Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 18-24 септември

Рибите е добре да са по-внимателни във финансовите дела, особено в началото на седмицата, седмицата за Водолеите едва ли ще мине без грижи и притеснения, но натрупания опит ще им се окаже полезен
Хороскоп за седмицата 18-24 септември
6154

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Очаква ви добра седмица. Може да се заемете с нещо важно и сложно, да започнете да реализирате дългосрочни проекти. Бързо ще постигнете първите си успехи, уверете се, че сте избрали правилния път. Звездите ще бъдат благосклонни към Овните, които се стремят към кариерно израстване и обръщат много внимание на работата. Такива представители на знака ще имат възможност да покажат най-добрата си страна и да намерят влиятелни съюзници. Не е изключен истински пробив в работата.

Ще се забележи и влиянието на положителните тенденции в личните отношения. Вашата искреност, приятелско отношение и откритост ще се харесат на мнозина. Хората, които преди са се държали доста настрана, ще поемат инициативата в общуването и ще искат да се сприятелят с вас.

Седмицата ще бъде добра от финансова гледна точка - не са изключени парични постъпления. Но е по-добре да откажете сделки със съмнителни лица и за всякакви големи покупки да подготвите всички документи сериозно.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на седмицата ще бъде успешно. По това време вероятно ще се появят интересни идеи и планове, които искате да осъществите. Но няма да бързате, ще намерите време да обмислите всичко отново. Така ще избегнете много неприятни моменти и разочарования. Периодът ще бъде благоприятен за Телците, които са планирали важни срещи или публични изяви за този период. Не е нужно да се стараете много, за да се харесате на различни хора. Всеки веднага ще оцени вашите знания, професионализъм и лични качества.

През втората половина на седмицата може да възникнат някои трудности, но и този период няма да е лош. Основното, което ще се изисква от вас, е да сте упорити и да не се спирате пред трудностите. Всичко ще се нареди добре, ако действате последователно и не се отказвате твърде рано от плановете си.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на седмицата обещава големи успехи в бизнеса, възможен е истински пробив в работата. Възможни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Някои Близнаци ще имат шанс значително да увеличат доходите си. Разбира се, представителите на знака няма да пропуснат тази възможност. Вероятни са полезни запознанства и срещи, от които ще започне дълго и важно сътрудничество. Лесно ще се разбирате с близките си, а подкрепата им ще ви зарадва.

Втората половина на седмицата също ще бъде добра, но емоционалният фон в този момент ще стане по-напрегнат. Може да се тревожите за дребни неща, да се притеснявате за незавършени задачи и да се съмнявате в способностите си. Ако обаче имате по-позитивна нагласа, скоро ще забележите промени към по-добро. Възможно е да има приятни събития в семейството, неочаквани новини, които ще вдъхновят както вас, така и вашите близки.


РАК (22 юни - 22 юли)

Седмицата ще бъде много благоприятна за работа. Колкото по-сериозни задачи си поставите, толкова по-големи са шансовете ви да се справите перфектно с тях и да постигнете блестящи резултати. Ще има шанс да създадете полезни контакти и да намерите съюзници сред влиятелни хора. Ще разкажете за идеите си по такъв начин, че никой няма да  остане безразличен към тях. Ако имате нужда от помощ, за да осъществите плана си, със сигурност ще я получите. Въпреки това, бъдете готови за факта, че всяка ваша дума и действие ще привлече вниманието, дори дребни грешки няма да останат незабелязани.

Представителите на знака които се занимават с отговорна работа, вземат сериозни решения и ръководят другите могат да разчитат на специална подкрепа от звездите. Самоувереността и спокойствието ще им помогнат да избегнат грешки.

Ще можете да обсъждате всякакви важни въпроси с близките си, без да се страхувате от разногласия, взаимни упреци и обиди. Вероятни са промени към по-добро в романтичните отношения - споровете ще бъдат забравени, разбирането помежду ви ще стане много по-лесно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на седмицата обещава добри новини. Най-вероятно те ще се отнасят до някакъв важен за вас работен проект или финансов въпрос, предизвикал много спорове напоследък. Можете да започнете да решавате сложни професионални проблеми, вероятно ще се справите добре с това. Този период е подходящ и за намиране на нови съюзници. И старите, и новите познати ще са готови да подкрепят и най-смелите ви идеи.

От средата на седмицата започва изключително благоприятен период за общуване в неформална обстановка. Ако искате да зарадвате някого, дори не е нужно да се стараете много, за да направите това, просто бъдете себе си, дръжте се естествено. Времето е подходящо и за публични изяви и посещение на някои професионални събития.

