Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 15-21 януари

За РИБИТЕ тази седмица е по-подходяща за планиране, размисъл и обсъждане, отколкото за някакви решителни действия, тази седмица за КОЗИРОЗИТЕ ще бъде много успешна за работа, колкото повече независимост проявяват и колкото по-малко разчитат на чужда подкрепа и съвети, толкова по-добре за тях
Хороскоп за седмицата 15-21 януари
705

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Трябва да запазите спокойствие. Това няма да е толкова лесно - околните може да тестват търпението ви, сякаш умишлено се опитват да ви извадят от равновесие. Напрегнати моменти са вероятни дори при общуване със стари приятели, близки хора, които преди са ви разбирали перфектно и са ви подкрепяли във всичко. Опитайте се да изгладите недоразуменията възможно най-скоро и, ако е възможно, изяснете всички нееднозначни моменти.

Овните, които планират нещо важно за тази седмица, трябва да имат предвид, че всички най-трудни проблеми трябва да  решават сами, на никого не могат да поверяват наистина сериозни неща. Колкото по-малко разчитате на външна помощ, толкова по-значителен успех ще постигнете.

Тази седмица е по-добре да не вземате важни решения, свързани с пари, да не влизате в големи сделки, ако не са били планирани по-рано. Също така не трябва да поемате рискове, когато това може да бъде избегнато.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Седмицата ще бъде благоприятна за започване на сътрудничество и развитие на бизнес отношенията. Ако имате нужда от съюзници няма да е трудно да ги намерите. Много различни хора ще се интересуват от вашите идеи, като сред тях може да има и влиятелни личности. Вероятно ще има неочаквани предложения, свързани с работа или възможности за развитие на собствен бизнес. Важните срещи ще преминат добре. Няма да има проблеми за Телците, които тази седмица ще трябва да се свържат с държавни организации за нещо.

Личните отношения не винаги ще вървят гладко, но не трябва да се страхувате от сериозни разногласия. Дори близките хора понякога могат да ви разберат погрешно. Вие обаче ще бъдете достатъчно търпеливи, няма да се ядосвате за дреболии и ще обяснявате спокойно всичко – колкото пъти е необходимо.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Седмицата ще бъде натоварена и интересна. Няма да стоите със скръстени ръце, ще се захващате с ентусиазъм за трудни дела и няма да отказвате на нуждаещите се от помощ. Ще можете да вършите чудесна работа, като правите неща, които не сте могли да вършите преди. Ще изберете правилните съюзници, ще успеете да заинтересувате с идеите си хора, които са способни на много. И тези, които преди това са отхвърлили всички ваши предложения, ще започнат да се държат съвсем различно, ще искат да си сътрудничат с вас и сами ще поемат инициативата.

Ще има много приятни запознанства. Разбирането с другите ще бъде лесно за вас тази седмица и няма да се налага да се стараете много, за да им направите добро впечатление. Може би е началото на приятелска или романтична връзка, която ще се развие много по-бързо, отколкото сте очаквали.

Седмицата ще бъде благоприятна за разрешаване на финансови, правни и имуществени въпроси. Ще обръщате внимание на дребните детайли, така че няма да изпуснете нищо от поглед и няма да сгрешите дори когато верният отговор в никакъв случай не е очевиден.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на седмицата ще бъде много натоварено и едва ли ще можете да избегнете напрегнатите моменти по това време. Ще трябва да решавате няколко въпроса наведнъж, а другите ще се месят в делата ви по-често от обикновено. Поради това понякога ще бъдете сериозно изнервени. Въпреки това, влиянието на положителните тенденции все още ще бъде значително, което означава, че събитията ще се развият по благоприятен за вас начин. Следователно нямате причина за безпокойство или притеснение.

След известно объркване в първите дни на седмицата ще можете да се върнете към плановете си и спокойно да завършите започнатото по-рано. Ще дойдат благоприятни дни за уреждане на семейни дела и обръщане на внимание на близките. Ако си спомните за старото си хоби, то отново ще ви даде много ярки емоции. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Едва ли си струва да започнете седмицата със сложни и важни дела, важни срещи и сериозни решения. Дайте си малко време, влезте в добро настроение, разберете ситуацията. Би било добре да имате определен план за действие, а не да разчитате на способността си да импровизирате и мигновено да намирате изход от всяка ситуация. Ако разчитате на собствените си сили, а не на късмета и подкрепата на другите, можете да избегнете напразни надежди и разочарования.

