Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 2 - 8 октомври

На Девите интуицията ще им подскаже кога и как да действат, Лъвовете ги очаква една определено добра седмица, с много трудни, но и интересни неща за вършене
Хороскоп за седмицата 2 - 8 октомври
10346

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Седмицата започва добре. Ако действате бързо, ще постигнете успех в много неща. Проблеми, които преди са изглеждали трудни, ще бъдат разрешени неочаквано бързо. Възможно е вашите стари приятели да помогнат тук и тяхната намеса ще бъде много навременна. Вероятни са предложения за сътрудничество. Интуицията ще ви подскаже на кое да се съгласите.

Добрите стечения на обстоятелствата ще повдигнат настроението ви в средата на седмицата. В същото време може да се случат събития, които ще ви насочат към интересни мисли и ще ви подскажат как най-добре да постигнете целта си.

През втората половина на седмицата емоционалният фон ще бъде напрегнат и ще ви бъде по-трудно да запазите самообладание. Но няма да направите сериозни грешки, дори ако се поддадете на мимолетни импулси, а дребните грешки няма да имат сериозни последствия. Опитайте се да бъдете търпеливи с хората, на които държите.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Тази седмица ще трябва да работите здраво, за да постигнете успех. Към планираните задачи може да се добавят съвсем нови, неочаквани и сложни. Вие можете да се справите с тях. Но едва ли ще е лесно. Не е нужно обаче да решавате всички проблеми сами. Наблизо ще има хора, към които можете да се обърнете за помощ и подкрепа. Много от вашите начинания ще се харесат на нови познати, а вашият чар ще направи трайно впечатление. Така че началото на приятелска или романтична връзка е доста вероятно.

През първата половина на седмицата е по-добре да използвате доказани методи. Можете да се обърнете към опита на други хора, да анализирате техните грешки - всичко това ще бъде много полезно. По-късно ще бъде благоприятно време за експерименти. Творческият подход към работата ще ви помогне бързо да постигнете успех и да достигнете резултати, които надхвърлят всички очаквания.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ръководете се от здравия разум и се опитайте да не се влияете от собствените си или чужди капризи. Тази седмица ще се окаже доста успешна, ако намерите сили да устоите на изкушенията и се опитате да вземете изключително информирани решения при всякакви обстоятелства. Не си струва да поемате рискове, особено в бизнес сферата. Ще постигнете много по-голям успех, ако действате внимателно, преценявайки предварително възможните последици от всяко действие.

Ще се справите добре с новите задачи, бързо ще научите всичко необходимо, за да постигнете успех в тях. Решаването на ежедневни проблеми няма да бъде по-трудно, но ще изглежда като изключително скучна задача. На най-чувствителните Близнаци може да им се развали настроението за дълго време. Ако обстоятелствата позволяват, по-добре е да се откъснете от рутината, да преминете към нещо друго и да добавите приятно разнообразие към живота си.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на седмицата едва ли ще мине без недоразумения. Вие обаче няма да ги вземете присърце и ще постъпите правилно. Много скоро негативните тенденции ще загубят силата си, ще почувствате, че животът се подобрява. Всеки ден ще се отварят все повече и повече нови възможности за бизнес и ще стане по-лесно да намерите общ език с любимите хора.

В средата на седмицата ще е полезно да се съсредоточите върху укрепването на бизнес връзките и намирането на нови съюзници. Ще имате възможност да споделите с някои влиятелни хора за вашите професионални планове. По-добре е да се подготвите сериозно за такива срещи - това ще ви помогне да получите подкрепа.

Последните дни от седмицата ще бъдат изпълнени със събития и изненади. По-добре е да не планирате неща, които изискват висока концентрация. Най-вероятно ще ви е трудно да се концентрирате. Но ще можете да се забавлявате много, да си прекарате добре с приятели и други любими хора.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаква ви добра седмица. Вярно е, тя едва ли ще бъде лесна и безгрижна. Обратното е много по-вероятно - ще имате много трудни, но интересни неща за вършене. Ще трябва да разрешите няколко сложни проблема наведнъж и ще се справите отлично с това. Няма да ви отнеме много време, за да определите правилно приоритетите си, така че веднага ще се съсредоточите върху най-важните неща и няма да губите време за дреболии.

