Мобилно меню

Хороскоп за понеделник, 20 ноември 2023 г. (Всички зодии)

Денят за ДЕВИТЕ ще бъде ползотворен и подходящ за много важни дела и решаване на сложни проблеми, ВЕЗНИТЕ няма нужда да бързат за никъде, във всеки случай ще имат време да направят всичко, което са планирали, и дори малко повече
Хороскоп за понеделник, 20 ноември 2023 г. (Всички зодии)
3525

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Настройте се на положителна вълна възможно най-рано и започнете деня с решаване на сериозни проблеми. Много неща ще се получат добре, бързо ще постигнете успех, ако не се разсейвате. Ще бъде лесно да намерите общ език с другите. Възможно е хора, от които не сте очаквали, да ви подкрепят, а скорошни съперници да станат съюзници.

Денят ще е напрегнат, ще имате много работа. Важно е обаче да намерите време за релакс. По-добре е да не планирате нищо особено сложно или досадно за вечерта. Вероятно ще искате да си вземете почивка и да се възстановите.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Всички сериозни решения днес трябва да се вземат самостоятелно. Съветите и подсказките от приятели едва ли ще са полезни, но могат да ви объркат. Ще можете да получите ценна информация преди другите и опитът ще ви бъде полезен. Всичко това ще ви помогне да избегнете сериозни грешки.

През първата половина на деня ще сте заети с дела – както нови, така и вече познати. По-късно ще има възможност да се видите с приятели. Някои Телци ще отидат на кратки пътувания с любими хора и ще си прекарат чудесно.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Сутринта е подходяща за решаване на важни проблеми, намиране на отговори на въпроси, върху които напоследък често мислите. Вероятни са щастливи съвпадения. Благодарение на тях ще се справите със стари проблеми или ще постигнете отдавна поставена цел.

В началото на деня е по-добре да правите познати неща, но по-късно можете да преминете към нещо съвсем ново. Ще се появят добри идеи, бързо ще разберете това, за което преди почти не сте имали представа. Вероятни са и много приятни запознанства, възможно е началото както на приятелски, така и на романтични отношения.


РАК (22 юни - 22 юли)

Подходящ ден за делови срещи, разговори за работа и бизнес, търсене на нови партньори и съюзници. Лесно ще се разбирате с много различни хора. Ще бъде възможно да се намери подход към онези, които преди това изобщо не са били склонни да общуват. Възможни са интересни предложения за работа. Някои Раци ще намерят нов източник на доходи.

Ще бъде полезно да промените обстановката, да си починете от рутинните дела и да посетите нови места. Ако приятели ви поканят на необичайно събитие, не отказвайте - ще си прекарате страхотно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Занимайте се с най-сериозните и важни неща - днес ще можете да се справите перфектно с тях. Звездите ще ви подкрепят, а късметът ще съпътства много смели начинания. Със сигурност това, което научихте преди много време, ще бъде полезно. Вашите знания и опит ще впечатлят другите, което ще е от полза за отношенията ви.

Денят е подходящ за срещи с роднини, семейни събития и помощ от близки. Възможно е обаче, да се наложи да коригирате плановете си и да пренасрочите някои планирани срещи. Но няма да съжалявате за това.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят ще бъде ползотворен, подходящ за много важни дела и решаване на сложни проблеми. Можете да успеете там, където другите са се провалили. Ще подходите творчески към всяка задача, това ще ви помогне да намерите най-краткия път до целта, спестявайки много време и усилия.

Ще има много необичайни срещи и интересни разговори. Новите ви познати със сигурност ще ви харесат. Ще успеете да намерите общ език с хора, които преди са се държали хладно и дистанцирано. Тези, които преди са ви подценявали, ще променят мнението си.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Няма нужда да бързате за никъде - във всеки случай ще имате време да направите всичко, което сте планирали, и дори малко повече. Звездите ще бъдат на ваша страна. Благодарение на тяхната подкрепа вие бързо ще преодолеете всички трудности. До Везните, които днес ще се захванат с нов бизнес, ще има хора, които своевременно да дадат добър съвет и да ги насочат в правилния път.

У дома могат да възникнат разногласия, близките ви не винаги ще ви разберат правилно. Ще бъде възможно обаче, да се споразумеете, ако проявите малко търпение и се отнасяте с хумор към дребните трудности.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Струва си да се съсредоточите върху нещата, които вече знаете и да се опитате да завършите това, което сте започнали по-рано - денят ще е много благоприятен за това. Някои Скорпиони ще успеят да получат информация навреме, която е липсвала, за да вземат правилното решение.

