Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 11-17 март

Страхотна седмица очаква ВЕЗНИТЕ, влиянието на положителните тенденции се забелязва във всички области на живота и единственото, което се иска от тях сега, е да се възползват от ситуацията и да се опитат да постигнат целите си, ТЕЛЦИТЕ да се опитат да не бързат и да бъдат по-внимателни, няма да сгрешат, ако обърнат внимание на детайлите и разчитат на своя опит и здрав разум
Хороскоп за седмицата 11-17 март


ОВЕН (21 март - 20 април)

Очаква ви напрегната и вълнуваща седмица. Ще има много интересни събития, както и нови идеи, които ще искате веднага да осъществите. Малко вероятно е да се избегне напълно суетенето и някакво объркване. Но вие отлично ще се ориентирате в сложни и двусмислени ситуации и бързо ще вземете правилните решения. Вероятни са необичайни запознанства и срещи с хора, за които сте слушали много преди. Възможно е да станете приятели или да решите да работите заедно по някакъв труден, но обещаващ проект.

Втората половина на седмицата ще е по-добра от първата, подходяща за сериозни дела и като цяло ще се окаже много по-ползотворна. Ще се появят много нови задачи и вие ще се справите отлично с решаването им. Близките с готовност ще помогнат във всичко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

В началото на седмицата ще има за какво да мислите. Ще постъпи много нова информация, често от неочаквани източници. Може да повлияе на плановете ви или да ви подтикне да вземете някои важни решения относно бъдещето. Във всеки случай се опитайте да не бързате и бъдете внимателни. Няма да сгрешите, ако обърнете внимание на детайлите и разчитате на своя опит и здрав разум.

Средата на седмицата е подходяща за делови преговори. Ще се разбирате добре с хората и бързо ще убеждавате онези, които се съмняват, че сте прави. Бързо ще стане ясно кой от какво може да се интересува. Възможно е да се намери подход дори към тези, които обикновено не са склонни да контактуват. Така че не отлагайте важни срещи.

Последните дни от седмицата ще бъдат особено комфортни и благоприятни. Те обещават приятни събития, промени към по-добро както в бизнеса, така и в личните отношения. Възможни са успешни съвпадения, които ще отбележат началото на промените към по-добро.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Няма да е лесно, но можете да се справите. Това ще е доста напрегната седмица. Често ще се случва нещо неочаквано и необичайно, което изисква незабавна реакция. Следвайте интуицията си - така ще ви трябва много по-малко време за размисъл. Много ваши решения, които ще изненадат неприятно околните, ще се окажат успешни. Ще има шанс за постигане на успех там, където никой преди това не е успял да постигне добри резултати.

Първата половина на седмицата ще бъде особено натоварена. Появяват се нови казуси и задачи, които изискват решения. Освен това близките често ще се нуждаят от вашата помощ. По-спокойните дни ще дойдат по-късно. Ще имате възможност да се отпуснете и да се възстановите или да направите нещо, което ви вдъхновява. Ще се насладите на общуването с любим човек и стари приятели.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не бързайте. Тази седмица важни въпроси ще изискват вашето внимание, към всеки от които трябва да се подходи доста сериозно. Малко неща ще се получат от само себе си. Често дори скромният успех ще изисква усилия. Но вие няма да се откажете от плановете си, а ще продължавате да следвате избрания от вас път. Упоритостта се отплаща. До края на седмицата ще постигнете това, към което отдавна се стремите.

Понякога може да е трудно да се намери общ език с другите. Колегите не винаги ще одобряват решенията ви, свързани с работата. Вашите близки може да се изненадат, че се държите по различен начин от обикновено. Но няма да се стигне до конфликти, вие ще успеете да изгладите противоречията и да разсеете ситуацията. Краят на седмицата е подходящ за важни разговори и обсъждане на планове за бъдещето. Възможно е точно в този момент да се вземат решения, върху чието изпълнение да се съсредоточите в близко бъдеще.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Седмицата ще бъде по-лека, ако разчитате на собствените си сили. Грешка е да очаквате твърде много от другите. Можете да се справите с много неща сами, често бързо ще вземате правилните решения и ще намирате отговори на сложни въпроси, без никой да ви обърква.

Ще има шанс да научите нещо полезно или да получите информация, която ще ви помогне скоро да постигнете успех в работата си. Средата на седмицата предоставя шанс за укрепване на бизнес връзките и споразумение за сътрудничество с хора, които са способни на много. Опитайте се да прекарате това време възможно най-ползотворно.

От гледна точка на личните отношения втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна. Това е страхотен момент да срещнете някой, който ви е особено скъп. Възможни са романтични изненади и прояви на внимание, на които много ще се зарадвате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Опитайте се да проявите обичайното си благоразумие, да използвате здравия разум и да не се подвеждате от изкушенията, които може да са особено много тази седмица. Понякога сякаш искате да си загубите ума и да направите нещо глупаво. Добре е, ако хора, които отдавна са спечелили вашето доверие, ви предпазват от необмислени действия своевременно.

Струва си да положите усилия да направите най-доброто, на което сте способни, с всички неща, които поемате в момента. Не бива дори да приемате лекомислено тривиалните задачи. Запомнете - ако покажете най-добрата си страна, скоро ще получите предложения, които няма да искате да откажете.