Хората около вас ще се месят в делата ви по-често от обикновено. Това може да бъде сериозно досадно. Въпреки това ще се опитате да запазите самообладание и да не се поддавате на негативни емоции - ще можете да избегнете кавги и обиди. Хората около вас не винаги ще харесват вашите идеи, вероятно ще има критични коментари. Но не бива да се отказвате от плановете си заради тях. Понякога си струва да започнете да действате сами - когато постигнете първите си успехи, на всички ще стане ясно, че сте избрали правилния път.

Отношенията с близките може да са неравномерни в началото на седмицата, но с времето отново ще станат хармонични. Ще бъдете внимателни към тези, които са ви скъпи, и те ще го оценят.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Седмицата ще бъде благоприятна и ползотворна, подходяща за много важни дела. Ще се справите добре с това, което преди е било трудно. Възможно е тук да ви помогнат нови познати, с които много скоро ще станете приятели. Интуицията ще ви подскаже кога и как да действате. Слушайки я, ще намерите неочевидни, но верни отговори на много важни въпроси. Това, което научихте наскоро, също ще бъде полезно.

Въпреки че тази седмица ще имате много работа, всеки ден ще ставате все по-енергични. Девите, които са заети с разрешаване на финансови въпроси, ще проявят завидна упоритост. Такива представители на знака ще могат значително да увеличат доходите си. А тези, които се стремят към кариерно израстване, ще имат шанс да направят важна стъпка в избраната от тях посока.

Възможни са приятни събития в семейството, забележими промени към по-добро в личните отношения. След като разберете собствените си чувства, ще стане по-лесно да разберете тези, на които държите.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Много ще зависи от това как ще прекарате първите дни от седмицата. Ще бъде най-полезно да посветите това време на важни въпроси, на решаване на сериозни проблеми. Понякога няма да е лесно, но ще се справите с всичко добре и ще бъдете доволни от резултатите от работата си. За много Везни наблюдателността и способността да забелязват малки неща ще им помогнат да избегнат досадни грешки, които могат да доведат до загуби.

Средата на седмицата е време за нови идеи и промени в плановете. Може би ще разберете, че е крайно време да преразгледате приоритетите си и да изберете цели, които наистина харесвате. Важно е обаче да не нарушавате старите споразумения и да не подвеждате хората, които разчитат на вас.

Последните дни от седмицата трябва да прекарате спокойно, като по възможност избягвате претоварване и стресови ситуации. Важно е да не се поддавате на униние и да прогоните мрачните мисли. Търсете поводи за радост, обръщайте внимание на приятните събития – ще има достатъчно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очаква ви напрегната и наситена със събития седмица. Желаете да се съсредоточите върху едно нещо. Дори не се надявайте, ще трябва да решите няколко проблема наведнъж. Около вас ще цари суета и объркване, но те няма да ви попречат да направите много полезни неща за себе си и за околните. Не бива да губите време за празни разговори и спорове - те могат да се проточат дълго време, да отнемат много енергия, като същевременно остават напълно безсмислени. Това е особено важно в първите дни на седмицата, когато всяка минута е от значение. По-късно ще има малко по-малко притеснения и ще бъде по-лесно да се разбирате с другите.

Едва ли седмицата ще мине без изненади. Особено много от тях ще има в сферата на бизнеса. Тук може да се отворят нови перспективи и ще има шанс да се изкачите по кариерната стълбица. Важно е да не бързате много. Преди да направите нещо важно, опитайте се да оцените обективно ситуацията. Няма да навреди да се консултирате с хора, които ви познават добре.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на седмицата ще бъде успешно. Това време ще премине сравнително спокойно и ще можете да се съсредоточите върху важните неща, без да бързате да завършите започнатото по-рано. Въпреки че ще има достатъчно задачи за решаване, все пак ще има време за почивка и общуване с любимите хора. Възможно е някой от членовете на семейството да има нужда от подкрепа. Разбира се, няма да откажете.

