Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 11-17 март

Страхотна седмица очаква ВЕЗНИТЕ, влиянието на положителните тенденции се забелязва във всички области на живота и единственото, което се иска от тях сега, е да се възползват от ситуацията и да се опитат да постигнат целите си, ТЕЛЦИТЕ да се опитат да не бързат и да бъдат по-внимателни, няма да сгрешат, ако обърнат внимание на детайлите и разчитат на своя опит и здрав разум
Хороскоп за седмицата 11-17 март


ОВЕН (21 март - 20 април)

Очаква ви напрегната и вълнуваща седмица. Ще има много интересни събития, както и нови идеи, които ще искате веднага да осъществите. Малко вероятно е да се избегне напълно суетенето и някакво объркване. Но вие отлично ще се ориентирате в сложни и двусмислени ситуации и бързо ще вземете правилните решения. Вероятни са необичайни запознанства и срещи с хора, за които сте слушали много преди. Възможно е да станете приятели или да решите да работите заедно по някакъв труден, но обещаващ проект.

Втората половина на седмицата ще е по-добра от първата, подходяща за сериозни дела и като цяло ще се окаже много по-ползотворна. Ще се появят много нови задачи и вие ще се справите отлично с решаването им. Близките с готовност ще помогнат във всичко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

В началото на седмицата ще има за какво да мислите. Ще постъпи много нова информация, често от неочаквани източници. Може да повлияе на плановете ви или да ви подтикне да вземете някои важни решения относно бъдещето. Във всеки случай се опитайте да не бързате и бъдете внимателни. Няма да сгрешите, ако обърнете внимание на детайлите и разчитате на своя опит и здрав разум.

Средата на седмицата е подходяща за делови преговори. Ще се разбирате добре с хората и бързо ще убеждавате онези, които се съмняват, че сте прави. Бързо ще стане ясно кой от какво може да се интересува. Възможно е да се намери подход дори към тези, които обикновено не са склонни да контактуват. Така че не отлагайте важни срещи.

Последните дни от седмицата ще бъдат особено комфортни и благоприятни. Те обещават приятни събития, промени към по-добро както в бизнеса, така и в личните отношения. Възможни са успешни съвпадения, които ще отбележат началото на промените към по-добро.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Няма да е лесно, но можете да се справите. Това ще е доста напрегната седмица. Често ще се случва нещо неочаквано и необичайно, което изисква незабавна реакция. Следвайте интуицията си - така ще ви трябва много по-малко време за размисъл. Много ваши решения, които ще изненадат неприятно околните, ще се окажат успешни. Ще има шанс за постигане на успех там, където никой преди това не е успял да постигне добри резултати.

Първата половина на седмицата ще бъде особено натоварена. Появяват се нови казуси и задачи, които изискват решения. Освен това близките често ще се нуждаят от вашата помощ. По-спокойните дни ще дойдат по-късно. Ще имате възможност да се отпуснете и да се възстановите или да направите нещо, което ви вдъхновява. Ще се насладите на общуването с любим човек и стари приятели.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не бързайте. Тази седмица важни въпроси ще изискват вашето внимание, към всеки от които трябва да се подходи доста сериозно. Малко неща ще се получат от само себе си. Често дори скромният успех ще изисква усилия. Но вие няма да се откажете от плановете си, а ще продължавате да следвате избрания от вас път. Упоритостта се отплаща. До края на седмицата ще постигнете това, към което отдавна се стремите.

Понякога може да е трудно да се намери общ език с другите. Колегите не винаги ще одобряват решенията ви, свързани с работата. Вашите близки може да се изненадат, че се държите по различен начин от обикновено. Но няма да се стигне до конфликти, вие ще успеете да изгладите противоречията и да разсеете ситуацията. Краят на седмицата е подходящ за важни разговори и обсъждане на планове за бъдещето. Възможно е точно в този момент да се вземат решения, върху чието изпълнение да се съсредоточите в близко бъдеще.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Седмицата ще бъде по-лека, ако разчитате на собствените си сили. Грешка е да очаквате твърде много от другите. Можете да се справите с много неща сами, често бързо ще вземате правилните решения и ще намирате отговори на сложни въпроси, без никой да ви обърква.

Ще има шанс да научите нещо полезно или да получите информация, която ще ви помогне скоро да постигнете успех в работата си. Средата на седмицата предоставя шанс за укрепване на бизнес връзките и споразумение за сътрудничество с хора, които са способни на много. Опитайте се да прекарате това време възможно най-ползотворно.

