Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 11-17 декември

ОВНИТЕ ще привлекат много хора на своя страна, дори доскорошни съперници ще превърнат в съюзници, ТЕЛЦИТЕ ще имат много двусмислени ситуации, в които ще им бъде трудно да запазят спокойствие
Хороскоп за седмицата 11-17 декември
7330

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

В началото на седмицата едва ли ще избегнете объркване и неразбории - те могат да доведат до досадни грешки. Опитайте се да ги забележите навреме и да ги коригирате. Няма да е толкова трудно.

Способността да се разбирате с хората и да намирате подход към тези, които не са съгласни с вас, ще ви бъде полезна. Ще привлечете много хора на своя страна, като дори ще превърнете скорошни съперници в съюзници. Но за сериозни въпроси се опитайте да разчитате на тези, с които вече сте си сътрудничили преди това. Така много по-лесно ще успеете.

През втората половина на седмицата се опитайте да прекарате повече време с любимите си хора - това ще бъде особено важно за вашите взаимоотношения. Можете да отидете някъде с приятели или любим човек, ще си прекарате страхотно

Седмицата ще бъде благоприятна от финансова гледна точка. Вероятни са успешни сделки и парични постъпления. Възможни са и разходи, но те ще бъдат незначителни.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Седмицата ще бъде наситена със събития и може да бъде доста уморителна, особено за Телците, които реагират остро на всякакви събития. Ще има много двусмислени ситуации, в които ще бъде трудно да запазите спокойствие. Но няма да вземате решения набързо и в разгара на момента, ще си дадете време спокойно да обмислите всичко и да разберете как да постъпите правилно.

Колкото по-големи са целите, които искате да постигнете, толкова по-важно е да продължите внимателно. Всички ваши думи и действия ще привлекат много внимание, така че не говорете твърде прибързано и не правете необмислени неща. Предпазливостта във финансовите въпроси е важна, съществува риск от неочаквани и досадни загуби.

Отношенията с близките не винаги ще бъдат розови, но сериозни конфликти няма да възникнат, а дребните разногласия скоро ще бъдат преодолени.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Седмицата ще ви изненада с неочаквани събития, както и новини, които ще повлияят на плановете ви. Ще се ориентирате бързо и веднага ще разберете как е най-добре да действате. Интуицията ще ви помогне да се справите добре с неща, които другите не могат да направят.

Седмицата ще бъде благоприятна за учене. Ще ви бъде лесно да събирате и анализирате информация и да направите правилните изводи. Няма да има затруднения за Близнаците, които ще трябва да се явят на изпити, да подават отчети и да говорят за свършената работа.

Ще приемате всичко ново с ентусиазъм. Благодарение на това ще започнат много интересни запознанства, ще срещнете хора, за които сте чували преди. Възможно е началото както на приятелски, така и на романтични отношения. Много ще зависи от това как се държите и дали искате да поемете инициативата. Някои Близнаци ще осъзнаят, че са готови за големи промени в живота си и ще направят първите стъпки в нова посока.


РАК (22 юни - 22 юли)

Седмицата ще е натоварена, изпълнена с проблеми. Трябва да се занимавате със сложни въпроси, да научите много в движение, да преговаряте за съвместни действия с хора, с които никой преди не е намерил общ език. Вярвайте в силата си - без това ще бъде трудно да постигнете успех.

В света на бизнеса постоянството ще бъде особено важно. Именно благодарение на него ще успеете да преодолеете възникващите трудности и да постигнете това, към което се стремите. Не всичко, започнато тази седмица, ще бъде завършено веднага. По-късно ще се върнете към някои свои дела и проекти.

Началото на седмицата е подходящо за разрешаване на финансови въпроси и сключване на сделки. По-късно ще дойде време, когато ще бъде по-полезно да спестявате пари, отколкото да ги харчите.

Лесно ще създавате запознанства. Сами ще се изненадате колко бързо ще намерите общ език с тези, които срещате за първи път. Няма да има повод за разногласия и спорове с близките. Ще бъде възможно да се решат семейни проблеми, които напоследък са разстроили всички.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на седмицата е чудесно време за търсене на нови съюзници. Сред хората, които срещате в този момент, вероятно ще има такива, които ще оценят вашите идеи и ще искат да помогнат за тяхното осъществяване. Едно дълго приятелство може да започне с общи неща и ще бъдете много щастливи от това. Това е един от онези редки периоди, когато можете без съмнение да смесите бизнес и лични отношения, например да предприемете бизнес проекти с любимите си хора, без да се страхувате, че това ще доведе до спорове и взаимни искове.

