Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 23 - 29 октомври

Раците почти няма да имат време за почивка, новите задачи ще изникват една след друга за тях, в средата на седмицата Везните ще бъдат зарадвани с нови възможности и предложения, които няма да могат да откажат
Хороскоп за седмицата 23 - 29 октомври
7501

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Много неща ще зависят от това как ще прекарате началото на седмицата. Времето ще бъде благоприятно за поемане на инициатива, споделяне на идеи и разговори за постигнатите успехи. Колкото повече хора знаят за вас, толкова повече шансове ще имате да намерите надеждни съюзници. Ако се държите правилно, скоро ще получите много примамливи предложения.

По-късно ще е необходимо да се върнете към стари дела, към въпроси, които изглеждаха решени преди много време. Не е много приятно да се гмуркате отново в проблеми, за които вече сте положили много усилия, но ще се почувствате много по-спокойни и по-уверени, когато се справите с тях. Средата на седмицата ще бъде благоприятна по отношение на личните отношения и ще даде възможност за помирение с тези, с които сте били в конфликт.

Последните дни от седмицата ще бъдат с най-благоприятен емоционален фон. Дори ако в този момент не се случи нищо забележително, ще намерите поводи за радост и ще повишите настроението си, а също и на другите.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Тази седмица ще бъде особено натоварена. С най-важните задачи ще трябва да се справите сами - едва ли някой ще може да ви се притече на помощ навреме. Също така е по-добре да вземате решения сами. Съветът, дори когато е даден с най-добри намерения, е по-вероятно да ви обърка, отколкото да ви помогне. Но вашият собствен опит ще бъде много полезен.

Хората около вас ще ви изненадват по-често от обикновено с думите и действията си. Тези, на които сте свикнали да разчитате за всичко, могат да нарушат споразуменията или просто да забравят за тях. Но това няма да доведе до сериозни проблеми. Не само ще намерите изход от ситуацията, но и ще поддържате добри отношения с всички.

Предпазливостта и осторожността в работата са важни. Не трябва да поемате рискове, да казвате и правите първото нещо, което ви хрумне. Ако не направите нещо важно сега под влиянието на емоциите, вероятно ще си благодарите за това по-късно.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на седмицата ще бъде благоприятно. Първите й дни ще са подходящи да се заемете и да научите нещо съвсем ново. За това няма да има проблеми. Веднага ще запомните всичко необходимо и ще разберете как можете да използвате опита на други хора. Много Близнаци ще имат нови партньори и съюзници. Сред тях може да има много влиятелни хора. Може би малко по-късно те ще ви помогнат да реализирате важен и мащабен проект.

Втората половина на седмицата също ще върви добре, но няма да е толкова богата на събития. По това време е по-добре да си починете, отколкото да развивате енергична дейност, да решавате познати проблеми, вместо да предприемате нещо съвсем ново. Тук може да се нуждаете от непланирани разходи - например за закупуване на домакински уреди или актуализиране на интериора.


РАК (22 юни - 22 юли)

В началото на седмицата ще имате много неща за вършене и ще трябва да положите много усилия, за да се справите с тях навреме. Почти няма да има време за почивка, новите задачи ще изникват една след друга. Помощта би била полезна, но ще можете да я получите малко по-късно. Междувременно разчитайте на собствените си сили, опитайте се да използвате здравия разум и да разчитате на опита, натрупан по-рано.

Влиянието на положителните тенденции постепенно ще нараства. Средата на седмицата ще ви зарадва с успешни стечения на обстоятелствата, приятни срещи, както и добри новини, които ще бъдат важни както за вас, така и за вашите близки. Ще има възможност да направите нещо интересно, да се запознаете с хора, общуването с които ще бъде много полезно от делова гледна точка.

Важно е да бъдете прозорливи в края на седмицата. Решенията, които вземате в този момент, ще повлияят на живота ви през следващите няколко месеца. Не бързайте да поемате дългосрочни ангажименти.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Седмицата може да не започне много добре. Трудно ще съберете мислите си, а и настроението ви няма да е от най-добрите. Много Лъвове ще са склонни да се самосъжаляват и да мечтаят за промени към по-добро, вместо да предприемат конкретни стъпки или да се опитват да повлияят на ситуацията. Ако все пак съберете сили и започнете да действате, звездите със сигурност ще ви подкрепят. И дългогодишните познати няма да останат настрана, те с готовност ще помогнат с всичко.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще нараства и вие ще се чувствате все по-уверени. Средата на седмицата е подходяща за започване на нови неща, включително важни и сложни. Ще бъдете оптимисти и до голяма степен благодарение на това ще постигнете успех.

