Мобилно меню

Хороскоп за понеделник 17 юли 2023 г. (Всички зодии)

Близнаците, дори и да имат много неща за вършене през този ден, да се опитат да не бързат, Лъвовете да се стараят да не командорят, а да използват дипломатическите си умения
Хороскоп за понеделник 17 юли 2023 г. (Всички зодии)
734

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес ще има много за вършене и това ще ви хареса. Ще покажете на какво сте способни и хората, които преди са се съмнявали във вашите способности, ще разберат колко много са грешали. Деловите преговори ще вървят добре, не са изключени предложения за сътрудничество, обещаващи бързо увеличение на доходите. Някои Овни ще разберат как да решат финансовите проблеми, които ги тревожат напоследък.

Опитайте се да обърнете внимание на грешките на другите - ако ги забележите навреме, не правете собствени. Това се отнася не само за работата, но и за личните отношения. Ще бъде полезно да запомните, че понякога е достатъчно да направите малки отстъпки, за да избегнете конфликт. Не бъдете твърде упорити там, където не е нужно.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще има шанс да получите важна информация преди другите. Това ще ви помогне да разрешите проблем, за който сте мислили много напоследък, или да завършите успешно трудна задача. Благодарение на полезни знания, придобити преди много време, няма да сгрешите, няма да позволите на никого да ви обърка.

Не винаги ще бъде лесно да се разбирате с другите - те може да не разберат мотивите на вашите действия. Но всичко може да се обясни и вие определено ще го направите. Вечерта обещава приятни срещи и запознанства, които ще ви направят силно впечатление.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори ако имате много неща за вършене през този ден, опитайте се да не бързате. Можете да направите всичко, но всичките ви стъпки трябва да бъдат добре обмислени, така че преди да предприемете нещо, обмислете план за действие. Можете да се консултирате със стари познати - те със сигурност ще ви дадат разумни съвети. Ще има шанс за възстановяване на стари работещи връзки.

Близките ще споделят страхотни новини, ще ви зарадват с приятни изненади. Денят ще е благоприятен както за приятелски, така и за романтични срещи. Основното нещо е да намерите време за тях.


РАК (22 юни - 22 юли)

По-добре е да започнете с неща, с които можете да се справите сами. През първата половина на деня разбирателството с другите ще бъде по-трудно от обикновено и дори с дългогодишни съюзници едва ли ще можете да се споразумеете за съвместни действия. Вероятни са разногласия в работата и у дома, но не трябва да се тревожите за тях - всичко ще бъде решено скоро.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за творчески занимания. Ще изненадате околните с оригинални идеи и дори скептично настроените към всичко необичайно ще се заинтересуват от вашите планове. Някои Раци ще намерят нови приятели. Възможно е и романтично привличане.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Не командвайте. Това ще е доста трудно, особено ако сте на ръководна позиция, денят никак не е подходящ за издаване на заповеди и изискване на тяхното незабавно и прецизно изпълнение. Преговаряйте и с най-упоритите, използвайте завидните си дипломатически умения – така ще превърнете скорошните съперници в съюзници.

Възможно е денят да донесе някои съвсем нови задачи. Не бързайте да се заемате с тяхното изпълнение - първо, помислете добре, опитайте се да съберете възможно най-много информация, консултирайте се с хора, чийто опит ви е бил полезен преди. Всичко това ще ви помогне да спестите много енергия.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ако имате големи планове за деня, тогава побързайте с изпълнението им. Утрото ще е особено благоприятно, подходящо както за важни дела, така и за сериозни срещи. Бързо ще се справите със сложна работа, без да изпускате от поглед, забравяте или объркате нещо. Добри новини отдалече ще ви ободрят. Някои Деви ще сключат изгодни сделки и това ще е още един повод за радост.

С наближаването на вечерта нуждата от почивка ще нараства. Ще искате да избягате от ежедневната суматоха, да преминете към нещо съвсем различно. Наблизо ще има хора, които ще предложат нещо интересно.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Благоприятен ден за бизнес комуникация. Можете да започнете трудни преговори за сътрудничество - ще можете бързо и успешно да ги завършите. Дори хората, които преди това са го игнорирали, ще се вслушат във вашето мнение и това значително ще опрости решаването на много проблеми. Някои Везни ще намерят влиятелни съюзници, чиято подкрепа ще отвори много врати.

В личните отношения влиянието на положителните тенденции няма да бъде толкова забележимо, но и тук няма да възникнат сериозни проблеми. Незначителните разногласия и недоразумения бързо ще останат в миналото.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Запазването на спокойствие днес ще бъде много по-трудно от обикновено. Емоционалният фон ще бъде доста напрегнат, така че може да вземете присърце много незначителни събития. Възможни са дребни недоразумения в работата. Те няма да донесат сериозни проблеми, но могат да развалят настроението ви.

