Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 21 - 27 август

Първите дни от седмицата за Близнаците ще са наситени със събития, много от които напълно неочаквани, Лъвовете да се опитат да не се поддават на провокации още от началото на седмицата
Хороскоп за седмицата 21 - 27 август
6505

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

В началото на седмицата ще имате повече работа и грижи от обикновено. Струва си да поемете нови задачи сами, без да чакате подкрепа и съвет. Ще имате помощници малко по-късно, след като постигнете първите успехи. В работата е по-добре да разчитате на собствената си интуиция, тъй като съветите на другите само ще ви объркат. Вероятни са успешни преговори за сътрудничество, възможно е да ви бъде предложена нова работа. Можете да закупите техника, която ще използвате всеки ден.

Втората половина на седмицата ще бъде по-спокойна, но и благоприятна. Този период ще бъде особено успешен за Овните, които навреме ще проявят лидерски качества, ще успеят да заинтересуват околните с плановете си и да ги вдъхновят за необичайни неща. Ще се разбирате отлично както с близките хора, така и с новите познати, няма да има проблеми в общуването.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на седмицата е подходящо време да направите нещо необичайно. Бързо ще запомните всичко, от което се нуждаете, ще разберете какво е изглеждало трудно преди. Наблизо ще има хора, които са готови да дадат разумни съвети, да ви помогнат да разберете нови за вас въпроси. Благодарение на способността да се учите от грешките на другите, вие няма да правите грешки. Възможни са промени към по-добро в деловите отношения. Хората, които преди са се съмнявали във вашите способности, ще се отнасят към вас с повече уважение и скоро ще предложат нещо интересно.

През втората половина на седмицата много Телци ще трябва да обърнат внимание на семейните въпроси, да помогнат на някой близък. Възможно е поради това да се наложи да промените плановете си, да отложите планирани пътувания и развлечения. Но е малко вероятно да се разстроите от това. Със сигурност ще има и поводи за радост. Възможни са неочаквани парични постъпления, които ще ви бъдат полезни.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първите дни от седмицата ще са наситени със събития, много от които напълно неочаквани за вас. Може да отнеме известно време, за да се ориентирате в ситуацията, а противоречивите емоции могат да ви попречат да вземете правилните решения. Но наоколо ще има хора, които ще се опитат да ви предпазят от грешки, ще ви дадат отлични съвети. Със сигурност ще ги послушате.

Влиянието на положителните тенденции ще нараства постепенно. Най-забележими ще бъдат промените в областта на личните отношения - ще разбирате много по-добре другите и те ще са по-склонни да се срещнат с вас.

Втората половина на седмицата ще отвори интересни бизнес възможности. Особено благоприятна ще бъде за Близнаците, които се стремят да се изкачат по служебната стълбица. Тези представители на знака ще имат шанс да покажат на какво са способни.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на седмицата ще бъде успешно за делово общуване. Както преговорите, планирани по-рано, така и срещите, решени в последния момент, ще преминат добре. Ще се разбирате добре с новите партньори и с тези, с които вече сте си сътрудничили. Ще бъде лесно да се намери общ език с ръководството. Идеите, които споделяте със сигурност ще получат подкрепа. Възможно е някои влиятелни личности да поискат да участват в тяхното изпълнение.

Втората половина на седмицата също ще се развие добре, но за да постигнете целите си, ще трябва да положите малко повече усилия. По това време ще трябва да решите няколко въпроса наведнъж, да се справите както със собствените си, така и с чуждите задачи, да коригирате грешките, допуснати от другите. Всичко това ще изисква усилия, но можете да го направите добре. Ще има възможност да обърнете внимание на семейните дела. Опитайте се да прекарвате повече време с близките си - вашата подкрепа ще бъде особено важна за тях.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Опитайте се да не се поддавате на провокации в началото на седмицата. Понякога ще ви бъде трудно да се справите с емоциите, не са изключени напрегнати моменти. Но опитът и здравият разум ще ви помогнат да избегнете грешки, да не кажете или направите нещо, за което ще съжалявате по-късно. Възможно е да се наложи да общувате с хора, с които не сте могли да се разбирате преди. Този път ще успеете да се договорите за много неща, ще бъдете търпеливи и приятелски настроени. Взаимната симпатия едва ли ще замени враждебността, но откритата конфронтация може да бъде избегната и това не е лошо.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се засили и ще се забележи във всички сфери на живота. Ще се почувствате много по-уверени и свободни, ще вземете решение за планове правени по-рано, ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите в близко бъдеще. Добри новини, вероятни са интересни предложения. Обстоятелствата ще бъдат благоприятни за нови начала. В края на седмицата са възможни приятни запознанства, които ще получат романтично продължение.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

