Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 10 - 16 април

Близнаците да се опитат да не изпускат нервите си още от началото на седмицата, Скорпионите ще трябва да разчитат на деловите си контакти, за да реализират идеите си
Хороскоп за седмицата 10 - 16 април
1357

 

Овен

Опитайте се да проявите самоконтрол в началото на седмицата. Това абсолютно не е моментът, в който трябва да се поддавате на импулси, да казвате и правите каквото ви хрумне. Много по-добре е да се придържате към предварително обмислен план за действие, като импровизирате само когато обстоятелствата са изключително благоприятни за това. По-добре е да не бързате с покупки и сделки, бъдете по-внимателни във финансовите въпроси.

Втората половина на седмицата ще бъде много различна. Пред вас ще се отворят нови професионални перспективи, интуицията ще ви подскаже как най-добре да действате. Ще има възможност за укрепване на дългогодишни бизнес връзки и придобиване на нови. Вероятни са срещи, които ще бъдат не само полезни от бизнес гледна точка, но и много приятни. Ще се окажете в центъра на вниманието по-често от обикновено и със сигурност ще ви хареса.

 

Телец

Началото на седмицата ще бъде доста трудно от бизнес гледна точка. Хората, които винаги сте смятали за свои съюзници, могат да ви създадат много трудности, да направят грешки, поради което изпълнението на общи планове ще бъде застрашено. Ще трябва да проявите много изобретателност, за да намерите изход от трудна ситуация. Всичко ще се нареди, но е по-добре да не разчитате на лесни победи.

Втората половина на седмицата, напротив, ще бъде успешна. Това ще отвори нови възможности за Телците, които наскоро са били на загуба или просто са се отегчили, не знаят накъде да продължат. Ще намерите отговори на въпроси, върху които сте мислили много, и ще се почувствате много по-уверени. Промяната към по-добро е възможна във всички области на живота и личните отношения не са изключение.

 

Близнаци

В началото на седмицата се опитайте да не изпускате нервите си, дори нещо да се обърка и околните да ви изкарват умишлено от равновесие. Тези дни трудно могат да минат без напрегнати моменти в общуването с близките, остри ситуации в работата. Но ако използвате здрав разум, със сигурност бързо ще разберете каква е истинската причина за възникващите проблеми и ще намерите начин да я преодолеете.

Втората половина на седмицата ще бъде много благоприятна за общуване. По това време дори непознати хора ще ви разберат перфектно. Скорошните съперници може да застанат на ваша страна. Не са изключени срещи, от които може да започне романтична връзка. Вярно е, че може да се развият по-бавно, отколкото бихте искали. Запасете се с търпение.

 

Рак

Началото на седмицата е подходящо за важни срещи. Ще ви бъде лесно да направите добро впечатление. Дори хората, които обикновено са критични към всички около себе си, ще обърнат внимание на най-добрите ви качества. В бизнеса трябва да сте внимателни. Опитайте се да забележите всички подробности - те може да са по-важни, отколкото изглежда на пръв поглед. Преди да давате каквито и да е обещания, уверете се, че можете да ги спазите.

През втората половина на седмицата вероятно ще искате да се разсеете, да си починете от грижите. Ако имате възможност да отидете на кратко пътуване или да прекарате време със съмишленици, не я пропускайте. Важно е да не се преуморявате, прекомерните натоварвания ще се отразят особено зле на настроението ви. Но не се опитвайте да се разсеете със спонтанни покупки. Те едва ли ще се окажат удачни.

 

Лъв

Началото на седмицата е подходящо за важни и сериозни дела. Дори когато попаднете в съвсем нова и двусмислена ситуация, ще разберете как да постъпите, какво да направите, за да успеете. Необичайните идеи ще се окажат успешни. Наблизо ще има хора, които са готови да помогнат за тяхното изпълнение. Възможни са интересни запознанства, срещи, от които ще започнат приятелства или романтични връзки. Само във финансовите въпроси трябва да бъдете по-внимателни. Тук ще сте склонни към лекомислие, което може да се превърне в неприятности.

Втората половина на седмицата обещава успехи в работата за тези, които сега свикват с нови отговорности, учат и повишават уменията си. Получените знания ще бъдат полезни. Умението ви да забелязвате и анализирате грешките на другите също ще ви бъде от полза. Пътуванията ще се окажат добри и няма значение с каква цел тръгвате на път.

