Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 10 - 16 април

Близнаците да се опитат да не изпускат нервите си още от началото на седмицата, Скорпионите ще трябва да разчитат на деловите си контакти, за да реализират идеите си
Хороскоп за седмицата 10 - 16 април
1475

 

Овен

Опитайте се да проявите самоконтрол в началото на седмицата. Това абсолютно не е моментът, в който трябва да се поддавате на импулси, да казвате и правите каквото ви хрумне. Много по-добре е да се придържате към предварително обмислен план за действие, като импровизирате само когато обстоятелствата са изключително благоприятни за това. По-добре е да не бързате с покупки и сделки, бъдете по-внимателни във финансовите въпроси.

Втората половина на седмицата ще бъде много различна. Пред вас ще се отворят нови професионални перспективи, интуицията ще ви подскаже как най-добре да действате. Ще има възможност за укрепване на дългогодишни бизнес връзки и придобиване на нови. Вероятни са срещи, които ще бъдат не само полезни от бизнес гледна точка, но и много приятни. Ще се окажете в центъра на вниманието по-често от обикновено и със сигурност ще ви хареса.

 

Телец

Началото на седмицата ще бъде доста трудно от бизнес гледна точка. Хората, които винаги сте смятали за свои съюзници, могат да ви създадат много трудности, да направят грешки, поради което изпълнението на общи планове ще бъде застрашено. Ще трябва да проявите много изобретателност, за да намерите изход от трудна ситуация. Всичко ще се нареди, но е по-добре да не разчитате на лесни победи.

Втората половина на седмицата, напротив, ще бъде успешна. Това ще отвори нови възможности за Телците, които наскоро са били на загуба или просто са се отегчили, не знаят накъде да продължат. Ще намерите отговори на въпроси, върху които сте мислили много, и ще се почувствате много по-уверени. Промяната към по-добро е възможна във всички области на живота и личните отношения не са изключение.

 

Близнаци

В началото на седмицата се опитайте да не изпускате нервите си, дори нещо да се обърка и околните да ви изкарват умишлено от равновесие. Тези дни трудно могат да минат без напрегнати моменти в общуването с близките, остри ситуации в работата. Но ако използвате здрав разум, със сигурност бързо ще разберете каква е истинската причина за възникващите проблеми и ще намерите начин да я преодолеете.

Втората половина на седмицата ще бъде много благоприятна за общуване. По това време дори непознати хора ще ви разберат перфектно. Скорошните съперници може да застанат на ваша страна. Не са изключени срещи, от които може да започне романтична връзка. Вярно е, че може да се развият по-бавно, отколкото бихте искали. Запасете се с търпение.

 

Рак

Началото на седмицата е подходящо за важни срещи. Ще ви бъде лесно да направите добро впечатление. Дори хората, които обикновено са критични към всички около себе си, ще обърнат внимание на най-добрите ви качества. В бизнеса трябва да сте внимателни. Опитайте се да забележите всички подробности - те може да са по-важни, отколкото изглежда на пръв поглед. Преди да давате каквито и да е обещания, уверете се, че можете да ги спазите.

През втората половина на седмицата вероятно ще искате да се разсеете, да си починете от грижите. Ако имате възможност да отидете на кратко пътуване или да прекарате време със съмишленици, не я пропускайте. Важно е да не се преуморявате, прекомерните натоварвания ще се отразят особено зле на настроението ви. Но не се опитвайте да се разсеете със спонтанни покупки. Те едва ли ще се окажат удачни.

 

Лъв

Началото на седмицата е подходящо за важни и сериозни дела. Дори когато попаднете в съвсем нова и двусмислена ситуация, ще разберете как да постъпите, какво да направите, за да успеете. Необичайните идеи ще се окажат успешни. Наблизо ще има хора, които са готови да помогнат за тяхното изпълнение. Възможни са интересни запознанства, срещи, от които ще започнат приятелства или романтични връзки. Само във финансовите въпроси трябва да бъдете по-внимателни. Тук ще сте склонни към лекомислие, което може да се превърне в неприятности.

Втората половина на седмицата обещава успехи в работата за тези, които сега свикват с нови отговорности, учат и повишават уменията си. Получените знания ще бъдат полезни. Умението ви да забелязвате и анализирате грешките на другите също ще ви бъде от полза. Пътуванията ще се окажат добри и няма значение с каква цел тръгвате на път.

