Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 20 - 26 февруари

На Лъвовете им предстои много работа, Девите да се готвят за спорове и напрегнати моменти
Хороскоп за седмицата 20 - 26 февруари
1013

 

Овен

Първите дни от седмицата ще бъдат много ползотворни. Те са подходящи, за да поемете нов бизнес курс, бързо ще разберете как да успеете в него, да се справите с това, което не е работило преди. Ще бъде полезно да поемете инициатива в работата. Ако сами се заемете с трудна задача и успеете в нея, това няма да остане незабелязано. Хората, които преди са се съмнявали във вашите способности, ще осъзнаят колко грешат. Скоро те ще ви предложат нещо интересно, например сътрудничество при много изгодни условия.

През втората половина на седмицата ще е полезно да се съсредоточите върху постигането на дългосрочни цели, както в делови, така и в личен план. Ще разберете как да действате, за да постигнете желания резултат, бързо ще се съгласите с тези, от чиято помощ може да се нуждаете. Ще имате късмет и получаването на желания резултат ще бъде по-лесно, отколкото сте очаквали.

 

Телец

Каквото и да планирате за тази седмица, имайте предвид, че едва ли ще успеете бързо да постигнете желаните резултати. Възможни са забавяния в бизнеса, малки затруднения, поради които няма да е възможно да завършите започнатото веднага. Някои Телци ще се сблъскат с напълно неочаквани проблеми. За щастие наблизо ще има хора, които ще ви помогнат да се справите с тях, ще дадат добри съвети и като цяло ще ви подкрепят.

Средата на седмицата ще бъде особено благоприятна за сътрудничество, намиране на съмишленици, общуване с хора, чиято подкрепа бихте искали да привлечете. Възможни са полезни запознанства и интересни предложения. Съществува обаче опасност в същото време да се опитат да ви въвлекат в някакви съмнителни дейности, така че бъдете нащрек.

Последните дни от седмицата ще бъдат особено щедри на приятни изненади и добри новини. Те също са чудесни за романтични бягства.

 

Близнаци

Началото на седмицата ще бъде особено благоприятно за общуване. По това време ще ви бъде лесно да се разбирате с много различни хора, включително и с такива, които са напълно различни от вас. Вашите знания и опит ще бъдат полезни на всички, ще помогнете на мнозина и това няма да изисква усилия. Не са изключени полезни запознанства, срещи, които ще поставят началото на дълго и важно за вас сътрудничество. Романтични преживявания също са възможни. Как ще се развие такава връзка зависи от това дали вие поемате инициативата.

Втората половина на седмицата ще бъде по-трудна. За да се справите с всичко, ще трябва да работите много. Но вие ще преодолеете всички проблеми. Вероятни са промени към по-добро в семейството, някои добри новини, които са важни за вас и вашите близки. Това е подходящо време за домакинска работа, битови проблеми, големи покупки. Възможни са планове, свързани с преместване, придобиване на недвижим имот или започване на строителство.

 

Рак

Ще бъде доста трудно да се съсредоточите върху бизнеса в началото на седмицата, ще имате желание да отложите всичко за по-късно и просто да се отпуснете. Но обстоятелствата едва ли ще ви позволят да направите това. Много по-вероятно е да има задачи, които изискват незабавно решаване, и ще трябва да положите усилия, за да се справите с тях. Хората около вас могат да се намесват в делата ви по-често от обикновено, като понякога създават трудности. Опитайте се да не се дразните, запазете спокойствие - това ще избегне конфликти.

Втората половина на седмицата ще бъде наситена със събития и доста обещаваща като цяло. Това време ще отвори нови възможности за тези, които се заемат с творчески проекти. Успешни дни обаче очакват Раците, които водят активни преговори, имат изяви на професионални събития, организират рекламни кампании или участват в тях. Ще има много интересни срещи, вероятни са полезни запознанства.

 

Лъв

В първите дни на седмицата ви предстои много работа. Много Лъвове ще трябва да се съсредоточат върху решаването на чужди проблеми, забравяйки за известно време своите. Тази ситуация би изнервила околните, а вие ще запазите спокойствие, така че не правете грешки и бързо постигнете желания резултат. Ще има шанс да успеете в това, което от доста време ви се изплъзва, но това ще изисква известно усилие. Важно е да не бъдете мързеливи и да не разчитате на това, че някой друг ще направи всичко вместо вас.

През втората половина на седмицата ще можете да се съсредоточите върху това, което отдавна ви интересува. Времето е подходящо за учене, както и за общуване с хора, чийто опит може да ви бъде полезен. Ще бъде благоприятно и за решаване на финансови въпроси. Не са изключени парични постъпления и успешни сделки, а също и бизнес предложения, които обещават бързо увеличаване на приходите.

