Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 20-26 ноември

Седмицата ще започне особено добре за Близнаците, които се стремят към успех в деловата сфера, фокусират се върху решаването на служебни проблеми и не пропускат възможността да затвърдят професионалните си позиции, Раците ще имат шанс да разрешат няколко проблема, възникнали по-рано, след като се справят с тях, ще се почувстват много по-уверени и по-свободни
Хороскоп за седмицата 20-26 ноември
9955

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

В началото на седмицата може да възникнат трудности по онези дела и проекти, където не всичко зависи от вас. Колкото повече зависите от другите, например бизнес партньори, толкова по-трудно ще намирате общ език с тях. Някои Овни рискуват да се скарат с дългогодишни съюзници. И личните отношения, които преди са били гладки, могат да станат по-напрегнати. Влиянието на положителните тенденции постепенно ще нараства, ще почувствате, че хармонията се възстановява, разбирането с всички ще става по-лесно, а общуването ще носи все повече радост.

Втората половина на седмицата е благоприятно време за нови начала и реализиране на смели планове. Заемете се с това, което не сте могли да направите преди, експериментирайте, опитайте се да осъществите дори онези идеи, които изглеждат фантастични за другите, далеч от реалността. Много неща ще се получат добре за вас. Вероятно е успешно решение на проблеми, които преди са предизвиквали много безпокойство.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Седмицата ще донесе много събития. Ще трябва да правите много различни неща - както вече познати, така и напълно нови. Трудности могат да възникнат неочаквано и не са изключени забавяния по вина на хора, които никога преди не са ви разочаровали. Някои Телци ще трябва да отделят много време за решаване на чужди проблеми. За да помогнете на онези, които се намират в трудна ситуация, ще трябва да оставите собствените си дела настрана.

Опитайте се да не се преуморявате. Умението да намирате баланс между работа и почивка ще бъде особено важно през тази седмица. Ще има възможност да отидете на интересни пътувания и да прекарате време с хора, на които държите. Семейните отношения забележимо ще се променят към по-добро, много разногласия с близките ще останат в миналото. Освен това вероятно ще има новини, които ще зарадват всички.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Седмицата ще започне особено добре за Близнаците, които се стремят към успех в деловата сфера, фокусират се върху решаването на служебни проблеми и не пропускат възможността да затвърдят професионалните си позиции. Преговорите ще вървят добре. Ако имате нужда от помощници и съюзници, ще бъде лесно да ги намерите. Благодарение на вашия опит ще можете да направите добре това, което другите не са успели. Ще бъде полезно да посещавате професионални събития, например конференции или семинари - там ще срещнете много интересни хора.

По-късно личните отношения ще излязат на преден план. Възможно е да се наложи да отложите предварително планирани дейности, за да прекарате време с любим човек и да му обърнете внимание. Ще има възможност за възстановяване на стари връзки и подобряване на отношения, които преди са били напрегнати. Няма да е лесно, но интуицията ви определено ще ви подскаже как да се държите най-добре.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ще има шанс да разрешите няколко проблема, възникнали по-рано. След като се справите с тях, ще се почувствате много по-уверени и по-свободни. Ще се появят нови идеи и планове. Ще се опитате да се заемете с изпълнението им възможно най-скоро и няма да се налага да чакате дълго за първите успехи.

Ще бъде лесно да се споразумеете за сътрудничество с много различни хора. Ще можете да се споразумеете дори с онези, които преди това са подкрепяли вашите съперници и конкуренти. Възможни са полезни запознанства и срещи, след които ще започне дълго, ползотворно сътрудничество.

Влиянието на положителните тенденции в личните отношения също ще бъде осезаемо, особено през втората половина на седмицата. Времето е подходящо да направите нещо ново и необичайно с любимите хора. Възможно е у вас ​​и вашите приятели да се появи общо увлечение.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Седмицата трябва да започне с най-важните неща. Справянето с тях може да не е толкова лесно, колкото ви се иска. Но по пътя няма да има непреодолими препятствия, няма да се изкушите да се оттеглите предварително и със сигурност ще постигнете отлични резултати. Времето ще бъде благоприятно за делови преговори и обсъждане на работни въпроси.

Каквито и неочаквани събития да донесе тази седмица, вие ще се ръководите от здравия разум, така че ще можете да избегнете прахосничество, необмислени действия и напрегнати моменти в общуването с важни за вас хора.