Интересни неща и нови трудни задачи ще ви помогнат да избягате от тревогите, да се настроите на положителна вълна. Скорпионите, които днес ще ходят на светски събития, ги очакват приятни запознанства. Едно от тях може да прерасне във вълнуваща романтична история.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да се договорите с някого за съвместни действия. Но няма да се тревожите за това, защото ще сте абсолютно сигурни, че можете да постигнете целите си сами. За това ще трябва да положите усилия, но ще бъдете доволни от резултата от работата си.

Възможни са непланирани пътувания. Най-вероятно някой от близките ви ще ви покани на разходка. Не отказвайте - очакват ви приятни моменти и ярки впечатления. Далеч от дома са възможни и много приятни запознанства.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Колкото и да искате да действате по свой начин, пренебрегвайки съветите и мненията на другите, днес все пак трябва да имате предвид опита на някой друг. Благодарение на него бързо ще се справите със задачите и ще решите трудни проблеми. Козирозите, които ще дадат предпочитание на надеждни и доказани методи, а смелите експерименти ще бъдат отложени за по-подходящо време, ще постигнат забележителен успех в работата си.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Но не са изключени и неочаквани разходи. Най-често те ще бъдат свързани с покупката на някои неща за дома.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес си струва да се вслушате в подсказките на интуицията си особено внимателно. Благодарение на тях бързо ще се ориентирате в нестандартна ситуация, няма да правите сериозни грешки, чието коригиране може да отнеме много време и усилия. Съветите на другите едва ли ще бъдат полезни и често ще бъдат дадени от хора, които не разбират какво искате да постигнете.

Вероятни са приятни домашни задължения. На гости могат да дойдат хора, с които напоследък наистина ви липсва комуникация. Ще могат да се обсъдят някои важни неща. Прекарването на времето заедно ще бъде приятно.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Дори с решаването на много сложни задачи днес ще се справите бързо и всичко това, защото не следвате утъпкания път, ще предпочетете да действате по свой начин. Идеите, които се появят, ще бъдат изключително добри. Това ще се признае дори от тези, които преди това са критикували някое от вашите предложения. Работните срещи ще бъдат успешни. Ще направите добро впечатление на потенциални съюзници, мнозина ще искат да си сътрудничат с вас.

Много Риби ще вземат правилни решения по отношение на личните отношения днес. Въпреки това, не бързайте да ги прилагате - благоприятният момент ще дойде малко по-късно.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ ще имат време да се справят с домакинските задължения, да обсъдят планове за бъдещето с близки и да вземат, така чаканите, важни решения, при РИБИТЕ е възможна поява на романтичен интерес, но нека да бъдат внимателни и да не се влюбват от пръв поглед,
Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)
502


ОВЕН (21 март - 20 април)

Не бързайте със заключенията и действайте внимателно, тогава всичко ще се нареди добре. Разумните крачки ще ви доведат до целта ви по възможно най-краткия път. Постоянството и самоувереността ще ви помогнат да постигнете това, към което отдавна се стремите.

Избягвайте споровете с близките. За семейните Овни е особено важно да се контролират и да не се дразнят за дреболии. Тогава ще бъде възможно да поддържате мирни отношения и да потискате конфликтите в зародиш. Денят е идеален за полезно пазаруване. Дори скъпи покупки, като мебели или домакински уреди, ще се окажат успешни и ще носят радост в продължение на много години.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще ви се наложи да отделите повече време за домакинските задължения, отколкото сте очаквали. Може да се наложи да направите някои дребни ремонти. Ще дойде време да разчистите нещата и да се отървете от ненужните вещи. Но резултатът от вашите усилия ще ви зарадва. Възможно е по-възрастни роднини да се опитат да се намесят във вашите дела. Опитайте се да не се дразните и реагирайте с хумор, така ще избегнете евентуална обида от тяхна страна.

Много Телци ще станат особено очарователни, така че лесно могат да впечатлят другите. Ще можете да намерите общ език дори с тези, с които напоследък ви е било трудно да общувате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори ако нищо не върви според очакванията, няма да се откажете от това, което сте започнали. И ще бъдете прави. Упоритостта и настойчивостта ще ви помогнат да се справите с всякакви трудности, а резултатът много ще ви зарадва. 

Денят ще бъде изпълнен с общуване с различни хора. Някои Близнаци ще имат шанс да възстановят прекъснати връзки. Но първо си струва да помислите дали това наистина е добра идея. Интуицията ще ви подскаже правилното решение. Възможни са малки кавги по незначителни въпроси. Спокойствието и желанието да разберете всичко ще бъдат в ръцете ви. Конфликтът може бързо да бъде потушен, а разногласията - изяснени.

 
РАК (22 юни - 22 юли)

Някои неща ще отнемат повече време от очакваното. Но във всеки случай ще постигнете много. Ако е необходимо, потърсете помощ от приятели или познати, които на свой ред сте подкрепяли преди. Те ще се радват да ви помогнат.

