Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 11-17 септември

Козирозите по-добре е да не отлагат важните задачи твърде дълго - началото на седмицата е идеално за тях, за Рибите ще се открият възможности за укрепване на съществуващи бизнес отношения и създаване на нови връзки
Хороскоп за седмицата 11-17 септември
7971

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на седмицата ще бъде благоприятно за общуване. Ще ви бъде лесно да се разбирате с голямо разнообразие от хора. Мнозина ще бъдат приятно изненадани от способността ви да изглаждате недоразуменията и да помирявате враждуващите. Това е добър момент за възстановяване на старите връзки. Вероятни са промени към по-добро в отношения, които преди са били напрегнати. Също така ще бъде подходящо време за работа. Обичайните задачи няма да изискват усилия. Но можете да постигнете успех в нещо ново, ако покажете постоянство.

През втората половина на седмицата трябва да сте по-внимателни в работата. По това време е по-добре да избягвате ненужни рискове - не залагайте твърде много, въздържайте се от съмнителни сделки или участие в каквито и да било приключения. Вкъщи ще има повече грижи от обикновено. Не винаги можете да разчитате на подкрепата на близките си, но сериозни конфликти няма да възникнат.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на седмицата ще бъде натоварено. По това време ще има особено много неща за вършене и няма да стане веднага ясно с какво трябва да се заемете незабавно и какво може да почака. Опитайте се да разчитате на собствените си сили - дори доверените съюзници не винаги ще могат да ви подкрепят. Възможни са професионални разногласия и спорове с колеги и ръководство. Малко по-късно всички ще признаят, че сте прави, но преди това ще трябва да преминете през няколко напрегнати моменти.

През втората половина на седмицата ще се появят много страхотни идеи. Ще гледате на много неща по по-различен начин от другите, ще намирате някои нестандартни решения, благодарение на които бързо ще постигнете целта си. Това време е подходящо и за научаване на нови неща - ще схващате всичко в движение. Ще бъде осезаемо влиянието на положителните тенденции в областта на личните отношения. Ще се радвате да прекарвате време с любимите си хора, а те с готовност ще откликнат на всяко ваше предложение.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

В началото на седмицата няма да е лесно да се настроите на делова вълна. Освен това много Близнаци могат неправилно да оценят ситуацията и да си създават илюзии. Наблизо ще има хора, които са готови да споделят важна информация, да дадат добър съвет или да споделят своя опит. Ако се обърнете към тях в момент на съмнение, няма да съжалявате. Възможни са непланирани разходи. Най-вероятно те ще бъдат свързани с нарастващите нужди на семейството ви или желанието ви да зарадвате близките си.

Втората половина на седмицата ще прекарате много ползотворно. Това е чудесен момент за започване на нови неща, включително мащабни и сложни. Ще бъдете внимателни, няма да пренебрегвате нищо и няма да прибързвате с решенията. Вкъщи може да има повече грижи от обикновено, но ви очакват приятни изненади. Вероятни са промени към по-добро в романтичните отношения. Ще започнете да разбирате любимия човек много по-добре и ще разберете собствените си чувства.


РАК (22 юни - 22 юли)

Очаква ви ярка и натоварена седмица. Тя е идеална за поемане на инициатива в работата. Ще има шанс да постигнете забележими професионални успехи. Мнозина ще обърнат внимание на тях и скоро ще получите интересни предложения. Може да има повече работа от планираното. Някои Раци ще трябва да работят извънредно. Едва ли обаче ще се оплаквате, а работата ви ще бъде платена много щедро.

Възможни са неочаквани посещения и срещи с хора, които много ви липсват напоследък. Това е подходящият момент да възстановите стари бизнес връзки и да си припомните тези, с които някога сте работили заедно. Ще ви бъде лесно да намерите общ език с много хора, понякога ще разбирате идеално дори нови познати.

Седмицата е подходяща и за подготовка на важни документи и решаване на сложни организационни въпроси. Няма да има неприятни изненади или неочаквани забавяния.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Постоянството и издръжливостта ще ви бъдат много полезни тази седмица. Не всичко ще бъде лесно, ще трябва да преодолявате препятствия по пътя към целта си. Но те няма да ви накарат да се спрете и да се откажете. Не е нужно да се справяте сами с трудностите. Бързо ще намерите съюзници, дори хора, от които не сте очаквали подобно нещо, ще предложат помощ. Отношенията, които преди са имали изключително бизнес характер, ще станат по-топли и по-непринудени. Възможен е и романтичен интерес.

