Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 15-21 януари

За РИБИТЕ тази седмица е по-подходяща за планиране, размисъл и обсъждане, отколкото за някакви решителни действия, тази седмица за КОЗИРОЗИТЕ ще бъде много успешна за работа, колкото повече независимост проявяват и колкото по-малко разчитат на чужда подкрепа и съвети, толкова по-добре за тях
Хороскоп за седмицата 15-21 януари
762

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Трябва да запазите спокойствие. Това няма да е толкова лесно - околните може да тестват търпението ви, сякаш умишлено се опитват да ви извадят от равновесие. Напрегнати моменти са вероятни дори при общуване със стари приятели, близки хора, които преди са ви разбирали перфектно и са ви подкрепяли във всичко. Опитайте се да изгладите недоразуменията възможно най-скоро и, ако е възможно, изяснете всички нееднозначни моменти.

Овните, които планират нещо важно за тази седмица, трябва да имат предвид, че всички най-трудни проблеми трябва да  решават сами, на никого не могат да поверяват наистина сериозни неща. Колкото по-малко разчитате на външна помощ, толкова по-значителен успех ще постигнете.

Тази седмица е по-добре да не вземате важни решения, свързани с пари, да не влизате в големи сделки, ако не са били планирани по-рано. Също така не трябва да поемате рискове, когато това може да бъде избегнато.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Седмицата ще бъде благоприятна за започване на сътрудничество и развитие на бизнес отношенията. Ако имате нужда от съюзници няма да е трудно да ги намерите. Много различни хора ще се интересуват от вашите идеи, като сред тях може да има и влиятелни личности. Вероятно ще има неочаквани предложения, свързани с работа или възможности за развитие на собствен бизнес. Важните срещи ще преминат добре. Няма да има проблеми за Телците, които тази седмица ще трябва да се свържат с държавни организации за нещо.

Личните отношения не винаги ще вървят гладко, но не трябва да се страхувате от сериозни разногласия. Дори близките хора понякога могат да ви разберат погрешно. Вие обаче ще бъдете достатъчно търпеливи, няма да се ядосвате за дреболии и ще обяснявате спокойно всичко – колкото пъти е необходимо.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Седмицата ще бъде натоварена и интересна. Няма да стоите със скръстени ръце, ще се захващате с ентусиазъм за трудни дела и няма да отказвате на нуждаещите се от помощ. Ще можете да вършите чудесна работа, като правите неща, които не сте могли да вършите преди. Ще изберете правилните съюзници, ще успеете да заинтересувате с идеите си хора, които са способни на много. И тези, които преди това са отхвърлили всички ваши предложения, ще започнат да се държат съвсем различно, ще искат да си сътрудничат с вас и сами ще поемат инициативата.

Ще има много приятни запознанства. Разбирането с другите ще бъде лесно за вас тази седмица и няма да се налага да се стараете много, за да им направите добро впечатление. Може би е началото на приятелска или романтична връзка, която ще се развие много по-бързо, отколкото сте очаквали.

Седмицата ще бъде благоприятна за разрешаване на финансови, правни и имуществени въпроси. Ще обръщате внимание на дребните детайли, така че няма да изпуснете нищо от поглед и няма да сгрешите дори когато верният отговор в никакъв случай не е очевиден.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на седмицата ще бъде много натоварено и едва ли ще можете да избегнете напрегнатите моменти по това време. Ще трябва да решавате няколко въпроса наведнъж, а другите ще се месят в делата ви по-често от обикновено. Поради това понякога ще бъдете сериозно изнервени. Въпреки това, влиянието на положителните тенденции все още ще бъде значително, което означава, че събитията ще се развият по благоприятен за вас начин. Следователно нямате причина за безпокойство или притеснение.

След известно объркване в първите дни на седмицата ще можете да се върнете към плановете си и спокойно да завършите започнатото по-рано. Ще дойдат благоприятни дни за уреждане на семейни дела и обръщане на внимание на близките. Ако си спомните за старото си хоби, то отново ще ви даде много ярки емоции. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Едва ли си струва да започнете седмицата със сложни и важни дела, важни срещи и сериозни решения. Дайте си малко време, влезте в добро настроение, разберете ситуацията. Би било добре да имате определен план за действие, а не да разчитате на способността си да импровизирате и мигновено да намирате изход от всяка ситуация. Ако разчитате на собствените си сили, а не на късмета и подкрепата на другите, можете да избегнете напразни надежди и разочарования.

