Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 13 - 19 март

Близнаците в началото на седмицата ще имат затруднения да поддържат добри отношения с околните, Стрелците ще трябва да се съсредоточат основно върху работата си
Хороскоп за седмицата 13 - 19 март
821

 

Овен

В началото на седмицата ще се появят много нови планове. Едва ли ще бъдат изпълнени веднага, но доста бързо ще стане ясно как да действате, за да реализирате плановете си. Наблизо ще има хора, с които си струва да се консултирате - със завиден опит, които знаят как да се справят със сложни проблеми. Те ще се радват да отговорят на вашите въпроси. Възможно е да се сприятелите, да се договорите за дългосрочно сътрудничество.

Втората половина на седмицата е времето, когато ще получите особено много информация от различни източници. Запомнете - всичко трябва да се провери! За съжаление, дори тези, на които преди сте имали доверие, могат да ви излъжат. През този период ще бъде особено важно да поддържате баланс между работа и личен живот. Ако се увлечете твърде много от решаването на служебни проблеми, отношенията с близките може да станат напрегнати.

 

Телец

В началото на седмицата по-често от обикновено ще попадате в центъра на вниманието. Струва си да се възползвате от това, за да намерите нови съюзници, да заинтересувате другите с вашите идеи. Телецът, занимаващ се с бизнес, ще има шанс да намери инвеститори, чиято подкрепа значително ще разшири обхвата на дейността и ще увеличи доходите. Работата и други полезни неща ще отнемат по-голямата част от времето. Ще има обаче и възможност да се видите със стари познати, да посетите интересни места с тях, да посетите необичайни събития. Някои Телци ще имат ново хоби, което ще даде на представителите на знака много ярки емоции.

Втората половина на седмицата ще е доста по-спокойна. Подходяща е за семейни дела, помощ от роднини, решаване на проблеми, които отдавна ви притесняват, а също и вашите близки. Не искате да бързате за никъде и обстоятелствата ще ви позволят да действате с умерено темпо, без никакво суетене. Ще разберете двусмислените и объркващи ситуации, ще направите правилните изводи, ще поставите всичко на мястото му.

 

Близнаци

В началото на седмицата може да ви е трудно да поддържате добри отношения с околните. Ироничните ви забележки понякога ще звучат доста грубо, а шегите ви ще изглеждат обидни за най-чувствителните хора. Тези, които търсят съвет, едва ли ще го последват и след това ще се опитат да ви обвинят за грешките си. Този период ще бъде по-успешен за Близнаците, които ще се съсредоточат върху собствените си дела и ще се опитат да се справят с тях възможно най-добре. Вероятно успех в обучението, изследователската работа, творчеството. Някои трудности могат да възникнат за тези, които кандидатстват в държавни организации. Възможно е да има забавяне на документите.

През втората половина на седмицата е желателно да намалите натоварването и ако обстоятелствата позволяват, тогава дори направете пауза за почивка, това със сигурност няма да ви навреди. Помислете кой може да ви помогне в бизнеса. Вероятно ще има повече такива хора, отколкото сте очаквали. Ще има много желаещи да си поговорят с вас, да ви опознаят по-добре, да прекарате време заедно. Бъдете избирателни в контактите си - не всеки, който показва дружелюбност, всъщност изпитва симпатия към вас.

 

Рак

Емоционалният фон в началото на седмицата може да бъде доста напрегнат. За някои Раци това време ще бъде истинско изпитание - ще бъде трудно да контролирате настроението си, всяка дреболия може да ви разстрои. По-добре е да не вземате важни решения, да не предприемате сериозни стъпки, ако не сте се сетили за тях преди. Опитайте се да прекарвате повече време с тези, които наистина ви разбират и ви подкрепят във всичко. По-добре е да избягвате разгорещени спорове и особено разгорещени дискусии. Ако възникнат, опитайте се да не се обиждате от опонентите си и не бързайте със заключенията.

Втората половина на седмицата ще бъде много по-хубава. Първо, настроението ви ще се подобри, когато си възвърнете увереността и оптимизма. Второ, ще има наистина много поводи за радост. Вероятни са забележими успехи в работата, парични постъпления. Някои представители на знака ще успеят да постигнат напредък в много важен въпрос, който засяга интересите на всички членове на семейството.

 

Лъв

В началото на седмицата ще бъде много полезно да се съсредоточите върху работа, социални дейности и други полезни неща. Помислете за най-важните и трудни задачи - това време ще бъде благоприятно за решаването им. Ако вземете всичко, което приемате сериозно, тогава няма да има непреодолими препятствия по пътя. Ще бъде добро време от гледна точка на бизнес отношенията. Вие сами няма да забележите как ще направите някои полезни запознанства, ще осъществите връзки, които скоро ще ви бъдат полезни.

