Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 13 - 19 февруари

В "седмицата на любовта и виното" Скорпионите ще бъдат в центъра на вниманието, Лъвовете ги очакват големи успехи на професионалното поприще
Хороскоп за седмицата 13 - 19 февруари
916

 

Овен

Струва си да се заемете със сериозните неща. Дойде моментът да започнете да реализирате смели и амбициозни планове. Някои Овни ще осъзнаят какво биха искали да променят в живота си и ще направят първите стъпки в нова посока. Вероятно ще се разрешат успешно някои правни и имуществени въпроси, завършване на професионални спорове, които са отнели много от вашата енергия. Командировките ще са ползотворни. Не са изключени предложения за работа в други градове и дори държави.

За много Овни личният живот ще остане на заден план тази седмица, други неща ще изискват твърде много внимание. Но все пак представителите на знака определено ще намерят време за общуване с близките си. Последните дни от седмицата ще бъдат особено благоприятни за романтични срещи, малки пътувания заедно.

 

Телец

Ще постигнете забележим успех, ако сте упорит в бизнеса. Тази седмица ще имате шанс да постигнете дългосрочни цели, да реализирате успешно вашите отколешни планове. Мнозина ще искат да ви помогнат - няма да сбъркате в избора на съюзници, безпогрешно ще определите на кого можете наистина да разчитате.

Деловите преговори на най-високо ниво ще бъдат успешни. Възможно е много влиятелни хора да станат ваши съюзници. Благодарение на тяхната подкрепа ще спечелите няколко важни победи.

Седмицата е подходяща и за решаване на финансови въпроси. Вероятни са успешни покупки, не са изключени парични постъпления от нови източници.

Не са изключени дребни проблеми в личните отношения, напрегнати моменти в общуването с близките. Вие обаче ще се опитате да разберете всичко. Благодарение на вашите усилия всички разногласия и спорове бързо ще останат в миналото.

 

Близнаци

Седмицата ще бъде благоприятна от делова гледна точка. Това време ще бъде особено успешно за представителите на знака, които се занимават с търговска дейност - те ще могат да спечелят добри пари и да сключат много успешни сделки. Звездите ще бъдат благоприятни и за тези, които се стремят да се изкачат по кариерната стълбица и следователно се стремят да се покажат в най-добрата светлина. Ще се справите добре и с най-сложните професионални задачи, а опитът ви ще бъде полезен на всички.

Влиянието на положителните тенденции в сферата на любовните отношения също ще бъде забележимо. Няма да има проблеми, но ще има много приятни моменти. Ще разберете много по-добре онези, които са ви скъпи - седмицата няма да носи поводи за разногласия и спорове. Някои семейни дейности могат да бъдат планирани за последните дни от седмицата. Ще минат добре, ще дадат много ярки емоции на всички.

 

Рак

Вероятни са малки проблеми в началото на седмицата, но скоро ситуацията ще се промени към по-добро. Опитайте се да не прибързвате с решенията, особено ако не са важни само за вас. Дайте си време да разберете ситуацията, претеглете плюсовете и минусите. Ще трябва да обърнете внимание на семейните дела, възможно е заради тях да се наложи да отложите някои работни срещи, да промените професионални планове.

Скоро влиянието на положителните тенденции ще се увеличи. Средата на седмицата ще отвори много нови възможности. Някои Раци ще могат да се съсредоточат върху въпрос, който отдавна е смятан за важен, и ще постигнат първи успех. Възможни са нестандартни предложения за сътрудничество. Вашите знания, таланти и опит ще бъдат търсени.

Последните дни от седмицата ще бъдат особено благоприятни по отношение на личните отношения. Подходящи са както за общуване с любими хора, така и за запознаване с нови личности. Можете лесно да се разбирате дори с тези, с които не сте намерили общ език досега.

 

Лъв

Седмицата обещава големи успехи на професионалното поприще. Ще ви е лесно да научавате нови неща, а натрупаните знания бързо ще прилагате. Ще имате възможност да укрепите професионалните си позиции, а за някои Лъвове - и да се изкачат по служебната стълбица или да получат точно работата, за която отдавна са мечтали.

Ще ви е необходима способност да се разбирате с хората, да спечелите тяхното разположение. Това ще играе важна роля в бизнес отношенията. Ще можете да спечелите влиятелни хора, да ги превърнете в надеждни съюзници.

Отношенията с любимите хора не винаги ще се развиват гладко, възможни са напрегнати моменти. Понякога ще бъде разочароващо колко зле сте разбрани от онези, които са много важни за вас. Въпреки това няма да допускате сериозни конфликти, ще намерите начин да изгладите всички недоразумения. До края на седмицата всичко ще е наред, комуникацията ще дава все повече и повече положителни емоции.

