Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 24 - 30 юли

Риби, сега звездите са на ваша страна и трябва да се възползвате от това и да се заемете с нещо наистина важно, тази седмица Козирозите понякога сами няма да могат да разберат защо са ядосани или разстроени
Хороскоп за седмицата 24 - 30 юли
591

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Няма да е лесно да се настроите на сериозна вълна в началото на седмицата. Дори Овните, които обикновено се отличават със завидна практичност и способност за обективна оценка на случващото се, по това време ще започнат да изграждат илюзии и да се реят в облаците. Но не мислете, че всичките ви смели идеи ще бъдат чиста фантазия. Точно обратното - възможно е да намерите начин да осъществите това, което на другите изглежда невъзможно. Но това едва ли може да стане бързо и ще са необходими сериозни усилия. Ако сте готови да работите усилено, можете да постигнете много.

Влиянието на положителните тенденции ще се засилва всеки ден. Втората половина на седмицата ще даде много положителни емоции на Овните, които ще се заемат с нещо ново. Това е подходящият момент да се учите, да приемете чуждия опит, да общувате с хора, които са готови да отговорят на многобройните ви въпроси. Запознанствата вероятно ще бъдат полезни в професионален план. Романтичните увлечения също не са изключени.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Способността да се разбирате с хората и да намирате подход към тях ще ви помогне да постигнете успех в бизнеса. Тази седмица ви очакват много трудни разговори. Не са изключени и трудови спорове. Макар и не веднага, но ще излезете победител от тях. Важно е, че в същото време ще можете да не обидите никого, да не разваляте отношенията с тези, чиято подкрепа може да ви бъде полезна. Някои Телци ще демонстрират изключителни дипломатически умения - ще помирят онези, които са били в конфликт, ще сложат край на продължителни спорове.

Вие сами ще сте способни на много, но не отказвайте помощта, която със сигурност ще ви предложат новите познати. Общите дела ще ви сближат, ще ви помогнат да се разбирате по-добре. Ще намерите не само съюзници, но и истински приятели.

Опитайте се да избягвате стресови ситуации през втората половина на седмицата. Емоционалният фон ще е напрегнат, ще бъде по-трудно да запазите спокойствие от обикновено. Помислете с какво бихте могли да зарадвате себе си, намерете време за приятни занимания.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на седмицата едва ли ще мине без неприятни моменти. Нещо може да не върви по план и ще трябва да търсите нови решения в движение, разчитайки само на интуицията си. Вероятно ще се справите, ако не се вълнувате твърде много. Настроението ви до голяма степен ще зависи от това какво казват другите и как се държат. Опитайте се да прекарвате повече време с тези, които ви разбират и подкрепят, и стойте далеч от тези, които критикуват всичко на света.

Влиянието на положителните тенденции ще нараства доста бързо. Първи това ще забележат Близнаците, които ще се съсредоточат върху работата. Именно в професионалната сфера са възможни значителни успехи, не е изключен и истински пробив в бизнеса. Личните отношения също ще се променят към по-добро всеки ден.

Краят на седмицата ще бъде особено благоприятен за романтично пътуване, среща, общуване с човек, който държи на вас. Приятни изненади очакват почти разочарованите в любовта Близнаци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Със сигурност ще ви трябва умението да се харесвате на другите, да правите добро впечатление дори на тези, които са склонни да забелязват само чуждите недостатъци. Ако за тази седмица са планирани важни срещи или публични изяви, опитайте се да изглеждате перфектно - сега това наистина ще бъде важно. Обърнете внимание и на това, което другите казват за вас. Някои слухове трябва да бъдат спрени възможно най-скоро, но други трябва да се оставят да се разпространяват спокойно - и скоро много хора ще научат за вас.

Седмицата е подходяща както за решаване на финансови въпроси, така и за покупки и инвестиции. Няма да рискувате пари и ще постъпите правилно. По-добре е да се въздържате от участие в съмнителни сделки, но надеждните проекти ще се окажат печеливши.

Въпреки че тази седмица ще имате доста работа, в края й определено трябва да намерите време за почивка. Можете да планирате кратко пътуване. Особено приятно ще бъде, ако тръгнете на път с любимите си хора.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

С ентусиазъм ще се заемете с нови дела, без да се страхувате от сложни задачи, които може да изискват незабавни решения. Възможно е нещо да научите в движение. Наблизо няма да има хора, чийто опит би ви помогнал да избегнете грешки. Но няма значение -  ще срещнете някои трудности, но определено ще постигнете целта си.

За успеха на най-смелите начинания ще е необходима подкрепа. Ще я получите, когато много хора разберат за вашите планове. Затова не пропускайте възможността да говорите за това, което правите, като в същото време демонстрирате своите знания, умения и таланти. Не последна роля ще играят вашите лични качества. Най-вероятно благодарение на тях ще направите благоприятно впечатление на хора, от които зависи много.

