Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 13 - 19 март

Близнаците в началото на седмицата ще имат затруднения да поддържат добри отношения с околните, Стрелците ще трябва да се съсредоточат основно върху работата си
Хороскоп за седмицата 13 - 19 март
902

 

Овен

В началото на седмицата ще се появят много нови планове. Едва ли ще бъдат изпълнени веднага, но доста бързо ще стане ясно как да действате, за да реализирате плановете си. Наблизо ще има хора, с които си струва да се консултирате - със завиден опит, които знаят как да се справят със сложни проблеми. Те ще се радват да отговорят на вашите въпроси. Възможно е да се сприятелите, да се договорите за дългосрочно сътрудничество.

Втората половина на седмицата е времето, когато ще получите особено много информация от различни източници. Запомнете - всичко трябва да се провери! За съжаление, дори тези, на които преди сте имали доверие, могат да ви излъжат. През този период ще бъде особено важно да поддържате баланс между работа и личен живот. Ако се увлечете твърде много от решаването на служебни проблеми, отношенията с близките може да станат напрегнати.

 

Телец

В началото на седмицата по-често от обикновено ще попадате в центъра на вниманието. Струва си да се възползвате от това, за да намерите нови съюзници, да заинтересувате другите с вашите идеи. Телецът, занимаващ се с бизнес, ще има шанс да намери инвеститори, чиято подкрепа значително ще разшири обхвата на дейността и ще увеличи доходите. Работата и други полезни неща ще отнемат по-голямата част от времето. Ще има обаче и възможност да се видите със стари познати, да посетите интересни места с тях, да посетите необичайни събития. Някои Телци ще имат ново хоби, което ще даде на представителите на знака много ярки емоции.

Втората половина на седмицата ще е доста по-спокойна. Подходяща е за семейни дела, помощ от роднини, решаване на проблеми, които отдавна ви притесняват, а също и вашите близки. Не искате да бързате за никъде и обстоятелствата ще ви позволят да действате с умерено темпо, без никакво суетене. Ще разберете двусмислените и объркващи ситуации, ще направите правилните изводи, ще поставите всичко на мястото му.

 

Близнаци

В началото на седмицата може да ви е трудно да поддържате добри отношения с околните. Ироничните ви забележки понякога ще звучат доста грубо, а шегите ви ще изглеждат обидни за най-чувствителните хора. Тези, които търсят съвет, едва ли ще го последват и след това ще се опитат да ви обвинят за грешките си. Този период ще бъде по-успешен за Близнаците, които ще се съсредоточат върху собствените си дела и ще се опитат да се справят с тях възможно най-добре. Вероятно успех в обучението, изследователската работа, творчеството. Някои трудности могат да възникнат за тези, които кандидатстват в държавни организации. Възможно е да има забавяне на документите.

През втората половина на седмицата е желателно да намалите натоварването и ако обстоятелствата позволяват, тогава дори направете пауза за почивка, това със сигурност няма да ви навреди. Помислете кой може да ви помогне в бизнеса. Вероятно ще има повече такива хора, отколкото сте очаквали. Ще има много желаещи да си поговорят с вас, да ви опознаят по-добре, да прекарате време заедно. Бъдете избирателни в контактите си - не всеки, който показва дружелюбност, всъщност изпитва симпатия към вас.

 

Рак

Емоционалният фон в началото на седмицата може да бъде доста напрегнат. За някои Раци това време ще бъде истинско изпитание - ще бъде трудно да контролирате настроението си, всяка дреболия може да ви разстрои. По-добре е да не вземате важни решения, да не предприемате сериозни стъпки, ако не сте се сетили за тях преди. Опитайте се да прекарвате повече време с тези, които наистина ви разбират и ви подкрепят във всичко. По-добре е да избягвате разгорещени спорове и особено разгорещени дискусии. Ако възникнат, опитайте се да не се обиждате от опонентите си и не бързайте със заключенията.

Втората половина на седмицата ще бъде много по-хубава. Първо, настроението ви ще се подобри, когато си възвърнете увереността и оптимизма. Второ, ще има наистина много поводи за радост. Вероятни са забележими успехи в работата, парични постъпления. Някои представители на знака ще успеят да постигнат напредък в много важен въпрос, който засяга интересите на всички членове на семейството.

 

Лъв

В началото на седмицата ще бъде много полезно да се съсредоточите върху работа, социални дейности и други полезни неща. Помислете за най-важните и трудни задачи - това време ще бъде благоприятно за решаването им. Ако вземете всичко, което приемате сериозно, тогава няма да има непреодолими препятствия по пътя. Ще бъде добро време от гледна точка на бизнес отношенията. Вие сами няма да забележите как ще направите някои полезни запознанства, ще осъществите връзки, които скоро ще ви бъдат полезни.

