Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 22-28 януари

ТЕЛЦИТЕ да внимават в началото на седмицата, важно е да се въздържат от несериозни действия и прибързани заключения, късметът ще съпътства БЛИЗНАЦИТЕ в много от начинанията им, ще имат шанс да реализират идеи, които дори не са приемали сериозно преди
Хороскоп за седмицата 22-28 януари
671

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Ще имате възможност да научите много и да придобиете опит, който ще ви бъде полезен в бъдеще. Опитайте се внимателно да наблюдавате какво се случва около вас, не е изключено да забележите много интересни неща. Вероятно ще създадете полезни запознанства и ще срещнете хора, които много скоро ще станат ваши надеждни съюзници и верни приятели.

Началото на седмицата ще се окаже доста спокойно, по-подходящо за довършване на стари задачи и решаване на някои организационни въпроси, отколкото за започване на нещо ново, важно и сложно. Ще имате възможност да обърнете внимание на близките си и да се справите със семейни проблеми. По-късно ще трябва да се съсредоточите върху работата. Ще имате възможност да се изкачите по кариерната стълбица и да затвърдите позициите си. Не я пропускайте.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Внимавайте в началото на седмицата. Важно е да се въздържате от несериозни действия и прибързани заключения. Това време изисква информирани решения. Приемете ги въз основа на собствения си опит и здравия разум - така можете да постигнете целта си. Ситуацията постепенно ще се промени към по-добро, така че не всички неща трябва да се свършат на момента, не всички идеи трябва да се изпълнят веднага. Понякога е по-смислено да изчакате по-благоприятен момент.

През втората половина на седмицата за много Телци ще бъде полезно да покажат лидерски качества. Ще направите благоприятно впечатление на мнозина, те ще разберат, че са готови да ви последват до края на света. Възможни са необичайни запознанства и срещи с хора, за които сте слушали много. Ще се появят нови приятели и съюзници, но ще има и повече съперници. Вашите успехи няма да останат незабелязани. Дори много влиятелни хора ще го забележат. Възможно е накрая да ви предложат нещо интересно.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на седмицата ще бъде напрегнато и със сигурност ще донесе много неочаквани събития. Възможно е да се наложи плановете да бъдат променени, за да се решат наскоро възникнали проблеми. Ще се опитате да използвате всяка възможност, за да постигнете целта си. Способността бързо да се ориентирате в нова ситуация, да импровизирате и да вземате решения в движение ще помогне за това. Късметът ще съпътства много от начинанията ви, ще има шанс да реализирате идеи, които дори не сте приемали сериозно преди. Възможни са необичайни запознанства.

По-късно ситуацията ще стане по-стабилна и предвидима. Ще се почувствате по-уверени, ще разберете, че сега можете да се върнете към някои стари планове, идеи, които не сте могли да осъществите преди. Можете да работите с документи, да се свързвате с държавни организации и да решавате финансови проблеми.


РАК (22 юни - 22 юли)

Звездите ще бъдат на ваша страна и благодарение на тяхната подкрепа ще се справите добре с много неща и ще постигнете забележими успехи. Но не трябва да разчитате на лесни и бързи победи - все пак ще трябва да работите усилено, да бъдете изобретателни и находчиви. Хората около вас могат да обещаят помощ и подкрепа, но не трябва да разчитате на думите им. Не всеки ще може да удържи на обещанията си.

Възможни са необичайни предложения за работа. Възможно е да имате шанс да се захванете точно с този проект, който отдавна изглежда интересен и обещаващ. Опитайте се веднага да покажете на какво сте способни и не се притеснявайте да споделите за победите си.

Краят на седмицата ще е особено щедър на приятни изненади. Това е добро време по отношение на личните отношения. Близки хора ще дойдат на среща с вас, а любимият ви ще бъде особено внимателен.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Седмицата ще отвори много нови възможности. Ще имате шанс да продължите напред в избраната от вас посока и да постигнете отдавна поставена цел. Няма да можете да се справите бързо с всичко, което започнете. Дългосрочните проекти ще бъдат най-интересни и обещаващи. С тях ще бъдат свързани най-приятните запознанства, срещи, които ще помните дълго.

Може да ви е трудно да запазите спокойствие през първата половина на седмицата. Емоционалният фон ще е нестабилен, понякога ще губите самообладание заради дреболии. Следете настроението си, не се поддавайте на униние. Вашите близки ще ви подкрепят по много начини, ако не им пречите.