Ще има много необичайни срещи, интересни разговори, които ще ви помогнат да погледнете по нов начин на познатите неща. Възможно е да искате да промените плановете си. По-добре е да не бързате и да обмисляте внимателно всяка стъпка.

През втората половина на седмицата ще трябва да посветите много време на семейните дела. Възможно е някой от близките ви да има нужда от помощ и подкрепа. Но ще има и страхотни новини по отношение на вашите роднини. Със сигурност има повече от една причина за домашен празник или приятелско парти.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Обърнете внимание как ще се развият бизнес отношенията. Много неща може да се променят към по-добро, ако се държите адекватно. Това не винаги ще е лесно, особено за Девите, които все още имат малък житейски опит. Ще са необходими постоянство, решителност и смелост, за да постигнете целта си.

От финансова гледна точка седмицата ще бъде успешна. Във всичко, свързано с пари и имоти, можете да разчитате на интуицията си. Благодарение на нея бързо ще вземете правилните решения, дори ако има много малко информация, а съветите на приятелите ще бъдат безполезни.

Вкъщи ще има повече грижи от обикновено. Поради някои ежедневни проблеми може да възникнат разногласия с близките и ще трябва да положите много усилия, за да изгладите недоразуменията и да поддържате добри отношения с всички. Последните дни от седмицата са подходящи за обсъждане на важни въпроси.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Тази седмица ще имате много интересни задачи. Решавайки ги, ще срещнете много необичайни хора и ще възстановите връзките, които някога сте ценяли. Можете да се заемете с нещо съвсем ново. Дори в началото да възникнат трудности, няма да имате желание да се откажете от това, което сте започнали. Вашата решителност ще направи голямо впечатление на хората около вас - мнозина ще искат да ви опознаят по-добре.

По-често от обикновено ще ви се налага да се месите в чужди работи. Но вие ще направите това възможно най-тактично и деликатно, без да обиждате или огорчавате някого. Това ще ви позволи да избегнете конфликти дори с най-избухливите, чувствителни и раними хора.

Последните дни от седмицата са време за решения, които ще играят важна роля в развитието на вашата кариера. Възможно е да ви бъде предложена точно работата, за която отдавна мечтаете.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на седмицата ще бъде трудно. Емоционалният фон ще е напрегнат и под влияние на мимолетни преживявания може да направите нещо, за което по-късно да съжалявате. Преди да направите нещо важно, опитайте се да разберете собствените си чувства и мотиви и решите приоритетите си. Ще бъде полезно да направите кратка почивка. Ще мине малко време и ще ви стане напълно ясно как да действате.

Предпазливостта е важна както в бизнес, така и в личните отношения. Помислете добре, преди да споделите важна информация, вашите планове и идеи.

Втората половина на седмицата ще бъде много ползотворна, подходяща за сериозни дела и започване на работа по големи проекти. Важно е да отделите време и да не очаквате незабавни резултати. Не забравяйте, че вие ​​създавате основата за бъдещи успехи и победи. Времето е подходящо и за преговори, особено с хора, дошли отдалеч.

Вероятни са приятни събития в семейството, новини, които ще зарадват както вас, така и вашите близки.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Седмицата няма да мине без суетене и объркване - понякога те ще ви дразнят доста. Ще искате ред и сигурност, но възможността да ги постигнете няма да се появи веднага. Опитайте се да не усложнявате живота си или на другите и не изисквайте невъзможното от никого. Спокойното отношение към дребните неприятности и недоразумения ще ви позволи да не се разсейвате от важните въпроси, от тези сериозни задачи, върху които ще се съсредоточите в средата на седмицата.

Втората половина на седмицата ще бъде осезаемо по-лека и благоприятна от първата. Тя е много подходяща както за работа, така и за учене и ще ви позволи да постигнете успех в много неща. Но ще има време и за почивка, приятно общуване и срещи с хора, на които държите. Романтичните срещи ще бъдат необичайни, ярки и запомнящи се. Подаръците и изненадите вероятно ще се помнят дълго време.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Началото на седмицата е време, в което можете да разчитате на интуицията си в почти всичко. Нейните подсказки ще бъдат изключително точни и благодарение на тях няма да допуснете дори дребни грешки. Ще има възможност да се заемете с нещо съвсем ново. Ще можете бързо да постигнете първите си успехи и те няма да останат незабелязани. Ще видите, че хората се обръщат към вас – предлагат помощ, споделят информация, опитват се да спечелят вашите симпатии. Вероятно е началото на нова връзка. Тя може да бъде от приятелски или романтичен характер - всичко ще зависи от вашето желание.

По-късно предстоят натоварени, ползотворни, но доста уморителни дни. Бъдете готови да се занимавате с няколко задачи наведнъж, да мислите за много неща едновременно. Най-вероятно ще трябва да действате сами и това ще ви изнерви. Но ще се справите със ситуацията. Опитът, натрупан преди много време, ще бъде полезен.

