Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 16 - 22 октомври

От Раците тази седмица ще се изисква търпение, при Близнаците влиянието на положителните тенденции ще бъде особено забележимо в професионалната сфера
Хороскоп за седмицата 16 - 22 октомври
6966

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Седмицата ще донесе новини, които ще ви помогнат да намерите отговори на въпроси, предизвикали много спорове. Ще се справите с плановете си, ще решите какво ще правите сега и какво ще оставите за по-късно. Невинаги ще е ясно за другите защо сте определили приоритетите си по този начин. Опитайте се да избягвате твърде дългите и подробни обяснения - много по-важно е да вземете мерки навреме.

Вероятни са промени в бизнес сферата. Натоварванията може да нарастнат, а доходите ви също леко ще се увеличат. Възможно е да се отворят възможности за бързо кариерно израстване. Въпреки това си струва да помислите дали сте готови за бремето на нови отговорности, поради което личните дела временно ще избледнеят на заден план.

Близките ви няма да са съгласни с вас за всичко, особено възможни са спорове в началото на седмицата. Въпреки това няма да има конфликти или взаимни оплаквания. Ще запазите спокойствие, ще се опитате да водите разговорите възможно най-конструктивно. Околните ще последват примера ви и до края на седмицата ще успеете да се споразумеете за всичко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Седмицата ще изисква постоянство. Ако го покажете, ще постигнете успех дори там, където ситуацията изглеждаше почти безнадеждна. Понякога трябва да поемате рискове, но вашата интуиция определено ще ви подскаже дали си струва да го правите. Ще я слушате, така че няма да извършите необмислени действия, няма да направите нещо, за което по-късно ще съжалявате.

Бизнес отношенията ще се развиват хармонично през цялата седмица. Ще намерите съюзници, дори ще можете да привлечете скорошни съперници на своя страна. Ентусиазмът, с който се заемате с осъществяването на идеите си, ще впечатли околните. Мнозина ще искат да се присъединят към вас.

Възможни са дребни разногласия с близките. Въпреки това ще бъде възможно бързо да се постигне компромис, всички ще бъдат доволни, никой няма да бъде ядосан или обиден. Благодарение на вашите дипломатически таланти, тези, които са били в конфликт от дълго време, ще сключат мир.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на седмицата може да е напрегнато, но не е нужно да се отчайвате. Ситуацията бързо ще се промени към по-добро. Ще се отворят нови възможности, ще се появят цели, които искате да постигнете възможно най-скоро.

Влиянието на положителните тенденции ще бъде особено забележимо в професионалната сфера. Някои Близнаци ще получат много примамливи бизнес предложения и ще успеят да затвърдят позициите си или да се изкачат по кариерната стълбица. Но ще се интересувате не само от собствените си дела. Ще има възможност да помогнете на другите, да подкрепите нуждаещите се. Това няма да остане незабелязано - ще имате нови съюзници.

Всеки ден ще ставате по-енергични и решителни, а настроението ви ще се подобрява. Краят на седмицата ще е особено щедър на приятни изненади и подаръци от съдбата.


РАК (22 юни - 22 юли)

Тази седмица ще изисква търпение. Ще бъде много по-лесно да постигнете успех, ако не бързате, не вземате решения в движение и се опитате да обмислите всяка стъпка. Приятелите и съюзниците ще разберат, че сте избрали правилния ритъм и ще действат по същия начин - няма да се опитват незабавно да разрешат всички проблеми на света, ще се съсредоточат върху това, което е по силите им в момента. Така че съвместната работа ще бъде приятна, няма да доведе до разногласия и дори ще ви помогне да се сприятелите.

Вероятно ще настъпят значителни промени към по-добро в отношенията, които са важни за вас. Няма да има взаимни оплаквания, претенции или недоразумения. Възможността да прекарате страхотно време с любимите си хора със сигурност ще се появи. Влюбените Раци ще имат много поводи за радост. Възможно е и началото на нова романтична връзка, която ще се развива бързо.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Седмицата ще е благоприятна за работа. Бързо ще се справите с решаването на всякакви проблеми и на новите познати ще стане ясно, че сте способни на много неща. Възможно е скоро да получите интересни предложения, свързани с кариерно израстване или точно работата, която винаги ви е интересувала. Избягвайте фалшивата скромност. Колкото повече хора знаят за вашите успехи, толкова по-добре. Не се крийте в сенките - ще бъде много по-полезно да останете в полезрението. Някой може да ви завиди, но едва ли ще ви навреди.

