Мобилно меню

Хороскоп за петък, 9 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои РИБИ може да станат крайно мнителни и това може да се отрази зле на отношенията им с най-близките, звездите ще бъдат особено благосклонни към СТРЕЛЦИТЕ, които в този ден ще отидат на важни срещи или ще започнат бизнес преговори с хора, живеещи в други градове и държави
Хороскоп за петък, 9 февруари 2024 г. (Всички зодии)
961

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да бъдете особено внимателни в началото на деня. Ще имате възможност да получите полезна информация и да намерите отговори на въпроси, които ви вълнуват напоследък. Вероятен е професионален успех. Преговорите по отношение на работата ще завършат много добре за вас.

Втората половина на деня е подходяща за семейни дела. Много Овни ще трябва да отложат планираните дейности, за да обърнат внимание на близките си. Представителите на знака няма да съжаляват за това. Възможни са неочаквани подаръци и приятни изненади, включително романтични.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на деня трябва да преминете възможно най-спокойно, по възможност да правите познати неща, да решавате въпроси, които не представляват трудности за вас. Трябва да предприемете нещо ново с голяма предпазливост, вероятни са неочаквани проблеми и някои неприятни изненади. Въпреки това, Телците, които имат надеждни, доказани съюзници, бързо ще се справят с всичко.

Втората половина на деня ще бъде съвсем различна. По това време много неща ще ви се получават добре, благодарение на подкрепата на звездите ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали. Това време ще бъде благоприятно и от гледна точка на личните отношения.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

През първата половина на деня трябва да сте по-внимателни във всичко, свързано с парите. Времето не е подходящо за големи покупки или за сключване на сериозни сделки. Много Близнаци ще бъдат особено несериозни, което може да доведе до ненужни разходи.

В останалите случаи денят ще бъде благоприятен. Подходящ е за обсъждане на дългосрочни планове с хора, на чийто опит и знания се доверявате. Ще има възможност да получите ценни съвети и полезни подсказки. Вечерта влиянието на положителните тенденции в личните отношения ще бъде особено осезаемо. Семейните събития, приятелските и романтичните срещи също ще преминат добре.


РАК (22 юни - 22 юли)

Няма да е лесно да намерите общ език с другите, особено през първата половина на деня. Дори хората, които преди това са ви разбирали перфектно и са ви подкрепяли във всичко, могат да бъдат недружелюбни, ядосани и обидени, тълкувайки думите ви погрешно. Бъдете търпеливи и се опитайте да не се дразните, ако трябва да обяснявате доста прости неща отново и отново.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили, ще се чувствате много по-уверени и спокойни. Това време е подходящо за решаване на всякакви важни въпроси - няма да бързате, няма да позволите на никого да ви обърка или подведе.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Бъдете търпеливи - събитията днес може да се развият много по-бавно, отколкото бихте искали. Малко вероятно е да успеете да изпълните всичко, което сте планирали, така че е по-добре да започнете с най-важните и трудни задачи. Не винаги ще е лесно да се разбирате със съюзниците си. Някои Лъвове могат да се скарат с тези, които доскоро са смятали за най-надеждните си партньори.

Опитайте се да не се преуморявате. Прекомерният стрес може да има лош ефект както върху благосъстоянието, така и върху настроението ви. Но ако можете да си вземете почивка, дори кратка, и да се разсеете от ежедневните грижи, ще ви бъде по-лесно да се настроите на положителна вълна и да видите възможности, които преди това са останали незабелязани.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Чудесен ден за срещи в неформална обстановка, общуване с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите добро впечатление. Дори тези, които обикновено забелязват само недостатъците на другите хора, ще обърнат внимание на силните ви страни.

Денят ще е благоприятен и за работа. Най-забележими успехи днес ще постигнат Девите, които работят самостоятелно и не очакват помощ или подкрепа от никого. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Ще има възможност за успешни покупки.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е подходящ за започване на нови задачи. В началото може да изглеждат трудни, но много скоро ще ги разберете и ще решите как да постигнете желания резултат. На много Везни ще им помогнат нови познати, с които представителите на знака скоро ще станат приятели.