Ще присъствате на многолюдни събития по-често от обикновено. Често ще бъдете център на внимание. Моментът е подходящ да поговорите за вашите идеи и планове. Те ще заинтересуват много хора, включително много влиятелни. Ако имате нужда от подкрепа, включително финансова, ще има шанс да я получите.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не са изключени напрегнати моменти в началото на седмицата, но влиянието на положителните тенденции бързо ще се засили. Ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите, ще определите правилно приоритетите си и няма да губите много време за дреболии. Първата половина на седмицата ще бъде благоприятна за общуване. Способността да се разбирате с различни хора и да намерите подход към всеки ще ви помогне в работата. Ще се появят нови съюзници и на тях може да се вярва, че ще разрешат много проблеми.

През втората половина на седмицата ще се съсредоточите върху решаването на онези трудни въпроси, към които преди не сте се осмелявали да погледнете. Деловите преговори ще бъдат успешни и е възможно да ви бъде предложена нова работа или сътрудничество при много изгодни условия. Периодът ще е благоприятен за командировки и начало на сътрудничество с партньори от други градове и държави.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Вероятно ще искате да поемете инициативата в работата и да започнете изпълнението на нови задачи. Моментът за това сега е благоприятен - звездите ще бъдат на ваша страна, благодарение на тяхната подкрепа бързо ще постигнете успех. Трябва обаче да бъдете търпеливи, защото събитията може да се развият малко по-бавно, отколкото бихте искали. Понякога ще възникнат забавяния поради мудността на вашите съюзници, но много по-често това ще бъде просто въпрос на нещастни обстоятелства. Във всеки случай няма място за безпокойство - ще имате време да направите всичко необходимо.

Въпреки че ще имате много грижи, все пак ще имате време за почивка и развлечения. Седмицата е подходяща за срещи с приятели, импровизирани партита, домашни празници, поводи за които със сигурност ще се намерят. Много Везни ги очакват интересни запознанства, срещи с необичайни, дори изключителни хора. Ще можете бързо да се сприятелите с някои от тях.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Опитайте се да се отнасяте особено сериозно към всички задачи в началото на седмицата. Всякакви прояви на лекомислие по това време са изключително нежелателни и могат да доведат до сериозни проблеми. По финансовите въпроси трябва да бъдете внимателни, по-добре е да не бързате с покупки и сделки. Но в личния ви живот влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Както и да се развият обстоятелствата, вашите близки ще бъдат на ваша страна и можете да разчитате на техните съвети. За много Скорпиони това време обещава приятни запознанства.

Втората половина на седмицата ще бъде съвсем различна. Ще бъде ползотворна и подходяща за инициативност в работата. Ако се заемете с нещо ново, бързо ще постигнете първите си успехи. Вероятни са промени към по-добро в професионалната сфера. Ще успеете да укрепите позициите си и да обезоръжите недоброжелателите си. Това време е подходящо и за пътуване.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще трябва да се направят много неща, но няма веднага да стане ясно какво трябва да се реши първо. Няма да е лесно да избегнете суетенето и объркването, а околните много по-често от обикновено ще се опитват да ви подведат или объркат. Бъдете особено внимателни с нови познати, които ще се опитат да ви въвлекат в някакви бизнес проекти, обещаващи бързи печалби.

Стрелците, чиято работа включва документация и изисква чести контакти с представители на държавни организации, могат да постигнат забележим професионален успех. Но седмицата ще бъде благоприятен период и за всички останали. Ако не се объркате и поемете инициативата навреме, ще можете да укрепите позицията си, да спечелите добри пари и да намерите надеждни съюзници.

Що се отнася до личните отношения и семейните планове, по-добре не прибързвайте с решенията. Ще ви отнеме известно време, за да подредите чувствата си и да разберете какво наистина искате.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

По-добре е да не отлагате важните задачи твърде дълго - началото на седмицата е идеално за тях. Що се отнася до парите, ще проявите завидна съобразителност. Благодарение на нея доходите ви могат да се увеличат значително. Това време ще бъде успешно и за делови преговори. Лесно ще се разбирате както с дългогодишни съюзници, така и с нови партньори и те ще подкрепят много от идеите ви. Въпреки че ще има много задачи, които изискват внимание, ще намерите време за почивка и общуване с любимите хора. Възможно е да се появи ново хоби, което ще ви достави много ярки емоции.

