Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 21 - 27 август

Първите дни от седмицата за Близнаците ще са наситени със събития, много от които напълно неочаквани, Лъвовете да се опитат да не се поддават на провокации още от началото на седмицата
Хороскоп за седмицата 21 - 27 август
6525

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

В началото на седмицата ще имате повече работа и грижи от обикновено. Струва си да поемете нови задачи сами, без да чакате подкрепа и съвет. Ще имате помощници малко по-късно, след като постигнете първите успехи. В работата е по-добре да разчитате на собствената си интуиция, тъй като съветите на другите само ще ви объркат. Вероятни са успешни преговори за сътрудничество, възможно е да ви бъде предложена нова работа. Можете да закупите техника, която ще използвате всеки ден.

Втората половина на седмицата ще бъде по-спокойна, но и благоприятна. Този период ще бъде особено успешен за Овните, които навреме ще проявят лидерски качества, ще успеят да заинтересуват околните с плановете си и да ги вдъхновят за необичайни неща. Ще се разбирате отлично както с близките хора, така и с новите познати, няма да има проблеми в общуването.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на седмицата е подходящо време да направите нещо необичайно. Бързо ще запомните всичко, от което се нуждаете, ще разберете какво е изглеждало трудно преди. Наблизо ще има хора, които са готови да дадат разумни съвети, да ви помогнат да разберете нови за вас въпроси. Благодарение на способността да се учите от грешките на другите, вие няма да правите грешки. Възможни са промени към по-добро в деловите отношения. Хората, които преди са се съмнявали във вашите способности, ще се отнасят към вас с повече уважение и скоро ще предложат нещо интересно.

През втората половина на седмицата много Телци ще трябва да обърнат внимание на семейните въпроси, да помогнат на някой близък. Възможно е поради това да се наложи да промените плановете си, да отложите планирани пътувания и развлечения. Но е малко вероятно да се разстроите от това. Със сигурност ще има и поводи за радост. Възможни са неочаквани парични постъпления, които ще ви бъдат полезни.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първите дни от седмицата ще са наситени със събития, много от които напълно неочаквани за вас. Може да отнеме известно време, за да се ориентирате в ситуацията, а противоречивите емоции могат да ви попречат да вземете правилните решения. Но наоколо ще има хора, които ще се опитат да ви предпазят от грешки, ще ви дадат отлични съвети. Със сигурност ще ги послушате.

Влиянието на положителните тенденции ще нараства постепенно. Най-забележими ще бъдат промените в областта на личните отношения - ще разбирате много по-добре другите и те ще са по-склонни да се срещнат с вас.

Втората половина на седмицата ще отвори интересни бизнес възможности. Особено благоприятна ще бъде за Близнаците, които се стремят да се изкачат по служебната стълбица. Тези представители на знака ще имат шанс да покажат на какво са способни.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на седмицата ще бъде успешно за делово общуване. Както преговорите, планирани по-рано, така и срещите, решени в последния момент, ще преминат добре. Ще се разбирате добре с новите партньори и с тези, с които вече сте си сътрудничили. Ще бъде лесно да се намери общ език с ръководството. Идеите, които споделяте със сигурност ще получат подкрепа. Възможно е някои влиятелни личности да поискат да участват в тяхното изпълнение.

Втората половина на седмицата също ще се развие добре, но за да постигнете целите си, ще трябва да положите малко повече усилия. По това време ще трябва да решите няколко въпроса наведнъж, да се справите както със собствените си, така и с чуждите задачи, да коригирате грешките, допуснати от другите. Всичко това ще изисква усилия, но можете да го направите добре. Ще има възможност да обърнете внимание на семейните дела. Опитайте се да прекарвате повече време с близките си - вашата подкрепа ще бъде особено важна за тях.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Опитайте се да не се поддавате на провокации в началото на седмицата. Понякога ще ви бъде трудно да се справите с емоциите, не са изключени напрегнати моменти. Но опитът и здравият разум ще ви помогнат да избегнете грешки, да не кажете или направите нещо, за което ще съжалявате по-късно. Възможно е да се наложи да общувате с хора, с които не сте могли да се разбирате преди. Този път ще успеете да се договорите за много неща, ще бъдете търпеливи и приятелски настроени. Взаимната симпатия едва ли ще замени враждебността, но откритата конфронтация може да бъде избегната и това не е лошо.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се засили и ще се забележи във всички сфери на живота. Ще се почувствате много по-уверени и свободни, ще вземете решение за планове правени по-рано, ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите в близко бъдеще. Добри новини, вероятни са интересни предложения. Обстоятелствата ще бъдат благоприятни за нови начала. В края на седмицата са възможни приятни запознанства, които ще получат романтично продължение.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

В началото на седмицата е по-добре да не прибързвате с решения и обещания, да действате внимателно. Помислете добре, преди да поемете сериозни ангажименти. Може да е много по-трудно да спазите обещанията, отколкото сте очаквали. Но този период не може да се нарече лош. Напротив, може да ви направи много щастливи. Например не са изключени интересни предложения за сътрудничество. Това време ще бъде благоприятно и от гледна точка на личните отношения. Ще разберете какво тревожи близките ви и ще намерите начин да ги подкрепите.

