Мобилно меню

Хороскоп за понеделник 18 септември 2023 г. (Всички зодии)

Риби, началото на деня няма да ви е лесно, могат да възникнат трудности там, където изобщо не сте очаквали, за Козирозите денят ще е доста напрегнат, но влиянието на положителните тенденции ще бъде достатъчно силно, така че не ги очакват сериозни проблеми
Хороскоп за понеделник 18 септември 2023 г. (Всички зодии)
1863

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Обърнете внимание на идеите, които ви идват сутринта. В началото те ще изглеждат напълно фантастични, но малко по-късно ще стане ясно, че всичко може да бъде осъществено. Ще бъде много полезно да имате хора наблизо, към които можете да се обърнете за помощ и съвет.

Ще ви зарадват добри новини отдалече, както и щастливи случайности, благодарение на които бързо ще разрешите важни въпроси. Втората половина на деня е подходяща за общуване с близките. Няма нужда да се страхувате от разногласия и спорове - ще се разберете идеално.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Подходящ ден за важни дела. Със сигурност ще завършите започнатото, няма да се стъписате пред трудностите и няма да се откажете от това, което сте започнали с голям ентусиазъм. Във всичко, свързано с пари и собственост, можете да разчитате на интуицията си - нейните подсказки ще бъдат точни.

Вероятни са промени към по-добро в личните отношения. Проблемите, които са ви разстроили наскоро, ще останат в миналото. Близките хора с готовност ще откликнат на всяко ваше предложение, щи ви окажат подкрепа и помощ, ако е необходимо. Вечерта обещава романтични изненади за влюбените Телци.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Чудесен ден да мислите за бъдещето и да правите планове. Ще прецените реалистично ситуацията и няма да си фантазирате или пожелавате. Околните ще ви обърнат внимание и няма да откажат молбите ви. Възможни са парични постъпления, включително от неочаквани източници, което ще ви бъде много полезно.

По-добре е да не планирате нищо особено трудно или досадно за втората половина на деня. Най-вероятно по това време ще искате да си починете. Ако имате възможност да смените обстановката, отидете на кратко приятно пътуване.


РАК (22 юни - 22 юли)

Разбирането с другите днес няма да е толкова лесно. Ще бъдете по-докачливи и уязвими от обикновено и може да реагирате прекалено дори на невинни забележки. Шегите на близките не винаги ще ви бъдат приятни. Опитайте се да не се притеснявате за дреболии, не се разстройвайте, ако някой не ви разбере веднага правилно. По-добре е да отложите обсъждането на важни въпроси за следобед, когато влиянието на положителните тенденции ще се увеличи.

Денят е подходящ за решаване на организационни въпроси - ще бъдете внимателни и сериозни и няма да изпускате нищо от поглед. Можете също така да се занимавате с домашни задължения, да планирате или да започнете ремонт.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще е благоприятен за общуване. Както планираните срещи, така и напълно неочакваните ще преминат добре. Новите познати веднага ще ви харесат, едва ли някой може да остане безразличен към вашия чар. Ще се радвате на общуване с близките, семейните събития ще протекат дори по-добре, отколкото сте очаквали.

Но денят едва ли е подходящ за решаване на сериозни проблеми. Няма да бъдете много внимателни и рискувате да изпуснете от поглед някои важни подробности. Когато пътувате по познати маршрути, бъдете готови за факта, че те ще отнемат повече време от обикновено.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не си губете времето, ако имате нещо важно предвид. Този ден е идеален за реализиране на най-смелите планове. Можете лесно да намерите помощници и съюзници. Различни хора с готовност ще отговорят на вашите предложения. Скоро ще станете приятели с някои от тях.

Денят ще е благоприятен и за обсъждане на въпроси, свързани със семейното имущество. Възможно е да възникнат някои разногласия, но скоро ще бъде възможно да се намери решение, което да се хареса на всички. Възможни са неочаквани подаръци и прояви на внимание.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес не всичко ще бъде лесно, но няма да възникнат непреодолими трудности, а вие ще бъдете упорити и определено ще постигнете целта си. По сериозни въпроси ще помогнат хора, от които не сте очаквали нещо подобно. Възможно е скоро да станете приятели с тях.

Денят е идеален за закупуване на полезни неща за дома, както и всичко необходимо за работа и училище. Вечерта ще има възможност да се видите с приятели и да обсъдите нещо важно с тях. Вашите пътувания ще бъдат успешни, ако обмислите маршрута предварително.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят е идеален за почивка. Помислете какво може да ви вдъхнови и зарадва, направете нещо интересно, но просто, поканете приятели и други любими хора да се присъединят към вас. Ако вече сте планирали сериозни неща, уверете се, че имате достатъчно време за тях - важно е да избягвате ненужното суетене и бързане.

