Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 10 - 16 юли

За Телците седмицата може да донесе много неочаквани и дори странни събития, Раците без съмнение ги очаква една много добра седмица
Хороскоп за седмицата 10 - 16 юли
521

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Тази седмица ще бъдете особено наблюдателни и затова ще намерите отговори на много важни въпроси преди останалите. Способността бързо да научавате нови неща също ще бъде полезна - благодарение на нея ще се справите с наистина сложни работни задачи. Няма да има затруднения там, където се изисква точност и внимание към малките детайли. Но ще бъде особено полезно да се съсредоточите върху случаи, които изискват творчески подход. Тук ще покажете най-доброто от себе си и това няма да остане незабелязано. Мнозина ще оценят вашия подход и скоро със сигурност ще получите интересни бизнес предложения.

Интуицията ще ви помогне бързо да намерите общ език с много различни хора. Не е нужно да се стараете твърде много, за да направите добро впечатление на нови познати - бързо ще разберете как да се държите. Някои Овни дори ще намерят начин да поправят отношенията си с неотдавнашни недоброжелатели. В същото време в деловите контакти ще бъдете изключително внимателни и никой няма да може да ви подведе.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Седмицата може да донесе много неочаквани и странни събития. Но каквото и да се случи, ще запазите здравия си разум и няма да витаете в облаците. Това ще ви позволи да определите приоритетите си навреме, да решите какво ще правите точно сега и какво ще отложите за по-късно.

Ще има шанс за постигане на важни професионални цели. Някои Телци ще придобият полезни връзки, други ще намерят шанс да се изкачат по служебната стълбица. Ако проявите инициатива в работата си, със сигурност ще получите подкрепа, включително и от хора, които почти не са ви забелязвали преди. Бизнес отношенията, които започват тази седмица, може в крайна сметка да прераснат в истинско приятелство.

Много благоприятна седмица ще бъде по отношение на романтичните отношения. Звездите със сигурност ще подкрепят Телците, които ще признаят чувствата си.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Предпазливостта в бизнеса няма да ви навреди. На първо място, това се отнася за мениджъри, които вземат важни решения, и предприемачи, които искат да разширят бизнеса си. Идеи, които изглеждат много привлекателни, няма да бъдат толкова лесни за изпълнение и това може да доведе до повече грижи по-късно. Ето защо, преди да се втурнете да щурмувате нови висоти, уверете се, че правилно оценявате силните си страни и разбирате добре какво и как можете да постигнете. Но тези, които просто планират да се занимават с обичайните работни задачи, трябва да бъдат по-внимателни, в противен случай рискуват да направят досадни грешки.

Влиянието на положителните тенденции в личните отношения ще бъде по-забележимо. Ще забележите, че хората са привлечени от вас и дори тези, които не са били склонни да контактуват преди, няма да бъдат изключение. Възможно е да бъдете поканени на интересни събития и не трябва да отказвате - очакват ви не само ярки впечатления, но и приятни запознанства.


РАК (22 юни - 22 юли)

Влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно и няма съмнение, че ви очаква добра седмица. Ако се заемете с нещо ново, ще изненадате околните с успеха си. Ще успеете дори в това, което за мнозина изглежда почти невъзможно.

Вероятни са необичайни срещи, познанства, които ще се радвате да осъществите. За някои Раци животът ще се промени към по-добро бързо, за други - по-бавно. Но във всеки случай ще почувствате, че сте избрали правилния път и уверено се движите към целите си. Подсказките на интуицията ще ви помогнат бързо да ги постигнете.

Случаите, включително сложните, може да се окажат повече от обикновено. Но това няма да ви изплаши. С ентусиазъм ще се захванете с това, което не сте посмяли да доближите.

Седмицата обещава срещи с необичайни хора. Ще научите много от тях, ще се разделите със заблудите и стереотипите, които са ви пречили да продължите напред.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Със сигурност ще искате да се заемете с нещо ново и интуицията ще ви подскаже, че си струва да изберете по-трудна задача. Наистина тази седмица ще се справите отлично с разрешаването на трудни въпроси. И тук е полезен не само опитът, но и способността да се ориентирате в ситуацията, забелязвайки онези малки детайли, които са убягнали на другите. Вие сами няма да правите грешки и ще предпазите другите от необмислени действия.

Въпреки че седмицата ще е доста наситена със събития, едва ли ще усетите умора. Напротив, ще има още повече енергия от обикновено. Не забравяйте обаче почивката, особено ако ви се налага да пътувате много - важно е да се възстановите навреме.

