Мобилно меню

Хороскоп за понеделник 11 септември 2023 г. (Всички зодии)

На Рибите им предстоят много интересни и важни разговори, както и срещи, които ще помнят дълго, звездите ще подкрепят Лъвовете, които управляват работата на другите хора, решават важни стратегически проблеми и не се страхуват да поемат отговорност
Хороскоп за понеделник 11 септември 2023 г. (Всички зодии)
7278

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Можете да започнете деня с важни неща - най-вероятно бързо ще постигнете първите успехи в тях и няма да е трудно да продължите напред. Удивително съвпадение или неочаквана среща може да ви наведе на интересни мисли. Това ще е подходящо време и за делови преговори.

Следобед ще стане по-трудно да намерите общ език с другите. Понякога ще изглежда, че умишлено сте извадени от равновесие. Това изобщо не е вярно, вероятно е просто въпрос на недоразумение. Ако сте търпеливи и добри, всичко скоро ще се изясни и хармонията ще се възстанови.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на деня не е подходящо за вземане на важни решения. Ще бъде трудно да се концентрирате и правилно да оцените ситуацията, а съветите на приятели могат да бъдат объркващи. По-добре е да посветите това време на познати задачи, можете лесно да се справите с тях.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна и богата на събития. Пред Телците, стремящи се към професионални успехи, ще се открият интересни възможности. Тези представители на знака ще постигнат истински пробив в работата. Но и от гледна точка на личните отношения периодът ще бъде успешен.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Добри новини и интересни предложения ще ви зарадват днес. Ще има възможност да завършите успешно задачи, на които вече сте посветили много усилия, да разрешите проблеми, които преди са тревожили както вас, така и околните. Вероятни са промени към по-добро в деловите отношения. Ще стане значително по-лесно да се разбирате с колеги и бизнес партньори, с които отдавна не сте намирали общ език.

Лесно ще се разбирате с близките, няма да има поводи за разногласия и спорове. И приятели, и роднини с готовност ще подкрепят всяка ваша идея и няма да откажат помощ, ако имате нужда от нея.


РАК (22 юни - 22 юли)

Струва си да поемете инициативата в работата. Съсредоточете се върху това, което ви се струва особено интересно и обещаващо. И не чакайте подсказки. Ако трябва да вземете сериозно решение, по-добре е да разчитате на собствения си здрав разум и интуиция, а не на съветите на другите.

Възможно е неочаквано събитие да повлияе на плановете ви и да ви принуди да отложите планирани срещи или пътувания. В такива моменти е особено важно да не падате духом и да поддържате добро настроение. Ако се поддадете на мрачни мисли, може да пропуснете възможностите, които със сигурност ще ви се открият в края на деня.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Страхотен ден за полезни неща. Звездите ще подкрепят Лъвовете, които управляват работата на другите хора, решават важни стратегически проблеми и не се страхуват да поемат отговорност. Може да не е възможно да постигнете успех веднага, но ще бъдете упорити и определено ще постигнете целта си. Възможно е това да изисква изоставяне на обичайните методи и измисляне на нещо ново.

Бъдете внимателни във всичко, свързано с парите. Не трябва да правите покупки, ръководейки се от мимолетен импулс - такива придобивания е малко вероятно да бъдат успешни.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Няма да е лесно да запазите спокойствие в началото на деня. Емоционалният фон в този момент ще бъде напрегнат и може да реагирате много остро дори на незначителни събития. Не са изключени разногласия и спорове. В работата ще има много от тях - постигането на споразумение с колеги и партньори ще бъде по-трудно от обикновено.

Втората половина на деня ще бъде много по-успешна. Обещава успешното завършване на трудна задача, за която сте посветили много усилия. Не са изключени парични постъпления и неочаквани подаръци. Ще бъде удоволствие да се срещнете със стари приятели.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не лош ден за работа. Струва си да започнете с решаването на вече познати задачи - няма да има неприятни изненади, забавяния или трудности. По-късно ще можете да преминете към нещо ново - късметът ще съпътства смелите ви начинания. Не могат да бъдат изключени предложения за сътрудничество, които обещават бързи печалби.

Вероятни са приятни срещи. Днес ще ви бъде особено лесно да се разбирате с хората, бързо ще намерите общ език с нови познати, те веднага ще ви харесат. Неочаквана среща със стар приятел ще ви развесели и ще ви даде интересни идеи.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Възможни са трудности в работата, забавяния, които ще объркат плановете ви. Възможно е дългогодишните споразумения да бъдат нарушени, някои Скорпиони ще разберат, че е дошло време да потърсят нови съюзници. Опитайте се да не приемате случващото се твърде лично. Всички проблеми, които възникват, не са толкова сериозни, колкото изглеждат, и скоро ще останат в миналото.

Денят ще бъде много благоприятен по отношение на личните отношения. Ще разбирате идеално тези, които са ви истински скъпи. Вечерта е подходяща за общуване с любимия човек.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Можете да се съсредоточите върху решаването на онези сериозни проблеми, които наскоро са ви тревожили. Ще разберете кое изглежда трудно и бързо ще разберете как да постигнете желания резултат. Наблизо ще има хора, които са готови да дадат добър съвет или да споделят своя опит.

Ако тръгвате на път, бъдете готови за неочаквани закъснения по пътя, проучете маршрута предварително и се уверете, че сте взели всичко необходимо. Възможни са дребни недоразумения извън дома. В останалите случаи влиянието на положителните тенденции ще преобладава, не трябва да се страхувате от неприятни изненади.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще е натоварен. Възможно е изведнъж да се появят нови задачи и да не разберете веднага върху какво трябва да се съсредоточите първо. Но влиянието на положителните тенденции ще преобладава, така че ще успеете. Отлично ще се справите с решаването на организационни въпроси, няма да срещнете сериозни проблеми при подготовката на документите.

Следобед е препоръчително да намерите малко време за почивка. Най-вероятно по това време ще искате да останете сами със себе си, спокойно да помислите за някои важни неща.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ако днес се съсредоточите върху някаква важна и трудна задача, със сигурност ще постигнете успех в нея. Късметът ще съпътства и Водолеите, които ще се заемат с нещо съвсем ново. Тези представители на знака бързо ще научат всичко необходимо и ще срещнат хора, които са готови да споделят ценен опит.

Вероятни са малки парични потоци. Те ще ви бъдат много полезни - ще ви позволят да направите някои непланирани покупки или да зарадвате близките си с приятна изненада. Вечерта е подходяща за среща със стар приятел - ще си прекарате страхотно и ще си говорите много.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Предстоят много интересни и важни разговори, както и срещи, които ще помните дълго. Деловите преговори ще вървят добре и могат да се водят в неформална обстановка. Вашите идеи ще получат подкрепа, но си струва да имате предвид, че взетите решения няма да са окончателни.

Опитайте се да не посвещавате целия ден на монотонни задачи или решаване на рутинни проблеми. Той е много по-подходящ за смяна на обстановката или да опитате нещо ново. Имате нужда от ярки преживявания - те веднага ще ви накарат да се почувствате по-добре.

2023 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е