 

Дева

Първите дни от седмицата едва ли ще минат без злощастни съвпадения, дребни недоразумения, напрегнати моменти. Вероятни са разногласия с хора, с които преди сте се разбирали добре. Ще има много повече професионални спорове от обикновено. Изискванията и очакванията на ръководството може да изглеждат преувеличени, някои Деви ще се замислят дали не е време да сменят работата. Важно е да не прибързвате с решенията. Интересни предложения може да дойдат по-късно.

Втората половина на седмицата ще бъде съвсем различна - богата, обещаваща и ползотворна. Ще се занимавате със задачи, натрупани напоследък, ще разрешавате въпроси, които отдавна изискват внимание. Това време обещава на Девите много парични постъпления, включително от неочаквани източници, и успешни сделки. Възможни са и приятни събития в семейството, добри новини, които ще ободрят вас и близките ви.

 

Везни

Началото на седмицата ще донесе много интересни идеи. Струва си да ги споделите със съюзници - благодарение на тяхната подкрепа ще можете незабавно да реализирате плановете си. Ще има повече работни задачи, отколкото сте очаквали, и няма веднага да стане ясно какво трябва да поемете на първо място, как да подредите правилно приоритетите. Вслушайте се в интуицията си - това ще ви помогне.

Струва си да бъдете по-внимателни към Везни, които планират да сменят работата си, да започнат да си сътрудничат с нови партньори. Възможни са трудности и разочарования - някои споразумения, които сте очаквали да бъдат изпълнени, ще бъдат нарушени.

Втората половина на седмицата обещава промени към по-добро в бизнеса. Отношенията с колегите и ръководството ще се променят към по-добро, ще стане по-лесно да намерите общ език с тези, с които не сте се разбирали преди. Ще има шанс за успешно завършване на нещо, което е изглеждало почти безнадеждно.

Вероятни са разногласия с близки, спорове за дреболии. Но няма да допуснете сериозен конфликт, ще намерите начин бързо да възстановите хармонията и взаимното разбирателство.

 

Скорпион

Началото на седмицата ще бъде доста напрегнато. Ще бъде трудно да не се тревожите за дреболии, да не приемате присърце незначителни събития. Струва си да бъдете особено внимателни към Скорпионите, чиято работа изисква концентрация и точност. За съжаление има голяма вероятност от грешки и погрешни изчисления. Въпреки това влиянието на положителните тенденции ще нараства всеки ден.

Втората половина на седмицата ще ви зарадва с нови възможности, ще ви даде шанс да осъществите това, което сте планирали преди. Настроението забележимо ще се подобри, самочувствието ще се върне на тези, които са го загубили. Последните дни от седмицата ще бъдат благоприятни за пътуване. Можете да тръгнете на път сами или в компанията на любими хора - и в двата случая ще си прекарате чудесно.

През цялата седмица трябва да сте по-внимателни във финансовите дела. По-добре е да не бързате със сделките и покупките. Преди да вземете важни решения, свързани с парите, потърсете съвет от хора, на чието мнение имате доверие.

 

Стрелец

Добра седмица за поемане на отговорни решения и дългосрочни проекти. Ще се получи много добре, благодарение на собствените си знания и подкрепата на звездите ще успеете там, където не сте разчитали сериозно на това. Ще бъде много полезно да проявите инициатива в работата. Ще можете да укрепите позициите си, да привлечете подкрепата на хора, способни на много.

Звездите ще бъдат особено благосклонни към Стрелците, чиято работа е свързана със събиране и анализ на информация, образование и култура, както и организиране на социални събития. Такива представители на знака ще трябва да се виждат по-често от обикновено и това ще бъде много полезно.

Отношенията с другите не винаги ще се развиват гладко, но ще намерите подход към всеки. Ще бъде възможно да се избегнат семейни конфликти, да се споразумеят мирно с близките за това, което преди е причинявяла много разногласия.

 

Козирог

Бъдете упорити и ще успеете. Седмицата е подходяща за възстановяване на стари бизнес връзки и създаване на нови. Разбирателството с другите ще бъде лесно и ефективно. Вашият чар ще играе важна роля - новите познати няма да могат да устоят на чара ви, нито ще откажат да ви помогнат, ако го поискате.

През първата половина на седмицата можете да поемете инициативата в личните отношения. През втората половина, трябва да сте по-внимателни - рискувате да бъдете прекалено настоятелни и да разстроите човека, когото харесвате.