Възможни са дребни битови проблеми и недоразумения. Няма да са сериозни, всичко ще се оправи бързо, ако не се вълнувате. Хората около вас ще усетят, че сте приятелски настроени и не искате да се карате. Втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна за общуване с най-близките ви хора. Очакват ви много добри новини. Възможни са успешни покупки и подаръци.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Трудно ще съберете мислите си в началото на седмицата. Бихте предпочели спокойно да правите наистина важни неща, но това едва ли ще се случи. Постоянно ще се появява нещо неочаквано, така че бъдете готови да коригирате плановете си или дори радикално да ги промените.

Хората, с които преди сте се разбирали добре и сте си сътрудничили с удоволствие, може да се държат много странно, да нарушат споразуменията и да ви изненадат неприятно. Ще трябва да отделите известно време за обяснения и спорове и това едва ли ще ви хареса.

Но въпреки всички трудности, ще се справите добре както с познати задачи, така и с напълно нови неща. С течение на времето обаче умората ще се натрупа, така че през втората половина на седмицата ще искате да си починете малко и да смените обстановката. Помислете какво би ви направило щастливи и не забравяйте да намерите време за това.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Още в първите дни на тази успешна седмица ще разрешите няколко проблема наведнъж, включително тези, които са тревожили както вас, така и вашите близки. Това време също е подходящо за довършване на стари неща и равносметка, за да разберете кое сте избрали правилно и кое не. Звездите ще бъдат на ваша страна и с тяхна подкрепа ще преодолеете всякакви трудности.

Средата на седмицата обещава приятни запознанства и успешни преговори. Много важни въпроси могат да бъдат обсъдени в неформална обстановка, благодарение на което бързо да се намери решение. Отношенията, които преди са били изключително официални, ще станат неформални, почти приятелски. Времето ще е благоприятно и за учене. Веднага ще запомните всичко необходимо и скоро ще намерите приложение на знанията си.

В края на седмицата е по-добре да избягвате преумора и стресови ситуации. Наблюдавайте поведението си - ако сте станали по-раздразнителни, ядосвате се по-често, най-вероятно просто трябва да си отдъхнете. Починете си от рутината и правете това, което обичате.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на седмицата ще бъде благоприятно. Ще се появят страхотни идеи. Но тяхното изпълнение може да стане малко по-късно. Междувременно обмислете всичко до най-малкия детайл, консултирайте се с хора, на които имате доверие. Дългогодишни познати ще дадат отличен съвет, ще споделят своя опит и ще ви кажат към кого можете да се обърнете за помощ. Много Скорпиони ще получат добри новини отдалеч.

Средата на седмицата е подходяща да се захванете със сложни дела и мащабни проекти, както и да започнете да решавате проблеми, които са извън възможностите на другите. Няма да бързате, ще бъдете упорити и непременно ще довършите започнатото. Съблазнителни перспективи скоро ще се открият пред Скорпионите, които тази седмица ще започнат да научават нещо ново.

Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова повече внимание ще искате да обърнете на личните си отношения. Комуникацията с близките ще бъде радост, няма да има причини за разногласия, спорове или обиди. Възможно е да има приятни събития в семейството, промени, които всички чакат отдавна.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Седмицата ще бъде много благоприятна за общуване. Както деловите, така и личните срещи ще вървят добре. Ще разбирате околните без затруднения, бързо ще се досещате какво всъщност искат и за какво мечтаят. Хората, които преди не са ви харесвали, ще се изненадат, че не са забелязали вашите достойнства преди и ще се опитат да се сприятелят с вас. Скорошните съперници ще бъдат изненадващо миролюбиви и може дори да ви предложат сътрудничество.

Бързо ще се решават сложни проблеми, включително такива, към които не сте се осмелявали да се доближите дълго време. Основното тук ще бъде не само благоприятна комбинация от обстоятелства, но и фактът, че поемате инициативата навреме и веднага намирате правилния път към целта.

