Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 2 - 8 октомври

На Девите интуицията ще им подскаже кога и как да действат, Лъвовете ги очаква една определено добра седмица, с много трудни, но и интересни неща за вършене
Хороскоп за седмицата 2 - 8 октомври
10314

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Седмицата започва добре. Ако действате бързо, ще постигнете успех в много неща. Проблеми, които преди са изглеждали трудни, ще бъдат разрешени неочаквано бързо. Възможно е вашите стари приятели да помогнат тук и тяхната намеса ще бъде много навременна. Вероятни са предложения за сътрудничество. Интуицията ще ви подскаже на кое да се съгласите.

Добрите стечения на обстоятелствата ще повдигнат настроението ви в средата на седмицата. В същото време може да се случат събития, които ще ви насочат към интересни мисли и ще ви подскажат как най-добре да постигнете целта си.

През втората половина на седмицата емоционалният фон ще бъде напрегнат и ще ви бъде по-трудно да запазите самообладание. Но няма да направите сериозни грешки, дори ако се поддадете на мимолетни импулси, а дребните грешки няма да имат сериозни последствия. Опитайте се да бъдете търпеливи с хората, на които държите.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Тази седмица ще трябва да работите здраво, за да постигнете успех. Към планираните задачи може да се добавят съвсем нови, неочаквани и сложни. Вие можете да се справите с тях. Но едва ли ще е лесно. Не е нужно обаче да решавате всички проблеми сами. Наблизо ще има хора, към които можете да се обърнете за помощ и подкрепа. Много от вашите начинания ще се харесат на нови познати, а вашият чар ще направи трайно впечатление. Така че началото на приятелска или романтична връзка е доста вероятно.

През първата половина на седмицата е по-добре да използвате доказани методи. Можете да се обърнете към опита на други хора, да анализирате техните грешки - всичко това ще бъде много полезно. По-късно ще бъде благоприятно време за експерименти. Творческият подход към работата ще ви помогне бързо да постигнете успех и да достигнете резултати, които надхвърлят всички очаквания.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ръководете се от здравия разум и се опитайте да не се влияете от собствените си или чужди капризи. Тази седмица ще се окаже доста успешна, ако намерите сили да устоите на изкушенията и се опитате да вземете изключително информирани решения при всякакви обстоятелства. Не си струва да поемате рискове, особено в бизнес сферата. Ще постигнете много по-голям успех, ако действате внимателно, преценявайки предварително възможните последици от всяко действие.

Ще се справите добре с новите задачи, бързо ще научите всичко необходимо, за да постигнете успех в тях. Решаването на ежедневни проблеми няма да бъде по-трудно, но ще изглежда като изключително скучна задача. На най-чувствителните Близнаци може да им се развали настроението за дълго време. Ако обстоятелствата позволяват, по-добре е да се откъснете от рутината, да преминете към нещо друго и да добавите приятно разнообразие към живота си.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на седмицата едва ли ще мине без недоразумения. Вие обаче няма да ги вземете присърце и ще постъпите правилно. Много скоро негативните тенденции ще загубят силата си, ще почувствате, че животът се подобрява. Всеки ден ще се отварят все повече и повече нови възможности за бизнес и ще стане по-лесно да намерите общ език с любимите хора.

В средата на седмицата ще е полезно да се съсредоточите върху укрепването на бизнес връзките и намирането на нови съюзници. Ще имате възможност да споделите с някои влиятелни хора за вашите професионални планове. По-добре е да се подготвите сериозно за такива срещи - това ще ви помогне да получите подкрепа.

Последните дни от седмицата ще бъдат изпълнени със събития и изненади. По-добре е да не планирате неща, които изискват висока концентрация. Най-вероятно ще ви е трудно да се концентрирате. Но ще можете да се забавлявате много, да си прекарате добре с приятели и други любими хора.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаква ви добра седмица. Вярно е, тя едва ли ще бъде лесна и безгрижна. Обратното е много по-вероятно - ще имате много трудни, но интересни неща за вършене. Ще трябва да разрешите няколко сложни проблема наведнъж и ще се справите отлично с това. Няма да ви отнеме много време, за да определите правилно приоритетите си, така че веднага ще се съсредоточите върху най-важните неща и няма да губите време за дреболии.

Хората около вас ще се месят в делата ви по-често от обикновено. Това може да бъде сериозно досадно. Въпреки това ще се опитате да запазите самообладание и да не се поддавате на негативни емоции - ще можете да избегнете кавги и обиди. Хората около вас не винаги ще харесват вашите идеи, вероятно ще има критични коментари. Но не бива да се отказвате от плановете си заради тях. Понякога си струва да започнете да действате сами - когато постигнете първите си успехи, на всички ще стане ясно, че сте избрали правилния път.

