Мобилно меню

Хороскоп за понеделник 11 септември 2023 г. (Всички зодии)

На Рибите им предстоят много интересни и важни разговори, както и срещи, които ще помнят дълго, звездите ще подкрепят Лъвовете, които управляват работата на другите хора, решават важни стратегически проблеми и не се страхуват да поемат отговорност
Хороскоп за понеделник 11 септември 2023 г. (Всички зодии)
7293

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Можете да започнете деня с важни неща - най-вероятно бързо ще постигнете първите успехи в тях и няма да е трудно да продължите напред. Удивително съвпадение или неочаквана среща може да ви наведе на интересни мисли. Това ще е подходящо време и за делови преговори.

Следобед ще стане по-трудно да намерите общ език с другите. Понякога ще изглежда, че умишлено сте извадени от равновесие. Това изобщо не е вярно, вероятно е просто въпрос на недоразумение. Ако сте търпеливи и добри, всичко скоро ще се изясни и хармонията ще се възстанови.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на деня не е подходящо за вземане на важни решения. Ще бъде трудно да се концентрирате и правилно да оцените ситуацията, а съветите на приятели могат да бъдат объркващи. По-добре е да посветите това време на познати задачи, можете лесно да се справите с тях.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна и богата на събития. Пред Телците, стремящи се към професионални успехи, ще се открият интересни възможности. Тези представители на знака ще постигнат истински пробив в работата. Но и от гледна точка на личните отношения периодът ще бъде успешен.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Добри новини и интересни предложения ще ви зарадват днес. Ще има възможност да завършите успешно задачи, на които вече сте посветили много усилия, да разрешите проблеми, които преди са тревожили както вас, така и околните. Вероятни са промени към по-добро в деловите отношения. Ще стане значително по-лесно да се разбирате с колеги и бизнес партньори, с които отдавна не сте намирали общ език.

Лесно ще се разбирате с близките, няма да има поводи за разногласия и спорове. И приятели, и роднини с готовност ще подкрепят всяка ваша идея и няма да откажат помощ, ако имате нужда от нея.


РАК (22 юни - 22 юли)

Струва си да поемете инициативата в работата. Съсредоточете се върху това, което ви се струва особено интересно и обещаващо. И не чакайте подсказки. Ако трябва да вземете сериозно решение, по-добре е да разчитате на собствения си здрав разум и интуиция, а не на съветите на другите.

Възможно е неочаквано събитие да повлияе на плановете ви и да ви принуди да отложите планирани срещи или пътувания. В такива моменти е особено важно да не падате духом и да поддържате добро настроение. Ако се поддадете на мрачни мисли, може да пропуснете възможностите, които със сигурност ще ви се открият в края на деня.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Страхотен ден за полезни неща. Звездите ще подкрепят Лъвовете, които управляват работата на другите хора, решават важни стратегически проблеми и не се страхуват да поемат отговорност. Може да не е възможно да постигнете успех веднага, но ще бъдете упорити и определено ще постигнете целта си. Възможно е това да изисква изоставяне на обичайните методи и измисляне на нещо ново.

Бъдете внимателни във всичко, свързано с парите. Не трябва да правите покупки, ръководейки се от мимолетен импулс - такива придобивания е малко вероятно да бъдат успешни.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Няма да е лесно да запазите спокойствие в началото на деня. Емоционалният фон в този момент ще бъде напрегнат и може да реагирате много остро дори на незначителни събития. Не са изключени разногласия и спорове. В работата ще има много от тях - постигането на споразумение с колеги и партньори ще бъде по-трудно от обикновено.

Втората половина на деня ще бъде много по-успешна. Обещава успешното завършване на трудна задача, за която сте посветили много усилия. Не са изключени парични постъпления и неочаквани подаръци. Ще бъде удоволствие да се срещнете със стари приятели.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не лош ден за работа. Струва си да започнете с решаването на вече познати задачи - няма да има неприятни изненади, забавяния или трудности. По-късно ще можете да преминете към нещо ново - късметът ще съпътства смелите ви начинания. Не могат да бъдат изключени предложения за сътрудничество, които обещават бързи печалби.

Вероятни са приятни срещи. Днес ще ви бъде особено лесно да се разбирате с хората, бързо ще намерите общ език с нови познати, те веднага ще ви харесат. Неочаквана среща със стар приятел ще ви развесели и ще ви даде интересни идеи.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Възможни са трудности в работата, забавяния, които ще объркат плановете ви. Възможно е дългогодишните споразумения да бъдат нарушени, някои Скорпиони ще разберат, че е дошло време да потърсят нови съюзници. Опитайте се да не приемате случващото се твърде лично. Всички проблеми, които възникват, не са толкова сериозни, колкото изглеждат, и скоро ще останат в миналото.