Тази седмица ще бъде особено щедра на неочаквани срещи и приятни запознанства. Дори кратък разговор ще бъде достатъчен, за да забележат най-добрите ви качества и да бъдат напълно пленени.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Тази седмица ще имате особено много добри идеи и обстоятелствата ще ви позволят незабавно да осъществите плановете си. Вярно, не всичко ще се окаже лесно, но няма да отстъпите пред препятствията и определено ще постигнете това, към което сте се стремили. Съюзниците ще помогнат - и новите, и старите. Ще можете да се договорите за съвместни действия дори с тези, с които преди не сте намирали общ език.

Най-забележителни успехи тази седмица ще постигнат Девите, които не се страхуват да се изправят срещу силни съперници и са готови да защитават интересите си, независимо от развитието на обстоятелствата. Възможно е обичайните методи на действие да се окажат неефективни и да се наложи да измислите нещо съвсем ново.

Седмицата ще бъде благоприятна от гледна точка на финансите, възможни са парични постъпления от неочаквани източници. Малките покупки ще бъдат успешни.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Благодарение на информацията, получена през тази седмица, ще можете да вземете решение относно плановете си за бъдещето. Ще стане ясно дали можете да постигнете това, което сте планирали преди, или трябва да преминете към нещо съвсем различно. Новите познати могат да помогнат в бизнеса. Ще харесате техния начин на виждане и подход към бизнеса. Ще бъде лесно да се споразумеете за сътрудничество и с него може да започне дълго приятелство или красива романтична история.

Вероятни са промени към по-добро в много области на живота. Основното нещо, което ще се изисква от вас, е да не се обърквате и да поемете инициативата навреме. Опитът ще ви подскаже как е най-добре да се държите. Няма да направите сериозни грешки, дори ако се окажете в напълно нова ситуация и разполагате само с минимум информация.

Краят на седмицата ще бъде особено приятен. Ще правите това, което наистина ви интересува, и ще получите много положителни емоции.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Тази седмица едва ли ще мине без трудности. Вие обаче няма да се тревожите за тях и ще постъпите правилно. Съвсем скоро ситуацията ще се промени към по-добро. Не пропускайте възможността да коригирате някои стари грешки или да завършите успешно това, с което не сте могли да се справите дълго време.

Постоянството в бизнеса не само ще постигне най-важните цели, но и напълно ще обезоръжи съперниците и недоброжелателите, от които сте се страхували. Благодарение на своя чар ще направите добро впечатление на онези, които преди това не са изпитвали симпатии към вас. Някои Скорпиони ще намерят влиятелни съюзници, благодарение на чиято подкрепа ще се справят блестящо с най-трудните задачи.

Тази седмица ще ви се наложи да присъствате на необичайни събития по-често от обикновено, да общувате с много различни хора. Вероятни са необичайни запознанства.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Струва си да поемете инициативата в бизнес отношенията. Седмицата е подходяща за обсъждане на служебни въпроси, укрепване на професионални връзки. Хората, които срещате, скоро ще ви предоставят важни услуги или ще подкрепят някои смели начинания. Въпреки това няма да е възможно веднага да им направите благоприятно впечатление. Ще ви е необходима способност да намерите подход към тези, които обикновено се ръководят само от собствените си интереси и са скептични към идеите на другите хора.

Но с любимите хора ще се разбирате добре. Ако напоследък сте имали някакви семейни недоразумения, сега ще можете да ги разрешите и отношенията отново ще станат хармонични и топли. Няма да има повод за разногласия и спорове с приятели, а общуването с любим човек ще бъде особено приятно. Ще има много приятни разговори, някои необичайни събития, които ще запомнят всички.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Струва си да бъдете постоянни. Благодарение на това ще успеете в много неща, дори много трудни. Ако нещо не се е получило преди, струва си да опитате отново - има шанс този път всичко да се нареди добре. Деловите срещи, отговорните преговори ще вървят добре. Ще заинтересувате много хора с вашите идеи. Помощ за изпълнението им ще окажат хора, от които зависи много.

Седмицата ще донесе приятни битови събития, добри новини по отношение на най-близките ви хора. Ще бъде лесно да намерите общ език с тези, които са ви скъпи. Няма да се карате за дреболии или да водите неприятни разговори, напротив, ще използвате всяка възможност, за да се порадвате един на друг.

Пътуванията ще бъдат добри. Може би те ще ви изненадат и ще трябва бързо да се подготвите за път, но все пак ще си прекарате страхотно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Бъдете внимателни и не прибързвайте с решенията. Тази седмица наблюдателността, способността да забелязвате дребни детайли и спокойно да обмисляте трудни ситуации ще ви бъдат полезни повече от веднъж или два пъти. Много сложни проблеми ще трябва да решите сами и ще се справите добре с това. Хората около вас ще харесат сериозния ви подход към бизнеса. Съюзниците ще ви уважават повече, а съперниците ще разберат, че е време да прекратите битката и да започнете да работите заедно.

