Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 25-31 декември

Някои РИБИ ще загърбят всичко, което са правили досега и ще се съсредоточат върху съвсем други неща, за СКОРПИОНИТЕ първите дни от седмицата ще бъдат изключително успешни и ползотворни
Хороскоп за седмицата 25-31 декември
9171

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Не са изключени напрегнати моменти, но все пак влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Тази седмица ще бъде ползотворна, ще имате време да свършите много, ако не отложите нещата за следващата година. Ще има възможност за общуване със съмишленици и обсъждане на общи планове. Ако преди е имало някакви разногласия между вас, сега те ще останат в миналото.

Много Овни ще имат необичайни идеи, които ще искат да започнат да изпълняват веднага. Запомнете - не е нужно да се справяте с всичко сами, защото наблизо има хора, които са готови да ви помогнат по всяко време. Отношенията, които доскоро бяха напрегнати, може да се променят към по-добро. Ще се почувствате разбрани и подкрепени от мнозина.

Седмицата е подходяща за разходки и пътувания. Ще бъде полезно да смените обстановката. Особено приятно ще прекарат Овните, които ще пътуват с приятели или други любими хора.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на седмицата може да се окаже доста напрегнато и уморително. Ще има повече неща за вършене, отколкото сте очаквали, и ще трябва да решавате няколко проблема едновременно. Освен това се оказва, че плановете, за които сте мислили много, все още не могат да бъдат изпълнени. Ще трябва да отложите всичко за по-късно и това ще развали настроението ви за известно време. Наблизо обаче ще има хора, които могат да ви разведрят, да ви изненадат приятно с нещо или да направят предложение, което няма да откажете.

Постепенно влиянието на положителните тенденции ще нараства. В средата на седмицата ви очакват много приятни моменти и щастливи случайности. Вероятни са необичайни срещи, възможно е да срещнете човек, към когото веднага да изпитате симпатия. Любовта от пръв поглед не е изключена. Отношенията, които започват по това време, ще се развиват бързо и ще дадат много положителни емоции.

Краят на седмицата ще е особено щедър на приятни изненади и щастливи случайности. По това време много Телци ще опитат нещо ново или ще натрупат опит, който скоро ще им бъде полезен.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не бързайте. Може би в началото на седмицата ще искате да си починете от заниманията, да се откъснете от грижите, за да възстановите силите си. Решаването на някои проблеми може да бъде поверено на дългогодишни съюзници - те ще се справят с всичко не по-зле от вас. По-добре не поемайте сериозни задължения и не давайте обещания, ако има дори най-малкото съмнение, че ще успеете да ги изпълните.

Влиянието на положителните тенденции ще нараства с времето. Средата на седмицата ще бъде благоприятна за общуване, както бизнес, така и приятелските срещи ще протичат добре. Някои Близнаци ще завържат приятни запознанства или ще възстановят връзки, за които са съжалили, че са прекъснали.

Последните дни от седмицата ще ви зарадват - ще забележите промени към по-добро във всички сфери на живота. Ще имате страхотни идеи, близките ви с готовност ще ги подкрепят и ще ви помогнат да реализирате плановете си. Това е особено благоприятен период за правене на планове и обсъждането им с близките.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на седмицата е подходящо за важни дела и за решаване на сериозни проблеми. В много отношения можете да разчитате на интуицията си - благодарение на нейните съвети няма да сгрешите и ще намерите най-краткия път към целта си. Времето е подходящо за учене и за общуване с хора, чийто опит не веднъж ви е помогнал. Можете лесно да запомните полезна информация и много скоро да я използвате.

Средата на седмицата ще ви зарадва с приятни срещи. Ще има възможност да се видите със стари познати и да обсъдите някои важни въпроси с тях. Тези дни са подходящи и за помирение с тези, с които сте били скарани. Това ще бъде по-лесно да направите, отколкото сте мислили.

Последните дни от седмицата ще бъдат приятни, ако не изисквате невъзможното нито от себе си, нито от другите. Не се вкопчвайте в дребните неща, по-скоро се съсредоточете върху това, което е наистина важно. Не се критикувайте за дребни грешки, а се похвалете за това, което сте постигнали.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

В началото на седмицата ще трябва да работите много. Възможно е да възникнат спешни въпроси и проблеми, които изискват незабавно разрешаване. Сигурно някой ще иска да ви помогне, но интуицията ще ви подскаже, че е по-добре да действате сами и няма да сгрешите. Възможни са нестандартни предложения. Вие ще искате веднага да им отговорите със съгласие, но е по-добре да не бързате, а да съберете повече информация. Има опасност някой да се опита да използва вашите таланти и знания за свои интереси, без изобщо да вземе под внимание вашите.

Втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна за общуване. Най-добрите ви качества ще блестят изключително ярко. И старите, и новите познати с охота ще откликнат на вашите идеи и ще ви последват до края на света. Много Лъвове ще бъдат изключително привлекателни по това време. Възможно е да започне шеметен романс, последван от големи промени в живота.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Рано е за почивка. Ще бъде много полезно да работите упорито в началото на седмицата - ще успеете да постигнете големи успехи и да оставите своите съперници и конкуренти далеч назад. Благодарение на интуицията и знанията вие няма да сгрешите дори при решаването на сложни въпроси, ще вземете правилните решения и ще намерите пътя към целта си. Възможни са полезни запознанства, не са изключени и предложения за сътрудничество. Ако покажете, че сте готови да предприемете действия незабавно, ще направите добро впечатление.

Втората половина на седмицата ще бъде особено натоварена и приятна. Със сигурност ще има някои интересни и важни неща за вършене и много навреме ще има хора наблизо, които са готови да ви помогнат. Отношенията, които преди са били изключително от работен характер, ще станат по-малко официални и по-топли. С течение на времето те могат да придобият приятелски или романтичен характер. Последните дни от седмицата ще бъдат натоварени и забавни - те със сигурност ще ви дадат много поводи за радост.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на седмицата ще бъде изключително благоприятно от делова гледна точка. Вашите професионални успехи няма да останат незабелязани - хората, които бихте искали да видите като свои съюзници, ще им обърнат внимание. Това време ще бъде успешно за Везните, които водят важни делови преговори и търсят нови партньори. Звездите ще подкрепят и тези, които учат или работят в сферата на образованието.

Първата половина на седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и смяна на обстановката. Вероятно втората ще искате да прекарате у дома, като я посветите на обичайните си занимания и общуването с любимите хора. Възможни са промени към по-добро в личните отношения - недоразуменията ще се изгладят сами, всички разногласия ще останат в миналото. Последните дни от седмицата ще бъдат напрегнати, като през това време ще трябва да вършите няколко неща едновременно. Но това изобщо няма да ви измори - ще имате много енергия.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Първите дни от седмицата ще бъдат успешни и ползотворни. Няма да ви отнеме много време да подредите натрупаните неща и да разрешите проблеми, които преди са обърквали всички. Периодът ще е благоприятен за делови преговори, включително и с пристигнали отдалеч хора. Ще има напрегнати моменти, но ще съумеете да запазите самообладание, да не се водите от емоции и да правите всичко както трябва.

Малки разногласия могат да възникнат в средата на седмицата - комуникирането с другите ще бъде по-трудно от преди. Но все пак ще се опитате да избегнете сериозни конфликти и със сигурност ще успеете. Малко по-късно влиянието на положителните тенденции ще се увеличи и ще забележите промени към по-добро. Последните дни от седмицата ще дарят на Скорпионите много положителни емоции и ще бъдат щедри на приятни срещи и необичайни запознанства. Ще има много забавни моменти и настроението ви ще се подобри значително.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не се притеснявайте, ако в самото начало на седмицата нещата не вървят така, както ви се иска. Възможни са забавяния в бизнеса, някои досадни недоразумения и злощастни съвпадения. Възможни са и битови и служебни разногласия. Но много скоро влиянието на положителните тенденции ще се увеличи и ще почувствате промени към по-добро.

Средата на седмицата ще донесе добри новини и важни открития. Някои Стрелци ще измислят нещо интересно, веднага ще започнат да изпълняват плановете си и бързо ще постигнат първите си успехи. Едва ли ще има сериозни проблеми в комуникацията. Напротив, ще можете да се помирите с тези, с които преди сте били в противоречие.

