Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 14 - 20 август

Телците тази седмица ги очакват много приятни срещи и интересни запознанства, Стрелците в началото на седмицата да внимават да не са по-избухливи или агресивни от обикновено
Хороскоп за седмицата 14 - 20 август
861

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Не се изненадвайте от споровете и разногласията в началото на седмицата. По това време всички дългогодишни противоречия могат да се изострят. Ще стане по-трудно да общувате с тези, с които изглежда, че се разбирате добре. Опитайте се да не се поддавате на провокации и, ако е възможно, изгладете острите отношения. Ситуацията постепенно ще се промени към по-добро - това се отнася както за бизнес, така и за личните отношения.

Организацията и дисциплината ще са много важни за успеха в работата ви. Понякога ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху задачи, които изискват внимание. Но ако подредите правилно приоритетите, можете да го направите.

Особено натоварени ще са последните дни от седмицата. Възможно е да се наложи да подкрепите близите си или да оставите настрана собствените си дела, за да разрешите проблемите на други хора. Ще успеете, дори ако трябва да работите усилено. И не забравяйте да оставите време за почивка - ще трябва да се възстановите.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

През тази седмица ви очакват приятни срещи и интересни запознанства. Няма да има проблеми дори в общуването с тези, с които не сте се разбирали преди. Няма значение дали разговорите ще бъдат свързани с работата или личния ви живот, във всеки случай ще чуете много полезни неща. Старите познати могат да предложат нещо неочаквано и вълнуващо. Няма да съжалявате, ако се съгласите.

Пътуванията ще са добри, особено тези, свързани с работа или учене. Спътниците ще бъдат приятни, пътят няма да е уморителен, а вие ще сте доволни от резултата от пътуването си.

По-добре е да не отлагате важните неща за последните дни от седмицата, защото по това време ще ви стане значително по-трудно да се концентрирате. Също така е по-добре да побързате с покупките и сделките - най-благоприятният период за тях ще продължи до четвъртък.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на седмицата ще бъде особено интересно и наситено. Това е най-благоприятното време да поемете инициативата в бизнеса, да покажете на какво сте способни. Можете да споделяте идеи, свързани с работата и бизнеса - със сигурност ще намерите хора, които искат да ви помогнат в изпълнението на вашия план. За много Близнаци чарът ще помогне при решаването на професионални проблеми - благодарение на него няма да е трудно да получите подкрепа. Някои представители на знака ще намерят не само съюзници, но и нови приятели.

През втората половина на седмицата ще трябва да се върнете към стари дела и проекти, да разрешите проблеми, за които не сте искали да мислите преди. Всичко ще се окаже по-лесно, отколкото сте очаквали, но все пак ще са необходими постоянство и търпение, за да го доведете до края. Вероятни са промени към по-добро както в бизнес, така и в личните отношения. Ще бъдете по-добре разбрани от тези, с които не сте могли да намерите общ език дълго време.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не изисквайте много от себе си поне в началото на седмицата. Колкото и да искате бързо да се справите с всички задачи, сега едва ли е възможно. Определете приоритетите, решете какво ще направите веднага и какво ще отложите за по-късно. Така ще избегнете не само бързането и суетенето, но и безпокойството, което би затруднило вземането на правилни решения. По това време е нежелателно да смесвате бизнес и лични отношения, да жертвате едното за другото.

Втората половина на седмицата ще бъде лека и ползотворна. Ще се разкрият нови професионални възможности. Най-находчивите Раци ще намерят начин да се изкачат по служебната стълбица. Може да се появят нови интереси и хобита, които ще донесат много ярки емоции. В отношенията с любимия човек са вероятни промени към по-добро - ще стане по-лесно да се споразумеете за това, което преди е предизвикало много спорове.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

В началото на седмицата ще има много работа. Към предварително планираните казуси и задачи ще бъдат добавени изцяло нови. Но и ще ви направи щастливи. Първо, трябва да направите нещо наистина интересно. Второ, ще имате възможност да се проявите и да постигнете признание. Освен това вероятността от полезни познанства ще бъде висока. Някои Лъвове ще срещнат хора, с които скоро ще започнат ползотворно сътрудничество.

Някои трудности могат да възникнат за тези, които са заети с документи - може да има закъснения, неочаквани пречки. Не забравяйте, че е важно да не нарушавате правилата, дори когато става въпрос за някои чисто бюрократични моменти, и да не прибягвате до съмнителни методи за постигане на желания резултат.