По-късно комуникацията ще е по-трудна. Разбирането с хората вече няма да е толкова лесно - и това ще се отнася не само за бизнеса, но и за личните отношения. Старите споразумения могат да бъдат нарушени. Ако планирате да направите нещо важно и трудно, опитайте се, първо, да разчитате само на собствените си сили, и второ, да отделите достатъчно време за такива въпроси - може да отнеме повече от обикновено. Много Лъвове ще сметнат за полезно да останат сами със себе си, да се занимават с някакъв вид творчество или просто да мислят за живота.

 

Дева

Опитайте се да не прибързвате в началото на седмицата. Това време определено е подходящо за размисъл, събиране и анализ на информация, полезни разговори с близки по дух хора. Но решителните действия може да не доведат до същите резултати, каквито бихме искали. Особено внимателни трябва да бъдат Девите, които в този момент ще трябва да обсъждат някои важни въпроси. Има много голям риск да не намерите правилния тон или просто да кажете твърде много. Запомнете - другите ви слушат много внимателно и запомнят всичко, което казвате. Не можете да върнете думите си назад.

Втората половина на седмицата ще бъде много по-лека и приятна. Обстоятелствата ще ви позволят да се отпуснете и просто да се оставите на течението, но едва ли искате. Ще бъде по-интересно да предприемете нещо ново, да поемете инициативата. Звездите ще ви подкрепят, много неща ще се наредят добре. Финансовата ситуация може значително да се промени към по-добро.

 

Везни

Грешка е да очаквате безрезервна подкрепа от околните в началото на седмицата. По-вероятно е да бъдете критикувани, отколкото похвалени. И дори хората, които преди са одобрявали всички ваши действия, ще започнат да посочват грешки и недостатъци. Опитайте се да го приемете спокойно. Това ще ви позволи не само да избегнете конфликти и неприятни моменти, но и да се възползвате от някои коментари.

Възможно е да постигнете успех, но това едва ли ще е лесно. Така че бъдете готови да положите усилия. Този съвет трябва да се следва през цялата седмица, въпреки че през втората половина от нея влиянието на положителните тенденции ще се подобри значително.

Опитайте се да поемете инициативата в работата, да направите малко повече, отколкото се изисква от вас. Това ще ви позволи да укрепите професионалната си позиция, а малко по-късно - да постигнете професионален растеж.

 

Скорпион

Опитайте се да не сте нервни в началото на седмицата. Няма да е лесно, защото емоционалният фон ще е напрегнат и вие ще станете особено впечатлителни, уязвими, а понякога и раздразнителни. Освен това не винаги ще е ясно защо другите действат по един или друг начин. Няма да е възможно да го разберете веднага и за много Скорпиони това ще бъде сериозен проблем. Опитайте се да се съсредоточите върху нещо, което знаете добре, и все още ви интересува, или дейности, които изискват креативност. Можете да планирате пътуване за това време - смяната на обстановката ще ви ободри.

Втората половина на седмицата ще бъде осезаемо по-лека. Отношенията с важни за вас хора ще се подобрят, всички разногласия ще останат в миналото, както и взаимните претенции. Семейните Скорпиони ще имат нови планове, например свързани с преместване или големи промени в начина на живот. Натоварен период очаква онези, които се стремят към нови запознанства, разширяване на приятелския кръг. Ще има неочаквано много покани за светски събития, интересни срещи.

 

Стрелец

Ще бъде много полезно да се съсредоточите върху работата. Първо, тази седмица ще имате шанс да постигнете значителен напредък в някои особено важни дела. Второ, ще се държите коректно с тези, от които зависи много. Тези хора вероятно няма да направят нищо особено веднага, но малко по-късно със сигурност ще ви предложат нещо интересно. В личния живот почти няма да има значими събития. Все пак се опитайте да не пренебрегвате семейните въпроси, намерете време за общуване с близките. Така ще избегнете както недоволството, така и напрегнатите моменти в бъдеще.

Запомнете - решенията, които вземете тази седмица, могат да повлияят на бъдещето ви. Ето защо не трябва да бързате, особено когато става въпрос за сериозни задължения (не само финансови). Преди да дадете обещания, уверете се, че не само искате, но и можете да ги спазите.

 

Козирог

Опитайте се да сте по-видими. Тази седмица трябва да се откажете от такава украса като скромност - вие сте достатъчно добри и без нея. Покажете колко можете и знаете, разкажете ни какви проблеми сте решили и какви успехи сте постигнали. Не пропускайте възможността да говорите на професионално събитие и не забравяйте да споменете личните си постижения. Сред тези, с които ще се срещате и общувате през тази седмица, ще има хора, които имат нужда от точно такъв съюзник като вас. Вероятно е началото на много изгодно, обещаващо сътрудничество за вас. Не са изключени кардинални промени в личния живот, началото на нова връзка, която бързо ще стане сериозна. Възможни са романтични изяви на работното място.