От гледна точка на личните отношения втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна. Това е страхотен момент да срещнете някой, който ви е особено скъп. Възможни са романтични изненади и прояви на внимание, на които много ще се зарадвате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Опитайте се да проявите обичайното си благоразумие, да използвате здравия разум и да не се подвеждате от изкушенията, които може да са особено много тази седмица. Понякога сякаш искате да си загубите ума и да направите нещо глупаво. Добре е, ако хора, които отдавна са спечелили вашето доверие, ви предпазват от необмислени действия своевременно.

Струва си да положите усилия да направите най-доброто, на което сте способни, с всички неща, които поемате в момента. Не бива дори да приемате лекомислено тривиалните задачи. Запомнете - ако покажете най-добрата си страна, скоро ще получите предложения, които няма да искате да откажете.

Последните дни от седмицата ще са относително спокойни, ще дадат възможност за почивка и възстановяване. Някои Деви ще се фокусират върху семейни въпроси по това време и това ще бъде много полезно.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Страхотна седмица. Влиянието на положителните тенденции се забелязва във всички области на живота и единственото, което се иска от вас сега, е да се възползвате от ситуацията и да се опитате да постигнете целите си. Благодарение на подкрепата на звездите много неща стават по-лесно, отколкото сте очаквали. Понякога е достатъчно само да си пожелаете нещо – и вече сте на крачка от това да го сбъднете. Би било жалко да губите толкова хубаво време за дреболии, така че се съсредоточете върху най-важното.

Отношенията с другите се развиват хармонично. Лесно се намират нови приятели. Хората, с които преди сте поддържали само формални отношения, се държат толкова приветливо, че с удоволствие излизате извън обичайните граници. Възможно е началото на романтични истории. Те със сигурност ще ви дадат много положителни емоции.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не се паникьосвайте и не се разстройвайте, ако седмицата не започне добре. В първите й дни са възможни някои недоразумения, неприятни събития и досадни грешки. Но влиянието на положителните тенденции бързо ще нараства. Скоро всички проблеми ще останат в миналото, ще се появят нови поводи за радост и ще се отворят възможности, от които ще искате да се възползвате.

Възможни са интересни бизнес предложения, някои Скорпиони ще отворят нова страница в кариерата си. Бъдете готови да се учите бързо. Често опитът на другите ще е полезен. За щастие, те са готови да го споделят.

В началото на седмицата настроението често ще се променя, по-късно става добро и равномерно. В сряда започва период, подходящ за обсъждане на важни въпроси от всякакво естество и срещи с хора, които бихте искали да харесате.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на седмицата ще бъде благоприятно от делова гледна точка. Еднакво добре се справяте както със стари задачи, така и със съвсем нови. Ако имате нужда от помощници, можете лесно да ги намерите - мнозина са готови да ви подкрепят. Възможно е да започнете да си сътрудничите с хора, от които ще научите много. Връзка, която започва като чисто бизнес, може в крайна сметка да стане приятелска или романтична, ако решите.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции намалява и трябва да положите повече усилия, за да постигнете желания резултат. Важно е да не се отказвате от започнатото. Бъдете упорити - вероятно ще успеете. Опитайте се да се държите търпеливо и приятелски с близките си. Ще бъде възможно да се изгладят много недоразумения и да се избегнат конфликтни ситуации. Ще има шанс да възстановите някои стари връзки.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Възможни са напрегнати моменти в началото на седмицата. Не са изключени затруднения в работата. Решаването на някои професионални проблеми може да отнеме много повече време, отколкото сте очаквали. Смущаващо е, че споразуменията се нарушават по-често от обикновено, поради което трябва да промените плановете си и постигането на някои цели се отлага за неопределено време. Но с времето влиянието на положителните тенденции нараства.

Средата на седмицата е чудесно време за започване на сътрудничество и участие в някои съвместни проекти. Ще се разбирате добре с хората и ще намерите подход към много от тях. Вероятно ще имате съюзници, благодарение на които ще осъществите това, което отдавна сте планирали.

Последните дни от седмицата ще протичат особено добре. Ще усещате подкрепата на звездите, в много области на живота нещо ще се променя към по-добро. Вслушвайте се в интуицията си. Благодарение на нейните съвети ще разберете как да осъществите изпълнението на вашите съкровени желания.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Благоприятна седмица. Малко вероятно е да донесе трудности, но може да се появят много нови възможности. Вие сте решителни и готови да работите усилено. Често постоянството помага да се постигне това, което преди е изглеждало невъзможно.