 

Дева

Началото на седмицата ще бъде натоварено. Трябва да се справите с няколко неща наведнъж, не само да реализирате собствените си планове, но и да помогнете на тези, които са в трудна ситуация. Решенията ви не винаги ще са правилни, но вие веднага ще забелязвате грешките и ще се опитвате да ги коригирате навреме. Упоритостта ще ви помогне да се справите с професионалните трудности и да намерите нови съюзници сред влиятелни хора.

Втората половина на седмицата ще бъде по-спокойна, подходяща за обмисляне на някои важни неща, обсъждане на проблеми, които ви тормозят отдавна. Близки хора ще се опитат да ви зарадват, да споделят добри новини или да предложат нещо интересно. Това време ще бъде особено благоприятно по отношение на романтичните отношения, в тях са възможни значителни промени към по-добро.

Везни

Избягвайте необмислените действия в началото на седмицата. Това време ще изисква балансирани решения, далновидност и предпазливост в бизнеса. Ще постигнете професионален успех, ако започнете да разчитате единствено на собствените си сили. Не очаквайте щастлива комбинация от обстоятелства или помощ от хора, които някога са ви обещавали подкрепа. Втората половина на седмицата ще донесе промени към по-добро в деловата сфера, интересни предложения за работа. Ще има възможност за сключване на успешни сделки. Някои Везни ще постигнат значителен ръст на доходите.

От гледна точка на личните отношения седмицата ще бъде благоприятна. Подходяща е за семейни събития и срещи с приятели. Ще разбирате отлично онези, които са ви особено скъпи. Някои Везни ги очакват необичайни запознанства, срещи, които ще се окажат съдбоносни.

 

Скорпион

Деловите ви връзки със сигурност ще ви бъдат от полза тази седмица. Благодарение на тях ще можете да реализирате идеите си и да получите подкрепа навреме. Способността за правилно приоритизиране също ще бъде полезна. Няма да губите време за дреболии, фокусирайте се върху най-важното. Важните срещи и публичните изказвания ще вървят добре. Преговорите, които водите от дълго време с някой важен човек, ще приключат успешно. Няма да има проблеми при контакт с държавни организации, документи.

Личните отношения не винаги ще вървят гладко. Понякога дори най-близките хора няма да разберат вашите импулси. Опитайте се да избягвате конфликти, ще бъде много по-полезно да изгладите отношенията, отколкото да водите дълги спорове и да подреждате нещата. През втората половина на седмицата можете да планирате някои семейни събития и пътувания.

 

Стрелец

Няма да е лесно да се настроите на сериозна вълна. Много Стрелци от време на време ще бъдат разсеяни от важни въпроси от някои дреболии. Това може да доведе до досадни грешки, които не са лесни за отстраняване. Не бързайте да предприемате нещо ново. По-добре е първо да се уверите, че сте разбрали какво сте започнали по-рано и сте постигнали желания резултат. Важно е да поддържате документите в ред, особено ако имате работа с чужди пари или скъпи вещи. Бизнес пътуванията и важните работни срещи е най-добре да планирате през втората половина на седмицата.

Ще бъде радост да общувате с близките. Много приятни моменти очакват Стрелците, които тази седмица ще решат да посетят роднини или да се видят с приятели. Благоприятно ще бъде и по отношение на романтичните връзки. Ще има особено много ярки, запомнящи се моменти.

 

Козирог

Началото на седмицата ще бъде благоприятно за срещи в неформална обстановка, лесно общуване с хора, които могат да ви окажат важни услуги или да подкрепят вашите идеи. Ще направите добро впечатление и е възможно да получите примамливи предложения за сътрудничество. Мнозина ще ви последват. Способността бързо да спечелите доверието на нови познати ще ви помогне да оставите всички съперници далеч назад. През втората половина на седмицата ще трябва да научите нещо ново, да разберете сложни въпроси, да се обърнете към чужд опит. Колкото по-рано разберете, че знанията ви не са достатъчни, толкова по-бързо ще получите желания резултат.

Отношенията с близките ще се развиват хармонично. Не можете да се страхувате от конфликти и сериозни разногласия. Ще се разбирате отлично с онези, които познавате отдавна, както и с тези, които срещате за първи път. За романтично привличане не може да става и дума. Важно е да не губите ума си и да не правите глупости.

