Мобилно меню

Хороскоп за понеделник, 18 декември 2023 г. (Всички зодии)

На ЛЪВОВЕТЕ ще им бъде по-лесно да действат самостоятелно, отколкото да обединят усилия с някого или да се споразумеят за сътрудничество, РАЦИТЕ по-добре да не отлагат важни неща, първата половина на деня е идеална за тях, не само ще осъществят това, което отдавна са планирали, но и бързо ще се справят със съвсем нови задачи
Хороскоп за понеделник, 18 декември 2023 г. (Всички зодии)
6038

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят със сигурност ще донесе някои неочаквани събития, невероятни новини. Възможно е плановете ви да се наложи да бъдат променени заради тях, но няма да се тревожите за това. Интуицията определено ще ви подскаже как да действате, за да извлечете полза от случващото се.

Сутринта ще бъде много ползотворна, ще имате време да свършите много повече, отколкото сте планирали. Следобед ще стане по-трудно да се концентрирате. По-добре е да отложите важни срещи и обсъждания на сериозни въпроси. Това време е много по-подходящо за общуване с приятели и други близки хора.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Съсредоточете се върху неща, които наистина ви интересуват. Това са тези, с които можете да се справите най-добре. Началото на деня ще е благоприятно за преговори и срещи с хора, които споделят вашите планове и интереси. По-късно ще бъде полезно да работите сами - бързо ще постигнете желания резултат, ще се справите отлично с това, което не сте могли да направите преди.

Не винаги ще е лесно да се разбирате с любимите хора. Възможни са недоразумения, не са изключени и взаимни претенции и оплаквания. Най-важното е да не давате воля на негативните емоции и да не вземате важни решения, докато не си върнете спокойствието.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Каквото и да се случи днес, няма да загубите душевното си равновесие и няма да се поддадете на лошо влияние. Интуицията ще ви подскаже, че сериозните решения трябва да вземате сами, без да чакате чужди съвети. Точно това ще направите и по-късно вероятно ще сте доволни от решението си.

Близките ви може да се нуждаят от вашата подкрепа. Опитайте се да не отказвате на техните молби - всичко, което правите за другите, ще бъде от полза и за вас. Денят ще бъде благоприятен от гледна точка на личните отношения - много разногласия ще останат в миналото, ще започнете да разбирате много по-добре онези, които са ви скъпи.


РАК (22 юни - 22 юли)

По-добре е да не отлагате важни неща - първата половина на деня е идеална за тях. Не само ще осъществите това, което отдавна сте планирали, но и бързо ще се справите със съвсем нова задача. Хората около вас със сигурност ще обърнат внимание на вашите успехи. Тези, които преди са се съмнявали във вашите способности, ще осъзнаят, че са грешали.

Следобед е важно да избягвате преумората. Не планирайте нищо особено сложно за това време. По-добре помислете какво би ви помогнало да попълните енергийните си запаси. Някои Раци ще си спомнят старото си хоби и то отново ще им донесе много ярки впечатления.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще ви бъде по-лесно да действате самостоятелно, отколкото да обедините усилия с някого или да се споразумеете за сътрудничество. По-добре е да започнете деня с решаване на някои прости и понятни задачи. Това ще ви помогне да се настроите на положителна вълна и да се подготвите за по-сериозни неща. Втората половина на деня ще отвори много нови възможности за Лъвовете, които биха искали да придобият някои полезни знания или умения. Наблизо ще има хора, които са готови да ви научат на много.

Втората половина на деня обещава приятни запознанства за тези, които отиват на събития, където се събират съмишленици. Много хора веднага ще ви харесат и по-късно няма да пропуснете възможността да покажете най-добрата си страна.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Бъдете внимателни в началото на деня. Това не е най-лесният момент - може да има разногласия в работата и у дома, някои дребни неуспехи, които ще вземете особено присърце. Някои Деви ще трябва да се занимават с неща, които изобщо не са им интересни, или да решават проблеми, възникнали по вина на други хора.

Но промените към по-добро няма да ви накарат да чакате. Влиянието на положителните тенденции в следобедните часове ще стане много силно и почти всичките ви начинания ще бъдат успешни. Струва си да поемете инициативата в личните отношения.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на деня е подходящо за всякакви важни срещи. Няма значение дали говорите за работа или обсъждате изключително лични въпроси. Във всеки случай ще бъдат взети решенията, които ще ви направят щастливи. Някои Везни ще придобият надеждни съюзници, други ще намерят нови приятели.

Втората половина на деня ще бъде изключително неспокойна. Не само ще трябва да се справяте с няколко неща наведнъж, но и вашата помощ ще е необходима на мнозина. Но вие ще проявите самоорганизация и ще успеете да направите всичко необходимо.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

В началото на деня може да се решат няколко важни въпроса. Това не означава, че всичко ще се нареди добре от само себе си. Но интуицията определено ще ви подскаже как да се справите с трудностите. Няма да хабите енергията си за глупости, веднага ще се съсредоточите върху това, което е наистина важно.

Втората половина на деня ще бъде наситена и интересна. Възможно е да се наложи да се захванете с някакъв съвсем нов бизнес и да се заемете с него с искрен ентусиазъм. Много начинания ще бъдат успешни. Но дори и всичко да не се получи точно както бихте искали, ще намерите начин да постигнете целта си.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят ще е благоприятен за общуване. Някои Стрелци ще имат много приятни запознанства, други ще имат възможност да възстановят стари връзки и да се помирят със стари приятели. Ще се окажете в светлината на прожекторите по-често от обикновено и вероятно ще се възползвате от това, за да намерите нови съюзници.

Концентрирането върху нещата ще бъде по-трудно от обикновено. Поради това може да свършите по-малко, отколкото сте очаквали. По-добре е веднага да помислите дали е възможно да отложите решаването на някои задачи и днес да се занимавате само с най-спешните.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Няма да ви е лесно да се разбирате с другите, понякога дори най-близките ви може да ви разберат погрешно или да ви упрекнат, че постъпвате по един, а не по друг начин. Бъдете готови за дълги обяснения. Без тях е малко вероятно отново да намерите общ език с другите или да се споразумеете за нещо.

Но денят е подходящ за работа и други полезни неща. Ще намерите прост и ефективен начин за решаване на тези проблеми, които озадачиха всички на първо място. Някои Козирози ще спечелят убедителна победа над опонентите си благодарение на натрупания отдавна опит.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Вслушайте се в интуицията си и се опитайте да следвате нейните подсказки. Така можете да се справите с всички възникващи трудности и да постигнете отлични резултати в делата, които поемате. Възможни са неочаквани срещи, някои непланирани преговори, предложения, които изискват бърз отговор. Няма да се объркате в такива ситуации, веднага ще разберете как да се държите.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията с близките. Ако преди е имало разногласия, днес ще бъде възможно да се намери решение, което да се хареса на всички. И никой няма да иска да си спомня за стари претенции.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Бъдете готови да прекарате известно време в решаване на проблемите на други хора. Малко вероятно е тази дейност да бъде особено приятна и вълнуваща, но няма да се откажете, докато не постигнете желания резултат. Търпението и деликатността ще ви помогнат да намерите нови съюзници и да установите отношения с хора, които преди са били много враждебни.

Следобед ще имате възможност да си починете добре и да прекарате време в страхотна компания. Можете да посетите приятели или да ги поканите у вас - във всеки случай срещата ще даде много ярки емоции.

2023 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е