Разбирането с другите понякога ще бъде трудно. Новите познати могат да си създадат грешно впечатление за вас и да се съмняват, че могат да разчитат на вас. Но няма да има сериозни проблеми. Само след кратко време погрешните схващания и недоразумения ще останат в миналото.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не всичко, което е замислено и планирано, ще бъде лесно осъществимо, но ще проявите постоянство и определено ще постигнете най-важните си цели. Няма веднага да стане ясно с какво да се заемете първо. Можете да се обърнете към любим човек за съвет- той ще насочи вниманието ви към някои подробности.

Вероятни са промени към по-добро в романтичните отношения. Ще започнете да разбирате по-добре този, на когото държите, и ще има много по-малко причини за безпокойство. Втората половина на деня е подходяща за почивка. По-добре е да не планирате нищо сложно или досадно в този момент.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще има повече работа, отколкото сте очаквали. Възможно е да се появят нови неща и трудни задачи. Ще се справите чудесно, но това ще изисква известно усилие. Помислете към кого можете да се обърнете за помощ или съвет - надеждни съюзници с готовност ще поемат решението на някои проблеми.

Възможни са малки затруднения, но влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Вероятни са промени към по-добро в личните отношения. Ако наскоро сте имали разногласия с близките си, днес можете спокойно да обсъдите всичко и да постигнете компромис.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Този ден едва ли ще мине без спорове, но те със сигурност ще се окажат полезни и ще ви помогнат да намерите успешни решения. Ще имате възможност да получите полезна информация и да намерите отговори на въпроси, които преди са ви обърквали. Вероятни са парични постъпления и изгодни сделки.

Възможно е да има приятни събития в семейството, както и новини, които ще зарадват не само вас, но и вашите близки. Вечерта ще бъде благоприятна за приятелска или романтична среща. Ще намерите начин да зарадвате любимия човек, той ще се опита да ви отговори със същото.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят няма да е от най-леките, но и няма да донесе непреодолими трудности или проблеми. Много ще зависи от това дали ще сте сериозно настроени сутринта. Важно е да не разчитате на късмет, благоприятни обстоятелства или чужда помощ. По-добре е да разчитате на собствените си сили.

Вероятни са необичайни срещи и приятни запознанства. Връзки, които започват като бизнес отношения, в крайна сметка могат да станат приятелски или романтични. Вечерта е подходяща за разговори с любими хора, обсъждане на общи планове.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 2 декември 2023 г. (Всички зодии)

За БЛИЗНАЦИТЕ са вероятни приятни срещи, някои представители на зодията ще срещнат хора, за които са слушали много преди, и ще бъдат много щастливи от това, денят за ДЕВИТЕ ще е доста напрегнат, възможно е да им се наложи да се върнат към някои стари проблеми или да правят неща, които не са им много присърце
Хороскоп за събота, 2 декември 2023 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

В началото на деня ще преобладава влиянието на положителните тенденции, като този път ще бъде особено успешно. Времето е подходящо както за довършване на стари задачи, така и за захващане с нещо съвсем ново. Възможно е приятели или други близки хора да предложат нещо интересно. В тези случаи можете да се съгласите без много да мислите.

Следобед ще стане по-трудно да запазите спокойствие. Емоционалният фон ще бъде по-интензивен от обикновено, поради което може да реагирате прекалено на всяко незначително събитие. Ще бъде полезно да си починете от ежедневните грижи и да направите нещо необичайно и вълнуващо.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Неочаквани новини, получени в началото на деня, ще ви разтревожат. Възможно е да се наложи бързо да промените плановете си, да оставите някои неща настрана и да се съсредоточите върху други. Опитът ще ви подскаже с какво да се заемете първо. Запомнете - по-добре е да вземате такива решения сами, без да чакате съветите на други хора.

Втората половина на деня ще бъде по-приятна. Подходяща е за довършване на стари дела, разрешаване на сериозни въпроси, които са важни както за вас, така и за вашите близки. Вероятни са парични постъпления, възможни са изненади, които ще помните дълго.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

В началото на деня ще се появят необичайни идеи. Бихте искали незабавно да ги приложите, но обстоятелствата едва ли са благоприятни за това. По-добре е да не се опитвате да промените ситуацията, а спокойно да изчакате по-подходящ момент, той ще дойде доста скоро.

Вероятни са приятни срещи. Някои Близнаци ще срещнат хора, за които са слушали много преди, и ще бъдат много щастливи от това. Възможно е да бъдете поканени на необичайно събитие, ще си прекарате чудесно там. Може да има незначителни разходи, но едва ли сумата ще е значителна.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще бъде много полезно да общувате с хора, които споделят вашите интереси и хобита. Вероятно ще научите нещо интересно или ще получите съвет, който ще ви помогне да избегнете досадни грешки и ненужни проблеми. Възможно е толкова да харесате плановете и идеите на приятелите си, че да поискате да участвате в тяхното осъществяване.

