Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 18-24 декември

Много БЛИЗНАЦИ ще трябва да се справят с няколко неща едновременно и това може да доведе до объркване и недоразумения, мимолетните желания у някои РАЦИ могат да бъдат толкова силни, че да не желаят да се вслушат в здравия си разум
Хороскоп за седмицата 18-24 декември
5225

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Със сигурност ще се насладите на началото на седмицата. Времето е идеално за поемане на инициатива в работата. Можете да се заемете с нещо, което преди е изглеждало трудно. Наблизо ще има хора, които са готови да ви подкрепят и да ви помогнат, ако възникнат трудности. Въпреки това ще свършите много неща сами. С вашата енергия и постоянство ще постигнете това, за което другите само мечтаят.

През първата половина на седмицата ще трябва да действате бързо и решително. Втората ще изисква по-голямо внимание и предпазливост в действията. Не бързайте да правите нищо, преди да помислите отново за плановете си. Вероятни са незначителни разногласия в работата и спорове, които ще доведат до забавяне на бизнеса. Общуването с близките понякога ще е доста напрегнато. Но нещата няма да стигнат до сериозни конфликти.

Вероятни са успешни съвпадения и неочаквани, но много вдъхновяващи събития. Срещите ще минат добре. Вашият чар ще бъде наистина неустоим и едва ли някой може да остане безразличен към него.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на седмицата ще бъде особено благоприятно за общуване, подходящо за делови и лични срещи. Веднага ще намерите подход към различни хора, ще изберете правилните думи и ще разберете как можете да заинтересувате всички. Вероятни са полезни контакти. Лесно ще се харесате на когото пожелаете. Отношения, която започва като делови, може да се развият в романтична връзка.

В средата на седмицата ще трябва да се съсредоточите върху работа или други полезни неща. Това е подходящият момент за участие в някои големи проекти. Възможно е по това време да получите неочаквано предложение за сътрудничество и онези ваши таланти и умения, на които никой преди не е обръщал внимание, ще бъдат търсени.

Последните дни от седмицата ще зарадват много Телци. Това е време на подаръци и приятни изненади, щастливи случайности, нови възможности. Каквото и да предприемете, няма съмнение, че резултатът ще бъде отличен. Поемете инициативата, правете това, което интуицията ви подсказва. Звездите ще бъдат на ваша страна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Седмицата ще започне напрегнато и доста объркано. В първите дни може да не е ясно какво трябва да се предприеме незабавно и какво може да се отложи. Много Близнаци ще трябва да се справят с няколко неща едновременно и това може да доведе до объркване и недоразумения. Представителите на знака обаче няма да направят сериозни грешки, те ще се справят с всички възникнали трудности.

В средата на седмицата ще бъде много по-лесно. Ще вземете решение за целите и приоритетите, преминавайки от планиране и мислене към конкретни действия. Може да се отворят нови бизнес възможности. Вашият подход към работата ще впечатли мнозина. Възможно е хора, за които преди сте чували много хубави неща, да искат да си сътрудничат с вас. Възможни са необичайни съюзи - професионални, творчески и романтични.

В последните дни от седмицата ще сте особено бодри и енергични. Най-важното нещо в този момент е да не се заемате с неща, които не можете да направите сами. Не отказвайте на другите възможността да ви помогнат - вероятно ще се зарадват.


РАК (22 юни - 22 юли)

Тази седмица ще ви бъде особено трудно да устоите на изкушенията, а те ще бъдат много. Мимолетните желания могат да бъдат толкова силни, че да не искате да се вслушате в здравия разум. Все пак се опитайте да не загубите ума си. Ако проявите благоразумие и бъдете внимателни, по-късно ще похвалите себе си за това.

Разбирането с другите ще бъде по-трудно от обикновено. На първо място, това се отнася за новите познати - ще бъде трудно да се създаде правилното впечатление за тях. Не бива да вярвате много на тези, които лесно дават обещания или се опитват да ви заинтересуват със съмнителни идеи. Преди да инвестирате пари в нечий бизнес проект, уверете се, че е наистина надежден.

Близките ви може да изпитат трудности. Разбира се, няма да останете безразлични към тях. Опитайте се да се държите деликатно, дори ако трябва да се намесвате в чужди дела или да правите критични забележки. Вашите дипломатически таланти ще бъдат полезни за всички.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

В началото на седмицата ще е важно да можете реално да преценявате ситуацията и да не си създавате илюзии. За съжаление, някой може да се опита да ви измами, да ви обърка или заблуди. За опитните представители на знака ще бъде трудно да не попаднат в капаните, поставени от недоброжелатели. Ще бъде полезно да се вслушате в съветите на стари познати, които ви разбират и ценят добре.