Деловата активност ще намалее през втората половина на седмицата. Обичайната работа може да изглежда много скучна, поради това няма да искате да се заемете и с нещо ново. Важно е обаче да не нарушавате старите споразумения, да изпълнявате всички задължения навреме. Ако се справите с това, можете да избегнете сериозни проблеми.

Но от гледна точка на личните отношения този период ще бъде много благоприятен. Разногласията с близките ще останат в миналото и като цяло ще стане по-лесно да се разбирате с другите.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

В началото на седмицата ще ви бъде трудно да запазите самообладание и да вземете информирани решения. По-често от обикновено ще бъдете водени от мимолетни преживявания или емоции, с които лесно бихте се справили в друг момент. Това ще ви попречи да направите добро впечатление на нови познати. Хората, които са очаквали много от вас, може да бъдат разочаровани. Но тези, които ви познават от дълго време, ще се опитат да ви помогнат да се справите със ситуацията, ще дадат отлични съвети.

Не бързайте да се обвързвате с някакви сериозни задължения, не давайте обещания, ако има дори най-малко съмнение, че можете да ги изпълните. Това важи както за бизнес, така и за личните отношения. Когато обсъждате планове за бъдещето с близки, опитайте се да прецените правилно възможностите си.

Втората половина на седмицата ще е по-спокойна. Ще бъде благоприятна за делово общуване. Преговорите и интервютата ще вървят добре, лесно ще направите добро впечатление на тези, които бихте искали да видите като свои партньори. Лесно ще се справите с обичайните задачи и бързо ще завършите нещо ново.

Общуването с близките ще ви зарадва. Възможно е да искате да съберете стари приятели или да се видите с роднини, които живеят далеч. Девите, които по това време отиват на романтични пътувания, ще си прекарат чудесно.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Важно е да се настроите на сериозна вълна в самото начало на седмицата. Вероятно по това време няма да искате да мислите за нещата, планирани по-рано. Но ще трябва да се съсредоточите върху тях, в противен случай по-късно може да възникнат трудности. По-добре не разчитайте, че проблемите ви ще се решат сами или някой друг ще се справи с тях. Колкото по-рано започнете да действате, толкова по-успешно ще се окаже всичко, така че не губете време напразно.

Вероятни са малки разногласия както на работа, така и у дома. Но няма да ги оставите да прераснат в сериозни конфликти, бързо ще намерите начин да изгладите острите отношения. Близките ще дойдат на среща по-охотно от колегите, но ще можете да се споразумеете с всички.

Втората половина на седмицата обещава успехи по много въпроси. Това е подходящият момент да се заемете с нещо ново. Ако поемете инициативата в професионалната сфера, ще намерите нови съюзници, можете да привлечете подкрепата на влиятелни хора. Везните, които се занимават с търговска дейност, ще имат шанс да направят добри пари в този момент.

От гледна точка на личните отношения последните дни ще бъдат особено благоприятни. Особено добре ще ги оползотворят представителите на знака, които ще отидат на семейни или романтични пътувания.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на седмицата е чудесно време да поемете инициативата в деловите отношения, опитайте се да осъществите полезни връзки. Не пропускайте възможността да заявите за себе си, разкажете какво правите напоследък, какви победи сте спечелили. Участието в професионални събития ще ви позволи значително да разширите кръга си от контакти, да намерите нови партньори или клиенти.

Може да е трудно да се съсредоточите върху рутинни задачи. Ще се разсейвате по-често от обикновено, така че рискувате да сгрешите. Помислете с кого бихте могли да споделите тревогите си.

Втората половина на седмицата ще е по-спокойна. Ще се върнете към нещата, които сте започнали преди и ще ги завършите успешно. Ще има възможност да научите нещо ново, да придобиете знания, които скоро ще ви бъдат полезни.

По отношение на личните отношения цялата седмица ще бъде благоприятна. Вярно е, че не винаги ще можете да отделите на близките си толкова внимание, колкото бихте искали. Но ще наваксате при първа възможност.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

В началото на седмицата ще сте по-избухливи от обикновено, а понякога дори агресивни. Опитайте се да не провокирате конфликти и да не налагате волята си на другите, не се намесвайте в битка, където това може да се избегне. Опитът, мъдростта и предвидливостта ще ви помогнат да избегнете много трудни ситуации, ако навреме овладеете емоциите си. Хората, които ви познават добре, ще бъдат там и със сигурност ще искат да ви дадат добър съвет. Опитайте се да ги изслушате.