Отношенията с близките може да са неравномерни в началото на седмицата, но с времето отново ще станат хармонични. Ще бъдете внимателни към тези, които са ви скъпи, и те ще го оценят.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Седмицата ще бъде благоприятна и ползотворна, подходяща за много важни дела. Ще се справите добре с това, което преди е било трудно. Възможно е тук да ви помогнат нови познати, с които много скоро ще станете приятели. Интуицията ще ви подскаже кога и как да действате. Слушайки я, ще намерите неочевидни, но верни отговори на много важни въпроси. Това, което научихте наскоро, също ще бъде полезно.

Въпреки че тази седмица ще имате много работа, всеки ден ще ставате все по-енергични. Девите, които са заети с разрешаване на финансови въпроси, ще проявят завидна упоритост. Такива представители на знака ще могат значително да увеличат доходите си. А тези, които се стремят към кариерно израстване, ще имат шанс да направят важна стъпка в избраната от тях посока.

Възможни са приятни събития в семейството, забележими промени към по-добро в личните отношения. След като разберете собствените си чувства, ще стане по-лесно да разберете тези, на които държите.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Много ще зависи от това как ще прекарате първите дни от седмицата. Ще бъде най-полезно да посветите това време на важни въпроси, на решаване на сериозни проблеми. Понякога няма да е лесно, но ще се справите с всичко добре и ще бъдете доволни от резултатите от работата си. За много Везни наблюдателността и способността да забелязват малки неща ще им помогнат да избегнат досадни грешки, които могат да доведат до загуби.

Средата на седмицата е време за нови идеи и промени в плановете. Може би ще разберете, че е крайно време да преразгледате приоритетите си и да изберете цели, които наистина харесвате. Важно е обаче да не нарушавате старите споразумения и да не подвеждате хората, които разчитат на вас.

Последните дни от седмицата трябва да прекарате спокойно, като по възможност избягвате претоварване и стресови ситуации. Важно е да не се поддавате на униние и да прогоните мрачните мисли. Търсете поводи за радост, обръщайте внимание на приятните събития – ще има достатъчно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очаква ви напрегната и наситена със събития седмица. Желаете да се съсредоточите върху едно нещо. Дори не се надявайте, ще трябва да решите няколко проблема наведнъж. Около вас ще цари суета и объркване, но те няма да ви попречат да направите много полезни неща за себе си и за околните. Не бива да губите време за празни разговори и спорове - те могат да се проточат дълго време, да отнемат много енергия, като същевременно остават напълно безсмислени. Това е особено важно в първите дни на седмицата, когато всяка минута е от значение. По-късно ще има малко по-малко притеснения и ще бъде по-лесно да се разбирате с другите.

Едва ли седмицата ще мине без изненади. Особено много от тях ще има в сферата на бизнеса. Тук може да се отворят нови перспективи и ще има шанс да се изкачите по кариерната стълбица. Важно е да не бързате много. Преди да направите нещо важно, опитайте се да оцените обективно ситуацията. Няма да навреди да се консултирате с хора, които ви познават добре.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на седмицата ще бъде успешно. Това време ще премине сравнително спокойно и ще можете да се съсредоточите върху важните неща, без да бързате да завършите започнатото по-рано. Въпреки че ще има достатъчно задачи за решаване, все пак ще има време за почивка и общуване с любимите хора. Възможно е някой от членовете на семейството да има нужда от подкрепа. Разбира се, няма да откажете.

През втората половина на седмицата едва ли ще можете да избегнете напрегнатите моменти. Възможно е старите грешки да ви напомнят за себе си и проблемите, възникнали по-рано, ще трябва да бъдат решени. Тук едва ли някой може да ви помогне. Въпреки това, вие бързо ще се справите с всичко сами, ако не губите време за дреболии. Непланираните разходи не могат да бъдат изключени. Те обаче няма да са напразни, няма да съжалявате за похарчените пари.

Колкото и да сте заети, не забравяйте да се поинтересувате как вървят нещата с най-близките ви. Вашето внимание и грижа няма да останат незабелязани и определено ще бъдат от полза за връзката ви.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Основното, което през тази седмица ще се изисква от вас, е самоконтрол. Невинаги ще е лесно да запазите душевното равновесие - много Козирози ще са склонни да се тревожат за дреболии. Каквито и да са обстоятелствата, опитайте се да вземате информирани решения и не следвайте примера на някой друг, освен ако не сте сигурни, че е наистина добър.

