Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 12 - 18 декември

Водолеите ще имат финансови емоции, а Стрелците трябва да бъдат сериозни
Хороскоп за седмицата 12 - 18 декември
41

 

ОВЕН

Искате да действате решително, да поемете инициативата в бизнеса, да поемете решението на всички проблеми наведнъж. Ще има много необичайни идеи, които искате да приложите веднага. Важно е обаче да не бързате. Само добре обмислени действия ще помогнат за постигане на успех. Ще отнеме известно време, за да разберете ситуацията, да претеглите плюсовете и минусите. Не се поддавайте на натиск отвън, не следвайте всички съвети, които другите ще дадат. Но се опитайте да слушате особено внимателно подканите на собствената си интуиция.

Невинаги ще е лесно да се разбирате с другите, вероятни са напрегнати моменти през първата половина на седмицата. Опитайте се да не се намесвате в делата на други хора, където не е необходимо, и бъдете възможно най-деликатни с тези, които са ви скъпи.

Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова по-трудно ще ви бъде да се съсредоточите върху бизнеса. Да, и ще има все повече причини да се разсейвате. Вероятни са приятни пътувания, интересни събития. Ще има възможност да се видите със стари приятели, ще си прекарате страхотно заедно.

 

ТЕЛЕЦ

Запазването на спокойствие ще бъде по-трудно от обикновено. Тази седмица ще сте особено чувствителни. Всеки малък инцидент може да изглежда сериозен, а необмислените думи на някого понякога ще наранят болезнено. Това ще бъде особено забележимо в първите дни на седмицата. Опитайте се да не вземате сериозни решения в този момент - това се отнася за работата, личните отношения и други области на живота. Дайте си малко време: скоро много ще си дойде на мястото, съмненията ще останат в миналото, те ще бъдат заменени от сигурност.

Отношенията с парите също няма да са лесни: или ще бъдете крайно несериозни и разточителни, или, напротив, прекалено икономични. Тук също е по-добре да не бързате. Също така ще бъде полезно да се консултирате с хора, на чийто опит се доверявате. Трябва да внимавате, ако някой ви обещае планини от злато. Определено ще имате възможност да спечелите пари, но в началото ще получавате малки суми и те няма да паднат от небето - ще трябва да работите.

 

БЛИЗНАЦИ

През първата половина на седмицата особено често ще ви се налага да се виждате, да присъствате на някои мимолетни събития - дори по-често, отколкото бихте искали. Опитайте се да не преуморявате. Понякога ще бъде достатъчно да останете насаме със себе си за много кратко време, така че силите ви да се върнат и настроението ви да се подобри.

Втората половина на седмицата ще бъде особено натоварена. Възможно е да се наложи да се върнете към задачите, които сте смятали за решени. Опитайте се да действате в удобен ритъм, не позволявайте на другите да ви пришпорват.

Много въпроси, свързани с работата ви, ще бъдат обсъдени в неформална обстановка. Ще можете да намерите правилния тон, лесен за разговор с хора, чиято подкрепа искате да привлечете. Възможно е да получите предложения за сътрудничество. Не можете да бързате с отговора: спокойно го обмислете, те ще ви чакат.

Тази седмица няма да донесе проблеми в личните отношения. Разбирането с любимите хора ще ви бъде още по-лесно от преди, а общуването с нови познати ще бъде приятно.

 

РАК

Настройте се философски, опитайте се да бъдете спокойни за всичко, което ще донесе това време. Не се поддавайте на провокации, не позволявайте на другите да ви извадят от равновесие. Ще бъдете особено податливи на чувствата на другите хора, можете да "заразите" чужда тревожност, раздразнителност или мнителност. Ще отнеме време, за да подредите мислите, чувствата и желанията си. Много благоприятна седмица ще бъде за творчески занимания, както и за изучаване на хуманитарни науки. Можете да намерите отговори на въпроси, които ви вълнуват напоследък, да научите нещо ново не само за другите, но и за себе си.