Влиянието на положителните тенденции ще нараства с времето. Цялата втора половина на седмицата ще бъде успешна за Лъвовете, които са готови да поемат инициативата в работата. Звездите ще бъдат особено благосклонни към тези, които са заети със собствен бизнес и му отделят много време и енергия. Вероятни са приятни запознанства, пряко или косвено свързани с професионалните ви дейности.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Тази седмица ще бъде много успешна за работа. Ще имате достатъчно енергия да се справите с многобройните задачи, натрупани напоследък, а след това да се заемете с нещо съвсем ново. Знанията и опитът, придобити по-рано, ще бъдат полезни. Благодарение на тях ще успеете там, където другите са се провалили и ще се справите с трудни задачи. Възможни са промени, които ще отбележат началото на нов етап в кариерата ви. Ако се държите правилно сега, скоро ще получите обещаващи предложения за сътрудничество.

Ще има повече неща за правене от обикновено. Важно е да поставите правилно приоритетите си и да не започвате всичко наведнъж. Опитайте се да не се преуморявате, грижете се за себе си, доколкото обстоятелствата позволяват. През втората половина на седмицата може да сте емоционално уязвими, затова трябва да сте внимателни в контактите си и да се стараете да прекарвате повече време с хора, които ви разбират и подкрепят във всичко.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

В началото на седмицата за вас ще бъде особено важно умението да запазите самообладание, независимо какво се случва около вас. Това няма да е лесно, защото събитията ще се развиват бързо и околните може да се държат съвсем различно, отколкото бихте искали. Но вие няма да се объркате, няма да се поддадете на провокации и няма да следвате всички съвети подред, а ще се ръководите от собствения си опит и здрав разум. Това ще ви позволи да избегнете грешки и да постигнете значителен напредък, както и да поддържате добри отношения с хората, на които държите.

Втората половина на седмицата ще бъде интересна, наситена и обещаваща. През това време ще трябва да направите няколко неща, но това няма да причини дискомфорт. Напротив, ще ви е приятно да се справяте с няколко задачи едновременно. По-често от обикновено ще ви се налага да посещавате различни събития и да общувате с хора, чиито интереси и възгледи са сходни с вашите. Вероятни са приятни запознанства, възможно е началото на приятелски или любовни връзки.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не се обезсърчавайте, ако нещо се обърка. Тази седмица едва ли ще мине без трудности и предизвикателства, но ще се справите с всичко, ако останете оптимисти и уверени в себе си. Не винаги ще е възможно да се придържате към старите планове. Но ще сте готови да импровизирате, да вземате бързи решения, да се захващате с нови проблеми, оставяйки всичко останало настрана за известно време.

Тази седмица ще бъде много успешна за работа, творческа или изследователска дейност, всякакви занятия, които изискват въображение, изобретателност и съобразителност. Способността ви да гледате на всяко нещо от различен ъгъл, да обръщате внимание на това, което другите не са забелязали, ще ви помогне да постигнете успех. Освен това звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, работещи в сферата на образованието. Такива представители на знака бързо ще разрешат сложни професионални проблеми.

Отношенията с любимите хора не винаги ще вървят гладко. Възможни са незначителни разногласия и спорове. Но няма да влошавате ситуацията, а напротив, ще се опитате да намерите компромиси и да предложите решения, които да се харесат на всички.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Седмицата ще бъде добра за работа, вероятно е значителен напредък по много въпроси. Няма да разчитате на другите, ще предпочетете да се справяте сами и с най-трудните задачи. Това ще ви позволи да избегнете дълги обяснения и ненужни спорове, а също така ще спомогне да впечатлите другите. Хората, които преди са се съмнявали във вашите таланти, ще осъзнаят, че са грешали. Те ще се опитат да подобрят отношенията и скоро ще станете съюзници и може би дори приятели.

Много Стрелци трудно ще разделят деловите и личните отношения. Сега това не представлява сериозна опасност, защото в наистина важни моменти няма да се ръководите единствено от вашите харесвания и антипатии, ще обърнете внимание на други фактори.

Със сигурност вашите дипломатически таланти, способността да намирате подход към хората и да печелите симпатиите на онези, които обикновено са критични и не са склонни да контактуват, ще ви бъдат полезни.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Тази седмица ще бъде много успешна за работа. Колкото повече независимост проявявате, колкото по-малко разчитате на чужда подкрепа и съвети, толкова по-добре. Най-инициативните и енергични Козирози ще имат шанс да се изкачат по кариерната стълбица. Имайте предвид обаче - ако се държите твърде агресивно в работата, рискувате да развалите отношенията с хора, които по-късно биха могли да ви бъдат полезни.

Звездите ще бъдат благосклонни към тези, които започват нещо ново. Това може да са работа или творчески проекти, обучение или нещо свързано с лични отношения. Съветите на интуицията ще бъдат много полезни. Благодарение на тях, дори в напълно непозната ситуация, бързо ще се ориентирате и ще разберете как да действате.

