Мобилно меню

Хороскоп за понеделник 10 юли 2023 г. (Всички зодии)

За представителите на зодия Лъв денят ще е благоприятен за решаване на финансови въпроси, за Везните този понеделник е подходящ за обсъждане на важни въпроси и срещи с хора, чиято подкрепа може да им е полезна
Хороскоп за понеделник 10 юли 2023 г. (Всички зодии)
825

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Страхотен ден за решаване на важни въпроси. Ако сте планирали сериозни задачи, тогава започнете възможно най-рано тяхното изпълнение, така бързо ще постигнете желания резултат. Старите съюзници ще се радват да ви помогнат, но ще бъде лесно да се договорите за съвместни действия и с нови познати.

В следобедните часове може да възникнат неочаквани затруднения. Дори с обичайните неща ще бъде по-трудно да се справите от обикновено. Но няма да отстъпите и определено ще постигнете целта си. Ще имате малко свободно време. Но все пак ще успеете да се видите с приятели и срещата ще мине добре.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще бъде белязан от важни събития и големи победи, но като цяло ще бъде много приятен. Ще има възможност да се справите с натрупаните дребни дела, да завършите отдавна започнатото. Припомнете си хората, с които някога сте работили. Вероятно ще предложат нещо интересно, но не бързайте да се доверявате - първо трябва да съберете повече информация.

Вероятни са необичайни срещи, познанства, които ще ви направят силно впечатление. Някои Телци ще общуват и дори ще се сприятелят с хора, за които са чували много интересни неща преди.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Едва ли ще успеете да избегнете напрегнатите моменти в началото на деня. По това време ще приемете всичко много присърце и дори един незначителен инцидент може силно да ви разстрои. С течение на времето обаче влиянието на положителните тенденции ще се увеличи и настроението ви ще се подобри.

Втората половина на деня е подходяща за общуване с приятели и други близки по дух хора. Една романтична среща ще мине добре. Колкото и време да прекарате заедно, така или иначе ще има достатъчно запомнящи се моменти.


РАК (22 юни - 22 юли)

Съсредоточете се върху бизнеса - това ще ви позволи да прекарате деня едновременно приятно и ползотворно. Ако се заемете с нещо ново, в началото може да ви е трудно. Няма веднага да стане ясно как да успеете. Бъдете готови да научавате нови неща, да се учите от опита на някой друг. Без това едва ли ще е възможно да се получат желаните резултати. Но Раците, които са достатъчно упорити, няма да бъдат спрени от никакви пречки.

По-добре е да не прибързвате с решенията за покупки и сделки. Когато става въпрос за пари, вашите собствени познания може да не са достатъчни. Полезно е да потърсите съвет от някой, на когото имате доверие.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Поемете инициативата в бизнеса. Сега е моментът да надделеете над конкурентите, да обезоръжите недоброжелателите. Звездите ще бъдат на ваша страна - благодарение на тяхната подкрепа бързо ще постигнете това, към което се стремите от дълго време. Ще има шанс да заздравите професионалните връзки, да намерите надеждни съюзници.

Денят ще е благоприятен за решаване на финансови въпроси. Тук никой не може да ви обърка. Успешни ще бъдат както планираните, така и спонтанните покупки. Някои Лъвове ще си върнат стари дългове или ще получат заплащане за свършена работа в миналото.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще бъде трудно да се съсредоточите върху бизнеса. Вероятно ще искате да отложите всички най-трудни и неприятни неща за неопределено време, но точно това не трябва да правите. По-добре е да започнете деня с решаване на сериозни проблеми, завършване на започнатото по-рано. След това ще бъде много по-лесно да разберете с какво да продължите.

Хората, с които сте се разбирали добре, днес може да ви разберат погрешно, да игнорират молбите ви. Но все пак ще се съгласите с тях - вашите дипломатически таланти ще помогнат тук.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е подходящ за обсъждане на важни въпроси, срещи с хора, чиято подкрепа бихте искали да привлечете. Ще бъде възможно да направите добро впечатление дори на тези, които обикновено не харесват никого. Вероятни са полезни контакти. Някои Везни ще намерят влиятелни съюзници, благодарение на които пред представителите на знака ще се открият нови възможности.