Обърнете внимание на здравето си, сега то е особено важно. Планирайте дните си така, че да имате възможност да се отпуснете, разходете се малко. Липсата на сън може да навреди на вашето благосъстояние. Опитайте се да не посвещавате вечерите на трудни и досадни въпроси, да не водите неприятни разговори следобед.

 

ЛЪВ

Тази седмица вие и околните ще се възползвате от вашите дипломатически таланти. Вие сте този, който ще помогне да се постигне споразумение с онези, които преди не са намерили общ език, умело да разрешават конфликти и да намират влиятелни съюзници. Интуицията ще ви подскаже каква информация трябва да споделите с другите и какво е по-добре да запазите в тайна за момента.

Ще има възможност да придобиете много полезни умения. Мигновено ще запомните всичко, което може да ви бъде полезно в работата, ще анализирате чуждия опит и ще направите правилните изводи от него. Всичко това ще помогне до края на седмицата да вземете правилните решения, които ще се отнасят до бизнеса, бизнеса, финансите.

За най-близките хора вашето внимание и грижи ще са особено важни тази седмица. Ако сте обещали да помогнете на някого, опитайте се да удържите на думата си, не нарушавайте споразуменията. Така ще избегнете недоволството и напрегнатите моменти в общуването.

 

ДЕВА

Тази седмица ще се развие много добре, ако решите да се откажете от обичайния метод на действие, да нарушите обичайния ход на събитията. Експериментирайте, търсете нови пътища към целта. Късметът ще съпътства смелите ви начинания. Ще бъде полезно да поемете инициатива както в работата, така и в личните отношения. Ще се изненадате колко много хора ще бъдат готови да отговорят на вашите предложения, да подкрепят необичайни идеи и да се срещнат наполовина в нещо.

Вероятни са срещи, които ще играят важна роля в живота ви. Ще се изненадате колко добре ви разбират новите познати. Често ще бъде по-лесно да се разберете с тях, отколкото с най-близките хора. Може би началото на романтична връзка. Те ще се развиват бързо и много скоро ще дойде време да поговорим за общо бъдеще.

Учете, използвайте всяка възможност за получаване на информация. Всичко, което научите тази седмица, определено ще ви бъде от полза. Опитът на познатите ще ви бъде полезен; не се колебайте да задавате въпроси.

 

ВЕЗНИ

Началото на седмицата ще бъде измамно лесно. Ще изглежда, че сте буквално на няколко крачки от успеха и важни цели могат да бъдат постигнати, без да полагате усилия. Но не всичко ще е толкова розово. Ще избегнете излъгани надежди и разочарования, ако сте в делово настроение, ако сте готови да работите усилено, за да постигнете целта си. Трябва да сте внимателни в общуването си. Мнозина ще се опитат да спечелят вашето доверие и симпатии, но не всеки ще го направи с най-добри намерения. Затова не бързайте да споделяте тайни, да се съгласявате със съмнителни предложения или да подкрепяте идеи, които не вдъхват доверие.

Втората половина на седмицата ще е по-различна – по-спокойна и проста. Ще разберете върху какво да се съсредоточите сега и какво може да бъде отложено. За много Везни личните отношения и общуването с близките ще бъдат особено важни в този момент. Ще бъде възможно да се постигне взаимно разбиране, да се получи емоционална подкрепа, одобрение, което преди е липсвало. Ще се почувствате много по-спокойни и по-уверени.

 

СКОРПИОН

Седмицата обещава промени към по-добро в деловата сфера. Това е подходящият момент да поемете инициатива в работата, да се заемете с изцяло нов бизнес. Ще имате шанс да завършите успешно дела, които преди са изглеждали почти безнадеждни. Запомнете: да действате сами изобщо не е необходимо, защото наблизо има хора, които са готови да подкрепят вашите идеи, да помогнат в изпълнението на вашите планове. Общите грижи ще ви сближат много и със сигурност ще се сприятелите с тези, с които преди сте поддържали чисто формални отношения.

