Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 18-24 март

ВОДОЛЕИТЕ да се опитат да не се изнервят, основното което ще се изисква от тях тази седмица, е да запазят спокойствие, когато нещата не вървят по план, седмицата за КОЗИРОЗИТЕ ще бъде благоприятна, богата на събития, ползотворна и интересна, вероятно ще имат много нови неща за вършене
Хороскоп за седмицата 18-24 март
3138


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ще искате да промените нещо в живота си и това може да се отнася за различни области. Някои Овни ще осъзнаят, че са готови да започнат да се движат към нови цели, оставяйки зад себе си всичко, което преди са ценели толкова много. Тук е важно да не бързате и да не правите нищо прибързано. Някои идеи трябва да отлежат. Благоприятният момент за тяхното осъществяване ще настъпи малко по-късно.

В началото на седмицата няма да е лесно да поддържате хармонични отношения с околните. Може да се поддадете на провокации, да говорите прибързано или да направите неща, за които по-късно да съжалявате. Опитайте се да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания.

Втората половина на седмицата ще бъде много по-приятна и хармонична. Подходяща е за работа, учене и други полезни дейности. Много Овни ще оставят настрана собствените си дела, за да решат проблемите на други хора и околните ще бъдат благодарни за това.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на седмицата ще бъде благоприятно от делова гледна точка. Няма да пропуснете шанса да постигнете професионални успехи и да затвърдите позициите си. Със сигурност това, което сте научили преди, ще ви бъде от полза. Благодарение на опита и знанията вие бързо ще намерите пътя към целта си и ще оставите съперниците си далеч назад. От гледна точка на личните отношения периодът също ще бъде добър. Не трябва да се страхувате от неприятни събития или сериозни трудности.

Втората половина на седмицата ще бъде приятна, забавна и интересна. Ще има време за връщане към стари интереси и хобита, те отново ще ви дадат положителни емоции. Вероятно ще получите важна информация, някои Телци ще намерят отговори на въпроси, които ги вълнуват от дълго време. Тези, които доскоро са се съмнявали в успеха на начинанията си, ще възвърнат увереността и оптимизма си.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не се притеснявайте да се заемете с нови неща. Интуицията точно ще ви подскаже къде ще успеете. Някои Близнаци ще имат шанс да направят нещо, което винаги им е изглеждало интересно и перспективно. В началото може да не е лесно, но определено ще има хора наблизо, които са готови да дадат добър съвет и да помогнат с думи и дела.

Във всеки бизнес ще ви е необходима способност не само да забелязвате малките детайли, но и да виждате ситуацията като цяло. Именно благодарение на тази способност можете да предвидите как ще се развият събитията и какво ще направят околните. Плановете, които ще направите през тази седмица, ще се реализират съвсем скоро.

Отношенията с другите ще се развиват хармонично, сериозни трудности в общуването са малко вероятни. Ще има възможност да коригирате допуснати по-рано грешки и да сложите край на недоразуменията.

Втората половина на седмицата ще бъде особено успешна от финансова гледна точка. Вероятни са парични потоци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Седмицата ще е напрегната. Трябва да мислите за много неща, да решавате няколко трудни проблема едновременно. Други едва ли биха могли да направят това, но вие ще се справите с всичко чудесно. Вероятен е професионален успех и не е изключено бързо израстване в кариерата. Важно е да не се отпускате след първите си успехи. Действайте, поемайте инициатива, поемайте отговорност. Това е единственият начин да промените живота си към по-добро.

Каквото и да се случи, не забравяйте, че можете да разчитате на близките си - те ще ви разберат, помогнат и подкрепят. Цялата седмица ще бъде благоприятна в личните отношения. Това ще даде възможност да се изяснят някои двусмислени ситуации от миналото, да се разбере кой е прав и кой крив. Някои Раци ще разберат как да променят поведението си, за да направят живота си по-лесен и по-приятен.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Тази седмица ще имате много работа - напълно нови задачи могат да бъдат добавени към планираните. Не всичко ще бъде решено навреме, но няма да възникнат сериозни проблеми. Влиянието на положителните тенденции ще бъде доста силно, така че няма място за притеснение. Ако направите дребни грешки, можете бързо да ги коригирате. Възможни са успешни съвпадения, от които можете да извлечете максимума, ако не се объркате.

На много Лъвове ще им помогнат стари познати. Може би тези хора ще ви предложат нещо интересно или ще ви кажат какво да правите.

През втората половина на седмицата си струва да проявите постоянство - именно благодарение на него успешно ще завършите важни за всички дела.

