Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 23 - 29 октомври

Раците почти няма да имат време за почивка, новите задачи ще изникват една след друга за тях, в средата на седмицата Везните ще бъдат зарадвани с нови възможности и предложения, които няма да могат да откажат
Хороскоп за седмицата 23 - 29 октомври
7520

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Много неща ще зависят от това как ще прекарате началото на седмицата. Времето ще бъде благоприятно за поемане на инициатива, споделяне на идеи и разговори за постигнатите успехи. Колкото повече хора знаят за вас, толкова повече шансове ще имате да намерите надеждни съюзници. Ако се държите правилно, скоро ще получите много примамливи предложения.

По-късно ще е необходимо да се върнете към стари дела, към въпроси, които изглеждаха решени преди много време. Не е много приятно да се гмуркате отново в проблеми, за които вече сте положили много усилия, но ще се почувствате много по-спокойни и по-уверени, когато се справите с тях. Средата на седмицата ще бъде благоприятна по отношение на личните отношения и ще даде възможност за помирение с тези, с които сте били в конфликт.

Последните дни от седмицата ще бъдат с най-благоприятен емоционален фон. Дори ако в този момент не се случи нищо забележително, ще намерите поводи за радост и ще повишите настроението си, а също и на другите.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Тази седмица ще бъде особено натоварена. С най-важните задачи ще трябва да се справите сами - едва ли някой ще може да ви се притече на помощ навреме. Също така е по-добре да вземате решения сами. Съветът, дори когато е даден с най-добри намерения, е по-вероятно да ви обърка, отколкото да ви помогне. Но вашият собствен опит ще бъде много полезен.

Хората около вас ще ви изненадват по-често от обикновено с думите и действията си. Тези, на които сте свикнали да разчитате за всичко, могат да нарушат споразуменията или просто да забравят за тях. Но това няма да доведе до сериозни проблеми. Не само ще намерите изход от ситуацията, но и ще поддържате добри отношения с всички.

Предпазливостта и осторожността в работата са важни. Не трябва да поемате рискове, да казвате и правите първото нещо, което ви хрумне. Ако не направите нещо важно сега под влиянието на емоциите, вероятно ще си благодарите за това по-късно.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на седмицата ще бъде благоприятно. Първите й дни ще са подходящи да се заемете и да научите нещо съвсем ново. За това няма да има проблеми. Веднага ще запомните всичко необходимо и ще разберете как можете да използвате опита на други хора. Много Близнаци ще имат нови партньори и съюзници. Сред тях може да има много влиятелни хора. Може би малко по-късно те ще ви помогнат да реализирате важен и мащабен проект.

Втората половина на седмицата също ще върви добре, но няма да е толкова богата на събития. По това време е по-добре да си починете, отколкото да развивате енергична дейност, да решавате познати проблеми, вместо да предприемате нещо съвсем ново. Тук може да се нуждаете от непланирани разходи - например за закупуване на домакински уреди или актуализиране на интериора.


РАК (22 юни - 22 юли)

В началото на седмицата ще имате много неща за вършене и ще трябва да положите много усилия, за да се справите с тях навреме. Почти няма да има време за почивка, новите задачи ще изникват една след друга. Помощта би била полезна, но ще можете да я получите малко по-късно. Междувременно разчитайте на собствените си сили, опитайте се да използвате здравия разум и да разчитате на опита, натрупан по-рано.

Влиянието на положителните тенденции постепенно ще нараства. Средата на седмицата ще ви зарадва с успешни стечения на обстоятелствата, приятни срещи, както и добри новини, които ще бъдат важни както за вас, така и за вашите близки. Ще има възможност да направите нещо интересно, да се запознаете с хора, общуването с които ще бъде много полезно от делова гледна точка.

Важно е да бъдете прозорливи в края на седмицата. Решенията, които вземате в този момент, ще повлияят на живота ви през следващите няколко месеца. Не бързайте да поемате дългосрочни ангажименти.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Седмицата може да не започне много добре. Трудно ще съберете мислите си, а и настроението ви няма да е от най-добрите. Много Лъвове ще са склонни да се самосъжаляват и да мечтаят за промени към по-добро, вместо да предприемат конкретни стъпки или да се опитват да повлияят на ситуацията. Ако все пак съберете сили и започнете да действате, звездите със сигурност ще ви подкрепят. И дългогодишните познати няма да останат настрана, те с готовност ще помогнат с всичко.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще нараства и вие ще се чувствате все по-уверени. Средата на седмицата е подходяща за започване на нови неща, включително важни и сложни. Ще бъдете оптимисти и до голяма степен благодарение на това ще постигнете успех.