Следобед ще има възможност да се отпуснете, да отвлечете вниманието си от тревогите. Ако тръгнете на пътешествия, със сигурност ще си прекарате чудесно. Стари приятели с удоволствие ще ви правят компания.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Празните приказки ще отнемат много време, но все още имате време да направите всичко, което сте планирали. Може да се наложи да побързате, но няма да правите грешки и пропуски, няма да изпусните нищо от поглед. Преди средата на деня е по-добре да не вземате важни решения - просто няма да имате достатъчно информация, за да направите правилния избор. По-късно много неща ще се изяснят, тогава ще стане ясно как да действате.

Денят обещава парични постъпления, включително и от неочаквани източници. Няма да харчите получената сума за дреболии, интуицията ще ви помогне да я използвате правилно.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Едва ли си струва да планирате особено важни въпроси или важни срещи за първата половина на деня. Най-вероятно по това време ще ви бъде трудно да съберете мислите си и да се държите адекватно. Изчакайте малко - ситуацията скоро ще се промени към по-добро, ще почувствате подкрепата на звездите.

Пътуванията ще бъдат успешни. Те може да се окажат непланирани и ще трябва бързо да се подготвите, но във всеки случай те ще бъдат приятни и успешни. Сделките и покупките трябва да се планират за втората половина на деня - това е най-доброто време за разрешаване на финансови въпроси.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят няма да е лесен, но ще постигнете много, ако сте постоянни. Не се отказвайте от това, което сте започнали, дори ако възникнат трудности. Ситуацията скоро ще се промени към по-добро и освен това ще получите помощ, на която не сте разчитали.

Вероятни са забавяния в бизнеса и не е изключено нарушаване на някои по-рано сключени споразумения. Но не трябва да се тревожите за това - скоро ще стане ясно, че всичко върви доста добре. Да, плановете ще трябва да бъдат коригирани, но ще се отворят няколко интересни възможности и вие ще се опитате да не пропуснете нито една от тях.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще има много страхотни идеи и няма да искате да отлагате изпълнението им. Струва си да поемете инициативата в бизнеса - веднага ще получите подкрепа, ще намерите съюзници, на които можете да разчитате в труден момент. Добрите новини вероятно са свързани с важен за вас работен проект.

Разбирането с другите днес ще бъде още по-лесно от обикновено, мнозина ще ви разбират прекрасно. Приятни запознанства обещава втората половина на деня. Това време е подходящо за романтична среща - със сигурност ще бъде специална.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще бъдете особено решителни и това със сигурност ще ви помогне да успеете в бизнеса. Въпреки това, не забравяйте за предпазливостта. По-добре е да не поемате рискове, ако може да се избегнат, и да не бързате.

Първата половина на деня е подходяща за приключване на стари дела, както и за обичайните дейности. Във втората, вероятно ще искате да предприемете нещо ново и такава възможност веднага ще се появи. Възможно е да има неочаквано приложение за онези ваши таланти, за които малко хора са знаели преди.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои СКОРПИОНИ ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди, от такива разговори може да научат много полезни неща, възможно е благодарение на тях да разберат накъде да продължат, ДЕВИТЕ да запомнят - не трябва да се доверяват на всеки, който им прави добро впечатление днес
Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е идеален за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите благоприятно впечатление, защото най-добрите ви качества няма да останат незабелязани. Някои Овни ще получат необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже, че можете да им отговорите със съгласие без много колебание и няма да сгрешите.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки или сключване на сериозни сделки с хора, за които знаете малко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да не се заемате със сериозни въпроси рано сутринта. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да се настроите на положителна вълна и да решите какво ще направите първо. Нечий съвет едва ли ще бъде полезен, но много Телци ще се възползват от опита, натрупан преди много време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с нови познати. Бързо ще намерите подход към тях и ще направите добро впечатление. Можете да се погрижите за семейните дела, тук няма да възникнат неочаквани трудности, бързо ще се справите с всичко.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първата половина на деня ще бъде успешна. Подходяща е за нови задачи и за решаване на вече познати проблеми. Благодарение на подкрепата на звездите, много Близнаци ще могат да се справят перфектно с това, което не са могли да направят преди. Не са изключени парични постъпления и неочаквани ценни подаръци, на които много ще се зарадвате.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции леко ще намалее, но и втората половина на деня също ще бъде добра. Подходяща е за почивка, общуване със стари приятели и други хора, които ви познават добре и ви обичат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди дела и да решавате проблеми, възникнали поради чужда небрежност или невнимание. Това няма да предизвика раздразнение или гняв. Като действате спокойно и последователно, бързо ще се справите с всичко.