През втората половина на седмицата влиянието на положителните тенденции леко ще намалее. Вероятни са забавяния в работата и е възможно нарушаване на стари споразумения. Въпреки това ще останете оптимисти и ще постъпите правилно - промените към по-добро няма да ви накарат да чакате. Струва си да бъдете внимателни в контактите си. Съмнителните личности може да бъдат привлечени от вас като магнит. Не им се доверявайте.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на седмицата обещава забележим напредък в работата, възможен е дори истински пробив. Вашата способност да се разбирате с хората и да печелите благоволението им ще играе важна роля тук. Лесно ще се сприятелите с нови познати и ще намерите нови съюзници. А тези, с които преди това е било трудно да се разбирате, сами ще поемат инициативата в комуникацията и ще се опитат да изгладят недоразуменията. Вие не само ще се справите блестящо със собствените си дела, но и ще помогнете на тези, които се намират в трудни ситуации и няма да останете безразлични към проблемите на другите.

Втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна за нови начала. Ще бъдете креативни във всичко, което предприемете - това ще ви позволи бързо да постигнете успех там, където другите изобщо не са успели. Времето е подходящо за семейни събития и срещи с роднини. Няма да има проблеми в отношенията с приятели или любими хора.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Трябва да побързате - началото на седмицата ще бъде благоприятно, подходящо за решаване на много сложни проблеми. Благодарение на съветите на интуицията ви, няма да правите грешки, когато другите ще са се объркали и ще са направили глупави неща. Хората, които приемат съвета ви, ще ви бъдат много благодарни по-късно. Ще има възможност за укрепване на съществуващи бизнес отношения и създаване на нови връзки. По това време някои Риби ще получат знания и ще научат нещо ново, което скоро ще им бъде полезно в работата.

През втората половина на седмицата ще става по-трудно да се разбирате с околните, по-често ще оставате неразбрани. Дългогодишните семейни разногласия могат да ескалират и ще трябва да се положат усилия, за да се уреди всичко. Опитайте се да бъдете особено търпеливи с по-възрастните близки. Приятелите ще ви подкрепят във всичко и няма да пропуснат възможността да подобрят настроението ви.

2023 © Варна е

Хороскоп за сряда, 17 април 2024 г. (Всички зодии)

За ТЕЛЦИТЕ има малка вероятност за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще им помогнат да избегнат неприятностите, РАЦИТЕ да вземат решения въз основа на собствения си опит, да не се вслушват много в съветите на околните, най-вероятно собственото им мнение ще бъде най-правилното
Хороскоп за сряда, 17 април 2024 г. (Всички зодии)
608


ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да действате според плана, тогава ще постигнете много и ще поставите основата за бъдещи постижения. Дори трудните работни задачи ще бъдат напълно разрешими. Взаимодействието с колегите ще бъде успешно и ще помогне на общата кауза. Много Овни ще открият в себе си особена артистичност, благодарение на която ще се разкрият по неочакван начин. Има вероятност бизнес отношенията да прераснат в романтични.

Целият ден е благоприятен за задушевни разговори с любимия човек, обсъждане на общи планове за бъдещето. Ако решите да прекарате вечерта извън дома, ще получите много ярки впечатления.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Започнете деня с обсъждане на идеи и планове. Дори ако вашата гледна точка не бъде приета веднага, вие ще можете да намерите аргументи, за да убедите всички, че сте прави. Има малък шанс за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще ви помогнат да избегнете неприятностите. За Телците, които ще подпишат важни документи, е по-добре да направят това възможно най-рано, след това ще има много спешни въпроси.

Вечерта се опитайте да не оставате до късно на работа и прекарайте време със семейството си. Ще имате нужда от грижи и подкрепа от близките.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

В началото на деня трябва да се заемете със стари несвършени задачи, в противен случай те ще напомнят за себе си дълго време. Възможно е да се чувствате притеснени поради неизпълнени задължения и прекомерно натоварване. Не изпадайте в паника. След като успеете да се успокоите, ще разберете, че всъщност всичко е много добре. Ако можете да се съберете, ще се справите успешно с всичко.

Много скоро ще стане забележимо по-лесно. Изпитаните във времето колеги ще се радват да ви подкрепят. Вечер в компанията на близки приятели или любим човек ще бъде успешен завършек на натоварения ден.


РАК (22 юни - 22 юли)

Вземайте решения въз основа на собствения си опит, не се вслушвайте много в съветите на колегите си. Най-вероятно вашето мнение ще бъде най-правилното. Малките неприятности могат да нарушат рутината ви, така че използвайте способността си да превключвате бързо. Но онези Раци, които отиват в командировка, ще имат късмет във всеки смисъл.

