Мобилно меню

Хороскоп за понеделник, 19 февруари 2024 г. (Всички зодии)

За много ОВНИ ще е полезно да се вслушат в съветите на стари познати, успехът ще споходи тези БЛИЗНАЦИ, които няма да се откажат от плановете си и няма да отстъпят, дори и да възникнат съществени пречки пред тях
Хороскоп за понеделник, 19 февруари 2024 г. (Всички зодии)
1100

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Каквито новини и събития да донесе този ден, опитайте се да запазите самообладание. Ако не се увличате от емоциите си, вероятно ще намерите начин да преодолеете всички възникнали трудности. За много Овни ще е полезно да се вслушат в съветите на стари познати.

Влиянието на положителните тенденции, доста слабо сутринта, ще се засили с времето. Втората половина на деня ще бъде благоприятна по отношение на личните отношения. Лесно ще намерите общ език с близките си, те с готовност ще откликнат на всяко ваше предложение. Вероятно ще има приятни изненади и подаръци, които ще помните дълго време.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

За първата половина на деня трябва да планирате важни срещи и сериозни преговори - това време ще бъде особено благоприятно за комуникация. Ще можете да контактувате успешно дори с онези, които преди това изобщо не са ви разбирали и не са ви подкрепяли в нищо. Възможно е стари познати да ви напомнят за себе си и да предложат нещо интересно.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще отслабне. По-добре е да правите обичайни и познати неща, да решавате малки и не твърде сложни проблеми. Вероятни са малки парични потоци. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Преди да се заемете с нещо важно и сложно, уверете се, че сте преценили правилно ситуацията, събрали сте достатъчно информация и сте обмислили добре плана си за действие. Възможно е да се наложи да положите усилия, за да се справите с въпроси, които наскоро изглеждаха много прости.

Успехът ще бъде постигнат от Близнаци, които няма да се откажат от плановете си и няма да отстъпят, дори и да възникнат пречки. Постоянството ще ви помогне да надделеете над дългогодишни съперници. Вероятни са промени към по-добро в отношенията с хора, с които преди не сте се разбирали.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня ще е благоприятно за общуване. Времето е подходящо за делови срещи и разговори с любими хора. Вероятни са и необичайни запознанства, които ще ви направят силно впечатление. Някои Раци ще намерят нови приятели, други скоро ще изпитат романтичен интерес към онези, които са срещнали днес.

Втората половина на деня ще бъде натоварена. Най-вероятно ще трябва не само да се занимавате със собствените си задачи, но и да коригирате грешките на другите. Разбира се, това ще се окаже доста досадно. Не прибързвайте с решенията, особено що се отнася до финансите.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

В началото на деня може да възникнат напрегнати моменти. Намирането на общ език с другите ще бъде по-трудно от обикновено. Дори дългогодишни съюзници могат да ви разберат погрешно. С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще нараства, ще забележите първо малки, а след това все по-значими промени към по-добро.

Втората половина на деня е подходяща за решаване на много работни въпроси. Деловите преговори ще бъдат успешни, а отношенията с близките ще се развиват гладко и хармонично. Единствената област, в която трябва да внимавате, са финансите. Що се отнася до парите, много Лъвове ще бъдат склонни към лекомислие.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

В началото на деня няма да е лесно да запазите спокойствие и да вземете информирани решения. Едва ли ще можете да се концентрирате върху едно нещо, много по-вероятно е да се справите с няколко задачи едновременно. Възможно е да имате проблеми поради невнимание или небрежност на околните.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще придобие сила. В деловата сфера ще се открият нови възможности и ще се постараете да не пропуснете нито една от тях. Проточилите се преговори ще завършат успешно. Някои Деви ще получат предложения за сътрудничество, за които отдавна мечтаят.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

По-добре е да не разчитате на лесни победи. Ако сте готови да работите усилено, със сигурност ще успеете. Струва си да бъдете внимателни в бизнес и личните отношения. Не всеки, който днес се опитва да спечели вашите симпатии и доверие, наистина го заслужава.

Много Везни днес ще се справят добре със задачи, които изискват изобретателност и креативност. Представителите на знака ще имат страхотни идеи, а хората, които са готови да помогнат за тяхното осъществяване, ще бъдат много полезни. Вечерта ще донесе добри новини.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очаква ви ползотворен ден. Постигането на успех в работата ще бъде дори по-лесно, отколкото сте очаквали. Много Скорпиони ще поемат инициативата в професионалната сфера навреме и това ще им помогне да укрепят позициите си и да намерят нови съюзници. Вероятни са полезни контакти.

