това са останали незабелязани.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Чудесен ден за срещи в неформална обстановка, общуване с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите добро впечатление. Дори тези, които обикновено забелязват само недостатъците на другите хора, ще обърнат внимание на силните ви страни.

Денят ще е благоприятен и за работа. Най-забележими успехи днес ще постигнат Девите, които работят самостоятелно и не очакват помощ или подкрепа от никого. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Ще има възможност за успешни покупки.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е подходящ за започване на нови задачи. В началото може да изглеждат трудни, но много скоро ще ги разберете и ще решите как да постигнете желания резултат. На много Везни ще им помогнат нови познати, с които представителите на знака скоро ще станат приятели.

Денят ще е благоприятен и за посещение на професионални събития. Там не само ще научите нещо полезно, но и ще общувате с хора, чиито знания и опит със сигурност ще ви бъдат полезни в близко бъдеще. Вероятни са предложения за дългосрочно сътрудничество.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да бъде доста уморителен. Не всичко ще бъде лесно, но препятствията, които възникват, няма да ви принудят да отстъпите и да се откажете от това, което сте започнали. Много Скорпиони ще проявят завидна изобретателност и ще намерят необичаен, но много ефективен начин да постигнат целта си. Някои може да завиждат на успеха ви, но много други ще му се възхищават.

Обсъждането на всякакви важни разговори трябва да се отложи за следобед. По това време ще ви бъде лесно да намерите общ език както с любимите хора, така и с новите познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Първата половина на деня със сигурност ще ви зарадва с щастливи случайности и добри новини. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Стрелците, които в този момент ще отидат на важни срещи или ще започнат бизнес преговори с хора, живеещи в други градове и държави.

Следобедът едва ли ще мине без разногласия и спорове. Те могат да се появят както на работа, така и у дома. Опитайте се да не се вълнувате и да не се поддавате на провокации. Във вашите сили е да избегнете сериозен конфликт, да изгладите недоразуменията и да поддържате добри отношения с всички.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

В началото на деня са възможни злощастни стечения на обстоятелствата, дребни, но досадни грешки, неочаквани инциденти, които ще ви объркат. По това време е по-добре да не вземате важни решения и да не изоставяте старите планове, за да реализирате нови идеи. Изчакайте малко - много скоро влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, ще се почувствате много по-уверени и спокойни и ще разберете какво да правите по-нататък.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна за работа и лични срещи, обсъждане на всякакви въпроси. Ще бъде лесно да намерите съмишленици, дори новите познати ще ви разберат перфектно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на деня ще бъде много успешно. Времето е подходящо за решаване на финансови въпроси и сключване на сделки. Някои Водолеи ще направят добри покупки или ще продадат скъпи неща, които вече не са им необходими. Периодът ще е благоприятен и за делови преговори.

В следобедните часове вероятно ще се появят необичайни идеи. Но не бързайте да ги прилагате. Първо трябва да обмислите нещата. Също така ще бъде полезно да се консултирате с хора, които ви познават добре. Възможно е именно те да привлекат вниманието ви към някои важни подробности.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Началото на деня ще е трудно. Ще реагирате по-остро от обикновено на незначителни събития и ще приемате всякакви коментари твърде сериозно. Някои Риби също ще станат крайно мнителни и това може да се отрази зле на отношенията им с най-близките.

Но много скоро влиянието на положителните тенденции ще се засили и ще забележите промени към по-добро. Втората половина на деня ще бъде много благоприятна за общуване. Можете лесно да намерите подход към различни хора. Вашите близки ще ви разберат прекрасно и ще се радват да ви помогнат във всичко.

2024 © Варна е

Хороскоп за събота, 18 май 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ ще имат възможност да свършат повече, отколкото са планирали, така че е добре да започнат със задачите си възможно най-бързо, повечето СТРЕЛЦИ ще имат нужда от подкрепа от близките си, ще могат лесно да я получат, ако се въздържат от необмислени думи и случайна грубост
Хороскоп за събота, 18 май 2024 г. (Всички зодии)
812


ОВЕН (21 март - 20 април)

Не отлагайте това, което сте планирали за вечерта, през първата половина на деня ще свършите планираните задачи много по-бързо. Съсредоточете се върху основните и спешни неща, не се опитвайте да преправяте абсолютно всичко. Бъдете внимателни към финансите си, следете разходите си и не давайте пари назаем. Малките пътувания ще се отразят добре. 

Ако сутринта не сте губили време, то вечерта ще има достатъчно време за почивка. Много Овни ще изпитват жажда за красота, така че посещението на музей или театър ще им бъде полезно.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят е подходящ за внасяне на красота и уют около вас. Можете да пренаредите мебелите, да направите дребни ремонти, да подредите нещата и да се отървете от ненужните вещи. Но няма нужда да започвате нещо глобално, ще има възможност за това по късно. Избягвайте спонтанните покупки, днес е лесно да загубите контрол над себе си и да похарчите повече от планираното.

Повечето Телци ще искат активно общуване и нови запознанства. Способността ви да разбирате другите хора ще бъде най-добра, така че няма да е трудно да спечелите симпатиите на събеседника си. Въпреки това, не бъдете твърде настоятелни и не бързайте с нещата.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Вашите творчески способности ще се проявят в най-голяма степен. Би било добра идея да посветите време на хобито си, особено ако е свързано с изкуство. Опитайте се да не се ръководите от емоциите си. Обмислете решенията си, тогава всичко ще се нареди добре. Денят е благоприятен за пътувания, включително далечни и зад граница.