В последните дни от седмицата ще бъдете особено деликатни и търпеливи към близките си. Определено ще го оценят. Това е добър момент за спокойно обсъждане на въпроси, които преди това са предизвикали разногласия.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Седмицата ще е ползотворна, подходяща за полезни дела. Може да възникнат трудности, но те няма да ви уплашат и няма да спрете пред препятствията, които могат да се появят. Не пропускайте възможността да научите нещо ново, да получите полезна информация от нови познати или стари приятели. Опитът на други хора ще бъде много ценен - благодарение на него ще намерите пътя към целта си много по-бързо.

Не пропускайте възможността да посетите някои професионални събития - там може да ви очакват интересни срещи. Хората, с които общувате тази седмица, скоро ще ви напомнят за себе си, а след това ще ви предоставят важни услуги.

Опитайте се да се съсредоточите върху онези неща, които ви позволяват да получите конкретен, осезаем резултат. През тази седмица е особено важно да не витаете в облаците и да не се увличате по абстракции, а да дадете предпочитание на решаването на практически проблеми.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Струва си да започнете седмицата с най-важните задачи - ще бъде доста лесно да се справите с тях преди сряда и няма да ви се налага да полагате много усилия, за да постигнете желания резултат. Ще завършите започнатото, дори и да не получите подкрепата, която сте очаквали. Няма да следвате примера на някой друг, ще намерите свой собствен начин за решаване на много проблеми. Първоначално ще изненадате другите, а след това ще предизвикате възхищение, защото ще постигнете блестящ резултат.

Седмицата ще бъде благоприятна за делово общуване. Ще можете да се споразумеете с всеки - само ако имате нещо общо. Възможно е да успеете да намерите силни съюзници. Те ще ви подкрепят в много начинания и с желание ще участват в осъществяването на най-амбициозните ви планове.

Емоционалният фон ще е особено благоприятен през втората половина на седмицата. Няма да се тревожите за дреболии, ще гледате в бъдещето с оптимизъм.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Вероятни са промени към по-добро. Вярно е, че едва ли ще са бързи, така че бъдете търпеливи и не се притеснявайте. Основното нещо, което се изисква от вас, е да не се вкопчвате в старото, да не се опитвате да запазите това, което вече е загубило своята стойност за вас.

Деловите преговори ще вървят добре. Ще можете да убедите тези, които преди това са се съмнявали, че сте прави, и ще намерите нови съюзници, сред които ще бъдат много влиятелни хора. Седмицата е подходяща за сделки и покупки, подготовка на важни документи, контакти с държавни организации, занимаващи се с издаване на визи, сертификати и разрешителни.

Личните отношения не винаги ще бъдат лесни и гладки. Възможни са разногласия в семейството и моменти на неразбиране в общуването с най-близките. Влюбените Риби понякога ще бъдат особено мнителни и ревниви, и то без повод. Но въздействието на негативните тенденции ще бъде временно. Определено ще имате шанс да възстановите хармонията, взаимното разбирателство и доверие – не го пропускайте.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои СКОРПИОНИ ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди, от такива разговори може да научат много полезни неща, възможно е благодарение на тях да разберат накъде да продължат, ДЕВИТЕ да запомнят - не трябва да се доверяват на всеки, който им прави добро впечатление днес
Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е идеален за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите благоприятно впечатление, защото най-добрите ви качества няма да останат незабелязани. Някои Овни ще получат необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже, че можете да им отговорите със съгласие без много колебание и няма да сгрешите.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки или сключване на сериозни сделки с хора, за които знаете малко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да не се заемате със сериозни въпроси рано сутринта. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да се настроите на положителна вълна и да решите какво ще направите първо. Нечий съвет едва ли ще бъде полезен, но много Телци ще се възползват от опита, натрупан преди много време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с нови познати. Бързо ще намерите подход към тях и ще направите добро впечатление. Можете да се погрижите за семейните дела, тук няма да възникнат неочаквани трудности, бързо ще се справите с всичко.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първата половина на деня ще бъде успешна. Подходяща е за нови задачи и за решаване на вече познати проблеми. Благодарение на подкрепата на звездите, много Близнаци ще могат да се справят перфектно с това, което не са могли да направят преди. Не са изключени парични постъпления и неочаквани ценни подаръци, на които много ще се зарадвате.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции леко ще намалее, но и втората половина на деня също ще бъде добра. Подходяща е за почивка, общуване със стари приятели и други хора, които ви познават добре и ви обичат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди дела и да решавате проблеми, възникнали поради чужда небрежност или невнимание. Това няма да предизвика раздразнение или гняв. Като действате спокойно и последователно, бързо ще се справите с всичко.