Уверете се, че всичките ви документи са изрядни. Това е особено важно за Скорпионите, които планират пътувания: има риск да бъдат разглезени поради малка грешка. Тези, които кандидатстват в държавни организации, трябва да имат предвид, че разрешаването на всякакви въпроси може да се забави, така че е по-добре да не отлагате до последния момент.

Ще зарадва общуването със стари приятели, близки хора и тези, които ви познават добре. Вероятно ще има изненади, неочаквани подаръци и предложения, на които с радост ще се съгласите.

 

СТРЕЛЕЦ

Бъди сериозен. Това е, което ще ви позволи да успеете, да се справите с трудностите, които могат да възникнат. Не винаги ще имате желание сами да вземате решения и да носите отговорност за последствията от тях, но ситуацията ще изисква точно това. Опитът и интуицията ще ви помогнат: няма да правите сериозни грешки и ще забележите малки грешки навреме.

Ако се съсредоточите върху работата, не само ще се справите с решаването на конкретни задачи, но и ще постигнете определено кариерно израстване. Интересни възможности могат да се появят за тези, които наскоро са обмисляли да сменят сферата на дейност, опитвайки се в нещо ново.

И Стрелците, за които личните отношения са особено важни, ще поемат инициативата навреме. Това ще сложи край на разногласията и недоразуменията, поредицата от дребни кавги, които разстройват всички.

 

КОЗИРОГ

Изведнъж нещо, което преди ви е изглеждало напълно ясно, ще се окаже сложно и объркващо. Ето защо в първите дни на седмицата ще има особено много вълнения и тревоги. Може да се разстрои, че вашите преживявания не винаги са ясни на близките. За съжаление през първата половина на седмицата едва ли ще можете да говорите откровено и спокойно за всичко. Но малко по-късно ще дойде подходящият момент и ще почувствате, че връзката се подобрява.

Средата на седмицата ще донесе отговори на някои сериозни въпроси, свързани с работата и професионалните ви планове. Възможно е да ви бъде предложено сътрудничество от хора, чиято дейност преди е предизвикала интереса ви. Важно е да сте сигурни, че ви се предлагат наистина изгодни условия. Не вярвайте на всички обещания и разчитайте на първото впечатление.

Краят на седмицата е време за едни извънредни новини, вдъхновяващи новини. Благодарение на тях настроението ви ще се подобри, ще почувствате прилив на сили, ще разберете, че сте готови да вземете важни решения, да промените нещо в живота си.

 

ВОДОЛЕЙ

Ще бъде хубаво, ако тази седмица наблегнете на решаването на финансови въпроси. Тук няма да има трудности, но ще има шанс за сключване на успешни сделки, намиране на нов източник на доходи и изгодни сделки. Ако напоследък обмисляте да си намерите нова работа, има някои стъпки, които можете да предприемете сега. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Водолеите, които се стремят да получават по-големи възнаграждения за работата си, а не към тези, които се интересуват от нови отговорности, социално признание или себереализация.

Ще имате повече енергия от обикновено, така че дори при много големи натоварвания не можете да се страхувате от преумора. Все пак се опитайте да намерите време за почивка, в противен случай рискувате да „изгорите“ или скоро да се разболеете. И не забравяйте да обърнете внимание на незадължителни, но приятни и вдъхновяващи неща, като вашето хоби.

Не пропускайте възможността да посетите някои интересни събития, посетете места, където можете да създадете нови запознанства. Възможно е тази седмица да срещнете за първи път хора, които скоро ще ви станат истински приятели.

 

РИБИ

В началото на седмицата ще има за какво да мислите. Това е времето, когато ще бъдете заети с въпроси, които не представляват особен интерес за другите. Следователно едва ли някой ще помогне да се намерят отговори. Но ще се оправите сами, дори и да не е веднага. Знанието, придобито преди много време, може да бъде неочаквано полезно. Идеи, които не могат да бъдат реализирани преди, също ще бъдат полезни. Сега отново ще се върнете към тях - и скоро ще осъществите плана си, макар и не съвсем по начина, по който сте планирали преди.

Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова повече приятни изненади и добри новини, както и нови възможности. На мястото на съмненията, които ви завладяват преди, ще дойде увереността. Ще разберете как да действате, ще решите приоритетите. Ще стане значително по-лесно да общувате с хора, които не сте разбирали преди. Ако напоследък не сте се разбирали с някого, когото познавате, сега ще бъде възможно спокойно да се съгласите за всичко, да оставите разногласията и оплакванията в миналото.

2022 © Варна е

Хороскоп за сряда 31 май 2023 г. (Всички зодии)

Телците е добре днес да не вземат важни решения, особено ако са свързани с работа или бизнес, Скорпионите ще се порадват на много интересни разговори
Хороскоп за сряда 31 май 2023 г. (Всички зодии)
329

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Всяка ваша дума и действие днес ще привлекат особено много внимание. Ще бъдете забелязани дори от хора, които преди това са били напълно потопени в собствените си дела и са се интересували малко от това, което се случва наоколо. Общуването с тях ще бъде полезно - ще научите нещо важно, ще получите разумен съвет.

Вероятни са промени към по-добро както в бизнеса, така и в личните отношения. Околните с готовност ще бъдат насреща, ще отговорят на офертите и няма да откажат на молбите ви. Денят е много подходящ за разговори за бъдещето, обсъждане на общи планове.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Сутринта е по-добре да не вземате важни решения, особено ако са свързани с работа или бизнес. Ще ви бъде трудно да оцените правилно ситуацията. Дори Телците, които се отличават с рядко благоразумие и завиден самоконтрол, по това време могат да се поддадат на мимолетен импулс, за който по-късно ще съжаляват.

След обяд ще започне по-благоприятен период, успешен в много отношения. В деловата сфера ще се открият нови възможности, ще имате шанс да затвърдите позицията си и дори да се изкачите по кариерната стълбица. Вечерта е подходяща за романтична среща, която ще бъде специална.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Съсредоточете се върху полезни неща, дори и да не са най-важните и спешни. Именно те днес ще ви помогнат да не се поддавате на мимолетни импулси, да поддържате добро настроение през целия ден. Вероятен е академичен успех. Разбирането на нещо ново няма да е трудно - благодарение на естественото си любопитство бързо ще получите цялата необходима информация.

В средата на деня са възможни някои недоразумения, злощастни стечения на обстоятелствата. Но вечерта ще бъде изключително приятна. И няма значение дали искате да я прекарате у дома или да отидете някъде с приятели. Звездите обещават, че ярките емоции във всеки случай ще бъдат достатъчни.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Днес можете да се заемете с нещо ново. Дори ако случаят в началото изглежда труден, бързо ще разберете как да се справите с него и скоро ще постигнете първите успехи. Вашият опит ще бъде полезен за мнозина. С хората, които днес се обръщат към вас за съвет, със сигурност скоро ще се сприятелите.

Интуицията ще ви подскаже как да се справите с проблемите, които преди са притеснявали вас и вашите близки. Това може да се окаже много по-лесно, отколкото сте очаквали. Пътуванията ще се окажат добри и няма значение дали отивате на пътуване с конкретна цел или просто за да промените ситуацията. Като цяло ви очаква много успешен ден.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще постигнете забележим успех в работата си, ако се съсредоточите върху нея сутринта. Няма значение дали предпочитате да действате сами или да се обедините с някого, във всеки случай ще можете бързо да постигнете желаните резултати. Това няма да остане незабелязано - хората, които преди са ви подценявали, ще осъзнаят, че са грешали.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна и от делова гледна точка. Тя обаче е по-подходяща за правене и обсъждане на дългосрочни планове, отколкото за решаване на текущи проблеми. Със сигурност ще искате да прекарате вечерта с най-близките си хора. Разговорът с тях ще повдигне настроението ви.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не бързайте да започнете да изпълнявате идеите, които ще се появят сутринта. В този момент ще ви е трудно да прецените правилно както собствените си планове, така и настоящата ситуация. И ако не претегляте всички плюсове и минуси, не виждате слабите места на плановете си, тогава рискувате да похарчите много енергия за напълно безнадеждно начинание. Първо помислете, а след това действайте.