 

Дева

Цялата седмица ще бъде много благоприятна за общуване. Няма да пропуснете възможността да помогнете на близки, да подкрепите онези, които се намират в трудна ситуация. Вашите заявки също няма да бъдат отказвани. Ще има възможност да се срещнете с хора, които ви липсват напоследък. Ще има много интересни теми за разговор, със сигурност ще има планове, които искате да осъществите заедно. Както романтичните срещи, така и приятелските срещи ще вървят добре. Хората, с които се познавате отдавна, ще ви разберат перфектно.

Ще бъде добра седмица във финансово отношение. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Някои Деви ще сключат много изгодни сделки или ще получат предложения, обещаващи бързи печалби. Можете да правите големи покупки, ако сте уверени в избора си.

Тази седмица трудно може да мине без забавяне в бизнеса, дребни проблеми в работата. Но тук всичко бързо ще се оправи, ако не се откажете преди това, не се отказвайте от нещата, които сте планирали, изправени пред първото препятствие.

 

Везни

Очаква ви интересна, ярка и вдъхновяваща седмица. Със сигурност ще ви донесе нови работни предизвикателства. Ще приемете тяхното решение с истински ентусиазъм, очаквайки скорошен успех. Ще бъде добре да се запознаете с хора, чиито професионални интереси са сходни с вашите. Седмицата ще бъде благоприятна за посещение на семинари и конференции, за публични изказвания, търсене на нови съюзници и съмишленици.

Вероятни са промени в работата - например промени в персонала, които ще ви открият нови перспективи. Запомнете - по-добре е да не бързате. Спокойно помислете как трябва да се държите занапред. Решението, което ви хрумне първо, може да е неуспешно.

Възможно е да има някакви домашни размирици. Може да се наложи да се намесите в делата на близките, поради което отношенията ще станат по-напрегнати. Но ще се опитате да изгладите всички разногласия и с течение на времето отношенията определено ще се подобрят.

 

Скорпион

Тази седмица, много по-често от обикновено, ще бъдете в центъра на вниманието. Мнозина ще наблюдават с интерес как решавате възникващи работни проблеми, какво правите, за да постигнете професионалните си цели. По-добре е да не прибързвате, а да продължите внимателно. Така можете да избегнете дори дребни грешки, не давайте повод за неприятни разговори, които биха се отразили зле на вашата репутация.

Вероятно ще има промени в отношенията с хора, които по някакъв начин могат да повлияят на развитието на вашата кариера. Лесно ще спечелите симпатии, ще направите добро впечатление на тези, които вземат важни решения. Възможно е хората, които преди това са отказали да ви подкрепят, да променят позицията си и да ви предложат сътрудничество.

Въпреки че ще имате много неща за вършене през цялата седмица, ще има време за почивка и общуване с любимите хора. Приятелите със сигурност ще ви поканят на някакво необичайно събитие. Не отказвайте - ще си прекарате чудесно.

 

Стрелец

Седмицата ще бъде много успешна от делова гледна точка. Периодът е подходящ за започване на работа по нови проекти. Бързо ще постигнете първите успехи, защото няма да губите време напразно и веднага ще се съсредоточите върху най-важното. Интуицията ще ви подскаже накъде да продължите. Не е изключено началото на сътрудничество, което ще бъде много изгодно за вас. Вероятни са интересни срещи. Ще научите много от другите, ще разберете как да се възползвате от опита на някой друг.

Възможни са неочаквани разходи. Те могат да бъдат свързани с някои грешки, направени по-рано - например ще трябва да платите глоба за някакво незначително нарушение. Вероятни са и парични постъпления, особено през втората половина на седмицата. Те може да са по-големи, отколкото сте очаквали.

Разбирателството с любимите хора не винаги ще бъде лесно. Но точно тази седмица няма да донесе сериозни конфликти. Все пак са възможни незначителни търкания, поради недоразумения. Опитайте се да оправите нещата възможно най-скоро.

 

Козирог

Тази седмица ще бъде благоприятна в много отношения, но събитията може да се развият по-бавно, отколкото бихте желали. Това ще бъде особено забележимо в деловата сфера. Решаването на някои важни за вас въпроси ще бъде отложено за неопределено време и като цяло вероятността от забавяне е голяма. Не трябва да се притеснявате - звездите са на ваша страна и много неща ще се развият добре.

Вероятно е добро решение на финансови проблеми. Ще се занимавате с въпроси, които отдавна изискват внимание, ще разберете как най-добре да управлявате наличните пари и как можете да спечелите повече. Някои Козирози ще направят много успешни покупки.