Както бизнес партньори, така и някой близък може да се нуждае от вашата помощ. Едва ли ще искате да откажете, но няма да забравите за собствените си интереси. Втората половина на деня е подходяща за приключване на работа по отдавнашни проекти, обобщаване и анализ на резултатите.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да оцените правилно настоящата ситуация. Много Стрелци може да се тревожат за неща, на които преди не биха обърнали внимание, и да смятат всяко злощастно съвпадение за сериозен проблем. Но веднага щом успеете да се справите с емоциите си, ще разберете, че не всичко е толкова лошо, определете вашите цели и приоритети и започнете да действате.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване. Няма да има разногласия или спорове, дори онези хора, от които преди не сте очаквали подобно нещо, с готовност ще ви подкрепят. Вероятни са приятни изненади, включително романтични, а също и подаръци.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Няколко интересни идеи ще се появят наведнъж, но интуицията ще ви подскаже, че само някои от тях ще бъдат реализирани. По-добре е да започнете с това, с което можете да се справите сами - едва ли някой може да ви се притече на помощ. Вероятни са парични потоци. Най-вероятно ще става въпрос за малка сума, но ще я похарчите много разумно.

Важните срещи ще преминат добре. Ако искате да зарадвате някого, разговаряйте с него следобед, да направите благоприятно впечатление изобщо няма да е трудно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на деня ще ви изнерви. Има опасност нещо да не върви по план. Може да се окаже, че решенията, които сте взели преди, са били неуспешни и сега трябва да се справите с техните последствия. Но не се обезсърчавайте. Можете да се справите с всичко, ако разчитате на собствения си опит и се вслушвате в гласа на здравия разум.

Втората половина на деня ще бъде приятна, макар и не особено ползотворна. Това е благоприятно време за общуване с хора, на които държите. Ще има възможност да възстановите стари връзки и да се помирите с тези, с които сте били в конфликт.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Благоприятен ден за започване на сътрудничество, търсене на съмишленици и нови партньори и сключване на договори. Много хора веднага ще харесат идеите, които споделяте. Малко вероятно е някой да откаже вашите бизнес предложения. Възможност за добри пари ще се появи за Рибите, чиято дейност е свързана с организирането на научни и културни събития.

Не са изключени напрегнати моменти в отношенията с любимите хора. Другите не винаги ще разберат вашите импулси, някой може да мисли, че сте твърде избухлив и нетърпелив. Въпреки това ще намерите начин да изгладите всички недоразумения и да предотвратите сериозен конфликт.

2024 © Варна е

Хороскоп за седмицата 15-21 юли

ВОДОЛЕИТЕ ги очакват добри възможности за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси, КОЗИРОЗИТЕ ще трябва да положат много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали
Хороскоп за седмицата 15-21 юли
595


ОВЕН (21 март - 20 април)

Бъдете търпеливи. В началото на седмицата това ще ви е особено необходимо в общуването с околните. Вероятни са безсмислени спорове, оплаквания без значителни причини и незначителни разногласия. Опитайте се да не обсъждате сериозни проблеми с колеги или роднини.

Съсредоточете се върху онези неща, които можете да правите без външна помощ. Действайте спокойно и методично, тогава ще можете да постигнете желаните резултати. Въпреки това, не изисквайте твърде много от себе си и не се преуморявайте. Ще имате малко по-малко сили и енергия от обикновено, така че не забравяйте за баланса между работа и почивка.

Но през втората половина на седмицата повечето Овни ще могат да установят добри отношения с всички. Най-важното е да направите първата крачка към помирението. Понякога ще трябва да признаете, че сте сгрешили и да се извините, а понякога ще е достатъчно да покажете, че не таите злоба към събеседника си.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Поемете инициатива в работата си - началото на седмицата е идеално за това. Демонстрирайте своите таланти и професионализъм, укрепете авторитета си и спечелете нови съюзници. Възможно е да се появят потенциални бизнес партньори. Възможно е да създадете полезни запознанства при различни обстоятелства. Много Телци ще могат да реализират оригинални идеи, които преди са изглеждали невъзможни.

До края на седмицата интензивността на събитията леко ще намалее. Ще трябва малко да намалите темпото, но ще е само за добро. Ще има възможност да обърнете внимание на семейните дела, да бъдете с любимия човек и да направите нещо полезно за близките.

