Мобилно меню

Хороскоп за понеделник, 24 юни 2024 г. (Всички зодии)

ОВНИТЕ не трябва да се карат за дреболии с тези, които винаги са били на тяхна страна, СКОРПИОНИТЕ да се опитат да се въздържат от необмислени действия, да не бързат да дават обещания или да споделят важна информация
Хороскоп за понеделник, 24 юни 2024 г. (Всички зодии)
1076


ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес ще имате малко свободно време, защото ще трябва да се занимавате не само със свои, но и с чужди дела. Много Овни също ще трябва да поправят грешки, които някой друг е направил. Ще успеете, ако сте упорити, особено през първата половина на деня.

Внимавайте с парите - днес ще бъдете лекомислени и може да направите неуспешни покупки или да сключите сделки, които ще се окажат неуспешни. Но в личните отношения влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Лесно ще намерите общ език с най-близкия човек.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

В началото на деня емоционалният ви фон може да е нестабилен, така че е вероятно да реагирате прекалено дори на дребни инциденти. Но няма да възникнат сериозни проблеми и промените към по-добро няма да закъснеят.

В следобедните часове ще трябва да обърнете внимание на близките си. Те може да имат проблеми, с които не могат да се справят сами. Възможно е да се наложи да оставите бизнеса си настрана, за да се притечете на помощ. Вечерта ще ви зарадва с добра новина или приятна среща.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Благодарение на подкрепата на звездите и удивителното стечение на обстоятелствата през първата половина на деня ще постигнете успех по въпрос, който е важен не само за вас. Преговорите ще вървят добре, възможни са интересни предложения за работа. При среща с нови познати ще се държите коректно и ще направите добро впечатление.

По-късно ще има по-спокоен период. Подходящ е за връщане към стари дела, завършване на започнатото преди много време. Ще има възможност за решаване на някои домашни проблеми. Това ще изисква някои разходи, но е малко вероятно да включва значителни суми.


РАК (22 юни - 22 юли)

Малко вероятно е да можете да се концентрирате върху важни неща в началото на деня. От време на време ще се разсейвате с дреболии и това може да доведе до грешки. Вероятни са малки финансови загуби и неуспешни сделки. Но влиянието на положителните тенденции бързо ще придобие сила и скоро ще почувствате подкрепата на звездите.

По-късно ще се отворят нови бизнес възможности. Ще дойде време да поемете инициативата и да споделите някои необичайни идеи. Лесно ще намерите съмишленици и нови съюзници. Някои Раци ще се сприятелят с онези, с които не са могли да се разбират преди.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Сутринта ще има повече неща за вършене, отколкото сте очаквали, като някои от тях ще са много спешни. Някои Лъвове ще трябва да решават сложни проблеми сами и да поемат отговорност за другите. Всичко това ще ви накара да се тревожите. Но ще постигнете успех много по-бързо, ще останете спокойни и уверени и ще действате според интуицията си.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна за работа, учене и други полезни дейности. Ще има време за почивка. Ако искате промяна на обстановката, ще имате възможност да отидете на приятно пътуване.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Няма да е лесно да поддържате добри отношения с колегите, но все пак опитайте. Не трябва да се карате за дреболии с тези, които винаги са били на ваша страна. Освен това ще бъде трудно да се справите сами със задачите, които изискват решение - помощта няма да ви навреди. Така че се настройте на положителна вълна и се опитайте да изгладите недоразуменията.

Но разбирането с близките ви ще бъде лесно, те ще ви разбират перфектно. Вечерта обещава приятни изненади за влюбените Деви и добри новини за тези, които са се тревожили за съдбата на любим човек.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на деня не е подходящо за важни разговори. Хората около вас може да ви разберат погрешно, да намират грешки в дреболии и да правят доста груби забележки. Сериозните конфликти обаче ще бъдат избегнати. Ще изберете правилния начин на действие, ще бъдете търпеливи и деликатни. Няма да мине много време и другите хора ще се държат по същия начин.

Втората половина на деня обещава приятни събития в семейството, промени към по-добро в личните отношения. Подходящ е както за приятелска, така и за романтична среща. Семейните Везни ще получат добри новини от роднини.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на деня ще донесе много изкушения и съблазни, няма да е лесно да им устоите. Опитайте се да се въздържате от необмислени действия, не бързайте да давате обещания или да споделяте важна информация. Това време едва ли е подходящо за предприемане на нещо съвсем ново. По-добре е да се съсредоточите върху довършването на делата, започнати по-рано.

Втората половина на деня ще е доста по-ползотворна. Няма да губите време, така че ще свършите дори повече, отколкото сте планирали. Приятели и стари познати с готовност ще подкрепят всяка ваша идея и ще ви помогнат да осъществите плановете си.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес ще бъде по-трудно от обикновено да останете оптимисти, но въпросът не е, че ви очаква особено труден ден. Просто емоционалният фон ще бъде напрегнат, така че може да се тревожите за всяка дреболия. Но ако наблизо има човек, който знае как да ви подкрепи и помогне, настроението ви бързо ще се подобри.