В началото на седмицата е по-добре да не прибързвате с решения и обещания, да действате внимателно. Помислете добре, преди да поемете сериозни ангажименти. Може да е много по-трудно да спазите обещанията, отколкото сте очаквали. Но този период не може да се нарече лош. Напротив, може да ви направи много щастливи. Например не са изключени интересни предложения за сътрудничество. Това време ще бъде благоприятно и от гледна точка на личните отношения. Ще разберете какво тревожи близките ви и ще намерите начин да ги подкрепите.

Втората половина на седмицата е идеална за важна работа, решаване на сериозни проблеми. Особено много полезни неща ще направят Девите, които няма да се ограничават до изпълнението на собствените си планове, а ще участват в някои важни за всички въпроси. Вашите действия няма да останат незабелязани. Ще привлекат вниманието на хора, от които зависи много, и ще се появят влиятелни приятели.  


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на седмицата е подходящо за разговори по работа, срещи с потенциални партньори и работодатели, обсъждане на перспективите за сътрудничество. Вашите знания и опит ще впечатлят мнозина, а идеите, които споделяте, ще предизвикат интерес. Тези дни ще са добри и от финансова гледна точка. Възможни са парични постъпления от неочаквани източници, успешни сделки и покупки. Някои Везни ще имат шанс да решат сериозни семейни проблеми.

Втората половина на седмицата ще зарадва с приятни срещи и добри новини. Определено няма да скучаете по това време. Ще има възможност да присъствате на интересни събития или да посетите места, за които сте чували много. Възможно е да ви посетят хора, които наистина ви липсват. Някои Везни ще имат възможност да възстановят стари връзки, да подобрят отношения, които доскоро са били напрегнати.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Седмицата ще бъде успешна от професионална гледна точка, възможен е напредък по много въпроси. Не е изключено началото на ползотворно сътрудничество, благодарение на което забележимо ще укрепите позицията си, ще се почувствате много по-уверени, ще спрете да се тревожите за дреболии. Новите познати могат да предложат нещо интересно, да ви привлекат в свои проекти. Но тук трябва да сте нащрек - има опасност някой да се опита да ви използва за постигане на собствените си цели.

В началото на седмицата едва ли ще намерите много време за почивка, общуване с близки и някои приятни занимания - ще бъдете твърде заети. Това обаче няма да доведе до сериозни обиди и проблеми. По-късно ситуацията ще се промени, ще обърнете много повече внимание на личните въпроси и това също ще бъде от полза. Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова по-забележимо ще е влиянието на положителните тенденции в областта на любовните отношения.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Всякакви важни срещи и преговори трябва да планирате за началото на седмицата. Ако искате да зарадвате някого, да направите добро впечатление, тогава побързайте - до сряда ще го направите без затруднения. Ще бъде лесно да се разбирате дори с най-взискателните и несговорчиви хора. Обаянието ще помогне на много Стрелци при решаването на бизнес проблеми. Представителите на знака ще намерят не само нови съюзници, но и верни приятели.

През втората половина на седмицата ще има повече задачи, изискващи внимание. С много от тях ще трябва да се справите сами - едва ли някой ще ви се притече на помощ навреме. Тук изобретателността идва на помощ. Ще намерите свой собствен път към целта, ще измислите нов начин за решаване на сложни проблеми. Това ще бъде добро време във финансов план. Вероятни са значителни парични постъпления, изгодни сделки. Някои Стрелци ще върнат дългогодишни дългове.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Емоционалният фон ще бъде доста напрегнат в началото на седмицата, поради което можете да се тревожите и притеснявате за дреболии, да вземете много неща присърце. Не са изключени разногласия с хора, които преди са ви подкрепяли във всичко. Опитайте се да не се поддавате на мимолетни импулси, не прибързвайте с решенията. Има опасност някой да се опита да ви извади от равновесие, да ви провокира. Не се поддавайте. Благодарение на способността ви да запазвате спокойствие при всякакви обстоятелства, няма да правите грешки, няма да създавате проблеми нито на себе си, нито на другите.