Добро време за пътуване или почивка. Ако имате възможност, помислете за интересно пътуване, дори и да е близо до дома. Това ще ви даде ярки впечатления и ще ви позволи да отдъхнете след трудна работа.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Гледайте на всичко рационално, не се увличайте от фантазии и не си създавайте илюзии. Това ще ви помогне да се предпазите от грешки и разочарования. Разчитайте на фактите, проверявайте информацията и не се поддавайте на неоправдани надежди. Бъдете по-внимателни и обмисляйте всяко решение, особено в началото на седмицата.

Привлекателността ви ще се увеличи, така че другите ще искат да спечелят вашите симпатии. Не се доверявайте много на обещанията на нови познати, дори да изглеждат искрени и убедителни. Първото впечатление може да бъде измамно.

Втората половина на седмицата ще бъде подходящо време за решаване на важни въпроси. Ще бъдете внимателни и събрани и няма да позволявате на други хора да ви влияят. Следователно във всяка ситуация ще можете да вземете единственото правилно решение. Ще се облагодетелстват тези Близнаци, които се заемат със сложен и дългосрочен проект.


РАК (22 юни - 22 юли)

Седмицата ще бъде благоприятна за общуване. Бизнес преговорите ще се проведат с максимален успех. Ще успеете да заинтересувате и най-известните скептици. Това е подходящият момент за оформяне на важни документи и разрешаване на бюрократични проблеми. Взаимодействието с държавните органи ще бъде ползотворно.

Някои Раци ще получат интересни предложения, свързани с работата. Не бързайте да се съгласявате, но и не бива да ги отхвърляте веднага. Помислете, съберете допълнителна информация и се вслушайте в интуицията си.

В личния ви живот до средата на седмицата ще настъпят забележими промени към по-добро. Освен това не е нужно да полагате усилия или да поемате инициатива. Обстоятелствата ще се развият благоприятно и без вашето участие. Остава само да се възползвате от възможностите, които ще се открият пред вас.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаквайте добри новини в началото на седмицата. Тези дни ще бъдат щедри и на щастливи случайности. Заемете се с трудни задачи и бързо ще постигнете впечатляващи резултати. Тези Лъвове, които не се страхуват да поемат малко повече отговорност, ще имат възможност за кариерно развитие. 

Вашият чар и остроумие ще се превърнат в истински магнит за другите. Редовно ще попадате в светлината на прожекторите. Вероятно ще срещнете интересни хора, които могат да ви бъдат много полезни. Ще можете да придобиете съюзници и съмишленици, а някои ще намерят надеждни приятели.

През втората половина на седмицата е особено важно да отделите време за нови работни задачи. Това е добър шанс да изразите себе си и да направите нещо, което ви се струва особено интересно. Има голяма вероятност да получите примамливо предложение за сътрудничество или прехвърляне на друга позиция.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Можете да постигнете това, което изглеждаше невъзможно, ако проявите постоянство и решителност. Може да се наложи да промените предварителните планове, нещо ще трябва да се отложи или пренасрочи, а друго ще трябва да се направи първо. Разчитайте на логиката и здравия разум, слушайте интуицията. Но съветите на приятели и колеги едва ли ще бъдат полезни, така че не разчитайте на тях твърде много.

През втората половина на седмицата деловата комуникация ще се развива успешно. Преговорите ще вървят добре, ще е добре да обсъдите важни служебни въпроси. Някои Деви ще успеят да подобрят отношенията, които преди това са били донякъде обтегнати. Много хора ще ви погледнат по нов начин и ще променят мнението си за вас към по-добро.

Вероятни са малки недоразумения в семейния живот. Но сериозните проблеми ще бъдат избегнати и благодарение на вашата деликатност и дипломатичност ще можете бързо да разрешите всички трудности.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще почувствате прилив на сили и енергия. Затова се заемете с най-трудните и досадни задачи възможно най-бързо. Възникналите трудности няма да ви принудят да отстъпите. Решителността ви ще окаже голямо влияние върху бизнес репутацията ви. Има шанс някой да иска да ви помогне в процеса, но все пак ще трябва да се справите с по-голямата част от работата сами. 

До средата на седмицата ентусиазмът ви леко ще се стопи, но и мащабните задачи ще останат на заден план. Затова преминете към текущите си рутинни задължения, довършете започнатото и проверете дали някъде няма допуснати грешки. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Сигурно някой ще иска да получи нещо полезно от вас. Помислете дали си струва да продължите да общувате с такива хора. 