През втората половина на седмицата ще се появят нови планове, но няма веднага да можете да ги оцените правилно. Добре е, ако наблизо има някой, с когото можете да обсъдите замисленото. Струва си да се вслушате в съветите на близките.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Обърнете внимание на идеите, които се появяват в началото на седмицата. Няма да е лесно да ги приложите. Ако обаче се съсредоточите и положите усилия, ще преместите планини, дори ще постигнете това, което преди е изглеждало невъзможно. Ще имате възможност да създадете полезни контакти, да споделите плановете си с хора, които могат да помогнат за тяхното изпълнение. Връзка, която започва като професионална, в крайна сметка може да стане приятелска. Във всеки случай общуването ще бъде едновременно приятно и полезно.

През втората половина на седмицата ще стане по-трудно да запазите спокойствие. Ще станете по-раздразнителни и нетърпеливи и може да реагирате прекалено на всеки незначителен инцидент. Помислете какво би ви повишило настроението. Ще бъде полезно да промените средата или да направите нещо ново. Добре е, ако стари приятели ви правят компания.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на седмицата едва ли ще бъде напълно безоблачно, но много скоро влиянието на положителните тенденции ще се засили и ситуацията ще се промени към по-добро. При всякакви обстоятелства ще останете оптимисти и уверени в успеха. Това ще помогне за преодоляване на трудностите, които понякога възникват.

Дори рутинните задачи може да изискват повече усилия от обикновено. Но вашият труд определено няма да бъдат напразно. Благодарение на това ще постигнете дори по-добри резултати, отколкото сте очаквали. Втората половина на седмицата е време да възнаградите усилията си. Тя ще бъде много щедра.

Седмицата е подходяща за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Слушайте интуицията си - тя ще ви помогне да изберете правилния тон и да намерите подход към всеки, с когото общувате. Благодарение на успешното стечение на обстоятелствата ще поправите грешка, направена преди много време.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Бъдете търпеливи. Събитията тази седмица може да се развиват малко по-бавно, отколкото бихте искали. Не всичко планирано ще бъде изпълнено навреме. Тези закъснения обаче няма да имат сериозни последствия, определено ще наваксате. Натрупаният опит ще бъде полезен в близко бъдеще. Благодарение на него ще надделеете над силни съперници и ще намерите нови съюзници.

Вкъщи ще има повече работа и грижи от обикновено. Възможно е да се наложат неочаквани разходи за решаване на дребни битови проблеми. Но едва ли ще става въпрос за значителни суми, така че няма сериозна заплаха за бюджета.

Вероятни са необичайни срещи и невероятни запознанства. Те могат да изиграят важна роля в живота ви, като положат началото на връзка, която ще цените много.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на седмицата ще бъде добро. Изведнъж проблемите, които напоследък ви карат да се тревожите, просто ще бъдат решени. Интуицията ще ви подскаже как да постъпите най-добре. Като се вслушвате в нея, ще намерите начин да избегнете трудностите и да намерите най-краткия път към целта. Може да се наложи бързо да вземете важно решение. Няма да се объркате, ще направите точно това, което трябва.

Средата на седмицата обещава интересни запознанства. Хората, които някога сте срещали няколко пъти, също могат да ви напомнят за себе си. Възможно е да има интересна оферта, с която веднага да искате да се съгласите. Вероятно е началото на една романтична история.

Последните дни от седмицата са особено подходящи за споделяне на идеи и обсъждане на планове. Ще се изненадате колко хора са готови да ви помогнат. Не всеки обаче ще бъде напълно безкористен. По-добре е да помислите предварително как ще благодарите на съюзниците си.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Седмицата едва ли ще протече много леко и гладко, но все пак влиянието на положителните тенденции ще е доста силно. Няма да пропуснете възможността да покажете най-добрите си качества. Хората, които преди са се съмнявали във вас, ще променят гледната си точка и ще видят на какво сте способни. Възможно е последните съперници да искат да се сприятелят с вас или поне да започнат взаимноизгодно сътрудничество. Няма да сте твърде доверчиви, веднага ще разберете с кого можете да си сътрудничите и с кого не.

Вероятни са дребни разногласия с колеги и ръководство, не са изключени и спорове у дома. Но те винаги ще се отнасят до конкретни неща и често ще се окажат полезни. Благодарение на тях ще обърнете внимание на това, което не сте забелязвали преди, и ще намерите някои успешни решения.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Тази седмица ще реагирате особено остро на дреболии и едва ли ще ви изглеждат прости. Важно е да се отнасяте философски към факта, че не всичко върви по план. Много неща ще зависят от вашата среда. Опитайте се да прекарвате по-малко време с тези, които критикуват и скептично оценяват вашите идеи, не пропускайте възможността да получите подкрепата на съмишленици.

