Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 12 - 18 юни

През тази седмица за Лъвовете влиянието на положителните тенденции ще бъде особено забележимо в сферата на любовните отношения, за Девите ще е добре да проявят повече търпение, особено в началото на седмицата
Хороскоп за седмицата 12 - 18 юни
821

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Важно е да се настроите на сериозна вълна в началото на седмицата. Много ще зависи от това дали сте готови сами да вземате решения, да поемате отговорност. Някой може да ви подкрепи, да ви помогне да решите възникналите проблеми, но с най-трудните задачи ще трябва да се справите сами.

Възможно е да възникнат трудности, но не трябва да се тревожите за тях - положителните тенденции бързо ще наберат скорост, скоро ще забележите промени към по-добро. Средата на седмицата ще бъде благоприятна, за да поемете инициативата в бизнеса и в същото време – да покажете на другите на какво сте способни. В този момент си струва да се възползвате от възможността да възстановите старите връзки, да сключите мир с тези, с които сте били в конфликт.

Втората половина на седмицата ще ви зарадва с приятни изненади. Една от тях може да е среща с човек, който някога е играл важна роля в живота ви и сега изглежда готов да го направи отново.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Струва си да обърнете специално внимание на събитията, които ще донесе първата половина на седмицата. Те едва ли са значими сами по себе си, но могат да ви наведат на интересни и важни мисли. Не пренебрегвайте това, което другите казват. Има шанс да чуете нещо много полезно, дори и от тези, които никога преди не са споделяли ценна информация с вас.

А първата половина на седмицата ще бъде благоприятна за решаване на всякакви въпроси, свързани с пари, имоти, планиране на пазаруване. По това време ще сте особено практични. Някои Телци просто ще разберат как да намалят редовните разходи, докато други ще намерят нов източник на доходи.

През втората половина на седмицата трудно ще запазите сериозно отношение към проблемите. Много Телци ще бъдат по-загрижени за изпълнението на собствените си мимолетни желания, отколкото за успешното завършване на наистина важни неща.

Опитайте се да не отлагате това, което сте планирали. Сега не е моментът да мързелувате, точно обратното - самодисциплината е особено важна. Опитайте се да разчитате на собствените си сили, а не да разчитате сериозно на късмета, щастливата случайност или помощта на някой друг.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първата половина на седмицата ще бъде особено благоприятна за запознанства. Както деловите, така и личните срещи ще вървят добре по това време. Всякакви хора ще се радват на възможността да общуват с вас. Възможно е онези, които преди са се държали настрана, не са се интересували от вашите дела и не са били склонни да установят контакт, да искат да се сприятелят с вас.

Разбирането с тези, които познавате отдавна, също ще бъде по-лесно от обикновено. Отчасти това ще бъде напредък в много от нещата, които ще правите. Те ще се радват да ви помогнат, ще дадат добри съвети навреме. Някои Близнаци ще имат много мощни съюзници.

През втората половина на седмицата трябва да се съсредоточите върху постигането на дългосрочни цели. Това е моментът да предприемете важни стъпки, да вземете решения, които ще повлияят на развитието на събитията през следващите няколко месеца. Не бързайте. Добрите идеи не винаги идват на ум първи. Трябва да го обмислите спокойно.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на седмицата едва ли ще мине без притеснения. За много Раци те ще бъдат свързани с невъзможността да реализират това, което е замислено преди много време. Обстоятелствата може да са неблагоприятни, възможно е самите представители на знака да допуснат някои грешки. По-добре е да не се спирате на това, да се съсредоточите върху друго, което може да се направи. Със сигурност ще намерите повече от един начин да постигнете целта си. Ще бъде полезно да се консултирате с хора, които ви познават добре. Следвайки съветите на тези хора, ще спестите много усилия.

Втората половина на седмицата като цяло ще бъде по-спокойна и благоприятна. Тук много ще зависи от способността ви да действате последователно, като избягвате ненужното бързане и суетене. Успехът е вероятен там, където са необходими фокус и внимание към малките детайли. Също така много полезно ще бъде умението ви бързо да решавате за какво да похарчите наличните пари и от какво можете да спестите.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

През тази седмица влиянието на положителните тенденции ще бъде особено забележимо в сферата на любовните отношения. Тук няма да има причина за безпокойство и много може да се промени към по-добро, дори и да не правите нищо. Струва си да поемете инициативата към тези, които търсят нови запознанства. Има шанс да срещнете човек, който веднага да харесате и тази симпатия със сигурност ще бъде взаимна.

