Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 18-24 декември

Много БЛИЗНАЦИ ще трябва да се справят с няколко неща едновременно и това може да доведе до объркване и недоразумения, мимолетните желания у някои РАЦИ могат да бъдат толкова силни, че да не желаят да се вслушат в здравия си разум
Хороскоп за седмицата 18-24 декември
5257

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Със сигурност ще се насладите на началото на седмицата. Времето е идеално за поемане на инициатива в работата. Можете да се заемете с нещо, което преди е изглеждало трудно. Наблизо ще има хора, които са готови да ви подкрепят и да ви помогнат, ако възникнат трудности. Въпреки това ще свършите много неща сами. С вашата енергия и постоянство ще постигнете това, за което другите само мечтаят.

През първата половина на седмицата ще трябва да действате бързо и решително. Втората ще изисква по-голямо внимание и предпазливост в действията. Не бързайте да правите нищо, преди да помислите отново за плановете си. Вероятни са незначителни разногласия в работата и спорове, които ще доведат до забавяне на бизнеса. Общуването с близките понякога ще е доста напрегнато. Но нещата няма да стигнат до сериозни конфликти.

Вероятни са успешни съвпадения и неочаквани, но много вдъхновяващи събития. Срещите ще минат добре. Вашият чар ще бъде наистина неустоим и едва ли някой може да остане безразличен към него.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на седмицата ще бъде особено благоприятно за общуване, подходящо за делови и лични срещи. Веднага ще намерите подход към различни хора, ще изберете правилните думи и ще разберете как можете да заинтересувате всички. Вероятни са полезни контакти. Лесно ще се харесате на когото пожелаете. Отношения, която започва като делови, може да се развият в романтична връзка.

В средата на седмицата ще трябва да се съсредоточите върху работа или други полезни неща. Това е подходящият момент за участие в някои големи проекти. Възможно е по това време да получите неочаквано предложение за сътрудничество и онези ваши таланти и умения, на които никой преди не е обръщал внимание, ще бъдат търсени.

Последните дни от седмицата ще зарадват много Телци. Това е време на подаръци и приятни изненади, щастливи случайности, нови възможности. Каквото и да предприемете, няма съмнение, че резултатът ще бъде отличен. Поемете инициативата, правете това, което интуицията ви подсказва. Звездите ще бъдат на ваша страна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Седмицата ще започне напрегнато и доста объркано. В първите дни може да не е ясно какво трябва да се предприеме незабавно и какво може да се отложи. Много Близнаци ще трябва да се справят с няколко неща едновременно и това може да доведе до объркване и недоразумения. Представителите на знака обаче няма да направят сериозни грешки, те ще се справят с всички възникнали трудности.

В средата на седмицата ще бъде много по-лесно. Ще вземете решение за целите и приоритетите, преминавайки от планиране и мислене към конкретни действия. Може да се отворят нови бизнес възможности. Вашият подход към работата ще впечатли мнозина. Възможно е хора, за които преди сте чували много хубави неща, да искат да си сътрудничат с вас. Възможни са необичайни съюзи - професионални, творчески и романтични.

В последните дни от седмицата ще сте особено бодри и енергични. Най-важното нещо в този момент е да не се заемате с неща, които не можете да направите сами. Не отказвайте на другите възможността да ви помогнат - вероятно ще се зарадват.


РАК (22 юни - 22 юли)

Тази седмица ще ви бъде особено трудно да устоите на изкушенията, а те ще бъдат много. Мимолетните желания могат да бъдат толкова силни, че да не искате да се вслушате в здравия разум. Все пак се опитайте да не загубите ума си. Ако проявите благоразумие и бъдете внимателни, по-късно ще похвалите себе си за това.

Разбирането с другите ще бъде по-трудно от обикновено. На първо място, това се отнася за новите познати - ще бъде трудно да се създаде правилното впечатление за тях. Не бива да вярвате много на тези, които лесно дават обещания или се опитват да ви заинтересуват със съмнителни идеи. Преди да инвестирате пари в нечий бизнес проект, уверете се, че е наистина надежден.

Близките ви може да изпитат трудности. Разбира се, няма да останете безразлични към тях. Опитайте се да се държите деликатно, дори ако трябва да се намесвате в чужди дела или да правите критични забележки. Вашите дипломатически таланти ще бъдат полезни за всички.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

В началото на седмицата ще е важно да можете реално да преценявате ситуацията и да не си създавате илюзии. За съжаление, някой може да се опита да ви измами, да ви обърка или заблуди. За опитните представители на знака ще бъде трудно да не попаднат в капаните, поставени от недоброжелатели. Ще бъде полезно да се вслушате в съветите на стари познати, които ви разбират и ценят добре.