Личните отношения не винаги ще се развиват хармонично и гладко, възможни са незначителни разногласия в работата и у дома. Но ще се опитате да изгладите всички недоразумения и в повечето случаи ще се получи.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Началото на седмицата ще бъде особено ползотворно, подходящо за решаване на много важни задачи. Можете да постигнете много само за няколко дни, ако не си губите времето. Важно е да не се отказвате от нещо, което не се получава веднага, а да се опитате да завършите всички задачи, които сте започнали. Съвсем скоро ще бъдете богато възнаградени за упоритостта си.

Вероятно ще е трудно да разделите професионалните и личните отношения. Възможно е романтичните истории да започнат по време на работа и това ще бъде повече нещо сериозно, отколкото мимолетна взаимна симпатия.

Втората половина на седмицата ще е доста по-спокойна. Ако успеете да завършите започнатото по-рано, ще бъдете доволни от плодовете на вашите усилия. Не се изключват парични постъпления и възнаграждения за извършена преди това работа.

Краят на седмицата ще е особено благоприятен за семейни дела и помощ на близки. Можете да посетите далечни роднини, те ще се радват много да ви видят.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на седмицата едва ли ще е напълно безоблачно. По това време са вероятни забавяния в бизнеса и напрегнати моменти в отношенията с другите. Някои Везни могат да загубят самочувствие и да започнат да се съмняват, че са избрали правилния път. Едва ли наблизо има човек, с когото да споделите всичките си тревоги. Но ще получите добър съвет, ако зададете правилните въпроси.

Влиянието на положителните тенденции бързо ще се увеличи и много скоро ще забележите промени към по-добро.

Втората половина на седмицата е подходяща за нови начала и ще ви зарадва с успешни стечения на обстоятелствата и приятни изненади. Ще се появят много интересни планове, ще почувствате, че сте готови да се заемете с изпълнението им във всеки един момент.

Идеите, които споделяте с другите, вероятно ще получат подкрепа. Ще има шанс за много влиятелни съюзници, които са готови да ви подкрепят във всичко. Възможни са романтични интереси, възможно е и началото на сериозна връзка.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Седмицата, която предстои, не е от най-леките, но едва ли ще донесе сериозни проблеми. Основното, което се изисква от вас, е да слушате интуицията си. Тя ще ви подскаже как да се държите правилно в двусмислена ситуация и ще ви помогне да намерите най-краткия път към целта си. Невинаги ще е ясно за другите защо постъпвате по този начин. Може да са необходими дълги обяснения - в такива случаи си струва да проявите търпение, за да избегнете обиди, претенции и кавги.

Ако сте настроени сериозно, внимателни сте и решителни, със сигурност ще постигнете забележим професионален успех, ще преодолеете всички препятствия, които възникват, и ще победите силни съперници.

През първата половина на седмицата ще се радвате на общуване както с любими хора, така и на нови запознанства. Но по-късно може да искате да останете сами със себе си, спокойно да помислите за събитията от последните дни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви напрегната седмица. Ще има много нови неща за правене, понякога ще трябва бързо да разберете някои сложни въпроси и да се учите в движение. Но това няма да ви изплаши, а ще ви вдъхнови. С ентусиазъм ще поемате нови задачи и ще се справяте добре с това, с което другите не са успели. Търпението също ще бъде важно през тази седмица, умението да не се поддавате на емоциите, а спокойно да изчакате благоприятния момент и едва тогава да започнете да действате. Тук на някои Стрелци ще им бъдат много полезни съветите на стари познати.

Вероятни са интересни срещи и ще има шанс да се срещнете с хора, за които сте чували много хубави неща преди. Възможно е да не успеете веднага да направите добро впечатление. Ще отнеме известно време, докато хората видят всичките ви силни страни.

Вероятни са незначителни разногласия с близките. Тук обаче ще става въпрос само за някои малки неща и дреболии, които скоро ще бъдат забравени. Така че не се обезсърчавайте, опитайте се да зарадвате себе си и тези, които са ви скъпи.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Седмицата ще бъде благоприятна, богата на събития, ползотворна и интересна. Вероятно ще има нови неща за вършене. В началото ще ви се сторят трудни, но много скоро ще разберете как да успеете. Много Козирози ще се възползват от опита, натрупан по-рано. Ще ви помогне да избегнете грешки и бързо да намерите най-краткия път към целта си. Хората около вас ще се вслушат в съветите ви и ще ви бъдат много благодарни.

Въпреки че ще имате много неща за вършене и грижи, все пак ще имате време да общувате с любимите хора, да си почивате и да се забавлявате. Често ще разбирате околните с един поглед, бързо ще отгатвате какво е в сърцата и на най-потайните хора. Ще има шанс да преодолеете дългогодишни различия и да се помирите с човека, с когото сте били в конфликт. Вероятни са значителни промени към по-добро в романтичните отношения. Не се страхувайте да поемете инициативата, тя със сигурност ще бъде подкрепена.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Опитайте се да не сте нервни. Основното, което ще се изисква от вас тази седмица, е способността да запазите спокойствие, когато нещата не вървят по план. Важно е да не приемате твърде сериозно досадни недоразумения или дребни инциденти. Те скоро ще бъдат забравени, така че не разваляйте настроението си или на близките си.