Денят едва ли ще мине без дребни недоразумения, но влиянието на положителните тенденции все пак ще преобладава. Така че няма нужда да се притеснявате за дреболии. Бъдете позитивни и ще успеете.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Време е да се заемете с важни задачи - днес със сигурност ще постигнете успех в това. Възможно е да възникнат някои трудности, но няма съмнение, че ще успеете да ги преодолеете. Не е нужно да действате сами. Наблизо ще има хора, които са готови да ви помогнат или да дадат разумен съвет по всяко време. Близките ви ще подкрепят много от начинанията ви и ще се опитат да направят всичко необходимо, за да осъществите смелите си идеи.

Денят ще бъде благоприятен за романтични отношения. Лъвовете, които ходят на срещи днес, ще си прекарат чудесно.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят ще е доста напрегнат. Възможно е да се наложи да се върнете към някои стари проблеми или да правите неща, които не са ви много интересни. А околните по-често ще пречат, отколкото помагат. Но ще се справите перфектно с всичко и ще постигнете целите си.

Независимо как се развиват обстоятелствата, вие ще запазите самообладание и няма да се ръководите от емоции и няма да извършите действия, за които по-късно да съжалявате. Вечерта ще бъде особено благоприятна за общуване, по това време ще ви бъде лесно да се разбирате дори с хора, които не споделят вашите интереси и възгледи за живота.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят може да не започне много добре. Сутринта са възможни дребни недоразумения, а не са изключени и неочаквани инциденти, които да нарушат плановете ви. Въпреки това, влиянието на положителните тенденции бързо ще се увеличи и скоро ще забележите, че животът се подобрява. Вероятни са промени към по-добро във всички области.

Втората половина на деня със сигурност ще зарадва Везните, които ще се заемат със сериозни дела. Всичко ще върви добре, няма да възникнат сериозни затруднения. Новото начало ще бъде успешно. Там, където са необходими въображение и креативност, няма да имате равни.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на деня ще бъде натоварено - ще имате много работа. Възможно е да трябва да отделите известно време за решаване на проблемите на други хора, коригиране на грешки, направени от тях. Ще трябва да положите усилия, за да постигнете желания резултат, но определено няма да се откажете.

Втората половина на деня ще ви зарадва. Вероятни са приятни събития в семейството, добри новини, които са важни за вас и вашите близки. Ще има шанс да се видите с хора, които са ви липсвали напоследък. Ще успеете да възстановите стари връзки и да се помирите с тези, с които сте били в конфликт.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Малко вероятно е денят да донесе значими събития или големи промени в живота. Но ще е приятно. Стрелците, които отиват на пътешествия, ще си прекарат чудесно. Такива представители на знака не само ще получат много ярки впечатления, но и ще срещнат много интересни хора. Възможно е началото на делови или приятелски отношения.

Ако сте планирали нещо, опитайте се да го свършите през първата половина на деня. По-късно влиянието на положителните тенденции ще намалее и ще ви стане по-трудно да се концентрирате. По-добре е да посветите вечерта на почивка.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Много неща ще вървят добре в началото на деня. Възползвайте се от подкрепата на звездите, за да реализирате това, което сте планирали преди, да осъществите смели планове. Хората, с които споделяте идеите си, вероятно ще ги оценят и ще ви предложат помощта си за осъществяването им.

Полезна ще ви бъде почивката следобед. По-добре е да не планирате нищо особено трудно или досадно за това време. Не трябва да се задържате твърде дълго на шумни, многолюдни събития. Но общуването с любимите хора ще ви зарадва и вдъхнови и ще ви помогне да презаредите батериите.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на деня ще е особено благоприятно за общуване. Ще се разбирате прекрасно с много хора, новите ви познати веднага ще ви харесат, а с близките ви ще се съгласите за много неща. Няма да има поводи за спорове. Това време е подходящо и за отиване някъде с приятели - дори краткото пътуване може да бъде много полезно.

Следобед най-вероятно ще искате да останете сами със себе си, да си починете от общуването. Това е благоприятно време за неща, с които можете да се справите сами, без чужда помощ.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всички предварително планирани дейности трябва да се извършват в началото на деня. По това време нищо няма да ви пречи или да ви разсейва - няма да направите дори дребни грешки. Бързо ще намерите отговори на въпроси, които преди са ви обърквали.

Втората половина на деня също ще бъде благоприятна. В този момент обаче са възможни някои неочаквани събития. Няма веднага да стане ясно как най-добре да се реагира на тях. Възможно е да се наложи да измислите нещо буквално в движение. Околните вероятно ще бъдат объркани, но вие ще се доверите на интуицията си и ще направите всичко както трябва.

2023 © Варна е