Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 19-25 февруари

Седмицата няма да е лесна за СКОРПИОНИТЕ, но ще се справят с всички предизвикателства, КОЗИРОЗИТЕ ще реагират по-остро от обикновено на някои дребни проблеми, ще се тревожат за неща, на които просто не биха обърнали внимание в друг момент
Хороскоп за седмицата 19-25 февруари
773

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Не бързайте. Първите дни от седмицата може да не преминат толкова добре, колкото ви се иска. Нещо не работи добре. Не се притеснявайте и просто изчакайте малко. Влиянието на положителните тенденции ще нараства всеки ден и скоро ще почувствате подкрепата на звездите. И не само нея. Ще се появят влиятелни съюзници, благодарение на чиято подкрепа ще надделеете над съперниците си и ще можете да обезоръжите недоброжелателите си.

От средата на седмицата ще започне благоприятен период, позволяващ да направите много полезни неща. Това, което не можеше да бъде направено преди, ще се получи добре. Ще наблюдавате внимателно какво се случва около вас и ще научите много от околните. Грешките на другите, забелязани навреме, ще ви помогнат да избегнете собствените си грешки.

Без значение какви са обстоятелствата, вие ще останете спокойни. Хората около вас ще харесат това, мнозина ще се радват да имат възможност да общуват с вас по отблизо.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Трябва да имате търпение, защото най-вероятно няма да можете да постигнете желаните резултати веднага. Бъдете упорити и последователни. Благодарение на тези качества определено ще постигнете целта си. Това е особено важно в бизнес сферата. В работата ще трябва да решавате трудни проблеми. За да се справите с тях, ще трябва да работите усилено. Доверените съюзници ще помогнат, но с новите познати, които упорито ще предлагат подкрепа, е по-добре да сте нащрек.

Ще направите много полезни неща не само за себе си, но и за другите. Понякога ще ви се налага да се намесвате в чужди работи. В такива моменти ще се опитате да бъдете особено деликатни и ще успеете. Дори най-чувствителните и раними няма да има от какво да се обидят.

Седмицата ще бъде благоприятна за общуване. Отношенията, които преди са били напрегнати, ще станат по-гладки и хармонични. Ще се разбирате добре както със стари познати, така и с тези, които сте срещнали за първи път наскоро.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Звездите са на ваша страна. Много неща ще ви се отдадат лесно и бързо и едва ли ще има причина за безпокойство или вълнение. Ще се справите добре с обичайната си работа и няма да сте на загуба, ако внезапно ви се наложи да се заемете с нещо съвсем ново. Няма да е трудно да намерите съюзници, мнозина ще бъдат готови да застанат на ваша страна и да ви помогнат да реализирате плановете си. Едно дълго приятелство или красива любовна история може да започне от това сътрудничество.

Можете да правите нещо, което ви интересува отдавна. Седмицата ще даде възможност да намерите приложение на вашите знания и таланти, за които никой не е предполагал досега. Много Близнаци ще се възползват от това, което са научили преди.

Седмицата е подходяща за разрешаване на финансови въпроси. Когато става въпрос за пари, няма как да сгрешите. Интуицията ще ви подскаже кои сделки си струва да сключите и кои трябва да откажете.


РАК (22 юни - 22 юли)

В началото на седмицата са възможни дребни недоразумения, а също така странни и прекрасни събития. Не е изключено  поради тях да се наложи да коригирате плановете си или да отложите нещо за по-късно. В същото време ще можете да намерите отговори на някои трудни въпроси. Това ще ви помогне да избегнете грешки, бързо да вземете правилните решения и да постигнете това, към което сте се стремили дълго време.

Отношенията с другите ще се променят значително към по-добро. Ще разбирате добре другите хора и ще отгатвате какво се колебаят да кажат. Отношенията, които преди са били чисто бизнес, ще станат неофициални. Някои Раци ще се сприятелят с тези, за които преди са чували много хубави неща.

Седмицата е подходяща за решаване на ежедневни въпроси и закупуване на необходими неща за дома. Знаете точно какво всъщност ще бъде полезно за вас и вашите близки, така че харчете пари само за полезни неща.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Не губете време. Първите дни от седмицата не са подходящи за започване на важни дела и решаване на сериозни проблеми. Преди да реализирате плановете си, обмислете ги внимателно, уверете се, че целите са поставени правилно и можете да ги постигнете точно сега. Ще бъде полезно да се консултирате с хора, които ви познават добре, например стари приятели, дългогодишни съюзници. Възможно е те да ви кажат как е най-добре да постъпите.