 

Дева

Началото на седмицата ще бъде натоварено. Трябва да се справите с няколко неща наведнъж, не само да реализирате собствените си планове, но и да помогнете на тези, които са в трудна ситуация. Решенията ви не винаги ще са правилни, но вие веднага ще забелязвате грешките и ще се опитвате да ги коригирате навреме. Упоритостта ще ви помогне да се справите с професионалните трудности и да намерите нови съюзници сред влиятелни хора.

Втората половина на седмицата ще бъде по-спокойна, подходяща за обмисляне на някои важни неща, обсъждане на проблеми, които ви тормозят отдавна. Близки хора ще се опитат да ви зарадват, да споделят добри новини или да предложат нещо интересно. Това време ще бъде особено благоприятно по отношение на романтичните отношения, в тях са възможни значителни промени към по-добро.

Везни

Избягвайте необмислените действия в началото на седмицата. Това време ще изисква балансирани решения, далновидност и предпазливост в бизнеса. Ще постигнете професионален успех, ако започнете да разчитате единствено на собствените си сили. Не очаквайте щастлива комбинация от обстоятелства или помощ от хора, които някога са ви обещавали подкрепа. Втората половина на седмицата ще донесе промени към по-добро в деловата сфера, интересни предложения за работа. Ще има възможност за сключване на успешни сделки. Някои Везни ще постигнат значителен ръст на доходите.

От гледна точка на личните отношения седмицата ще бъде благоприятна. Подходяща е за семейни събития и срещи с приятели. Ще разбирате отлично онези, които са ви особено скъпи. Някои Везни ги очакват необичайни запознанства, срещи, които ще се окажат съдбоносни.

 

Скорпион

Деловите ви връзки със сигурност ще ви бъдат от полза тази седмица. Благодарение на тях ще можете да реализирате идеите си и да получите подкрепа навреме. Способността за правилно приоритизиране също ще бъде полезна. Няма да губите време за дреболии, фокусирайте се върху най-важното. Важните срещи и публичните изказвания ще вървят добре. Преговорите, които водите от дълго време с някой важен човек, ще приключат успешно. Няма да има проблеми при контакт с държавни организации, документи.

Личните отношения не винаги ще вървят гладко. Понякога дори най-близките хора няма да разберат вашите импулси. Опитайте се да избягвате конфликти, ще бъде много по-полезно да изгладите отношенията, отколкото да водите дълги спорове и да подреждате нещата. През втората половина на седмицата можете да планирате някои семейни събития и пътувания.

 

Стрелец

Няма да е лесно да се настроите на сериозна вълна. Много Стрелци от време на време ще бъдат разсеяни от важни въпроси от някои дреболии. Това може да доведе до досадни грешки, които не са лесни за отстраняване. Не бързайте да предприемате нещо ново. По-добре е първо да се уверите, че сте разбрали какво сте започнали по-рано и сте постигнали желания резултат. Важно е да поддържате документите в ред, особено ако имате работа с чужди пари или скъпи вещи. Бизнес пътуванията и важните работни срещи е най-добре да планирате през втората половина на седмицата.

Ще бъде радост да общувате с близките. Много приятни моменти очакват Стрелците, които тази седмица ще решат да посетят роднини или да се видят с приятели. Благоприятно ще бъде и по отношение на романтичните връзки. Ще има особено много ярки, запомнящи се моменти.

 

Козирог

Началото на седмицата ще бъде благоприятно за срещи в неформална обстановка, лесно общуване с хора, които могат да ви окажат важни услуги или да подкрепят вашите идеи. Ще направите добро впечатление и е възможно да получите примамливи предложения за сътрудничество. Мнозина ще ви последват. Способността бързо да спечелите доверието на нови познати ще ви помогне да оставите всички съперници далеч назад. През втората половина на седмицата ще трябва да научите нещо ново, да разберете сложни въпроси, да се обърнете към чужд опит. Колкото по-рано разберете, че знанията ви не са достатъчни, толкова по-бързо ще получите желания резултат.

Отношенията с близките ще се развиват хармонично. Не можете да се страхувате от конфликти и сериозни разногласия. Ще се разбирате отлично с онези, които познавате отдавна, както и с тези, които срещате за първи път. За романтично привличане не може да става и дума. Важно е да не губите ума си и да не правите глупости.