Можете да правите обичайните си рутинни неща, както и да решавате онези проблеми, които не изискват креативност и въображение. Днес едва ли ще ви хрумнат гениални идеи, но със сигурност ще подкрепите идеите на други хора, които заслужават внимание.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Началото на деня ще бъде светло и вдъхновяващо. По това време могат да се появят страхотни идеи и нови планове, които бързо ще реализирате. Ще има шанс да надделеете над дългогодишни съперници и да обезоръжите недоброжелателите. Няма да се объркате, ще се опитате да извлечете максимума от случващото се.

През втората половина на деня ще е по-спокойно. Много Козирози ще могат да се съсредоточат върху тези домакински задължения, които отдавна изискват внимание. Вечерта ще донесе много примамливи предложения и вие ще се съгласите на тях без много колебание.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на деня ще бъде изключително успешно. Няма да има проблеми, с които не можете да се справите - бързо ще намерите отговор на всеки сложен въпрос. Вероятни са промени към по-добро в отношенията с хора, с които преди не сте се разбирали. Това е един от онези редки дни, когато съперниците могат да бъдат превърнати в съюзници.

Втората половина на деня също ще ви радва. По това време звездите ще са особено благосклонни към влюбените Водолеи. Романтичната среща ще върви добре, отношенията с любимия човек ще станат по-топли и по-доверчиви.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Трудно ще избягвате конфликти и напрегнати моменти. Денят се характеризира с нестабилен емоционален фон, така че днес можете да бъдете особено избухливи и да реагирате остро на всякакви дреболии. Ако успеете да се справите с емоциите си, ще успеете да разрешите сложни въпроси, които са важни не само за вас.

Първата половина от деня ще бъде посветена на решаване на някои практически проблеми, а втората ще е подходяща за размисъл за бъдещето, правене на планове и обсъждането им с близките. Ще получите подкрепа, която не сте очаквали.

2024 © Варна е

Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ ще имат време да се справят с домакинските задължения, да обсъдят планове за бъдещето с близки и да вземат, така чаканите, важни решения, при РИБИТЕ е възможна поява на романтичен интерес, но нека да бъдат внимателни и да не се влюбват от пръв поглед,
Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Не бързайте със заключенията и действайте внимателно, тогава всичко ще се нареди добре. Разумните крачки ще ви доведат до целта ви по възможно най-краткия път. Постоянството и самоувереността ще ви помогнат да постигнете това, към което отдавна се стремите.

Избягвайте споровете с близките. За семейните Овни е особено важно да се контролират и да не се дразнят за дреболии. Тогава ще бъде възможно да поддържате мирни отношения и да потискате конфликтите в зародиш. Денят е идеален за полезно пазаруване. Дори скъпи покупки, като мебели или домакински уреди, ще се окажат успешни и ще носят радост в продължение на много години.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще ви се наложи да отделите повече време за домакинските задължения, отколкото сте очаквали. Може да се наложи да направите някои дребни ремонти. Ще дойде време да разчистите нещата и да се отървете от ненужните вещи. Но резултатът от вашите усилия ще ви зарадва. Възможно е по-възрастни роднини да се опитат да се намесят във вашите дела. Опитайте се да не се дразните и реагирайте с хумор, така ще избегнете евентуална обида от тяхна страна.

Много Телци ще станат особено очарователни, така че лесно могат да впечатлят другите. Ще можете да намерите общ език дори с тези, с които напоследък ви е било трудно да общувате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори ако нищо не върви според очакванията, няма да се откажете от това, което сте започнали. И ще бъдете прави. Упоритостта и настойчивостта ще ви помогнат да се справите с всякакви трудности, а резултатът много ще ви зарадва. 

Денят ще бъде изпълнен с общуване с различни хора. Някои Близнаци ще имат шанс да възстановят прекъснати връзки. Но първо си струва да помислите дали това наистина е добра идея. Интуицията ще ви подскаже правилното решение. Възможни са малки кавги по незначителни въпроси. Спокойствието и желанието да разберете всичко ще бъдат в ръцете ви. Конфликтът може бързо да бъде потушен, а разногласията - изяснени.

 
РАК (22 юни - 22 юли)

Някои неща ще отнемат повече време от очакваното. Но във всеки случай ще постигнете много. Ако е необходимо, потърсете помощ от приятели или познати, които на свой ред сте подкрепяли преди. Те ще се радват да ви помогнат.

