Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 16 - 22 октомври

От Раците тази седмица ще се изисква търпение, при Близнаците влиянието на положителните тенденции ще бъде особено забележимо в професионалната сфера
Хороскоп за седмицата 16 - 22 октомври
6984

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Седмицата ще донесе новини, които ще ви помогнат да намерите отговори на въпроси, предизвикали много спорове. Ще се справите с плановете си, ще решите какво ще правите сега и какво ще оставите за по-късно. Невинаги ще е ясно за другите защо сте определили приоритетите си по този начин. Опитайте се да избягвате твърде дългите и подробни обяснения - много по-важно е да вземете мерки навреме.

Вероятни са промени в бизнес сферата. Натоварванията може да нарастнат, а доходите ви също леко ще се увеличат. Възможно е да се отворят възможности за бързо кариерно израстване. Въпреки това си струва да помислите дали сте готови за бремето на нови отговорности, поради което личните дела временно ще избледнеят на заден план.

Близките ви няма да са съгласни с вас за всичко, особено възможни са спорове в началото на седмицата. Въпреки това няма да има конфликти или взаимни оплаквания. Ще запазите спокойствие, ще се опитате да водите разговорите възможно най-конструктивно. Околните ще последват примера ви и до края на седмицата ще успеете да се споразумеете за всичко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Седмицата ще изисква постоянство. Ако го покажете, ще постигнете успех дори там, където ситуацията изглеждаше почти безнадеждна. Понякога трябва да поемате рискове, но вашата интуиция определено ще ви подскаже дали си струва да го правите. Ще я слушате, така че няма да извършите необмислени действия, няма да направите нещо, за което по-късно ще съжалявате.

Бизнес отношенията ще се развиват хармонично през цялата седмица. Ще намерите съюзници, дори ще можете да привлечете скорошни съперници на своя страна. Ентусиазмът, с който се заемате с осъществяването на идеите си, ще впечатли околните. Мнозина ще искат да се присъединят към вас.

Възможни са дребни разногласия с близките. Въпреки това ще бъде възможно бързо да се постигне компромис, всички ще бъдат доволни, никой няма да бъде ядосан или обиден. Благодарение на вашите дипломатически таланти, тези, които са били в конфликт от дълго време, ще сключат мир.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на седмицата може да е напрегнато, но не е нужно да се отчайвате. Ситуацията бързо ще се промени към по-добро. Ще се отворят нови възможности, ще се появят цели, които искате да постигнете възможно най-скоро.

Влиянието на положителните тенденции ще бъде особено забележимо в професионалната сфера. Някои Близнаци ще получат много примамливи бизнес предложения и ще успеят да затвърдят позициите си или да се изкачат по кариерната стълбица. Но ще се интересувате не само от собствените си дела. Ще има възможност да помогнете на другите, да подкрепите нуждаещите се. Това няма да остане незабелязано - ще имате нови съюзници.

Всеки ден ще ставате по-енергични и решителни, а настроението ви ще се подобрява. Краят на седмицата ще е особено щедър на приятни изненади и подаръци от съдбата.


РАК (22 юни - 22 юли)

Тази седмица ще изисква търпение. Ще бъде много по-лесно да постигнете успех, ако не бързате, не вземате решения в движение и се опитате да обмислите всяка стъпка. Приятелите и съюзниците ще разберат, че сте избрали правилния ритъм и ще действат по същия начин - няма да се опитват незабавно да разрешат всички проблеми на света, ще се съсредоточат върху това, което е по силите им в момента. Така че съвместната работа ще бъде приятна, няма да доведе до разногласия и дори ще ви помогне да се сприятелите.

Вероятно ще настъпят значителни промени към по-добро в отношенията, които са важни за вас. Няма да има взаимни оплаквания, претенции или недоразумения. Възможността да прекарате страхотно време с любимите си хора със сигурност ще се появи. Влюбените Раци ще имат много поводи за радост. Възможно е и началото на нова романтична връзка, която ще се развива бързо.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Седмицата ще е благоприятна за работа. Бързо ще се справите с решаването на всякакви проблеми и на новите познати ще стане ясно, че сте способни на много неща. Възможно е скоро да получите интересни предложения, свързани с кариерно израстване или точно работата, която винаги ви е интересувала. Избягвайте фалшивата скромност. Колкото повече хора знаят за вашите успехи, толкова по-добре. Не се крийте в сенките - ще бъде много по-полезно да останете в полезрението. Някой може да ви завиди, но едва ли ще ви навреди.