По-късно комуникацията ще е по-трудна. Разбирането с хората вече няма да е толкова лесно - и това ще се отнася не само за бизнеса, но и за личните отношения. Старите споразумения могат да бъдат нарушени. Ако планирате да направите нещо важно и трудно, опитайте се, първо, да разчитате само на собствените си сили, и второ, да отделите достатъчно време за такива въпроси - може да отнеме повече от обикновено. Много Лъвове ще сметнат за полезно да останат сами със себе си, да се занимават с някакъв вид творчество или просто да мислят за живота.

 

Дева

Опитайте се да не прибързвате в началото на седмицата. Това време определено е подходящо за размисъл, събиране и анализ на информация, полезни разговори с близки по дух хора. Но решителните действия може да не доведат до същите резултати, каквито бихме искали. Особено внимателни трябва да бъдат Девите, които в този момент ще трябва да обсъждат някои важни въпроси. Има много голям риск да не намерите правилния тон или просто да кажете твърде много. Запомнете - другите ви слушат много внимателно и запомнят всичко, което казвате. Не можете да върнете думите си назад.

Втората половина на седмицата ще бъде много по-лека и приятна. Обстоятелствата ще ви позволят да се отпуснете и просто да се оставите на течението, но едва ли искате. Ще бъде по-интересно да предприемете нещо ново, да поемете инициативата. Звездите ще ви подкрепят, много неща ще се наредят добре. Финансовата ситуация може значително да се промени към по-добро.

 

Везни

Грешка е да очаквате безрезервна подкрепа от околните в началото на седмицата. По-вероятно е да бъдете критикувани, отколкото похвалени. И дори хората, които преди са одобрявали всички ваши действия, ще започнат да посочват грешки и недостатъци. Опитайте се да го приемете спокойно. Това ще ви позволи не само да избегнете конфликти и неприятни моменти, но и да се възползвате от някои коментари.

Възможно е да постигнете успех, но това едва ли ще е лесно. Така че бъдете готови да положите усилия. Този съвет трябва да се следва през цялата седмица, въпреки че през втората половина от нея влиянието на положителните тенденции ще се подобри значително.

Опитайте се да поемете инициативата в работата, да направите малко повече, отколкото се изисква от вас. Това ще ви позволи да укрепите професионалната си позиция, а малко по-късно - да постигнете професионален растеж.

 

Скорпион

Опитайте се да не сте нервни в началото на седмицата. Няма да е лесно, защото емоционалният фон ще е напрегнат и вие ще станете особено впечатлителни, уязвими, а понякога и раздразнителни. Освен това не винаги ще е ясно защо другите действат по един или друг начин. Няма да е възможно да го разберете веднага и за много Скорпиони това ще бъде сериозен проблем. Опитайте се да се съсредоточите върху нещо, което знаете добре, и все още ви интересува, или дейности, които изискват креативност. Можете да планирате пътуване за това време - смяната на обстановката ще ви ободри.

Втората половина на седмицата ще бъде осезаемо по-лека. Отношенията с важни за вас хора ще се подобрят, всички разногласия ще останат в миналото, както и взаимните претенции. Семейните Скорпиони ще имат нови планове, например свързани с преместване или големи промени в начина на живот. Натоварен период очаква онези, които се стремят към нови запознанства, разширяване на приятелския кръг. Ще има неочаквано много покани за светски събития, интересни срещи.

 

Стрелец

Ще бъде много полезно да се съсредоточите върху работата. Първо, тази седмица ще имате шанс да постигнете значителен напредък в някои особено важни дела. Второ, ще се държите коректно с тези, от които зависи много. Тези хора вероятно няма да направят нищо особено веднага, но малко по-късно със сигурност ще ви предложат нещо интересно. В личния живот почти няма да има значими събития. Все пак се опитайте да не пренебрегвате семейните въпроси, намерете време за общуване с близките. Така ще избегнете както недоволството, така и напрегнатите моменти в бъдеще.

Запомнете - решенията, които вземете тази седмица, могат да повлияят на бъдещето ви. Ето защо не трябва да бързате, особено когато става въпрос за сериозни задължения (не само финансови). Преди да дадете обещания, уверете се, че не само искате, но и можете да ги спазите.