Тази седмица ще имате особено много необичайни идеи. Дори в обикновените случаи ще бъдете креативни и това ще ви помогне да постигнете забележим успех. Смелите експерименти ще бъдат успешни.

 

Водолей

Подходяща седмица за делово общуване, важни преговори, публични изяви. Ще представите идеите и плановете си така, че никой да не остане безразличен към тях. Ще направите благоприятно впечатление на мнозина. Хората, от които зависи много, ще помислят за сътрудничество с вас. Водолеите, занимаващи се с бизнес, ще имат партньори, благодарение на които представителите на знака ще могат да се заемат с мащабни и печеливши проекти.

Бъдете особено търпеливи с близките. Има моменти на неразбиране, дребни оплаквания, които ще засенчат връзката ви. Въздържайте се от критични коментари, както и от шеги, които могат да бъдат разбрани погрешно. През втората половина на седмицата може да ви е трудно да се разбирате с по-възрастни роднини. Но естествената ви деликатност ще ви позволи да избегнете трайни конфликти с тях.

 

Риби

Седмицата ще е много ползотворна. Бързо ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите, ще поставите правилно приоритетите си и няма да губите време за дреболии. Способността бързо да се ориентирате в ситуацията и да коригирате плановете ще бъде полезна, за да се възползвате напълно от възможностите, които ще се открият пред вас. Ще можете да намерите надеждни партньори, отново да се договорите за съвместни действия с хора, чиито знания и опит са ви помогнали повече от веднъж. Бизнес пътуванията ще се окажат добри, а за някои Риби те ще бъдат и началото на нов етап в кариерата.

По-добре е да не отлагате важните въпроси за дълго време, тъй като с времето влиянието на положителните тенденции ще намалее. През първата половина на седмицата трябва да се обсъдят и сериозни проблеми с близките – по-лесно ще се споразумеете и ще намерите решения, които да се харесат на всички.

2023 © Варна е

Месечен хороскоп за ЮНИ

Скорпионите могат да се захванат решително с работа, през този месец ще имат шанс да постигнат много, За Козирозите юни ще бъде благоприятен месец да започнат да учат нещо полезно
Месечен хороскоп за ЮНИ
5

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Юни ще е доста неспокоен, неравномерен. Повече от веднъж или два пъти ще се наложи промяна на плановете. Колкото по-спокойни сте за това, толкова по-добре.

Вероятни са бизнес промени. Може би те няма да бъдат кардинални - например ще ви предложат нова работа във вече позната област или ще ви дадат възможност да преминете от един проект към друг, по-перспективен и обещаващ. Няма да е необходимо да губите време, опитвайки се да разберете нова ситуация, можете просто да продължите да действате, да постигнете целта си, като използвате обичайните методи.

И в работата, и у дома понякога ще възникват разногласия. Но най-вече ще ви разстроят недоразуменията с приятели, особено вероятно в средата на месеца. Напомняйте си често, че дори най-добрите хора имат слабости, които понякога може да бъдат простени.

Ако предварително сте се договорили с някого за съвместни пътувания, бъдете готови за факта, че те ще струват повече, отколкото сте очаквали. Това обаче няма да развали впечатленията и като цяло ще останете доволни от това как ще се получи всичко.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бъдете готови да защитите интересите си в началото на юни. Телецът, фокусиран върху работата, ще трябва да действа доста твърдо в този момент, за да укрепи позициите си, да отблъсне съперниците и да не стане жертва на груби, но не по-малко ефективни манипулации. Ще трябва да се държите много по-меко, ако възникнат домашни разногласия. Опитайте се да намерите истинската им причина. Може да не е възможно без някои доста неприятни разговори. Но след като приключат, отношенията ви с близките ще се подобрят значително.

Сериозният подход към бизнеса ще ви позволи да постигнете успех в средата на месеца. Ще се справите с това, което не е работило дълго време, ще намерите отговори на много важни въпроси. Опитайте се да прекарвате повече време с приятели и други близки хора по това време - общуването с тях ще ви даде необходимата енергия за големи постижения.

Последните дни на юни ще бъдат особено важни. Най-вероятно по това време ще имате нови цели и планове, ще разберете какво наистина искате да постигнете. Вслушвайте се в интуицията си, не позволявайте на другите да ви объркват с непоискани съвети.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Месецът може да бъде предизвикателен, ако предпочитате да се оставите на течението, отколкото да предприемете действия. Но интуицията ще ви подскаже навреме, че през юни си струва да положите усилия, за да промените ситуацията. Бързо ще разберете какво да правите, бъдете последователни и упорити, така че със сигурност ще постигнете целта си.