Тези Близнаци, които усвояват нови знания, ще имат особено успешен ден. Така че си струва да разберете трудни теми или да се подготвите за изпити. Има възможност да получите приятни дългоочаквани новини.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта ще сте склонни да обръщате повече внимание на детайлите. Това ще ви попречи да се съсредоточите върху важни неща и да завършите планираните дейности. Не се натоварвайте твърде много, опитайте се да зададете правилно приоритетите си, тогава резултатите от деня ще ви зарадват. По-добре е да се въздържате от големи покупки - има вероятност да похарчите повече, отколкото сте очаквали.

Вечерта е благоприятна за общуване с близки и приятели. Много Раци ще могат да обсъждат важни въпроси, които отдавна изискват решения. Дори в противоречиви ситуации ще бъде възможно да се намери компромис.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Сутринта ще ви е трудно да се концентрирате, така че не бива да се захващате веднага с важни задачи. Няма нужда да планирате нищо мащабно, много по-важно е да отделите време за приятни занимания, хобита и почивка. Благоприятен ден за тръгване на дълъг път или кратка разходка. Ученето и подготовката за изпити ще бъде малко по-трудно от обикновено.

Втората половина на деня е еднакво подходяща както за уединение, така и за срещи с приятели. Лъвовете, които са във връзка, трябва да прекарат време с любимия човек в романтична обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Емоциите ще станат по-важни за вас от логиката и това не винаги ще се окаже добро. Затова не вземайте прибързани решения, опитайте се първо да претеглите и обмислите всичко. Ако е възможно, посветете първата половина на деня на почивка. Много Деви ще бъдат възхитени от естетически впечатления, така че си струва да посетите изложба, да отидете на кино или просто да се разходите из красиви места. 

Следобед отделете време за семейни задължения и помогнете на по-възрастни роднини. Опитайте се да слушате повече, отколкото да говорите, така ще покажете внимание към чувствата на близките.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще ви се прииска да мързелувате, особено сутринта, но домакинските задължения пак ще изискват вашето внимание. Ето защо не трябва да се отдавате твърде много на собствените си слабости, в противен случай ще трябва да свършите всичко необходимо набързо. Ако успеете да направите първата крачка, тогава всичко ще върви по-лесно, отколкото сте очаквали. 

Опитайте се да избягвате случайни груби думи, когато общувате с близките, в противен случай има голяма вероятност от конфликти. Много Везни трябва да прекарат вечерта в компанията на приятели, да отидат на гости или да посетят публично събитие.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Започнете деня си със спокойни, премерени дейности, които не изискват много усилия. Избягвайте да обсъждате деликатни теми с членове на семейството, за да не се карате за дреболии. Вероятни са промени в настроението без видима причина. Опитайте се да отделите повече време за почивка и възстановяване. 

Много Скорпиони ще изпитат желание да правят спонтанни покупки. Но не трябва да се поддавате на този импулс, съществува риск да бъдете твърде разточителни. Вечерта е най-добре да прекарате в компанията на близки приятели или любим човек, правейки нещо приятно или разговаряйки за актуални неща.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не бързайте, ще имате време да свършите много неща. Сутринта е възможно да сте емоционално възбудени, което ще попречи на намирането на общ език с близките и концентрацията върху важни неща. Но постепенно ще можете да се съберете и да използвате всички възможности на този ден. 

Повечето Стрелци ще имат нужда от подкрепа от близки. Можете лесно да я получите, ако се въздържате от необмислени думи и случайна грубост. Заедно можете много повече, отколкото сами.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще свършите повече, отколкото сте планирали, така че започнете със задачите си възможно най-бързо. Енергията и постоянството ще ви позволят да се справите дори с онези проблеми, които сте отлагали дълго време. Резултатите от днес ще окажат добро влияние върху близкото бъдеще. Околните с охота ще ви изслушат и ще подкрепят всичките ви начинания.

По-добре е да завършите интензивният ден със спокойна вечер. Някои Козирози могат леко да се скарат с любимия човек. Но скоро ще могат да изяснят всички недоразумения и да намерят общ език.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Домакинските задължения ще изискват вашето внимание. Някои Водолеи ще бъдат изправени пред необходимостта да ремонтират и подобрят жилищата си. Ще трябва да се справяте с много задачи едновременно. Но все пак се опитайте да не бързате, вземайте решения обмислено, консултирайте се с по-опитни приятели. Прекалената емоционалност няма да ви помогне.

Потърсете подкрепата на близките си, ще имате нужда от нея в близко бъдеще. Новите запознанства едва ли ще бъдат успешни, но няма да навреди на никого да укрепи старите връзки.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ако искате промени в живота си, време е да предприемете решителни действия. Вашата воля, изобретателност и креативност ще ви помогнат да се справите дори със сериозни задачи. Това е подходящият момент да се отървете от ненужните неща, да планирате преместване или да се подготвите за намиране на друга работа. Преразгледайте приятелствата си - може би е време да се сбогувате с някои от старите си познати.

Тези Риби, чийто ден се оказва твърде натоварен, трябва да прекарат вечерта насаме със себе си. По-добре е да отложите обсъждането на важни въпроси, дискусии и спорове за друг ден.

2024 © Варна е