В края на седмицата ще трябва да обърнете внимание как се развиват отношенията ви с близките. Опитайте се да прекарвате повече време с тези, които са ви скъпи, не се дистанцирайте от домашните задачи. Когато решавате ежедневни проблеми, имайте предвид, че най-доброто решение не винаги е първото, което ви хрумва.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Началото на седмицата ще бъде ярко и наситено. Ще получите много нова информация, ще научите нещо, което може да бъде полезно и ще се срещнете с хора, които по-късно могат да играят важна роля в живота ви. Интуицията ще ви подскаже навреме на какво да обърнете внимание, върху какво да се съсредоточите първо. Бързо ще се ориентирате в ситуацията и ще намерите най-краткия път към целта.

По-късно ще дойдат по-спокойни дни, подходящи за приключване на стари дела, обобщаване, анализиране на действията ви и коригиране на грешки - и не само вашите, допуснати по-рано. Ще има възможност да общувате с приятели, бивши колеги, хора, които споделят вашите идеи. Със сигурност ще има много теми за разговор и може да се появят нови планове. Отношенията, които преди са били чисто приятелски, могат да придобият романтичен характер.

В края на седмицата са вероятни парични постъпления, включително и от неочаквани източници. Ще предпочетете да не харчите полученото засега и това решение ще бъде правилно.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не се тревожете за дребни проблеми и неприятни моменти, които могат да възникнат в началото на седмицата. Не трябва да се отказвате от плановете си. Нещата ще се подобрят много скоро, просто продължавайте напред колкото можете по-бързо. Възможни са необичайни срещи. Някои Везни ще намерят нови съюзници, други ще могат лично да общуват с хора, за които са чували много хубави неща.

Средата на седмицата ще ви зарадва с нови възможности и предложения, които няма да откажете. Много неща могат да се променят в деловата сфера - позицията ви ще стане по-силна, ще намерите нови съюзници. Хората, които преди са се съмнявали във вашите професионални качества, ще променят мнението си и ще предложат нещо интересно. Вслушайте се в интуицията си - тя ще ви подскаже дали трябва да се съгласите.

Колкото по-близо е краят на седмицата, толкова по-голяма е вероятността от приятни събития в семейството, новини, които ще зарадват както вас, така и вашите близки. Романтичните отношения ще се развиват хармонично, любимият човек ще ви зарадва с приятна изненада.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Няма да е лесно да запазите добро настроение в началото на седмицата. И въпросът тук не е в някои неприятни събития - те просто са малко вероятни, а в напрежението на емоционалния фон. Може да сте особено раздразнителни и нетърпеливи, ядосани или обидени на всички около вас по някаква причина. Малко по-късно ще разберете, че сте се тревожили напразно - нищо особено важно не се е случило, трябваше да се отнасяте към събитията с хумор. За щастие няма да правите сериозни грешки или да се карате с хората, на които държите.

Втората половина на седмицата е подходяща за всеки бизнес, който изисква креативност, изобретателност и въображение. Не искате да следвате пътя на някой друг, ще намерите свои собствени начини да постигнете целта си. Вероятни са успешни експерименти. Новите идеи и планове, свързани с работа или бизнес, ще бъдат много добри. Тяхното изпълнение ще ви позволи да се изкачите по кариерната стълбица или да увеличите доходите си. Хората около вас ще харесат вашия подход към бизнеса. Някой вероятно ще иска да ви опознае по-добре. Може би началото на приятелска или романтична връзка.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на седмицата ще бъде интересно и приятно. Дори ако нищо особено не се случи в този момент, ще почувствате, че големите промени са точно зад ъгъла. И вашата интуиция няма да ви измами - това наистина е така. Полезно ще е да довършите започнатите неща, да се заемете с това, което отдавна сте отлагали. Тогава малко по-късно с радост ще преминете към нещо съвсем ново.

Ще има много необичайни срещи. Дори Стрелците, които имат богат житейски опит, научават много за хората и гледат по различен начин на ситуации, които изглеждат прости и ясни. Ще стане по-лесно да намерите подход към онези, с които преди не сте се разбирали.

