Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 12-18 февруари

За РИБИТЕ седмицата ще бъде успешна от делова гледна точка, подходяща е за решаване на всякакви въпроси, свързани с работа, бизнес и евентуално кариерно израстване, ВОДОЛЕИТЕ ги очаква напрегната седмица, ще имат много работа и понякога всяка минута ще им бъде от значение
Хороскоп за седмицата 12-18 февруари
748

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

В началото на седмицата емоционалният фон ще е особено благоприятен. Дори ако в този момент срещнете някакви трудности, те няма да ви обезпокоят или да ви накарат да се тревожите или притеснявате. Можете да се заемете с нови работни проекти - те ще бъдат успешни, а в някои случаи ще ви помогнат да се изкачите по кариерната стълбица. Много Овни ще бъдат по-сговорчиви и по-малко упорити от обикновено. Възможни са промени към по-добро както в деловите, така и в личните отношения. Единственото нещо, което определено не трябва да правите, е да се обвързвате със сериозни задължения. Ако давате някакви обещания, ще бъде доста трудно да ги спазите.

Втората половина на седмицата ще донесе много нови неща. Най-вероятно ще имате възможност да научите нещо полезно или да получите информация, която ще ви позволи да определите плановете си за близкото и далечно бъдеще и да вземете правилните решения. Това време ще бъде особено благоприятно за дейности, които изискват творчество и въображение. Едва ли някой може да се справи с тях по-добре от вас.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Действайте бързо и решително. Така можете да постигнете напредък в много неща, да се справите с това, което не сте могли да направите преди. Опитайте се по-често да поемате инициативата в работата си, ще имате шанс да затвърдите професионалната си позиция и да изпреварите конкурентите си. Много Телци ще се нуждаят от способността да се разбират с хората и бързо да привлекат нови познати на своя страна. Ще има шанс да намерите влиятелни съюзници. С тяхната подкрепа ще направите това, което преди е изглеждало почти невъзможно.

Седмицата със сигурност ще донесе добри новини. Те могат да повлияят на вашите планове или да предложат как да продължите. Някои Телци ще разберат, че няма нужда да се вкопчват в старото, ще започнат да променят нещо в живота си и бързо ще постигнат първите си успехи.

Тази седмица ще имате особено много енергия. Следователно не е нужно да се притеснявате от преумора, дори ако правите нещо трудно, направите няколко пътувания или нарушавате обичайната си ежедневна рутина. Но все още не си струва специално да тествате тялото си за сила и издръжливост.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Звездите ще бъдат на ваша страна - благодарение на тяхната подкрепа ще направите това, което доскоро изглеждаше почти невъзможно. Важно е обаче да вземете решение за приоритетите възможно най-рано, за да решите дали наистина трябва да се съсредоточите върху нещо важно или е по-добре да направите нещо друго, макар и не толкова значимо, но също уместно. Трябва да вземете такива решения сами, като се вслушвате не в съветите на други хора, а в подсказките на вашата интуиция.

Може да има много повече работа от обикновено. Някои Близнаци ще трябва да работят извънредно. Въпросът е, че ще трябва не само да решавате познати проблеми, но и да научите нови неща. Струва си да бъдете търпеливи, защото става дума за създаване на надеждна база за бъдещи победи. Определено ще получите награда за усилията си, но междувременно бъдете търпеливи и се опитайте да избегнете ненужни рискове.

Седмицата е подходяща за уговаряне на важни неща – с колеги, с любими хора, с познати, а и със себе си. Голяма част от това, за което преди само бегло сте предполагали, ще стане напълно ясно. Може да искате да отложите изпълнението на стари планове и да започнете да променяте нещо в живота си.


РАК (22 юни - 22 юли)

Седмицата ще бъде успешна, ако през първата й половина не приемате присърце дребните неща. Нещо може да се обърка, но е малко вероятно да се появят непреодолими препятствия, а възникналите проблеми могат да бъдат решени бързо. По това време много Раци ще намерят отговори на въпроси, които отдавна са ги озадачавали, и ще получат необходимата информация, за да вземат решение за дългосрочни планове.

През втората половина на седмицата се опитайте да обърнете внимание как се развиват отношенията ви с околните. Може би ще разберете каква е истинската причина за възникналите разногласия и спорове. Струва си да се вслушате в съветите, дадени от близки. За много Раци препоръките, които получават, ще им позволят да избегнат досадни грешки.

Ще има много работа. Няма веднага да стане ясно кои от задачите са важни и спешни и кои могат безопасно да бъдат отложени за по-късно или поверени на някой друг. Ще отнеме известно време, за да разберете ситуацията.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на седмицата може да е трудно. По това време кавгите ще избухват по-често от обикновено и намирането на общ език с другите ще бъде по-трудно от обикновено. Дори хора, с които преди е било лесно да се разбирате, може да ви разберат погрешно, да се опитат да наложат собствената си гледна точка и да пренебрегнат аргументите на здравия разум. По това време за много Лъвове ще бъде по-лесно да действат независимо и да вземат всички решения сами, отколкото да се опитват да привлекат нечия подкрепа.