През втората половина на седмицата едва ли ще можете да избегнете напрегнатите моменти. Възможно е старите грешки да ви напомнят за себе си и проблемите, възникнали по-рано, ще трябва да бъдат решени. Тук едва ли някой може да ви помогне. Въпреки това, вие бързо ще се справите с всичко сами, ако не губите време за дреболии. Непланираните разходи не могат да бъдат изключени. Те обаче няма да са напразни, няма да съжалявате за похарчените пари.

Колкото и да сте заети, не забравяйте да се поинтересувате как вървят нещата с най-близките ви. Вашето внимание и грижа няма да останат незабелязани и определено ще бъдат от полза за връзката ви.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Основното, което през тази седмица ще се изисква от вас, е самоконтрол. Невинаги ще е лесно да запазите душевното равновесие - много Козирози ще са склонни да се тревожат за дреболии. Каквито и да са обстоятелствата, опитайте се да вземате информирани решения и не следвайте примера на някой друг, освен ако не сте сигурни, че е наистина добър.

Ще има възможност за укрепване на бизнес връзките и намиране на нови съюзници, включително сред много влиятелни хора. Не пропускайте възможността да говорите за вашите идеи и планове, като в същото време споменете какво сте постигнали преди. Мнозина ще обърнат внимание на вашите успехи и скоро ще получите интересни предложения. Не бързайте да се съгласявате. Най-вероятно ще имате шанс да постигнете по-благоприятни условия.

Всеки ден все повече и повече хора ще следят внимателно какво правите, а някои ще се интересуват единствено от вашите грешки. Старайте се да се справяте безупречно с всичко, което предприемате и да не давате поводи за критики.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Седмицата ще започне много добре. В първите й дни ще се справите с много неща, включително много трудни. Късметът ще съпътства смелите ви начинания. Благодарение на подкрепата на звездите ще постигнете това, което преди е изглеждало почти невъзможно. Вашият подход към решаването на възникващи проблеми ще впечатли мнозина. Хората, които преди са ви гледали отвисоко, ще осъзнаят, че са грешали в оценките си. Някой от скорошните ви недоброжелатели ще направи крачка към вас и ще предложи сътрудничество. Не бързайте да се съгласявате - първо трябва да разберете мотивите на този човек. Колкото и да е странно, тук могат да помогнат слухове, от които преди не сте се интересували много.

През втората половина на седмицата ще има повече грижи. Ще трябва да мислите за много неща, често трябва да изпълнявате не само свои, но и чужди отговорности. Понякога това ще бъде сериозно досадно. Но не се поддавайте на негативни емоции, опитайте се да поддържате положително отношение и добронамереност. Околните със сигурност ще го оценят.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

В началото на седмицата са възможни забавяния в работата, разногласия с колеги, професионални проблеми. Няма нужда да се тревожите сериозно за това - ще се справите с всичко, ако не се отказвате пред трудностите, бъдете упорити и търпеливи. Най-упоритите Риби ще постигнат успех там, където никой не го е очаквал, и ще надделеят над дългогодишни съперници. Ще успеете да се справите добре с това, което преди ви се е струвало почти невъзможно, благодарение на натрупания наскоро опит.

Средата на седмицата ще наложи повишено внимание в отношенията – както деловите, така и личните. Не бързайте да се обвързвате със сериозни задължения, не давайте обещания, ако има дори най-малкото съмнение, че ще могат да бъдат изпълнени.