По-добре е да отложите решаването на въпроси, свързани с парите, за следобед - това време ще бъде благоприятно. Но срещите, включително романтичните, могат да бъдат планирани за сутринта - във всеки случай те ще вървят добре. Раците, които отиват на пътешествия с приятели, ще си прекарат чудесно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има възможност да направите нещо съвсем ново и много вълнуващо за вас. Някои Лъвове ще намерят ново хоби, което скоро ще се превърне в друг източник на доходи за тях. Денят ще е благоприятен и за пазаруване. Няма да пилеете пари за безполезни неща, а безпогрешно ще изберете нещо, което ще бъде полезно както за вас, така и за вашите близки.

От гледна точка на комуникацията това не е най-благоприятният ден, трудно ще се разберете дори със стари познати. Но сериозни конфликти няма да възникнат и вероятно ще можете да се съгласите с много неща, ако не се вълнувате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще бъде особено лесно да се разбирате с тези, които споделят вашите цели и страсти. Някои Деви ще намерят съюзници, благодарение на чиято подкрепа скоро ще могат да реализират някои мащабни планове. Запомнете обаче - не трябва да се доверявате на всеки, който ви прави добро впечатление днес. Проучете по-внимателно такива хора, преди да преговаряте за нещо важно.

Преди да се захванете с нещо ново и трудно, уверете се, че сте преценили правилно текущата ситуация и знаете как точно ще действате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за решаване на много важни задачи, включително такива, към които преди не сте се осмелявали да погледнете. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и вие ще се вслушате в нея навреме. На някои Везни помощ ще предложат хора, от които те не са очаквали подобно нещо. Ще има и шанс да се сприятелите с хора, с които не сте могли да се разбирате преди.

Вероятни са неочаквани подаръци, приятни изненади и внимание, които ще се помнят дълго време. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вероятни са невероятни срещи и необичайни запознанства. Някои Скорпиони ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди. От такива разговори можете да научите много полезни неща. Възможно е благодарение на тях да разберете накъде да продължите.

Възможни са парични постъпления. Денят ще е благоприятен за сделки и покупки. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, които решат да зарадват близките си с неочаквани подаръци. Вечерта е подходяща за романтична среща, със сигурност ще се окаже необичайна и запомняща се.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да искате да губите време напразно и със сигурност ще намерите възможност да направите нещо наистина важно и интересно. Много Стрелци ще разберат, че трябва да се грижат за благосъстоянието на близките си и да помагат на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - каквото и да правите за другите, вероятно ще бъде от полза и за вас.

Денят е добър за разговори за плановете ви, включително и професионални. Възможно е стари познати да ви предложат работа или да ви разкажат за някаква перспективна бизнес идея.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се страхувайте от трудни разговори, денят ще е благоприятен за тях. Можете да обсъждате най-сериозните въпроси, без да се страхувате, че разговорът ще завърши с кавга или взаимни искове. Ще можете да намерите точния тон и да подберете правилните думи, без да обидите дори най-чувствителните. Доста бързо ще се намери решение, което ще се хареса на всички.

През първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. По това време трябва да направите някои трудни неща. По-късно ще искате да си починете и да се възстановите, със сигурност ще имате такава възможност.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Влиянието на положителните тенденции ще се усеща през целия ден. Ще се справите добре с решаването на много проблеми, някои от които може да са много сложни. Това не означава, че всичко ще се нареди веднага, но няма да отстъпите пред препятствията и няма да се налага да ги преодолявате сами. Нито старите, нито новите познати ще ви откажат подкрепа, ако имате нужда от нея.

Вечерта обещава приятни изненади за влюбените Водолеи. Подходяща е за кратко романтично пътуване. Но можете да прекарате и много приятно време с любимия човек.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

По-добре е да не започвате деня със сериозни разговори. По това време може да бъде трудно да се разберете дори с най-близките хора. Опитайте се да не се ядосвате, ако някой ви е разбрал погрешно. Ако запазите спокойствие и приятелско отношение, ще успеете да постигнете споразумение доста бързо.

С всеки изминал час влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо. Втората половина на деня ще зарадва много Риби. Представителите на знака, които доскоро се съмняваха в себе си, ще си възвърнат увереността и ще разберат как да постигнат успех.

2024 © Варна е