Средата на седмицата ще отвори нови възможности и ще ви зарадва с щастливи случайности. Ще се появят нови идеи и ще има шанс веднага да започнете да ги реализирате. Със сигурност има хора, които ще помогнат в това и скоро ще се сприятелите с тях. Но трябва да внимавате с финансовите проблеми. Най-добре е да не бързате с пазаруването.

В последните дни на седмицата ще има възможност да правите точно това, което винаги ви е интересувало. Възможно е пътуване. В него приятели или други близки хора с удоволствие ще ви правят компания. Всички ще си прекарат страхотно. Ще има възможност да присъствате на необичайни събития, да се срещнете с хора, които са напълно различни от тези, с които обикновено общувате.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

В началото на седмицата няма да е лесно да разделите своите и чуждите интереси, да изберете на какво да дадете предпочитание. Освен това можете да се поддадете на влиянието на другите и след това да съжалявате. Старайте се да бъдете внимателни, бъдете придирчиви както в деловите, така и в личните контакти. Не бързайте да се доверявате на тези, които щедро раздават обещания, не приемайте всички предложения, които изглеждат примамливи, без да ги обмислите внимателно. Скептицизмът ще ви помогне да избегнете разочарования, грешки и неудобни загуби.

Въздействието на положителните тенденции ще нараства бързо. Скоро ще забележите, че ситуацията е станала по-спокойна и предвидима. Ще има сигурност в плановете, ще има много по-малко причини за съмнение и безпокойство. Последните дни от седмицата ще бъдат благоприятни от гледна точка на личните отношения. Възможно е все пак по това време близките да не ви разберат перфектно, но няма да има сериозни разногласия, компромисите ще бъдат направени навреме.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Началото на седмицата е подходящо време да се заемете с нещо съвсем ново. Може би не всичките ви идеи ще се окажат блестящи, но ще реализирате плановете си и няма да съжалявате. Новите познати са готови да помогнат и това може да постави началото на дълго приятелство или красива романтична история. Във всичко, свързано с личните отношения, трябва да разчитате на интуицията си. Благодарение на нея ще започнете да разбирате по-добре близките си, да разберете собствените си чувства.

Средата на седмицата обещава добри новини по отношение на работата. Много Риби ги очакват вдъхновяващи промени в професионалната сфера. Възможно е да има шанс да се изкачите по корпоративната стълбица, пред конкурентите. Ще има приложение за вашите знания и таланти, за които почти никой не се е досещал досега.

Последните дни от седмицата ще зарадват семейните Риби. Всички проблеми, които преди това засенчваха отношенията с близките, ще останат в миналото, няма да има причина за спорове. Това време ще бъде удачно и за представителите на знака, които се стремят към нови запознанства.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои СКОРПИОНИ ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди, от такива разговори може да научат много полезни неща, възможно е благодарение на тях да разберат накъде да продължат, ДЕВИТЕ да запомнят - не трябва да се доверяват на всеки, който им прави добро впечатление днес
Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е идеален за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите благоприятно впечатление, защото най-добрите ви качества няма да останат незабелязани. Някои Овни ще получат необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже, че можете да им отговорите със съгласие без много колебание и няма да сгрешите.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки или сключване на сериозни сделки с хора, за които знаете малко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да не се заемате със сериозни въпроси рано сутринта. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да се настроите на положителна вълна и да решите какво ще направите първо. Нечий съвет едва ли ще бъде полезен, но много Телци ще се възползват от опита, натрупан преди много време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с нови познати. Бързо ще намерите подход към тях и ще направите добро впечатление. Можете да се погрижите за семейните дела, тук няма да възникнат неочаквани трудности, бързо ще се справите с всичко.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първата половина на деня ще бъде успешна. Подходяща е за нови задачи и за решаване на вече познати проблеми. Благодарение на подкрепата на звездите, много Близнаци ще могат да се справят перфектно с това, което не са могли да направят преди. Не са изключени парични постъпления и неочаквани ценни подаръци, на които много ще се зарадвате.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции леко ще намалее, но и втората половина на деня също ще бъде добра. Подходяща е за почивка, общуване със стари приятели и други хора, които ви познават добре и ви обичат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди дела и да решавате проблеми, възникнали поради чужда небрежност или невнимание. Това няма да предизвика раздразнение или гняв. Като действате спокойно и последователно, бързо ще се справите с всичко.