Всички въпроси, свързани с пари, ще се решат най-добре през първата половина на седмицата. По-късно ще сте склонни да бъдете леко несериозни във всичко, което се отнася до финансите. Така че са възможни както напразни разходи, така и неуспешни покупки.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Вероятни са промени в деловата сфера. Възможно е вие ​​сами да разберете, че е дошло времето да се откажете от обичайния подход към работата и да поискате нещо ново. Но може да се случи и някой от колегите или ръководството да посочи това, и то не в най-коректната форма. Опитайте се да приемете критиката спокойно, намерете здравословно зърно в коментарите. Вероятно този подход ще позволи да се избегнат сериозни грешки, както и да се коригират тези, които са били направени преди.

Но сферата на личните отношения, напротив, ще зарадва със стабилност и предсказуемост. Малко вероятно е някой да се промени радикално към по-добро, но няма да има неочаквани трудности. Сериозни разговори с любими хора е най-добре да проведете в средата на седмицата. Точно по това време ще бъде лесно да се разберете, да намерите решения, които всички ще харесат.

Планирайте седмицата си така, че в последните й дни да имате възможност да се отпуснете спокойно, да не бързате, да общувате само с тези, които харесвате. Така бързо ще възстановите силите си и скоро ще сте готови за нови победи.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

В началото на седмицата може да ескалират някои дългогодишни различия и това ще е особено неприятно. Възможно е да ви бъдат припомнени стари грешки и то точно в момента, в който бихте предпочели да помислите за нещо по-приятно. Трудности могат да възникнат и в общуването с нови познати, но тук по-скоро ще става въпрос за неразбиране и техните излъгани очаквания. Ситуацията обаче бързо ще се промени към по-добро, скоро ще разберете, че общуването с другите е станало много по-лесно. От сряда ще започне особено благоприятен период за обсъждане на важни въпроси, както в делови, така и в личен план.

През втората половина на седмицата си струва да се заемете сериозно с финансовите въпроси. Не рискувайте пари, не сключвайте съмнителни сделки. Не е желателно да се вземат заеми, дори и да става въпрос за незначителни суми. Даването на заем също не е желателно - най-вероятно ще ви го върнат много по-късно, отколкото си мислите. Но от гледна точка на романтичните отношения периодът ще бъде много благоприятен. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Везните, които отдавна мечтаят да срещнат близък човек.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Може да планирате важни делови преговори в началото на седмицата, срещи, на които възлагате големи надежди. Лесно ще се разберете със стари познати и ще направите добро впечатление на новите. Вашите аргументи ще бъдат убедителни, верният тон ще бъде намерен бързо. Хората, които преди са били ваши съперници, ще разберат, че ще бъде много по-изгодно да си сътрудничат с вас и ще предложат да обедините усилията си. Не бързайте с отговора, помислете какви условия биха ви устроили.

След това ще настъпят доста напрегнати дни. Факт е, че ще трябва да решавате няколко задачи наведнъж, не винаги ще можете да се концентрирате дори върху най-сериозните от тях. Ще се справите с това изпитание, но за това ще трябва да положите усилия, а по-късно ще трябва да си починете. Ето защо в края на седмицата не трябва да планирате дълги пътувания, както и да се въздържате от многолюдни срещи. Но общуването с най-близките със сигурност ще даде много положителни емоции.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Опитайте се да не се вълнувате и да не бързате заникъде в началото на седмицата. Това време ще бъде успешно, ако решенията ви са балансирани и действията ви са внимателно обмислени. Бъдете внимателни в деловите преговори, не давайте обещания, ако се съмнявате, че ще успеете да ги изпълните в срок. Съобразителността при избора на бизнес партньори също ще бъде важна. Не се забърквайте със съмнителни личности, дори и да обещават планини от злато. В трудни ситуации можете да потърсите съвет от близки - те ще ви подскажат как най-добре да действате.

Втората половина на седмицата ще бъде интересна и ползотворна. Особено успешно ще бъде от професионална гледна точка. Ще можете да се докажете, да покажете на какво сте способни. Хората, които не са ви забелязвали преди, ще осъзнаят, че са пропуснали много. Възможно е да ви бъде предложена нова работа или сътрудничество при изгодни условия. В личните отношения по това време също са вероятни промени към по-добро.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Запазването на спокойствие тази седмица няма да е лесно поради интензитета на емоционалния фон. Понякога вие сами няма да разберете защо сте ядосани или разстроени. Основното нещо е да не вземате сериозни решения под влиянието на мимолетни импулси, да не бързате да промените радикално живота си. За много Козирози подкрепата на близките ще бъде важна. Въпреки това няма да е лесно да им разкажете за своите преживявания. Възможно е да се наложи да се подготвите предварително за такъв разговор, да го обмислите до най-малкия детайл. Благодарение на това ще се чувствате много по-уверени и ще можете бързо да намерите общ език.