Много Раци ще се стремят да бъдат особено активни в грижата за други хора. Някои обаче може да се опитат да се възползват от вас, така че не разрешавайте това да се случи. Обсъждането на финансови въпроси с членовете на семейството ще бъде успешно - в резултат на разговора ще направите много полезни заключения.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще бъде изпълнен със суматоха. Ще трябва да обръщате внимание на малки неща, постоянно да превключвате от едно на друго. Всичко ще се нареди добре, ако запазите спокойствие. Внимавайте с разходите си, има голям риск да похарчите твърде много за нещо маловажно. Пътуванията в компанията на любими хора ще бъдат успешни.

На някои Лъвове ще им е по-трудно от обикновено да намерят общ език с другите. Нещо ще трябва да се обяснява и изяснява няколко пъти. В особено трудни случаи положителното отношение и чувството за хумор ще помогнат. Понякога е най-добре да разведрите настроението с непринудена шега.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Трезво преценявайте силите си. Може би е по-добре незабавно да преразгледате приоритетите и да коригирате плановете, вместо да се опитвате да се справите с увеличеното работно натоварване. Ако проявите благоразумие, денят ще се развие добре, въпреки че все още е вероятно малко объркване сутринта. Девите, които са заети с учене, ще трябва да положат повече усилия от обикновено. Ще бъде малко по-трудно да придобиете нови знания.

Общуването с любимите хора ще донесе голямо удоволствие. Лесно е да създадете нови запознанства и да предизвикате симпатии у другите.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Започнете деня си с малки домакински задължения. Не трябва веднага да започвате нещо мащабно, има шанс бързо да прегорите и да загубите интерес. Бъдете внимателни с обещанията, не се съгласявайте на никакви предложения, преценявайте разумно силите си и наличието на свободно време. В следобедните часове много Везни ще получат дългоочаквана новина. 

Вечерта ще бъде успешна за общуване както с близки хора, така и със скорошни познати. Ако имате романтична среща, изберете познато място за нея. Така ще се почувствате по-спокойни и всичко ще мине добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще имате време да направите много полезни и трудни неща. Малките трудности няма да ви обезпокоят. Не бива обаче да поставяте прекомерни изисквания към себе си. Изключително важно е да отделите време за почивка. Най-добре отидете на кратко пътуване до ново място или поне се разходете някъде, където не сте били, за предпочитане в приятна компания.

Семейните Скорпиони ще имат пълна идилия в отношенията си. Ще започнете да се разбирате с половин дума. Но с последните познати бъдете предпазливи. Първото впечатление може да е приятно, но грешно.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят няма да донесе съществени промени, но ще върви доста добре. Домакинските задължения ще изискват вашето внимание. Може би по-възрастните роднини ще се нуждаят от помощ. Ще можете да я осигурите, но за да направите това, ще трябва да оставите настрана собствените си планове за известно време. Ако трябва да пътувате, планирайте времето си правилно. Днес закъсненията при пътуване са повече от вероятни.

За семейните Стрелци ще бъде трудно да обърнат достатъчно внимание на всички близки хора. Някои може да се обидят от това. Но вашият любим човек ще реагира на стечението на обстоятелствата с разбиране.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще донесе много грижи. Ще трябва да се занимавате със собствените си дела, да решавате проблемите на близки и може би да коригирате грешките на другите. Няма да е лесно, но можете да се справите. Бъдете спокойни, не се притеснявайте за малките неща. Сериозни проблеми няма да възникнат и ще преодолеете дребните трудности без особени затруднения.

Втората половина на деня ще донесе приятни изненади. Някои Козирози ще получат ценни подаръци или парични постъпления от неочаквани източници. Тези във връзка ще имат много романтични моменти, за да повишат настроението си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате време да се справите с домакинските задължения, да обсъдите планове за бъдещето с близки и да вземете важни решения. Енергичността ви ще се повиши значително, така че другите няма да могат да ви стигнат. Ако имате планирано семейно събитие, направете по-голямата част от подготовката сами. Ще направите всичко бързо и по възможно най-добрия начин. 

Водолеите, на които им предстои първа среща, не трябва да експериментират с визията си, да пробват нова прическа или радикално да променят стила си на облекло. Може да не се получи добре и ще се създаде грешно впечатление за вас.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще постигнете много повече, отколкото сте планирали. Ще направите това, което изглежда сложно и обемно, по-бързо от очакваното. Самочувствието ви ще се увеличи. Някои Риби ще могат да направят първите стъпки за промяна към по-добро. 

Вероятни са интересни срещи и разговори с необичайни хора. Общуването ще ви достави много удоволствие и ще ви даде повод да преразгледате някои възгледи за живота. Възможна е поява на романтичен интерес. Но бъдете внимателни, не се влюбвайте от пръв поглед. Има риск да се увлечете по човек, който изобщо не е подходящ за вас.

2024 © Варна е