В работата ви способността ви да импровизирате, бързо да се ориентирате в ситуация и да вземате решения в движение ще бъде много полезна. Благодарение на нея вие бързо ще се справите с онези неща, в които другите не могат да успеят. Вашите победи няма да останат незабелязани. Може да получите предложения за сътрудничество, които няма да откажете.

Личните отношения невинаги ще се развиват гладко, но ще намерите начин да изгладите недоразуменията и да избегнете конфликта. Чувството за хумор често ще ви помага - ще повишите настроението дори на тези, които са обезсърчени.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Опитайте се да вземете решение за вашите цели и приоритети възможно най-рано. Ако в началото на седмицата се съсредоточите върху това, което е важно за вас, до средата на седмицата ще постигнете значителен напредък. Тук ще помогнат хора, които не са ви подкрепяли преди и са критикували някое от вашите начинания. Такива съюзници ще се окажат особено полезни - благодарение на тях няма да правите дори дребни грешки.

Влиянието на положителните тенденции, много силно през първата половина на седмицата, ще отслабне с времето. Това означава, че ще се изискват все повече усилия от вас, за да реализирате плановете си. Но няма да се откажете от плановете си или да отложите изпълнението им за по-късно. Не са изключени напрегнати моменти, но ще успеете бързо да се ориентирате в ситуацията, да намерите добро решение и да постигнете промени към по-добро.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 2 декември 2023 г. (Всички зодии)

За БЛИЗНАЦИТЕ са вероятни приятни срещи, някои представители на зодията ще срещнат хора, за които са слушали много преди, и ще бъдат много щастливи от това, денят за ДЕВИТЕ ще е доста напрегнат, възможно е да им се наложи да се върнат към някои стари проблеми или да правят неща, които не са им много присърце
Хороскоп за събота, 2 декември 2023 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

В началото на деня ще преобладава влиянието на положителните тенденции, като този път ще бъде особено успешно. Времето е подходящо както за довършване на стари задачи, така и за захващане с нещо съвсем ново. Възможно е приятели или други близки хора да предложат нещо интересно. В тези случаи можете да се съгласите без много да мислите.

Следобед ще стане по-трудно да запазите спокойствие. Емоционалният фон ще бъде по-интензивен от обикновено, поради което може да реагирате прекалено на всяко незначително събитие. Ще бъде полезно да си починете от ежедневните грижи и да направите нещо необичайно и вълнуващо.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Неочаквани новини, получени в началото на деня, ще ви разтревожат. Възможно е да се наложи бързо да промените плановете си, да оставите някои неща настрана и да се съсредоточите върху други. Опитът ще ви подскаже с какво да се заемете първо. Запомнете - по-добре е да вземате такива решения сами, без да чакате съветите на други хора.

Втората половина на деня ще бъде по-приятна. Подходяща е за довършване на стари дела, разрешаване на сериозни въпроси, които са важни както за вас, така и за вашите близки. Вероятни са парични постъпления, възможни са изненади, които ще помните дълго.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

В началото на деня ще се появят необичайни идеи. Бихте искали незабавно да ги приложите, но обстоятелствата едва ли са благоприятни за това. По-добре е да не се опитвате да промените ситуацията, а спокойно да изчакате по-подходящ момент, той ще дойде доста скоро.

Вероятни са приятни срещи. Някои Близнаци ще срещнат хора, за които са слушали много преди, и ще бъдат много щастливи от това. Възможно е да бъдете поканени на необичайно събитие, ще си прекарате чудесно там. Може да има незначителни разходи, но едва ли сумата ще е значителна.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще бъде много полезно да общувате с хора, които споделят вашите интереси и хобита. Вероятно ще научите нещо интересно или ще получите съвет, който ще ви помогне да избегнете досадни грешки и ненужни проблеми. Възможно е толкова да харесате плановете и идеите на приятелите си, че да поискате да участвате в тяхното осъществяване.