Денят ще е благоприятен и за посещение на професионални събития. Там не само ще научите нещо полезно, но и ще общувате с хора, чиито знания и опит със сигурност ще ви бъдат полезни в близко бъдеще. Вероятни са предложения за дългосрочно сътрудничество.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да бъде доста уморителен. Не всичко ще бъде лесно, но препятствията, които възникват, няма да ви принудят да отстъпите и да се откажете от това, което сте започнали. Много Скорпиони ще проявят завидна изобретателност и ще намерят необичаен, но много ефективен начин да постигнат целта си. Някои може да завиждат на успеха ви, но много други ще му се възхищават.

Обсъждането на всякакви важни разговори трябва да се отложи за следобед. По това време ще ви бъде лесно да намерите общ език както с любимите хора, така и с новите познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Първата половина на деня със сигурност ще ви зарадва с щастливи случайности и добри новини. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Стрелците, които в този момент ще отидат на важни срещи или ще започнат бизнес преговори с хора, живеещи в други градове и държави.

Следобедът едва ли ще мине без разногласия и спорове. Те могат да се появят както на работа, така и у дома. Опитайте се да не се вълнувате и да не се поддавате на провокации. Във вашите сили е да избегнете сериозен конфликт, да изгладите недоразуменията и да поддържате добри отношения с всички.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

В началото на деня са възможни злощастни стечения на обстоятелствата, дребни, но досадни грешки, неочаквани инциденти, които ще ви объркат. По това време е по-добре да не вземате важни решения и да не изоставяте старите планове, за да реализирате нови идеи. Изчакайте малко - много скоро влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, ще се почувствате много по-уверени и спокойни и ще разберете какво да правите по-нататък.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна за работа и лични срещи, обсъждане на всякакви въпроси. Ще бъде лесно да намерите съмишленици, дори новите познати ще ви разберат перфектно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на деня ще бъде много успешно. Времето е подходящо за решаване на финансови въпроси и сключване на сделки. Някои Водолеи ще направят добри покупки или ще продадат скъпи неща, които вече не са им необходими. Периодът ще е благоприятен и за делови преговори.

В следобедните часове вероятно ще се появят необичайни идеи. Но не бързайте да ги прилагате. Първо трябва да обмислите нещата. Също така ще бъде полезно да се консултирате с хора, които ви познават добре. Възможно е именно те да привлекат вниманието ви към някои важни подробности.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Началото на деня ще е трудно. Ще реагирате по-остро от обикновено на незначителни събития и ще приемате всякакви коментари твърде сериозно. Някои Риби също ще станат крайно мнителни и това може да се отрази зле на отношенията им с най-близките.

Но много скоро влиянието на положителните тенденции ще се засили и ще забележите промени към по-добро. Втората половина на деня ще бъде много благоприятна за общуване. Можете лесно да намерите подход към различни хора. Вашите близки ще ви разберат прекрасно и ще се радват да ви помогнат във всичко.

2024 © Варна е

Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои СКОРПИОНИ ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди, от такива разговори може да научат много полезни неща, възможно е благодарение на тях да разберат накъде да продължат, ДЕВИТЕ да запомнят - не трябва да се доверяват на всеки, който им прави добро впечатление днес
Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е идеален за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите благоприятно впечатление, защото най-добрите ви качества няма да останат незабелязани. Някои Овни ще получат необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже, че можете да им отговорите със съгласие без много колебание и няма да сгрешите.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки или сключване на сериозни сделки с хора, за които знаете малко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да не се заемате със сериозни въпроси рано сутринта. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да се настроите на положителна вълна и да решите какво ще направите първо. Нечий съвет едва ли ще бъде полезен, но много Телци ще се възползват от опита, натрупан преди много време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с нови познати. Бързо ще намерите подход към тях и ще направите добро впечатление. Можете да се погрижите за семейните дела, тук няма да възникнат неочаквани трудности, бързо ще се справите с всичко.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първата половина на деня ще бъде успешна. Подходяща е за нови задачи и за решаване на вече познати проблеми. Благодарение на подкрепата на звездите, много Близнаци ще могат да се справят перфектно с това, което не са могли да направят преди. Не са изключени парични постъпления и неочаквани ценни подаръци, на които много ще се зарадвате.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции леко ще намалее, но и втората половина на деня също ще бъде добра. Подходяща е за почивка, общуване със стари приятели и други хора, които ви познават добре и ви обичат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди дела и да решавате проблеми, възникнали поради чужда небрежност или невнимание. Това няма да предизвика раздразнение или гняв. Като действате спокойно и последователно, бързо ще се справите с всичко.