Способността да направите добро впечатление на всички и моментално да спечелите доверие ще ви бъде полезна в бизнеса. Благодарение на нея ще намерите нови съюзници, включително много по-влиятелни от вашите недоброжелатели. Ще има шанс за укрепване на професионалните позиции, изкачване по кариерната стълбица. Колкото по-рано започнете да действате, толкова по-успешно ще се окаже всичко.

В последните дни от седмицата ще бъде особено важно да проверявате всяка постъпваща информация, да не разчитате на слухове и клюки, където можете да разчитате на факти.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Струва си да имате търпение. Особено полезно ще бъде в началото на седмицата. Събитията в този момент ще се развиват много по-бавно, отколкото сте очаквали, и ще трябва да положите повече усилия за постигане на целта. Не са изключени разногласия в работата. Спорът с колеги може да ви разстрои, да ви лиши от обичайната ви увереност. За щастие не за дълго. Ще се почувствате много по-добре, когато се фокусирате върху решаването на конкретни проблеми, намирането на отговори на актуални въпроси. Подходящото време за дългосрочни планове ще дойде малко по-късно.

През първата половина на седмицата ще бъде по-лесно да се настроите на сериозна вълна, отколкото през втората. Затова е по-добре да не отлагате важни и отговорни дела, както и романтични срещи, особено когато става дума за самото начало на връзката. Колкото по-близо е неделята, толкова по-важни ще са подкрепата и разбирането на околните за вас. Опитайте се да общувате по-малко с тези, които ви критикуват, обиждат, изваждат ви от равновесие.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на седмицата може да изглежда доста неудачно, особено ако сте имали големи планове за това време. Оказва се, че силно сте надценили както собствените си сили, така и желанието на околните да ви помогнат. Някои Везни ще бъдат близо до отказване от намеренията и целите си. Но е много по-добре да сте упорити. Няма да отнеме много време ситуацията да се промени към по-добро. Основното нещо е да се движите в избраната посока.

Влиянието на положителните тенденции постепенно ще нараства. Това ще бъде особено забележимо в личните отношения. Това време ще бъде важно за отдавна установените двойки - те ще започнат да решават натрупаните проблеми.

Втората половина на седмицата предоставя шанс за постигане на значителен импулс в бизнеса. Вярно е, че доказаните методи и стандартните решения ще бъдат неефективни, така че бъдете готови да измислите нещо ново. Добри идеи няма да липсват. Ако по някаква причина нямате гениални идеи, свържете се с приятелите си - те с радост ще споделят своите.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

В началото на седмицата със сигурност ще се появят добри идеи, ще стане ясно как да се справите с текущите работни задачи и накъде да продължите. Но няма да ви е лесно да се настроите по правилния начин и да започнете да действате. Някои Скорпиони ще предпочетат да изчакат, докато възникнат по-благоприятни обстоятелства и скоро ще съжаляват.

Първите дни от седмицата определено не са подходящи за задоволяване на капризи, преследване на мимолетни желания – без значение, ваши или чужди. Решенията, взети под влияние на емоции, едва ли ще бъдат правилни.

През втората половина на седмицата ще се открият възможности за професионално израстване. Не са изключени и полезни запознанства. Ще направите добро впечатление на хора, които могат да ви подкрепят и отворят нови врати за вас. Отношенията, които започват като бизнес отношения, могат да станат приятелски или романтични с течение на времето.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

По-добре побързайте. Първата половина на седмицата ще бъде щедра с нови възможности и е важно да се възползвате от тях възможно най-рано. Значителни професионални успехи ще постигнат Стрелците, които наскоро са сменили работата си или са се заели с нови проекти. На мястото на неясни предположения как да действате ще дойдат конкретни планове, чието изпълнение няма да отлагате. Възможни са пътувания. Те могат да бъдат свързани както с работата ви, така и с някои семейни дела. Във всеки случай всичко ще се нареди добре, но може да отнеме повече време, отколкото сте очаквали.

През втората половина на седмицата се опитайте да бъдете особено спокойни. Тук ще ви бъде много полезно умението да не се поддавате на провокации, да изглаждате острите отношения, да преговаряте с хора, чиито цели и възгледи са различни от вашите. Може да се наложи да отделите известно време за разрешаване на семейни конфликти, да помогнете на близките да намерят общ език, да оставите разногласията и споровете в миналото.

Не забравяйте да почивате. Тази седмица натоварванията - както физически, така и емоционални - ще бъдат особено високи, затова се опитайте да правите паузи по-често, за да възстановите силите си.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

През тази седмица ще можете да разрешите проблеми, възникнали отдавна и силно усложнили живота както на вас, така и на вашите близки. Ще гледате на много неща по различен начин от преди и затова ще намирате начин да се справяте с всички трудности.