Денят ще бъде много благоприятен по отношение на личните отношения. Ще разбирате идеално тези, които са ви истински скъпи. Вечерта е подходяща за общуване с любимия човек.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Можете да се съсредоточите върху решаването на онези сериозни проблеми, които наскоро са ви тревожили. Ще разберете кое изглежда трудно и бързо ще разберете как да постигнете желания резултат. Наблизо ще има хора, които са готови да дадат добър съвет или да споделят своя опит.

Ако тръгвате на път, бъдете готови за неочаквани закъснения по пътя, проучете маршрута предварително и се уверете, че сте взели всичко необходимо. Възможни са дребни недоразумения извън дома. В останалите случаи влиянието на положителните тенденции ще преобладава, не трябва да се страхувате от неприятни изненади.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще е натоварен. Възможно е изведнъж да се появят нови задачи и да не разберете веднага върху какво трябва да се съсредоточите първо. Но влиянието на положителните тенденции ще преобладава, така че ще успеете. Отлично ще се справите с решаването на организационни въпроси, няма да срещнете сериозни проблеми при подготовката на документите.

Следобед е препоръчително да намерите малко време за почивка. Най-вероятно по това време ще искате да останете сами със себе си, спокойно да помислите за някои важни неща.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ако днес се съсредоточите върху някаква важна и трудна задача, със сигурност ще постигнете успех в нея. Късметът ще съпътства и Водолеите, които ще се заемат с нещо съвсем ново. Тези представители на знака бързо ще научат всичко необходимо и ще срещнат хора, които са готови да споделят ценен опит.

Вероятни са малки парични потоци. Те ще ви бъдат много полезни - ще ви позволят да направите някои непланирани покупки или да зарадвате близките си с приятна изненада. Вечерта е подходяща за среща със стар приятел - ще си прекарате страхотно и ще си говорите много.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Предстоят много интересни и важни разговори, както и срещи, които ще помните дълго. Деловите преговори ще вървят добре и могат да се водят в неформална обстановка. Вашите идеи ще получат подкрепа, но си струва да имате предвид, че взетите решения няма да са окончателни.

Опитайте се да не посвещавате целия ден на монотонни задачи или решаване на рутинни проблеми. Той е много по-подходящ за смяна на обстановката или да опитате нещо ново. Имате нужда от ярки преживявания - те веднага ще ви накарат да се почувствате по-добре.

2023 © Варна е

Хороскоп за седмицата 15-21 юли

ВОДОЛЕИТЕ ги очакват добри възможности за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси, КОЗИРОЗИТЕ ще трябва да положат много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали
Хороскоп за седмицата 15-21 юли
598


ОВЕН (21 март - 20 април)

Бъдете търпеливи. В началото на седмицата това ще ви е особено необходимо в общуването с околните. Вероятни са безсмислени спорове, оплаквания без значителни причини и незначителни разногласия. Опитайте се да не обсъждате сериозни проблеми с колеги или роднини.

Съсредоточете се върху онези неща, които можете да правите без външна помощ. Действайте спокойно и методично, тогава ще можете да постигнете желаните резултати. Въпреки това, не изисквайте твърде много от себе си и не се преуморявайте. Ще имате малко по-малко сили и енергия от обикновено, така че не забравяйте за баланса между работа и почивка.

Но през втората половина на седмицата повечето Овни ще могат да установят добри отношения с всички. Най-важното е да направите първата крачка към помирението. Понякога ще трябва да признаете, че сте сгрешили и да се извините, а понякога ще е достатъчно да покажете, че не таите злоба към събеседника си.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Поемете инициатива в работата си - началото на седмицата е идеално за това. Демонстрирайте своите таланти и професионализъм, укрепете авторитета си и спечелете нови съюзници. Възможно е да се появят потенциални бизнес партньори. Възможно е да създадете полезни запознанства при различни обстоятелства. Много Телци ще могат да реализират оригинални идеи, които преди са изглеждали невъзможни.

До края на седмицата интензивността на събитията леко ще намалее. Ще трябва малко да намалите темпото, но ще е само за добро. Ще има възможност да обърнете внимание на семейните дела, да бъдете с любимия човек и да направите нещо полезно за близките.