Постепенно влиянието на положителните тенденции ще нараства. Спокойствието ви ще се върне, ще се почувствате много по-уверени. През втората половина на седмицата може да се открият обещаващи бизнес възможности. Ще се опитате да не пропуснете нито една от тях.

Ще има забележими промени към по-добро в личните отношения. Ако напоследък не сте намерили общ език с близките си, сега всички разногласия ще останат в миналото. Хората, които не са склонни да контактуват или просто са били потопени в собствените си дела, ще поемат инициативата в комуникацията.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Опитайте се да слушате особено внимателно интуицията си - тя е тази, която ще ви каже върху какво да се съсредоточите. Възможно е бизнесът да е съвсем нов и ще трябва да научите много, за да успеете в него. Онези ваши таланти, за които малко хора са знаели преди, могат да ви бъдат полезни. Скоро ще спечелите първите победи и това няма да остане незабелязано. Влиятелни хора ще обърнат внимание на вашите постижения и може би ще получите интересни предложения от тях. Не бързайте да се съгласявате, първо се опитайте да получите възможно най-много информация, изяснете всички условия.

Седмицата ще бъде много благоприятна за Козирозите, занимаващи се с научна или изследователска работа, както и за студенти и преподаватели. Такива представители на знака могат да намерят неочаквани приложения на знанията си.

Тази седмица ще има особено много приятни срещи и интересни запознанства. Дори тези, които не са забелязвали никого преди, ще искат да говорят с вас. Вероятно е началото на приятелства, които скоро ще играят важна роля в живота ви.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви една доста напрегната, но интересна седмица. От делова гледна точка ще е особено благоприятно за Водолеите, чиято работа е свързана с финанси, сделки и оформяне на съответните документи. Тези, които се занимават със социални дейности, също ще имат шанс да спечелят важни победи, затова често ще се оказват в центъра на вниманието. Звездите ще бъдат благосклонни и към останалите представители на знака. Това ще бъде особено забележимо в средата на седмицата.

Вероятни са необичайни запознанства. Ще има възможност да общувате с хора, за които сте чували много преди. Приятелството ви може да не се получи, но ще се разбирате добре. Втората половина на седмицата е време за романтични увлечения. Не са изключени съдбовни срещи.

За последните дни от седмицата е по-добре да не планирате трудни задачи, особено нови. По това време може да ви е трудно да се концентрирате, бързо да научите всичко необходимо.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Неочаквано, много време може да изискват случаи, с които сте очаквали да се справите бързо. Закъсненията ще възникнат не по ваша вина и е малко вероятно да успеете по някакъв начин да повлияете на развитието на събитията. Затова се опитайте да останете спокойни и да не сте нервни. Скоро ще забележите промяна към по-добро и тогава ще започнете да действате.

Трябва да отделите внимание на семейните въпроси. Някои Риби ще трябва да пътуват, за да помогнат на близки или приятели. Вероятно поради това ще трябва да коригирате работните си планове, но това няма да ви попречи да изпълнявате всички важни задачи навреме.

Обърнете внимание как се развиват отношенията ви с най-близките ви хора. Искреността и откровеността ще бъдат особено важни - благодарение на тях ще бъде възможно да се избегнат недоразумения, взаимни претенции и обиди.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои СКОРПИОНИ ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди, от такива разговори може да научат много полезни неща, възможно е благодарение на тях да разберат накъде да продължат, ДЕВИТЕ да запомнят - не трябва да се доверяват на всеки, който им прави добро впечатление днес
Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е идеален за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите благоприятно впечатление, защото най-добрите ви качества няма да останат незабелязани. Някои Овни ще получат необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже, че можете да им отговорите със съгласие без много колебание и няма да сгрешите.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки или сключване на сериозни сделки с хора, за които знаете малко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да не се заемате със сериозни въпроси рано сутринта. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да се настроите на положителна вълна и да решите какво ще направите първо. Нечий съвет едва ли ще бъде полезен, но много Телци ще се възползват от опита, натрупан преди много време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с нови познати. Бързо ще намерите подход към тях и ще направите добро впечатление. Можете да се погрижите за семейните дела, тук няма да възникнат неочаквани трудности, бързо ще се справите с всичко.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първата половина на деня ще бъде успешна. Подходяща е за нови задачи и за решаване на вече познати проблеми. Благодарение на подкрепата на звездите, много Близнаци ще могат да се справят перфектно с това, което не са могли да направят преди. Не са изключени парични постъпления и неочаквани ценни подаръци, на които много ще се зарадвате.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции леко ще намалее, но и втората половина на деня също ще бъде добра. Подходяща е за почивка, общуване със стари приятели и други хора, които ви познават добре и ви обичат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди дела и да решавате проблеми, възникнали поради чужда небрежност или невнимание. Това няма да предизвика раздразнение или гняв. Като действате спокойно и последователно, бързо ще се справите с всичко.