Втората половина на седмицата ще бъде успешна във всички отношения. Ще имате възможност да разрешите служебни проблеми и да затвърдите професионалните си позиции. Отношенията с близките ще бъдат топли и хармонични. Ще се радвате да подкрепите тези, които са ви скъпи. В същото време ще успеете да не забравите за собствените си интереси.

2023 © Варна е

Хороскоп за вторник, 16 юли 2024 г. (Всички зодии)

СКОРПИОНИТЕ да вземат решения сами, така ще могат да постигнат това, към което отдавна се стремят, ВОДОЛЕИТЕ да дадат воля на въображението си, способността им да измислят нещо ново, да намерят нестандартни решения ще им позволи да постигнат успех днес и да се справят с много трудни задачи
Хороскоп за вторник, 16 юли 2024 г. (Всички зодии)
822


ОВЕН (21 март - 20 април)

Поемете инициативата в работата, споделете идеите си, разкажете за тях на тези, които могат да помогнат за тяхното изпълнение. Това е ден, в който да бъдете на показ е особено полезно. Колкото повече хора знаят за вашите победи и планове, толкова по-бързо ще получите интересни предложения или ще сключите изгодни сделки.

Денят обаче едва ли ще мине без спорове. Те са възможни както на работа, така и у дома. Всяка дреболия може да стане причина за спор - няма да искате да правите дори малки отстъпки. Но ако омекнете малко и се вслушате в това, което другите казват, връзката скоро ще се подобри.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не се отказвайте, ако нещата станат трудни. Това е точно денят, в който вашата известна упоритост може да бъде особено полезна. Благодарение на нея ще се справите с това, което другите не могат да направят и ще разрешите сложни проблеми. Много хора ще харесат вашата упоритост. Възможно е хората, които преди това едва ли са ви забелязвали, да предложат нещо интересно.

Днес вашите близки ще търсят помощ и съвет, очаквайки вашата подкрепа и обичайна деликатност. Някои Телци обаче ще се опитат да наложат волята си на другите и това може да създаде проблеми в отношенията. Ако дадете малко свобода на тези, които обичате, веднага ще се почувствате по-добре.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Веднага се заемете с нещо важно и сложно. Имате шанс да се справите добре със сериозен въпрос и да постигнете отдавна поставена цел. Успешната комбинация от обстоятелства ще позволи на някои Близнаци да разрешат финансови проблеми, които напоследък предизвикаха много безпокойство.

Разбирането с другите ще бъде лесно. Няма значение колко дълго се познавате - ще можете да намерите общ език и да се споразумеете за някои съвместни планове. Романтичните срещи ще вървят добре. Човекът, когото срещате за първи път днес, ще оцени чувството ви за хумор.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не се опитвайте да разрешите всички проблеми наведнъж. Днес е особено важно да действате последователно и да не се опитвате да се занимавате едновременно със служебни и лични въпроси. Много е важно да поставите приоритети възможно най-рано. След като направите това, ще стане ясно какво трябва да се направи.

Емоционалният фон през този ден ще бъде доста сложен, така че някои Раци може да се тревожат за дреболии или да се притесняват, без да разбират защо. Вечерта ситуацията ще се промени към по-добро, ще дойде благоприятно време за общуване с най-близките, семейни дела и приятелски срещи.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Оставете настрана фалшивата скромност и позволете другите да видят с какъв прекрасен човек си имат работа. Днес ще бъдете особено привлекателни, така че са много вероятни запознанства, от които могат да започнат както приятелски, така и романтични отношения. Едва ли ще има сериозни проблеми в работата. Но ако това се случи, доверените съюзници ще ви помогнат да преодолеете трудностите.

Лъвовете, които са в стабилен брак или връзка, която ценят от дълго време, трябва да бъдат по-внимателни. Без да искате, рискувате да дадете повод на любимия човек да ревнува. По-добре е да избягвате всякакви двусмислени ситуации.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Говорете директно. Изявленията ви може да изглеждат груби за някои, но хората, чието мнение е наистина важно за вас, ще оценят вашата искреност. Деловите преговори може да са по-напрегнати, отколкото сте очаквали, но ще завършат доста успешно.