По-добре е да отложите решаването на въпроси, свързани с парите, за следобед - това време ще бъде благоприятно. Но срещите, включително романтичните, могат да бъдат планирани за сутринта - във всеки случай те ще вървят добре. Раците, които отиват на пътешествия с приятели, ще си прекарат чудесно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има възможност да направите нещо съвсем ново и много вълнуващо за вас. Някои Лъвове ще намерят ново хоби, което скоро ще се превърне в друг източник на доходи за тях. Денят ще е благоприятен и за пазаруване. Няма да пилеете пари за безполезни неща, а безпогрешно ще изберете нещо, което ще бъде полезно както за вас, така и за вашите близки.

От гледна точка на комуникацията това не е най-благоприятният ден, трудно ще се разберете дори със стари познати. Но сериозни конфликти няма да възникнат и вероятно ще можете да се съгласите с много неща, ако не се вълнувате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще бъде особено лесно да се разбирате с тези, които споделят вашите цели и страсти. Някои Деви ще намерят съюзници, благодарение на чиято подкрепа скоро ще могат да реализират някои мащабни планове. Запомнете обаче - не трябва да се доверявате на всеки, който ви прави добро впечатление днес. Проучете по-внимателно такива хора, преди да преговаряте за нещо важно.

Преди да се захванете с нещо ново и трудно, уверете се, че сте преценили правилно текущата ситуация и знаете как точно ще действате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за решаване на много важни задачи, включително такива, към които преди не сте се осмелявали да погледнете. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и вие ще се вслушате в нея навреме. На някои Везни помощ ще предложат хора, от които те не са очаквали подобно нещо. Ще има и шанс да се сприятелите с хора, с които не сте могли да се разбирате преди.

Вероятни са неочаквани подаръци, приятни изненади и внимание, които ще се помнят дълго време. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вероятни са невероятни срещи и необичайни запознанства. Някои Скорпиони ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди. От такива разговори можете да научите много полезни неща. Възможно е благодарение на тях да разберете накъде да продължите.

Възможни са парични постъпления. Денят ще е благоприятен за сделки и покупки. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, които решат да зарадват близките си с неочаквани подаръци. Вечерта е подходяща за романтична среща, със сигурност ще се окаже необичайна и запомняща се.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да искате да губите време напразно и със сигурност ще намерите възможност да направите нещо наистина важно и интересно. Много Стрелци ще разберат, че трябва да се грижат за благосъстоянието на близките си и да помагат на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - каквото и да правите за другите, вероятно ще бъде от полза и за вас.

Денят е добър за разговори за плановете ви, включително и професионални. Възможно е стари познати да ви предложат работа или да ви разкажат за някаква перспективна бизнес идея.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се страхувайте от трудни разговори, денят ще е благоприятен за тях. Можете да обсъждате най-сериозните въпроси, без да се страхувате, че разговорът ще завърши с кавга или взаимни искове. Ще можете да намерите точния тон и да подберете правилните думи, без да обидите дори най-чувствителните. Доста бързо ще се намери решение, което ще се хареса на всички.

През първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. По това време трябва да направите някои трудни неща. По-късно ще искате да си починете и да се възстановите, със сигурност ще имате такава възможност.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Влиянието на положителните тенденции ще се усеща през целия ден. Ще се справите добре с решаването на много проблеми, някои от които може да са много сложни. Това не означава, че всичко ще се нареди веднага, но няма да отстъпите пред препятствията и няма да се налага да ги преодолявате сами. Нито старите, нито новите познати ще ви откажат подкрепа, ако имате нужда от нея.

Вечерта обещава приятни изненади за влюбените Водолеи. Подходяща е за кратко романтично пътуване. Но можете да прекарате и много приятно време с любимия човек.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

По-добре е да не започвате деня със сериозни разговори. По това време може да бъде трудно да се разберете дори с най-близките хора. Опитайте се да не се ядосвате, ако някой ви е разбрал погрешно. Ако запазите спокойствие и приятелско отношение, ще успеете да постигнете споразумение доста бързо.

С всеки изминал час влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо. Втората половина на деня ще зарадва много Риби. Представителите на знака, които доскоро се съмняваха в себе си, ще си възвърнат увереността и ще разберат как да постигнат успех.

2024 © Варна е