Мобилно меню

Хороскоп за понеделник, 11 март 2024 г. (Всички зодии)

Денят за ВОДОЛЕИТЕ не е подходящ за големи покупки или за сключване на сериозни сделки, които не са планирани предварително, някои КОЗИРОЗИ не само сами ще вземат правилните решения, но и ще дават отлични съвети на другите, следобед ги очакват нестандартни и вдъхновяващи събития
Хороскоп за понеделник, 11 март 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят ще е много благоприятен за общуване. Ще имате възможност да говорите с хора, чиито знания и опит са ви помогнали преди. Ще получите страхотни съвети от тях. Възможни са необичайни запознанства. Случайна среща с човек, напълно различен от вас, може да бъде началото на романтична история.

Можете да се заемете с нови неща. Лесно ще разберете това, от което преди почти не сте имали представа и бързо ще постигнете първите си успехи. В началото на деня е по-добре да се съсредоточите върху това, което изисква акуратност и точно изпълнение на инструкциите, а по-късно можете да преминете към решаване на творчески проблеми.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Вслушайте се в интуицията си особено внимателно - днес нейните съвети ще се окажат просто безценни. Решенията, които вземате, няма веднага да се харесат на другите. Но много скоро ще стане ясно, че сте били прави. Това ще се признае дори от тези, които преди това са били готови да критикуват всяка ваша стъпка.

Не винаги ще е лесно да се разбирате с колеги и ръководство, възможни са и професионални разногласия. Но в личните отношения влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Няма да има причина за разногласия с близките и вашият любим ще ви разбере перфектно.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не всичко ще бъде лесно, но все пак ще постигнете отлични резултати в различни неща. Много Близнаци бързо ще разберат това, за което преди почти не са имали представа. Способността да намирате подход към другите също ще бъде полезна. Благодарение на нея бързо ще намерите съюзници и ще можете да привлечете подкрепата на влиятелни хора.

Възможно е да възникнат трудности при разрешаването на финансови въпроси. Вероятни са неуспешни покупки и разточителни разходи. В останалите случаи влиянието на положителните тенденции ще преобладава и няма да се оплаквате от липсата на приятни изненади.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня ще бъде добро. Но много Раци ще са склонни да се тревожат за дребни неща, да приемат присърце незначителни събития и да се обиждат от всякакви коментари. Това време обаче ще бъде много ползотворно, ако се съсредоточите върху интересни неща или се потопите в решаването на някои важни проблеми.

Втората половина на деня ще ви зарадва. Срещите, от които не сте очаквали нищо добро, ще преминат добре и няма да е трудно да се разбирате с хора, които преди са били неприветливи. Вечерта ще донесе добри новини.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Днес лесно ще се справите със задачи, които преди са обърквали мнозина. Решенията, които вземете, ще се окажат правилни, дори и да имате много малко време за размисъл. Деловите преговори ще бъдат успешни, на някои Лъвове ще бъде предложена точно работата, за която отдавна мечтаят.

Възможни са недоразумения и напрегнати моменти в общуването с близките. Не винаги ще бъдете разбрани правилно, така че бъдете търпеливи и бъдете готови да обяснявате някои прости неща отново и отново. Вечерта хармонията в отношенията ще се възстанови, всички разногласия ще останат в миналото.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Началото на деня може да бъде предизвикателно. Девите, които планират нещо важно, трябва да разчитат само на собствените си сили - едва ли някой ще им се притече на помощ. Когато планирате пътуване, обмислете няколко опции за маршрут, за да избегнете досадни закъснения.

Влиянието на положителните тенденции бързо ще нараства. Втората половина на деня ще бъде благоприятна за общуване. Дори онези срещи, от които не сте очаквали нищо особено, ще бъдат успешни. По това време са възможни подаръци и парични постъпления от неочаквани източници.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще е благоприятен за делови срещи, общуване с хора, които бихте искали да видите като свои съюзници. Няма да е трудно да направите добро впечатление. Всеки веднага ще забележи силните ви страни и ще ви хареса. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници, и успешни сделки.

Първата половина на деня е подходяща за решаване на проблеми, изискващи творчески подход. По-късно ще дойде подходящото време за дейности, които изискват точност, концентрация и внимание към малките детайли.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на деня може да бъде доста напрегнато. С най-сериозни трудности ще се сблъскат Скорпионите, които са планирали важни срещи и важни разговори в този момент. Малко вероятно е да успеете да се придържате към старите си планове. Много по-вероятно е да се наложи да импровизирате, да измисляте нещо в движение. Можете да се справите с това много добре.

Втората половина на деня ще е значително по-спокойна. През това време много неща ще ви се получават добре. Благодарение на подкрепата на звездите ще постигнете това, което сте планирали преди. Някои Скорпиони ще се възползват от нови познанства.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес може да изникнат препятствия, но няма да се налага да ги преодолявате сами. Хора, от които не сте очаквали подобно нещо, ще предложат своята помощ. Възможно е от това да започне дълго приятелство или красива романтична история.

Денят ще е благоприятен за посещение на професионални събития, публични изяви и всякакви дейности, чрез които можете да привлечете внимание. Пътуването ще се отрази добре и няма значение дали тръгвате на път по семейни въпроси или за решаване на служебни проблеми.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес ще действате особено бързо, но това няма да доведе до грешки. Дори в най-трудните ситуации интуицията безпогрешно ще ви подскаже как е най-добре да постъпите. Някои Козирози не само сами ще вземат правилните решения, но и ще дадат отличен съвет на другите.

Следобед ви очакват нестандартни и вдъхновяващи събития. Много неща няма да се получат точно както сте очаквали, но това едва ли ще ви накара да се колебаете. Ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали. Вечерта ще донесе добри новини. Възможно е да има повод за домашен празник.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. Денят не е подходящ за големи покупки, които не са планирани предварително, или за сключване на сериозни сделки. Но ако не бързате с решенията и сте внимателни към детайлите, тогава много трудности ще бъдат избегнати.

Денят ще бъде успешен за Водолеите, които ще се заемат с нещо съвсем ново или ще се опитат да подходят по различен начин към вече позната задача. Може да се окаже, че някои проблеми са ви изглеждали по-сериозни, отколкото са в действителност.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Време е да проявите настойчивост. Именно благодарение на нея ще успеете да постигнете това, към което отдавна се стремите. По пътя може да се появят препятствия, но не трябва да отстъпвате пред тях. Ще трябва само малко да се отклоните от неписаните общоприети правила, да нарушите някоя отдавна остаряла традиция, за да промените ситуацията към по-добро.

Опитайте се да бъдете особено внимателни към близките си, това ще бъде изключително важно за тях днес. Възможно е стар приятел или любим човек да поиска да ви разкаже нещо важно, да сподели своя опит, за да получи подкрепа.

2024 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е