Влиянието на положителните тенденции ще нараства с времето. Цялата втора половина на седмицата ще бъде успешна за Лъвовете, които са готови да поемат инициативата в работата. Звездите ще бъдат особено благосклонни към тези, които са заети със собствен бизнес и му отделят много време и енергия. Вероятни са приятни запознанства, пряко или косвено свързани с професионалните ви дейности.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Тази седмица ще бъде много успешна за работа. Ще имате достатъчно енергия да се справите с многобройните задачи, натрупани напоследък, а след това да се заемете с нещо съвсем ново. Знанията и опитът, придобити по-рано, ще бъдат полезни. Благодарение на тях ще успеете там, където другите са се провалили и ще се справите с трудни задачи. Възможни са промени, които ще отбележат началото на нов етап в кариерата ви. Ако се държите правилно сега, скоро ще получите обещаващи предложения за сътрудничество.

Ще има повече неща за правене от обикновено. Важно е да поставите правилно приоритетите си и да не започвате всичко наведнъж. Опитайте се да не се преуморявате, грижете се за себе си, доколкото обстоятелствата позволяват. През втората половина на седмицата може да сте емоционално уязвими, затова трябва да сте внимателни в контактите си и да се стараете да прекарвате повече време с хора, които ви разбират и подкрепят във всичко.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

В началото на седмицата за вас ще бъде особено важно умението да запазите самообладание, независимо какво се случва около вас. Това няма да е лесно, защото събитията ще се развиват бързо и околните може да се държат съвсем различно, отколкото бихте искали. Но вие няма да се объркате, няма да се поддадете на провокации и няма да следвате всички съвети подред, а ще се ръководите от собствения си опит и здрав разум. Това ще ви позволи да избегнете грешки и да постигнете значителен напредък, както и да поддържате добри отношения с хората, на които държите.

Втората половина на седмицата ще бъде интересна, наситена и обещаваща. През това време ще трябва да направите няколко неща, но това няма да причини дискомфорт. Напротив, ще ви е приятно да се справяте с няколко задачи едновременно. По-често от обикновено ще ви се налага да посещавате различни събития и да общувате с хора, чиито интереси и възгледи са сходни с вашите. Вероятни са приятни запознанства, възможно е началото на приятелски или любовни връзки.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не се обезсърчавайте, ако нещо се обърка. Тази седмица едва ли ще мине без трудности и предизвикателства, но ще се справите с всичко, ако останете оптимисти и уверени в себе си. Не винаги ще е възможно да се придържате към старите планове. Но ще сте готови да импровизирате, да вземате бързи решения, да се захващате с нови проблеми, оставяйки всичко останало настрана за известно време.

Тази седмица ще бъде много успешна за работа, творческа или изследователска дейност, всякакви занятия, които изискват въображение, изобретателност и съобразителност. Способността ви да гледате на всяко нещо от различен ъгъл, да обръщате внимание на това, което другите не са забелязали, ще ви помогне да постигнете успех. Освен това звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, работещи в сферата на образованието. Такива представители на знака бързо ще разрешат сложни професионални проблеми.

Отношенията с любимите хора не винаги ще вървят гладко. Възможни са незначителни разногласия и спорове. Но няма да влошавате ситуацията, а напротив, ще се опитате да намерите компромиси и да предложите решения, които да се харесат на всички.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Седмицата ще бъде добра за работа, вероятно е значителен напредък по много въпроси. Няма да разчитате на другите, ще предпочетете да се справяте сами и с най-трудните задачи. Това ще ви позволи да избегнете дълги обяснения и ненужни спорове, а също така ще спомогне да впечатлите другите. Хората, които преди са се съмнявали във вашите таланти, ще осъзнаят, че са грешали. Те ще се опитат да подобрят отношенията и скоро ще станете съюзници и може би дори приятели.

Много Стрелци трудно ще разделят деловите и личните отношения. Сега това не представлява сериозна опасност, защото в наистина важни моменти няма да се ръководите единствено от вашите харесвания и антипатии, ще обърнете внимание на други фактори.

Със сигурност вашите дипломатически таланти, способността да намирате подход към хората и да печелите симпатиите на онези, които обикновено са критични и не са склонни да контактуват, ще ви бъдат полезни.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Тази седмица ще бъде много успешна за работа. Колкото повече независимост проявявате, колкото по-малко разчитате на чужда подкрепа и съвети, толкова по-добре. Най-инициативните и енергични Козирози ще имат шанс да се изкачат по кариерната стълбица. Имайте предвид обаче - ако се държите твърде агресивно в работата, рискувате да развалите отношенията с хора, които по-късно биха могли да ви бъдат полезни.