Всеки ден влиянието на положителните тенденции в областта на личните отношения ще става все по-забележимо. Последните дни от седмицата ще зарадват влюбените Лъвове. Ще има много романтични моменти, някои представители на знака ще чуят от любим човек точно тези думи, които са чакали от дълго време.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Чудесна седмица за делово общуване, срещи с хора, които бихте искали да видите като свои съюзници. Не пропускайте възможността да заявите за себе си и да покажете на всички на какво сте способни. Мнозина ще се интересуват какви успехи вече сте постигнали и какво планирате за близко бъдеще. За всичко това си струва да се говори без фалшива скромност.

Седмицата е подходяща и за разрешаване на финансови въпроси. Девите, които се занимават с търговска или посредническа дейност, трябва да удвоят усилията си - ще има шанс да направят големи пари и да сключат много изгодни сделки.

В личните отношения са възможни напрегнати моменти, но и тук няма да възникнат сериозни проблеми. Основното, което ще се изисква от вас, е да обърнете внимание на най-близките си хора и да приемете сериозно всички договорени по-рано задачи.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Седмицата ще е натоварена. Важни събития могат да се случат в почти всички области на живота, но ще трябва да не изпускате нищо от поглед. В този случай емоционалният фон ще бъде доста напрегнат. Със сигурност ще има поводи за безпокойство и притеснение. Опитайте се да вземате информирани решения и да не се поддавате на емоции, където спокойствието и благоразумието са важни. Не трябва да се отказвате от това, което сте започнали. Ако се откажете от някои планове след първия провал, по-късно ще съжалявате.

Отношенията с другите ще бъдат нееднозначни. Хората, които преди са ви разбирали добре и често са ви подкрепяли, могат да изтълкуват погрешно вашите думи и да критикуват всякакви действия. Дори най-простите неща ще трябва да се обясняват повече от веднъж. Това ще изисква много търпение. Но най-близките ви ще бъдат на ваша страна при всякакви обстоятелства. С тяхната подкрепа ще преодолеете всички препятствия.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

По-добре е да не отлагате важните дела твърде дълго - първата половина на седмицата ще бъде особено благоприятна за тях. Лидерските ви качества ще бъдат особено явни. Ако трябва да съберете екип от съмишленици, можете да го направите без затруднения. Дори онези, които преди са били скептични към всякакви идеи и не са искали да помогнат с нищо, ще откликнат с готовност на вашите предложения.

Преди средата на седмицата е препоръчително да уредите финансови въпроси и документи. По-късно това ще бъде много по-трудно, вероятността от забавяне ще се увеличи и взаимодействието с държавните организации ще стане по-трудно.

В последните дни на седмицата сигурно ще искате да си починете малко от задълженията си и да откъснете мислите си от грижите. Но първо трябва да се уверите, че сте изпълнили най-важните и сложни задачи. Семейните мероприятия ще бъдат добри, възможни са интересни пътувания.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на седмицата ще бъде приятно. По това време ще се отворят особено много нови възможности. Ще бъдете в страхотна форма и няма да пропуснете своя шанс. Вероятни са обещаващи запознанства, срещи с хора, които могат да станат не само надеждни съюзници, но и истински приятели. Във всичко, свързано с бизнес и лични отношения, можете да разчитате на интуицията си - тя ще ви подскаже как е най-добре да се държите. Много от действията ви в този момент ще привлекат внимание. Възможно е да се окажете обект на множество клюки. Хората ще говорят различни неща за вас, но във всеки случай бързо ще разберете как да се възползвате от това.

През втората половина на седмицата влиянието на положителните тенденции ще намалее донякъде и събитията ще започнат да се развиват малко по-бавно, отколкото бихте искали. Няма да има сериозни причини за притеснения - звездите все още ще бъдат на ваша страна и благодарение на тяхната подкрепа ще можете да постигнете успех по много въпроси. Във финансовите дела трябва да сте по-внимателни - възможни са досадни грешки.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Началото на седмицата ще бъде доста напрегнато. Концентрацията през това време ще бъде по-трудна от обикновено, така че рискувате да забравите, объркате или изгубите нещо от поглед. Хората, с които наскоро успяхте да се разберете добре, може да са недружелюбни, а дългогодишните съюзници понякога ще нарушат споразуменията. Опитайте се да приемете нещата спокойно. Малко по-късно ще имате възможност да поправите всичко, да наваксате. И тогава няма да сгрешите, ще направите всичко както трябва.