Втората половина на седмицата ще изисква особено сериозно отношение към работата. Опитайте се да спазите всички обещания, които сте дали, дори и да не е лесно. Обърнете внимание на малките неща, това ще ви помогне да избегнете грешки.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще направите много полезни неща за себе си и за другите. Не винаги ще е лесно да постигнете целите си, но ще бъдете упорити и няма да се отказвате от плановете си. Каквото и да сте намислили, направете сами първите стъпки към новата цел - ще имате помощници, след като бъдат преодолени първите препятствия. Много Деви ще се възползват от способността бързо да се учат от грешките на другите. Ако сте достатъчно внимателни, няма да допускате досадни грешки, които биха усложнили живота на всички.

Вероятни са промени към по-добро във финансите. Ще става въпрос както за връщане на стари задължения, така и за сключване на изгодни сделки. Не са изключени примамливи предложения за дългосрочно сътрудничество. Някои представители на знака ще намерят мечтаната работа.

Личните отношения ще се развиват хармонично. Седмицата е подходяща за възстановяване на стари връзки и помирение с тези, с които сте били в конфликт.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да не пропускате нито една от възможностите, които ще ви се открият тази седмица. Вероятно точно сега ще разберете каква стъпка трябва да предприемете, за да започне животът ви да се променя към по-добро. Можете да експериментирате, да опитате нещо съвсем ново. Много неща ще правите много добре. Възможно е да има щастливи случайности, които да наведат на интересни мисли.

Много Везни ще имат необходимия чар и умение да намират подход към хората. Дори тези, които обикновено са критични към другите, ще ви харесат. Скорошните съперници могат да станат съюзници, при това много полезни. Тяхната подкрепа ще ви помогне да избегнете много неприятни моменти, ненужни притеснения и тревоги за дреболии.

Втората половина на седмицата ще бъде изключително благоприятна за творчество. Това е време на страхотни идеи, вдъхновение и истински прозрения. Вашият успех със сигурност ще привлече вниманието на всички.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Обърнете внимание как ще се развият отношенията ви с другите. Възможно е да намерите силни и влиятелни съюзници, ако разберете как бихте могли да ги заинтересувате. Това е мястото, където старите идеи могат да бъдат полезни. Възможно е сега да им дадете живот.

Първата половина на седмицата е подходяща за търговски дейности. Ще има шанс да сключите изгодни сделки, вероятни са успешни покупки. Ще има възможност да се обединят хора, чиито интереси са сходни и да се възползват от това.

Втората половина на седмицата ще ви даде шанс да направите благоприятно впечатление на хора, чието мнение е важно за вас. Тук ще трябва да положите усилия, но интуицията ви определено ще ви подскаже какво да кажете и направите. Възможно е да намерите начин да възстановите връзките, за които сте съжалявали, че сте прекъснали.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на седмицата ще бъде успешно. Първата половина ще донесе страхотни идеи, някои от които веднага може да осъществите. Времето ще бъде благоприятно за общуване с хора, които са ви близки по дух, споделят вашия мироглед и разбират защо постъпвате така.

Много Стрелци ще започнат да разчитат на интуицията във всичко, ръководени само от нейните подсказки. Това ще се окаже правилната тактика - ще постигнете успех и там, където никой не го е очаквал.

Втората половина на седмицата ще ви изненада с необичайни събития и ще ви зарадва с вдъхновяващи срещи. Вероятно ще намерите нови съюзници, помощници, с които скоро ще станете приятели. Имате силата да постигнете значителни промени към по-добро в много области на живота, но ще трябва да действате решително и бързо, за да постигнете това.

Ще има много вдъхновяващи моменти. Може би ще осъзнаете, че сте готови да пристъпите към задача, която дълго време сте се колебали да започнете. Първите стъпки ще бъдат много по-лесни, както изглеждаше преди.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

В началото на седмицата трудно ще поддържате добро настроение и добронамереност. Обстоятелствата ще са неблагоприятни, а някои действия и думи на околните може да ви извадят от равновесие. Ще трябва да отделите ценно време за коригиране на грешките на други хора, разсейвайки се от работата си, за да дадете на другите съвети, без които не могат.

Ако се справите с емоциите си, много скоро ще намерите начин да промените ситуацията към по-добро. Всеки ден подкрепата на звездите ще става все по-осезаема, вие ще се откажете от съмненията и ще разберете, че сте готови за решителни действия.