Последните дни от седмицата ще бъдат натоварени и светли. Планираните за това време пътувания ще преминат добре. Но няма да скучаят и тези Стрелци, които си стоят вкъщи или отиват на гости на най-близките си.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

В началото на седмицата ще сте много заети. Най-вероятно ще трябва да се погрижите не само за собствените си, но и за делата на други хора, да се втурнете да помогнете на някого или да коригирате грешките, направени от него. Това не означава, че ще ви хареса много, но ще приемете всичко сериозно и ще се справите добре. Възможни са приятни запознанства. Тези, които срещате за първи път по това време, веднага ще ви харесат - вероятно е началото на приятелство или романтична връзка.

Средата на седмицата ще донесе нови идеи. Разбира се, малко вероятно е веднага да започнете да изпълнявате плановете си - много от тях ще трябва да се отложат за по-късно. Но можете не веднага да започнете да търсите съюзници, защото хората, които ще ви помогнат, ще бъдат много наблизо.

Последните дни от седмицата ще бъдат спокойни и благоприятни. Те са подходящи за приятелски и романтични срещи, посещение на социални събития и приемане на гости. Вие самите ще си прекарате чудесно и ще повишите настроението на всички около вас.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Първите дни от седмицата ще бъдат ярки и наситени със събития. Със сигурност ще се появят интересни неща, задачи, с които ще се захванете с искрен ентусиазъм. Ще има и възможност да научите нещо ново - няма да го пропуснете. Лесно ще намерите общ език с колеги и партньори. Ще има много въпроси, които искате да обсъдите. Всички разговори за работа ще бъдат спокойни и градивни.

В средата на седмицата много Водолеи ще се нуждаят от кратко прекъсване на работата - ще трябва да си починат, да се възстановят и да избягат от ежедневните грижи. Наблизо ще има хора, които са готови да ви подкрепят, да ви помогнат по някакъв начин и да се заемат с решаването на някои проблеми. Не се колебайте да поискате помощ от тези, на които имате доверие.

Последните дни от седмицата ще бъдат особено благоприятни за общуване. Ще започнете да разбирате дори хора, с които не сте се разбирали преди. Много Водолеи ще се помирят с тези, с които са били в конфликт. Старите оплаквания ще бъдат забравени, настроението ще се подобри значително и няма да липсват приятни изненади.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Много неща може да се променят тази седмица. Някои Риби ще имат нови цели и интереси. Представителите на знака ще загърбят всичко, което са правили преди и ще се съсредоточат върху съвсем други неща. Не винаги ще е ясно за другите какво се случва с вас. Опитайте се да намерите време за спокоен разговор - това ще ви позволи да избегнете много напрегнати моменти и да поддържате добри отношения.

В началото на седмицата ще има шанс да постигнете истински пробив в професионалните дела. Ще проявите завидна упоритост, ще бъдете сериозни и ще намерите верния път към целта си. Тогава на преден план ще излязат съвсем други грижи - много приятни. Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова по-лесно ще се разбирате с близките си и ще намирате общ език с тези, които са ви особено скъпи.

Последните дни от седмицата ще бъдат наситени с ярки емоции, както и със събития, които ще помните дълго.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

Денят за РИБИТЕ ще е подходящ да се върнат към някое старо хоби или да направят нещо, което не са успели да свършат досега, ТЕЛЦИТЕ ги чака един ден идеален за почивка, развлечения и приятни занимания
Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)
518

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

По-добре е да не започвате сериозни разговори през първата половина на деня. Ще бъдете по-избухливи от обикновено, така че е малко вероятно да успеете спокойно да обсъдите важни въпроси. Дори малките неща могат да предизвикат спорове. Не всички Овни ще могат да се справят с емоциите, те рискуват да провокират кавги без да искат.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили значително. Времето е подходящо за започване на нови неща, както и за реализиране на идеи, които преди са изглеждали доста рисковани за всички.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще е особено плодотворен. Вероятни са забавяния в бизнеса и неочаквано може да възникнат трудности там, където най-малко сте ги очаквали. За някои Телци няма да е лесно да намерят общ език с новите познати, едва ли ще бъде възможно да се споразумеят с тях за някакви съвместни действия.

Но денят е идеален за почивка, развлечения и приятни занимания. Възможно е да бъдете поканени на необичайни събития. Там не само ще си прекарате добре, но и ще научите нещо ново и полезно. В следобедните часове са вероятни подаръци и парични постъпления.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете готови да работите здраво в началото на деня. Най-вероятно по това време ще трябва да се справите с някои трудни задачи, да разрешите въпроси, които са озадачавали мнозина. Не се притеснявайте - вашата интуиция ще ви подскаже как да действате и вие бързо ще намерите пътя към целта си.