От средата на седмицата ще започне по-лек и благоприятен период. Работата ще бъде лесна, бързо ще свършите нещата и ще намерите отговори на въпроси, които преди са озадачавали мнозина. Въпреки че ще има повече задачи за вършене от обикновено, все пак ще има време за общуване с приятели и някои семейни събития. Ще намерите начин да повишите настроението на всички около вас. Не е изненадващо, че много хора ще искат да ви опознаят по-добре.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Началото на седмицата ще бъде напрегнато. Трудно ще съберете мислите си, а и не всички Деви ще могат да подредят чувствата си. Каквото и да правите, често ще се разсейвате и тогава ще трябва да положите усилия, за да се върнете към започнатото. Възможно е дори просто да искате да се откажете от всичко и само самодисциплината ще ви предпази от тази необмислена постъпка.

Средата на седмицата ще е съвсем различна. Ще излязат наистина интересни неща. Ще стане ясно - дойде време да покажете на какво сте способни и тази възможност не може да бъде пропусната. Интуицията ще ви подскаже, че си струва да поемете инициативата както в деловите, така и в личните отношения.

Последните дни от седмицата ще бъдат приятни. Делата няма да изискват сериозни усилия, много неща ще се получават добре. Вероятни са приятни събития у дома.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще има много работа. Разбирайки това добре, вие ще се опитате да изготвите плановете си възможно най-рано, да решите какво ще предприемете първо. Но това едва ли ще бъде лесно, могат неочаквано да се открият нови обстоятелства или да се случат невероятни събития. Това означава, че трябва да импровизирате, да се адаптирате към ситуацията и да търсите нестандартни решения. Ще се справите добре с това.

Старите приятели ще се радват да помогнат. Няма значение какви са били отношенията ви напоследък. Ако сте се виждали често и се разбирате страхотно, това е чудесно. Но ако не сте говорили дълго време, това не е проблем. Взаимното разбирателство е единственото нещо, което наистина има значение. Можете да възстановите някои стари връзки - едва ли ще е трудно.

Вероятно е успешно решение на финансови проблеми. Възможно е да имате нов източник на доходи. Не бързайте да харчите полученото през тази седмица, парите може да ви бъдат полезни за нещо важно по-късно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Седмицата няма да е лесна, но ще се справите с всички предизвикателства. Да, трябва да се учите в движение, да импровизирате и да измисляте нещо ново. Отначало няма да е лесно, но след това ще разберете, ще се настроите на положителна вълна и ще започнете да се наслаждавате на случващото се. Възможни са необичайни запознанства. Хората, които срещнете тази седмица, ще играят важна роля в живота ви по-късно. Опитайте се да им направите добро впечатление.

Възможно е да се появят нови работни задачи, някои Скорпиони ще трябва да поемат отговорност за други хора. Не винаги ще искате да правите това, но все пак ще се справите добре. Важно е да не прибързвате с решенията, внимателно да проучите текущата ситуация и да сравните различните възможности.

Малко вероятно е да избегнете спорове с близките. Ще се опитате да водите всякакви разговори възможно най-мирно и приятелски, без да обиждате никого.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Седмицата ще бъде натоварена, ползотворна и интересна. Има много за правене, но това по-скоро ще ви вдъхнови, отколкото да ви сплаши. Ще се справите със сложните задачи отлично и с ентусиазъм. На помощ може да ви се притекат хора, от които не сте очаквали подобно нещо. Скорошните съперници ще застанат на ваша страна а тези, които преди са ви подценявали, ще разберат колко са грешали. Ще има възможност за укрепване на бизнес връзките. Не са изключени предложения за работа. Някои Стрелци ще имат шанс да направят точно това, което отдавна ги интересува.

През първата половина на седмицата по-лесно ще действате самостоятелно, втората ще е благоприятна за общуване и работа в екип. Можете лесно да обясните на другите какво искате от тях, те лесно ще се съгласят с много от вашите предложения.

Можете да планирате пътувания за тази седмица. Те ще се окажат добри, ще дадат много положителни емоции и вероятно ще бъдат запомнени дълго време.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

В началото на седмицата може да ви е трудно да не се ядосвате за глупости. Ще реагирате по-остро от обикновено на дребни проблеми, ще се тревожите за неща, на които просто не бихте обърнали внимание в друг момент. Опитайте се да останете позитивни. Това ще ви позволи да видите възможности, които не сте забелязвали преди. Възможно е да има прост и ефективен начин за постигане на отдавна поставена цел.

