Мобилно меню

Хороскоп за понеделник 18 септември 2023 г. (Всички зодии)

Риби, началото на деня няма да ви е лесно, могат да възникнат трудности там, където изобщо не сте очаквали, за Козирозите денят ще е доста напрегнат, но влиянието на положителните тенденции ще бъде достатъчно силно, така че не ги очакват сериозни проблеми
Хороскоп за понеделник 18 септември 2023 г. (Всички зодии)
1754

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Обърнете внимание на идеите, които ви идват сутринта. В началото те ще изглеждат напълно фантастични, но малко по-късно ще стане ясно, че всичко може да бъде осъществено. Ще бъде много полезно да имате хора наблизо, към които можете да се обърнете за помощ и съвет.

Ще ви зарадват добри новини отдалече, както и щастливи случайности, благодарение на които бързо ще разрешите важни въпроси. Втората половина на деня е подходяща за общуване с близките. Няма нужда да се страхувате от разногласия и спорове - ще се разберете идеално.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Подходящ ден за важни дела. Със сигурност ще завършите започнатото, няма да се стъписате пред трудностите и няма да се откажете от това, което сте започнали с голям ентусиазъм. Във всичко, свързано с пари и собственост, можете да разчитате на интуицията си - нейните подсказки ще бъдат точни.

Вероятни са промени към по-добро в личните отношения. Проблемите, които са ви разстроили наскоро, ще останат в миналото. Близките хора с готовност ще откликнат на всяко ваше предложение, щи ви окажат подкрепа и помощ, ако е необходимо. Вечерта обещава романтични изненади за влюбените Телци.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Чудесен ден да мислите за бъдещето и да правите планове. Ще прецените реалистично ситуацията и няма да си фантазирате или пожелавате. Околните ще ви обърнат внимание и няма да откажат молбите ви. Възможни са парични постъпления, включително от неочаквани източници, което ще ви бъде много полезно.

По-добре е да не планирате нищо особено трудно или досадно за втората половина на деня. Най-вероятно по това време ще искате да си починете. Ако имате възможност да смените обстановката, отидете на кратко приятно пътуване.


РАК (22 юни - 22 юли)

Разбирането с другите днес няма да е толкова лесно. Ще бъдете по-докачливи и уязвими от обикновено и може да реагирате прекалено дори на невинни забележки. Шегите на близките не винаги ще ви бъдат приятни. Опитайте се да не се притеснявате за дреболии, не се разстройвайте, ако някой не ви разбере веднага правилно. По-добре е да отложите обсъждането на важни въпроси за следобед, когато влиянието на положителните тенденции ще се увеличи.

Денят е подходящ за решаване на организационни въпроси - ще бъдете внимателни и сериозни и няма да изпускате нищо от поглед. Можете също така да се занимавате с домашни задължения, да планирате или да започнете ремонт.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще е благоприятен за общуване. Както планираните срещи, така и напълно неочакваните ще преминат добре. Новите познати веднага ще ви харесат, едва ли някой може да остане безразличен към вашия чар. Ще се радвате на общуване с близките, семейните събития ще протекат дори по-добре, отколкото сте очаквали.

Но денят едва ли е подходящ за решаване на сериозни проблеми. Няма да бъдете много внимателни и рискувате да изпуснете от поглед някои важни подробности. Когато пътувате по познати маршрути, бъдете готови за факта, че те ще отнемат повече време от обикновено.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не си губете времето, ако имате нещо важно предвид. Този ден е идеален за реализиране на най-смелите планове. Можете лесно да намерите помощници и съюзници. Различни хора с готовност ще отговорят на вашите предложения. Скоро ще станете приятели с някои от тях.

Денят ще е благоприятен и за обсъждане на въпроси, свързани със семейното имущество. Възможно е да възникнат някои разногласия, но скоро ще бъде възможно да се намери решение, което да се хареса на всички. Възможни са неочаквани подаръци и прояви на внимание.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес не всичко ще бъде лесно, но няма да възникнат непреодолими трудности, а вие ще бъдете упорити и определено ще постигнете целта си. По сериозни въпроси ще помогнат хора, от които не сте очаквали нещо подобно. Възможно е скоро да станете приятели с тях.

Денят е идеален за закупуване на полезни неща за дома, както и всичко необходимо за работа и училище. Вечерта ще има възможност да се видите с приятели и да обсъдите нещо важно с тях. Вашите пътувания ще бъдат успешни, ако обмислите маршрута предварително.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят е идеален за почивка. Помислете какво може да ви вдъхнови и зарадва, направете нещо интересно, но просто, поканете приятели и други любими хора да се присъединят към вас. Ако вече сте планирали сериозни неща, уверете се, че имате достатъчно време за тях - важно е да избягвате ненужното суетене и бързане.