Седмицата е подходяща за започване на обучение, посещаване на курсове за повишаване на квалификацията, самообучение. Ще вземете много в движение. Ще стане ясно какви грешки сте правили преди и как можете да ги избегнете занапред.

 

Водолей

Ще сте упорити и ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали преди. Седмицата е добра за поемане на нови дела или за включване в работа по проекти, които отдавна предизвикват интереса ви. Лесно ще се разбирате с колеги, ръководство и бизнес партньори. Няма да има причини за разногласия, всички възникващи въпроси ще бъдат решени бързо и без излишни емоции.

Вероятни са малки парични потоци. Струва си да бъдете внимателни във всичко, свързано с финанси и собственост. По-добре е да се въздържате от спонтанни покупки или неочаквани разходи.

Седмицата ще бъде особено благоприятна за Водолеите, чийто начин на живот изисква общуване с различни хора, множество срещи или преговори. Ще ви бъде лесно да спечелите симпатиите на нови познати, както и да спечелите тези, които преди това не са били много приятелски настроени.

 

Риби

Запасете се с търпение! Тази седмица категорично не е подходяща за вземане на някои важни решения, коренна промяна на живота ви, отказ от това, на което вече сте посветили много време и усилия. Не трябва да се доверявате на първото си впечатление от нови познати, особено ако смятате, че те се опитват твърде много да спечелят вашите симпатии. Най-вероятно ще ви трябва известно време, за да разберете ситуацията и да решите какво да правите по-нататък.

Възможни са необичайни срещи. Общуването с хора, чиито възгледи и опит са различни от вашите, ще бъде много полезно. Благодарение на него ще видите нови възможности, ще погледнете по различен начин на това, което изглежда очевидно. Също така си струва да се вслушате в съветите, които вашите близки ще ви дадат.

Неочаквани събития могат да повлияят на развитието на отношенията ви с приятели, членове на семейството и любим човек. Възможно е да искате повече независимост. Това няма да стане повод за конфликт, ако се държите тактично и деликатно.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ ще имат време да се справят с домакинските задължения, да обсъдят планове за бъдещето с близки и да вземат, така чаканите, важни решения, при РИБИТЕ е възможна поява на романтичен интерес, но нека да бъдат внимателни и да не се влюбват от пръв поглед,
Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Не бързайте със заключенията и действайте внимателно, тогава всичко ще се нареди добре. Разумните крачки ще ви доведат до целта ви по възможно най-краткия път. Постоянството и самоувереността ще ви помогнат да постигнете това, към което отдавна се стремите.

Избягвайте споровете с близките. За семейните Овни е особено важно да се контролират и да не се дразнят за дреболии. Тогава ще бъде възможно да поддържате мирни отношения и да потискате конфликтите в зародиш. Денят е идеален за полезно пазаруване. Дори скъпи покупки, като мебели или домакински уреди, ще се окажат успешни и ще носят радост в продължение на много години.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще ви се наложи да отделите повече време за домакинските задължения, отколкото сте очаквали. Може да се наложи да направите някои дребни ремонти. Ще дойде време да разчистите нещата и да се отървете от ненужните вещи. Но резултатът от вашите усилия ще ви зарадва. Възможно е по-възрастни роднини да се опитат да се намесят във вашите дела. Опитайте се да не се дразните и реагирайте с хумор, така ще избегнете евентуална обида от тяхна страна.

Много Телци ще станат особено очарователни, така че лесно могат да впечатлят другите. Ще можете да намерите общ език дори с тези, с които напоследък ви е било трудно да общувате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори ако нищо не върви според очакванията, няма да се откажете от това, което сте започнали. И ще бъдете прави. Упоритостта и настойчивостта ще ви помогнат да се справите с всякакви трудности, а резултатът много ще ви зарадва. 

Денят ще бъде изпълнен с общуване с различни хора. Някои Близнаци ще имат шанс да възстановят прекъснати връзки. Но първо си струва да помислите дали това наистина е добра идея. Интуицията ще ви подскаже правилното решение. Възможни са малки кавги по незначителни въпроси. Спокойствието и желанието да разберете всичко ще бъдат в ръцете ви. Конфликтът може бързо да бъде потушен, а разногласията - изяснени.

 
РАК (22 юни - 22 юли)

Някои неща ще отнемат повече време от очакваното. Но във всеки случай ще постигнете много. Ако е необходимо, потърсете помощ от приятели или познати, които на свой ред сте подкрепяли преди. Те ще се радват да ви помогнат.