Преразгледайте приятелствата си. Може да е време да прекратите връзка, която вече не ви носи никаква полза или удоволствие. Вечерта е благоприятна за сериозни разговори със семейството и правене на планове за бъдещето.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Днес не трябва да обръщате внимание на предчувствията. Най-вероятно те ще се окажат неверни. Ще сте склонни да се тревожите повече от обикновено, но това скоро ще отмине. Работният процес няма да се получи точно както сте очаквали. Вашата активност и решителност обаче ще ви помогнат да се справите бързо и ефективно с важни задачи.

Следобед ще станете по-авторитетни и уверени в себе си. Ето защо можете лесно да се справите както с бизнес въпроси, така и с лични проблеми, ако възникнат такива. 


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Фокусирайте се върху рутинни задачи, които изискват стандартен подход. Ще бъде малко трудно да запазите емоционална стабилност сутринта. Колегите ще са неохотни за контакти и не винаги стриктно ще изпълняват обещанията си. Опитайте се да избягвате спонтанните покупки, има опасност от ненужни разходи.

Вечерта настроението ви ще се подобри, всички проблеми ще се окажат незначителни и лесно разрешими. Ще дойде подходящият момент да поканите любимия човек някъде. Девите, които търсят нови запознанства, също не трябва да седят вкъщи, а да се възползват от възможността да се запознаят с нови хора.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

На сутринта няма да е лесно да намерите общ език с другите. Затова си струва да обърнете максимално внимание на онези задачи, които пряко засягат вашия професионализъм и репутация. Вероятни са недоразумения в разговорите с бизнес партньори, така че онези Везни, които се занимават с бизнес, трябва да отложат важните разговори за по-късна дата. 

Най-добре е да прекарате вечерта с любими хора, ще бъде приятно и спокойно. Можете да вършите домакинските задължения заедно, това няма да е скучно и уморително, напротив, ще ви сближи още повече.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вашите лидерски умения ще бъдат на висота, така че е време да се включите активно в бизнеса. Ще получите заслужена похвала и подкрепа от ръководството. Ще бъде възможно да се разрешат много сложни въпроси, които преди това бяха постоянно отлагани за по-късно. Скорпионите, които планират сделки с недвижими имоти, ще имат късмет да намерят много изгоден вариант. 

В личния живот ви очаква емоционален подем. Тези, които са във връзка дълго време и стабилно, ще достигнат ново ниво на емоционална близост. Тези, чиято романтична история тепърва започва, ще имат късмета да намерят още повече допирни точки един с друг.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Работният ден ще бъде успешен, ще спечелите насърчение от началството. Ще бъдете добри в разрешаването на сложни и объркващи въпроси. Колегите и ръководството ще могат да ви дадат добри идеи, но резултатът ще зависи от вас. Благоприятен момент за преговори, но е за предпочитане те да се водят на ваша територия.

Вечерта е по-добре да не започвате нищо сериозно и да не отделяте твърде много време на домакинските задължения. Оптималното решение би било добра почивка в компанията на членове на семейството или близки приятели.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще имате нужда от максимално внимание и предпазливост. Нищо драстично няма да се случи, но здравият разум и предпазливостта няма да навредят. Внимателно обмислете всички оферти, които ще ви бъдат отправени, имайте предвид вашите интереси и едва тогава вземете окончателното решение. Доверените хора ще ви кажат как е най-добре да постъпите. 

За Козирозите, които планират големи покупки или парични депозити, е по-добре отново да изчислят всичко и да обърнат внимание на възможните капани. Близките ви във всеки случай ще ви подкрепят, но на новите познати не бива да се доверявате безусловно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате склонност към поемане на много задачи и често ще се разсейвате. Това може да няма добър ефект върху резултатите от работата ви, така че трябва да се опитате да се съсредоточите върху основното. Завършете незавършените задачи, съгласете се да отложите крайните срокове за онези от тях, с които просто нямате време да се справите. Избягвайте публичното говорене и преговорите, за тях ще дойде по-подходящ момент.

За семейните Водолеи е важно да отделят време на любимите хора. Ще е възможно да заздравите връзката помежду си, както и да преминете от работен режим към по-спокоен и отпускащ.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Сутринта ще се получи суетене, често ще се разсейвате за дребни неща от колеги и роднини. Затова отложете най-трудните задачи за няколко часа, намалете комуникацията до минимум и се заемете с прости рутинни проблеми. Много скоро ще можете да се настроите на работеща вълна и тогава всичко ще върви доста добре. Рибите, които ще подписват важни документи, трябва да проверяват отново данните, за да не допуснат случайни грешки.

Вечерта е благоприятна за общуване с роднини, приятели или нови познати. Можете да отидете на гости, да останете у дома или да посетите мащабно събитие, във всеки случай ще останете доволни.

2024 © Варна е