Възможни са дребни битови проблеми и недоразумения. Няма да са сериозни, всичко ще се оправи бързо, ако не се вълнувате. Хората около вас ще усетят, че сте приятелски настроени и не искате да се карате. Втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна за общуване с най-близките ви хора. Очакват ви много добри новини. Възможни са успешни покупки и подаръци.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Трудно ще съберете мислите си в началото на седмицата. Бихте предпочели спокойно да правите наистина важни неща, но това едва ли ще се случи. Постоянно ще се появява нещо неочаквано, така че бъдете готови да коригирате плановете си или дори радикално да ги промените.

Хората, с които преди сте се разбирали добре и сте си сътрудничили с удоволствие, може да се държат много странно, да нарушат споразуменията и да ви изненадат неприятно. Ще трябва да отделите известно време за обяснения и спорове и това едва ли ще ви хареса.

Но въпреки всички трудности, ще се справите добре както с познати задачи, така и с напълно нови неща. С течение на времето обаче умората ще се натрупа, така че през втората половина на седмицата ще искате да си починете малко и да смените обстановката. Помислете какво би ви направило щастливи и не забравяйте да намерите време за това.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Още в първите дни на тази успешна седмица ще разрешите няколко проблема наведнъж, включително тези, които са тревожили както вас, така и вашите близки. Това време също е подходящо за довършване на стари неща и равносметка, за да разберете кое сте избрали правилно и кое не. Звездите ще бъдат на ваша страна и с тяхна подкрепа ще преодолеете всякакви трудности.

Средата на седмицата обещава приятни запознанства и успешни преговори. Много важни въпроси могат да бъдат обсъдени в неформална обстановка, благодарение на което бързо да се намери решение. Отношенията, които преди са били изключително официални, ще станат неформални, почти приятелски. Времето ще е благоприятно и за учене. Веднага ще запомните всичко необходимо и скоро ще намерите приложение на знанията си.

В края на седмицата е по-добре да избягвате преумора и стресови ситуации. Наблюдавайте поведението си - ако сте станали по-раздразнителни, ядосвате се по-често, най-вероятно просто трябва да си отдъхнете. Починете си от рутината и правете това, което обичате.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на седмицата ще бъде благоприятно. Ще се появят страхотни идеи. Но тяхното изпълнение може да стане малко по-късно. Междувременно обмислете всичко до най-малкия детайл, консултирайте се с хора, на които имате доверие. Дългогодишни познати ще дадат отличен съвет, ще споделят своя опит и ще ви кажат към кого можете да се обърнете за помощ. Много Скорпиони ще получат добри новини отдалеч.

Средата на седмицата е подходяща да се захванете със сложни дела и мащабни проекти, както и да започнете да решавате проблеми, които са извън възможностите на другите. Няма да бързате, ще бъдете упорити и непременно ще довършите започнатото. Съблазнителни перспективи скоро ще се открият пред Скорпионите, които тази седмица ще започнат да научават нещо ново.

Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова повече внимание ще искате да обърнете на личните си отношения. Комуникацията с близките ще бъде радост, няма да има причини за разногласия, спорове или обиди. Възможно е да има приятни събития в семейството, промени, които всички чакат отдавна.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Седмицата ще бъде много благоприятна за общуване. Както деловите, така и личните срещи ще вървят добре. Ще разбирате околните без затруднения, бързо ще се досещате какво всъщност искат и за какво мечтаят. Хората, които преди не са ви харесвали, ще се изненадат, че не са забелязали вашите достойнства преди и ще се опитат да се сприятелят с вас. Скорошните съперници ще бъдат изненадващо миролюбиви и може дори да ви предложат сътрудничество.

Бързо ще се решават сложни проблеми, включително такива, към които не сте се осмелявали да се доближите дълго време. Основното тук ще бъде не само благоприятна комбинация от обстоятелства, но и фактът, че поемате инициативата навреме и веднага намирате правилния път към целта.

В последните дни от седмицата ще бъдете особено деликатни и търпеливи към близките си. Определено ще го оценят. Това е добър момент за спокойно обсъждане на въпроси, които преди това са предизвикали разногласия.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Седмицата ще е ползотворна, подходяща за полезни дела. Може да възникнат трудности, но те няма да ви уплашат и няма да спрете пред препятствията, които могат да се появят. Не пропускайте възможността да научите нещо ново, да получите полезна информация от нови познати или стари приятели. Опитът на други хора ще бъде много ценен - благодарение на него ще намерите пътя към целта си много по-бързо.

Не пропускайте възможността да посетите някои професионални събития - там може да ви очакват интересни срещи. Хората, с които общувате тази седмица, скоро ще ви напомнят за себе си, а след това ще ви предоставят важни услуги.