Ще има възможност да разрешите някои двусмислени ситуации, да разберете защо отношенията, които са важни за вас, не са лесни. Ако се държите правилно, тогава разногласията и споровете ще останат в миналото. Възможно е да създадете запознанства, които да поставят началото на едно дълго приятелство или красива любов.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Започнете седмицата весело и енергично. Първите й дни ще са подходящи за справяне със сложни въпроси и решаване на важни проблеми. Няма да има препятствие, което да не можете да преодолеете, ако искате. Много Водолеи ще си спомнят съветите, които са получили преди много време, ще ги използват и няма да съжаляват.

Каквото и да предприемете, ще бъде лесно да намерите съюзници и помощници. Много хора ще харесат вашите идеи, включително тези, които преди са изглеждали твърде смели и рисковани. Отношенията, които са били чисто делови, ще станат по-малко официални. Те също могат да имат романтични нотки, ако нямате нищо против това.

Последните дни от седмицата ще бъдат благоприятни за важни разговори на всякакви теми. Често ще разбирате отлично околните и те с готовност ще се вслушват в мнението ви. Възможно е да започнете сътрудничество, което ще отвори нова страница в кариерата ви.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Тази седмица ще имате възможност да разрешите няколко важни въпроса наведнъж. Обстоятелствата ще се стекат добре, ще се справите с това, което отдавна не се е получавало и ще завършите успешно задача, на която сте посветили много усилия. Ще има и възможност за коригиране на отдавнашни грешки. Много Риби ще се възползват от нея.

Това, което ще бъде особено важно, е способността да разберете какво е наистина важно за вас и да подредите правилно приоритетите. Вслушвайте се в интуицията си. Съветите давани от други хора, не винаги ще бъдат толкова добри, колкото си мислят тези, които ги дават.

Първата половина на седмицата ще бъде наситена с много неща за вършене. Някои Риби ще трябва да работят извънредно. Личният живот ще избледнее на заден план - но не за дълго, скоро всичко ще се промени.

Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова по-лесно ще се разбирате с другите, толкова по-интересни предложения ще има. Вероятността от приятни запознанства също ще се увеличи. Възможни са романтични изненади.

2024 © Варна е

Хороскоп за петък, 1 март 2024 г. (Всички зодии)

На някои ТЕЛЦИ може да им се отворят нови неща за вършене, както и допълнителни грижи, възможно е да се наложи да коригират грешките на други хора и да разрешат техни проблеми, БЛИЗНАЦИТЕ ги очакват добри новини, не са изключени интересни бизнес предложения, както и парични постъпления от доста неочаквани места
Хороскоп за петък, 1 март 2024 г. (Всички зодии)
873

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на деня ще е спокойно и едва ли ще бъде белязано от значими събития. По-добре е да не планирате сериозни дела или важни срещи в този момент, тъй като ще ви бъде трудно да се настроите на делова вълна. Изчакайте малко. Скоро влиянието на положителните тенденции ще се засили и интуицията ще ви подскаже, че е време да действате.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна за общуване. Много Овни ги очакват необичайни срещи и интересни запознанства. Възможен е романтичен интерес. Човек, за когото не сте знаели почти нищо преди, може да ви легне на сърце.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще е натоварен. Едва ли ще мине без изненади и вълнения. Някои Телци може да имат нови неща за вършене и грижи. Възможно е да се наложи да коригирате грешките на други хора и да разрешите проблеми, с които са се сблъскали те. Не винаги ще е лесно, но ще се справите чудесно.

Лидерските ви качества ще бъдат особено очевидни днес. Ако имате нужда от съюзници, намирането им ще бъде лесно. Ще можете да заинтересувате с идеите си дори тези, които обикновено само критикуват чуждите планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на деня ще е трудно. Емоционалният фон в този момент ще бъде напрегнат и много Близнаци трудно ще запазят положителна нагласа. Най-впечатлителните представители на знака могат да се разстроят за дреболии и да се обидят дори от невинни забележки от другите.

Въпреки това влиянието на положителните тенденции бързо ще се увеличи и скоро ще се почувствате много по-добре. Втората половина на деня ще донесе добри новини. Не са изключени интересни бизнес предложения. Възможни са парични постъпления от неочаквани източници.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще е благоприятен за общуване. Особено подходящ е за срещи в неформална обстановка - така ще ви е по-лесно да намирате точните думи, ще заинтересувате събеседниците си и ще спечелите тяхното благоразположение. Това може да е началото на едно приятелство, което скоро ще стане много важно за вас.