До средата на седмицата трябва да се пазите от всякакви договорки. Има голяма вероятност те да бъдат неразбрани от някого или нарушени. Но в четвъртък ситуацията ще се промени към по-добро, ще се почувствате много по-уверени и спокойни. Ще дойде време да се захванете с нещо ново. Възможно е да искате да поемете инициативата в личните отношения.

По-добре е да не планирате нищо особено сериозно или сложно за последните дни от седмицата. Най-вероятно ще ви е трудно да се концентрирате през това време и има риск да изгубите нещо от поглед.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Започнете седмицата спокойно, без да изисквате невъзможното от себе си или от другите. Най-вероятно събитията в този момент ще се развиват доста бавно и е малко вероятно да е възможно да се повлияе на това по някакъв начин. Вероятни са забавяния в бизнеса. Девите, заети с документи, могат да се сблъскат с бюрократични пречки.

През първата половина на седмицата са вероятни разногласия с близките, ще има поводи за спорове в работата. Не се поддавайте на емоциите си. Именно способността да поддържате самообладание при всякакви обстоятелства, е това което ще ви позволи да избегнете сериозни проблеми.

По-късно ще настъпи лесно и благоприятно време. Можете да се съсредоточите върху работата - ще постигнете голям успех в нея, ако не се разсейвате. Вероятни са промени в бизнес отношенията. Ще почувствате, че вашите партньори и колеги по-рядко спорят с вас и по-често се вслушват в мнението ви. Общуването с любимите хора също ще донесе радост. В семейството са вероятни промени към по-добро.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Няма да е лесно да запазите спокойствие в началото на седмицата. Емоционалният фон в този момент ще бъде доста напрегнат и трудно ще избегнете тревогите и вълненията. Причините за разногласия ще са повече от обикновено и няма да искате да правите отстъпки или да изглаждате недоразуменията. По-добре е да отложите решаването на сложни проблеми. Скоро ситуацията ще се изясни, ще получите допълнителна информация и ще стане ясно как да действате. Така че не бързайте.

Втората половина на седмицата ще се развие съвсем различно. По това време ще бъдете в хармония със себе си и с околните. Опитът и знанията, натрупани преди много време, ще бъдат много полезни. Благодарение на тях вие самите ще избегнете грешки и няма да позволите на другите да ги направят. Времето е подходящо за учебни и творчески дейности. Ако дълго време не сте решавали да се заемете с нещо ново, можете да го направите сега. Бъдете сигурни, че звездите ще ви подкрепят.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на седмицата ще бъде много ползотворно и изпълнено със събития. Това е времето за нови идеи, чието изпълнение може да започне веднага. Наблизо ще има хора, на които можете да разчитате при всякакви обстоятелства. Възможни са невероятни срещи. От новите познати ще научите това, за което дори не сте подозирали преди. Получената информация ще ви помогне да погледнете поновому на познатите неща, да се ориентирате в трудни ситуации и да вземете правилните решения.

Втората половина на седмицата ще е доста по-спокойна. Ще има възможност да обърнете внимание на близките и да прекарате време с членове на семейството. Спокойно ще можете да обсъдите някои важни въпроси, общи дела и планове. Малко вероятно е да възникнат сериозни разногласия и няма да има повод за спорове. Ще вземете правилни решения относно работата и финансовите въпроси. Ще има възможност да отидете на интересни пътувания, да посетите места, за които сте чували много.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на седмицата няма да е лесно, особено за представителите на знака, които имат големи планове за този период. Отношенията с околните ще станат по-напрегнати, ще ви бъде трудно да запазите спокойствие и да не се поддадете на многобройни провокации. Необходимо е разбиране в комуникацията. Опитайте се да стоите далеч от онези, които постоянно ви критикуват, изкарват ви от равновесие с неприятни забележки и непоискани съвети. Деловите преговори, на които сте възлагали големи надежди, може да се проточат. Едва ли можете да направите нещо по въпроса, така че бъдете търпеливи.