Ще има възможност за укрепване на бизнес връзките и намиране на нови съюзници, включително сред много влиятелни хора. Не пропускайте възможността да говорите за вашите идеи и планове, като в същото време споменете какво сте постигнали преди. Мнозина ще обърнат внимание на вашите успехи и скоро ще получите интересни предложения. Не бързайте да се съгласявате. Най-вероятно ще имате шанс да постигнете по-благоприятни условия.

Всеки ден все повече и повече хора ще следят внимателно какво правите, а някои ще се интересуват единствено от вашите грешки. Старайте се да се справяте безупречно с всичко, което предприемате и да не давате поводи за критики.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Седмицата ще започне много добре. В първите й дни ще се справите с много неща, включително много трудни. Късметът ще съпътства смелите ви начинания. Благодарение на подкрепата на звездите ще постигнете това, което преди е изглеждало почти невъзможно. Вашият подход към решаването на възникващи проблеми ще впечатли мнозина. Хората, които преди са ви гледали отвисоко, ще осъзнаят, че са грешали в оценките си. Някой от скорошните ви недоброжелатели ще направи крачка към вас и ще предложи сътрудничество. Не бързайте да се съгласявате - първо трябва да разберете мотивите на този човек. Колкото и да е странно, тук могат да помогнат слухове, от които преди не сте се интересували много.

През втората половина на седмицата ще има повече грижи. Ще трябва да мислите за много неща, често трябва да изпълнявате не само свои, но и чужди отговорности. Понякога това ще бъде сериозно досадно. Но не се поддавайте на негативни емоции, опитайте се да поддържате положително отношение и добронамереност. Околните със сигурност ще го оценят.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

В началото на седмицата са възможни забавяния в работата, разногласия с колеги, професионални проблеми. Няма нужда да се тревожите сериозно за това - ще се справите с всичко, ако не се отказвате пред трудностите, бъдете упорити и търпеливи. Най-упоритите Риби ще постигнат успех там, където никой не го е очаквал, и ще надделеят над дългогодишни съперници. Ще успеете да се справите добре с това, което преди ви се е струвало почти невъзможно, благодарение на натрупания наскоро опит.

Средата на седмицата ще наложи повишено внимание в отношенията – както деловите, така и личните. Не бързайте да се обвързвате със сериозни задължения, не давайте обещания, ако има дори най-малкото съмнение, че ще могат да бъдат изпълнени.

Втората половина на седмицата ще бъде успешна във всички отношения. Ще имате възможност да разрешите служебни проблеми и да затвърдите професионалните си позиции. Отношенията с близките ще бъдат топли и хармонични. Ще се радвате да подкрепите тези, които са ви скъпи. В същото време ще успеете да не забравите за собствените си интереси.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

Денят за РИБИТЕ ще е подходящ да се върнат към някое старо хоби или да направят нещо, което не са успели да свършат досега, ТЕЛЦИТЕ ги чака един ден идеален за почивка, развлечения и приятни занимания
Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)
519

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

По-добре е да не започвате сериозни разговори през първата половина на деня. Ще бъдете по-избухливи от обикновено, така че е малко вероятно да успеете спокойно да обсъдите важни въпроси. Дори малките неща могат да предизвикат спорове. Не всички Овни ще могат да се справят с емоциите, те рискуват да провокират кавги без да искат.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили значително. Времето е подходящо за започване на нови неща, както и за реализиране на идеи, които преди са изглеждали доста рисковани за всички.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще е особено плодотворен. Вероятни са забавяния в бизнеса и неочаквано може да възникнат трудности там, където най-малко сте ги очаквали. За някои Телци няма да е лесно да намерят общ език с новите познати, едва ли ще бъде възможно да се споразумеят с тях за някакви съвместни действия.

Но денят е идеален за почивка, развлечения и приятни занимания. Възможно е да бъдете поканени на необичайни събития. Там не само ще си прекарате добре, но и ще научите нещо ново и полезно. В следобедните часове са вероятни подаръци и парични постъпления.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете готови да работите здраво в началото на деня. Най-вероятно по това време ще трябва да се справите с някои трудни задачи, да разрешите въпроси, които са озадачавали мнозина. Не се притеснявайте - вашата интуиция ще ви подскаже как да действате и вие бързо ще намерите пътя към целта си.

Следобед ще имате възможност да си починете добре и да прекарате пълноценно време с хора, които са ви особено скъпи. Единствената област, в която могат да възникнат трудности в този момент, са финансите. По-добре е да не сключвате сделки, ако не са били предварително планирани.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня може да бъде доста напрегнато, особено за представителите на знака, които са планирали много за това време. Поради някои неочаквани събития едва ли ще успеете да реализирате всичко, което сте намислили. Опитайте се да се справите възможно най-добре с всички най-важни и трудни задачи.