Имате много да научите от стари и нови познати. Не се срамувайте да им задавате въпроси, дори ако ви изглеждат доста глупави. Благодарение на своя чар и способността да намерят подход към хората, някои Водолеи ще намерят надеждни съюзници и ще могат да привлекат подкрепата на влиятелни хора. Възможно е да успеете да завършите успешно задача, за която вече са положени много усилия.

Събитията от тази седмица ще ви помогнат да погледнете по различен начин на много неща. Може би ще се разделите с някои погрешни схващания, ще промените плановете си, ще разберете как да промените към по-добро отношенията с хора, които са ви скъпи.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не очаквайте невъзможното. Ако погледнете реалистично на нещата и се опитате да оцените обективно силните си страни, бързо ще разберете как да действате, за да постигнете целта си. Съветите на другите едва ли ще бъдат полезни. По-добре е да се ръководите от собствения си здрав разум, отколкото от външни съвети.

Бизнес отношенията могат да бъдат трудни. Най-трудно ще е за Рибите, които работят с приятели или роднини. Трудно ще разделите професионалните и личните интереси. Но ако не се вълнувате, сериозни конфликти няма да възникнат. По-добре е да отложите обсъждането на най-сериозните въпроси за втората половина на седмицата.

Ще получите подкрепа от човек, който преди това се е държал дистанцирано, сякаш едва ви е забелязвал. Възможни са и някои неочаквани, но не по-малко приятни прояви на внимание.

2024 © Варна е

Хороскоп за вторник, 23 юли 2024 г. (Всички зодии)

На БЛИЗНАЦИТЕ няма да им е лесно да запазят спокойствие в началото на деня, емоционалният фон ще бъде нестабилен - всякакви незначителни събития могат да повлияят на настроението им, РАЦИТЕ да се съсредоточат, очаква ги един труден, но много ползотворен ден
Хороскоп за вторник, 23 юли 2024 г. (Всички зодии)
781


ОВЕН (21 март - 20 април)

Лесно ще се разбирате с различни хора, ще можете да намерите общ език дори с тези, които изобщо не са като вас. Дългогодишните съюзници могат да предложат нещо интересно. Овните, които днес проявят решителност, ще имат шанс да се изкачат по кариерната стълбица. И ако поемете инициативата, ще установите отношения с онези, с които преди сте спорили по някакъв въпрос. Ще има и възможност да продължите романтичната връзка, която изглеждаше завършена. Инициативата и здравият разум ще ви кажат дали си струва да правите това.

Първата половина на деня ще бъде относително спокойна, втората ще поднесе изненади. Вероятни са удивителни съвпадения и странни събития, които ще ви помогнат да погледнете с нов поглед на познатите неща.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Този богат на събития ден ще бъде щедър на приятни събития и вдъхновяващи срещи. Новите ви познати веднага ще ви харесат. Възможно е да започнете както делови, така и неформални отношения - всичко ще зависи от вашето желание. Възможно е началото на романтични истории. Отношенията ще се развиват бързо, носейки много положителни емоции.

Ще успеете в много неща. Важно е да поставите правилно приоритетите, да разберете какво трябва да се реши първо и какво може да почака. Способността бързо да научавате нови неща и да намирате приложение на получената информация ще бъде полезна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Няма да е лесно да запазите спокойствие в началото на деня. Емоционалният фон ще бъде нестабилен - всякакви незначителни събития могат да повлияят на настроението ви. Понякога ще се тревожите за неща, на които иначе не бихте обърнали внимание. Но с течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, ще се почувствате много по-уверени и ще разберете, че скоро ще постигнете успех по важен въпрос.

Втората половина на деня е подходяща за предприемане на нещо ново. Ще има шанс да реализирате смели идеи или да се доближите до постигането на отдавна поставена цел.


РАК (22 юни - 22 юли)

Съсредоточете се. Очаква ви труден, но много ползотворен ден. Ще имате шанс да постигнете успех по много въпроси, включително такива, с които не сте успели да се справите дълго време. Приятели и просто дългогодишни познати с готовност ще подкрепят вашите идеи и ще можете бързо да реализирате плановете си.