По-добре е да отложите решаването на въпроси, свързани с парите, за следобед - това време ще бъде благоприятно. Но срещите, включително романтичните, могат да бъдат планирани за сутринта - във всеки случай те ще вървят добре. Раците, които отиват на пътешествия с приятели, ще си прекарат чудесно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има възможност да направите нещо съвсем ново и много вълнуващо за вас. Някои Лъвове ще намерят ново хоби, което скоро ще се превърне в друг източник на доходи за тях. Денят ще е благоприятен и за пазаруване. Няма да пилеете пари за безполезни неща, а безпогрешно ще изберете нещо, което ще бъде полезно както за вас, така и за вашите близки.

От гледна точка на комуникацията това не е най-благоприятният ден, трудно ще се разберете дори със стари познати. Но сериозни конфликти няма да възникнат и вероятно ще можете да се съгласите с много неща, ако не се вълнувате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще бъде особено лесно да се разбирате с тези, които споделят вашите цели и страсти. Някои Деви ще намерят съюзници, благодарение на чиято подкрепа скоро ще могат да реализират някои мащабни планове. Запомнете обаче - не трябва да се доверявате на всеки, който ви прави добро впечатление днес. Проучете по-внимателно такива хора, преди да преговаряте за нещо важно.

Преди да се захванете с нещо ново и трудно, уверете се, че сте преценили правилно текущата ситуация и знаете как точно ще действате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за решаване на много важни задачи, включително такива, към които преди не сте се осмелявали да погледнете. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и вие ще се вслушате в нея навреме. На някои Везни помощ ще предложат хора, от които те не са очаквали подобно нещо. Ще има и шанс да се сприятелите с хора, с които не сте могли да се разбирате преди.

Вероятни са неочаквани подаръци, приятни изненади и внимание, които ще се помнят дълго време. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вероятни са невероятни срещи и необичайни запознанства. Някои Скорпиони ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди. От такива разговори можете да научите много полезни неща. Възможно е благодарение на тях да разберете накъде да продължите.

Възможни са парични постъпления. Денят ще е благоприятен за сделки и покупки. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, които решат да зарадват близките си с неочаквани подаръци. Вечерта е подходяща за романтична среща, със сигурност ще се окаже необичайна и запомняща се.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да искате да губите време напразно и със сигурност ще намерите възможност да направите нещо наистина важно и интересно. Много Стрелци ще разберат, че трябва да се грижат за благосъстоянието на близките си и да помагат на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - каквото и да правите за другите, вероятно ще бъде от полза и за вас.

Денят е добър за разговори за плановете ви, включително и професионални. Възможно е стари познати да ви предложат работа или да ви разкажат за някаква перспективна бизнес идея.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се страхувайте от трудни разговори, денят ще е благоприятен за тях. Можете да обсъждате най-сериозните въпроси, без да се страхувате, че разговорът ще завърши с кавга или взаимни искове. Ще можете да намерите точния тон и да подберете правилните думи, без да обидите дори най-чувствителните. Доста бързо ще се намери решение, което ще се хареса на всички.

През първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. По това време трябва да направите някои трудни неща. По-късно ще искате да си починете и да се възстановите, със сигурност ще имате такава възможност.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Влиянието на положителните тенденции ще се усеща през целия ден. Ще се справите добре с решаването на много проблеми, някои от които може да са много сложни. Това не означава, че всичко ще се нареди веднага, но няма да отстъпите пред препятствията и няма да се налага да ги преодолявате сами. Нито старите, нито новите познати ще ви откажат подкрепа, ако имате нужда от нея.

Вечерта обещава приятни изненади за влюбените Водолеи. Подходяща е за кратко романтично пътуване. Но можете да прекарате и много приятно време с любимия човек.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

По-добре е да не започвате деня със сериозни разговори. По това време може да бъде трудно да се разберете дори с най-близките хора. Опитайте се да не се ядосвате, ако някой ви е разбрал погрешно. Ако запазите спокойствие и приятелско отношение, ще успеете да постигнете споразумение доста бързо.

С всеки изминал час влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо. Втората половина на деня ще зарадва много Риби. Представителите на знака, които доскоро се съмняваха в себе си, ще си възвърнат увереността и ще разберат как да постигнат успех.

2024 © Варна е