Тези, които се фокусират върху работата, ще постигнат забележим успех. Може би дори ще се впуснете в нея с главата напред, забравяйки всичко останало за известно време. Възможно е именно благодарение на такава всеотдайност да постигнете това, което преди е изглеждало почти невъзможно, да надхвърлите всички очаквания. Въпреки това, след такива подвизи със сигурност ще е необходима почивка, не си я отказвайте.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Събитията може да не се развият толкова бързо, колкото бихте искали. Това ще разстрои Водолеите, които се стремят към професионални успехи. Може да изглежда, че положените усилия не дават никакъв резултат. Но това не е съвсем вярно - определено ще постигнете това, към което сте се стремили, просто ще се случи малко по-късно. Освен това не е изключено забавяне на паричните постъпления, някои плащания, на които сте разчитали.

Бизнес преговорите могат да се проточат и е малко вероятно да успеете по някакъв начин да повлияете на това. Тук можете само да проявите търпение и да се възползвате от принудителната пауза, за да потърсите допълнителна информация.

Ако сте заети със сериозна работа, опитайте се да не привличате много внимание върху себе си. Колкото по-малко хора ще се интересуват от вашите дейности, ще задават въпроси или ще споделят съвети, толкова по-лесно ще бъде да завършите започнатото. Трябва да бъдете откровени само с най-близките, защото те не само ще ви разберат, но и ще ви подкрепят във всичко и ще помогнат, ако е необходимо.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Сега звездите са на ваша страна и трябва да се възползвате от това, за да се заемете с нещо наистина важно. Вероятни са полезни запознанства и необичайни предложения. Не е изключено да се появят възможности за кариерно израстване. В такива случаи е важно да не се обърквате и да не пропускате своя шанс - поемете инициативата, покажете, че сте много заинтересовани. Ако се държите адекватно, ще направите добро впечатление на хора, от които зависи много, ще получите тяхната подкрепа.

Влиянието на положителните тенденции ще бъде особено забележимо в деловата сфера, но са вероятни промени към по-добро и в личните отношения. Ако напоследък често сте се карали с близък човек, сега можете да намерите общ език, да се договорите за всичко. Някои Риби ще възстановят стари връзки, ще се помирят с тези, с които са били в конфликт. Не са изключени и съдбовни срещи - такива, след които животът веднага започва да върви по съвсем различен начин. Ако сте се съмнявали, че можете да се влюбите от пръв поглед, тази седмица ще покаже, че това е напълно възможно.

2023 © Варна е

Хороскоп за петък, 1 март 2024 г. (Всички зодии)

На някои ТЕЛЦИ може да им се отворят нови неща за вършене, както и допълнителни грижи, възможно е да се наложи да коригират грешките на други хора и да разрешат техни проблеми, БЛИЗНАЦИТЕ ги очакват добри новини, не са изключени интересни бизнес предложения, както и парични постъпления от доста неочаквани места
Хороскоп за петък, 1 март 2024 г. (Всички зодии)
885

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на деня ще е спокойно и едва ли ще бъде белязано от значими събития. По-добре е да не планирате сериозни дела или важни срещи в този момент, тъй като ще ви бъде трудно да се настроите на делова вълна. Изчакайте малко. Скоро влиянието на положителните тенденции ще се засили и интуицията ще ви подскаже, че е време да действате.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна за общуване. Много Овни ги очакват необичайни срещи и интересни запознанства. Възможен е романтичен интерес. Човек, за когото не сте знаели почти нищо преди, може да ви легне на сърце.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще е натоварен. Едва ли ще мине без изненади и вълнения. Някои Телци може да имат нови неща за вършене и грижи. Възможно е да се наложи да коригирате грешките на други хора и да разрешите проблеми, с които са се сблъскали те. Не винаги ще е лесно, но ще се справите чудесно.

Лидерските ви качества ще бъдат особено очевидни днес. Ако имате нужда от съюзници, намирането им ще бъде лесно. Ще можете да заинтересувате с идеите си дори тези, които обикновено само критикуват чуждите планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на деня ще е трудно. Емоционалният фон в този момент ще бъде напрегнат и много Близнаци трудно ще запазят положителна нагласа. Най-впечатлителните представители на знака могат да се разстроят за дреболии и да се обидят дори от невинни забележки от другите.

Въпреки това влиянието на положителните тенденции бързо ще се увеличи и скоро ще се почувствате много по-добре. Втората половина на деня ще донесе добри новини. Не са изключени интересни бизнес предложения. Възможни са парични постъпления от неочаквани източници.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще е благоприятен за общуване. Особено подходящ е за срещи в неформална обстановка - така ще ви е по-лесно да намирате точните думи, ще заинтересувате събеседниците си и ще спечелите тяхното благоразположение. Това може да е началото на едно приятелство, което скоро ще стане много важно за вас.