Денят ще е добър за работа и други полезни дейности. Ще предпочетете да не действате с доказани методи, а да намерите своя собствен път към целта. Това ще ви позволи бързо да постигнете желания резултат, да изпреварите конкурентите си и да обезоръжите недоброжелателите си. Но във всичко, свързано с личните отношения, трябва да избягвате прибързаността. Тук вероятно ще ви трябва време, за да вземете правилните решения.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Бъдете готови да поемете отговорност за другите и да демонстрирате лидерски качества. Днес ще бъдете отлични в ръководенето на другите, вдъхновяването на тези, които се съмняват в себе си, и подкрепата на онези, които се намират в трудни ситуации. Това ще бъде забелязано от хора, които могат да ви помогнат да развиете кариерата си. Не пропускайте шанса си да ги впечатлите.

Вкъщи ще има повече грижи от обикновено. Не са изключени дребни недоразумения. Но ако не се притеснявате за тях, опитате се да запазите спокойствие и да решавате проблемите един след друг, всичко ще се нареди добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вземайте решения сами, така можете да постигнете това, към което отдавна се стремите. Съветите едва ли ще се окажат разумни, дори да са дадени от хора, чийто опит ви е бил полезен преди това. Не бива обаче напълно да се отказвате от общуване с колеги и бизнес партньори, защото ще имате шанс да научите нещо интересно от тях.

Денят ще бъде благоприятен от гледна точка на семейните отношения. Ако напоследък ви беше трудно да намерите общ език с роднини, днес ще оставите разногласията в миналото и ще се разбирате перфектно. Малките пътувания ще се отразят добре.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не пропускайте шанса да разрешите важен проблем в началото на деня. Влиянието на положителните тенденции в този момент ще бъде особено силно и постигането на желания резултат ще бъде по-лесно, отколкото сте очаквали. Възможни са полезни контакти. Стрелците, които са обмисляли смяна на работата, ще получат примамливи предложения.

Комуникацията с близките ще бъде приятна, ако не се дразните за дреболии. Възможни са някои недоразумения, но много по-важното е, че винаги ще чувствате подкрепата на скъпи хора, знайте, че те са на ваша страна.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Колкото и да сте уверени, че сте прави, изслушайте мнението на човек, на когото имате доверие. Днес ще ви е лесно да виждате желанията за действителност или да се доверявате на първото си впечатление, без дори да допускате мисълта, че то може да се окаже грешно. Приятели, роднини, просто добри познати ще се опитат да ви предпазят от необмислени действия.

Денят е по-подходящ за решаване на познати проблеми, отколкото за захващане с нещо ново. Козирозите, които са заети с учене, ще трябва да работят много. Не всичко ще е лесно, но ще намерите отговори на много въпроси.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Дайте воля на въображението си. Способността да измислите нещо ново, да намерите нестандартни решения ще ви позволи да постигнете успех днес и да се справите с много трудни задачи. Вашата креативност ще впечатли мнозина. Хората, които преди това не са били много приятелски настроени, ще поемат инициативата в общуването.

Разбирането с любимите хора сутринта ще бъде по-трудно от обикновено. Те не винаги ще разберат вашите намерения и мотивите за вашите действия. С течение на времето обаче влиянието на положителните тенденции ще нараства и отношенията ще се подобряват.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Бъдете настойчиви - без това е малко вероятно да успеете. Очаква ви интересен ден, идеален за нови начала, обещаващ ярки впечатления за скучаещите напоследък. Вероятен е напредък точно по онези въпроси, на които наскоро сте обърнали много внимание.

Денят ще бъде особено благоприятен за тези, които се занимават с научни изследвания, учат или преподават на други. Към вас и към другите Риби звездите ще са благосклонни. Много представители на знака ги очакват интересни срещи и приятни запознанства. Едно от тях може да получи романтично продължение.

2024 © Варна е