Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 22-28 януари

ТЕЛЦИТЕ да внимават в началото на седмицата, важно е да се въздържат от несериозни действия и прибързани заключения, късметът ще съпътства БЛИЗНАЦИТЕ в много от начинанията им, ще имат шанс да реализират идеи, които дори не са приемали сериозно преди
Хороскоп за седмицата 22-28 януари
721

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Ще имате възможност да научите много и да придобиете опит, който ще ви бъде полезен в бъдеще. Опитайте се внимателно да наблюдавате какво се случва около вас, не е изключено да забележите много интересни неща. Вероятно ще създадете полезни запознанства и ще срещнете хора, които много скоро ще станат ваши надеждни съюзници и верни приятели.

Началото на седмицата ще се окаже доста спокойно, по-подходящо за довършване на стари задачи и решаване на някои организационни въпроси, отколкото за започване на нещо ново, важно и сложно. Ще имате възможност да обърнете внимание на близките си и да се справите със семейни проблеми. По-късно ще трябва да се съсредоточите върху работата. Ще имате възможност да се изкачите по кариерната стълбица и да затвърдите позициите си. Не я пропускайте.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Внимавайте в началото на седмицата. Важно е да се въздържате от несериозни действия и прибързани заключения. Това време изисква информирани решения. Приемете ги въз основа на собствения си опит и здравия разум - така можете да постигнете целта си. Ситуацията постепенно ще се промени към по-добро, така че не всички неща трябва да се свършат на момента, не всички идеи трябва да се изпълнят веднага. Понякога е по-смислено да изчакате по-благоприятен момент.

През втората половина на седмицата за много Телци ще бъде полезно да покажат лидерски качества. Ще направите благоприятно впечатление на мнозина, те ще разберат, че са готови да ви последват до края на света. Възможни са необичайни запознанства и срещи с хора, за които сте слушали много. Ще се появят нови приятели и съюзници, но ще има и повече съперници. Вашите успехи няма да останат незабелязани. Дори много влиятелни хора ще го забележат. Възможно е накрая да ви предложат нещо интересно.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на седмицата ще бъде напрегнато и със сигурност ще донесе много неочаквани събития. Възможно е да се наложи плановете да бъдат променени, за да се решат наскоро възникнали проблеми. Ще се опитате да използвате всяка възможност, за да постигнете целта си. Способността бързо да се ориентирате в нова ситуация, да импровизирате и да вземате решения в движение ще помогне за това. Късметът ще съпътства много от начинанията ви, ще има шанс да реализирате идеи, които дори не сте приемали сериозно преди. Възможни са необичайни запознанства.

По-късно ситуацията ще стане по-стабилна и предвидима. Ще се почувствате по-уверени, ще разберете, че сега можете да се върнете към някои стари планове, идеи, които не сте могли да осъществите преди. Можете да работите с документи, да се свързвате с държавни организации и да решавате финансови проблеми.


РАК (22 юни - 22 юли)

Звездите ще бъдат на ваша страна и благодарение на тяхната подкрепа ще се справите добре с много неща и ще постигнете забележими успехи. Но не трябва да разчитате на лесни и бързи победи - все пак ще трябва да работите усилено, да бъдете изобретателни и находчиви. Хората около вас могат да обещаят помощ и подкрепа, но не трябва да разчитате на думите им. Не всеки ще може да удържи на обещанията си.

Възможни са необичайни предложения за работа. Възможно е да имате шанс да се захванете точно с този проект, който отдавна изглежда интересен и обещаващ. Опитайте се веднага да покажете на какво сте способни и не се притеснявайте да споделите за победите си.

Краят на седмицата ще е особено щедър на приятни изненади. Това е добро време по отношение на личните отношения. Близки хора ще дойдат на среща с вас, а любимият ви ще бъде особено внимателен.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Седмицата ще отвори много нови възможности. Ще имате шанс да продължите напред в избраната от вас посока и да постигнете отдавна поставена цел. Няма да можете да се справите бързо с всичко, което започнете. Дългосрочните проекти ще бъдат най-интересни и обещаващи. С тях ще бъдат свързани най-приятните запознанства, срещи, които ще помните дълго.

Може да ви е трудно да запазите спокойствие през първата половина на седмицата. Емоционалният фон ще е нестабилен, понякога ще губите самообладание заради дреболии. Следете настроението си, не се поддавайте на униние. Вашите близки ще ви подкрепят по много начини, ако не им пречите.