Ще бъде осезаемо влиянието на положителните тенденции в професионалната сфера. Някои Раци ще успеят да добият истински импулс в бизнеса, да решат проблеми, които преди са обърквали всички. Вашите успехи няма да останат незабелязани - хората, от които зависи много, ще им обърнат внимание.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на деня със сигурност ще поднесе изненади и не всички ще са приятни. Въпреки това влиянието на положителните тенденции все още ще преобладава, така че няма място за излишни притеснения. Някои Лъвове ще трябва да отидат на непланирани пътувания. Те може да отнемат много време, но ще бъдат завършени успешно.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна. Това време е особено добро за учене, както и за всякакви дейности, към които може да се подходи творчески. Няма да има проблеми в комуникацията, ще има възможност за възстановяване на стари връзки.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Бъдете готови да промените плановете си. Възможно е да се появят нови задачи и за да ги решите, всичко останало ще трябва да се остави настрана. В началото ще се тревожите, но много скоро ще разберете, че всичко върви добре. Вероятни са парични потоци. Възможни са изгодни сделки и успешни покупки.

В деловите отношения са вероятни промени към по-добро. Ще можете да се споразумеете за съвместни действия с тези, които преди това не са ви подкрепяли или просто са били предпазливи. С ръководството можете да обсъдите въпроси, свързани с кариерното ви развитие.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не бързайте. Началото на деня може да бъде предизвикателно, особено за Везните, които ще се заемат с нещо съвсем ново. Ще отнеме известно време, за да разберете как да продължите. И няма да е възможно да намерите надеждни съюзници веднага.

Постепенно влиянието на положителните тенденции ще нараства. Втората половина на деня ще донесе промени към по-добро в много сфери на живота. Предстоят приятни събития в семейството, добри новини, както за вас, така и за близките ви. Вечерта е подходяща за романтична среща или важен разговор с любимия човек.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не търсете прости решения. Това е един от онези дни, когато добрите идеи не лежат на повърхността и е по-добре да постигнете целта по заобиколен път. Скорпионите, които планират някои важни неща, трябва особено внимателно да избират помощници и съюзници. Не трябва да се доверявате на първото впечатление от новите познати.

В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Често ще разбирате идеално близките си и няма да има причина за разногласия. Вероятни са приятни изненади, неочаквани подаръци, както и оферти, които веднага ще приемете.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят е подходящ за много важни дела. Благодарение на подкрепата на звездите вие ​​ще се справите с това, което не се е получавало дълго време, и ще постигнете отлични резултати там, където другите са се провалили. Много Стрелци ще се възползват от натрупания наскоро опит. Представителите на знака бързо ще се ориентират в ситуацията и няма да правят грешки.

Вероятни са парични постъпления и ще става въпрос за значителни суми. Ще бъде полезно да се съсредоточите върху решаването на финансови въпроси. Тук трябва да разчитате на интуицията си - нейните съвети ще бъдат точни и навременни.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Опитайте се да запазите самообладание, независимо от обстоятелствата. Това може да бъде доста трудно, особено в началото на деня, когато нещата може да не вървят по план. Възможно е да се наложи да оставите настрана собствените си дела, за да разрешите проблемите на други хора и да помогнете на тези, които зависят от вас.

Не прибързвайте с решения относно работата, бизнеса и финансите. Най-вероятно ще ви трябва известно време, за да съберете цялата необходима информация и да разберете как най-добре да действате. Но във всичко, свързано с личните отношения, можете да разчитате на интуицията си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви успешен ден. Той е идеален за решаване на много сериозни въпроси и ще ви позволи да се справите с някои важни и сложни проблеми. Деловите преговори ще са успешни, а изходът от съдебни дела вероятно ще е благоприятен за вас. Можете да търсите нови партньори и да обсъждате условията за сътрудничество с тях.

Възможни са дребни битови разногласия. Въпреки това ще бъде възможно да се намери решение, което да се хареса на всички доста бързо. Ще бъдете търпеливи и деликатни с тези, които са ви скъпи, ще изгладите недоразуменията и няма да обидите никого.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Приятно начало на деня. По това време много Риби ще получат новини, които са чакали от дълго време, или предложения,  които могат да приемат без много колебание. Ученето ще бъде лесно и ще можете да разберете въпроси, които преди са изглеждали изключително трудни. Възможно е да създадете полезни запознанства и да срещнете хора, чийто опит ще ви бъде полезен.

Втората половина на деня ще е по-спокойна и подходяща за отдих. Малките пътувания ще ви подействат добре, особено ако тръгнете на път с любимия човек.

2024 © Варна е