Опитайте се да се съсредоточите върху онези неща, които ви позволяват да получите конкретен, осезаем резултат. През тази седмица е особено важно да не витаете в облаците и да не се увличате по абстракции, а да дадете предпочитание на решаването на практически проблеми.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Струва си да започнете седмицата с най-важните задачи - ще бъде доста лесно да се справите с тях преди сряда и няма да ви се налага да полагате много усилия, за да постигнете желания резултат. Ще завършите започнатото, дори и да не получите подкрепата, която сте очаквали. Няма да следвате примера на някой друг, ще намерите свой собствен начин за решаване на много проблеми. Първоначално ще изненадате другите, а след това ще предизвикате възхищение, защото ще постигнете блестящ резултат.

Седмицата ще бъде благоприятна за делово общуване. Ще можете да се споразумеете с всеки - само ако имате нещо общо. Възможно е да успеете да намерите силни съюзници. Те ще ви подкрепят в много начинания и с желание ще участват в осъществяването на най-амбициозните ви планове.

Емоционалният фон ще е особено благоприятен през втората половина на седмицата. Няма да се тревожите за дреболии, ще гледате в бъдещето с оптимизъм.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Вероятни са промени към по-добро. Вярно е, че едва ли ще са бързи, така че бъдете търпеливи и не се притеснявайте. Основното нещо, което се изисква от вас, е да не се вкопчвате в старото, да не се опитвате да запазите това, което вече е загубило своята стойност за вас.

Деловите преговори ще вървят добре. Ще можете да убедите тези, които преди това са се съмнявали, че сте прави, и ще намерите нови съюзници, сред които ще бъдат много влиятелни хора. Седмицата е подходяща за сделки и покупки, подготовка на важни документи, контакти с държавни организации, занимаващи се с издаване на визи, сертификати и разрешителни.

Личните отношения не винаги ще бъдат лесни и гладки. Възможни са разногласия в семейството и моменти на неразбиране в общуването с най-близките. Влюбените Риби понякога ще бъдат особено мнителни и ревниви, и то без повод. Но въздействието на негативните тенденции ще бъде временно. Определено ще имате шанс да възстановите хармонията, взаимното разбирателство и доверие – не го пропускайте.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 15 юни 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ може да се съсредоточат върху решаването на финансови проблеми, вероятни са успешни сделки и неочаквани парични постъпления, СТРЕЛЦИТЕ трябва да започнат с разрешаването на сериозните проблеми, които са важни както за тях, така и за техните близки, ще се справят с това изненадващо бързо
Хороскоп за събота, 15 юни 2024 г. (Всички зодии)
725


ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят вероятно ще донесе неочаквани събития или новини, които ще ви накарат да промените плановете си. Но няма да се тревожите за това. Интуицията веднага ще ви подскаже как да действате най-добре и няма да се налага да полагате много усилия, за да постигнете желания резултат.

Пътуванията ще са добри. Особено приятно ще ви бъде, ако към вас се присъедини някой ваш близък. Ще видите много интересни места и ще научите неща, които скоро ще ви бъдат полезни. Страхотно ще си прекарат и Овните, които днес ще гостуват на далечни роднини.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

В началото на деня може да възникнат някои трудности, но не се притеснявайте - можете да се справите с всичко. Ако планирате да направите нещо важно и сложно, не се страхувайте да започнете сами. Много скоро ще имате надеждни помощници.

От средата на деня ще започне благоприятен период за общуване. Лесно ще се разберете както със стари познати, така и с тези, които сте срещнали за първи път наскоро. Вечерта е подходяща за романтична среща на необичайно място- ще получите много приятни впечатления. Но Телците, които предпочитат да си стоят вкъщи и да правят това, което обичат, също ще си прекарат чудесно.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на деня ще е благоприятно за всякакви полезни дейности. Изненадващо бързо ще се справите с това, което преди ви се е струвало трудно, ще намерите отговори на въпроси, които са важни както за вас, така и за вашите близки. За много Близнаци опитът, натрупан преди много време, ще им помогне да избегнат досадни грешки.

Следобед дори малки, рутинни задачи може да изискват повече внимание от обикновено. Опитайте се да не бързате, особено ако трябва да вземете решения, свързани с пари или ценни вещи. Съветите на близки ще бъдат полезни.


РАК (22 юни - 22 юли)

В началото на деня ще имате възможност да се съсредоточите точно върху това, което отдавна искате да направите. Вярно е, че успехът няма да бъде постигнат веднага. Но вие ще бъдете упорити, така че ще постигнете желания резултат доста бързо. За някои Раци старите приятели ще помогнат с това.