Влиянието на положителните тенденции, доста слабо в началото на деня, ще се засилва с времето. Втората половина на деня ще бъде по-успешна и интересна от първата. По това време е вероятно да срещнете хора, които по-късно ще играят важна роля в живота ви. Те веднага ще ви харесат, ако се държите естествено и непринудено.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Едва ли трябва да се тревожите за нещо сериозно. Влиянието на положителните тенденции ще е силно през целия ден и много неща ще се развият дори по-добре, отколкото сте очаквали. Като добре разбирате какво искате да постигнете, няма да позволите на никого да ви обърка. Някои Лъвове ще имат шанс да направят добри пари благодарение на знанията, които са придобили преди много време.

Отношенията с близките ще се развиват хармонично и няма да има поводи за разногласия и спорове. Някои Лъвове ще успеят да се помирят с онези, с които са били в конфликт, ако поемат инициативата. Добре е да се занимавате с домакинска работа, да подреждате нещата и да се отървете от ненужните вещи.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят може да не е от най-леките, но ще преодолеете всички препятствия и ще го прекарате много ползотворно. Вероятни са неочаквани открития - някои Деви ще получат важна информация по-рано от други и ще могат да се възползват от нея. Няма да пропуснете възможността да помогнете на близък човек, изпаднал в затруднено положение.

Вероятни са щастливи съвпадения. Често благодарение на тях ще можете да разрешите проблеми, които са обърквали другите. В други случаи наблюдението ще ви помогне - ще забележите нещо, на което никой друг не е обърнал внимание.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за всякакви интересни и полезни дейности. Много Везни ги очакват приятни изненади, както и нови впечатления и запомнящи се събития. Ще има шанс да успеете в нещо важно. Разбирайки добре какво искате, няма да отстъпите, ако възникнат трудности.

Постоянството ще ви помогне да изпреварите опонентите си. Хората около вас ще видят на какво сте способни. Скоро ще има интересни предложения. Вечерта е подходящо време за общуване с близки, семейни събития и срещи с приятели. Романтичните срещи ще вървят добре, ако се опитате да ги направите необичайни и запомнящи се.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Добър ден за обсъждане на важни въпроси. Ще можете да защитите своята гледна точка, без да обиждате или огорчавате никого. Някои Скорпиони ще намерят нови съюзници и помощници. Полезно е да поемате инициатива в бизнеса, да споделяте идеи, да говорите за планове. Също така си струва да посещавате професионални събития - там ще срещнете интересни хора.

Възможно е да получите парични постъпления, включително значително надхвърлящи очакванията ви. Възможни са и разходи. Най-често те ще бъдат свързани с желанието ви да зарадвате близък човек.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Решенията, взети в движение, едва ли ще бъдат успешни. Възможно е да се наложи да коригирате грешките на другите или да правите неща, които са по-важни за тях, отколкото за вас. Много време ще мине в суматоха и често ще трябва да бързате и да припирате околните. Други биха се ядосали в подобни ситуации, но вие ще останете спокойни и приятелски настроени.

Можете да се върнете към старите планове - има шанс сега да ги приложите. Следобедът е подходящ за срещи в неформална обстановка. Стари познати може да ви напомнят за себе си, ще се радвате да ги видите.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Важно е да запазите спокойствие. Ако не се ръководите от емоции и не се поддавате на провокации, ще се справяте добре със сложни въпроси и ще намирате правилните отговори на важни въпроси. В двусмислена ситуация интуицията ще ви подскаже как да се държите правилно. Слушайте я.

Можете да подобрите съществуващите взаимоотношения, както бизнес, така и лични, и да напомните за себе си на хора, с които преди сте били приятели или сте сътрудничили. Някои представители на знака ще срещнат тези, за които преди това са чували много интересни неща. Денят обещава приятни изненади.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

По-добре не започвайте деня с особено трудни задачи. Сутринта едва ли ще е особено ползотворна. Най-вероятно по това време ще трябва да направите нещо скучно и не много важно, но все пак изискващо внимание. Бъдете внимателни и се опитайте да не правите грешки. По-късно ще бъдете благодарни на себе си, че обръщате внимание на малките неща, които другите не са забелязали.

Втората половина на деня е много благоприятна. Много от начинанията ви ще бъдат успешни, така че е по-добре да не си губите времето. Можете лесно да намерите съюзници или помощници, ако имате нужда от тях.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Малко вероятно е да успеете бързо да получите това, което искате. Важно е да не се оттегляте, да не се отказвате от това, което сте започнали. Възможни са неочаквани срещи. В началото те ще ви озадачат много, а по-късно ще предизвикат интересни мисли. Струва си да се вслушате в хора, които са ви давали добри съвети преди.

Втората половина на деня ще ви даде шанс да се върнете към някои стари планове и да ги осъществите. За това на много Риби ще им помогнат стари и нови приятели. В края на деня стари познати, с които не сте се чували отдавна, може да ви напомнят за себе си. Общуването ще се окаже дори по-приятно, отколкото може да се очаква.

2024 © Варна е