Няма да е лесно да намерите общ език с нови познати. Те може да почувстват, че сте предизвикателни или агресивни. Скоро ще стане ясно, че просто сте били неразбрани, но отношенията няма да се подобрят веднага.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви ярък и интересен ден. Идеално е да отидете на необичайно място, да правите нов бизнес или да се срещнете с човек, който наистина харесвате. Вероятни са неочаквани подаръци и изненади, те ще повишат настроението ви и ще се помнят дълго време.

Може да присъствате на обществени мероприятия. Най-вероятно там ще бъдете център на внимание и това ще ви хареса. Денят ще бъде благоприятен и за спорт, активен отдих и някои творчески експерименти. Възможно е да откриете у себе си таланти, за които никога не сте подозирали.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще е доста напрегнат. Но влиянието на положителните тенденции ще бъде достатъчно силно, така че не трябва да се страхувате от сериозни проблеми. Хората около вас ще започнат да се месят в работите ви по-често от обикновено, като понякога ще станат доста досадни. Но ще се справите с негативните емоции и ще поддържате добри отношения с всички.

По-добре е да отложите всякакви покупки, както и решаването на финансови въпроси за следобед. Сутринта ще сте склонни към лекомислие, но по късно ще се настроите на по-сериозна вълна и така ще избегнете ненужни разходи.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Чудесен ден за решаване на всякакви важни проблеми. Интуицията ви ще бъде особено изострена и можете да й се доверите във всичко. Никой не може да ви обърка или подведе или да спечели доверието ви чрез измама. Някои Водолеи ще поправят грешките, направени по-рано, и ще наваксат пропуснатото време.

По-добре е да не отлагате най-сериозните и сложни въпроси. Началото на деня е подходящо за тях. По-късно вероятно ще искате да се отпуснете и да откъснете мислите си от проблемите си - ще имате такава възможност. Приятелите ще се радват да подкрепят вашите идеи или сами да предложат нещо интересно.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Началото на деня няма да е лесно - могат да възникнат трудности там, където изобщо не сте очаквали. Въпреки това, няма място за притеснение. Влиянието на положителните тенденции бързо ще се увеличи и скоро ще забележите промени към по-добро.

В следобедните часове ще се появят много добри идеи. Тяхното изпълнение ще може да започне веднага. Наблизо ще има хора, които са готови да помогнат и със съвет, и с действие. Времето ще е благоприятно и за пазаруване. Можете да закупите оборудване, мебели и други полезни неща. Няма да сгрешите с избора си и няма да похарчите твърде много.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 21 април 2024 г. (Всички зодии)

БЛИЗНАЦИТЕ, които са заети с учене или подобряване на уменията си, лесно ще овладеят материал с всякаква сложност, денят ще е подходящ за приемане на гости, особено такива, които идват отдалеч, ЛЪВОВЕТЕ ще е по-добре да ограничат разходите, понеже има вероятност да похарчат твърде много за спонтанни и излишни покупки
Хороскоп за неделя, 21 април 2024 г. (Всички зодии)
844


ОВЕН (21 март - 20 април)

Струва си да се занимавате с домакински задължения, в противен случай следващата седмица ще трябва да си вземете почивка от работа, за да ги свършите. Членовете на семейството ще искат помощ, но тяхната инициатива може да не е от полза. Така че опитайте се да поемете лидерството сами. Така можете да се справите с всичко бързо и без конфликти. Някои Овни ще бъдат изправени пред необходимостта от дребни ремонти. Всичко може да се реши с доста скромни инвестиции, но няма смисъл да отлагате процеса.

Най-добрият начин да завършите деня е релаксираща вечер в компанията на любим човек или насаме с хубава книга, филм или музика.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да се съсредоточите върху текущите дела, които не изискват сериозни инвестиции на усилия и време. Малките изненади могат да ви обезпокоят, разстроят или ядосат. Помислете какво би ви развеселило. Ако успеете да направите нещо наистина приятно, веднага ще се почувствате много по-добре. 

Роднините може да се опитат да ви въвлекат в решаването на техните проблеми. Денят е подходящ за оказване на помощ на близки, но само ако не забравяте за собствените си интереси. Семейният Телец трябва да обръща внимание на близките си, да обсъжда общи планове и да бъде в спокойна обстановка.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Заемете се с планираните си задачи рано сутринта, тогава ще имате време да свършите всичко и ще видите нови интересни перспективи. Пътуванията ще са успешни и ще ви доставят приятни впечатления. Близнаците, които са заети с учене или подобряване на уменията си, лесно ще овладеят материал с всякаква сложност. Денят е подходящ за приемане на гости, особено тези, които идват отдалеч.

С наближаването на вечерта активността ще започне да намалява. Не трябва да поемате нови задачи, много по-важно е да отделите време за почивка и възстановяване. Също така трябва да се въздържате от обсъждане на чувствителни въпроси с близките.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят е подходящ за пазаруване, като ще можете да закупите скъпи неща с максимална печалба. Може да се наложи да обсъдите важни въпроси с роднините. Лесно ще намерите общ език и ще стигнете до решение, което да устройва всички. Подходящо време да отидете на гости или да приемете приятели. Раците, които тепърва започват да изграждат отношения, ще получат приятна изненада от своя любим човек.