Втората половина на седмицата ще ви зарадва. По това време ще се отворят много интересни бизнес възможности. Ще имате възможност да завържете приятни запознанства и да общувате в неформална обстановка с хора, за които сте чували много хубави неща. Много хора ще обърнат внимание на вашия успех в работата. Ако се държите коректно, скоро ще получите интересни бизнес предложения.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Началото на седмицата е времето, когато всички от вашето обкръжение ще имат нужда от вас. Собствените дела могат да избледнеят на заден план - ще трябва да се занимавате твърде много с чужди проблеми. Най-важните задачи обаче все още се нуждаят от внимание. Ще се справите с тях дори по-бързо, отколкото сте очаквали. Запомнете - околните ще наблюдават действията ви с голям интерес. Важно е да избягвате дори незначителни грешки. И внимавайте с парите си. Преди да ги похарчите за нуждите на някой друг, уверете се, че никой не се опитва да злоупотреби с вашата доброта.

Втората половина на седмицата ще е доста по-спокойна. Няма да се налага да бързате за никъде, да вземате решения набързо. Възможно е в този момент да искате да се върнете към някои стари идеи и планове или да възстановите отношения, за които сте съжалявали, че сте ги прекъснали. Това е най-благоприятният момент за това. Не губете време - действайте, поемете инициативата. Звездите ще бъдат на ваша страна.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Тази седмица ще имате време да свършите много, ако насочите енергията си в правилната посока. Не си губете времето с глупости, не се занимавайте с празни спорове, не се опитвайте да убеждавате онези, които се съмняват, че сте прави. Не всичко ще се получи веднага, но ще бъдете упорити и няма да се отказвате от започнатото. Това ще изненада приятно мнозина. Хората, които преди са ви смятали за доста несериозен и ненадежден човек, ще променят мнението си и ще разберат, че могат да разчитат на вас. Вероятни са интересни бизнес предложения. Засега става въпрос за краткосрочни проекти, но ще можете да се покажете от най-добрата си страна и скоро ще ви бъде предложено нещо по-интересно.

Запомнете - по-добре е да не отлагате всичко, което е важно за вас, твърде дълго. Първата половина на седмицата ще бъде ярка и благоприятна, успешна в много отношения. Но втората може да донесе трудности и тревоги, проблеми, които изискват незабавни решения. Няма да има непреодолими препятствия, но ще трябва да положите усилия, за да постигнете целта си.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Тази седмица ще бъде много ползотворна. Подходяща е за поемане на мащабни и дългосрочни проекти, сериозни дела, които определено не могат да се свършат бързо. Възможни са важни промени в деловата сфера. Не забравяйте, че няма нужда да бързате. Ще имате достатъчно време да съберете цялата необходима информация и да вземете правилните решения. Това важи не само за работата, но и за личния живот.

Възможни са неочаквани пътувания. Може да са свързани с делата на ваш близък човек. Възможно е вашата помощ да е необходима, плановете ще трябва да се променят, за да се притечете на помощ на любим човек. Способността ви да запазите спокойствие, дори когато всички около вас са притеснени, ще ви бъде полезна тук.

Последните дни от седмицата ще са особено подходящи за учене. Ще бъде лесно да разберете това, което преди изглеждаше изключително трудно. Някои Риби ще срещнат хора, чийто опит ще им бъде полезен в бъдеще.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои СКОРПИОНИ ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди, от такива разговори може да научат много полезни неща, възможно е благодарение на тях да разберат накъде да продължат, ДЕВИТЕ да запомнят - не трябва да се доверяват на всеки, който им прави добро впечатление днес
Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е идеален за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите благоприятно впечатление, защото най-добрите ви качества няма да останат незабелязани. Някои Овни ще получат необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже, че можете да им отговорите със съгласие без много колебание и няма да сгрешите.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки или сключване на сериозни сделки с хора, за които знаете малко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да не се заемате със сериозни въпроси рано сутринта. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да се настроите на положителна вълна и да решите какво ще направите първо. Нечий съвет едва ли ще бъде полезен, но много Телци ще се възползват от опита, натрупан преди много време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с нови познати. Бързо ще намерите подход към тях и ще направите добро впечатление. Можете да се погрижите за семейните дела, тук няма да възникнат неочаквани трудности, бързо ще се справите с всичко.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първата половина на деня ще бъде успешна. Подходяща е за нови задачи и за решаване на вече познати проблеми. Благодарение на подкрепата на звездите, много Близнаци ще могат да се справят перфектно с това, което не са могли да направят преди. Не са изключени парични постъпления и неочаквани ценни подаръци, на които много ще се зарадвате.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции леко ще намалее, но и втората половина на деня също ще бъде добра. Подходяща е за почивка, общуване със стари приятели и други хора, които ви познават добре и ви обичат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди дела и да решавате проблеми, възникнали поради чужда небрежност или невнимание. Това няма да предизвика раздразнение или гняв. Като действате спокойно и последователно, бързо ще се справите с всичко.