До средата на седмицата трябва да се пазите от всякакви договорки. Има голяма вероятност те да бъдат неразбрани от някого или нарушени. Но в четвъртък ситуацията ще се промени към по-добро, ще се почувствате много по-уверени и спокойни. Ще дойде време да се захванете с нещо ново. Възможно е да искате да поемете инициативата в личните отношения.

По-добре е да не планирате нищо особено сериозно или сложно за последните дни от седмицата. Най-вероятно ще ви е трудно да се концентрирате през това време и има риск да изгубите нещо от поглед.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Започнете седмицата спокойно, без да изисквате невъзможното от себе си или от другите. Най-вероятно събитията в този момент ще се развиват доста бавно и е малко вероятно да е възможно да се повлияе на това по някакъв начин. Вероятни са забавяния в бизнеса. Девите, заети с документи, могат да се сблъскат с бюрократични пречки.

През първата половина на седмицата са вероятни разногласия с близките, ще има поводи за спорове в работата. Не се поддавайте на емоциите си. Именно способността да поддържате самообладание при всякакви обстоятелства, е това което ще ви позволи да избегнете сериозни проблеми.

По-късно ще настъпи лесно и благоприятно време. Можете да се съсредоточите върху работата - ще постигнете голям успех в нея, ако не се разсейвате. Вероятни са промени в бизнес отношенията. Ще почувствате, че вашите партньори и колеги по-рядко спорят с вас и по-често се вслушват в мнението ви. Общуването с любимите хора също ще донесе радост. В семейството са вероятни промени към по-добро.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Няма да е лесно да запазите спокойствие в началото на седмицата. Емоционалният фон в този момент ще бъде доста напрегнат и трудно ще избегнете тревогите и вълненията. Причините за разногласия ще са повече от обикновено и няма да искате да правите отстъпки или да изглаждате недоразуменията. По-добре е да отложите решаването на сложни проблеми. Скоро ситуацията ще се изясни, ще получите допълнителна информация и ще стане ясно как да действате. Така че не бързайте.

Втората половина на седмицата ще се развие съвсем различно. По това време ще бъдете в хармония със себе си и с околните. Опитът и знанията, натрупани преди много време, ще бъдат много полезни. Благодарение на тях вие самите ще избегнете грешки и няма да позволите на другите да ги направят. Времето е подходящо за учебни и творчески дейности. Ако дълго време не сте решавали да се заемете с нещо ново, можете да го направите сега. Бъдете сигурни, че звездите ще ви подкрепят.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на седмицата ще бъде много ползотворно и изпълнено със събития. Това е времето за нови идеи, чието изпълнение може да започне веднага. Наблизо ще има хора, на които можете да разчитате при всякакви обстоятелства. Възможни са невероятни срещи. От новите познати ще научите това, за което дори не сте подозирали преди. Получената информация ще ви помогне да погледнете поновому на познатите неща, да се ориентирате в трудни ситуации и да вземете правилните решения.

Втората половина на седмицата ще е доста по-спокойна. Ще има възможност да обърнете внимание на близките и да прекарате време с членове на семейството. Спокойно ще можете да обсъдите някои важни въпроси, общи дела и планове. Малко вероятно е да възникнат сериозни разногласия и няма да има повод за спорове. Ще вземете правилни решения относно работата и финансовите въпроси. Ще има възможност да отидете на интересни пътувания, да посетите места, за които сте чували много.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на седмицата няма да е лесно, особено за представителите на знака, които имат големи планове за този период. Отношенията с околните ще станат по-напрегнати, ще ви бъде трудно да запазите спокойствие и да не се поддадете на многобройни провокации. Необходимо е разбиране в комуникацията. Опитайте се да стоите далеч от онези, които постоянно ви критикуват, изкарват ви от равновесие с неприятни забележки и непоискани съвети. Деловите преговори, на които сте възлагали големи надежди, може да се проточат. Едва ли можете да направите нещо по въпроса, така че бъдете търпеливи.

Втората половина на седмицата ще ви зарадва. По това време ще се отворят много интересни бизнес възможности. Ще имате възможност да завържете приятни запознанства и да общувате в неформална обстановка с хора, за които сте чували много хубави неща. Много хора ще обърнат внимание на вашия успех в работата. Ако се държите коректно, скоро ще получите интересни бизнес предложения.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Началото на седмицата е времето, когато всички от вашето обкръжение ще имат нужда от вас. Собствените дела могат да избледнеят на заден план - ще трябва да се занимавате твърде много с чужди проблеми. Най-важните задачи обаче все още се нуждаят от внимание. Ще се справите с тях дори по-бързо, отколкото сте очаквали. Запомнете - околните ще наблюдават действията ви с голям интерес. Важно е да избягвате дори незначителни грешки. И внимавайте с парите си. Преди да ги похарчите за нуждите на някой друг, уверете се, че никой не се опитва да злоупотреби с вашата доброта.