Добро време за пътуване или почивка. Ако имате възможност, помислете за интересно пътуване, дори и да е близо до дома. Това ще ви даде ярки впечатления и ще ви позволи да отдъхнете след трудна работа.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Гледайте на всичко рационално, не се увличайте от фантазии и не си създавайте илюзии. Това ще ви помогне да се предпазите от грешки и разочарования. Разчитайте на фактите, проверявайте информацията и не се поддавайте на неоправдани надежди. Бъдете по-внимателни и обмисляйте всяко решение, особено в началото на седмицата.

Привлекателността ви ще се увеличи, така че другите ще искат да спечелят вашите симпатии. Не се доверявайте много на обещанията на нови познати, дори да изглеждат искрени и убедителни. Първото впечатление може да бъде измамно.

Втората половина на седмицата ще бъде подходящо време за решаване на важни въпроси. Ще бъдете внимателни и събрани и няма да позволявате на други хора да ви влияят. Следователно във всяка ситуация ще можете да вземете единственото правилно решение. Ще се облагодетелстват тези Близнаци, които се заемат със сложен и дългосрочен проект.


РАК (22 юни - 22 юли)

Седмицата ще бъде благоприятна за общуване. Бизнес преговорите ще се проведат с максимален успех. Ще успеете да заинтересувате и най-известните скептици. Това е подходящият момент за оформяне на важни документи и разрешаване на бюрократични проблеми. Взаимодействието с държавните органи ще бъде ползотворно.

Някои Раци ще получат интересни предложения, свързани с работата. Не бързайте да се съгласявате, но и не бива да ги отхвърляте веднага. Помислете, съберете допълнителна информация и се вслушайте в интуицията си.

В личния ви живот до средата на седмицата ще настъпят забележими промени към по-добро. Освен това не е нужно да полагате усилия или да поемате инициатива. Обстоятелствата ще се развият благоприятно и без вашето участие. Остава само да се възползвате от възможностите, които ще се открият пред вас.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаквайте добри новини в началото на седмицата. Тези дни ще бъдат щедри и на щастливи случайности. Заемете се с трудни задачи и бързо ще постигнете впечатляващи резултати. Тези Лъвове, които не се страхуват да поемат малко повече отговорност, ще имат възможност за кариерно развитие. 

Вашият чар и остроумие ще се превърнат в истински магнит за другите. Редовно ще попадате в светлината на прожекторите. Вероятно ще срещнете интересни хора, които могат да ви бъдат много полезни. Ще можете да придобиете съюзници и съмишленици, а някои ще намерят надеждни приятели.

През втората половина на седмицата е особено важно да отделите време за нови работни задачи. Това е добър шанс да изразите себе си и да направите нещо, което ви се струва особено интересно. Има голяма вероятност да получите примамливо предложение за сътрудничество или прехвърляне на друга позиция.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Можете да постигнете това, което изглеждаше невъзможно, ако проявите постоянство и решителност. Може да се наложи да промените предварителните планове, нещо ще трябва да се отложи или пренасрочи, а друго ще трябва да се направи първо. Разчитайте на логиката и здравия разум, слушайте интуицията. Но съветите на приятели и колеги едва ли ще бъдат полезни, така че не разчитайте на тях твърде много.

През втората половина на седмицата деловата комуникация ще се развива успешно. Преговорите ще вървят добре, ще е добре да обсъдите важни служебни въпроси. Някои Деви ще успеят да подобрят отношенията, които преди това са били донякъде обтегнати. Много хора ще ви погледнат по нов начин и ще променят мнението си за вас към по-добро.

Вероятни са малки недоразумения в семейния живот. Но сериозните проблеми ще бъдат избегнати и благодарение на вашата деликатност и дипломатичност ще можете бързо да разрешите всички трудности.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще почувствате прилив на сили и енергия. Затова се заемете с най-трудните и досадни задачи възможно най-бързо. Възникналите трудности няма да ви принудят да отстъпите. Решителността ви ще окаже голямо влияние върху бизнес репутацията ви. Има шанс някой да иска да ви помогне в процеса, но все пак ще трябва да се справите с по-голямата част от работата сами. 

До средата на седмицата ентусиазмът ви леко ще се стопи, но и мащабните задачи ще останат на заден план. Затова преминете към текущите си рутинни задължения, довършете започнатото и проверете дали някъде няма допуснати грешки. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Сигурно някой ще иска да получи нещо полезно от вас. Помислете дали си струва да продължите да общувате с такива хора. 