 

Козирог

Опитайте се да сте по-видими. Тази седмица трябва да се откажете от такава украса като скромност - вие сте достатъчно добри и без нея. Покажете колко можете и знаете, разкажете ни какви проблеми сте решили и какви успехи сте постигнали. Не пропускайте възможността да говорите на професионално събитие и не забравяйте да споменете личните си постижения. Сред тези, с които ще се срещате и общувате през тази седмица, ще има хора, които имат нужда от точно такъв съюзник като вас. Вероятно е началото на много изгодно, обещаващо сътрудничество за вас. Не са изключени кардинални промени в личния живот, началото на нова връзка, която бързо ще стане сериозна. Възможни са романтични изяви на работното място.

Всеки бизнес, който изисква концентрация, точност, внимание към детайла, трябва да бъде планиран за първата половина на седмицата. Ще се справите добре с тях по-късно, но това ще изисква много повече усилия.

 

Водолей

През тази седмица ви очакват много интересни и важни разговори. Запомнете - по-добре е да не разчитате на паметта си, а да запишете всичко, което сте успели да научите. Това ще бъде особено полезно за Водолеите, които усвояват нови професионални умения, започват да решават трудни задачи. Добре ще вървят командировките, както и преговорите с хора, дошли отдалеч.

Вашите дипломатически таланти ще бъдат полезни за всички. Ще помирите тези, които се карат, това ще помогне да се споразумеят тези, които не са намерили общ език от дълго време. Благодарение на вашите усилия ще се подобрят отношенията между хора, които са обидени един от друг поради неразбиране. Но вашите собствени отношения с другите могат да бъдат напрегнати, защото не всеки ще разбере истинските мотиви на вашите действия. Отделете време да обясните!

По-добре е да не поемате сериозни финансови задължения, ако преди това не сте взели решение за тях. Можете да правите малки покупки, те ще бъдат успешни.

 

Риби

Не разчитайте на лесен успех там, където преди сте се справяли добре. Тази седмица може да бъде трудна за Рибите, които преди това разчитаха на интуицията, умението да импровизират и бързо да се ориентират в ситуацията. Сега ще е необходимо нещо съвсем друго - умение да съставяш подробен план и да го следваш, да действаш последователно и без да бързаш, да забелязваш детайли, да анализираш фактите и да вземаш решения въз основа на тях.

Опитайте се да не се преуморявате. Много ще зависи от способността ви да се организирате, да разпределяте времето така, че да е достатъчно не само за полезни неща, но и за почивка.

Благодарение на събитията от тази седмица ще придобиете опит, който ще ви бъде полезен повече от веднъж по-късно, ще ви помогне да избегнете грешки, бързо да постигнете най-важната цел. Освен това ще научите много за другите и може би ще разберете, че някой е бил подценен.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота 3 юни 2023 г. (Всички зодии)

За Телците денят ще е много благоприятен за общуване, Лъвовете ги очаква един интересен ден с ярки емоции и необичайни срещи
Хороскоп за събота 3 юни 2023 г. (Всички зодии)
247

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Струва си да се съсредоточите върху решаването на важни въпроси. Днес ще бъдете особено внимателни към детайлите, така че ще забележите какво е убягнало на другите. Вероятно благодарение на вашите усилия някои семейни проблеми, които преди са притеснявали всички, ще бъдат оставени по назад.

Днес ще има повече грижи от обикновено, защото вероятно ще трябва да се намесвате в чужди работи, да коригирате грешките, допуснати от другите. Все пак ще има време за общуване с приятели и за приятна среща с човека, който ви е липсвал.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще е много благоприятен за общуване. Вероятни са необичайни срещи, възможно е познанство, от което ще започне дълго приятелство или красива романтична история. Вслушайте се в интуицията си. Тя ще ви помогне да преговаряте с онези, които преди това са били изключително неохотни да осъществят контакт. Вечерта ще зарадва семейните представители на знака - очакват ги добри новини.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Възможни са и подаръци. Ще им се зарадвате. Някои Телци ще получат точно онези неща, за които отдавна са мечтали.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете внимателни към всичко, което е свързано с пари. Днес сте склонни към лекомислие, така че рискувате да харчите много за дреболии. Преди да правите големи непланирани покупки, помислете внимателно или се консултирайте с хора, на чийто вкус и опит се доверявате.

Останалата част от деня ще бъде добра. Няма да донесе сериозни затруднения, много е подходяща за срещи с приятели и за семейни дела. Страхотно ще си прекарат Близнаците, които ще заминат на пътешествие с любимия човек.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Вижте се с приятели - от тях ще научите много интересни неща. Въпросът няма да се ограничи до новини, вероятни са и предложения, на които веднага ще се съгласите с ентусиазъм. Ще има шанс да присъствате на необичайно събитие, да научите нещо, което скоро ще се окаже полезно. у някои Раци ще ще се появи ново хоби.