По-добре е да отложите решаването на въпроси, свързани с парите, за следобед - това време ще бъде благоприятно. Но срещите, включително романтичните, могат да бъдат планирани за сутринта - във всеки случай те ще вървят добре. Раците, които отиват на пътешествия с приятели, ще си прекарат чудесно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има възможност да направите нещо съвсем ново и много вълнуващо за вас. Някои Лъвове ще намерят ново хоби, което скоро ще се превърне в друг източник на доходи за тях. Денят ще е благоприятен и за пазаруване. Няма да пилеете пари за безполезни неща, а безпогрешно ще изберете нещо, което ще бъде полезно както за вас, така и за вашите близки.

От гледна точка на комуникацията това не е най-благоприятният ден, трудно ще се разберете дори със стари познати. Но сериозни конфликти няма да възникнат и вероятно ще можете да се съгласите с много неща, ако не се вълнувате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще бъде особено лесно да се разбирате с тези, които споделят вашите цели и страсти. Някои Деви ще намерят съюзници, благодарение на чиято подкрепа скоро ще могат да реализират някои мащабни планове. Запомнете обаче - не трябва да се доверявате на всеки, който ви прави добро впечатление днес. Проучете по-внимателно такива хора, преди да преговаряте за нещо важно.

Преди да се захванете с нещо ново и трудно, уверете се, че сте преценили правилно текущата ситуация и знаете как точно ще действате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за решаване на много важни задачи, включително такива, към които преди не сте се осмелявали да погледнете. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и вие ще се вслушате в нея навреме. На някои Везни помощ ще предложат хора, от които те не са очаквали подобно нещо. Ще има и шанс да се сприятелите с хора, с които не сте могли да се разбирате преди.

Вероятни са неочаквани подаръци, приятни изненади и внимание, които ще се помнят дълго време. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вероятни са невероятни срещи и необичайни запознанства. Някои Скорпиони ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди. От такива разговори можете да научите много полезни неща. Възможно е благодарение на тях да разберете накъде да продължите.

Възможни са парични постъпления. Денят ще е благоприятен за сделки и покупки. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, които решат да зарадват близките си с неочаквани подаръци. Вечерта е подходяща за романтична среща, със сигурност ще се окаже необичайна и запомняща се.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да искате да губите време напразно и със сигурност ще намерите възможност да направите нещо наистина важно и интересно. Много Стрелци ще разберат, че трябва да се грижат за благосъстоянието на близките си и да помагат на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - каквото и да правите за другите, вероятно ще бъде от полза и за вас.

Денят е добър за разговори за плановете ви, включително и професионални. Възможно е стари познати да ви предложат работа или да ви разкажат за някаква перспективна бизнес идея.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се страхувайте от трудни разговори, денят ще е благоприятен за тях. Можете да обсъждате най-сериозните въпроси, без да се страхувате, че разговорът ще завърши с кавга или взаимни искове. Ще можете да намерите точния тон и да подберете правилните думи, без да обидите дори най-чувствителните. Доста бързо ще се намери решение, което ще се хареса на всички.

През първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. По това време трябва да направите някои трудни неща. По-късно ще искате да си починете и да се възстановите, със сигурност ще имате такава възможност.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Влиянието на положителните тенденции ще се усеща през целия ден. Ще се справите добре с решаването на много проблеми, някои от които може да са много сложни. Това не означава, че всичко ще се нареди веднага, но няма да отстъпите пред препятствията и няма да се налага да ги преодолявате сами. Нито старите, нито новите познати ще ви откажат подкрепа, ако имате нужда от нея.

Вечерта обещава приятни изненади за влюбените Водолеи. Подходяща е за кратко романтично пътуване. Но можете да прекарате и много приятно време с любимия човек.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

По-добре е да не започвате деня със сериозни разговори. По това време може да бъде трудно да се разберете дори с най-близките хора. Опитайте се да не се ядосвате, ако някой ви е разбрал погрешно. Ако запазите спокойствие и приятелско отношение, ще успеете да постигнете споразумение доста бързо.

С всеки изминал час влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо. Втората половина на деня ще зарадва много Риби. Представителите на знака, които доскоро се съмняваха в себе си, ще си възвърнат увереността и ще разберат как да постигнат успех.

2024 © Варна е