Средата на седмицата ще е особено благоприятна за работа. Най-забележими успехи ще постигнат представителите на знака, които са свикнали да обръщат внимание на малките неща и да не изпускат от поглед нито един детайл. Често, за да завършите успешно дадена задача, ще бъде достатъчно просто да следвате инструкциите, а не да търсите нови и по-ефективни начини за постигане на целта.

В края на седмицата може би ще искате да си починете. Вероятно ще почувствате, че дори познатите неща са по-трудни от обикновено и не винаги е възможно да се концентрирате. Необходима ви е почивка. Няма да ви отнеме много време, за да се почувствате по-добре.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще трябва да действате бързо и решително. Особено важно е да не губите време напразно, ако имате големи планове за тази седмица. Колкото по-рано започнете да действате, толкова по-лесно ще постигнете първите си успехи. Хората около вас ще харесат вашия подход към бизнеса и с готовност ще ви се притекат на помощ, ако възникнат трудности.

Началото на седмицата ще бъде особено благоприятно за общуване. Вероятни са полезни контакти. Бизнес отношенията, които започват по това време, може в крайна сметка да придобият романтичен характер. Семейните събития ще вървят добре, близките ще ви подкрепят в много отношения.

Втората половина на седмицата е подходяща за работа с документи, разрешаване на правни въпроси и контакти с държавни организации. Не е нужно да се притеснявате за неочаквани забавяния или грешки, които биха ви попречили да завършите това, което сте започнали.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Седмицата ще се развие добре, ако в самото начало сте сериозно настроени и не разчитате на късмет или благоприятно стечение на обстоятелствата. Препоръчително е да избягвате неоправдани рискове, особено по въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Във всичко свързано с работата ще са полезни съветите на по-опитни колеги или специалисти, на които имате доверие отдавна.

Опитайте се да бъдете възможно най-отговорни в изпълнението на обещанията, които сте дали на някого преди. Да удържите на думата си може да се окаже по-трудно, отколкото си мислите. Но няма да съжалявате за положените усилия.

Малко вероятно е трудните разговори да бъдат напълно избегнати. Може би ще трябва да обсъдите някои стари проблеми, да потърсите отговори на въпроси, които бихте предпочели просто да изхвърлите от главата си. Ще можете да поддържате приятелско отношение при всякакви обстоятелства, околните ще ви бъдат много благодарни за това.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Бъдете готови да се заемете с нещо ново. Най-вероятно подобна задача ще бъде много трудна и ще изисква както находчивост, така и внимание към детайла от ваша страна. Но ще се справите дори по-добре, отколкото сте очаквали. Някои Скорпиони ще се възползват от опита, натрупан преди много време.

Седмицата ще бъде благоприятна за бизнес срещи и посещение на професионални събития. Вероятни са приятни срещи и интересни запознанства. Много хора ще ви харесат. Тези, които преди това са се съмнявали във вашите способности, ще разберат, че много са се заблудили.

Много Скорпиони ще се възползват от способността да се учат от грешките на другите. Колкото повече внимание обръщате на това какво правят хората около вас и какви резултати постигат, толкова по-бързо ще разберете как трябва да действате. По-добре е да се откажете от рискови експерименти, когато става дума за финанси. Не влизайте в съмнителни сделки, опитайте се да не бързате с покупките.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Опитайте се да не спорите с другите за дреболии и да не давате воля на негативните емоции. Тази седмица много Стрелци ще се нуждаят от умение да запазят самообладание и спокойно и конструктивно да обсъждат дори най-сложните въпроси. Опитайте се да не обръщате внимание на дребните грешки на другите, бъдете снизходителни към слабостите им. Така можете да избегнете много напрегнати моменти и да поддържате добри отношения с всички, на които държите.

Може да има повече работа от обикновено. Възможно е поради това да се наложи да преразгледате плановете и да отложите изпълнението на някои идеи. Важно е да подредите правилно приоритетите си, за да не губите много време за глупости. Ще бъде полезно да слушате интуицията си - тя със сигурност ще ви подскаже върху какво да се съсредоточите.

Вероятни са приятни събития в семейството. Някои Стрелци ще получат новина с която ще могат да зарадват близките си. Възможни са подаръци и изненади, на които много ще се зарадвате, както и парични постъпления от неочаквани източници.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Тази седмица ще научите много полезни неща. Някои Козирози ще успеят да получат особено ценна информация. Интуицията веднага ще им подскаже, с кого си струва да я споделят. Ще има шанс да намерите нови съюзници, след време те ще станат ваши приятели. Ако имате недоброжелатели или съперници, ще бъде полезно да разберете какво правят сега, това ще ви позволи да избегнете неприятни изненади в близко бъдеще.