Обичайните дейности могат да изглеждат по-скучни и досадни от обикновено. Помислете дали нещо може да се отложи за по-късно. Днес ще ви бъде особено полезно да забравите за известно време за обикновените грижи, да промените обстановката и да се отпуснете.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаква ви интересен ден. Със сигурност ще има възможност да се заемете с нещо съвсем ново. Не я пропускайте. Очакват ви много ярки емоции и невероятни открития. Не са изключени необичайни срещи. Някои Лъвове ще опознаят хора, за които са чували много преди и ще могат да се сприятелят с тях, ако поемат инициативата.

Имайте предвид - днес е по-добре да не бързате с важни решения относно бизнеса, работата или обучението. Не трябва да се обвързвате със сериозни задължения, дори на шега да обещаете на някого голяма сума.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят е идеален да се захванете с нови дела. Бързо ще разберете как да се справите с тях - това не изисква нечии съвети. Много Деви ще се нуждаят от способността малко по малко да събират информация от различни източници, за да получат пълна картина. Благодарение на нея представителите на знака ще разберат как да действат, за да постигнат важна цел.

Първата половина на деня ще премине тихо. Може дори да изглежда скучно - събитията ще се развият твърде предвидимо. Но във втората ще откриете приятни изненади и удивителни съвпадения.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не се разстройвайте, ако в началото на деня нещо не върви по план. Не са изключени злощастни съвпадения, както и нещастни инциденти, поради които ще се наложи отлагане на плановете. Промените към по-добро обаче няма да закъснеят. Скоро след обяд ще получите добри новини, а след това ще се отворят няколко интересни възможности наведнъж.

В бизнеса можете да разчитате на интуицията си. Но що се отнася до връзките, нейните съвети едва ли са верни. Тук не трябва да се доверявате на първото впечатление и да вземате решения на момента. Дайте си време да обмислите нещата.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ако искате да се заемете с нещо ново, бъдете готови да положите усилия, за да успеете. Не всичко ще мине добре. Не следвайте сляпо примера на някой друг. Бъдете креативни, опитайте се да намерите свой собствен начин за постигане на целта. Това ще ви спести много енергия.

Приятен ден очаква Скорпионите, които не правят големи планове, а просто искат да си прекарат добре. Ще ги зарадва комуникацията с приятели, романтичната среща ще бъде ярка и вдъхновяваща. Семейният празник също ще бъде успешен, ако се заемете с неговата организация.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Би било добре да поемете инициативата. Този прост съвет се отнася за всички сфери на живота. Не се оставяйте на течението и не чакайте успешна комбинация от обстоятелства. Би било много по-добре да започнете да действате. И колкото по-рано преминете от мислене и планиране към конкретни стъпки, толкова повече време ще имате да постигнете целта.

Възможно е да трябва да се намесите в делата на роднини, за да ги предпазите от необмислени действия, решения, които биха донесли много трудности на всички. Вашите дипломатически таланти ще ви бъдат полезни тук - благодарение на тях няма да обидите никого.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Страхотен ден да се заемете с нещо важно. Вярно е, че ще трябва да действате сами - другите просто няма да имат време за вас. Решителността, с която поемате трудни случаи, ще впечатли мнозина. Хората, които преди са ви подценявали, ще осъзнаят, че са грешали много.

У дома може да има повече грижи от обикновено. Възможно е да се наложи да се заемете с решаването на някои домашни проблеми и това ще изисква разходи. Няма да хвърляте пари на вятъра, така че можете да оперирате с малки суми.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят е подходящ за фокусиране върху наистина важните дела. Вие трябва да се справите сами - съветите на други хора едва ли ще помогнат. Може да искате да се върнете към някоя стара задача, която преди ви е плашела със своята сложност. Днес ще погледнете на това по нов начин и определено ще има решение.

Вероятни са парични постъпления, включително доста неочаквани. Може би ще ви върнат стар забравен дълг или просто ще ви дадат пари. Не бързайте да ги харчите - малко по-късно ще стане ясно как най-добре да управлявате тази сума.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще бъде доста трудно да не се поддадете на провокации сутринта, но все пак опитайте. Това време едва ли ще е благоприятно за общуване. Разногласия и спорове могат да възникнат по всякакви причини. Но ако запазите самообладание, ще намерите начин да изгладите отношенията и да избегнете конфликта.

Втората половина на деня ще ви хареса. Те е еднакво подходяща както за някои полезни дейности, така и за релаксация. Ще има възможност да се срещнете със стари приятели. Със сигурност ще предложат нещо интересно.

2023 © Варна е