Втората половина на седмицата е идеална за важна работа, решаване на сериозни проблеми. Особено много полезни неща ще направят Девите, които няма да се ограничават до изпълнението на собствените си планове, а ще участват в някои важни за всички въпроси. Вашите действия няма да останат незабелязани. Ще привлекат вниманието на хора, от които зависи много, и ще се появят влиятелни приятели.  


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на седмицата е подходящо за разговори по работа, срещи с потенциални партньори и работодатели, обсъждане на перспективите за сътрудничество. Вашите знания и опит ще впечатлят мнозина, а идеите, които споделяте, ще предизвикат интерес. Тези дни ще са добри и от финансова гледна точка. Възможни са парични постъпления от неочаквани източници, успешни сделки и покупки. Някои Везни ще имат шанс да решат сериозни семейни проблеми.

Втората половина на седмицата ще зарадва с приятни срещи и добри новини. Определено няма да скучаете по това време. Ще има възможност да присъствате на интересни събития или да посетите места, за които сте чували много. Възможно е да ви посетят хора, които наистина ви липсват. Някои Везни ще имат възможност да възстановят стари връзки, да подобрят отношения, които доскоро са били напрегнати.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Седмицата ще бъде успешна от професионална гледна точка, възможен е напредък по много въпроси. Не е изключено началото на ползотворно сътрудничество, благодарение на което забележимо ще укрепите позицията си, ще се почувствате много по-уверени, ще спрете да се тревожите за дреболии. Новите познати могат да предложат нещо интересно, да ви привлекат в свои проекти. Но тук трябва да сте нащрек - има опасност някой да се опита да ви използва за постигане на собствените си цели.

В началото на седмицата едва ли ще намерите много време за почивка, общуване с близки и някои приятни занимания - ще бъдете твърде заети. Това обаче няма да доведе до сериозни обиди и проблеми. По-късно ситуацията ще се промени, ще обърнете много повече внимание на личните въпроси и това също ще бъде от полза. Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова по-забележимо ще е влиянието на положителните тенденции в областта на любовните отношения.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Всякакви важни срещи и преговори трябва да планирате за началото на седмицата. Ако искате да зарадвате някого, да направите добро впечатление, тогава побързайте - до сряда ще го направите без затруднения. Ще бъде лесно да се разбирате дори с най-взискателните и несговорчиви хора. Обаянието ще помогне на много Стрелци при решаването на бизнес проблеми. Представителите на знака ще намерят не само нови съюзници, но и верни приятели.

През втората половина на седмицата ще има повече задачи, изискващи внимание. С много от тях ще трябва да се справите сами - едва ли някой ще ви се притече на помощ навреме. Тук изобретателността идва на помощ. Ще намерите свой собствен път към целта, ще измислите нов начин за решаване на сложни проблеми. Това ще бъде добро време във финансов план. Вероятни са значителни парични постъпления, изгодни сделки. Някои Стрелци ще върнат дългогодишни дългове.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Емоционалният фон ще бъде доста напрегнат в началото на седмицата, поради което можете да се тревожите и притеснявате за дреболии, да вземете много неща присърце. Не са изключени разногласия с хора, които преди са ви подкрепяли във всичко. Опитайте се да не се поддавате на мимолетни импулси, не прибързвайте с решенията. Има опасност някой да се опита да ви извади от равновесие, да ви провокира. Не се поддавайте. Благодарение на способността ви да запазвате спокойствие при всякакви обстоятелства, няма да правите грешки, няма да създавате проблеми нито на себе си, нито на другите.

Средата на седмицата ще отвори нови възможности и ще ви зарадва с щастливи случайности. Ще се появят нови идеи и ще има шанс веднага да започнете да ги реализирате. Със сигурност има хора, които ще помогнат в това и скоро ще се сприятелите с тях. Но трябва да внимавате с финансовите проблеми. Най-добре е да не бързате с пазаруването.

В последните дни на седмицата ще има възможност да правите точно това, което винаги ви е интересувало. Възможно е пътуване. В него приятели или други близки хора с удоволствие ще ви правят компания. Всички ще си прекарат страхотно. Ще има възможност да присъствате на необичайни събития, да се срещнете с хора, които са напълно различни от тези, с които обикновено общувате.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

В началото на седмицата няма да е лесно да разделите своите и чуждите интереси, да изберете на какво да дадете предпочитание. Освен това можете да се поддадете на влиянието на другите и след това да съжалявате. Старайте се да бъдете внимателни, бъдете придирчиви както в деловите, така и в личните контакти. Не бързайте да се доверявате на тези, които щедро раздават обещания, не приемайте всички предложения, които изглеждат примамливи, без да ги обмислите внимателно. Скептицизмът ще ви помогне да избегнете разочарования, грешки и неудобни загуби.