Звездите ще бъдат благосклонни към тези, които започват нещо ново. Това може да са работа или творчески проекти, обучение или нещо свързано с лични отношения. Съветите на интуицията ще бъдат много полезни. Благодарение на тях, дори в напълно непозната ситуация, бързо ще се ориентирате и ще разберете как да действате.

Не отлагайте дълго решаването на важни въпроси. Влиянието на положителните тенденции, силно в началото на седмицата, ще отслабне с течение на времето и ще трябва да положите повече усилия, за да постигнете целта си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Започнете седмицата със задачи, които изискват не толкова изобретателност, находчивост и креативност, а внимание към детайла, точност и стриктно спазване на инструкциите. Именно тук ще имате най-голям успех и едва ли ще ви трябват много усилия.

Вероятни са промени към по-добро в бизнес или личните отношения, които преди са били напрегнати и са ви изнервяли. Ще започнете да разбирате много по-добре околните и ще разкриете чувствата си. Като се отървете от илюзиите и фалшивите си очаквания, вие ще видите в друга светлина ситуации, които преди са ви възмутили или разстроили.

Не са изключени парични постъпления и успешни сделки. Много Водолеи ще получат пари, които не са очаквали - например ще им бъдат върнати полузабравени дългове, ще им бъде платено за свършената по-рано работа. Все още не бързайте да правите големи покупки, благоприятното време за тях ще дойде малко по-късно.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Тази седмица е по-подходяща за планиране, размисъл и обсъждане, отколкото за някакви решителни действия. Помислете два пъти, преди да участвате в съмнителни дейности или да имате работа с хора, известни с любовта си към приключенията. Ако не използвате здравия разум, рискувате да страдате поради собствените си илюзии. Но ако си поставите реалистични цели и се опитате да оцените обективно текущата ситуация, можете да постигнете много.

Можете да поемете инициативата в бизнес и личните отношения, но трябва да го правите по такъв начин, че другите да нямат причина да ви обвинят, че сте прекалено напористи или искате да наложите мнението си. Бъдете тактични и деликатни – това ще ви помогне да избегнете много напрегнати моменти и да се разбирате с хора, които обикновено не са склонни да контактуват.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. Спонтанните покупки едва ли ще бъдат успешни сега.

2024 © Варна е

Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

Денят за РИБИТЕ ще е подходящ да се върнат към някое старо хоби или да направят нещо, което не са успели да свършат досега, ТЕЛЦИТЕ ги чака един ден идеален за почивка, развлечения и приятни занимания
Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)
522

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

По-добре е да не започвате сериозни разговори през първата половина на деня. Ще бъдете по-избухливи от обикновено, така че е малко вероятно да успеете спокойно да обсъдите важни въпроси. Дори малките неща могат да предизвикат спорове. Не всички Овни ще могат да се справят с емоциите, те рискуват да провокират кавги без да искат.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили значително. Времето е подходящо за започване на нови неща, както и за реализиране на идеи, които преди са изглеждали доста рисковани за всички.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще е особено плодотворен. Вероятни са забавяния в бизнеса и неочаквано може да възникнат трудности там, където най-малко сте ги очаквали. За някои Телци няма да е лесно да намерят общ език с новите познати, едва ли ще бъде възможно да се споразумеят с тях за някакви съвместни действия.

Но денят е идеален за почивка, развлечения и приятни занимания. Възможно е да бъдете поканени на необичайни събития. Там не само ще си прекарате добре, но и ще научите нещо ново и полезно. В следобедните часове са вероятни подаръци и парични постъпления.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете готови да работите здраво в началото на деня. Най-вероятно по това време ще трябва да се справите с някои трудни задачи, да разрешите въпроси, които са озадачавали мнозина. Не се притеснявайте - вашата интуиция ще ви подскаже как да действате и вие бързо ще намерите пътя към целта си.

Следобед ще имате възможност да си починете добре и да прекарате пълноценно време с хора, които са ви особено скъпи. Единствената област, в която могат да възникнат трудности в този момент, са финансите. По-добре е да не сключвате сделки, ако не са били предварително планирани.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня може да бъде доста напрегнато, особено за представителите на знака, които са планирали много за това време. Поради някои неочаквани събития едва ли ще успеете да реализирате всичко, което сте намислили. Опитайте се да се справите възможно най-добре с всички най-важни и трудни задачи.