Втората половина на деня ще зарадва много Раци. Това време обещава приятни изненади за влюбените представители на знака и добри новини за тези, които наскоро са посветили много усилия за решаване на семейни проблеми.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще донесе нови идеи. Можете да започнете да ги прилагате в близко бъдеще, но първо трябва да завършите започнатото по-рано. Опитайте се да избегнете объркването, действайте последователно - по този начин няма да правите грешки или да пропуснете нещо.

Настроението днес ще е променливо. Някои Лъвове ще реагират особено остро на незначителни инциденти и ще се ядосат при всяко нарушение на плановете. Не забравяйте да почивате - така не само ще попълните енергийните си запаси, но и ще се почувствате много по-удовлетворени от живота.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не давайте воля на желанията и мечтите си. Днес ще бъде особено важно да прецените правилно както настоящата ситуация, така и своите възможности. Ръководете се от собствения си опит, слушайте интуицията си - благодарение на тях няма да правите сериозни грешки.

През първата половина на деня е по-добре да разчитате само на себе си, но втората половина е доста подходяща да обедините усилията си с някого и да поискате подкрепа. Хората, с които преди това е било трудно да се споразумеете, охотно ще установят контакт с вас. Вечерта ще е благоприятна за среща със стар приятел.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще ви зарадва с добри новини и интересни предложения. Той обещава промени към по-добро в различни области на живота. Най-значимото влияние на положителните тенденции ще бъде в областта на романтичните връзки. Може да обсъдите някои важни въпроси с любимия човек. Решенията, които вземете днес, ще бъдат важни и за двама ви.

Ученето ще бъде лесно, ще научите много в движение. Най-любознателните Везни ще получат ценна информация преди всеки друг. Тя ще им покаже накъде да продължат и ще им помогне да вземат решение за дългосрочни планове.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да не е лесен. Ще бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо и да мислите за много неща наведнъж ще бъде досадно. Някой, когото познавате, вероятно ще предложи помощ. Но това ще зарадва само няколко Скорпиони - повечето представители на знака ще предпочетат да се справят сами с всички въпроси.

Страхотни идеи ще дойдат следобед. Ще можете да ги приложите в близко бъдеще, но засега се опитайте да осмислите всичко внимателно и да обмислите различни варианти за развитие на събитията.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

По-добре е да не вземате важни решения в началото на деня. Най-вероятно в този момент ще сте склонни да поемате неоправдани рискове и да залагате твърде много. Потърсете съвет от хора, на които имате доверие. Те ще ви кажат как най-добре да действате и ще ви помогнат да избегнете грешки.

Втората половина на деня е подходяща за семейни дела, решаване на въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Пътуванията ще са добри. Приятелите сигурно ще искат да ви правят компания и ще си прекарате страхотно заедно. Романтичните срещи също няма да ви разочароват.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде интересен и ползотворен, ще можете да решавате няколко сложни задачи едновременно. Ще трябва да действате бързо. Интуицията ще ви подскаже какво точно трябва да се направи. Ще проявите завидна решителност и упоритост, мнозина ще оценят това. Някои Козирози ще получат много примамливи предложения.

Възможно е успешно разрешаване на дългогодишни конфликти. Тези, които преди това са го пренебрегнали, ще бъдат готови да изслушат вашето мнение. Възможно е да започне сътрудничество, което ще донесе много ползи. Общуването с близките ще донесе радост, няма да има поводи за разногласия и спорове.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е успешен и подходящ за много неща. Едва ли ще донесе поводи за безпокойство и вълнение, но ще има достатъчно поводи за радост. Можете да се съсредоточите върху познати задачи или да направите нещо съвсем ново. Звездите ще са на ваша страна във всеки един случай.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията, които напоследък са напрегнати. Околните ще оценят вашата искреност и откритост и ще подкрепят много от начинанията ви. Общите дела и интереси ще помогнат да оставите разногласията и споровете в миналото.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте особено добри в неща, които изискват изобретателност, съобразителност и въображение. Доказаните методи не винаги ще бъдат ефективни, но веднага ще започнете да търсите нови начини за постигане на целта си. Особено ярко днес ще се проявят лидерските качества на Рибите и околните с охота ще ги последват.

Денят е подходящ да се върнете към някое старо хоби или да направите нещо, което не сте успели да свършите преди. В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции, не трябва да се страхувате от неприятни изненади.

2024 © Варна е