Всеки бизнес, който изисква концентрация, точност, внимание към детайла, трябва да бъде планиран за първата половина на седмицата. Ще се справите добре с тях по-късно, но това ще изисква много повече усилия.

 

Водолей

През тази седмица ви очакват много интересни и важни разговори. Запомнете - по-добре е да не разчитате на паметта си, а да запишете всичко, което сте успели да научите. Това ще бъде особено полезно за Водолеите, които усвояват нови професионални умения, започват да решават трудни задачи. Добре ще вървят командировките, както и преговорите с хора, дошли отдалеч.

Вашите дипломатически таланти ще бъдат полезни за всички. Ще помирите тези, които се карат, това ще помогне да се споразумеят тези, които не са намерили общ език от дълго време. Благодарение на вашите усилия ще се подобрят отношенията между хора, които са обидени един от друг поради неразбиране. Но вашите собствени отношения с другите могат да бъдат напрегнати, защото не всеки ще разбере истинските мотиви на вашите действия. Отделете време да обясните!

По-добре е да не поемате сериозни финансови задължения, ако преди това не сте взели решение за тях. Можете да правите малки покупки, те ще бъдат успешни.

 

Риби

Не разчитайте на лесен успех там, където преди сте се справяли добре. Тази седмица може да бъде трудна за Рибите, които преди това разчитаха на интуицията, умението да импровизират и бързо да се ориентират в ситуацията. Сега ще е необходимо нещо съвсем друго - умение да съставяш подробен план и да го следваш, да действаш последователно и без да бързаш, да забелязваш детайли, да анализираш фактите и да вземаш решения въз основа на тях.

Опитайте се да не се преуморявате. Много ще зависи от способността ви да се организирате, да разпределяте времето така, че да е достатъчно не само за полезни неща, но и за почивка.

Благодарение на събитията от тази седмица ще придобиете опит, който ще ви бъде полезен повече от веднъж по-късно, ще ви помогне да избегнете грешки, бързо да постигнете най-важната цел. Освен това ще научите много за другите и може би ще разберете, че някой е бил подценен.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 15 юни 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ може да се съсредоточат върху решаването на финансови проблеми, вероятни са успешни сделки и неочаквани парични постъпления, СТРЕЛЦИТЕ трябва да започнат с разрешаването на сериозните проблеми, които са важни както за тях, така и за техните близки, ще се справят с това изненадващо бързо
Хороскоп за събота, 15 юни 2024 г. (Всички зодии)
725


ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят вероятно ще донесе неочаквани събития или новини, които ще ви накарат да промените плановете си. Но няма да се тревожите за това. Интуицията веднага ще ви подскаже как да действате най-добре и няма да се налага да полагате много усилия, за да постигнете желания резултат.

Пътуванията ще са добри. Особено приятно ще ви бъде, ако към вас се присъедини някой ваш близък. Ще видите много интересни места и ще научите неща, които скоро ще ви бъдат полезни. Страхотно ще си прекарат и Овните, които днес ще гостуват на далечни роднини.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

В началото на деня може да възникнат някои трудности, но не се притеснявайте - можете да се справите с всичко. Ако планирате да направите нещо важно и сложно, не се страхувайте да започнете сами. Много скоро ще имате надеждни помощници.

От средата на деня ще започне благоприятен период за общуване. Лесно ще се разберете както със стари познати, така и с тези, които сте срещнали за първи път наскоро. Вечерта е подходяща за романтична среща на необичайно място- ще получите много приятни впечатления. Но Телците, които предпочитат да си стоят вкъщи и да правят това, което обичат, също ще си прекарат чудесно.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на деня ще е благоприятно за всякакви полезни дейности. Изненадващо бързо ще се справите с това, което преди ви се е струвало трудно, ще намерите отговори на въпроси, които са важни както за вас, така и за вашите близки. За много Близнаци опитът, натрупан преди много време, ще им помогне да избегнат досадни грешки.

Следобед дори малки, рутинни задачи може да изискват повече внимание от обикновено. Опитайте се да не бързате, особено ако трябва да вземете решения, свързани с пари или ценни вещи. Съветите на близки ще бъдат полезни.


РАК (22 юни - 22 юли)

В началото на деня ще имате възможност да се съсредоточите точно върху това, което отдавна искате да направите. Вярно е, че успехът няма да бъде постигнат веднага. Но вие ще бъдете упорити, така че ще постигнете желания резултат доста бързо. За някои Раци старите приятели ще помогнат с това.