Втората половина на седмицата ще бъде по-лека и приятна. Ще има много неща, които да ви направят щастливи. Звездите няма да спестят приятни изненади, може да се случат и събития, които отдавна чакате. Този период е подходящ за предприемане на нови задачи, много неща ще бъдат лесни за постигане. Няма да има проблеми в комуникацията. Деловите преговори ще бъдат успешни, личните срещи ще оставят най-приятни впечатления.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Още в началото на седмицата ще почувствате, че сте готови да направите много, за да постигнете целите си. Околните веднага ще разберат това. Съюзниците ще подкрепят вашите начинания, недоброжелателите и съперниците ще се опитат да не ви пречат, за да избегнат проблеми. Можете да се възползвате от този благоприятен момент, за да решите сложни професионални проблеми и да постигнете успех във въпрос, който е важен не само за вас, но и за вашите бизнес партньори. Вашите успехи няма да останат незабелязани, ще дойдат много предложения за сътрудничество.

Не забравяйте за почивката. Ще имате много енергия, но понякога трябва да направите пауза и почивка от работата си. Тук ще помогне среща с приятели и други близки, общуването с тях ще ви вдъхнови и ще породи интересни идеи.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Приятна седмица. Не е нужно да се тревожите за нищо, просто правете това, което обичате. Интуицията ще ви подскаже откъде да започнете и върху какво да се съсредоточите по-късно. Ще сте готови да се учите от хората около вас, те ще оценят това, ще споделят с готовност опита си и ще дават съвети, в които си струва да се вслушате. Срещите с потенциални работодатели и бизнес партньори ще бъдат успешни, ще направите добро впечатление и ще се покажете от най-добрата си страна.

Личните отношения ще се развиват хармонично. Няма да има конфликти за дреболии, ще се избягват разногласия и спорове. Подхождате към много неща с хумор и това наистина ще се хареса на другите. Хората, с които преди сте поддържали само официални отношения, ще се радват да ви опознаят по-добре и да прекарат време с вас.

Последните дни от седмицата са подходящи за пазаруване. Безпогрешно ще изберете неща, които ще радват дълго време както вас, така и вашите близки.

2024 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 23 май 2024 г. (Всички зодии)

За много ВОДОЛЕИ излизането или посещението на светско събитие ще се отрази много благоприятно, някои СКОРПИОНИ ще усетят леко охлаждане в любовните си отношения, но да не се притесняват, това е временно явление и много скоро ще ги връхлети нов прилив на чувства
Хороскоп за четвъртък, 23 май 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Контролирайте се и се опитайте да използвате здравия разум. Денят ще се развие добре, ако не правите грешки, като се поддавате на мимолетни емоции. Може да има известно напрежение в отношенията ви с другите. Намирането на общ език ще стане по-трудно от обикновено. Важните разговори с ръководството и други влиятелни хора може да не протекат според очакванията. По-добре е да ги отложите за по-благоприятен момент. Овните, на които им предстоят изпити, трябва да подходят сериозно към подготовката си. 

В противоречиви ситуации много Овни ще се възползват от съветите на по-възрастни роднини. Не се колебайте да помолите близките си за помощ и подкрепа - те ще се радват да ви помогнат.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес умението да работите в екип и ефективно да взаимодействате с другите ще бъде особено важно. Опитайте се да се справите с всякакви задачи възможно най-добре, не бързайте, не пропускайте да проверите всяка входяща информация. Ако опитате, можете да поставите солидна основа за бъдещ успех. 

Вечерта си струва да прекарате в спокойна атмосфера. Семейните Телци трябва да отделят време за домакинските задължения и да говорят откровено с любимия човек. Това ще направи връзката помежду ви още по-силна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят е подходящ за установяване на отношения с бизнес партньори и укрепване на съществуващи полезни връзки. Ще проявите далновидност и ще можете да предвидите последствията от всяко решение. Това ще ви помогне да изградите правилната стратегия и да действате особено ефективно. Заемете се с подреждането на офиса и документите си и визпълнението на малки дългосрочни задачи.

Вечерта ще премине спокойно, ще имате възможност да се отпуснете и да си починете. Близнаците, в чиято връзка е възникнало напрежение, ще могат да изгладят всички недоразумения и да възстановят взаимното разбирателство.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не губете време, а се заемете с работата рано сутринта. Ще можете да преговаряте убедително, да докажете, че сте прави и да постигнете желаните резултати по много въпроси. Бизнес пътуванията ще бъдат добри. Раците, занимаващи се с бизнес, ще сключат изгодни договори и ще подпишат важни документи. Вашите инициативи ще бъдат високо оценени от ръководството.