Втората половина на деня ще зарадва много Раци. Това време обещава приятни изненади за влюбените представители на знака и добри новини за тези, които наскоро са посветили много усилия за решаване на семейни проблеми.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще донесе нови идеи. Можете да започнете да ги прилагате в близко бъдеще, но първо трябва да завършите започнатото по-рано. Опитайте се да избегнете объркването, действайте последователно - по този начин няма да правите грешки или да пропуснете нещо.

Настроението днес ще е променливо. Някои Лъвове ще реагират особено остро на незначителни инциденти и ще се ядосат при всяко нарушение на плановете. Не забравяйте да почивате - така не само ще попълните енергийните си запаси, но и ще се почувствате много по-удовлетворени от живота.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не давайте воля на желанията и мечтите си. Днес ще бъде особено важно да прецените правилно както настоящата ситуация, така и своите възможности. Ръководете се от собствения си опит, слушайте интуицията си - благодарение на тях няма да правите сериозни грешки.

През първата половина на деня е по-добре да разчитате само на себе си, но втората половина е доста подходяща да обедините усилията си с някого и да поискате подкрепа. Хората, с които преди това е било трудно да се споразумеете, охотно ще установят контакт с вас. Вечерта ще е благоприятна за среща със стар приятел.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще ви зарадва с добри новини и интересни предложения. Той обещава промени към по-добро в различни области на живота. Най-значимото влияние на положителните тенденции ще бъде в областта на романтичните връзки. Може да обсъдите някои важни въпроси с любимия човек. Решенията, които вземете днес, ще бъдат важни и за двама ви.

Ученето ще бъде лесно, ще научите много в движение. Най-любознателните Везни ще получат ценна информация преди всеки друг. Тя ще им покаже накъде да продължат и ще им помогне да вземат решение за дългосрочни планове.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да не е лесен. Ще бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо и да мислите за много неща наведнъж ще бъде досадно. Някой, когото познавате, вероятно ще предложи помощ. Но това ще зарадва само няколко Скорпиони - повечето представители на знака ще предпочетат да се справят сами с всички въпроси.

Страхотни идеи ще дойдат следобед. Ще можете да ги приложите в близко бъдеще, но засега се опитайте да осмислите всичко внимателно и да обмислите различни варианти за развитие на събитията.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

По-добре е да не вземате важни решения в началото на деня. Най-вероятно в този момент ще сте склонни да поемате неоправдани рискове и да залагате твърде много. Потърсете съвет от хора, на които имате доверие. Те ще ви кажат как най-добре да действате и ще ви помогнат да избегнете грешки.

Втората половина на деня е подходяща за семейни дела, решаване на въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Пътуванията ще са добри. Приятелите сигурно ще искат да ви правят компания и ще си прекарате страхотно заедно. Романтичните срещи също няма да ви разочароват.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде интересен и ползотворен, ще можете да решавате няколко сложни задачи едновременно. Ще трябва да действате бързо. Интуицията ще ви подскаже какво точно трябва да се направи. Ще проявите завидна решителност и упоритост, мнозина ще оценят това. Някои Козирози ще получат много примамливи предложения.

Възможно е успешно разрешаване на дългогодишни конфликти. Тези, които преди това са го пренебрегнали, ще бъдат готови да изслушат вашето мнение. Възможно е да започне сътрудничество, което ще донесе много ползи. Общуването с близките ще донесе радост, няма да има поводи за разногласия и спорове.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е успешен и подходящ за много неща. Едва ли ще донесе поводи за безпокойство и вълнение, но ще има достатъчно поводи за радост. Можете да се съсредоточите върху познати задачи или да направите нещо съвсем ново. Звездите ще са на ваша страна във всеки един случай.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията, които напоследък са напрегнати. Околните ще оценят вашата искреност и откритост и ще подкрепят много от начинанията ви. Общите дела и интереси ще помогнат да оставите разногласията и споровете в миналото.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте особено добри в неща, които изискват изобретателност, съобразителност и въображение. Доказаните методи не винаги ще бъдат ефективни, но веднага ще започнете да търсите нови начини за постигане на целта си. Особено ярко днес ще се проявят лидерските качества на Рибите и околните с охота ще ги последват.

Денят е подходящ да се върнете към някое старо хоби или да направите нещо, което не сте успели да свършите преди. В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции, не трябва да се страхувате от неприятни изненади.

2024 © Варна е