Много Раци ще се стремят да бъдат особено активни в грижата за други хора. Някои обаче може да се опитат да се възползват от вас, така че не разрешавайте това да се случи. Обсъждането на финансови въпроси с членовете на семейството ще бъде успешно - в резултат на разговора ще направите много полезни заключения.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще бъде изпълнен със суматоха. Ще трябва да обръщате внимание на малки неща, постоянно да превключвате от едно на друго. Всичко ще се нареди добре, ако запазите спокойствие. Внимавайте с разходите си, има голям риск да похарчите твърде много за нещо маловажно. Пътуванията в компанията на любими хора ще бъдат успешни.

На някои Лъвове ще им е по-трудно от обикновено да намерят общ език с другите. Нещо ще трябва да се обяснява и изяснява няколко пъти. В особено трудни случаи положителното отношение и чувството за хумор ще помогнат. Понякога е най-добре да разведрите настроението с непринудена шега.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Трезво преценявайте силите си. Може би е по-добре незабавно да преразгледате приоритетите и да коригирате плановете, вместо да се опитвате да се справите с увеличеното работно натоварване. Ако проявите благоразумие, денят ще се развие добре, въпреки че все още е вероятно малко объркване сутринта. Девите, които са заети с учене, ще трябва да положат повече усилия от обикновено. Ще бъде малко по-трудно да придобиете нови знания.

Общуването с любимите хора ще донесе голямо удоволствие. Лесно е да създадете нови запознанства и да предизвикате симпатии у другите.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Започнете деня си с малки домакински задължения. Не трябва веднага да започвате нещо мащабно, има шанс бързо да прегорите и да загубите интерес. Бъдете внимателни с обещанията, не се съгласявайте на никакви предложения, преценявайте разумно силите си и наличието на свободно време. В следобедните часове много Везни ще получат дългоочаквана новина. 

Вечерта ще бъде успешна за общуване както с близки хора, така и със скорошни познати. Ако имате романтична среща, изберете познато място за нея. Така ще се почувствате по-спокойни и всичко ще мине добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще имате време да направите много полезни и трудни неща. Малките трудности няма да ви обезпокоят. Не бива обаче да поставяте прекомерни изисквания към себе си. Изключително важно е да отделите време за почивка. Най-добре отидете на кратко пътуване до ново място или поне се разходете някъде, където не сте били, за предпочитане в приятна компания.

Семейните Скорпиони ще имат пълна идилия в отношенията си. Ще започнете да се разбирате с половин дума. Но с последните познати бъдете предпазливи. Първото впечатление може да е приятно, но грешно.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят няма да донесе съществени промени, но ще върви доста добре. Домакинските задължения ще изискват вашето внимание. Може би по-възрастните роднини ще се нуждаят от помощ. Ще можете да я осигурите, но за да направите това, ще трябва да оставите настрана собствените си планове за известно време. Ако трябва да пътувате, планирайте времето си правилно. Днес закъсненията при пътуване са повече от вероятни.

За семейните Стрелци ще бъде трудно да обърнат достатъчно внимание на всички близки хора. Някои може да се обидят от това. Но вашият любим човек ще реагира на стечението на обстоятелствата с разбиране.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще донесе много грижи. Ще трябва да се занимавате със собствените си дела, да решавате проблемите на близки и може би да коригирате грешките на другите. Няма да е лесно, но можете да се справите. Бъдете спокойни, не се притеснявайте за малките неща. Сериозни проблеми няма да възникнат и ще преодолеете дребните трудности без особени затруднения.

Втората половина на деня ще донесе приятни изненади. Някои Козирози ще получат ценни подаръци или парични постъпления от неочаквани източници. Тези във връзка ще имат много романтични моменти, за да повишат настроението си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате време да се справите с домакинските задължения, да обсъдите планове за бъдещето с близки и да вземете важни решения. Енергичността ви ще се повиши значително, така че другите няма да могат да ви стигнат. Ако имате планирано семейно събитие, направете по-голямата част от подготовката сами. Ще направите всичко бързо и по възможно най-добрия начин. 

Водолеите, на които им предстои първа среща, не трябва да експериментират с визията си, да пробват нова прическа или радикално да променят стила си на облекло. Може да не се получи добре и ще се създаде грешно впечатление за вас.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще постигнете много повече, отколкото сте планирали. Ще направите това, което изглежда сложно и обемно, по-бързо от очакваното. Самочувствието ви ще се увеличи. Някои Риби ще могат да направят първите стъпки за промяна към по-добро. 

Вероятни са интересни срещи и разговори с необичайни хора. Общуването ще ви достави много удоволствие и ще ви даде повод да преразгледате някои възгледи за живота. Възможна е поява на романтичен интерес. Но бъдете внимателни, не се влюбвайте от пръв поглед. Има риск да се увлечете по човек, който изобщо не е подходящ за вас.

2024 © Варна е