Везните, които са във връзка, ще могат да изберат време за общуване с любимите хора и почивка с цялото семейство. Пътуването с приятели ще бъде страхотно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Предстои ви натоварена и успешна седмица, така че не си губете времето. В първите дни ще успеете да се справите с редица трудни дела. Повечето Скорпиони ще измислят необичаен начин за решаване на онези задачи, които дълго време са изглеждали невъзможни. Изключително благоприятно време за изучаване, събиране и анализ на информация. Ще имате успех в подготовката на документи и уреждането на правни въпроси. Обръщенията пред държавните органи също ще протичат гладко и без ненужни забавяния.

Малко по-късно ще има особено благоприятно време за комуникация, преговори и обсъждане на важни теми. Вашата привлекателност ще стане очевидна за всички. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Една от тези срещи може да бъде началото на дълго приятелство или щастлива романтична история. Вероятно през уикенда в семейството ви ще се случат приятни събития.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ако можете правилно да разпределите времето и енергията си, ще постигнете голям успех. Не се разсейвайте с дребни неща, захващайте се веднага с важни задачи. Ще се справите отлично с решаването на важни служебни въпроси. В процеса ще научите нови неща, ще укрепите своя професионализъм и бизнес репутация. Стрелците, занимаващи се с бизнес, ще сключат изгодни сделки. 

Опитайте се да дадете всичко от себе си през първата половина на седмицата. След това ще започне малко по-неблагоприятен период. Ще сте склонни да приемате всичко присърце, да се тревожите прекомерно за всичко и да реагирате емоционално на случващото се. Не забравяйте да си почивате и да се грижите за себе си, за да избегнете преумора.

Вероятно някои бизнес отношения ще придобият романтичен обрат. Все пак не прибързвайте и не правете прибързани заключения. Можете да поемете инициатива, но само ако сте твърдо убедени в нейната целесъобразност.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Бъдете готови за изненади, ще има доста от тях. Запазете спокойствие, не се поддавайте на провокации и обмисляйте добре всяко решение. Тогава можете лесно да избегнете неприятности. В началото на седмицата ще се появят нови задачи, освен вече набелязаните планове. Но няма да се откажете от нищо. Ще трябва да положите много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали.

През втората половина на седмицата може да решите финансови въпроси. Ще бъде възможно да се постигне споразумение с бизнес партньори и близки, да се изяснят уязвимите места и да се избегнат сериозни конфликти. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да действате в трудни ситуации.

През уикенда се опитайте да си починете много. Би било идеално да отидете на кратко пътуване. Но и само прекарването на време с любимите хора ще се отрази благотворно на състоянието ви.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Първата половина на седмицата ще бъде страхотна във всички отношения. Ще има възможност за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси. Това е подходящият момент за необходимите покупки - ще намерите всичко с най-високо качество на конкурентни цени. Има вероятност да получите дългоочаквани добри новини. Ще има възможност да възстановите стари връзки, за чието прекъсване отдавна съжалявате. Направете първата стъпка, тя със сигурност ще доведе до желания резултат.

От средата на седмицата нещата ще се обострят, но ще бъде трудно да намерите допълнителна енергия в себе си. Не разчитайте на помощ, разчитайте първо на себе си. Разумно преценявайте мащаба на работата и собствените си сили, за да не се сблъскате с разочарование.

Някои задачи може да е по-добре да отложите. Вземете сами отговорни решения, не разчитайте на чужди съвети.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Запазването на спокойствие и разбирателство с околните през първите дни от седмицата, няма да ви е лесно. Възможни са спорове и разногласия дори в ситуации, които обикновено протичат мирно и безпроблемно. Проявете повече търпение и деликатност, за да можете да поддържате добри отношения с онези, които са ви скъпи или полезни. Подбирайте думите си много внимателно - незначителните недоразумения могат да доведат до големи конфликти.

Към средата на седмицата ще стане по-лесно. Пред вас ще се отворят нови възможности, най-важното е да ги забележите навреме и да не ги пропускате. Ще се чувствате по-уверени в способностите си и ще можете да се справите дори със сложни задачи. Всички проблеми ще бъдат решени по-бързо, отколкото сте очаквали първоначално.

До края на седмицата звездите ще са на ваша страна. Ще бъде добре да придобиете надеждни съюзници, да възстановите стари връзки и да започнете нови. Рибите във връзка ще получат изненада от любимия човек.

2024 © Варна е