Ще можете да поставите приоритети с нови цели. Възможно е да разберете, че сте загубили много време. Но не е късно да поправите всичко. Ако преминете бързо от планиране към действие, няма да съжалявате.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Тази седмица ще мислите за бъдещето по-често от обикновено, ще се тревожите какво може да се случи или ще очаквате с нетърпение определени събития. Уверете се, че това не ви отвлича от текущите ви дела и не ви принуждава да излезете от обичайния си график. Опитайте се да спазите всички обещания, които сте дали преди и да не нарушавате споразумението.

Първите дни от седмицата ще преминат относително спокойно, но в средата й може да възникнат неочаквани събития. Ще се появят нови проблеми, които изискват решения и ще има повече работа. Ще се справите добре с всичко. Опитайте се обаче да не се увличате по нещата. Ще бъде полезно да се отпуснете и да промените обстановката, да отидете на кратко пътуване с приятели.

Краят на седмицата ще донесе добри новини. Те не винаги ще ви засегнат лично, но във всеки случай настроението ви ще се подобри значително.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Седмицата е подходяща за реализиране на стари идеи, въплъщаване в живот на отдавна планираното.

Ще има възможност за възстановяване на стари връзки. Ако поискате помощ или подкрепа от хора, с които някога сте учили или работили заедно, те няма да ви откажат. Но новите познати също могат да направят нещо полезно за вас. Вярно е, че първо ще трябва да намерите общ език с тях. Това няма да е толкова лесно, защото тази седмица ще срещнете много необичайни хора, напълно различни от тези, които сте познавали преди. Интуицията ще ви помогне да се разберете с тях.

Ако се съсредоточите върху работата си, със сигурност ще постигнете забележим успех в нея. Ръководството ще разбере на какво сте способни и скоро ще имате шанс да се изкачите по кариерната стълбица. Междувременно обръщайте повече внимание на нетипичните задачи, опитайте се по-често да се разсейвате от рутината и подхождайте творчески към всяка задача.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Едва ли ще искате да се придържате към старите си планове. Ще бъде много по-интересно да опитате нещо ново, да оживите идеи, които се появиха съвсем наскоро. Експериментите и импровизациите ще бъдат успешни, благодарение на способността бързо да се ориентирате в ситуацията ще постигнете отлични резултати. Все пак не бива да забравяте за предпазливостта, както не бива да разчитате, че звездите ще подкрепят всяко ваше начинание, дори и най-лудото и рискованото. Използвайте здравия си разум и обърнете внимание на съветите на тези, които ви познават добре. Така ще избегнете много неприятни моменти.

Седмицата ще бъде благоприятна за общуване. До вас винаги ще има хора, готови да ви подкрепят и да помогнат, ако е необходимо. Възможно е да започнат бизнес отношения, които скоро ще станат неофициални и ще станат по-топли и непринудени.

Нещата може да отнемат повече време и енергия от обикновено. Не забравяйте да правите прекъсвания за почивка. Това ще ви държи позитивно настроени през останалата част от седмицата.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои СКОРПИОНИ ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди, от такива разговори може да научат много полезни неща, възможно е благодарение на тях да разберат накъде да продължат, ДЕВИТЕ да запомнят - не трябва да се доверяват на всеки, който им прави добро впечатление днес
Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е идеален за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите благоприятно впечатление, защото най-добрите ви качества няма да останат незабелязани. Някои Овни ще получат необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже, че можете да им отговорите със съгласие без много колебание и няма да сгрешите.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки или сключване на сериозни сделки с хора, за които знаете малко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да не се заемате със сериозни въпроси рано сутринта. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да се настроите на положителна вълна и да решите какво ще направите първо. Нечий съвет едва ли ще бъде полезен, но много Телци ще се възползват от опита, натрупан преди много време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с нови познати. Бързо ще намерите подход към тях и ще направите добро впечатление. Можете да се погрижите за семейните дела, тук няма да възникнат неочаквани трудности, бързо ще се справите с всичко.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първата половина на деня ще бъде успешна. Подходяща е за нови задачи и за решаване на вече познати проблеми. Благодарение на подкрепата на звездите, много Близнаци ще могат да се справят перфектно с това, което не са могли да направят преди. Не са изключени парични постъпления и неочаквани ценни подаръци, на които много ще се зарадвате.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции леко ще намалее, но и втората половина на деня също ще бъде добра. Подходяща е за почивка, общуване със стари приятели и други хора, които ви познават добре и ви обичат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди дела и да решавате проблеми, възникнали поради чужда небрежност или невнимание. Това няма да предизвика раздразнение или гняв. Като действате спокойно и последователно, бързо ще се справите с всичко.