Много Раци ще се стремят да бъдат особено активни в грижата за други хора. Някои обаче може да се опитат да се възползват от вас, така че не разрешавайте това да се случи. Обсъждането на финансови въпроси с членовете на семейството ще бъде успешно - в резултат на разговора ще направите много полезни заключения.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще бъде изпълнен със суматоха. Ще трябва да обръщате внимание на малки неща, постоянно да превключвате от едно на друго. Всичко ще се нареди добре, ако запазите спокойствие. Внимавайте с разходите си, има голям риск да похарчите твърде много за нещо маловажно. Пътуванията в компанията на любими хора ще бъдат успешни.

На някои Лъвове ще им е по-трудно от обикновено да намерят общ език с другите. Нещо ще трябва да се обяснява и изяснява няколко пъти. В особено трудни случаи положителното отношение и чувството за хумор ще помогнат. Понякога е най-добре да разведрите настроението с непринудена шега.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Трезво преценявайте силите си. Може би е по-добре незабавно да преразгледате приоритетите и да коригирате плановете, вместо да се опитвате да се справите с увеличеното работно натоварване. Ако проявите благоразумие, денят ще се развие добре, въпреки че все още е вероятно малко объркване сутринта. Девите, които са заети с учене, ще трябва да положат повече усилия от обикновено. Ще бъде малко по-трудно да придобиете нови знания.

Общуването с любимите хора ще донесе голямо удоволствие. Лесно е да създадете нови запознанства и да предизвикате симпатии у другите.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Започнете деня си с малки домакински задължения. Не трябва веднага да започвате нещо мащабно, има шанс бързо да прегорите и да загубите интерес. Бъдете внимателни с обещанията, не се съгласявайте на никакви предложения, преценявайте разумно силите си и наличието на свободно време. В следобедните часове много Везни ще получат дългоочаквана новина. 

Вечерта ще бъде успешна за общуване както с близки хора, така и със скорошни познати. Ако имате романтична среща, изберете познато място за нея. Така ще се почувствате по-спокойни и всичко ще мине добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще имате време да направите много полезни и трудни неща. Малките трудности няма да ви обезпокоят. Не бива обаче да поставяте прекомерни изисквания към себе си. Изключително важно е да отделите време за почивка. Най-добре отидете на кратко пътуване до ново място или поне се разходете някъде, където не сте били, за предпочитане в приятна компания.

Семейните Скорпиони ще имат пълна идилия в отношенията си. Ще започнете да се разбирате с половин дума. Но с последните познати бъдете предпазливи. Първото впечатление може да е приятно, но грешно.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят няма да донесе съществени промени, но ще върви доста добре. Домакинските задължения ще изискват вашето внимание. Може би по-възрастните роднини ще се нуждаят от помощ. Ще можете да я осигурите, но за да направите това, ще трябва да оставите настрана собствените си планове за известно време. Ако трябва да пътувате, планирайте времето си правилно. Днес закъсненията при пътуване са повече от вероятни.

За семейните Стрелци ще бъде трудно да обърнат достатъчно внимание на всички близки хора. Някои може да се обидят от това. Но вашият любим човек ще реагира на стечението на обстоятелствата с разбиране.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще донесе много грижи. Ще трябва да се занимавате със собствените си дела, да решавате проблемите на близки и може би да коригирате грешките на другите. Няма да е лесно, но можете да се справите. Бъдете спокойни, не се притеснявайте за малките неща. Сериозни проблеми няма да възникнат и ще преодолеете дребните трудности без особени затруднения.

Втората половина на деня ще донесе приятни изненади. Някои Козирози ще получат ценни подаръци или парични постъпления от неочаквани източници. Тези във връзка ще имат много романтични моменти, за да повишат настроението си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате време да се справите с домакинските задължения, да обсъдите планове за бъдещето с близки и да вземете важни решения. Енергичността ви ще се повиши значително, така че другите няма да могат да ви стигнат. Ако имате планирано семейно събитие, направете по-голямата част от подготовката сами. Ще направите всичко бързо и по възможно най-добрия начин. 

Водолеите, на които им предстои първа среща, не трябва да експериментират с визията си, да пробват нова прическа или радикално да променят стила си на облекло. Може да не се получи добре и ще се създаде грешно впечатление за вас.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще постигнете много повече, отколкото сте планирали. Ще направите това, което изглежда сложно и обемно, по-бързо от очакваното. Самочувствието ви ще се увеличи. Някои Риби ще могат да направят първите стъпки за промяна към по-добро. 

Вероятни са интересни срещи и разговори с необичайни хора. Общуването ще ви достави много удоволствие и ще ви даде повод да преразгледате някои възгледи за живота. Възможна е поява на романтичен интерес. Но бъдете внимателни, не се влюбвайте от пръв поглед. Има риск да се увлечете по човек, който изобщо не е подходящ за вас.

2024 © Варна е