Вероятно ще искате да се заемете с нещо ново. Опитайте се обаче първо да се справите с текущите дела и да изпълните всички обещания, които сте дали преди. Важно е да не подведете онези, на които сте обещали подкрепа. Това важи както за работата, така и за личните отношения.

Възможни са непланирани разходи. Най-вероятно те ще бъдат приятни - ще купите нещо полезно за себе си или за близките си, ще организирате събитие, което ще даде на всички много положителни емоции.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви напрегната седмица. Ще има много работа и понякога всяка минута ще бъде от значение. Опитайте се да избягвате излишното суетене и да не бързате много с решения, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Възможно е хора, от които не сте очаквали, да ви помогнат да се справите с няколко трудни неща. Скорошните съперници могат да станат съюзници, а след време и ваши приятели.

Ще има възможност да обсъдите работни въпроси с хора, в чийто опит и знания не се съмнявате. Възможно е такива разговори да се проведат в неформална обстановка и това ще ви хареса. Отношенията, които преди са изглеждали изключително бизнес, ще станат неформални, почти приятелски. Не са изключени романтични интереси и е възможно началото на напълно необичайна любовна история.

Ще постигнете успех по някои трудни дела, ще разрешите въпроси, за които преди е трябвало да мислите много, и като цяло ще бъдете доволни от това как е преминала седмицата.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Седмицата ще бъде успешна от делова гледна точка. Подходяща е за решаване на всякакви въпроси, свързани с работа, бизнес и евентуално кариерно израстване. Разбирайки добре какво искате да постигнете, ще си поставите реалистични цели и ще изберете най-ефективните методи за постигането им. Няма да се налага да губите време за дреболии или да се занимавате с дребни проблеми - наблизо ще има хора, на които можете да поверите това.

У дома може да има повече грижи от обикновено. Това може да се дължи на някои приятни събития - предстоящо пристигане на роднини, планирано приемане на гости или домашен празник, за който внезапно се появява причина.

Няма да пропуснете възможността да зарадвате любимите си хора. Възможно е това да изисква непланирани разходи. Няма да бъдете нито твърде икономични, нито прекалено разточителни, ще харчите точно толкова, колкото е необходимо.

2024 © Варна е

Хороскоп за сряда, 22 май 2024 г. (Всички зодии)

ОВНИТЕ, за които решаването на проблемите с недвижимите имоти е важно, ще имат късмет да намерят особено успешен вариант, ТЕЛЦИТЕ, които се занимават с творчество, заслужено ще постигнат особено забележими успехи
Хороскоп за сряда, 22 май 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Разчитайте на здравия разум и практическия опит, те ще ви помогнат да се справите с всички задачи през този ден. Можете да сключвате договори и да подписвате важни документи. Овните, за които решаването на проблемите с недвижимите имоти е важно, ще имат късмет да намерят особено успешен вариант. На работа ще ви се наложи да общувате много и постоянно да сменяте събеседниците си. Това може да ви изнерви малко, но в крайна сметка ще успеете да оправите нещата.

В личния ви живот ще цари пълна хармония и взаимно разбирателство. Вечерта си струва да прекарате в компанията на любимия човек.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Време е да блеснете с интелекта си и да демонстрирате творческия си потенциал. Ще изразите интересни идеи, които ще срещнат горещо одобрение от ръководството. Телците, които се занимават с творчество, ще постигнат особено забележим успех. Опитайте се да спазвате обещанията, които сте дали преди - днес това е изключително важно за вашата бизнес репутация. Ще трябва да положите усилия, но всички те определено ще доведат до резултати.

Това не е най-благоприятното време за социални и обществени събития. Най-добре е да останете насаме със себе си или със семейството си.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не започвайте сутринта с важни неща. Няма да ви бъде толкова лесно да се приведете в настроение за работа, но трябва да положите малко усилия, тогава всичко ще върви по-лесно. Бъдете внимателни, не бързайте и не вземайте прибързани решения. Проявете особена деликатност в общуването с колеги и ръководство, днес не е време за спорове и дискусии.

Тези Близнаци, които могат да избегнат неприятностите сутринта, ще бъдат възнаградени следобед. Ще успеете да довършите несвършена работа, да поправите евентуални грешки и да върнете емоционалното си състояние към нормалното.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не се притеснявайте да предложите нови идеи и да изразите мнението си. Дискусията ще бъде конструктивна и дори споровете в крайна сметка ще бъдат от полза за общата кауза. Положените усилия ще дадат резултат. Много Раци ще успеят да затвърдят авторитета си в очите на колегите си.