Втората половина на седмицата ще изисква особено сериозно отношение към работата. Опитайте се да спазите всички обещания, които сте дали, дори и да не е лесно. Обърнете внимание на малките неща, това ще ви помогне да избегнете грешки.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще направите много полезни неща за себе си и за другите. Не винаги ще е лесно да постигнете целите си, но ще бъдете упорити и няма да се отказвате от плановете си. Каквото и да сте намислили, направете сами първите стъпки към новата цел - ще имате помощници, след като бъдат преодолени първите препятствия. Много Деви ще се възползват от способността бързо да се учат от грешките на другите. Ако сте достатъчно внимателни, няма да допускате досадни грешки, които биха усложнили живота на всички.

Вероятни са промени към по-добро във финансите. Ще става въпрос както за връщане на стари задължения, така и за сключване на изгодни сделки. Не са изключени примамливи предложения за дългосрочно сътрудничество. Някои представители на знака ще намерят мечтаната работа.

Личните отношения ще се развиват хармонично. Седмицата е подходяща за възстановяване на стари връзки и помирение с тези, с които сте били в конфликт.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да не пропускате нито една от възможностите, които ще ви се открият тази седмица. Вероятно точно сега ще разберете каква стъпка трябва да предприемете, за да започне животът ви да се променя към по-добро. Можете да експериментирате, да опитате нещо съвсем ново. Много неща ще правите много добре. Възможно е да има щастливи случайности, които да наведат на интересни мисли.

Много Везни ще имат необходимия чар и умение да намират подход към хората. Дори тези, които обикновено са критични към другите, ще ви харесат. Скорошните съперници могат да станат съюзници, при това много полезни. Тяхната подкрепа ще ви помогне да избегнете много неприятни моменти, ненужни притеснения и тревоги за дреболии.

Втората половина на седмицата ще бъде изключително благоприятна за творчество. Това е време на страхотни идеи, вдъхновение и истински прозрения. Вашият успех със сигурност ще привлече вниманието на всички.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Обърнете внимание как ще се развият отношенията ви с другите. Възможно е да намерите силни и влиятелни съюзници, ако разберете как бихте могли да ги заинтересувате. Това е мястото, където старите идеи могат да бъдат полезни. Възможно е сега да им дадете живот.

Първата половина на седмицата е подходяща за търговски дейности. Ще има шанс да сключите изгодни сделки, вероятни са успешни покупки. Ще има възможност да се обединят хора, чиито интереси са сходни и да се възползват от това.

Втората половина на седмицата ще ви даде шанс да направите благоприятно впечатление на хора, чието мнение е важно за вас. Тук ще трябва да положите усилия, но интуицията ви определено ще ви подскаже какво да кажете и направите. Възможно е да намерите начин да възстановите връзките, за които сте съжалявали, че сте прекъснали.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на седмицата ще бъде успешно. Първата половина ще донесе страхотни идеи, някои от които веднага може да осъществите. Времето ще бъде благоприятно за общуване с хора, които са ви близки по дух, споделят вашия мироглед и разбират защо постъпвате така.

Много Стрелци ще започнат да разчитат на интуицията във всичко, ръководени само от нейните подсказки. Това ще се окаже правилната тактика - ще постигнете успех и там, където никой не го е очаквал.

Втората половина на седмицата ще ви изненада с необичайни събития и ще ви зарадва с вдъхновяващи срещи. Вероятно ще намерите нови съюзници, помощници, с които скоро ще станете приятели. Имате силата да постигнете значителни промени към по-добро в много области на живота, но ще трябва да действате решително и бързо, за да постигнете това.

Ще има много вдъхновяващи моменти. Може би ще осъзнаете, че сте готови да пристъпите към задача, която дълго време сте се колебали да започнете. Първите стъпки ще бъдат много по-лесни, както изглеждаше преди.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

В началото на седмицата трудно ще поддържате добро настроение и добронамереност. Обстоятелствата ще са неблагоприятни, а някои действия и думи на околните може да ви извадят от равновесие. Ще трябва да отделите ценно време за коригиране на грешките на други хора, разсейвайки се от работата си, за да дадете на другите съвети, без които не могат.

Ако се справите с емоциите си, много скоро ще намерите начин да промените ситуацията към по-добро. Всеки ден подкрепата на звездите ще става все по-осезаема, вие ще се откажете от съмненията и ще разберете, че сте готови за решителни действия.

Ще има възможност да разрешите някои двусмислени ситуации, да разберете защо отношенията, които са важни за вас, не са лесни. Ако се държите правилно, тогава разногласията и споровете ще останат в миналото. Възможно е да създадете запознанства, които да поставят началото на едно дълго приятелство или красива любов.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Започнете седмицата весело и енергично. Първите й дни ще са подходящи за справяне със сложни въпроси и решаване на важни проблеми. Няма да има препятствие, което да не можете да преодолеете, ако искате. Много Водолеи ще си спомнят съветите, които са получили преди много време, ще ги използват и няма да съжаляват.