Не отлагайте дълго решаването на важни въпроси. Влиянието на положителните тенденции, силно в началото на седмицата, ще отслабне с течение на времето и ще трябва да положите повече усилия, за да постигнете целта си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Започнете седмицата със задачи, които изискват не толкова изобретателност, находчивост и креативност, а внимание към детайла, точност и стриктно спазване на инструкциите. Именно тук ще имате най-голям успех и едва ли ще ви трябват много усилия.

Вероятни са промени към по-добро в бизнес или личните отношения, които преди са били напрегнати и са ви изнервяли. Ще започнете да разбирате много по-добре околните и ще разкриете чувствата си. Като се отървете от илюзиите и фалшивите си очаквания, вие ще видите в друга светлина ситуации, които преди са ви възмутили или разстроили.

Не са изключени парични постъпления и успешни сделки. Много Водолеи ще получат пари, които не са очаквали - например ще им бъдат върнати полузабравени дългове, ще им бъде платено за свършената по-рано работа. Все още не бързайте да правите големи покупки, благоприятното време за тях ще дойде малко по-късно.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Тази седмица е по-подходяща за планиране, размисъл и обсъждане, отколкото за някакви решителни действия. Помислете два пъти, преди да участвате в съмнителни дейности или да имате работа с хора, известни с любовта си към приключенията. Ако не използвате здравия разум, рискувате да страдате поради собствените си илюзии. Но ако си поставите реалистични цели и се опитате да оцените обективно текущата ситуация, можете да постигнете много.

Можете да поемете инициативата в бизнес и личните отношения, но трябва да го правите по такъв начин, че другите да нямат причина да ви обвинят, че сте прекалено напористи или искате да наложите мнението си. Бъдете тактични и деликатни – това ще ви помогне да избегнете много напрегнати моменти и да се разбирате с хора, които обикновено не са склонни да контактуват.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. Спонтанните покупки едва ли ще бъдат успешни сега.

2024 © Варна е

Хороскоп за вторник, 23 юли 2024 г. (Всички зодии)

На БЛИЗНАЦИТЕ няма да им е лесно да запазят спокойствие в началото на деня, емоционалният фон ще бъде нестабилен - всякакви незначителни събития могат да повлияят на настроението им, РАЦИТЕ да се съсредоточат, очаква ги един труден, но много ползотворен ден
Хороскоп за вторник, 23 юли 2024 г. (Всички зодии)
685


ОВЕН (21 март - 20 април)

Лесно ще се разбирате с различни хора, ще можете да намерите общ език дори с тези, които изобщо не са като вас. Дългогодишните съюзници могат да предложат нещо интересно. Овните, които днес проявят решителност, ще имат шанс да се изкачат по кариерната стълбица. И ако поемете инициативата, ще установите отношения с онези, с които преди сте спорили по някакъв въпрос. Ще има и възможност да продължите романтичната връзка, която изглеждаше завършена. Инициативата и здравият разум ще ви кажат дали си струва да правите това.

Първата половина на деня ще бъде относително спокойна, втората ще поднесе изненади. Вероятни са удивителни съвпадения и странни събития, които ще ви помогнат да погледнете с нов поглед на познатите неща.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Този богат на събития ден ще бъде щедър на приятни събития и вдъхновяващи срещи. Новите ви познати веднага ще ви харесат. Възможно е да започнете както делови, така и неформални отношения - всичко ще зависи от вашето желание. Възможно е началото на романтични истории. Отношенията ще се развиват бързо, носейки много положителни емоции.

Ще успеете в много неща. Важно е да поставите правилно приоритетите, да разберете какво трябва да се реши първо и какво може да почака. Способността бързо да научавате нови неща и да намирате приложение на получената информация ще бъде полезна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Няма да е лесно да запазите спокойствие в началото на деня. Емоционалният фон ще бъде нестабилен - всякакви незначителни събития могат да повлияят на настроението ви. Понякога ще се тревожите за неща, на които иначе не бихте обърнали внимание. Но с течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, ще се почувствате много по-уверени и ще разберете, че скоро ще постигнете успех по важен въпрос.

Втората половина на деня е подходяща за предприемане на нещо ново. Ще има шанс да реализирате смели идеи или да се доближите до постигането на отдавна поставена цел.


РАК (22 юни - 22 юли)

Съсредоточете се. Очаква ви труден, но много ползотворен ден. Ще имате шанс да постигнете успех по много въпроси, включително такива, с които не сте успели да се справите дълго време. Приятели и просто дългогодишни познати с готовност ще подкрепят вашите идеи и ще можете бързо да реализирате плановете си.