Няма да е лесно да намерите общ език с нови познати. Те може да почувстват, че сте предизвикателни или агресивни. Скоро ще стане ясно, че просто сте били неразбрани, но отношенията няма да се подобрят веднага.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви ярък и интересен ден. Идеално е да отидете на необичайно място, да правите нов бизнес или да се срещнете с човек, който наистина харесвате. Вероятни са неочаквани подаръци и изненади, те ще повишат настроението ви и ще се помнят дълго време.

Може да присъствате на обществени мероприятия. Най-вероятно там ще бъдете център на внимание и това ще ви хареса. Денят ще бъде благоприятен и за спорт, активен отдих и някои творчески експерименти. Възможно е да откриете у себе си таланти, за които никога не сте подозирали.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще е доста напрегнат. Но влиянието на положителните тенденции ще бъде достатъчно силно, така че не трябва да се страхувате от сериозни проблеми. Хората около вас ще започнат да се месят в работите ви по-често от обикновено, като понякога ще станат доста досадни. Но ще се справите с негативните емоции и ще поддържате добри отношения с всички.

По-добре е да отложите всякакви покупки, както и решаването на финансови въпроси за следобед. Сутринта ще сте склонни към лекомислие, но по късно ще се настроите на по-сериозна вълна и така ще избегнете ненужни разходи.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Чудесен ден за решаване на всякакви важни проблеми. Интуицията ви ще бъде особено изострена и можете да й се доверите във всичко. Никой не може да ви обърка или подведе или да спечели доверието ви чрез измама. Някои Водолеи ще поправят грешките, направени по-рано, и ще наваксат пропуснатото време.

По-добре е да не отлагате най-сериозните и сложни въпроси. Началото на деня е подходящо за тях. По-късно вероятно ще искате да се отпуснете и да откъснете мислите си от проблемите си - ще имате такава възможност. Приятелите ще се радват да подкрепят вашите идеи или сами да предложат нещо интересно.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Началото на деня няма да е лесно - могат да възникнат трудности там, където изобщо не сте очаквали. Въпреки това, няма място за притеснение. Влиянието на положителните тенденции бързо ще се увеличи и скоро ще забележите промени към по-добро.

В следобедните часове ще се появят много добри идеи. Тяхното изпълнение ще може да започне веднага. Наблизо ще има хора, които са готови да помогнат и със съвет, и с действие. Времето ще е благоприятно и за пазаруване. Можете да закупите оборудване, мебели и други полезни неща. Няма да сгрешите с избора си и няма да похарчите твърде много.

2023 © Варна е

Хороскоп за сряда, 27 септември 2023 г. (Всички зодии)

Лъвовете да слушат внимателно интуицията си, ще имат шанс да постигнат голям успех - истински пробив в работата си, Овните да не витаят в облаците и да фантазират, а да гледат реалистично на нещата
Хороскоп за сряда, 27 септември 2023 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Няма да витаете в облаците и да фантазирате, а ще гледате реалистично на нещата. Това ще ви позволи бързо да намерите път към целта си, да се справите добре с трудна задача и да разрешите работен проблем, който ви преследва от дълго време. Околните ще ви разсейват с молби и съвети по-често от обикновено, но това няма да ви дразни.

Възможни са професионални разногласия и спорове с колеги и ръководство. Опонентите ви ще признаят, че сте прави, макар и не веднага. Но ще бъде много лесно да се разбирате с любимите си хора, ще получите много удоволствие от общуването.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще мине без дребни неприятности, но все пак ще се развие много добре, ако запазите положителна нагласа. Опитайте се да не се стресирате за дреболии и помнете най-важните си цели. Може да имате възможност да осъществите отдавна планираното.

В началото на деня трябва да действате самостоятелно - така ще ви е по-лесно да постигнете желания резултат. По-късно ще има благоприятно време за комуникация, създаване на нови запознанства, намиране на съюзници и помощници. Неочаквана среща може да бележи началото на романтична връзка, която скоро ще стане сериозна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Започнете деня със завършване на стари задачи, разрешаване на въпроси, които наскоро са ви създали много грижи. Тук едва ли ще има трудности и бързо ще можете да постигнете желания резултат. Възможно е да ви помогнат стари познати, хора, с които някога сте си сътрудничили.

По-късно можете да се заемете с нещо ново. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да постъпите - бързо ще разберете това, за което сте знаели много малко преди. Възможни са приятни запознанства. Връзката ще започне като бизнес връзка, но по-късно може да стане приятелска или романтична.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще се развие много добре, ако не се тревожите за дреболии. Ако нещо се обърка, опитайте се да не се изнервяте и да запазите самообладание. Вероятно ще измислите начини да се възползвате от настоящата ситуация. Някои Раци ще намерят нови помощници и съюзници, които са готови да подкрепят всякакви необичайни идеи.