Вашите успехи предизвикват уважение у другите. Скорошните съперници ще разберат, че е по-добре да си сътрудничат с вас, отколкото да се карат и да се състезават. Отношенията, които са напрегнати напоследък, ще се променят към по-добро. Най-вероятно дори няма да се налага да полагате специални усилия за това.

Понякога ще възникнат финансови затруднения. Запомнете - справянето с всякакви проблеми, свързани с пари, изисква повишено внимание. Стойте далеч от онези, които предлагат съмнителни сделки или се опитват да ви въвлекат в някакво приключение. Това време никак не е подходящо за поемане на рискове.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не очаквайте невъзможното. Ако гледате реално на нещата и се опитвате обективно да оцените силите си, няма да допуснете сериозни грешки и ще вземете правилните решения. Съветът рядко е полезен. Обикновено е по-добре да разчитате на собствения си здрав разум, отколкото на външен съвет.

Бизнес отношенията могат да бъдат трудни. Най-трудно ще е за Рибите, които работят с приятели или роднини. Не винаги е възможно да се разделят професионалните и личните интереси. Но ако не се вълнувате, сериозни конфликти няма да възникнат. По-добре е да отложите обсъждането на най-сериозните въпроси за втората половина на седмицата.

Ще получите неочаквана подкрепа от човек, който преди се е държал дистанцирано, сякаш почти не ви е забелязвал. Възможни са и някои неочаквани, но не по-малко приятни прояви на внимание.

2024 © Варна е

Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ да бъдат търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит, ще направят всичко, което са планирали, но ще отделят повече време от очакваното, КОЗИРОЗИТЕ ще успеят да се справят с много от проблемите, които ги тормозят напоследък и сравнително лесно ще си подредят нещата
Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)
674


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ако отдавна сте отлагали обсъждането на важни въпроси с близките, днес е подходящият момент за такъв разговор. Ще можете да намерите точните думи, да останете деликатни и в същото време правилно да предадете мислите си. Вашите идеи ще бъдат разбрани от членовете на семейството. Има вероятност да се появят нови планове, които ще бъдат интересни за всички. 

Повечето Овни ще бъдат склонни към прахосничество, така че трябва да наблюдавате финансите си особено внимателно. Ако все пак трябва да закупите нещо голямо, не вземайте решението сами, консултирайте се с тези, на които имате доверие.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не си губете времето. Най-успешна ще бъде първата половина на деня. Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и ще ви тласнат към правилните мисли. Много Телци ще могат да се справят с трудни задачи, които някога са отлагали за по-късно и не са успели да свършат. Има голяма вероятност за появата на съюзници, заинтересовани от успеха на общата кауза.

По-късно ще се намеси суетата. Безпокойството е неизбежно, тъй като плановете ви ще трябва да се променят в движение. Опитайте се да запазите спокойствие и да се придържате към приоритетите си. Тогава всичко ще се нареди добре и ще постигнете това, което сте намислили.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

На сутринта очаквайте добри новини. Те ще повдигнат настроението ви и ще ви дадат енергия за постижения. Ще можете да се занимавате с нещо, което отдавна ви е интересно. Дори необичайни задачи ще са по силите ви, ще се справите добре и бързо ще постигнете успех. Придобитите знания определено ще ви бъдат полезни скоро.

Някои Близнаци ще искат да се разсеят, да се отпуснат и да си починат следобед. Не планирайте важни задачи за вечерта. Добре ще е да се срещнете с приятели или да поговорите задушевно с любимия човек. Ще получите одобрение и подкрепа.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ентусиазмът, постоянството и решителността ще ви позволят да се справите с най-трудните задачи. Затова днес е добър ден за реализиране на смели планове. Евентуалните пречки няма да ви спрат, вие ще постигнете целта си, дори ако трябва да започнете отначало няколко пъти. В спорни случаи се вслушвайте в интуицията си, това ще ви помогне да разрешите редица проблеми.

Семейните Раци ще успеят да се справят с дългогодишни проблеми, които са тормозили всички близки. Вечерта е подходяща за откровени разговори. Можете да обсъждате спорни теми, няма да възникнат разногласия и лесно ще се постигне взаимно разбиране.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Чудесен ден за обсъждане на спорни въпроси с близките. Ще бъде възможно да се разрешат дългогодишни конфликти, да се намери общ език и да се разработи общ план за действие, който да отговаря на претенциите на всички. Вероятна е успешна комбинация от обстоятелства, която ще изиграе роля за прекратяване на разногласията. Някои Лъвове ще могат да получат подкрепа от неочаквани страни.