 

Водолей

Седмицата ще бъде доста напрегната. Възможно е плановете, които сте изградили преди, да трябва да бъдат изоставени за нещо съвсем ново. Най-значими промени са възможни в сферата на бизнеса. Опитайте се да се докажете от най-добрата страна - ще има възможност да се изкачите по кариерната стълбица, да постигнете значително увеличение на доходите. Хората, които преди са се съмнявали в професионалните ви качества, ще променят мнението си. Водолеите, които отдавна обмислят да започнат собствен бизнес, ще направят първите стъпки към тази цел.

Важно е да не си създавате илюзии, да гледате реално на нещата. Трябва да внимавате, ако новите познанства обещават планини от злато или незабавно изпълнение на всички ваши желания. Има опасност някой да се опита да се възползва от вашата лековерност, да ви използва за свои интереси.

 

Риби

Началото на седмицата може да бъде доста трудно, особено за Рибите, които за това време имат насрочени важни срещи. Разбирането с другите ще бъде по-трудно от обикновено, често ще бъдете неразбрани. Вашите идеи няма да се харесат на всички - бъдете готови за това, че трябва сами да се справите с тяхното изпълнение. Постепенно ситуацията ще се промени към по-добро. Втората половина на седмицата обещава полезни контакти, успешни преговори. По това време може да имате не само нови съюзници, но и истински приятели.

През цялата седмица си струва да бъдете по-внимателни към тези, които работят с документи - уверете се, че са попълнени правилно и навреме. Не разчитайте на обещания, които можете да подкрепите с договор или разписка.

Семейните Риби трябва да бъдат по-внимателни към роднините. Най-вероятно вашата подкрепа ще бъде особено важна за тях тази седмица.

2023 © Варна е

Хороскоп за сряда 31 май 2023 г. (Всички зодии)

Телците е добре днес да не вземат важни решения, особено ако са свързани с работа или бизнес, Скорпионите ще се порадват на много интересни разговори
Хороскоп за сряда 31 май 2023 г. (Всички зодии)
303

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Всяка ваша дума и действие днес ще привлекат особено много внимание. Ще бъдете забелязани дори от хора, които преди това са били напълно потопени в собствените си дела и са се интересували малко от това, което се случва наоколо. Общуването с тях ще бъде полезно - ще научите нещо важно, ще получите разумен съвет.

Вероятни са промени към по-добро както в бизнеса, така и в личните отношения. Околните с готовност ще бъдат насреща, ще отговорят на офертите и няма да откажат на молбите ви. Денят е много подходящ за разговори за бъдещето, обсъждане на общи планове.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Сутринта е по-добре да не вземате важни решения, особено ако са свързани с работа или бизнес. Ще ви бъде трудно да оцените правилно ситуацията. Дори Телците, които се отличават с рядко благоразумие и завиден самоконтрол, по това време могат да се поддадат на мимолетен импулс, за който по-късно ще съжаляват.

След обяд ще започне по-благоприятен период, успешен в много отношения. В деловата сфера ще се открият нови възможности, ще имате шанс да затвърдите позицията си и дори да се изкачите по кариерната стълбица. Вечерта е подходяща за романтична среща, която ще бъде специална.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Съсредоточете се върху полезни неща, дори и да не са най-важните и спешни. Именно те днес ще ви помогнат да не се поддавате на мимолетни импулси, да поддържате добро настроение през целия ден. Вероятен е академичен успех. Разбирането на нещо ново няма да е трудно - благодарение на естественото си любопитство бързо ще получите цялата необходима информация.

В средата на деня са възможни някои недоразумения, злощастни стечения на обстоятелствата. Но вечерта ще бъде изключително приятна. И няма значение дали искате да я прекарате у дома или да отидете някъде с приятели. Звездите обещават, че ярките емоции във всеки случай ще бъдат достатъчни.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Днес можете да се заемете с нещо ново. Дори ако случаят в началото изглежда труден, бързо ще разберете как да се справите с него и скоро ще постигнете първите успехи. Вашият опит ще бъде полезен за мнозина. С хората, които днес се обръщат към вас за съвет, със сигурност скоро ще се сприятелите.