 

Водолей

Седмицата ще бъде доста напрегната. Възможно е плановете, които сте изградили преди, да трябва да бъдат изоставени за нещо съвсем ново. Най-значими промени са възможни в сферата на бизнеса. Опитайте се да се докажете от най-добрата страна - ще има възможност да се изкачите по кариерната стълбица, да постигнете значително увеличение на доходите. Хората, които преди са се съмнявали в професионалните ви качества, ще променят мнението си. Водолеите, които отдавна обмислят да започнат собствен бизнес, ще направят първите стъпки към тази цел.

Важно е да не си създавате илюзии, да гледате реално на нещата. Трябва да внимавате, ако новите познанства обещават планини от злато или незабавно изпълнение на всички ваши желания. Има опасност някой да се опита да се възползва от вашата лековерност, да ви използва за свои интереси.

 

Риби

Началото на седмицата може да бъде доста трудно, особено за Рибите, които за това време имат насрочени важни срещи. Разбирането с другите ще бъде по-трудно от обикновено, често ще бъдете неразбрани. Вашите идеи няма да се харесат на всички - бъдете готови за това, че трябва сами да се справите с тяхното изпълнение. Постепенно ситуацията ще се промени към по-добро. Втората половина на седмицата обещава полезни контакти, успешни преговори. По това време може да имате не само нови съюзници, но и истински приятели.

През цялата седмица си струва да бъдете по-внимателни към тези, които работят с документи - уверете се, че са попълнени правилно и навреме. Не разчитайте на обещания, които можете да подкрепите с договор или разписка.

Семейните Риби трябва да бъдат по-внимателни към роднините. Най-вероятно вашата подкрепа ще бъде особено важна за тях тази седмица.

2023 © Варна е

Хороскоп за сряда, 19 юни 2024 г. (Всички зодии)

За БЛИЗНАЦИТЕ няма да има сериозни проблеми, ако не се увличат от емоциите си и не казват или правят нещо без да мислят, РАЦИТЕ ще бъдат особено сериозни и решителни и определено ще се справят с възникналите трудности
Хороскоп за сряда, 19 юни 2024 г. (Всички зодии)
1054


ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да наблюдавате много внимателно какво се случва около вас - ще имате възможност да научите много полезни неща и да получите изключително ценна информация. Някои Овни, благодарение на своята наблюдателност, ще открият това, което другите дълго време се опитват да скрият от тях.

Денят е идеален за започване на нов бизнес - вие сами бързо ще разберете как да постигнете успех и лесно ще намерите съюзници. Възможни са семейни разногласия, но те едва ли ще бъдат сериозни. В следобедните часове са вероятни парични постъпления и неочаквани ценни подаръци.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Едва ли ще успеете да избегнете грижите и тревогите през първата половина на деня. Нещо може да не върви по план, възможни са дребни недоразумения, а някои представители на знака ще изпуснат всичко от контрол. Но влиянието на неблагоприятните тенденции бързо намалява. Още следобед ще усетите, че животът се подобрява. 

По-късно ще дойде подходящият момент да завършите някои важни неща, започнати по-рано, изпълнявайки обещанията, които сте дали на приятели. Ще има възможност за решаване на семейни проблеми, които разстройват близките ви. Вечерта е подходяща за романтична среща.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

В началото на деня може да има напрегнати моменти, но едва ли си струва да се притеснявате. Ако не се увличате от емоциите си и не казвате или правите нещо без да мислите, тогава няма да възникнат сериозни проблеми. Ще се появят много нови неща, които ще ви зарадват - ще ви помогнат да се откъснете от тревогите и да се настроите оптимистично.

Вечерта е подходяща за почивка и общуване с близки по дух хора. Ще има много интересни занимания, няма да липсват и положителни емоции.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ще бъдете особено сериозни и решителни и определено ще се справите с възникналите трудности. Хората, които са ви подкрепяли преди, отново ще предложат помощ и това ще бъде много полезно. Вероятно ще създадете полезни запознанства и ще получите бизнес предложения, които с радост ще приемете.

Втората половина на деня ще ви даде възможност да се отпуснете малко, да си поемете дъх и да се ободрите. Някои Раци по това време ще имат приятни срещи и интересни запознанства. Те вероятно ще получат романтично продължение. Възможно е и неочаквано посещение на стари приятели, които са ви липсвали.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

По-добре е да не отлагате нищо за дълго. Колкото по-рано се заемете с работата, толкова по-малко трудности ще възникнат. Приятели и добри познати ще бъдат готови да помогнат с всичко. С тяхната подкрепа ще преодолеете всякакви препятствия. Някои Лъвове ще получат новини, които ще ги объркат за известно време, но скоро ще стане ясно, че няма от какво да се притесняват.