Везните, които са във връзка, ще могат да изберат време за общуване с любимите хора и почивка с цялото семейство. Пътуването с приятели ще бъде страхотно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Предстои ви натоварена и успешна седмица, така че не си губете времето. В първите дни ще успеете да се справите с редица трудни дела. Повечето Скорпиони ще измислят необичаен начин за решаване на онези задачи, които дълго време са изглеждали невъзможни. Изключително благоприятно време за изучаване, събиране и анализ на информация. Ще имате успех в подготовката на документи и уреждането на правни въпроси. Обръщенията пред държавните органи също ще протичат гладко и без ненужни забавяния.

Малко по-късно ще има особено благоприятно време за комуникация, преговори и обсъждане на важни теми. Вашата привлекателност ще стане очевидна за всички. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Една от тези срещи може да бъде началото на дълго приятелство или щастлива романтична история. Вероятно през уикенда в семейството ви ще се случат приятни събития.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ако можете правилно да разпределите времето и енергията си, ще постигнете голям успех. Не се разсейвайте с дребни неща, захващайте се веднага с важни задачи. Ще се справите отлично с решаването на важни служебни въпроси. В процеса ще научите нови неща, ще укрепите своя професионализъм и бизнес репутация. Стрелците, занимаващи се с бизнес, ще сключат изгодни сделки. 

Опитайте се да дадете всичко от себе си през първата половина на седмицата. След това ще започне малко по-неблагоприятен период. Ще сте склонни да приемате всичко присърце, да се тревожите прекомерно за всичко и да реагирате емоционално на случващото се. Не забравяйте да си почивате и да се грижите за себе си, за да избегнете преумора.

Вероятно някои бизнес отношения ще придобият романтичен обрат. Все пак не прибързвайте и не правете прибързани заключения. Можете да поемете инициатива, но само ако сте твърдо убедени в нейната целесъобразност.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Бъдете готови за изненади, ще има доста от тях. Запазете спокойствие, не се поддавайте на провокации и обмисляйте добре всяко решение. Тогава можете лесно да избегнете неприятности. В началото на седмицата ще се появят нови задачи, освен вече набелязаните планове. Но няма да се откажете от нищо. Ще трябва да положите много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали.

През втората половина на седмицата може да решите финансови въпроси. Ще бъде възможно да се постигне споразумение с бизнес партньори и близки, да се изяснят уязвимите места и да се избегнат сериозни конфликти. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да действате в трудни ситуации.

През уикенда се опитайте да си починете много. Би било идеално да отидете на кратко пътуване. Но и само прекарването на време с любимите хора ще се отрази благотворно на състоянието ви.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Първата половина на седмицата ще бъде страхотна във всички отношения. Ще има възможност за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси. Това е подходящият момент за необходимите покупки - ще намерите всичко с най-високо качество на конкурентни цени. Има вероятност да получите дългоочаквани добри новини. Ще има възможност да възстановите стари връзки, за чието прекъсване отдавна съжалявате. Направете първата стъпка, тя със сигурност ще доведе до желания резултат.

От средата на седмицата нещата ще се обострят, но ще бъде трудно да намерите допълнителна енергия в себе си. Не разчитайте на помощ, разчитайте първо на себе си. Разумно преценявайте мащаба на работата и собствените си сили, за да не се сблъскате с разочарование.

Някои задачи може да е по-добре да отложите. Вземете сами отговорни решения, не разчитайте на чужди съвети.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Запазването на спокойствие и разбирателство с околните през първите дни от седмицата, няма да ви е лесно. Възможни са спорове и разногласия дори в ситуации, които обикновено протичат мирно и безпроблемно. Проявете повече търпение и деликатност, за да можете да поддържате добри отношения с онези, които са ви скъпи или полезни. Подбирайте думите си много внимателно - незначителните недоразумения могат да доведат до големи конфликти.

Към средата на седмицата ще стане по-лесно. Пред вас ще се отворят нови възможности, най-важното е да ги забележите навреме и да не ги пропускате. Ще се чувствате по-уверени в способностите си и ще можете да се справите дори със сложни задачи. Всички проблеми ще бъдат решени по-бързо, отколкото сте очаквали първоначално.

До края на седмицата звездите ще са на ваша страна. Ще бъде добре да придобиете надеждни съюзници, да възстановите стари връзки и да започнете нови. Рибите във връзка ще получат изненада от любимия човек.

2024 © Варна е