Втората половина на седмицата ще донесе много добри идеи. Възможно е да се появят нови професионални планове и е възможно да се отворят възможности за кариерно израстване. Времето е подходящо за сключване на договори, за покупки и сделки. Благоприятно ще бъде и от гледна точка на личните отношения. Ако преди сте имали някакви разногласия с близките си, сега от тях няма да има и следа.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Седмицата едва ли ще мине без грижи и притеснения. За много Водолеи събитията от този период ще им помогнат да погледнат по различен начин на познатите неща и да се отърват от погрешните схващания, които преди са им пречили да продължат напред. Натрупаният опит със сигурност ще бъде полезен в близко бъдеще.

В работата ще има много спорове, разбирането с колеги и партньори ще е по-трудно от обикновено. Отношенията, които преди са изглеждали хармонични, ще станат много по-напрегнати. Някои представители на знака ще извадят на светло отдавнашни недоброжелатели.

Друга ще е картината в личния ви живот. Вашите близки ще ви разберат прекрасно и вие ще разберете тях. У дома няма да има сериозни спорове. Най-вероятно вие и вашите близки ще имате нови планове, включително и свързани с това как да запазите и увеличите семейното имущество.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Трябва да сте по-внимателни във финансовите дела, особено в началото на седмицата. По това време е лесно да се правят грешки в изчисленията и са възможни неуспешни покупки и сделки. Подготовката на всякакви документи трябва да се свърши възможно най-сериозно, дори малка неточност може да съсипе всичко.

В останалите случаи ви очаква благоприятна седмица. Подходяща е за учене и интелектуална работа. Рибите, занимаващи се с творчески дейности, също ще постигнат забележим успех. Такива представители на знака могат да спечелят нови фенове, а някои ще придобият истинска слава.

Можете да се занимавате с правни въпроси - тук звездите обещават да ви подкрепят. Втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна за контакти с държавни организации.

В личния ви живот са малко вероятни значителни промени. Отношенията с близките ще се развиват гладко и хармонично, едва ли ще възникнат разногласия.

2023 © Варна е

Хороскоп за сряда, 27 септември 2023 г. (Всички зодии)

Лъвовете да слушат внимателно интуицията си, ще имат шанс да постигнат голям успех - истински пробив в работата си, Овните да не витаят в облаците и да фантазират, а да гледат реалистично на нещата
Хороскоп за сряда, 27 септември 2023 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Няма да витаете в облаците и да фантазирате, а ще гледате реалистично на нещата. Това ще ви позволи бързо да намерите път към целта си, да се справите добре с трудна задача и да разрешите работен проблем, който ви преследва от дълго време. Околните ще ви разсейват с молби и съвети по-често от обикновено, но това няма да ви дразни.

Възможни са професионални разногласия и спорове с колеги и ръководство. Опонентите ви ще признаят, че сте прави, макар и не веднага. Но ще бъде много лесно да се разбирате с любимите си хора, ще получите много удоволствие от общуването.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще мине без дребни неприятности, но все пак ще се развие много добре, ако запазите положителна нагласа. Опитайте се да не се стресирате за дреболии и помнете най-важните си цели. Може да имате възможност да осъществите отдавна планираното.

В началото на деня трябва да действате самостоятелно - така ще ви е по-лесно да постигнете желания резултат. По-късно ще има благоприятно време за комуникация, създаване на нови запознанства, намиране на съюзници и помощници. Неочаквана среща може да бележи началото на романтична връзка, която скоро ще стане сериозна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Започнете деня със завършване на стари задачи, разрешаване на въпроси, които наскоро са ви създали много грижи. Тук едва ли ще има трудности и бързо ще можете да постигнете желания резултат. Възможно е да ви помогнат стари познати, хора, с които някога сте си сътрудничили.

По-късно можете да се заемете с нещо ново. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да постъпите - бързо ще разберете това, за което сте знаели много малко преди. Възможни са приятни запознанства. Връзката ще започне като бизнес връзка, но по-късно може да стане приятелска или романтична.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще се развие много добре, ако не се тревожите за дреболии. Ако нещо се обърка, опитайте се да не се изнервяте и да запазите самообладание. Вероятно ще измислите начини да се възползвате от настоящата ситуация. Някои Раци ще намерят нови помощници и съюзници, които са готови да подкрепят всякакви необичайни идеи.