Най-вероятно тази седмица ще имате повече грижи от обикновено. Освен това случаите, изискващи внимание, ще бъдат много различни. Някои ще изискват творчески подход, други - стриктно спазване на инструкциите. Така или иначе ще се справите чудесно.

Възможни са необичайни инциденти, удивителни събития, странни съвпадения. Най-вероятно сами по себе си те ще бъдат съвсем незначителни, но ще ви дадат шанс за интересни мисли и ще ви кажат накъде да продължите.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Седмицата ще ви изненада неведнъж - много неща ще се развият по-различно от очакваното. Ако възникнат проблеми там, където сте разчитали на лесен успех, важно е незабавно да се съсредоточите върху решаването им. Между другото, справянето с такива трудности ще бъде по-лесно, отколкото изглежда на пръв поглед. Много вероятни са и приятни изненади. Повечето от тях ще бъдат в сферата на личните отношения.

Първата половина на седмицата не е подходяща за предприемане на нещо ново и важно. По това време ще бъде много по-лесно и полезно да се съсредоточите върху вече познати задачи и текущи дела. Но след това ще дойде подходящ период за нови проекти, смели импровизации и експерименти.

Много от вашите таланти ще намерят приложение и всяка извършена работа ще бъде щедро платена. Една седмица едва ли е подходяща за решаване на финансови въпроси - поради лекомисленото ви отношение са възможни неоправдани разходи.

2023 © Варна е

Хороскоп за вторник, 16 юли 2024 г. (Всички зодии)

СКОРПИОНИТЕ да вземат решения сами, така ще могат да постигнат това, към което отдавна се стремят, ВОДОЛЕИТЕ да дадат воля на въображението си, способността им да измислят нещо ново, да намерят нестандартни решения ще им позволи да постигнат успех днес и да се справят с много трудни задачи
Хороскоп за вторник, 16 юли 2024 г. (Всички зодии)
714


ОВЕН (21 март - 20 април)

Поемете инициативата в работата, споделете идеите си, разкажете за тях на тези, които могат да помогнат за тяхното изпълнение. Това е ден, в който да бъдете на показ е особено полезно. Колкото повече хора знаят за вашите победи и планове, толкова по-бързо ще получите интересни предложения или ще сключите изгодни сделки.

Денят обаче едва ли ще мине без спорове. Те са възможни както на работа, така и у дома. Всяка дреболия може да стане причина за спор - няма да искате да правите дори малки отстъпки. Но ако омекнете малко и се вслушате в това, което другите казват, връзката скоро ще се подобри.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не се отказвайте, ако нещата станат трудни. Това е точно денят, в който вашата известна упоритост може да бъде особено полезна. Благодарение на нея ще се справите с това, което другите не могат да направят и ще разрешите сложни проблеми. Много хора ще харесат вашата упоритост. Възможно е хората, които преди това едва ли са ви забелязвали, да предложат нещо интересно.

Днес вашите близки ще търсят помощ и съвет, очаквайки вашата подкрепа и обичайна деликатност. Някои Телци обаче ще се опитат да наложат волята си на другите и това може да създаде проблеми в отношенията. Ако дадете малко свобода на тези, които обичате, веднага ще се почувствате по-добре.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Веднага се заемете с нещо важно и сложно. Имате шанс да се справите добре със сериозен въпрос и да постигнете отдавна поставена цел. Успешната комбинация от обстоятелства ще позволи на някои Близнаци да разрешат финансови проблеми, които напоследък предизвикаха много безпокойство.

Разбирането с другите ще бъде лесно. Няма значение колко дълго се познавате - ще можете да намерите общ език и да се споразумеете за някои съвместни планове. Романтичните срещи ще вървят добре. Човекът, когото срещате за първи път днес, ще оцени чувството ви за хумор.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не се опитвайте да разрешите всички проблеми наведнъж. Днес е особено важно да действате последователно и да не се опитвате да се занимавате едновременно със служебни и лични въпроси. Много е важно да поставите приоритети възможно най-рано. След като направите това, ще стане ясно какво трябва да се направи.

Емоционалният фон през този ден ще бъде доста сложен, така че някои Раци може да се тревожат за дреболии или да се притесняват, без да разбират защо. Вечерта ситуацията ще се промени към по-добро, ще дойде благоприятно време за общуване с най-близките, семейни дела и приятелски срещи.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Оставете настрана фалшивата скромност и позволете другите да видят с какъв прекрасен човек си имат работа. Днес ще бъдете особено привлекателни, така че са много вероятни запознанства, от които могат да започнат както приятелски, така и романтични отношения. Едва ли ще има сериозни проблеми в работата. Но ако това се случи, доверените съюзници ще ви помогнат да преодолеете трудностите.