По-добре е да отложите решаването на въпроси, свързани с парите, за следобед - това време ще бъде благоприятно. Но срещите, включително романтичните, могат да бъдат планирани за сутринта - във всеки случай те ще вървят добре. Раците, които отиват на пътешествия с приятели, ще си прекарат чудесно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има възможност да направите нещо съвсем ново и много вълнуващо за вас. Някои Лъвове ще намерят ново хоби, което скоро ще се превърне в друг източник на доходи за тях. Денят ще е благоприятен и за пазаруване. Няма да пилеете пари за безполезни неща, а безпогрешно ще изберете нещо, което ще бъде полезно както за вас, така и за вашите близки.

От гледна точка на комуникацията това не е най-благоприятният ден, трудно ще се разберете дори със стари познати. Но сериозни конфликти няма да възникнат и вероятно ще можете да се съгласите с много неща, ако не се вълнувате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще бъде особено лесно да се разбирате с тези, които споделят вашите цели и страсти. Някои Деви ще намерят съюзници, благодарение на чиято подкрепа скоро ще могат да реализират някои мащабни планове. Запомнете обаче - не трябва да се доверявате на всеки, който ви прави добро впечатление днес. Проучете по-внимателно такива хора, преди да преговаряте за нещо важно.

Преди да се захванете с нещо ново и трудно, уверете се, че сте преценили правилно текущата ситуация и знаете как точно ще действате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за решаване на много важни задачи, включително такива, към които преди не сте се осмелявали да погледнете. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и вие ще се вслушате в нея навреме. На някои Везни помощ ще предложат хора, от които те не са очаквали подобно нещо. Ще има и шанс да се сприятелите с хора, с които не сте могли да се разбирате преди.

Вероятни са неочаквани подаръци, приятни изненади и внимание, които ще се помнят дълго време. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вероятни са невероятни срещи и необичайни запознанства. Някои Скорпиони ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди. От такива разговори можете да научите много полезни неща. Възможно е благодарение на тях да разберете накъде да продължите.

Възможни са парични постъпления. Денят ще е благоприятен за сделки и покупки. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, които решат да зарадват близките си с неочаквани подаръци. Вечерта е подходяща за романтична среща, със сигурност ще се окаже необичайна и запомняща се.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да искате да губите време напразно и със сигурност ще намерите възможност да направите нещо наистина важно и интересно. Много Стрелци ще разберат, че трябва да се грижат за благосъстоянието на близките си и да помагат на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - каквото и да правите за другите, вероятно ще бъде от полза и за вас.

Денят е добър за разговори за плановете ви, включително и професионални. Възможно е стари познати да ви предложат работа или да ви разкажат за някаква перспективна бизнес идея.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се страхувайте от трудни разговори, денят ще е благоприятен за тях. Можете да обсъждате най-сериозните въпроси, без да се страхувате, че разговорът ще завърши с кавга или взаимни искове. Ще можете да намерите точния тон и да подберете правилните думи, без да обидите дори най-чувствителните. Доста бързо ще се намери решение, което ще се хареса на всички.

През първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. По това време трябва да направите някои трудни неща. По-късно ще искате да си починете и да се възстановите, със сигурност ще имате такава възможност.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Влиянието на положителните тенденции ще се усеща през целия ден. Ще се справите добре с решаването на много проблеми, някои от които може да са много сложни. Това не означава, че всичко ще се нареди веднага, но няма да отстъпите пред препятствията и няма да се налага да ги преодолявате сами. Нито старите, нито новите познати ще ви откажат подкрепа, ако имате нужда от нея.

Вечерта обещава приятни изненади за влюбените Водолеи. Подходяща е за кратко романтично пътуване. Но можете да прекарате и много приятно време с любимия човек.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

По-добре е да не започвате деня със сериозни разговори. По това време може да бъде трудно да се разберете дори с най-близките хора. Опитайте се да не се ядосвате, ако някой ви е разбрал погрешно. Ако запазите спокойствие и приятелско отношение, ще успеете да постигнете споразумение доста бързо.

С всеки изминал час влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо. Втората половина на деня ще зарадва много Риби. Представителите на знака, които доскоро се съмняваха в себе си, ще си възвърнат увереността и ще разберат как да постигнат успех.

2024 © Варна е