По-добре е да отложите решаването на въпроси, свързани с парите, за следобед - това време ще бъде благоприятно. Но срещите, включително романтичните, могат да бъдат планирани за сутринта - във всеки случай те ще вървят добре. Раците, които отиват на пътешествия с приятели, ще си прекарат чудесно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има възможност да направите нещо съвсем ново и много вълнуващо за вас. Някои Лъвове ще намерят ново хоби, което скоро ще се превърне в друг източник на доходи за тях. Денят ще е благоприятен и за пазаруване. Няма да пилеете пари за безполезни неща, а безпогрешно ще изберете нещо, което ще бъде полезно както за вас, така и за вашите близки.

От гледна точка на комуникацията това не е най-благоприятният ден, трудно ще се разберете дори със стари познати. Но сериозни конфликти няма да възникнат и вероятно ще можете да се съгласите с много неща, ако не се вълнувате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще бъде особено лесно да се разбирате с тези, които споделят вашите цели и страсти. Някои Деви ще намерят съюзници, благодарение на чиято подкрепа скоро ще могат да реализират някои мащабни планове. Запомнете обаче - не трябва да се доверявате на всеки, който ви прави добро впечатление днес. Проучете по-внимателно такива хора, преди да преговаряте за нещо важно.

Преди да се захванете с нещо ново и трудно, уверете се, че сте преценили правилно текущата ситуация и знаете как точно ще действате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за решаване на много важни задачи, включително такива, към които преди не сте се осмелявали да погледнете. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и вие ще се вслушате в нея навреме. На някои Везни помощ ще предложат хора, от които те не са очаквали подобно нещо. Ще има и шанс да се сприятелите с хора, с които не сте могли да се разбирате преди.

Вероятни са неочаквани подаръци, приятни изненади и внимание, които ще се помнят дълго време. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вероятни са невероятни срещи и необичайни запознанства. Някои Скорпиони ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди. От такива разговори можете да научите много полезни неща. Възможно е благодарение на тях да разберете накъде да продължите.

Възможни са парични постъпления. Денят ще е благоприятен за сделки и покупки. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, които решат да зарадват близките си с неочаквани подаръци. Вечерта е подходяща за романтична среща, със сигурност ще се окаже необичайна и запомняща се.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да искате да губите време напразно и със сигурност ще намерите възможност да направите нещо наистина важно и интересно. Много Стрелци ще разберат, че трябва да се грижат за благосъстоянието на близките си и да помагат на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - каквото и да правите за другите, вероятно ще бъде от полза и за вас.

Денят е добър за разговори за плановете ви, включително и професионални. Възможно е стари познати да ви предложат работа или да ви разкажат за някаква перспективна бизнес идея.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се страхувайте от трудни разговори, денят ще е благоприятен за тях. Можете да обсъждате най-сериозните въпроси, без да се страхувате, че разговорът ще завърши с кавга или взаимни искове. Ще можете да намерите точния тон и да подберете правилните думи, без да обидите дори най-чувствителните. Доста бързо ще се намери решение, което ще се хареса на всички.

През първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. По това време трябва да направите някои трудни неща. По-късно ще искате да си починете и да се възстановите, със сигурност ще имате такава възможност.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Влиянието на положителните тенденции ще се усеща през целия ден. Ще се справите добре с решаването на много проблеми, някои от които може да са много сложни. Това не означава, че всичко ще се нареди веднага, но няма да отстъпите пред препятствията и няма да се налага да ги преодолявате сами. Нито старите, нито новите познати ще ви откажат подкрепа, ако имате нужда от нея.

Вечерта обещава приятни изненади за влюбените Водолеи. Подходяща е за кратко романтично пътуване. Но можете да прекарате и много приятно време с любимия човек.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

По-добре е да не започвате деня със сериозни разговори. По това време може да бъде трудно да се разберете дори с най-близките хора. Опитайте се да не се ядосвате, ако някой ви е разбрал погрешно. Ако запазите спокойствие и приятелско отношение, ще успеете да постигнете споразумение доста бързо.

С всеки изминал час влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо. Втората половина на деня ще зарадва много Риби. Представителите на знака, които доскоро се съмняваха в себе си, ще си възвърнат увереността и ще разберат как да постигнат успех.

2024 © Варна е