Каквото и да предприемете, ще бъде лесно да намерите съюзници и помощници. Много хора ще харесат вашите идеи, включително тези, които преди са изглеждали твърде смели и рисковани. Отношенията, които са били чисто делови, ще станат по-малко официални. Те също могат да имат романтични нотки, ако нямате нищо против това.

Последните дни от седмицата ще бъдат благоприятни за важни разговори на всякакви теми. Често ще разбирате отлично околните и те с готовност ще се вслушват в мнението ви. Възможно е да започнете сътрудничество, което ще отвори нова страница в кариерата ви.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Тази седмица ще имате възможност да разрешите няколко важни въпроса наведнъж. Обстоятелствата ще се стекат добре, ще се справите с това, което отдавна не се е получавало и ще завършите успешно задача, на която сте посветили много усилия. Ще има и възможност за коригиране на отдавнашни грешки. Много Риби ще се възползват от нея.

Това, което ще бъде особено важно, е способността да разберете какво е наистина важно за вас и да подредите правилно приоритетите. Вслушвайте се в интуицията си. Съветите давани от други хора, не винаги ще бъдат толкова добри, колкото си мислят тези, които ги дават.

Първата половина на седмицата ще бъде наситена с много неща за вършене. Някои Риби ще трябва да работят извънредно. Личният живот ще избледнее на заден план - но не за дълго, скоро всичко ще се промени.

Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова по-лесно ще се разбирате с другите, толкова по-интересни предложения ще има. Вероятността от приятни запознанства също ще се увеличи. Възможни са романтични изненади.

2024 © Варна е

Хороскоп за вторник, 23 юли 2024 г. (Всички зодии)

На БЛИЗНАЦИТЕ няма да им е лесно да запазят спокойствие в началото на деня, емоционалният фон ще бъде нестабилен - всякакви незначителни събития могат да повлияят на настроението им, РАЦИТЕ да се съсредоточат, очаква ги един труден, но много ползотворен ден
Хороскоп за вторник, 23 юли 2024 г. (Всички зодии)
660


ОВЕН (21 март - 20 април)

Лесно ще се разбирате с различни хора, ще можете да намерите общ език дори с тези, които изобщо не са като вас. Дългогодишните съюзници могат да предложат нещо интересно. Овните, които днес проявят решителност, ще имат шанс да се изкачат по кариерната стълбица. И ако поемете инициативата, ще установите отношения с онези, с които преди сте спорили по някакъв въпрос. Ще има и възможност да продължите романтичната връзка, която изглеждаше завършена. Инициативата и здравият разум ще ви кажат дали си струва да правите това.

Първата половина на деня ще бъде относително спокойна, втората ще поднесе изненади. Вероятни са удивителни съвпадения и странни събития, които ще ви помогнат да погледнете с нов поглед на познатите неща.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Този богат на събития ден ще бъде щедър на приятни събития и вдъхновяващи срещи. Новите ви познати веднага ще ви харесат. Възможно е да започнете както делови, така и неформални отношения - всичко ще зависи от вашето желание. Възможно е началото на романтични истории. Отношенията ще се развиват бързо, носейки много положителни емоции.

Ще успеете в много неща. Важно е да поставите правилно приоритетите, да разберете какво трябва да се реши първо и какво може да почака. Способността бързо да научавате нови неща и да намирате приложение на получената информация ще бъде полезна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Няма да е лесно да запазите спокойствие в началото на деня. Емоционалният фон ще бъде нестабилен - всякакви незначителни събития могат да повлияят на настроението ви. Понякога ще се тревожите за неща, на които иначе не бихте обърнали внимание. Но с течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, ще се почувствате много по-уверени и ще разберете, че скоро ще постигнете успех по важен въпрос.

Втората половина на деня е подходяща за предприемане на нещо ново. Ще има шанс да реализирате смели идеи или да се доближите до постигането на отдавна поставена цел.


РАК (22 юни - 22 юли)

Съсредоточете се. Очаква ви труден, но много ползотворен ден. Ще имате шанс да постигнете успех по много въпроси, включително такива, с които не сте успели да се справите дълго време. Приятели и просто дългогодишни познати с готовност ще подкрепят вашите идеи и ще можете бързо да реализирате плановете си.

Влиянието на положителните тенденции, доста слабо в началото на деня, ще се засилва с времето. Втората половина на деня ще бъде по-успешна и интересна от първата. По това време е вероятно да срещнете хора, които по-късно ще играят важна роля в живота ви. Те веднага ще ви харесат, ако се държите естествено и непринудено.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Едва ли трябва да се тревожите за нещо сериозно. Влиянието на положителните тенденции ще е силно през целия ден и много неща ще се развият дори по-добре, отколкото сте очаквали. Като добре разбирате какво искате да постигнете, няма да позволите на никого да ви обърка. Някои Лъвове ще имат шанс да направят добри пари благодарение на знанията, които са придобили преди много време.