Все пак бъдете внимателни във всичко, свързано с финансите. Рискувате да похарчите много пари за импулсивни покупки. Отношенията с любимия човек няма да поднесат изненади, но ще ви зарадват.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Следете настроението си и избягвайте изблици на гняв, тогава денят ще се развие доста добре. Ще се сблъскате с редица дребни неприятности, които ще ви раздразнят и изнервят. Но ако се съберете, бързо ще се справите с всичко и ще имате време да осъществите всичко планирано. Лъвовете, чиято работа включва инструменти и машини, трябва да бъдат особено внимателни да не се наранят случайно.

Домакинските задължения ще ви помогнат да преминете към спокоен режим. Вечерта трябва да прекарате време с любими хора, за да откъснете ума си от суетата на деня.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят ще е спокоен и ползотворен, едва ли ще имате сериозни притеснения за нещо. Въведете ред в делата, довършете това, което не сте успели преди. При нужда потърсете съвет от колегите си, те с радост ще ви помогнат. Девите, които се занимават с бизнес, ще могат да предприемат важни стъпки за получаване на бъдещи ползи.

Близки хора ще поискат вашата подкрепа и вие ще имате възможност да я предоставите. Това ще направи връзката ви още по-силна и ще подобри взаимното разбирателство. Вечерта трябва да посветите време на домакинските задължения и ще се чувствате удобно.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Благоприятен ден за комуникация и обсъждане на въпроси, свързани със сътрудничество. Можете да се обърнете за помощ към стари и нови съюзници. Важните преговори ще са успешни, ще успеете да направите добро впечатление на влиятелни хора. Мениджърите Везни трябва да започнат да променят начина, по който работят в екипа, това ще помогне за повишаване на ефективността.

Интересни запознанства очакват Везните, които днес ще посетят развлекателни събития. Можете да поемете инициатива в романтична връзка - времето ще бъде подходящо.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Започнете деня с решаване на познати задачи и рутинни дейности, които не изискват много усилия от ваша страна. Ще се разсейвате по-често от обикновено, което ще ви затрудни да се концентрирате върху нещо сложно. По-добре изберете по-подходящ момент за решаване на важни делови въпроси. Въпреки това ще имате време да се справите с много неща, ако не се тревожите за дреболии.

Някои Скорпиони ще усетят леко охлаждане в любовните си отношения. Не се притеснявайте, това е временно явление, скоро ви очаква нов прилив на чувства. Ако проявите малко повече внимание към любимия, трудният период ще приключи по-бързо.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Бъдете търпеливи, тактични и деликатни. Така ще избегнете конфликти с колегите. Проявяването на толерантност към поведението на другите и тяхното мнение не винаги ще бъде лесно, но ако искате, можете да се справите. Глобалните проблеми едва ли ще бъдат разрешени, така че не изисквайте твърде много от себе си. Идеите ви ще са интересни, но не всички ще бъдат реализирани.

Вечерта ще трябва да бъде посветена на семейни въпроси, но това няма да ви натовари, а по-скоро ще ви зарадва. Стрелците, които се интересуват от нови връзки, ще намерят обещаващо познанство.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Находчивостта и бизнес проницателността ще ви помогнат да се справите с много трудни въпроси. Сключването на сделки и подписването на договори ще бъде успешно. Ще сте добри в преговорите с ръководството и влиятелни хора. Новите знания ще се усвояват лесно и за дълго време. Вашата цена в очите на началниците значително ще се увеличи.

Опитайте се да разрешите всички важни въпроси през работния ден. Посветете вечерта на почивка и релаксация - това време няма да е подходящо за активни действия. Ще бъде полезно да разговаряте с приятели, те вероятно ще ви кажат нещо интересно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Не отлагайте важните неща за по-късно, първата половина на деня ще бъде най-успешна. Ще можете да разрешите успешно много сложни въпроси, дори такива, за които сте забравили. Можете да правите скъпи покупки, разходите ще се оправдаят. Все пак не вземайте прибързани решения и не бързайте, за да избегнете случайни грешки.

За много Водолеи излизането или посещението на светско събитие ще се отрази много благоприятно. Вашата привлекателност ще стане очевидна за другите и ще ви позволи да създадете нови запознанства.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Няма да имате най-лесния ден, но не бива да очаквате и сериозни проблеми. Опитайте се да ограничите комуникацията, съсредоточете се върху рутинните въпроси и подредете документите си. Не клюкарствайте, дори колегите ви да се опитват да ви въвлекат в подобни разговори. Ако успеете да се справите с негативните емоции, втората половина на деня ще се окаже доста успешна.

На семейните Риби се препоръчва да прекарат вечерта в компанията на любимия човек. Можете да останете вкъщи или да отидете на среща, така или иначе настроението ви ще се подобри.

2024 © Варна е