Втората половина на седмицата ще е доста по-спокойна. Няма да се налага да бързате за никъде, да вземате решения набързо. Възможно е в този момент да искате да се върнете към някои стари идеи и планове или да възстановите отношения, за които сте съжалявали, че сте ги прекъснали. Това е най-благоприятният момент за това. Не губете време - действайте, поемете инициативата. Звездите ще бъдат на ваша страна.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Тази седмица ще имате време да свършите много, ако насочите енергията си в правилната посока. Не си губете времето с глупости, не се занимавайте с празни спорове, не се опитвайте да убеждавате онези, които се съмняват, че сте прави. Не всичко ще се получи веднага, но ще бъдете упорити и няма да се отказвате от започнатото. Това ще изненада приятно мнозина. Хората, които преди са ви смятали за доста несериозен и ненадежден човек, ще променят мнението си и ще разберат, че могат да разчитат на вас. Вероятни са интересни бизнес предложения. Засега става въпрос за краткосрочни проекти, но ще можете да се покажете от най-добрата си страна и скоро ще ви бъде предложено нещо по-интересно.

Запомнете - по-добре е да не отлагате всичко, което е важно за вас, твърде дълго. Първата половина на седмицата ще бъде ярка и благоприятна, успешна в много отношения. Но втората може да донесе трудности и тревоги, проблеми, които изискват незабавни решения. Няма да има непреодолими препятствия, но ще трябва да положите усилия, за да постигнете целта си.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Тази седмица ще бъде много ползотворна. Подходяща е за поемане на мащабни и дългосрочни проекти, сериозни дела, които определено не могат да се свършат бързо. Възможни са важни промени в деловата сфера. Не забравяйте, че няма нужда да бързате. Ще имате достатъчно време да съберете цялата необходима информация и да вземете правилните решения. Това важи не само за работата, но и за личния живот.

Възможни са неочаквани пътувания. Може да са свързани с делата на ваш близък човек. Възможно е вашата помощ да е необходима, плановете ще трябва да се променят, за да се притечете на помощ на любим човек. Способността ви да запазите спокойствие, дори когато всички около вас са притеснени, ще ви бъде полезна тук.

Последните дни от седмицата ще са особено подходящи за учене. Ще бъде лесно да разберете това, което преди изглеждаше изключително трудно. Някои Риби ще срещнат хора, чийто опит ще им бъде полезен в бъдеще.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 15 юни 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ може да се съсредоточат върху решаването на финансови проблеми, вероятни са успешни сделки и неочаквани парични постъпления, СТРЕЛЦИТЕ трябва да започнат с разрешаването на сериозните проблеми, които са важни както за тях, така и за техните близки, ще се справят с това изненадващо бързо
Хороскоп за събота, 15 юни 2024 г. (Всички зодии)
768


ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят вероятно ще донесе неочаквани събития или новини, които ще ви накарат да промените плановете си. Но няма да се тревожите за това. Интуицията веднага ще ви подскаже как да действате най-добре и няма да се налага да полагате много усилия, за да постигнете желания резултат.

Пътуванията ще са добри. Особено приятно ще ви бъде, ако към вас се присъедини някой ваш близък. Ще видите много интересни места и ще научите неща, които скоро ще ви бъдат полезни. Страхотно ще си прекарат и Овните, които днес ще гостуват на далечни роднини.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

В началото на деня може да възникнат някои трудности, но не се притеснявайте - можете да се справите с всичко. Ако планирате да направите нещо важно и сложно, не се страхувайте да започнете сами. Много скоро ще имате надеждни помощници.

От средата на деня ще започне благоприятен период за общуване. Лесно ще се разберете както със стари познати, така и с тези, които сте срещнали за първи път наскоро. Вечерта е подходяща за романтична среща на необичайно място- ще получите много приятни впечатления. Но Телците, които предпочитат да си стоят вкъщи и да правят това, което обичат, също ще си прекарат чудесно.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на деня ще е благоприятно за всякакви полезни дейности. Изненадващо бързо ще се справите с това, което преди ви се е струвало трудно, ще намерите отговори на въпроси, които са важни както за вас, така и за вашите близки. За много Близнаци опитът, натрупан преди много време, ще им помогне да избегнат досадни грешки.

Следобед дори малки, рутинни задачи може да изискват повече внимание от обикновено. Опитайте се да не бързате, особено ако трябва да вземете решения, свързани с пари или ценни вещи. Съветите на близки ще бъдат полезни.


РАК (22 юни - 22 юли)

В началото на деня ще имате възможност да се съсредоточите точно върху това, което отдавна искате да направите. Вярно е, че успехът няма да бъде постигнат веднага. Но вие ще бъдете упорити, така че ще постигнете желания резултат доста бързо. За някои Раци старите приятели ще помогнат с това.