В края на седмицата ще трябва да обърнете внимание как се развиват отношенията ви с близките. Опитайте се да прекарвате повече време с тези, които са ви скъпи, не се дистанцирайте от домашните задачи. Когато решавате ежедневни проблеми, имайте предвид, че най-доброто решение не винаги е първото, което ви хрумва.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Началото на седмицата ще бъде ярко и наситено. Ще получите много нова информация, ще научите нещо, което може да бъде полезно и ще се срещнете с хора, които по-късно могат да играят важна роля в живота ви. Интуицията ще ви подскаже навреме на какво да обърнете внимание, върху какво да се съсредоточите първо. Бързо ще се ориентирате в ситуацията и ще намерите най-краткия път към целта.

По-късно ще дойдат по-спокойни дни, подходящи за приключване на стари дела, обобщаване, анализиране на действията ви и коригиране на грешки - и не само вашите, допуснати по-рано. Ще има възможност да общувате с приятели, бивши колеги, хора, които споделят вашите идеи. Със сигурност ще има много теми за разговор и може да се появят нови планове. Отношенията, които преди са били чисто приятелски, могат да придобият романтичен характер.

В края на седмицата са вероятни парични постъпления, включително и от неочаквани източници. Ще предпочетете да не харчите полученото засега и това решение ще бъде правилно.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не се тревожете за дребни проблеми и неприятни моменти, които могат да възникнат в началото на седмицата. Не трябва да се отказвате от плановете си. Нещата ще се подобрят много скоро, просто продължавайте напред колкото можете по-бързо. Възможни са необичайни срещи. Някои Везни ще намерят нови съюзници, други ще могат лично да общуват с хора, за които са чували много хубави неща.

Средата на седмицата ще ви зарадва с нови възможности и предложения, които няма да откажете. Много неща могат да се променят в деловата сфера - позицията ви ще стане по-силна, ще намерите нови съюзници. Хората, които преди са се съмнявали във вашите професионални качества, ще променят мнението си и ще предложат нещо интересно. Вслушайте се в интуицията си - тя ще ви подскаже дали трябва да се съгласите.

Колкото по-близо е краят на седмицата, толкова по-голяма е вероятността от приятни събития в семейството, новини, които ще зарадват както вас, така и вашите близки. Романтичните отношения ще се развиват хармонично, любимият човек ще ви зарадва с приятна изненада.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Няма да е лесно да запазите добро настроение в началото на седмицата. И въпросът тук не е в някои неприятни събития - те просто са малко вероятни, а в напрежението на емоционалния фон. Може да сте особено раздразнителни и нетърпеливи, ядосани или обидени на всички около вас по някаква причина. Малко по-късно ще разберете, че сте се тревожили напразно - нищо особено важно не се е случило, трябваше да се отнасяте към събитията с хумор. За щастие няма да правите сериозни грешки или да се карате с хората, на които държите.

Втората половина на седмицата е подходяща за всеки бизнес, който изисква креативност, изобретателност и въображение. Не искате да следвате пътя на някой друг, ще намерите свои собствени начини да постигнете целта си. Вероятни са успешни експерименти. Новите идеи и планове, свързани с работа или бизнес, ще бъдат много добри. Тяхното изпълнение ще ви позволи да се изкачите по кариерната стълбица или да увеличите доходите си. Хората около вас ще харесат вашия подход към бизнеса. Някой вероятно ще иска да ви опознае по-добре. Може би началото на приятелска или романтична връзка.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на седмицата ще бъде интересно и приятно. Дори ако нищо особено не се случи в този момент, ще почувствате, че големите промени са точно зад ъгъла. И вашата интуиция няма да ви измами - това наистина е така. Полезно ще е да довършите започнатите неща, да се заемете с това, което отдавна сте отлагали. Тогава малко по-късно с радост ще преминете към нещо съвсем ново.

Ще има много необичайни срещи. Дори Стрелците, които имат богат житейски опит, научават много за хората и гледат по различен начин на ситуации, които изглеждат прости и ясни. Ще стане по-лесно да намерите подход към онези, с които преди не сте се разбирали.