Последните дни от седмицата са подходящи за разрешаване на финансови въпроси и сключване на сделки. Вероятни са неочаквани парични потоци.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Тази седмица ще имате много работа. Ще се появят трудни задачи, възможно е да ви бъде предложена нова работа или участие в много мащабен, сложен и интересен проект. Този период ще бъде важен за Водолеите, които сега се опитват да постигнат някои професионални цели, да се изкачат по кариерната стълбица и да укрепят позициите си. Не си губете времето, действайте. Можете да покажете на какво сте способни.

Разбирането с другите ще бъде по-лесно от обикновено. Ще се изненадате да забележите, че дори тези, които изобщо не се интересуват от вашето мнение, се вслушват в него. Ще можете да се помирите с тези, с които сте били в конфликт и да възстановите стари връзки. Бързо ще се сприятелите с нови познати. Възможна е и любов от пръв поглед.

Седмицата ще бъде благоприятна за големи придобивания. Не бързайте с решенията, сравнете няколко варианта и изберете най-добрия.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Опитайте се да не се притеснявате и да останете спокойни. Тази седмица няма да е лесна. Ще трябва да преодолеете много предизвикателства, да се справите с проблеми, които преди са обърквали мнозина. Ще успеете със сигурност. Но ще трябва да положите усилия. Възможно е да се наложи да промените плановете си и да направите нещо съвсем различно от това, което преди е изглеждало важно. Това може да обезпокои най-впечатлителните Риби.

Опитайте се да не нарушавате стари споразумения, спазвайте всички обещания, които сте дали на някого преди. Това е важно както в бизнеса, така и в личните отношения. Не разочаровайте онези, които разчитат на вас - околните ще са ви благодарни за това.

За много Риби тази седмица въпросите за имиджа и репутацията ще бъдат важни. Въздържайте се от действия и изявления, които може да изглеждат провокативни или да шокират хората, чието мнение е важно за вас.

2023 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 23 май 2024 г. (Всички зодии)

За много ВОДОЛЕИ излизането или посещението на светско събитие ще се отрази много благоприятно, някои СКОРПИОНИ ще усетят леко охлаждане в любовните си отношения, но да не се притесняват, това е временно явление и много скоро ще ги връхлети нов прилив на чувства
Хороскоп за четвъртък, 23 май 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Контролирайте се и се опитайте да използвате здравия разум. Денят ще се развие добре, ако не правите грешки, като се поддавате на мимолетни емоции. Може да има известно напрежение в отношенията ви с другите. Намирането на общ език ще стане по-трудно от обикновено. Важните разговори с ръководството и други влиятелни хора може да не протекат според очакванията. По-добре е да ги отложите за по-благоприятен момент. Овните, на които им предстоят изпити, трябва да подходят сериозно към подготовката си. 

В противоречиви ситуации много Овни ще се възползват от съветите на по-възрастни роднини. Не се колебайте да помолите близките си за помощ и подкрепа - те ще се радват да ви помогнат.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес умението да работите в екип и ефективно да взаимодействате с другите ще бъде особено важно. Опитайте се да се справите с всякакви задачи възможно най-добре, не бързайте, не пропускайте да проверите всяка входяща информация. Ако опитате, можете да поставите солидна основа за бъдещ успех. 

Вечерта си струва да прекарате в спокойна атмосфера. Семейните Телци трябва да отделят време за домакинските задължения и да говорят откровено с любимия човек. Това ще направи връзката помежду ви още по-силна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят е подходящ за установяване на отношения с бизнес партньори и укрепване на съществуващи полезни връзки. Ще проявите далновидност и ще можете да предвидите последствията от всяко решение. Това ще ви помогне да изградите правилната стратегия и да действате особено ефективно. Заемете се с подреждането на офиса и документите си и визпълнението на малки дългосрочни задачи.

Вечерта ще премине спокойно, ще имате възможност да се отпуснете и да си починете. Близнаците, в чиято връзка е възникнало напрежение, ще могат да изгладят всички недоразумения и да възстановят взаимното разбирателство.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не губете време, а се заемете с работата рано сутринта. Ще можете да преговаряте убедително, да докажете, че сте прави и да постигнете желаните резултати по много въпроси. Бизнес пътуванията ще бъдат добри. Раците, занимаващи се с бизнес, ще сключат изгодни договори и ще подпишат важни документи. Вашите инициативи ще бъдат високо оценени от ръководството.