С течение на времето емоционалният фон ще стане по-интензивен. Следобед ще ви бъде по-трудно да съберете мислите си. Може да има вълнения и притеснения за дреболии и ще стане по-трудно да се разбирате с другите. Но ще намерите общ език с тези, които са ви скъпи.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. Не бързайте със сделки и покупки, помислете добре, преди да се разделите със значителна сума. В останалите случаи денят ще бъде благоприятен. Ако се фокусирате върху полезни неща, със сигурност ще постигнете успех в тях и няма да ви се налага да полагате много усилия.

Посветете известно време на ежедневните проблеми, можете бързо да се справите с тях. Вечерта е подходяща за общуване с приятели, те ще се радват да се срещнат с вас. Някои Лъвове ги очакват романтични изненади.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

По-добре е да не разчитате на лесни победи. Най-вероятно днес ще трябва да работите усилено, за да постигнете целта си. Обстоятелствата може да не се развият много добре и дребните недоразумения трудно могат да бъдат избегнати. Но ако не загубите ума си, всичко ще се оправи бързо.

Втората половина на деня ще бъде много благоприятна за общуване. Можете да обсъждате всякакви въпроси, без да се страхувате, че ще възникнат сериозни разногласия. Дори хора, които изобщо не се интересуват от вашето мнение, ще се вслушат в него. Вечерта обещава добри новини за семейните Деви.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да наблюдавате внимателно какво се случва около вас и не изпускайте нищо от поглед. Ще имате възможност да научите много интересни неща и да получите важна информация преди другите. Не е изключено да създадете полезни запознанства и да срещнете хора, които по-късно ще подкрепят много ваши начинания.

Денят е подходящ за срещи с приятели, можете да ги поканите у вас или да отидете на гости. Малките пътувания ще бъдат успешни, смяната на обстановката ще ви се отрази добре. Вечерта ще бъде особено приятна за влюбените Везни.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят е подходящ за важни разговори. Ще има шанс да спечелите хора, от които зависи много. Ще намерите правилните думи и убедителни аргументи, едва ли някой ще иска да спори с вас. Във всичко, свързано с парите, можете да разчитате на интуицията си - тя няма да ви подведе. 

Ще бъде забележимо влиянието на положителните тенденции в областта на любовните отношения. Тук са възможни значителни промени към по-добро. Вярно е, че за това ще трябва да поемете инициативата. Вероятно няма да се объркате, веднага ще разберете как да действате.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви много успешен и ползотворен ден. Трябва да започнете с разрешаването на сериозни проблеми, които са важни както за вас, така и за вашите близки. Ще се справите с това изненадващо бързо. По-късно ще трябва да обърнете внимание на отдавна познатите домакински задължения. Днес те може да изглеждат по-скучни и уморителни от обикновено. Но все пак ще завършите започнатото и ще получите отличен резултат.

Ще имате възможност да присъствате на необичайни събития и да се срещнете с хора, за които преди сте чували много интересни неща.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Нещата днес ще отнемат повече време от обикновено - възможни са неочаквани забавяния и хората, които са обещали да ви помогнат, може да ви разочароват. Когато става въпрос за нещо наистина важно, опитайте се да разчитате само на собствените си сили. Можете да се съсредоточите върху решаването на финансови проблеми. Вероятни са успешни сделки и неочаквани парични постъпления.

Добре е да поемете инициатива в личните отношения. Денят обещава приятни запознанства. Подходящ е и за възстановяване на стари връзки и помиряване с тези, с които сте били в конфликт.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Неспокоен ден. Ще има много разговори, едва ли ще е възможно да избегнете дълги спорове и да не обсъждате нещо, което не ви е много интересно. Хората около вас може да се месят в работите ви по-често от обикновено, понякога да ви дразнят и ядосват. Въпреки това ще запазите спокойствие, няма да дадете воля на негативните емоции и няма да се карате с никого.

Всякакви рутинни, монотонни задачи днес ще ви се сторят особено скучни и уморителни. Помислете дали не е по-добре да ги поверите на друг. Но там, където се изисква въображение и креативност, никой не може да се сравни с вас.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не се нервирайте за дреболии. Това не е най-спокойният ден, но ще се развие доста добре. Съсредоточете се върху най-важните си цели, опитайте се да не се разсейвате от дребни неща и всичко ще се получи. По-добре е да действате сами, а ако поискате помощ, тогава само от хора, които познавате отдавна. 

Можете да се върнете към стари идеи и планове - най-вероятно ще успеете да ги осъществите. Вечерта си струва да прекарате с любимите хора. Те ще бъдат доволни от вашето внимание и грижа. Ще бъде полезно да обсъдите семейни планове.

2024 © Варна е