Отношенията с близките ще се развиват хармонично и няма да има поводи за разногласия и спорове. Някои Лъвове ще успеят да се помирят с онези, с които са били в конфликт, ако поемат инициативата. Добре е да се занимавате с домакинска работа, да подреждате нещата и да се отървете от ненужните вещи.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят може да не е от най-леките, но ще преодолеете всички препятствия и ще го прекарате много ползотворно. Вероятни са неочаквани открития - някои Деви ще получат важна информация по-рано от други и ще могат да се възползват от нея. Няма да пропуснете възможността да помогнете на близък човек, изпаднал в затруднено положение.

Вероятни са щастливи съвпадения. Често благодарение на тях ще можете да разрешите проблеми, които са обърквали другите. В други случаи наблюдението ще ви помогне - ще забележите нещо, на което никой друг не е обърнал внимание.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за всякакви интересни и полезни дейности. Много Везни ги очакват приятни изненади, както и нови впечатления и запомнящи се събития. Ще има шанс да успеете в нещо важно. Разбирайки добре какво искате, няма да отстъпите, ако възникнат трудности.

Постоянството ще ви помогне да изпреварите опонентите си. Хората около вас ще видят на какво сте способни. Скоро ще има интересни предложения. Вечерта е подходящо време за общуване с близки, семейни събития и срещи с приятели. Романтичните срещи ще вървят добре, ако се опитате да ги направите необичайни и запомнящи се.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Добър ден за обсъждане на важни въпроси. Ще можете да защитите своята гледна точка, без да обиждате или огорчавате никого. Някои Скорпиони ще намерят нови съюзници и помощници. Полезно е да поемате инициатива в бизнеса, да споделяте идеи, да говорите за планове. Също така си струва да посещавате професионални събития - там ще срещнете интересни хора.

Възможно е да получите парични постъпления, включително значително надхвърлящи очакванията ви. Възможни са и разходи. Най-често те ще бъдат свързани с желанието ви да зарадвате близък човек.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Решенията, взети в движение, едва ли ще бъдат успешни. Възможно е да се наложи да коригирате грешките на другите или да правите неща, които са по-важни за тях, отколкото за вас. Много време ще мине в суматоха и често ще трябва да бързате и да припирате околните. Други биха се ядосали в подобни ситуации, но вие ще останете спокойни и приятелски настроени.

Можете да се върнете към старите планове - има шанс сега да ги приложите. Следобедът е подходящ за срещи в неформална обстановка. Стари познати може да ви напомнят за себе си, ще се радвате да ги видите.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Важно е да запазите спокойствие. Ако не се ръководите от емоции и не се поддавате на провокации, ще се справяте добре със сложни въпроси и ще намирате правилните отговори на важни въпроси. В двусмислена ситуация интуицията ще ви подскаже как да се държите правилно. Слушайте я.

Можете да подобрите съществуващите взаимоотношения, както бизнес, така и лични, и да напомните за себе си на хора, с които преди сте били приятели или сте сътрудничили. Някои представители на знака ще срещнат тези, за които преди това са чували много интересни неща. Денят обещава приятни изненади.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

По-добре не започвайте деня с особено трудни задачи. Сутринта едва ли ще е особено ползотворна. Най-вероятно по това време ще трябва да направите нещо скучно и не много важно, но все пак изискващо внимание. Бъдете внимателни и се опитайте да не правите грешки. По-късно ще бъдете благодарни на себе си, че обръщате внимание на малките неща, които другите не са забелязали.

Втората половина на деня е много благоприятна. Много от начинанията ви ще бъдат успешни, така че е по-добре да не си губите времето. Можете лесно да намерите съюзници или помощници, ако имате нужда от тях.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Малко вероятно е да успеете бързо да получите това, което искате. Важно е да не се оттегляте, да не се отказвате от това, което сте започнали. Възможни са неочаквани срещи. В началото те ще ви озадачат много, а по-късно ще предизвикат интересни мисли. Струва си да се вслушате в хора, които са ви давали добри съвети преди.

Втората половина на деня ще ви даде шанс да се върнете към някои стари планове и да ги осъществите. За това на много Риби ще им помогнат стари и нови приятели. В края на деня стари познати, с които не сте се чували отдавна, може да ви напомнят за себе си. Общуването ще се окаже дори по-приятно, отколкото може да се очаква.

2024 © Варна е