Все пак бъдете внимателни във всичко, свързано с финансите. Рискувате да похарчите много пари за импулсивни покупки. Отношенията с любимия човек няма да поднесат изненади, но ще ви зарадват.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Следете настроението си и избягвайте изблици на гняв, тогава денят ще се развие доста добре. Ще се сблъскате с редица дребни неприятности, които ще ви раздразнят и изнервят. Но ако се съберете, бързо ще се справите с всичко и ще имате време да осъществите всичко планирано. Лъвовете, чиято работа включва инструменти и машини, трябва да бъдат особено внимателни да не се наранят случайно.

Домакинските задължения ще ви помогнат да преминете към спокоен режим. Вечерта трябва да прекарате време с любими хора, за да откъснете ума си от суетата на деня.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят ще е спокоен и ползотворен, едва ли ще имате сериозни притеснения за нещо. Въведете ред в делата, довършете това, което не сте успели преди. При нужда потърсете съвет от колегите си, те с радост ще ви помогнат. Девите, които се занимават с бизнес, ще могат да предприемат важни стъпки за получаване на бъдещи ползи.

Близки хора ще поискат вашата подкрепа и вие ще имате възможност да я предоставите. Това ще направи връзката ви още по-силна и ще подобри взаимното разбирателство. Вечерта трябва да посветите време на домакинските задължения и ще се чувствате удобно.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Благоприятен ден за комуникация и обсъждане на въпроси, свързани със сътрудничество. Можете да се обърнете за помощ към стари и нови съюзници. Важните преговори ще са успешни, ще успеете да направите добро впечатление на влиятелни хора. Мениджърите Везни трябва да започнат да променят начина, по който работят в екипа, това ще помогне за повишаване на ефективността.

Интересни запознанства очакват Везните, които днес ще посетят развлекателни събития. Можете да поемете инициатива в романтична връзка - времето ще бъде подходящо.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Започнете деня с решаване на познати задачи и рутинни дейности, които не изискват много усилия от ваша страна. Ще се разсейвате по-често от обикновено, което ще ви затрудни да се концентрирате върху нещо сложно. По-добре изберете по-подходящ момент за решаване на важни делови въпроси. Въпреки това ще имате време да се справите с много неща, ако не се тревожите за дреболии.

Някои Скорпиони ще усетят леко охлаждане в любовните си отношения. Не се притеснявайте, това е временно явление, скоро ви очаква нов прилив на чувства. Ако проявите малко повече внимание към любимия, трудният период ще приключи по-бързо.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Бъдете търпеливи, тактични и деликатни. Така ще избегнете конфликти с колегите. Проявяването на толерантност към поведението на другите и тяхното мнение не винаги ще бъде лесно, но ако искате, можете да се справите. Глобалните проблеми едва ли ще бъдат разрешени, така че не изисквайте твърде много от себе си. Идеите ви ще са интересни, но не всички ще бъдат реализирани.

Вечерта ще трябва да бъде посветена на семейни въпроси, но това няма да ви натовари, а по-скоро ще ви зарадва. Стрелците, които се интересуват от нови връзки, ще намерят обещаващо познанство.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Находчивостта и бизнес проницателността ще ви помогнат да се справите с много трудни въпроси. Сключването на сделки и подписването на договори ще бъде успешно. Ще сте добри в преговорите с ръководството и влиятелни хора. Новите знания ще се усвояват лесно и за дълго време. Вашата цена в очите на началниците значително ще се увеличи.

Опитайте се да разрешите всички важни въпроси през работния ден. Посветете вечерта на почивка и релаксация - това време няма да е подходящо за активни действия. Ще бъде полезно да разговаряте с приятели, те вероятно ще ви кажат нещо интересно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Не отлагайте важните неща за по-късно, първата половина на деня ще бъде най-успешна. Ще можете да разрешите успешно много сложни въпроси, дори такива, за които сте забравили. Можете да правите скъпи покупки, разходите ще се оправдаят. Все пак не вземайте прибързани решения и не бързайте, за да избегнете случайни грешки.

За много Водолеи излизането или посещението на светско събитие ще се отрази много благоприятно. Вашата привлекателност ще стане очевидна за другите и ще ви позволи да създадете нови запознанства.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Няма да имате най-лесния ден, но не бива да очаквате и сериозни проблеми. Опитайте се да ограничите комуникацията, съсредоточете се върху рутинните въпроси и подредете документите си. Не клюкарствайте, дори колегите ви да се опитват да ви въвлекат в подобни разговори. Ако успеете да се справите с негативните емоции, втората половина на деня ще се окаже доста успешна.

На семейните Риби се препоръчва да прекарат вечерта в компанията на любимия човек. Можете да останете вкъщи или да отидете на среща, така или иначе настроението ви ще се подобри.

2024 © Варна е