С течение на времето емоционалният фон ще стане по-интензивен. Следобед ще ви бъде по-трудно да съберете мислите си. Може да има вълнения и притеснения за дреболии и ще стане по-трудно да се разбирате с другите. Но ще намерите общ език с тези, които са ви скъпи.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. Не бързайте със сделки и покупки, помислете добре, преди да се разделите със значителна сума. В останалите случаи денят ще бъде благоприятен. Ако се фокусирате върху полезни неща, със сигурност ще постигнете успех в тях и няма да ви се налага да полагате много усилия.

Посветете известно време на ежедневните проблеми, можете бързо да се справите с тях. Вечерта е подходяща за общуване с приятели, те ще се радват да се срещнат с вас. Някои Лъвове ги очакват романтични изненади.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

По-добре е да не разчитате на лесни победи. Най-вероятно днес ще трябва да работите усилено, за да постигнете целта си. Обстоятелствата може да не се развият много добре и дребните недоразумения трудно могат да бъдат избегнати. Но ако не загубите ума си, всичко ще се оправи бързо.

Втората половина на деня ще бъде много благоприятна за общуване. Можете да обсъждате всякакви въпроси, без да се страхувате, че ще възникнат сериозни разногласия. Дори хора, които изобщо не се интересуват от вашето мнение, ще се вслушат в него. Вечерта обещава добри новини за семейните Деви.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да наблюдавате внимателно какво се случва около вас и не изпускайте нищо от поглед. Ще имате възможност да научите много интересни неща и да получите важна информация преди другите. Не е изключено да създадете полезни запознанства и да срещнете хора, които по-късно ще подкрепят много ваши начинания.

Денят е подходящ за срещи с приятели, можете да ги поканите у вас или да отидете на гости. Малките пътувания ще бъдат успешни, смяната на обстановката ще ви се отрази добре. Вечерта ще бъде особено приятна за влюбените Везни.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят е подходящ за важни разговори. Ще има шанс да спечелите хора, от които зависи много. Ще намерите правилните думи и убедителни аргументи, едва ли някой ще иска да спори с вас. Във всичко, свързано с парите, можете да разчитате на интуицията си - тя няма да ви подведе. 

Ще бъде забележимо влиянието на положителните тенденции в областта на любовните отношения. Тук са възможни значителни промени към по-добро. Вярно е, че за това ще трябва да поемете инициативата. Вероятно няма да се объркате, веднага ще разберете как да действате.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви много успешен и ползотворен ден. Трябва да започнете с разрешаването на сериозни проблеми, които са важни както за вас, така и за вашите близки. Ще се справите с това изненадващо бързо. По-късно ще трябва да обърнете внимание на отдавна познатите домакински задължения. Днес те може да изглеждат по-скучни и уморителни от обикновено. Но все пак ще завършите започнатото и ще получите отличен резултат.

Ще имате възможност да присъствате на необичайни събития и да се срещнете с хора, за които преди сте чували много интересни неща.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Нещата днес ще отнемат повече време от обикновено - възможни са неочаквани забавяния и хората, които са обещали да ви помогнат, може да ви разочароват. Когато става въпрос за нещо наистина важно, опитайте се да разчитате само на собствените си сили. Можете да се съсредоточите върху решаването на финансови проблеми. Вероятни са успешни сделки и неочаквани парични постъпления.

Добре е да поемете инициатива в личните отношения. Денят обещава приятни запознанства. Подходящ е и за възстановяване на стари връзки и помиряване с тези, с които сте били в конфликт.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Неспокоен ден. Ще има много разговори, едва ли ще е възможно да избегнете дълги спорове и да не обсъждате нещо, което не ви е много интересно. Хората около вас може да се месят в работите ви по-често от обикновено, понякога да ви дразнят и ядосват. Въпреки това ще запазите спокойствие, няма да дадете воля на негативните емоции и няма да се карате с никого.

Всякакви рутинни, монотонни задачи днес ще ви се сторят особено скучни и уморителни. Помислете дали не е по-добре да ги поверите на друг. Но там, където се изисква въображение и креативност, никой не може да се сравни с вас.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не се нервирайте за дреболии. Това не е най-спокойният ден, но ще се развие доста добре. Съсредоточете се върху най-важните си цели, опитайте се да не се разсейвате от дребни неща и всичко ще се получи. По-добре е да действате сами, а ако поискате помощ, тогава само от хора, които познавате отдавна. 

Можете да се върнете към стари идеи и планове - най-вероятно ще успеете да ги осъществите. Вечерта си струва да прекарате с любимите хора. Те ще бъдат доволни от вашето внимание и грижа. Ще бъде полезно да обсъдите семейни планове.

2024 © Варна е