Вероятни са незначителни разногласия с близките. Въпреки това бързо ще намерите решения, които ще се харесат на всички, а споровете ще бъдат забравени. Вечерта обещава приятни изненади за представителите на знака, които ще тръгнат на пътешествия.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има шанс да постигнете голям успех, истински пробив в работата. Слушайте внимателно интуицията си. Именно нейните съвети ще ви помогнат да избегнете грешки и да не попаднете в капани, поставени от недоброжелатели. В общуването, особено в работата, опитайте се да бъдете много внимателни. Днес много хора ще искат да спечелят доверието ви, но не с всеки си струва да се занимавате.

Вероятни са парични постъпления и може да става въпрос за много значителни суми. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси, ще имате шанс за сключване на успешни сделки.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят ще е много благоприятен за общуване. Ако се нуждаете от нови съюзници, днес вероятно ще ги имате. Сред тези, които искат да ви подкрепят, може да има много влиятелни хора. Въпреки това, те едва ли ще ви помогнат безкористно - бъдете готови да предоставите реципрочни услуги.

Близки хора ще се обръщат към вас за съвет по-често от обикновено. Не бързайте да правите препоръки - ще отнеме известно време, за да разберете ситуацията и да намерите най-доброто решение. Вечерта е подходяща за семейни събития и срещи със стари приятели.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят може да започне доста лошо, особено за тези, които имат планирани важни срещи. Няма да можете да обсъждате наистина сериозни въпроси, много време ще бъде изразходвано за празни спорове, говорене за нищо. По-полезно е да се съсредоточите върху обичайните си дейности и решаване на текущи проблеми. Тук не е нужно да се притеснявате за неприятни изненади и неочаквани трудности.

С времето влиянието на положителните тенденции ще нараства. Следобедът е чудесно време да поемете инициатива в бизнес и личните отношения. Можете да напомните на старите си познати за себе си - те ще се радват да общуват с вас.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очаква ви хубав ден. Особено забележимо ще бъде влиянието на положителните тенденции в деловите отношения. Може да имате нови съюзници и са възможни предложения за сътрудничество, обещаващи бързо професионално израстване. Преговорите на високо ниво ще бъдат успешни и ще има шанс да привлечете подкрепата на влиятелни хора.

Началото на деня ще бъде богато на събития, втората половина на деня ще е много по-спокойна. Вечерта е благоприятно време за семейни събития и срещи с приятели. Подходяща е и за важен разговор с любим човек.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Много хора ще се заинтересуват от вашите идеи и със сигурност ще има желаещи да ви помогнат да осъществите плановете си. Но внимавайте. Не на всеки, който днес се опитва да спечели вашите симпатии и доверие, може да се разчита. Не бързайте да споделяте тайните си и да разкривате всичките си карти, погледнете по-отблизо новите си познати.

Ще се справите добре както с познати задачи, така и с напълно нови. Вашият подход към решаването на сложни проблеми ще впечатли мнозина. Хората, които преди са се съмнявали във вашите способности, ще осъзнаят колко са грешали.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Бъдете постоянни - без това днес е малко вероятно да успеете в работата. Не всичко веднага ще се получи така, както бихте искали. Може да срещнете неочаквани трудности. Не са изключени закъснения в резултат на чужди грешки. Но не трябва да се оттегляте и да се отказвате от това, което сте започнали, защото имате всички шансове да постигнете успех.

Близки хора днес ще ви подкрепят с готовност и ще ви помогнат да се заредите с положителна енергия. Средата на деня е подходяща за общуване с приятели, но вечерта ще бъде изключително благоприятна за романтична среща.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Струва си да започнете да изпълнявате всякакви планове днес възможно най-рано - сутринта ще бъде особено плодотворна. Ще разберете как да решавате проблеми, които преди са обърквали всички, и ще се справяте с тях без ничия помощ. Възможни са неочаквани пътувания. Най-вероятно те ще бъдат свързани с работата и ще са успешни.

Следобед ще искате да се отпуснете малко, да избягате от ежедневните грижи и да се насочите към по-приятни дейности. Обстоятелствата ще ви позволят да направите това. Възможно е да бъдете поканени на необичайно събитие, което обещава интересни запознанства.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Началото на деня може да не е толкова лесно и благоприятно, колкото ви се иска. Възможно е да срещнете неочаквани трудности. Но всички препятствия могат да бъдат бързо преодолени и някои Риби ще намерят начин да се възползват от случващото се. С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, настроението ви ще се подобри и нещата ще се оправят.

Втората половина на деня е подходяща за предприемане на нещо ново. Приятели и просто добри познати ще дадат отлични съвети и ще помогнат за всичко. Това време ще бъде благоприятно и за романтична среща.

2023 © Варна е