Втората половина на деня ще е малко по-напрегната. Ще сте склонни да се дразните за дребни неща и да вземате грешни решения. Ако е възможно, отложете най-важните задачи за по-късно. Общуването с близки ще ви помогне да постигнете равновесие.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Сутринта ще се окаже най-продуктивното време, така че започнете веднага с важните неща. Ще можете да правите добри предложения за подобряване на работата. Страхотни ще са командировките и пътуванията. Ако работата ви е свързана с документи, проверете всички данни особено внимателно. Резултатът ще бъде впечатляващ, но ще трябва да положите доста усилия.

Някои Лъвове ще имат полезни познанства. Интересни срещи очакват онези, които са готови да започнат нова връзка. Все пак бъдете внимателни и не бързайте да се доверявате на първото си впечатление.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Началото на деня може да не е най-доброто. Ще бъдете завладени от безпокойство без видима причина. Ще се натрупат много въпроси, които ще трябва да се решават едновременно. Девите, които се образоват, по-трудно от обикновено ще усвояват нови знания. Но не се обезсърчавайте, направете каквото можете. Постепенно ще влезете в нормален ритъм и всичко ще става по-лесно.

Вечерта е благоприятна за нови запознанства, излизания и активно общуване. Околните ще проявяват особена симпатия към вас. Ако се интересувате от романтична връзка, сега е момента да започнете такава.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще имате нужда от способността да се адаптирате в движение, тъй като много неща няма да вървят по план. Следете емоционалното си настроение, то ще се окаже основната тайна на успеха. Сутринта няма да е лесно да намерите общ език със служителите, но ентусиазмът и чарът ще ви помогнат да постигнете споразумение. На някои Везни им предстоят излишни разходи.

Втората половина на деня ще е особено благоприятна за преговори и решаване на сложни въпроси. Проницателността и интуицията ще ви подскажат правилното решение в спорни ситуации. Отношенията с любимия ще се развиват хармонично.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ако нещата не вървят добре сутринта, не се разстройвайте. Във вашата власт е бързо да коригирате ситуацията и да намалите неприятните последици до минимум. Концентрирайте се върху работните задачи, по-малко се разсейвайте, избягвайте спорове с колеги, тогава всичко ще се нареди добре. Въздържайте се от импулсивни покупки - може да похарчите много повече пари, отколкото сте очаквали първоначално.

До края на деня ще се справите с всички проблеми и ще завършите всичко, което сте започнали. Вечерта си струва да прекарате със семейството си, насаме с любимия човек или да участвате в приятни занимания.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Отложете посещението на официалните власти за по-благоприятен момент, днес е малко вероятно да успеете да разрешите всички важни въпроси. По-добре не се набивайте на очи на началството и общувайте по-малко с колегите, освен ако не е наложително. Ако успеете да останете спокойни и позитивни, останалата част от деня ще мине добре.

До вечерта ще почувствате емоционален подем. Това е подходящо време за укрепване на съществуващите връзки и за създаване на нови запознанства. Семейните Стрелци трябва да обсъдят с любимия човек въпроси, които вълнуват и двама ви.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде изключително успешен, ако не пропускате възможности. Козирозите, които са заети с учене, лесно ще усвояват нови знания и ще се справят със сложни задачи. Ще успеете лесно да преговаряте с колеги, ръководство и бизнес партньори. Успешни ще бъдат конференциите, публичните изказвания и отговорните преговори. 

В личния живот всичко ще се нареди добре. Тези, които са във връзка от дълго време, ще могат да се сближат още повече един с друг. Тези, чиято романтична история тепърва започва, ще видят повече плюсове в любимия човек.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Спокойствието и сдържаността ще ви помогнат да решите много проблеми. Домакинските задължения ще ви разсейват малко, особено в началото на деня, но ще можете бързо да превключвате между задачите и да се справите успешно с всичко. Ще бъде лесно да намерите общ език с другите, да вземете предвид техните интереси и да не забравяте за собствената си полза. Някои Водолеи ще получат случаен паричен поток - връщане на дълг, неочакван хонорар или ценен подарък.

Има голяма вероятност да завържете интересно запознанство. Някой ще успее да превърне бизнес отношенията в романтични.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Прекарайте сутринта си спокойно. Не започвайте важни проекти и не правете амбициозни планове. Ако вашите колеги се опитат да ви въвлекат в разговор, учтиво откажете и се върнете към задачите си. Подредете делата и документите си. Обърнете специално внимание на детайлите, една малка случайна грешка може да доведе до неприятни последици.

Вечерта ще се развие доста благоприятно, но все пак не трябва да се задържате твърде дълго на работа. Семейните Риби трябва да отделят повече време на домакинските задължения и любимите хора.

2024 © Варна е