По-късно ще дойде по-спокойно време, подходящо да довършите започнатото по-рано и да коригирате някои грешки. Фокусът и вниманието към малките детайли ви помагат да направите всичко както трябва.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Благоприятен ден за разговори за работа и бизнес планове, намиране на съмишленици и съюзници. Ще намерите подход към мнозина, просто защото ще се интересувате от намеренията и желанията на другите хора не по-малко от вашите собствени. Проблеми, които преди са ви безпокоили, могат да бъдат успешно разрешени. 

Вечерта ще донесе добри новини за някой от членовете на семейството. Възможно е поради такава новина вашите планове да се променят и ще бъдете много щастливи от това. Възможни са подаръци и приятни изненади, включително романтични.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Малко вероятно е денят да донесе значими събития или големи промени, но ще премине доста приятно. Утрото обещава необичайни и много примамливи предложения за младите Везни. Представителите на знака, които са били на загуба и се съмняват в правилността на направения избор, ще се чувстват по-спокойни и по-уверени.

Следобед трябва да сте по-внимателни в работата. На първо място, това се отнася за тези, които ще сключват сделки. Трябва много внимателно да проучите всички условия - те може да не са толкова печеливши, колкото сте очаквали.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят ще е напрегнат, но успешен. Възможно е да има неочаквани новини, които ще ви накарат да промените плановете си, да отложите някои неща в името на други, по-спешни. Не винаги ще бъде лесно да постигнете взаимно разбирателство с другите - понякога ще спорите дори с тези, с които преди сте се разбирали добре. Но това няма да ви попречи да се споразумеете за наистина важни неща.

Няма да се съмнявате нито за минута, че всички проблеми са разрешими и ще постъпите правилно. Със сигурност денят ще завърши с положителна нотка. Вечерта е подходяща за всякакво занимание, което ви позволява да дадете воля на въображението си. Скорпионите, които решат да посетят някои творчески занимания, ще бъдат вдъхновени.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят ще е много плодотворен. Дори и да не бързате много, вероятно ще имате време да направите много полезни неща за себе си и за другите. Ще има шанс да коригирате някои грешки, направени по-рано, и да възстановите справедливостта. Няма да пропуснете тази възможност, а околните ще ви бъдат благодарни за нея.

Сутринта можете да правите много неща, без да усещате дори сянка на умора. Но следобед е по-добре да избягвате прекомерния стрес. Прекомерната работа може да развали настроението ви. Пазете се, заслужавате почивка.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

В началото на деня трудно ще запазите самообладание. По това време ще реагирате особено остро на всичко, което се случва. Дори незначително събитие може да изглежда като сериозен проблем. Но не трябва да се притеснявате много, защото скоро влиянието на положителните тенденции ще се засили и ще забележите промени към по-добро. 

Втората половина на деня е благоприятна за общуване, срещи с нови познати и стари приятели. Възможно е неочаквано да бъдете поканени на интересно събитие. Не бързайте да отказвате - има шанс да си прекарате страхотно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ден на интересни мисли и страхотни идеи. Възможно е да искате коренно да промените плановете си, да се откажете от нещата, които сте започнали по-рано, за да постигнете съвсем нови цели. Няма да е лесно, но и няма да скучаете, така че едва ли ще се оплаквате. Възможни са необичайни срещи и запознанства, които ще ви направят силно впечатление. 

Вероятни са парични потоци. На някои Водолеи ще им върнат стари дългове или ще получат плащане за свършена преди това работа. Втората половина на деня е подходяща за пазаруване - определено ще изберете добри неща.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

В началото на деня са възможни дребни недоразумения и неприятни изненади. Други на ваше място биха били нервни, но вие просто последователно ще решавате всички възникнали проблеми и ще поддържате вяра в успеха. Оптимизмът ви ще бъде заразителен. Благодарение на него и другите ще започнат да гледат положително на нещата. Много хора ще се радват да правят бизнес с вас. Взаимоотношенията, които преди са били чисто работни, ще станат по-малко формални и ще бъдете доволни от това.

Втората половина на деня ще бъде много ползотворна. По това време ще имате шанс да направите добре това, което другите не са успели.

2024 © Варна е