Интуицията ще ви подскаже как да се справите с проблемите, които преди са притеснявали вас и вашите близки. Това може да се окаже много по-лесно, отколкото сте очаквали. Пътуванията ще се окажат добри и няма значение дали отивате на пътуване с конкретна цел или просто за да промените ситуацията. Като цяло ви очаква много успешен ден.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще постигнете забележим успех в работата си, ако се съсредоточите върху нея сутринта. Няма значение дали предпочитате да действате сами или да се обедините с някого, във всеки случай ще можете бързо да постигнете желаните резултати. Това няма да остане незабелязано - хората, които преди са ви подценявали, ще осъзнаят, че са грешали.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна и от делова гледна точка. Тя обаче е по-подходяща за правене и обсъждане на дългосрочни планове, отколкото за решаване на текущи проблеми. Със сигурност ще искате да прекарате вечерта с най-близките си хора. Разговорът с тях ще повдигне настроението ви.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не бързайте да започнете да изпълнявате идеите, които ще се появят сутринта. В този момент ще ви е трудно да прецените правилно както собствените си планове, така и настоящата ситуация. И ако не претегляте всички плюсове и минуси, не виждате слабите места на плановете си, тогава рискувате да похарчите много енергия за напълно безнадеждно начинание. Първо помислете, а след това действайте.

Втората половина на деня обещава приятни срещи. Ще има възможност да побъбрите с хора, които много ви липсват напоследък. Ще дойде и това време за възстановяване на старите връзки.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще е натоварен. Не искате да губите време напразно, така че ще направите много полезни неща за себе си и за другите. Възможно е другите хора да се обръщат с въпроси към вас по-често от обикновено. Няма да откажете на тези, които наистина са изпаднали в трудна ситуация, но тези, които обичат да злоупотребяват с чуждата доброта, ще останат без нищо.

Вероятни са удивителни запознанства, необичайни срещи. Възможно е някои хора, за чиято съдба сте се тревожили напоследък да ви напомнят за себе си. От тях ще научите нещо важно и интересно.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Днес ще има много интересни разговори. Опитайте се да слушате внимателно дори онези, които обикновено не казват нищо полезно - от такива хора можете да получите много ценна информация. Не са изключени и необичайни предложения за работа. Тук е по-добре да не бързате с отговора - първо, проучете сами ситуацията, обмислете я.

Ще завършите успешно важен бизнес, започнат преди много време. Не се втурвайте веднага в нещо ново. Ще ви бъде много полезно да се отпуснете, да си починете за известно време от грижите, да зарадвате себе си с нещо.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не винаги ще е лесно да намерите общ език с другите. Не всеки ще разбере истинските мотиви на вашите действия, поради това са възможни напрегнати моменти в общуването. Ако се чудите какво да правите, обяснете защо действате по този начин. Няма да е никак трудно, защото наистина сте готови да слушате и разбирате другите.

Единствената област, в която предпазливостта ще бъде изключително важна днес, са финансите. Помислете добре, преди да правите непланирани покупки, особено на кредит. Останалата част от деня ще върви добре.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Едва ли е възможно да избегнете разногласия в работата. Но дори и в най-разгорещените спорове няма да обиждате другите, ще се държите тактично, няма да нараните дори най-чувствителните и уязвими хора. Умението ви да отстоявате твърдо, но без излишни емоции своята гледна точка, ще впечатли новите познати. Те най-вероятно ще искат да бъдат приятели с вас.

Денят ще е интересен и ползотворен. Опитайте се обаче да не се преуморявате - поради прекомерен стрес настроението ви може да се влоши. Така че не забравяйте да отделите време за почивка. Поканете близките си да ви правят компания, те няма да откажат.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на деня ще е особено благоприятно за работа. Дори и с много сложни случаи ще се справите по-бързо от очакваното. Някои Водолеи ще се справят успешно с това, което преди е изглеждало почти безнадеждно, и това ще спечели всеобщо уважение. Вероятни са неочаквани парични постъпления, успешни сделки.

По-късно ще трябва да се съсредоточите върху доста скучни ежедневни дейности. Ще се отнасяте към тях сериозно, няма да забравите нищо и няма да объркате. Вечерта обещава приятни изненади за влюбените. По това време са вероятни приятни събития в семейството, промени към по-добро в отношенията с по-възрастни роднини.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Струва си да поемете инициативата в бизнеса. Ако имате необичайни идеи, чувствайте се свободни да ги споделите. Със сигурност ще бъдете подкрепени от много хора. Ще има шанс да намерите не само съюзници, но и нови приятели, комуникацията с които ще ви хареса. Денят ще бъде подходящ и за посещение на държавни организации, оформяне на документи и решаване на организационни въпроси. Тук няма да има затруднения.

Някои трудности могат да възникнат при Риби, които са заети с учене, подготовка за изпити. Новата информация няма да бъде запомнена веднага, ще отнеме време за решаване на доста прости проблеми. Но дори и това можете да го направите, ако сте упорити.

2023 © Варна е