Ще можете да поставите приоритети с нови цели. Възможно е да разберете, че сте загубили много време. Но не е късно да поправите всичко. Ако преминете бързо от планиране към действие, няма да съжалявате.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Тази седмица ще мислите за бъдещето по-често от обикновено, ще се тревожите какво може да се случи или ще очаквате с нетърпение определени събития. Уверете се, че това не ви отвлича от текущите ви дела и не ви принуждава да излезете от обичайния си график. Опитайте се да спазите всички обещания, които сте дали преди и да не нарушавате споразумението.

Първите дни от седмицата ще преминат относително спокойно, но в средата й може да възникнат неочаквани събития. Ще се появят нови проблеми, които изискват решения и ще има повече работа. Ще се справите добре с всичко. Опитайте се обаче да не се увличате по нещата. Ще бъде полезно да се отпуснете и да промените обстановката, да отидете на кратко пътуване с приятели.

Краят на седмицата ще донесе добри новини. Те не винаги ще ви засегнат лично, но във всеки случай настроението ви ще се подобри значително.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Седмицата е подходяща за реализиране на стари идеи, въплъщаване в живот на отдавна планираното.

Ще има възможност за възстановяване на стари връзки. Ако поискате помощ или подкрепа от хора, с които някога сте учили или работили заедно, те няма да ви откажат. Но новите познати също могат да направят нещо полезно за вас. Вярно е, че първо ще трябва да намерите общ език с тях. Това няма да е толкова лесно, защото тази седмица ще срещнете много необичайни хора, напълно различни от тези, които сте познавали преди. Интуицията ще ви помогне да се разберете с тях.

Ако се съсредоточите върху работата си, със сигурност ще постигнете забележим успех в нея. Ръководството ще разбере на какво сте способни и скоро ще имате шанс да се изкачите по кариерната стълбица. Междувременно обръщайте повече внимание на нетипичните задачи, опитайте се по-често да се разсейвате от рутината и подхождайте творчески към всяка задача.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Едва ли ще искате да се придържате към старите си планове. Ще бъде много по-интересно да опитате нещо ново, да оживите идеи, които се появиха съвсем наскоро. Експериментите и импровизациите ще бъдат успешни, благодарение на способността бързо да се ориентирате в ситуацията ще постигнете отлични резултати. Все пак не бива да забравяте за предпазливостта, както не бива да разчитате, че звездите ще подкрепят всяко ваше начинание, дори и най-лудото и рискованото. Използвайте здравия си разум и обърнете внимание на съветите на тези, които ви познават добре. Така ще избегнете много неприятни моменти.

Седмицата ще бъде благоприятна за общуване. До вас винаги ще има хора, готови да ви подкрепят и да помогнат, ако е необходимо. Възможно е да започнат бизнес отношения, които скоро ще станат неофициални и ще станат по-топли и непринудени.

Нещата може да отнемат повече време и енергия от обикновено. Не забравяйте да правите прекъсвания за почивка. Това ще ви държи позитивно настроени през останалата част от седмицата.

2023 © Варна е

Хороскоп за седмицата 15-21 юли

ВОДОЛЕИТЕ ги очакват добри възможности за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси, КОЗИРОЗИТЕ ще трябва да положат много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали
Хороскоп за седмицата 15-21 юли
602


ОВЕН (21 март - 20 април)

Бъдете търпеливи. В началото на седмицата това ще ви е особено необходимо в общуването с околните. Вероятни са безсмислени спорове, оплаквания без значителни причини и незначителни разногласия. Опитайте се да не обсъждате сериозни проблеми с колеги или роднини.

Съсредоточете се върху онези неща, които можете да правите без външна помощ. Действайте спокойно и методично, тогава ще можете да постигнете желаните резултати. Въпреки това, не изисквайте твърде много от себе си и не се преуморявайте. Ще имате малко по-малко сили и енергия от обикновено, така че не забравяйте за баланса между работа и почивка.

Но през втората половина на седмицата повечето Овни ще могат да установят добри отношения с всички. Най-важното е да направите първата крачка към помирението. Понякога ще трябва да признаете, че сте сгрешили и да се извините, а понякога ще е достатъчно да покажете, че не таите злоба към събеседника си.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Поемете инициатива в работата си - началото на седмицата е идеално за това. Демонстрирайте своите таланти и професионализъм, укрепете авторитета си и спечелете нови съюзници. Възможно е да се появят потенциални бизнес партньори. Възможно е да създадете полезни запознанства при различни обстоятелства. Много Телци ще могат да реализират оригинални идеи, които преди са изглеждали невъзможни.

До края на седмицата интензивността на събитията леко ще намалее. Ще трябва малко да намалите темпото, но ще е само за добро. Ще има възможност да обърнете внимание на семейните дела, да бъдете с любимия човек и да направите нещо полезно за близките.