Денят едва ли ще мине без дребни недоразумения, но влиянието на положителните тенденции все пак ще преобладава. Така че няма нужда да се притеснявате за дреболии. Бъдете позитивни и ще успеете.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Време е да се заемете с важни задачи - днес със сигурност ще постигнете успех в това. Възможно е да възникнат някои трудности, но няма съмнение, че ще успеете да ги преодолеете. Не е нужно да действате сами. Наблизо ще има хора, които са готови да ви помогнат или да дадат разумен съвет по всяко време. Близките ви ще подкрепят много от начинанията ви и ще се опитат да направят всичко необходимо, за да осъществите смелите си идеи.

Денят ще бъде благоприятен за романтични отношения. Лъвовете, които ходят на срещи днес, ще си прекарат чудесно.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят ще е доста напрегнат. Възможно е да се наложи да се върнете към някои стари проблеми или да правите неща, които не са ви много интересни. А околните по-често ще пречат, отколкото помагат. Но ще се справите перфектно с всичко и ще постигнете целите си.

Независимо как се развиват обстоятелствата, вие ще запазите самообладание и няма да се ръководите от емоции и няма да извършите действия, за които по-късно да съжалявате. Вечерта ще бъде особено благоприятна за общуване, по това време ще ви бъде лесно да се разбирате дори с хора, които не споделят вашите интереси и възгледи за живота.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят може да не започне много добре. Сутринта са възможни дребни недоразумения, а не са изключени и неочаквани инциденти, които да нарушат плановете ви. Въпреки това, влиянието на положителните тенденции бързо ще се увеличи и скоро ще забележите, че животът се подобрява. Вероятни са промени към по-добро във всички области.

Втората половина на деня със сигурност ще зарадва Везните, които ще се заемат със сериозни дела. Всичко ще върви добре, няма да възникнат сериозни затруднения. Новото начало ще бъде успешно. Там, където са необходими въображение и креативност, няма да имате равни.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на деня ще бъде натоварено - ще имате много работа. Възможно е да трябва да отделите известно време за решаване на проблемите на други хора, коригиране на грешки, направени от тях. Ще трябва да положите усилия, за да постигнете желания резултат, но определено няма да се откажете.

Втората половина на деня ще ви зарадва. Вероятни са приятни събития в семейството, добри новини, които са важни за вас и вашите близки. Ще има шанс да се видите с хора, които са ви липсвали напоследък. Ще успеете да възстановите стари връзки и да се помирите с тези, с които сте били в конфликт.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Малко вероятно е денят да донесе значими събития или големи промени в живота. Но ще е приятно. Стрелците, които отиват на пътешествия, ще си прекарат чудесно. Такива представители на знака не само ще получат много ярки впечатления, но и ще срещнат много интересни хора. Възможно е началото на делови или приятелски отношения.

Ако сте планирали нещо, опитайте се да го свършите през първата половина на деня. По-късно влиянието на положителните тенденции ще намалее и ще ви стане по-трудно да се концентрирате. По-добре е да посветите вечерта на почивка.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Много неща ще вървят добре в началото на деня. Възползвайте се от подкрепата на звездите, за да реализирате това, което сте планирали преди, да осъществите смели планове. Хората, с които споделяте идеите си, вероятно ще ги оценят и ще ви предложат помощта си за осъществяването им.

Полезна ще ви бъде почивката следобед. По-добре е да не планирате нищо особено трудно или досадно за това време. Не трябва да се задържате твърде дълго на шумни, многолюдни събития. Но общуването с любимите хора ще ви зарадва и вдъхнови и ще ви помогне да презаредите батериите.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на деня ще е особено благоприятно за общуване. Ще се разбирате прекрасно с много хора, новите ви познати веднага ще ви харесат, а с близките ви ще се съгласите за много неща. Няма да има поводи за спорове. Това време е подходящо и за отиване някъде с приятели - дори краткото пътуване може да бъде много полезно.

Следобед най-вероятно ще искате да останете сами със себе си, да си починете от общуването. Това е благоприятно време за неща, с които можете да се справите сами, без чужда помощ.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всички предварително планирани дейности трябва да се извършват в началото на деня. По това време нищо няма да ви пречи или да ви разсейва - няма да направите дори дребни грешки. Бързо ще намерите отговори на въпроси, които преди са ви обърквали.

Втората половина на деня също ще бъде благоприятна. В този момент обаче са възможни някои неочаквани събития. Няма веднага да стане ясно как най-добре да се реагира на тях. Възможно е да се наложи да измислите нещо буквално в движение. Околните вероятно ще бъдат объркани, но вие ще се доверите на интуицията си и ще направите всичко както трябва.

2023 © Варна е