Ще бъде осезаемо влиянието на положителните тенденции в професионалната сфера. Някои Раци ще успеят да добият истински импулс в бизнеса, да решат проблеми, които преди са обърквали всички. Вашите успехи няма да останат незабелязани - хората, от които зависи много, ще им обърнат внимание.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на деня със сигурност ще поднесе изненади и не всички ще са приятни. Въпреки това влиянието на положителните тенденции все още ще преобладава, така че няма място за излишни притеснения. Някои Лъвове ще трябва да отидат на непланирани пътувания. Те може да отнемат много време, но ще бъдат завършени успешно.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна. Това време е особено добро за учене, както и за всякакви дейности, към които може да се подходи творчески. Няма да има проблеми в комуникацията, ще има възможност за възстановяване на стари връзки.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Бъдете готови да промените плановете си. Възможно е да се появят нови задачи и за да ги решите, всичко останало ще трябва да се остави настрана. В началото ще се тревожите, но много скоро ще разберете, че всичко върви добре. Вероятни са парични потоци. Възможни са изгодни сделки и успешни покупки.

В деловите отношения са вероятни промени към по-добро. Ще можете да се споразумеете за съвместни действия с тези, които преди това не са ви подкрепяли или просто са били предпазливи. С ръководството можете да обсъдите въпроси, свързани с кариерното ви развитие.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не бързайте. Началото на деня може да бъде предизвикателно, особено за Везните, които ще се заемат с нещо съвсем ново. Ще отнеме известно време, за да разберете как да продължите. И няма да е възможно да намерите надеждни съюзници веднага.

Постепенно влиянието на положителните тенденции ще нараства. Втората половина на деня ще донесе промени към по-добро в много сфери на живота. Предстоят приятни събития в семейството, добри новини, както за вас, така и за близките ви. Вечерта е подходяща за романтична среща или важен разговор с любимия човек.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не търсете прости решения. Това е един от онези дни, когато добрите идеи не лежат на повърхността и е по-добре да постигнете целта по заобиколен път. Скорпионите, които планират някои важни неща, трябва особено внимателно да избират помощници и съюзници. Не трябва да се доверявате на първото впечатление от новите познати.

В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Често ще разбирате идеално близките си и няма да има причина за разногласия. Вероятни са приятни изненади, неочаквани подаръци, както и оферти, които веднага ще приемете.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят е подходящ за много важни дела. Благодарение на подкрепата на звездите вие ​​ще се справите с това, което не се е получавало дълго време, и ще постигнете отлични резултати там, където другите са се провалили. Много Стрелци ще се възползват от натрупания наскоро опит. Представителите на знака бързо ще се ориентират в ситуацията и няма да правят грешки.

Вероятни са парични постъпления и ще става въпрос за значителни суми. Ще бъде полезно да се съсредоточите върху решаването на финансови въпроси. Тук трябва да разчитате на интуицията си - нейните съвети ще бъдат точни и навременни.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Опитайте се да запазите самообладание, независимо от обстоятелствата. Това може да бъде доста трудно, особено в началото на деня, когато нещата може да не вървят по план. Възможно е да се наложи да оставите настрана собствените си дела, за да разрешите проблемите на други хора и да помогнете на тези, които зависят от вас.

Не прибързвайте с решения относно работата, бизнеса и финансите. Най-вероятно ще ви трябва известно време, за да съберете цялата необходима информация и да разберете как най-добре да действате. Но във всичко, свързано с личните отношения, можете да разчитате на интуицията си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви успешен ден. Той е идеален за решаване на много сериозни въпроси и ще ви позволи да се справите с някои важни и сложни проблеми. Деловите преговори ще са успешни, а изходът от съдебни дела вероятно ще е благоприятен за вас. Можете да търсите нови партньори и да обсъждате условията за сътрудничество с тях.

Възможни са дребни битови разногласия. Въпреки това ще бъде възможно да се намери решение, което да се хареса на всички доста бързо. Ще бъдете търпеливи и деликатни с тези, които са ви скъпи, ще изгладите недоразуменията и няма да обидите никого.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Приятно начало на деня. По това време много Риби ще получат новини, които са чакали от дълго време, или предложения,  които могат да приемат без много колебание. Ученето ще бъде лесно и ще можете да разберете въпроси, които преди са изглеждали изключително трудни. Възможно е да създадете полезни запознанства и да срещнете хора, чийто опит ще ви бъде полезен.

Втората половина на деня ще е по-спокойна и подходяща за отдих. Малките пътувания ще ви подействат добре, особено ако тръгнете на път с любимия човек.

2024 © Варна е