С течение на времето емоционалният фон ще стане по-интензивен. Следобед ще ви бъде по-трудно да съберете мислите си. Може да има вълнения и притеснения за дреболии и ще стане по-трудно да се разбирате с другите. Но ще намерите общ език с тези, които са ви скъпи.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. Не бързайте със сделки и покупки, помислете добре, преди да се разделите със значителна сума. В останалите случаи денят ще бъде благоприятен. Ако се фокусирате върху полезни неща, със сигурност ще постигнете успех в тях и няма да ви се налага да полагате много усилия.

Посветете известно време на ежедневните проблеми, можете бързо да се справите с тях. Вечерта е подходяща за общуване с приятели, те ще се радват да се срещнат с вас. Някои Лъвове ги очакват романтични изненади.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

По-добре е да не разчитате на лесни победи. Най-вероятно днес ще трябва да работите усилено, за да постигнете целта си. Обстоятелствата може да не се развият много добре и дребните недоразумения трудно могат да бъдат избегнати. Но ако не загубите ума си, всичко ще се оправи бързо.

Втората половина на деня ще бъде много благоприятна за общуване. Можете да обсъждате всякакви въпроси, без да се страхувате, че ще възникнат сериозни разногласия. Дори хора, които изобщо не се интересуват от вашето мнение, ще се вслушат в него. Вечерта обещава добри новини за семейните Деви.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да наблюдавате внимателно какво се случва около вас и не изпускайте нищо от поглед. Ще имате възможност да научите много интересни неща и да получите важна информация преди другите. Не е изключено да създадете полезни запознанства и да срещнете хора, които по-късно ще подкрепят много ваши начинания.

Денят е подходящ за срещи с приятели, можете да ги поканите у вас или да отидете на гости. Малките пътувания ще бъдат успешни, смяната на обстановката ще ви се отрази добре. Вечерта ще бъде особено приятна за влюбените Везни.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят е подходящ за важни разговори. Ще има шанс да спечелите хора, от които зависи много. Ще намерите правилните думи и убедителни аргументи, едва ли някой ще иска да спори с вас. Във всичко, свързано с парите, можете да разчитате на интуицията си - тя няма да ви подведе. 

Ще бъде забележимо влиянието на положителните тенденции в областта на любовните отношения. Тук са възможни значителни промени към по-добро. Вярно е, че за това ще трябва да поемете инициативата. Вероятно няма да се объркате, веднага ще разберете как да действате.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви много успешен и ползотворен ден. Трябва да започнете с разрешаването на сериозни проблеми, които са важни както за вас, така и за вашите близки. Ще се справите с това изненадващо бързо. По-късно ще трябва да обърнете внимание на отдавна познатите домакински задължения. Днес те може да изглеждат по-скучни и уморителни от обикновено. Но все пак ще завършите започнатото и ще получите отличен резултат.

Ще имате възможност да присъствате на необичайни събития и да се срещнете с хора, за които преди сте чували много интересни неща.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Нещата днес ще отнемат повече време от обикновено - възможни са неочаквани забавяния и хората, които са обещали да ви помогнат, може да ви разочароват. Когато става въпрос за нещо наистина важно, опитайте се да разчитате само на собствените си сили. Можете да се съсредоточите върху решаването на финансови проблеми. Вероятни са успешни сделки и неочаквани парични постъпления.

Добре е да поемете инициатива в личните отношения. Денят обещава приятни запознанства. Подходящ е и за възстановяване на стари връзки и помиряване с тези, с които сте били в конфликт.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Неспокоен ден. Ще има много разговори, едва ли ще е възможно да избегнете дълги спорове и да не обсъждате нещо, което не ви е много интересно. Хората около вас може да се месят в работите ви по-често от обикновено, понякога да ви дразнят и ядосват. Въпреки това ще запазите спокойствие, няма да дадете воля на негативните емоции и няма да се карате с никого.

Всякакви рутинни, монотонни задачи днес ще ви се сторят особено скучни и уморителни. Помислете дали не е по-добре да ги поверите на друг. Но там, където се изисква въображение и креативност, никой не може да се сравни с вас.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не се нервирайте за дреболии. Това не е най-спокойният ден, но ще се развие доста добре. Съсредоточете се върху най-важните си цели, опитайте се да не се разсейвате от дребни неща и всичко ще се получи. По-добре е да действате сами, а ако поискате помощ, тогава само от хора, които познавате отдавна. 

Можете да се върнете към стари идеи и планове - най-вероятно ще успеете да ги осъществите. Вечерта си струва да прекарате с любимите хора. Те ще бъдат доволни от вашето внимание и грижа. Ще бъде полезно да обсъдите семейни планове.

2024 © Варна е