Лъвовете, които са в стабилен брак или връзка, която ценят от дълго време, трябва да бъдат по-внимателни. Без да искате, рискувате да дадете повод на любимия човек да ревнува. По-добре е да избягвате всякакви двусмислени ситуации.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Говорете директно. Изявленията ви може да изглеждат груби за някои, но хората, чието мнение е наистина важно за вас, ще оценят вашата искреност. Деловите преговори може да са по-напрегнати, отколкото сте очаквали, но ще завършат доста успешно.

Денят ще е добър за работа и други полезни дейности. Ще предпочетете да не действате с доказани методи, а да намерите своя собствен път към целта. Това ще ви позволи бързо да постигнете желания резултат, да изпреварите конкурентите си и да обезоръжите недоброжелателите си. Но във всичко, свързано с личните отношения, трябва да избягвате прибързаността. Тук вероятно ще ви трябва време, за да вземете правилните решения.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Бъдете готови да поемете отговорност за другите и да демонстрирате лидерски качества. Днес ще бъдете отлични в ръководенето на другите, вдъхновяването на тези, които се съмняват в себе си, и подкрепата на онези, които се намират в трудни ситуации. Това ще бъде забелязано от хора, които могат да ви помогнат да развиете кариерата си. Не пропускайте шанса си да ги впечатлите.

Вкъщи ще има повече грижи от обикновено. Не са изключени дребни недоразумения. Но ако не се притеснявате за тях, опитате се да запазите спокойствие и да решавате проблемите един след друг, всичко ще се нареди добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вземайте решения сами, така можете да постигнете това, към което отдавна се стремите. Съветите едва ли ще се окажат разумни, дори да са дадени от хора, чийто опит ви е бил полезен преди това. Не бива обаче напълно да се отказвате от общуване с колеги и бизнес партньори, защото ще имате шанс да научите нещо интересно от тях.

Денят ще бъде благоприятен от гледна точка на семейните отношения. Ако напоследък ви беше трудно да намерите общ език с роднини, днес ще оставите разногласията в миналото и ще се разбирате перфектно. Малките пътувания ще се отразят добре.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не пропускайте шанса да разрешите важен проблем в началото на деня. Влиянието на положителните тенденции в този момент ще бъде особено силно и постигането на желания резултат ще бъде по-лесно, отколкото сте очаквали. Възможни са полезни контакти. Стрелците, които са обмисляли смяна на работата, ще получат примамливи предложения.

Комуникацията с близките ще бъде приятна, ако не се дразните за дреболии. Възможни са някои недоразумения, но много по-важното е, че винаги ще чувствате подкрепата на скъпи хора, знайте, че те са на ваша страна.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Колкото и да сте уверени, че сте прави, изслушайте мнението на човек, на когото имате доверие. Днес ще ви е лесно да виждате желанията за действителност или да се доверявате на първото си впечатление, без дори да допускате мисълта, че то може да се окаже грешно. Приятели, роднини, просто добри познати ще се опитат да ви предпазят от необмислени действия.

Денят е по-подходящ за решаване на познати проблеми, отколкото за захващане с нещо ново. Козирозите, които са заети с учене, ще трябва да работят много. Не всичко ще е лесно, но ще намерите отговори на много въпроси.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Дайте воля на въображението си. Способността да измислите нещо ново, да намерите нестандартни решения ще ви позволи да постигнете успех днес и да се справите с много трудни задачи. Вашата креативност ще впечатли мнозина. Хората, които преди това не са били много приятелски настроени, ще поемат инициативата в общуването.

Разбирането с любимите хора сутринта ще бъде по-трудно от обикновено. Те не винаги ще разберат вашите намерения и мотивите за вашите действия. С течение на времето обаче влиянието на положителните тенденции ще нараства и отношенията ще се подобряват.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Бъдете настойчиви - без това е малко вероятно да успеете. Очаква ви интересен ден, идеален за нови начала, обещаващ ярки впечатления за скучаещите напоследък. Вероятен е напредък точно по онези въпроси, на които наскоро сте обърнали много внимание.

Денят ще бъде особено благоприятен за тези, които се занимават с научни изследвания, учат или преподават на други. Към вас и към другите Риби звездите ще са благосклонни. Много представители на знака ги очакват интересни срещи и приятни запознанства. Едно от тях може да получи романтично продължение.

2024 © Варна е