В работата ще има много нови задачи. Няма веднага да стане ясно как е най-добре да действате, но наблизо ще има хора, с които можете да се консултирате. Колкото по-бързо направите това, толкова по-лесно ще постигнете желания резултат. Не се притеснявайте да признаете, че не знаете как да направите нещо, никой няма да ви вини за това.

Тази седмица ще има повече неформално общуване, срещи в спокойна атмосфера. Ще забележите, че околните са привлечени от вас, търсят възможност да ви опознаят по-добре, да се сприятелят с вас. Вероятно е началото на романтични истории. Най-вероятно новите отношения ще се развият по-бързо, отколкото сте очаквали. Но положителните емоции ще ви дадат не по-малко.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

В началото на седмицата ще трябва да работите повече от обикновено. Дори решаването на добре познати въпроси ще изисква усилия. Препятствията могат внезапно да се появят по пътя към целта и няма да разберете веднага как можете да ги преодолеете. Опитайте се да не оставате сами с проблемите. Особено важно за вас ще бъде разбирането и подкрепата на близките. Колкото повече време прекарвате с тези, които са ви скъпи, толкова по-спокойни и по-уверени ще се чувствате.

В средата на седмицата ще трябва да вземете решение за професионални цели и приоритети. Не можете да постигнете всичко наведнъж, така че е важно бързо да решите върху какво ще се съсредоточите първо. Личните дела могат да избледнеят на заден план, но не за дълго - след няколко дни ситуацията ще се промени. Последните дни от седмицата обещават на много Водолеи сбъдване на стари желания. Вероятни са подаръци, приятни изненади.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Най-важното през тази седмица е да избягвате повърхностните преценки и да не разчитате на първото впечатление. Това важи за работата и е особено важно за личните отношения. Ще има много изкушения и не всички Риби ще могат да разберат къде става дума за нещо истинско и къде само за собствените им илюзии, неподплатени фантазии. Ще бъде трудно да оцените обективно ситуацията, но ще се справите с това, ако се позовете на своя житейски опит и здрав разум.

Предпазливостта ще бъде важна във финансовите въпроси. За хора, склонни към нечестност в бизнеса, може да изглеждате като лесна плячка. Възможно е да се опитат да ви надхитрят, да ви използват в своя полза. Струва си да сключвате сделки само с надеждни партньори и да правите покупки на надеждни места.

Опитът, натрупан през тази седмица, ще ви бъде полезен не един път. Благодарение на него ще се почувствате много по-уверени и спокойни, спрете да се съмнявате в себе си.

2023 © Варна е

Хороскоп за петък, 1 март 2024 г. (Всички зодии)

На някои ТЕЛЦИ може да им се отворят нови неща за вършене, както и допълнителни грижи, възможно е да се наложи да коригират грешките на други хора и да разрешат техни проблеми, БЛИЗНАЦИТЕ ги очакват добри новини, не са изключени интересни бизнес предложения, както и парични постъпления от доста неочаквани места
Хороскоп за петък, 1 март 2024 г. (Всички зодии)
851

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на деня ще е спокойно и едва ли ще бъде белязано от значими събития. По-добре е да не планирате сериозни дела или важни срещи в този момент, тъй като ще ви бъде трудно да се настроите на делова вълна. Изчакайте малко. Скоро влиянието на положителните тенденции ще се засили и интуицията ще ви подскаже, че е време да действате.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна за общуване. Много Овни ги очакват необичайни срещи и интересни запознанства. Възможен е романтичен интерес. Човек, за когото не сте знаели почти нищо преди, може да ви легне на сърце.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще е натоварен. Едва ли ще мине без изненади и вълнения. Някои Телци може да имат нови неща за вършене и грижи. Възможно е да се наложи да коригирате грешките на други хора и да разрешите проблеми, с които са се сблъскали те. Не винаги ще е лесно, но ще се справите чудесно.

Лидерските ви качества ще бъдат особено очевидни днес. Ако имате нужда от съюзници, намирането им ще бъде лесно. Ще можете да заинтересувате с идеите си дори тези, които обикновено само критикуват чуждите планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на деня ще е трудно. Емоционалният фон в този момент ще бъде напрегнат и много Близнаци трудно ще запазят положителна нагласа. Най-впечатлителните представители на знака могат да се разстроят за дреболии и да се обидят дори от невинни забележки от другите.

Въпреки това влиянието на положителните тенденции бързо ще се увеличи и скоро ще се почувствате много по-добре. Втората половина на деня ще донесе добри новини. Не са изключени интересни бизнес предложения. Възможни са парични постъпления от неочаквани източници.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще е благоприятен за общуване. Особено подходящ е за срещи в неформална обстановка - така ще ви е по-лесно да намирате точните думи, ще заинтересувате събеседниците си и ще спечелите тяхното благоразположение. Това може да е началото на едно приятелство, което скоро ще стане много важно за вас.