Най-забележими успехи ще постигнете там, където се изисква съобразителност и изобретателност. Дори обичайните задачи ще се опитате да решите по някакъв нетривиален начин. Това ще отвори много нови възможности и ще ви позволи да създадете много полезни контакти.

Относно запознанствата, вероятността те да получат романтично продължение през юни ще бъде особено голяма. Дори една чисто бизнес среща може да завърши много неофициално, ако нямате нищо против. Вероятни са и промени към по-добро във вече установени отношения. Тук обаче ще трябва да поемете инициативата.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Не се притеснявайте, юни може да бъде доста изтощителен, но ще бъде изпълнен с полезни неща. Много от тях също ще се окажат приятни, интересни, вдъхновяващи.

Трябва обаче бързо да определите приоритетите, за да не изразходвате твърде много време и усилия за нещо, което по-късно се оказва не толкова важно. Възможно е да се наложи да се консултирате с хора, които ви познават добре, защото вие самите ще сте на загуба.

Вероятен е напредък. Месецът ще бъде благоприятен както за тези, които продължават да се движат в отдавна избрана посока, така и за тези, които се заемат с нещо ново. Някои Раци ще помислят за започване на собствен бизнес. Обстоятелствата за това ще бъдат благоприятни.

Домашните задължения ще донесат радост. Въпреки това, не се увличайте много по тях. Дайте възможност на близките си да направят нещо полезно сами, погрижете се за вас. Те ще бъдат щастливи от това.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на юни може да се окаже трудно - ще трябва да вземате важни решения, да се справяте сами с трудни задачи. Някои представители на знака ще трябва да коригират грешките, направени преди много време. През това време обаче ще има и приятни моменти. Например, вероятни са полезни запознанства, срещи, които ще запомните дълго време. Някои Лъвове ще придобият и нови хобита. По-късно те могат да се превърнат в нов източник на доходи.

Втората половина на месеца ще е щедра на хубави случайности и приятни изненади. Може би ще получите предложения, на които не сте разчитали сериозно, и от този момент животът ви ще започне да се променя към по-добро. Вероятни са някои радостни събития в семейството. Отношенията със скъпите за вас хора ще станат по-топли, по-спокойни и по-хармонични. Лесно ще съгласувате общи планове, особено ако са свързани с пътуване или преместване.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не бързайте. Началото на юни е времето, когато трябва да преосмислите плановете си, да решите върху какво ще наблегнете сега и какво ще отложите за по-късно. Едва ли си струва да се обърнете към някого за съвет - за другите хора ще бъде трудно да разберат ситуацията, да разберат какви са вашите приоритети.

Обърнете внимание на това как се развиват отношенията с колегите и ръководството. Може да се разберете по-лесно, ако си позволите малко почивка от официалния стил на общуване. Да се ​​опитвате да се сприятелите с всички наведнъж не си струва, но малко по-небрежно поведение ще ви помогне да избегнете напрегнати моменти.

Втората половина на юни е подходяща за решаване на правни въпроси, сключване на сделки и оформяне на съответните документи. Всичко това ще изисква известно усилие, но вие няма да объркате или изгубите нещо от поглед. По-късно ще се похвалите, че сте проверили всичко, че сте внимателни към малките неща.

Ще има повече грижи вкъщи. Вероятни са неочаквани посещения и гостите могат да останат за дълго време. Комуникацията с близките ще ви хареса, но желанието да останете насаме със себе си често ще се появява във вас.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Юни ще се развие добре, ако не бързате със заключенията, кажете и направите първото нещо, което ви хрумне. Запазете обичайната си предвидливост и можете да избегнете проблеми и загуби.

Вероятни са необичайни предложения за сътрудничество, в някои случаи ще става въпрос за промяна не само на мястото на работа, но и на сферата на дейност. Помислете дали наистина искате това, дали сте готови да започнете почти от нулата. Веднага щом си дадете честен отговор на този въпрос, ще можете да вземете решение относно плановете.

Като цяло юни ще бъде благоприятен от делова гледна точка. В личните отношения също ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Разногласията с близките, за които напоследък сте се тревожили, ще останат в миналото, защото ще започнете да разбирате по-добре тези, които са ви скъпи. А проблемите, които предизвикаха разгорещени дебати, могат да бъдат обсъдени спокойно и конструктивно.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Пригответе се за работа. През юни ще има шанс да постигнете много. Успехът не винаги ще дойде лесно, но интуицията със сигурност ще ви подскаже кога си струва да положите усилия и кога е по-добре да отстъпите. Благодарение на способността да забелязвате малките неща, да събирате ценна информация малко по малко и да правите правилните изводи, няма да попаднете в капаните, поставени от недоброжелатели, ще защитите интересите си и ще укрепите професионалната си позиция. Не е желателно да влизате в открита конкуренция и като цяло е по-добре да избягвате всякакви конфликти - те ще ви отдалечат от това, което е наистина важно.