Много е важно да отделите време за почивка. Няма да е лошо да промените обкръжението си, да отидете на кратко пътуване или дори просто да отидете на разходка на ново място. Романтичната среща ще ви достави ярки впечатления.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и това няма да изисква ни най-малко усилия. Лесно и бързо ще се справите с всички планирани задачи. Добър ден да подредите нещата, да се отървете от ненужното и да въведете порядък. Някои Деви трябва да се заемат с нещо, с което не са се занимавали дълго време - днес ще успеят да изпълнят тази задача.

Има вероятност да получите добри новини. Това може да е информация за важен за вас човек, с когото не сте общували дълго време. Може да има изгодни оферти, които ще ви заинтересуват. Ако ги приемете, няма да съжалявате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да не се фокусирате върху дребните неща и не приемайте всичко прекалено на сериозно. В противен случай ще се тревожите повече от всякога. Възможни са срещи с необичайни хора. Някои познати ще ви направят много ярко впечатление. Много Везни ще искат радикално да променят плановете си. Но не трябва да вземате прибързани решения, по-добре е първо да обмислите всичко.

Рутинните задачи ще бъдат лесни, но новите може да ви създадат трудности. Не се колебайте да помолите близките си за помощ - те ще се радват да ви помогнат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Много дребни задачи ще изискват вашето внимание рано сутринта. Поради това ще бъде трудно да се съсредоточите върху основното. Но не се обезсърчавайте, ще се справите с всичко планирано, нищо няма да убегне от погледа ви, просто ще трябва да отделите малко повече време. Добър момент да се посъветвате със стари приятели или по-възрастни роднини. Разговорът ще ви доведе до правилните мисли.

Следобед повечето Скорпиони ще могат да отделят време за онези дейности, които отдавна ги интересуват. Вечерта е идеална за романтична среща. Новите запознанства също ще бъдат успешни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще бъдете добри в насърчаването и вдъхновяването на други хора. Това е подходящият момент за създаване на полезни контакти, укрепване на съществуващи връзки и възстановяване на прекъснати. Добър ден за важни разговори с любими хора. Ще успеете да изясните всички недоразумения и да разрешите възникнали конфликти.

Някои Стрелци ще искат да покажат своите таланти и определено ще имат такава възможност. Ще трябва обаче да отделите време и за обичайните си домакински задължения. Не се стремете да правите всичко перфектно, но не отлагайте всичко за по-късно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще успеете да се справите с много проблеми, които ви тормозят от дълго време. Ще бъде лесно да се справите с объркващи ситуации и да подредите всичко. Огледайте се внимателно, вашите наблюдения вероятно ще бъдат полезни и ще ви наведат на важни мисли. Ще си направите правилните изводи и ще вземете правилните решения.

Вечерта е идеална за общуване, дори и със скорошни познати. Повечето Козирози ще са особено очарователни, което ще им помогне да спечелят симпатиите на околните и да направят добро впечатление.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Бъдете търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит. Ще направите всичко, което сте планирали, но ще отделите повече време от очакваното. Но ще бъдете добри в помощта към другите. Можете лесно да видите същността на проблема, ще можете да дадете полезни съвети или да разберете трудна ситуация по-бързо от другите.

Семейните Водолеи ще получат приятна изненада от любимия човек. Близките приятели също със сигурност ще ви зарадват, ще ви предложат нещо интересно или ще ви подарят нещо, за което отдавна сте мечтали. Вечерта ще имате възможност да възстановите стари връзки и си струва да се възползвате от нея.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Предстои ви забързан и напрегнат ден. Много неща ще трябва да се променят и не всички дейности ще бъдат приятни. Няма нужда да губите време в мислене и разсъждения, започнете задачите възможно най-бързо. В процеса ще откриете, че дори това, което изглежда трудно, можете да го направите. 

Не пропускайте да отделите малко време за почивка вечерта. Много Риби трябва да поканят близки приятели на гости и да организират малък празник - ще мине добре и ще повдигне настроението на всички. Има вероятност да получите добри новини от роднини. Атмосферата в семейството ще бъде спокойна и радостна.

2024 © Варна е