Добро време за пътуване или почивка. Ако имате възможност, помислете за интересно пътуване, дори и да е близо до дома. Това ще ви даде ярки впечатления и ще ви позволи да отдъхнете след трудна работа.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Гледайте на всичко рационално, не се увличайте от фантазии и не си създавайте илюзии. Това ще ви помогне да се предпазите от грешки и разочарования. Разчитайте на фактите, проверявайте информацията и не се поддавайте на неоправдани надежди. Бъдете по-внимателни и обмисляйте всяко решение, особено в началото на седмицата.

Привлекателността ви ще се увеличи, така че другите ще искат да спечелят вашите симпатии. Не се доверявайте много на обещанията на нови познати, дори да изглеждат искрени и убедителни. Първото впечатление може да бъде измамно.

Втората половина на седмицата ще бъде подходящо време за решаване на важни въпроси. Ще бъдете внимателни и събрани и няма да позволявате на други хора да ви влияят. Следователно във всяка ситуация ще можете да вземете единственото правилно решение. Ще се облагодетелстват тези Близнаци, които се заемат със сложен и дългосрочен проект.


РАК (22 юни - 22 юли)

Седмицата ще бъде благоприятна за общуване. Бизнес преговорите ще се проведат с максимален успех. Ще успеете да заинтересувате и най-известните скептици. Това е подходящият момент за оформяне на важни документи и разрешаване на бюрократични проблеми. Взаимодействието с държавните органи ще бъде ползотворно.

Някои Раци ще получат интересни предложения, свързани с работата. Не бързайте да се съгласявате, но и не бива да ги отхвърляте веднага. Помислете, съберете допълнителна информация и се вслушайте в интуицията си.

В личния ви живот до средата на седмицата ще настъпят забележими промени към по-добро. Освен това не е нужно да полагате усилия или да поемате инициатива. Обстоятелствата ще се развият благоприятно и без вашето участие. Остава само да се възползвате от възможностите, които ще се открият пред вас.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаквайте добри новини в началото на седмицата. Тези дни ще бъдат щедри и на щастливи случайности. Заемете се с трудни задачи и бързо ще постигнете впечатляващи резултати. Тези Лъвове, които не се страхуват да поемат малко повече отговорност, ще имат възможност за кариерно развитие. 

Вашият чар и остроумие ще се превърнат в истински магнит за другите. Редовно ще попадате в светлината на прожекторите. Вероятно ще срещнете интересни хора, които могат да ви бъдат много полезни. Ще можете да придобиете съюзници и съмишленици, а някои ще намерят надеждни приятели.

През втората половина на седмицата е особено важно да отделите време за нови работни задачи. Това е добър шанс да изразите себе си и да направите нещо, което ви се струва особено интересно. Има голяма вероятност да получите примамливо предложение за сътрудничество или прехвърляне на друга позиция.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Можете да постигнете това, което изглеждаше невъзможно, ако проявите постоянство и решителност. Може да се наложи да промените предварителните планове, нещо ще трябва да се отложи или пренасрочи, а друго ще трябва да се направи първо. Разчитайте на логиката и здравия разум, слушайте интуицията. Но съветите на приятели и колеги едва ли ще бъдат полезни, така че не разчитайте на тях твърде много.

През втората половина на седмицата деловата комуникация ще се развива успешно. Преговорите ще вървят добре, ще е добре да обсъдите важни служебни въпроси. Някои Деви ще успеят да подобрят отношенията, които преди това са били донякъде обтегнати. Много хора ще ви погледнат по нов начин и ще променят мнението си за вас към по-добро.

Вероятни са малки недоразумения в семейния живот. Но сериозните проблеми ще бъдат избегнати и благодарение на вашата деликатност и дипломатичност ще можете бързо да разрешите всички трудности.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще почувствате прилив на сили и енергия. Затова се заемете с най-трудните и досадни задачи възможно най-бързо. Възникналите трудности няма да ви принудят да отстъпите. Решителността ви ще окаже голямо влияние върху бизнес репутацията ви. Има шанс някой да иска да ви помогне в процеса, но все пак ще трябва да се справите с по-голямата част от работата сами. 

До средата на седмицата ентусиазмът ви леко ще се стопи, но и мащабните задачи ще останат на заден план. Затова преминете към текущите си рутинни задължения, довършете започнатото и проверете дали някъде няма допуснати грешки. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Сигурно някой ще иска да получи нещо полезно от вас. Помислете дали си струва да продължите да общувате с такива хора. 