През първата половина на юни често ще се появяват нови задачи, така че определено ще трябва да промените плановете си, за да се справите бързо с най-неотложните дела. Но втората половина на месеца ще бъде по-спокойна. Подходяща е за започване на работа по нови проекти, но не толкова професионални. Каквато и да е важната цел за вас, в края на юни ще можете да направите важни стъпки към нея.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на юни ще отвори много нови възможности, опитайте се да не пропуснете нито една от тях. Ще бъдете добри в решаването на наистина сложни проблеми, ще разберете това, за което преди сте имали само далечна представа. Но за вас ще бъде особено важно да можете да общувате с различни хора, да намерите подход към тези, които са напълно различни от вас. Благодарение на него можете да привлечете подкрепата на влиятелни хора, да намерите помощници, ако са необходими.

Опитайте се обаче да избягвате претоварването. Имате много енергия, но нейните запаси не са неограничени. Малки паузи за почивка, смяна на обстановката със сигурност ще ви се отразят добре.

Втората половина на месеца обещава парични постъпления. Моментът е добър за решаване на финансови въпроси - няма да бъдете несериозни, няма да се поддавате на мимолетни импулси или да градите илюзии. Възможно е да възникнат някои трудности в личните отношения. Общуването с близките ще изисква повече търпение от обикновено. Не винаги ще бъдете разбрани правилно, така че не пропускайте възможността да обяснявате дори това, което изглежда очевидно.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Юни е изключително благоприятен месец да започнете да учите нещо полезно. За да направите това, изобщо не е необходимо да седите на училищна маса. Търсете нова информация по въпроси, които ви интересуват, общувайте с хора, чийто опит е полезен, опитайте нови подходи към познати неща. Ще научите много полезни неща, ще придобиете опит, който скоро ще ви бъде полезен. Някои Козирози ще започнат да разбират себе си по-добре, да разберат какво преди това им е попречило да продължат напред.

Благоприятен месец ще бъде за пътувания до нови за вас места, необичайни екскурзии, както и всякакви дейности, които обещават ярки впечатления. Ако сте придружени от любим човек, това ще ви сближи още повече, ще ви помогне да се опознаете по-добре.

Бъдете готови да надхвърлите обичайното - най-вероятно през юни ще е просто необходимо за изпълнение на вашите желания. Предпазливостта и предвидливостта са похвални, но внимавайте да не ви попречат да пропуснете наистина интересни възможности.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

В началото на юни умението да се отнасяте философски към всичко случващо се ще ви бъде много полезно. Това време може да донесе някои двусмислени събития и няма да стане ясно веднага как да реагирате на тях. Мислете, чакайте, наблюдавайте какво се случва, но в същото време се опитайте да запазите вътрешен мир, да не правите мрачни прогнози и да не се страхувате от това, което вероятно никога няма да се случи. В този момент вашата подкрепа ще бъде особено важна за близките. Някои Водолеи ще станат опора за онези, от които самите те често са получавали помощ преди.

Втората половина на месеца като цяло ще бъде по-лека и приятна. Тя обещава промяна към по-добро във всички области на живота. Вярно е, че събитията няма да се развият толкова бързо, колкото бихте искали. Но интуицията ще ви подскаже - не е нужно да се опитвате бързо да промените ситуацията, много по-полезно е да се придържате към по-бавен ритъм. Опитайте се да наблюдавате внимателно всичко наоколо - има шанс да направите важни открития.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Юни ще се отличава с особено нестабилен емоционален фон. Запазването на спокойствие ще бъде по-трудно от обикновено. Опитайте се да следите настроението си, не се поддавайте на мрачни мисли и просто мислете повече за доброто. Друга особеност на този месец е, че много неща ще бъдат във вашите ръце. Затова ще бъде грешка да чакате някой да се погрижи за вас, да поеме отговорност, да вземе решения, самата мисъл за които ви изнервя. Ще трябва сами да се погрижите за собственото си благополучие.

Ситуацията в работата може да се промени. Вече не можете да останете в сянка. Време е да покажете на какво сте способни, какво сте научили. Не бъдете скромни - имате с какво да се гордеете и с какво да се похвалите. Да, някой ще завиди на вашите постижения. Но ще има много повече, които ще ги оценят.

2023 © Варна е