По-добре е да отложите решаването на въпроси, свързани с парите, за следобед - това време ще бъде благоприятно. Но срещите, включително романтичните, могат да бъдат планирани за сутринта - във всеки случай те ще вървят добре. Раците, които отиват на пътешествия с приятели, ще си прекарат чудесно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има възможност да направите нещо съвсем ново и много вълнуващо за вас. Някои Лъвове ще намерят ново хоби, което скоро ще се превърне в друг източник на доходи за тях. Денят ще е благоприятен и за пазаруване. Няма да пилеете пари за безполезни неща, а безпогрешно ще изберете нещо, което ще бъде полезно както за вас, така и за вашите близки.

От гледна точка на комуникацията това не е най-благоприятният ден, трудно ще се разберете дори със стари познати. Но сериозни конфликти няма да възникнат и вероятно ще можете да се съгласите с много неща, ако не се вълнувате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще бъде особено лесно да се разбирате с тези, които споделят вашите цели и страсти. Някои Деви ще намерят съюзници, благодарение на чиято подкрепа скоро ще могат да реализират някои мащабни планове. Запомнете обаче - не трябва да се доверявате на всеки, който ви прави добро впечатление днес. Проучете по-внимателно такива хора, преди да преговаряте за нещо важно.

Преди да се захванете с нещо ново и трудно, уверете се, че сте преценили правилно текущата ситуация и знаете как точно ще действате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за решаване на много важни задачи, включително такива, към които преди не сте се осмелявали да погледнете. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и вие ще се вслушате в нея навреме. На някои Везни помощ ще предложат хора, от които те не са очаквали подобно нещо. Ще има и шанс да се сприятелите с хора, с които не сте могли да се разбирате преди.

Вероятни са неочаквани подаръци, приятни изненади и внимание, които ще се помнят дълго време. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вероятни са невероятни срещи и необичайни запознанства. Някои Скорпиони ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди. От такива разговори можете да научите много полезни неща. Възможно е благодарение на тях да разберете накъде да продължите.

Възможни са парични постъпления. Денят ще е благоприятен за сделки и покупки. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, които решат да зарадват близките си с неочаквани подаръци. Вечерта е подходяща за романтична среща, със сигурност ще се окаже необичайна и запомняща се.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да искате да губите време напразно и със сигурност ще намерите възможност да направите нещо наистина важно и интересно. Много Стрелци ще разберат, че трябва да се грижат за благосъстоянието на близките си и да помагат на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - каквото и да правите за другите, вероятно ще бъде от полза и за вас.

Денят е добър за разговори за плановете ви, включително и професионални. Възможно е стари познати да ви предложат работа или да ви разкажат за някаква перспективна бизнес идея.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се страхувайте от трудни разговори, денят ще е благоприятен за тях. Можете да обсъждате най-сериозните въпроси, без да се страхувате, че разговорът ще завърши с кавга или взаимни искове. Ще можете да намерите точния тон и да подберете правилните думи, без да обидите дори най-чувствителните. Доста бързо ще се намери решение, което ще се хареса на всички.

През първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. По това време трябва да направите някои трудни неща. По-късно ще искате да си починете и да се възстановите, със сигурност ще имате такава възможност.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Влиянието на положителните тенденции ще се усеща през целия ден. Ще се справите добре с решаването на много проблеми, някои от които може да са много сложни. Това не означава, че всичко ще се нареди веднага, но няма да отстъпите пред препятствията и няма да се налага да ги преодолявате сами. Нито старите, нито новите познати ще ви откажат подкрепа, ако имате нужда от нея.

Вечерта обещава приятни изненади за влюбените Водолеи. Подходяща е за кратко романтично пътуване. Но можете да прекарате и много приятно време с любимия човек.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

По-добре е да не започвате деня със сериозни разговори. По това време може да бъде трудно да се разберете дори с най-близките хора. Опитайте се да не се ядосвате, ако някой ви е разбрал погрешно. Ако запазите спокойствие и приятелско отношение, ще успеете да постигнете споразумение доста бързо.

С всеки изминал час влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо. Втората половина на деня ще зарадва много Риби. Представителите на знака, които доскоро се съмняваха в себе си, ще си възвърнат увереността и ще разберат как да постигнат успех.

2024 © Варна е