В края на деня настроението ви може леко да се влоши. Не е критично, но все пак би било по-добре да преминете към режим на почивка. Правете нещо, което ви носи удоволствие.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Настроението ви сутринта няма да е най-добро, така че вероятността от конфликти с роднини и приятели е малко по-висока от обикновено. Преминете към домакинската работа, не влизайте в дискусии и не се фокусирайте върху дребни проблеми. Тогава ще бъде възможно да се поддържа спокойна атмосфера в семейството. Днес е по-добре да ограничите разходите, има вероятност да похарчите твърде много за спонтанни покупки.

Ако успеете да се въздържите от коментари по адрес на близките си, тогава до вечерта ще почувствате емоционален прилив. Семейните Лъвове ще забележат подчертано топло отношение към себе си от страна на любимия човек.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Днес ще имате много дълги разговори. Почти всички ще се отнасят до семейни въпроси, но не са изключени неочаквани други теми за разговор. На някои Деви ще им бъде съобщена важна новина. В двусмислени ситуации си струва да се консултирате с по-възрастни роднини - те могат да ви дадат подходяща идея. Добър ден за пазаруване или за кратко пътуване.

Вечерта ще можете да вземете решение за плановете си за следващата седмица и да определите приоритетите си. Вашата дисциплина и здрав разум ще гарантират успех в бизнеса и спокойни отношения с близките.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще имате страхотен ден, ако не губите време. Благоприятен момент да разгърнете творческите си способности. Можете да опитате ново хоби или да си спомните някои от предишните. Ще сте склонни да решавате проблемите градивно и ще можете да давате полезни съвети на желаещите да контактуват с вас.

Днес ще бъдете особено привлекателни. Везните, които са готови за нова връзка, ще могат да завържат нови запознанства. Не е задължително да е началото на романтична история, но във всеки случай ще бъде приятно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

По-добре е да не бързате с важни решения. Сутринта ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху бизнеса - ако е възможно, преместете всичко сериозно и трудно за втората половина на деня. Ще бъде полезно да си починете и да попълните енергийните си запаси. Избягвайте клюките и празните приказки. Следете финансите си, има възможност за непланирани и незадължителни разходи. 

Втората половина на деня ще бъде по-приятна за повечето Скорпиони. Прекарайте време с хора с подобно мислене. Обменът на мнения и интересните разговори ще донесат много радост. 


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не е нужно да изисквате твърде много от себе си, но не трябва да задоволявате никакви капризи. Началото на деня ще бъде успешно, ако сте деликатни и внимателни и разчитате на собствения си разум, а не на чуждите съвети. Не правете прибързани неща, не бързайте да харчите пари. Това ще бъде достатъчно, за да избегнете много проблеми. 

Следобед жаждата ви за знания ще се засили. Струва си да отделите време за обучение или подобряване на професионалните си умения. Вечерта можете да поканите гости или да посетите приятели и роднини. Някои Стрелци ще получат внезапна добра новина.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Чудесен ден за нови запознанства и подновяване на стари връзки. Просто се опитайте да контролирате импулсивността си, тя може малко да ви попречи. Лесно ще предизвиквате симпатии у околните, ще сте красноречиви и убедителни. За Козирозите, които планират публично говорене, всичко ще върви особено добре. Способността да се разбирате с хората и да намирате общ език с тях със сигурност ще помогне в бизнеса.

Малко вероятно е да има някакви съществени промени в личния ви живот. Няма да е трудно да постигнете взаимно разбирателство с любимия човек. Спокойно можете да обсъдите това, за което сте спорили, и да намерите решение, което да се хареса и на двама ви.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Почистете, изхвърлете ненужните неща, премахнете ненужната информация от вашия телефон или компютър. Денят е подходящ за решаване на ежедневни проблеми и да направите дома си комфортен. Почти всички Водолеи ще могат да избегнат ненужните разходи и в същото време да купят това, от което се нуждаят, на най-добри цени.

Няма да сте твърде склонни към активно общуване, така че е най-добре да останете насаме със себе си или да прекарате време с най-близките си хора. Ако все пак отидете на гости, слушайте повече и не се опитвайте да не привличате ненужно внимание към себе си.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Благоприятен ден за пътуване, както служебно, така и лично. Ще бъде лесно да постигнете споразумение с хората и да ги накарате да направят това, което искате. Рибите, които се образоват или подобряват уменията си, трябва да отделят повече време на обучението си. Някои може да очакват добри новини или малка изненада от близки приятели.

Вечерта е подходяща за интелектуални игри или социални събития. Ще бъдете център на внимание и ще предизвикате забележим интерес. Вероятни са нови запознанства, които ще донесат положителни емоции в бъдеще.

2024 © Варна е