Мобилно меню

Хороскоп за понеделник, 23 октомври 2023 г. (Всички зодии)

Телците да не се притесняват да поемат трудни задачи, бързо ще се справят с тях, за Близнаците денят ще бъде успешен, ще имат късмет в много отношения
Хороскоп за понеделник, 23 октомври 2023 г. (Всички зодии)
7069

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Не отлагайте нещата твърде дълго. Днес сутринта ще е особено благоприятна, подходяща за решаване на сериозни въпроси и за важни срещи. Много от вашите начинания ще бъдат успешни, така че ще можете да се справите с това, с което другите не са успели.

Втората половина на деня ще бъде по-слабо ползотворна и богата на събития, но все пак доста приятна. Подходяща е за общуване със стари приятели или други близки. Не само ще научите нещо интересно, но и ще получите подкрепа, която напоследък ви липсва.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не се притеснявайте да поемате трудни задачи - бързо ще се справите с тях. Деловите преговори ще бъдат успешни. Ще се разбирате добре с тези, които бихте искали да видите като свои партньори, и ще успеете да убедите опонентите си в правотата си, без да полагате почти никакви усилия. Не са изключени срещи със стари познати. Ще се радвате да общувате с тях отново и да обсъждате последните събития.

Романтичните връзки, които може да започнат днес, скоро ще започнат да играят важна роля в живота ви. Доверете се на интуицията си. Тя точно ще ви подскаже какво да кажете и направите и ще ви помогне да не се объркате в нова ситуация.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят ще бъде успешен. Ще имате късмет в много отношения, понякога ще е достатъчно да си пожелаете нещо, за да сте на крачка от неговото изпълнение. Някои Близнаци ще получат интересни предложения относно работа или учене. Посещението на професионални събития ще бъде полезно. Там ще бъдете център на вниманието и ще можете да създадете много ценни контакти.

Вероятни са парични потоци. Ще има шанс да увеличите доходите си или да сключите сделки, които скоро ще донесат печалба. Вкъщи са възможни незначителни разногласия, близките ви няма веднага да ви разберат правилно. До края на деня обаче всичко ще се изясни и хармонията ще се възстанови.


РАК (22 юни - 22 юли)

Запазете самообладание, дори ако нещата се объркат. Въпреки факта, че влиянието на положителните тенденции ще бъде доста силно, днес не са изключени напрегнати моменти. Възможни са разногласия в работата и спорове с ръководството. Важно е да не стават лични и да не забравяте за учтивостта. Колкото по-спокойно водите диалога си, толкова по-бързо всички ще се съгласят с вас.

Подкрепата на близките ще е особено важна за вас днес. За щастие те ще ви разберат отлично, няма да ви оставят сами с трудности или в лошо настроение и ще ви дадат добър съвет. Вечерта е подходяща за малко домашно тържество.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще е напрегнат, но по своему интересен и приятен. Възможно е да се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно, както и да помагате на хора, изпаднали в трудна ситуация. Най-вероятно ще трябва да промените плановете си и да направите нещо съвсем различно от това, върху което сте очаквали да се съсредоточите. Но това, което се случва, е по-вероятно да ви зарадва, отколкото да ви разстрои.

Втората половина на деня е подходяща за приятелски и романтични срещи. Можете лесно да се разберете дори с някой, за когото не знаете почти нищо, и можете да отгатнете очакванията и желанията на околните.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Първата половина на деня може да бъде трудна. Въпреки това, няма нужда да се притеснявате за това - бързо ще разберете как да се справите със ситуацията и дори ще намерите начин да се възползвате от нея. Хората около вас ще се радват да ви помогнат. Някои Деви ще намерят нови съюзници, на които скоро ще могат да разчитат за всичко.

Втората половина на деня ще е по-ползотворна и спокойна. Ще бъде благоприятна за творчество и учене. Вероятни са добри новини. Възможно е човекът, който ви липсва напоследък, да ви напомни за себе си.


ВЕЗфНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е подходящ за обсъждане на всякакви важни въпроси, разговори за това, което ви мъчи напоследък. Няма значение дали става дума за работа или лични отношения. Във всеки случай ще разберете как да действате и ще намерите решение, което ще се хареса на всички.

Възможни са непланирани разходи. Те няма да са напразни - ще похарчите пари за неща, от които наистина се нуждаете. Втората половина на деня ще е особено благоприятна за пазаруване. Можете да купите не само нещо за себе си, но и подаръци за близките - няма да сгрешите с избора.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да започне доста зле. Не всички Скорпиони ще могат да избегнат суетенето и объркването сутринта. Ще отнеме известно време, за да разберете как да действате и върху какво да се съсредоточите първо. Колкото по-бързо определите приоритетите си, толкова по-лесно ще постигнете целите си.

Втората половина на деня е подходяща за захващане с нови неща. Ще има шанс да успеете в нещо, което преди е изглеждало изключително трудно. Финансови или имуществени въпроси ще бъдат разрешени успешно. Някои Скорпиони ще получат значителни парични суми.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на деня ще е спокойно и благоприятно. Времето е подходящо за изучаване, събиране и анализиране на информация, обмисляне на важни неща и решаване на сложни въпроси. Ще бъдете внимателни, няма да забравите нищо, няма да изпуснете нищо от поглед и няма да объркате нищо. Стар приятел ще даде страхотен съвет, вероятно ще го послушате.

Втората половина на деня ще ви зарадва със срещи със стари познати. Възможно е да предложат нещо интересно, да споделят планове, в чието изпълнение ще искате да участвате. Ще има време за среща с любимия човек - ще мине много добре.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Очаква ви ползотворен, но доста уморителен ден. Ще се появят много нови неща и всяко от тях ще изисква внимание. Няма да правите сериозни грешки, а допуснатите ще забележите и коригирате навреме.

През първата половина на деня лесно ще намерите съюзници и ще получите подкрепа, ако имате нужда. Втората е по-подходяща за въпроси, с които можете да се справите сами. Възможно е да се появят необичайни идеи по отношение на работата или бизнеса. Ще бъде полезно да обсъдите плановете си с хора, на чието мнение се доверявате.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще бъде ярък и интересен и ще донесе много приятни събития. Подходящ е да направите нещо ново - бързо ще разберете как да постигнете успех. Не са изключени необичайни запознанства и срещи, които ще ви направят силно впечатление. Може да бъде полезно да говорите с други, чийто опит е различен от вашия.

Вероятни са романтични изненади. Общуването с любимия ще ви зарадва и вдъхнови, ще се разбирате перфектно. Втората половина на деня ще донесе добри новини. Най-вероятно те ще се отнасят до случай, за чийто изход наскоро сте се тревожили.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Важно е да запазите спокойствие. Емоционалният фон ще бъде напрегнат, така че може да реагирате остро на незначителни събития, да се разстроите за нещо, на което друг път не бихте обърнали внимание. Опитайте се да не се разстройвате за дреболии и да не се ядосвате на другите, ако не ви разберат веднага правилно.

Помислете какво бихте могли да направите, за да се харесате – това е особено важно днес. Много Риби ще повишат настроението си от среща със стари приятели, които със сигурност ще ги изненадат приятно с нещо. Романтичната среща също няма да ви разочарова - ще бъде необичайна и запомняща се.

2023 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е