Втората половина на деня обещава приятни срещи. Ще има възможност да побъбрите с хора, които много ви липсват напоследък. Ще дойде и това време за възстановяване на старите връзки.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще е натоварен. Не искате да губите време напразно, така че ще направите много полезни неща за себе си и за другите. Възможно е другите хора да се обръщат с въпроси към вас по-често от обикновено. Няма да откажете на тези, които наистина са изпаднали в трудна ситуация, но тези, които обичат да злоупотребяват с чуждата доброта, ще останат без нищо.

Вероятни са удивителни запознанства, необичайни срещи. Възможно е някои хора, за чиято съдба сте се тревожили напоследък да ви напомнят за себе си. От тях ще научите нещо важно и интересно.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Днес ще има много интересни разговори. Опитайте се да слушате внимателно дори онези, които обикновено не казват нищо полезно - от такива хора можете да получите много ценна информация. Не са изключени и необичайни предложения за работа. Тук е по-добре да не бързате с отговора - първо, проучете сами ситуацията, обмислете я.

Ще завършите успешно важен бизнес, започнат преди много време. Не се втурвайте веднага в нещо ново. Ще ви бъде много полезно да се отпуснете, да си починете за известно време от грижите, да зарадвате себе си с нещо.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не винаги ще е лесно да намерите общ език с другите. Не всеки ще разбере истинските мотиви на вашите действия, поради това са възможни напрегнати моменти в общуването. Ако се чудите какво да правите, обяснете защо действате по този начин. Няма да е никак трудно, защото наистина сте готови да слушате и разбирате другите.

Единствената област, в която предпазливостта ще бъде изключително важна днес, са финансите. Помислете добре, преди да правите непланирани покупки, особено на кредит. Останалата част от деня ще върви добре.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Едва ли е възможно да избегнете разногласия в работата. Но дори и в най-разгорещените спорове няма да обиждате другите, ще се държите тактично, няма да нараните дори най-чувствителните и уязвими хора. Умението ви да отстоявате твърдо, но без излишни емоции своята гледна точка, ще впечатли новите познати. Те най-вероятно ще искат да бъдат приятели с вас.

Денят ще е интересен и ползотворен. Опитайте се обаче да не се преуморявате - поради прекомерен стрес настроението ви може да се влоши. Така че не забравяйте да отделите време за почивка. Поканете близките си да ви правят компания, те няма да откажат.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на деня ще е особено благоприятно за работа. Дори и с много сложни случаи ще се справите по-бързо от очакваното. Някои Водолеи ще се справят успешно с това, което преди е изглеждало почти безнадеждно, и това ще спечели всеобщо уважение. Вероятни са неочаквани парични постъпления, успешни сделки.

По-късно ще трябва да се съсредоточите върху доста скучни ежедневни дейности. Ще се отнасяте към тях сериозно, няма да забравите нищо и няма да объркате. Вечерта обещава приятни изненади за влюбените. По това време са вероятни приятни събития в семейството, промени към по-добро в отношенията с по-възрастни роднини.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Струва си да поемете инициативата в бизнеса. Ако имате необичайни идеи, чувствайте се свободни да ги споделите. Със сигурност ще бъдете подкрепени от много хора. Ще има шанс да намерите не само съюзници, но и нови приятели, комуникацията с които ще ви хареса. Денят ще бъде подходящ и за посещение на държавни организации, оформяне на документи и решаване на организационни въпроси. Тук няма да има затруднения.

Някои трудности могат да възникнат при Риби, които са заети с учене, подготовка за изпити. Новата информация няма да бъде запомнена веднага, ще отнеме време за решаване на доста прости проблеми. Но дори и това можете да го направите, ако сте упорити.

2023 © Варна е