Влиянието на положителните тенденции, доста слабо в началото на деня, ще се засилва с времето. Втората половина на деня ще бъде по-успешна и интересна от първата. По това време е вероятно да срещнете хора, които по-късно ще играят важна роля в живота ви. Те веднага ще ви харесат, ако се държите естествено и непринудено.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Едва ли трябва да се тревожите за нещо сериозно. Влиянието на положителните тенденции ще е силно през целия ден и много неща ще се развият дори по-добре, отколкото сте очаквали. Като добре разбирате какво искате да постигнете, няма да позволите на никого да ви обърка. Някои Лъвове ще имат шанс да направят добри пари благодарение на знанията, които са придобили преди много време.

Отношенията с близките ще се развиват хармонично и няма да има поводи за разногласия и спорове. Някои Лъвове ще успеят да се помирят с онези, с които са били в конфликт, ако поемат инициативата. Добре е да се занимавате с домакинска работа, да подреждате нещата и да се отървете от ненужните вещи.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят може да не е от най-леките, но ще преодолеете всички препятствия и ще го прекарате много ползотворно. Вероятни са неочаквани открития - някои Деви ще получат важна информация по-рано от други и ще могат да се възползват от нея. Няма да пропуснете възможността да помогнете на близък човек, изпаднал в затруднено положение.

Вероятни са щастливи съвпадения. Често благодарение на тях ще можете да разрешите проблеми, които са обърквали другите. В други случаи наблюдението ще ви помогне - ще забележите нещо, на което никой друг не е обърнал внимание.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за всякакви интересни и полезни дейности. Много Везни ги очакват приятни изненади, както и нови впечатления и запомнящи се събития. Ще има шанс да успеете в нещо важно. Разбирайки добре какво искате, няма да отстъпите, ако възникнат трудности.

Постоянството ще ви помогне да изпреварите опонентите си. Хората около вас ще видят на какво сте способни. Скоро ще има интересни предложения. Вечерта е подходящо време за общуване с близки, семейни събития и срещи с приятели. Романтичните срещи ще вървят добре, ако се опитате да ги направите необичайни и запомнящи се.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Добър ден за обсъждане на важни въпроси. Ще можете да защитите своята гледна точка, без да обиждате или огорчавате никого. Някои Скорпиони ще намерят нови съюзници и помощници. Полезно е да поемате инициатива в бизнеса, да споделяте идеи, да говорите за планове. Също така си струва да посещавате професионални събития - там ще срещнете интересни хора.

Възможно е да получите парични постъпления, включително значително надхвърлящи очакванията ви. Възможни са и разходи. Най-често те ще бъдат свързани с желанието ви да зарадвате близък човек.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Решенията, взети в движение, едва ли ще бъдат успешни. Възможно е да се наложи да коригирате грешките на другите или да правите неща, които са по-важни за тях, отколкото за вас. Много време ще мине в суматоха и често ще трябва да бързате и да припирате околните. Други биха се ядосали в подобни ситуации, но вие ще останете спокойни и приятелски настроени.

Можете да се върнете към старите планове - има шанс сега да ги приложите. Следобедът е подходящ за срещи в неформална обстановка. Стари познати може да ви напомнят за себе си, ще се радвате да ги видите.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Важно е да запазите спокойствие. Ако не се ръководите от емоции и не се поддавате на провокации, ще се справяте добре със сложни въпроси и ще намирате правилните отговори на важни въпроси. В двусмислена ситуация интуицията ще ви подскаже как да се държите правилно. Слушайте я.

Можете да подобрите съществуващите взаимоотношения, както бизнес, така и лични, и да напомните за себе си на хора, с които преди сте били приятели или сте сътрудничили. Някои представители на знака ще срещнат тези, за които преди това са чували много интересни неща. Денят обещава приятни изненади.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

По-добре не започвайте деня с особено трудни задачи. Сутринта едва ли ще е особено ползотворна. Най-вероятно по това време ще трябва да направите нещо скучно и не много важно, но все пак изискващо внимание. Бъдете внимателни и се опитайте да не правите грешки. По-късно ще бъдете благодарни на себе си, че обръщате внимание на малките неща, които другите не са забелязали.

Втората половина на деня е много благоприятна. Много от начинанията ви ще бъдат успешни, така че е по-добре да не си губите времето. Можете лесно да намерите съюзници или помощници, ако имате нужда от тях.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Малко вероятно е да успеете бързо да получите това, което искате. Важно е да не се оттегляте, да не се отказвате от това, което сте започнали. Възможни са неочаквани срещи. В началото те ще ви озадачат много, а по-късно ще предизвикат интересни мисли. Струва си да се вслушате в хора, които са ви давали добри съвети преди.

Втората половина на деня ще ви даде шанс да се върнете към някои стари планове и да ги осъществите. За това на много Риби ще им помогнат стари и нови приятели. В края на деня стари познати, с които не сте се чували отдавна, може да ви напомнят за себе си. Общуването ще се окаже дори по-приятно, отколкото може да се очаква.

2024 © Варна е