Везните, които са във връзка, ще могат да изберат време за общуване с любимите хора и почивка с цялото семейство. Пътуването с приятели ще бъде страхотно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Предстои ви натоварена и успешна седмица, така че не си губете времето. В първите дни ще успеете да се справите с редица трудни дела. Повечето Скорпиони ще измислят необичаен начин за решаване на онези задачи, които дълго време са изглеждали невъзможни. Изключително благоприятно време за изучаване, събиране и анализ на информация. Ще имате успех в подготовката на документи и уреждането на правни въпроси. Обръщенията пред държавните органи също ще протичат гладко и без ненужни забавяния.

Малко по-късно ще има особено благоприятно време за комуникация, преговори и обсъждане на важни теми. Вашата привлекателност ще стане очевидна за всички. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Една от тези срещи може да бъде началото на дълго приятелство или щастлива романтична история. Вероятно през уикенда в семейството ви ще се случат приятни събития.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ако можете правилно да разпределите времето и енергията си, ще постигнете голям успех. Не се разсейвайте с дребни неща, захващайте се веднага с важни задачи. Ще се справите отлично с решаването на важни служебни въпроси. В процеса ще научите нови неща, ще укрепите своя професионализъм и бизнес репутация. Стрелците, занимаващи се с бизнес, ще сключат изгодни сделки. 

Опитайте се да дадете всичко от себе си през първата половина на седмицата. След това ще започне малко по-неблагоприятен период. Ще сте склонни да приемате всичко присърце, да се тревожите прекомерно за всичко и да реагирате емоционално на случващото се. Не забравяйте да си почивате и да се грижите за себе си, за да избегнете преумора.

Вероятно някои бизнес отношения ще придобият романтичен обрат. Все пак не прибързвайте и не правете прибързани заключения. Можете да поемете инициатива, но само ако сте твърдо убедени в нейната целесъобразност.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Бъдете готови за изненади, ще има доста от тях. Запазете спокойствие, не се поддавайте на провокации и обмисляйте добре всяко решение. Тогава можете лесно да избегнете неприятности. В началото на седмицата ще се появят нови задачи, освен вече набелязаните планове. Но няма да се откажете от нищо. Ще трябва да положите много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали.

През втората половина на седмицата може да решите финансови въпроси. Ще бъде възможно да се постигне споразумение с бизнес партньори и близки, да се изяснят уязвимите места и да се избегнат сериозни конфликти. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да действате в трудни ситуации.

През уикенда се опитайте да си починете много. Би било идеално да отидете на кратко пътуване. Но и само прекарването на време с любимите хора ще се отрази благотворно на състоянието ви.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Първата половина на седмицата ще бъде страхотна във всички отношения. Ще има възможност за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси. Това е подходящият момент за необходимите покупки - ще намерите всичко с най-високо качество на конкурентни цени. Има вероятност да получите дългоочаквани добри новини. Ще има възможност да възстановите стари връзки, за чието прекъсване отдавна съжалявате. Направете първата стъпка, тя със сигурност ще доведе до желания резултат.

От средата на седмицата нещата ще се обострят, но ще бъде трудно да намерите допълнителна енергия в себе си. Не разчитайте на помощ, разчитайте първо на себе си. Разумно преценявайте мащаба на работата и собствените си сили, за да не се сблъскате с разочарование.

Някои задачи може да е по-добре да отложите. Вземете сами отговорни решения, не разчитайте на чужди съвети.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Запазването на спокойствие и разбирателство с околните през първите дни от седмицата, няма да ви е лесно. Възможни са спорове и разногласия дори в ситуации, които обикновено протичат мирно и безпроблемно. Проявете повече търпение и деликатност, за да можете да поддържате добри отношения с онези, които са ви скъпи или полезни. Подбирайте думите си много внимателно - незначителните недоразумения могат да доведат до големи конфликти.

Към средата на седмицата ще стане по-лесно. Пред вас ще се отворят нови възможности, най-важното е да ги забележите навреме и да не ги пропускате. Ще се чувствате по-уверени в способностите си и ще можете да се справите дори със сложни задачи. Всички проблеми ще бъдат решени по-бързо, отколкото сте очаквали първоначално.

До края на седмицата звездите ще са на ваша страна. Ще бъде добре да придобиете надеждни съюзници, да възстановите стари връзки и да започнете нови. Рибите във връзка ще получат изненада от любимия човек.

2024 © Варна е