Въздействието на положителните тенденции ще нараства бързо. Скоро ще забележите, че ситуацията е станала по-спокойна и предвидима. Ще има сигурност в плановете, ще има много по-малко причини за съмнение и безпокойство. Последните дни от седмицата ще бъдат благоприятни от гледна точка на личните отношения. Възможно е все пак по това време близките да не ви разберат перфектно, но няма да има сериозни разногласия, компромисите ще бъдат направени навреме.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Началото на седмицата е подходящо време да се заемете с нещо съвсем ново. Може би не всичките ви идеи ще се окажат блестящи, но ще реализирате плановете си и няма да съжалявате. Новите познати са готови да помогнат и това може да постави началото на дълго приятелство или красива романтична история. Във всичко, свързано с личните отношения, трябва да разчитате на интуицията си. Благодарение на нея ще започнете да разбирате по-добре близките си, да разберете собствените си чувства.

Средата на седмицата обещава добри новини по отношение на работата. Много Риби ги очакват вдъхновяващи промени в професионалната сфера. Възможно е да има шанс да се изкачите по корпоративната стълбица, пред конкурентите. Ще има приложение за вашите знания и таланти, за които почти никой не се е досещал досега.

Последните дни от седмицата ще зарадват семейните Риби. Всички проблеми, които преди това засенчваха отношенията с близките, ще останат в миналото, няма да има причина за спорове. Това време ще бъде удачно и за представителите на знака, които се стремят към нови запознанства.

2023 © Варна е

Хороскоп за вторник, 16 юли 2024 г. (Всички зодии)

СКОРПИОНИТЕ да вземат решения сами, така ще могат да постигнат това, към което отдавна се стремят, ВОДОЛЕИТЕ да дадат воля на въображението си, способността им да измислят нещо ново, да намерят нестандартни решения ще им позволи да постигнат успех днес и да се справят с много трудни задачи
Хороскоп за вторник, 16 юли 2024 г. (Всички зодии)
727


ОВЕН (21 март - 20 април)

Поемете инициативата в работата, споделете идеите си, разкажете за тях на тези, които могат да помогнат за тяхното изпълнение. Това е ден, в който да бъдете на показ е особено полезно. Колкото повече хора знаят за вашите победи и планове, толкова по-бързо ще получите интересни предложения или ще сключите изгодни сделки.

Денят обаче едва ли ще мине без спорове. Те са възможни както на работа, така и у дома. Всяка дреболия може да стане причина за спор - няма да искате да правите дори малки отстъпки. Но ако омекнете малко и се вслушате в това, което другите казват, връзката скоро ще се подобри.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не се отказвайте, ако нещата станат трудни. Това е точно денят, в който вашата известна упоритост може да бъде особено полезна. Благодарение на нея ще се справите с това, което другите не могат да направят и ще разрешите сложни проблеми. Много хора ще харесат вашата упоритост. Възможно е хората, които преди това едва ли са ви забелязвали, да предложат нещо интересно.

Днес вашите близки ще търсят помощ и съвет, очаквайки вашата подкрепа и обичайна деликатност. Някои Телци обаче ще се опитат да наложат волята си на другите и това може да създаде проблеми в отношенията. Ако дадете малко свобода на тези, които обичате, веднага ще се почувствате по-добре.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Веднага се заемете с нещо важно и сложно. Имате шанс да се справите добре със сериозен въпрос и да постигнете отдавна поставена цел. Успешната комбинация от обстоятелства ще позволи на някои Близнаци да разрешат финансови проблеми, които напоследък предизвикаха много безпокойство.

Разбирането с другите ще бъде лесно. Няма значение колко дълго се познавате - ще можете да намерите общ език и да се споразумеете за някои съвместни планове. Романтичните срещи ще вървят добре. Човекът, когото срещате за първи път днес, ще оцени чувството ви за хумор.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не се опитвайте да разрешите всички проблеми наведнъж. Днес е особено важно да действате последователно и да не се опитвате да се занимавате едновременно със служебни и лични въпроси. Много е важно да поставите приоритети възможно най-рано. След като направите това, ще стане ясно какво трябва да се направи.