Вероятни са незначителни разногласия с близките. Въпреки това бързо ще намерите решения, които ще се харесат на всички, а споровете ще бъдат забравени. Вечерта обещава приятни изненади за представителите на знака, които ще тръгнат на пътешествия.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има шанс да постигнете голям успех, истински пробив в работата. Слушайте внимателно интуицията си. Именно нейните съвети ще ви помогнат да избегнете грешки и да не попаднете в капани, поставени от недоброжелатели. В общуването, особено в работата, опитайте се да бъдете много внимателни. Днес много хора ще искат да спечелят доверието ви, но не с всеки си струва да се занимавате.

Вероятни са парични постъпления и може да става въпрос за много значителни суми. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси, ще имате шанс за сключване на успешни сделки.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят ще е много благоприятен за общуване. Ако се нуждаете от нови съюзници, днес вероятно ще ги имате. Сред тези, които искат да ви подкрепят, може да има много влиятелни хора. Въпреки това, те едва ли ще ви помогнат безкористно - бъдете готови да предоставите реципрочни услуги.

Близки хора ще се обръщат към вас за съвет по-често от обикновено. Не бързайте да правите препоръки - ще отнеме известно време, за да разберете ситуацията и да намерите най-доброто решение. Вечерта е подходяща за семейни събития и срещи със стари приятели.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят може да започне доста лошо, особено за тези, които имат планирани важни срещи. Няма да можете да обсъждате наистина сериозни въпроси, много време ще бъде изразходвано за празни спорове, говорене за нищо. По-полезно е да се съсредоточите върху обичайните си дейности и решаване на текущи проблеми. Тук не е нужно да се притеснявате за неприятни изненади и неочаквани трудности.

С времето влиянието на положителните тенденции ще нараства. Следобедът е чудесно време да поемете инициатива в бизнес и личните отношения. Можете да напомните на старите си познати за себе си - те ще се радват да общуват с вас.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очаква ви хубав ден. Особено забележимо ще бъде влиянието на положителните тенденции в деловите отношения. Може да имате нови съюзници и са възможни предложения за сътрудничество, обещаващи бързо професионално израстване. Преговорите на високо ниво ще бъдат успешни и ще има шанс да привлечете подкрепата на влиятелни хора.

Началото на деня ще бъде богато на събития, втората половина на деня ще е много по-спокойна. Вечерта е благоприятно време за семейни събития и срещи с приятели. Подходяща е и за важен разговор с любим човек.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Много хора ще се заинтересуват от вашите идеи и със сигурност ще има желаещи да ви помогнат да осъществите плановете си. Но внимавайте. Не на всеки, който днес се опитва да спечели вашите симпатии и доверие, може да се разчита. Не бързайте да споделяте тайните си и да разкривате всичките си карти, погледнете по-отблизо новите си познати.

Ще се справите добре както с познати задачи, така и с напълно нови. Вашият подход към решаването на сложни проблеми ще впечатли мнозина. Хората, които преди са се съмнявали във вашите способности, ще осъзнаят колко са грешали.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Бъдете постоянни - без това днес е малко вероятно да успеете в работата. Не всичко веднага ще се получи така, както бихте искали. Може да срещнете неочаквани трудности. Не са изключени закъснения в резултат на чужди грешки. Но не трябва да се оттегляте и да се отказвате от това, което сте започнали, защото имате всички шансове да постигнете успех.

Близки хора днес ще ви подкрепят с готовност и ще ви помогнат да се заредите с положителна енергия. Средата на деня е подходяща за общуване с приятели, но вечерта ще бъде изключително благоприятна за романтична среща.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Струва си да започнете да изпълнявате всякакви планове днес възможно най-рано - сутринта ще бъде особено плодотворна. Ще разберете как да решавате проблеми, които преди са обърквали всички, и ще се справяте с тях без ничия помощ. Възможни са неочаквани пътувания. Най-вероятно те ще бъдат свързани с работата и ще са успешни.

Следобед ще искате да се отпуснете малко, да избягате от ежедневните грижи и да се насочите към по-приятни дейности. Обстоятелствата ще ви позволят да направите това. Възможно е да бъдете поканени на необичайно събитие, което обещава интересни запознанства.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Началото на деня може да не е толкова лесно и благоприятно, колкото ви се иска. Възможно е да срещнете неочаквани трудности. Но всички препятствия могат да бъдат бързо преодолени и някои Риби ще намерят начин да се възползват от случващото се. С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, настроението ви ще се подобри и нещата ще се оправят.

Втората половина на деня е подходяща за предприемане на нещо ново. Приятели и просто добри познати ще дадат отлични съвети и ще помогнат за всичко. Това време ще бъде благоприятно и за романтична среща.

2023 © Варна е