Мобилно меню

Хороскоп за понеделник, 19 февруари 2024 г. (Всички зодии)

За много ОВНИ ще е полезно да се вслушат в съветите на стари познати, успехът ще споходи тези БЛИЗНАЦИ, които няма да се откажат от плановете си и няма да отстъпят, дори и да възникнат съществени пречки пред тях
Хороскоп за понеделник, 19 февруари 2024 г. (Всички зодии)
1048

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Каквито новини и събития да донесе този ден, опитайте се да запазите самообладание. Ако не се увличате от емоциите си, вероятно ще намерите начин да преодолеете всички възникнали трудности. За много Овни ще е полезно да се вслушат в съветите на стари познати.

Влиянието на положителните тенденции, доста слабо сутринта, ще се засили с времето. Втората половина на деня ще бъде благоприятна по отношение на личните отношения. Лесно ще намерите общ език с близките си, те с готовност ще откликнат на всяко ваше предложение. Вероятно ще има приятни изненади и подаръци, които ще помните дълго време.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

За първата половина на деня трябва да планирате важни срещи и сериозни преговори - това време ще бъде особено благоприятно за комуникация. Ще можете да контактувате успешно дори с онези, които преди това изобщо не са ви разбирали и не са ви подкрепяли в нищо. Възможно е стари познати да ви напомнят за себе си и да предложат нещо интересно.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще отслабне. По-добре е да правите обичайни и познати неща, да решавате малки и не твърде сложни проблеми. Вероятни са малки парични потоци. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Преди да се заемете с нещо важно и сложно, уверете се, че сте преценили правилно ситуацията, събрали сте достатъчно информация и сте обмислили добре плана си за действие. Възможно е да се наложи да положите усилия, за да се справите с въпроси, които наскоро изглеждаха много прости.

Успехът ще бъде постигнат от Близнаци, които няма да се откажат от плановете си и няма да отстъпят, дори и да възникнат пречки. Постоянството ще ви помогне да надделеете над дългогодишни съперници. Вероятни са промени към по-добро в отношенията с хора, с които преди не сте се разбирали.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня ще е благоприятно за общуване. Времето е подходящо за делови срещи и разговори с любими хора. Вероятни са и необичайни запознанства, които ще ви направят силно впечатление. Някои Раци ще намерят нови приятели, други скоро ще изпитат романтичен интерес към онези, които са срещнали днес.

Втората половина на деня ще бъде натоварена. Най-вероятно ще трябва не само да се занимавате със собствените си задачи, но и да коригирате грешките на другите. Разбира се, това ще се окаже доста досадно. Не прибързвайте с решенията, особено що се отнася до финансите.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

В началото на деня може да възникнат напрегнати моменти. Намирането на общ език с другите ще бъде по-трудно от обикновено. Дори дългогодишни съюзници могат да ви разберат погрешно. С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще нараства, ще забележите първо малки, а след това все по-значими промени към по-добро.

Втората половина на деня е подходяща за решаване на много работни въпроси. Деловите преговори ще бъдат успешни, а отношенията с близките ще се развиват гладко и хармонично. Единствената област, в която трябва да внимавате, са финансите. Що се отнася до парите, много Лъвове ще бъдат склонни към лекомислие.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

В началото на деня няма да е лесно да запазите спокойствие и да вземете информирани решения. Едва ли ще можете да се концентрирате върху едно нещо, много по-вероятно е да се справите с няколко задачи едновременно. Възможно е да имате проблеми поради невнимание или небрежност на околните.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще придобие сила. В деловата сфера ще се открият нови възможности и ще се постараете да не пропуснете нито една от тях. Проточилите се преговори ще завършат успешно. Някои Деви ще получат предложения за сътрудничество, за които отдавна мечтаят.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

По-добре е да не разчитате на лесни победи. Ако сте готови да работите усилено, със сигурност ще успеете. Струва си да бъдете внимателни в бизнес и личните отношения. Не всеки, който днес се опитва да спечели вашите симпатии и доверие, наистина го заслужава.

Много Везни днес ще се справят добре със задачи, които изискват изобретателност и креативност. Представителите на знака ще имат страхотни идеи, а хората, които са готови да помогнат за тяхното осъществяване, ще бъдат много полезни. Вечерта ще донесе добри новини.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очаква ви ползотворен ден. Постигането на успех в работата ще бъде дори по-лесно, отколкото сте очаквали. Много Скорпиони ще поемат инициативата в професионалната сфера навреме и това ще им помогне да укрепят позициите си и да намерят нови съюзници. Вероятни са полезни контакти.

Както бизнес партньори, така и някой близък може да се нуждае от вашата помощ. Едва ли ще искате да откажете, но няма да забравите за собствените си интереси. Втората половина на деня е подходяща за приключване на работа по отдавнашни проекти, обобщаване и анализ на резултатите.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да оцените правилно настоящата ситуация. Много Стрелци може да се тревожат за неща, на които преди не биха обърнали внимание, и да смятат всяко злощастно съвпадение за сериозен проблем. Но веднага щом успеете да се справите с емоциите си, ще разберете, че не всичко е толкова лошо, определете вашите цели и приоритети и започнете да действате.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване. Няма да има разногласия или спорове, дори онези хора, от които преди не сте очаквали подобно нещо, с готовност ще ви подкрепят. Вероятни са приятни изненади, включително романтични, а също и подаръци.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Няколко интересни идеи ще се появят наведнъж, но интуицията ще ви подскаже, че само някои от тях ще бъдат реализирани. По-добре е да започнете с това, с което можете да се справите сами - едва ли някой може да ви се притече на помощ. Вероятни са парични потоци. Най-вероятно ще става въпрос за малка сума, но ще я похарчите много разумно.

Важните срещи ще преминат добре. Ако искате да зарадвате някого, разговаряйте с него следобед, да направите благоприятно впечатление изобщо няма да е трудно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на деня ще ви изнерви. Има опасност нещо да не върви по план. Може да се окаже, че решенията, които сте взели преди, са били неуспешни и сега трябва да се справите с техните последствия. Но не се обезсърчавайте. Можете да се справите с всичко, ако разчитате на собствения си опит и се вслушвате в гласа на здравия разум.

Втората половина на деня ще бъде приятна, макар и не особено ползотворна. Това е благоприятно време за общуване с хора, на които държите. Ще има възможност да възстановите стари връзки и да се помирите с тези, с които сте били в конфликт.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Благоприятен ден за започване на сътрудничество, търсене на съмишленици и нови партньори и сключване на договори. Много хора веднага ще харесат идеите, които споделяте. Малко вероятно е някой да откаже вашите бизнес предложения. Възможност за добри пари ще се появи за Рибите, чиято дейност е свързана с организирането на научни и културни събития.

Не са изключени напрегнати моменти в отношенията с любимите хора. Другите не винаги ще разберат вашите импулси, някой може да мисли, че сте твърде избухлив и нетърпелив. Въпреки това ще намерите начин да изгладите всички недоразумения и да предотвратите сериозен конфликт.

2024 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е