Емоционалният фон през този ден ще бъде доста сложен, така че някои Раци може да се тревожат за дреболии или да се притесняват, без да разбират защо. Вечерта ситуацията ще се промени към по-добро, ще дойде благоприятно време за общуване с най-близките, семейни дела и приятелски срещи.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Оставете настрана фалшивата скромност и позволете другите да видят с какъв прекрасен човек си имат работа. Днес ще бъдете особено привлекателни, така че са много вероятни запознанства, от които могат да започнат както приятелски, така и романтични отношения. Едва ли ще има сериозни проблеми в работата. Но ако това се случи, доверените съюзници ще ви помогнат да преодолеете трудностите.

Лъвовете, които са в стабилен брак или връзка, която ценят от дълго време, трябва да бъдат по-внимателни. Без да искате, рискувате да дадете повод на любимия човек да ревнува. По-добре е да избягвате всякакви двусмислени ситуации.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Говорете директно. Изявленията ви може да изглеждат груби за някои, но хората, чието мнение е наистина важно за вас, ще оценят вашата искреност. Деловите преговори може да са по-напрегнати, отколкото сте очаквали, но ще завършат доста успешно.

Денят ще е добър за работа и други полезни дейности. Ще предпочетете да не действате с доказани методи, а да намерите своя собствен път към целта. Това ще ви позволи бързо да постигнете желания резултат, да изпреварите конкурентите си и да обезоръжите недоброжелателите си. Но във всичко, свързано с личните отношения, трябва да избягвате прибързаността. Тук вероятно ще ви трябва време, за да вземете правилните решения.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Бъдете готови да поемете отговорност за другите и да демонстрирате лидерски качества. Днес ще бъдете отлични в ръководенето на другите, вдъхновяването на тези, които се съмняват в себе си, и подкрепата на онези, които се намират в трудни ситуации. Това ще бъде забелязано от хора, които могат да ви помогнат да развиете кариерата си. Не пропускайте шанса си да ги впечатлите.

Вкъщи ще има повече грижи от обикновено. Не са изключени дребни недоразумения. Но ако не се притеснявате за тях, опитате се да запазите спокойствие и да решавате проблемите един след друг, всичко ще се нареди добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вземайте решения сами, така можете да постигнете това, към което отдавна се стремите. Съветите едва ли ще се окажат разумни, дори да са дадени от хора, чийто опит ви е бил полезен преди това. Не бива обаче напълно да се отказвате от общуване с колеги и бизнес партньори, защото ще имате шанс да научите нещо интересно от тях.

Денят ще бъде благоприятен от гледна точка на семейните отношения. Ако напоследък ви беше трудно да намерите общ език с роднини, днес ще оставите разногласията в миналото и ще се разбирате перфектно. Малките пътувания ще се отразят добре.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не пропускайте шанса да разрешите важен проблем в началото на деня. Влиянието на положителните тенденции в този момент ще бъде особено силно и постигането на желания резултат ще бъде по-лесно, отколкото сте очаквали. Възможни са полезни контакти. Стрелците, които са обмисляли смяна на работата, ще получат примамливи предложения.

Комуникацията с близките ще бъде приятна, ако не се дразните за дреболии. Възможни са някои недоразумения, но много по-важното е, че винаги ще чувствате подкрепата на скъпи хора, знайте, че те са на ваша страна.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Колкото и да сте уверени, че сте прави, изслушайте мнението на човек, на когото имате доверие. Днес ще ви е лесно да виждате желанията за действителност или да се доверявате на първото си впечатление, без дори да допускате мисълта, че то може да се окаже грешно. Приятели, роднини, просто добри познати ще се опитат да ви предпазят от необмислени действия.

Денят е по-подходящ за решаване на познати проблеми, отколкото за захващане с нещо ново. Козирозите, които са заети с учене, ще трябва да работят много. Не всичко ще е лесно, но ще намерите отговори на много въпроси.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Дайте воля на въображението си. Способността да измислите нещо ново, да намерите нестандартни решения ще ви позволи да постигнете успех днес и да се справите с много трудни задачи. Вашата креативност ще впечатли мнозина. Хората, които преди това не са били много приятелски настроени, ще поемат инициативата в общуването.

Разбирането с любимите хора сутринта ще бъде по-трудно от обикновено. Те не винаги ще разберат вашите намерения и мотивите за вашите действия. С течение на времето обаче влиянието на положителните тенденции ще нараства и отношенията ще се подобряват.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Бъдете настойчиви - без това е малко вероятно да успеете. Очаква ви интересен ден, идеален за нови начала, обещаващ ярки впечатления за скучаещите напоследък. Вероятен е напредък точно по онези въпроси, на които наскоро сте обърнали много внимание.

Денят ще бъде особено благоприятен за тези, които се занимават с научни изследвания, учат или преподават на други. Към вас и към другите Риби звездите ще са благосклонни. Много представители на знака ги очакват интересни срещи и приятни запознанства. Едно от тях може да получи романтично продължение.

2024 © Варна е