Последните дни от седмицата ще са относително спокойни, ще дадат възможност за почивка и възстановяване. Някои Деви ще се фокусират върху семейни въпроси по това време и това ще бъде много полезно.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Страхотна седмица. Влиянието на положителните тенденции се забелязва във всички области на живота и единственото, което се иска от вас сега, е да се възползвате от ситуацията и да се опитате да постигнете целите си. Благодарение на подкрепата на звездите много неща стават по-лесно, отколкото сте очаквали. Понякога е достатъчно само да си пожелаете нещо – и вече сте на крачка от това да го сбъднете. Би било жалко да губите толкова хубаво време за дреболии, така че се съсредоточете върху най-важното.

Отношенията с другите се развиват хармонично. Лесно се намират нови приятели. Хората, с които преди сте поддържали само формални отношения, се държат толкова приветливо, че с удоволствие излизате извън обичайните граници. Възможно е началото на романтични истории. Те със сигурност ще ви дадат много положителни емоции.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не се паникьосвайте и не се разстройвайте, ако седмицата не започне добре. В първите й дни са възможни някои недоразумения, неприятни събития и досадни грешки. Но влиянието на положителните тенденции бързо ще нараства. Скоро всички проблеми ще останат в миналото, ще се появят нови поводи за радост и ще се отворят възможности, от които ще искате да се възползвате.

Възможни са интересни бизнес предложения, някои Скорпиони ще отворят нова страница в кариерата си. Бъдете готови да се учите бързо. Често опитът на другите ще е полезен. За щастие, те са готови да го споделят.

В началото на седмицата настроението често ще се променя, по-късно става добро и равномерно. В сряда започва период, подходящ за обсъждане на важни въпроси от всякакво естество и срещи с хора, които бихте искали да харесате.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на седмицата ще бъде благоприятно от делова гледна точка. Еднакво добре се справяте както със стари задачи, така и със съвсем нови. Ако имате нужда от помощници, можете лесно да ги намерите - мнозина са готови да ви подкрепят. Възможно е да започнете да си сътрудничите с хора, от които ще научите много. Връзка, която започва като чисто бизнес, може в крайна сметка да стане приятелска или романтична, ако решите.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции намалява и трябва да положите повече усилия, за да постигнете желания резултат. Важно е да не се отказвате от започнатото. Бъдете упорити - вероятно ще успеете. Опитайте се да се държите търпеливо и приятелски с близките си. Ще бъде възможно да се изгладят много недоразумения и да се избегнат конфликтни ситуации. Ще има шанс да възстановите някои стари връзки.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Възможни са напрегнати моменти в началото на седмицата. Не са изключени затруднения в работата. Решаването на някои професионални проблеми може да отнеме много повече време, отколкото сте очаквали. Смущаващо е, че споразуменията се нарушават по-често от обикновено, поради което трябва да промените плановете си и постигането на някои цели се отлага за неопределено време. Но с времето влиянието на положителните тенденции нараства.

Средата на седмицата е чудесно време за започване на сътрудничество и участие в някои съвместни проекти. Ще се разбирате добре с хората и ще намерите подход към много от тях. Вероятно ще имате съюзници, благодарение на които ще осъществите това, което отдавна сте планирали.

Последните дни от седмицата ще протичат особено добре. Ще усещате подкрепата на звездите, в много области на живота нещо ще се променя към по-добро. Вслушвайте се в интуицията си. Благодарение на нейните съвети ще разберете как да осъществите изпълнението на вашите съкровени желания.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Благоприятна седмица. Малко вероятно е да донесе трудности, но може да се появят много нови възможности. Вие сте решителни и готови да работите усилено. Често постоянството помага да се постигне това, което преди е изглеждало невъзможно.

Вашите успехи предизвикват уважение у другите. Скорошните съперници ще разберат, че е по-добре да си сътрудничат с вас, отколкото да се карат и да се състезават. Отношенията, които са напрегнати напоследък, ще се променят към по-добро. Най-вероятно дори няма да се налага да полагате специални усилия за това.

Понякога ще възникнат финансови затруднения. Запомнете - справянето с всякакви проблеми, свързани с пари, изисква повишено внимание. Стойте далеч от онези, които предлагат съмнителни сделки или се опитват да ви въвлекат в някакво приключение. Това време никак не е подходящо за поемане на рискове.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не очаквайте невъзможното. Ако гледате реално на нещата и се опитвате обективно да оцените силите си, няма да допуснете сериозни грешки и ще вземете правилните решения. Съветът рядко е полезен. Обикновено е по-добре да разчитате на собствения си здрав разум, отколкото на външен съвет.

Бизнес отношенията могат да бъдат трудни. Най-трудно ще е за Рибите, които работят с приятели или роднини. Не винаги е възможно да се разделят професионалните и личните интереси. Но ако не се вълнувате, сериозни конфликти няма да възникнат. По-добре е да отложите обсъждането на най-сериозните въпроси за втората половина на седмицата.

Ще получите неочаквана подкрепа от човек, който преди се е държал дистанцирано, сякаш почти не ви е забелязвал. Възможни са и някои неочаквани, но не по-малко приятни прояви на внимание.

2024 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е