Ще бъде осезаемо влиянието на положителните тенденции в професионалната сфера. Някои Раци ще успеят да добият истински импулс в бизнеса, да решат проблеми, които преди са обърквали всички. Вашите успехи няма да останат незабелязани - хората, от които зависи много, ще им обърнат внимание.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на деня със сигурност ще поднесе изненади и не всички ще са приятни. Въпреки това влиянието на положителните тенденции все още ще преобладава, така че няма място за излишни притеснения. Някои Лъвове ще трябва да отидат на непланирани пътувания. Те може да отнемат много време, но ще бъдат завършени успешно.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна. Това време е особено добро за учене, както и за всякакви дейности, към които може да се подходи творчески. Няма да има проблеми в комуникацията, ще има възможност за възстановяване на стари връзки.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Бъдете готови да промените плановете си. Възможно е да се появят нови задачи и за да ги решите, всичко останало ще трябва да се остави настрана. В началото ще се тревожите, но много скоро ще разберете, че всичко върви добре. Вероятни са парични потоци. Възможни са изгодни сделки и успешни покупки.

В деловите отношения са вероятни промени към по-добро. Ще можете да се споразумеете за съвместни действия с тези, които преди това не са ви подкрепяли или просто са били предпазливи. С ръководството можете да обсъдите въпроси, свързани с кариерното ви развитие.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не бързайте. Началото на деня може да бъде предизвикателно, особено за Везните, които ще се заемат с нещо съвсем ново. Ще отнеме известно време, за да разберете как да продължите. И няма да е възможно да намерите надеждни съюзници веднага.

Постепенно влиянието на положителните тенденции ще нараства. Втората половина на деня ще донесе промени към по-добро в много сфери на живота. Предстоят приятни събития в семейството, добри новини, както за вас, така и за близките ви. Вечерта е подходяща за романтична среща или важен разговор с любимия човек.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не търсете прости решения. Това е един от онези дни, когато добрите идеи не лежат на повърхността и е по-добре да постигнете целта по заобиколен път. Скорпионите, които планират някои важни неща, трябва особено внимателно да избират помощници и съюзници. Не трябва да се доверявате на първото впечатление от новите познати.

В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Често ще разбирате идеално близките си и няма да има причина за разногласия. Вероятни са приятни изненади, неочаквани подаръци, както и оферти, които веднага ще приемете.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят е подходящ за много важни дела. Благодарение на подкрепата на звездите вие ​​ще се справите с това, което не се е получавало дълго време, и ще постигнете отлични резултати там, където другите са се провалили. Много Стрелци ще се възползват от натрупания наскоро опит. Представителите на знака бързо ще се ориентират в ситуацията и няма да правят грешки.

Вероятни са парични постъпления и ще става въпрос за значителни суми. Ще бъде полезно да се съсредоточите върху решаването на финансови въпроси. Тук трябва да разчитате на интуицията си - нейните съвети ще бъдат точни и навременни.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Опитайте се да запазите самообладание, независимо от обстоятелствата. Това може да бъде доста трудно, особено в началото на деня, когато нещата може да не вървят по план. Възможно е да се наложи да оставите настрана собствените си дела, за да разрешите проблемите на други хора и да помогнете на тези, които зависят от вас.

Не прибързвайте с решения относно работата, бизнеса и финансите. Най-вероятно ще ви трябва известно време, за да съберете цялата необходима информация и да разберете как най-добре да действате. Но във всичко, свързано с личните отношения, можете да разчитате на интуицията си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви успешен ден. Той е идеален за решаване на много сериозни въпроси и ще ви позволи да се справите с някои важни и сложни проблеми. Деловите преговори ще са успешни, а изходът от съдебни дела вероятно ще е благоприятен за вас. Можете да търсите нови партньори и да обсъждате условията за сътрудничество с тях.

Възможни са дребни битови разногласия. Въпреки това ще бъде възможно да се намери решение, което да се хареса на всички доста бързо. Ще бъдете търпеливи и деликатни с тези, които са ви скъпи, ще изгладите недоразуменията и няма да обидите никого.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Приятно начало на деня. По това време много Риби ще получат новини, които са чакали от дълго време, или предложения,  които могат да приемат без много колебание. Ученето ще бъде лесно и ще можете да разберете въпроси, които преди са изглеждали изключително трудни. Възможно е да създадете полезни запознанства и да срещнете хора, чийто опит ще ви бъде полезен.

Втората половина на деня ще е по-спокойна и подходяща за отдих. Малките пътувания ще ви подействат добре, особено ако тръгнете на път с любимия човек.

2024 © Варна е