Следобед ще имате възможност да си починете добре и да прекарате пълноценно време с хора, които са ви особено скъпи. Единствената област, в която могат да възникнат трудности в този момент, са финансите. По-добре е да не сключвате сделки, ако не са били предварително планирани.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня може да бъде доста напрегнато, особено за представителите на знака, които са планирали много за това време. Поради някои неочаквани събития едва ли ще успеете да реализирате всичко, което сте намислили. Опитайте се да се справите възможно най-добре с всички най-важни и трудни задачи.

Втората половина на деня ще зарадва много Раци. Това време обещава приятни изненади за влюбените представители на знака и добри новини за тези, които наскоро са посветили много усилия за решаване на семейни проблеми.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще донесе нови идеи. Можете да започнете да ги прилагате в близко бъдеще, но първо трябва да завършите започнатото по-рано. Опитайте се да избегнете объркването, действайте последователно - по този начин няма да правите грешки или да пропуснете нещо.

Настроението днес ще е променливо. Някои Лъвове ще реагират особено остро на незначителни инциденти и ще се ядосат при всяко нарушение на плановете. Не забравяйте да почивате - така не само ще попълните енергийните си запаси, но и ще се почувствате много по-удовлетворени от живота.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не давайте воля на желанията и мечтите си. Днес ще бъде особено важно да прецените правилно както настоящата ситуация, така и своите възможности. Ръководете се от собствения си опит, слушайте интуицията си - благодарение на тях няма да правите сериозни грешки.

През първата половина на деня е по-добре да разчитате само на себе си, но втората половина е доста подходяща да обедините усилията си с някого и да поискате подкрепа. Хората, с които преди това е било трудно да се споразумеете, охотно ще установят контакт с вас. Вечерта ще е благоприятна за среща със стар приятел.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще ви зарадва с добри новини и интересни предложения. Той обещава промени към по-добро в различни области на живота. Най-значимото влияние на положителните тенденции ще бъде в областта на романтичните връзки. Може да обсъдите някои важни въпроси с любимия човек. Решенията, които вземете днес, ще бъдат важни и за двама ви.

Ученето ще бъде лесно, ще научите много в движение. Най-любознателните Везни ще получат ценна информация преди всеки друг. Тя ще им покаже накъде да продължат и ще им помогне да вземат решение за дългосрочни планове.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да не е лесен. Ще бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо и да мислите за много неща наведнъж ще бъде досадно. Някой, когото познавате, вероятно ще предложи помощ. Но това ще зарадва само няколко Скорпиони - повечето представители на знака ще предпочетат да се справят сами с всички въпроси.

Страхотни идеи ще дойдат следобед. Ще можете да ги приложите в близко бъдеще, но засега се опитайте да осмислите всичко внимателно и да обмислите различни варианти за развитие на събитията.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

По-добре е да не вземате важни решения в началото на деня. Най-вероятно в този момент ще сте склонни да поемате неоправдани рискове и да залагате твърде много. Потърсете съвет от хора, на които имате доверие. Те ще ви кажат как най-добре да действате и ще ви помогнат да избегнете грешки.

Втората половина на деня е подходяща за семейни дела, решаване на въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Пътуванията ще са добри. Приятелите сигурно ще искат да ви правят компания и ще си прекарате страхотно заедно. Романтичните срещи също няма да ви разочароват.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде интересен и ползотворен, ще можете да решавате няколко сложни задачи едновременно. Ще трябва да действате бързо. Интуицията ще ви подскаже какво точно трябва да се направи. Ще проявите завидна решителност и упоритост, мнозина ще оценят това. Някои Козирози ще получат много примамливи предложения.

Възможно е успешно разрешаване на дългогодишни конфликти. Тези, които преди това са го пренебрегнали, ще бъдат готови да изслушат вашето мнение. Възможно е да започне сътрудничество, което ще донесе много ползи. Общуването с близките ще донесе радост, няма да има поводи за разногласия и спорове.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е успешен и подходящ за много неща. Едва ли ще донесе поводи за безпокойство и вълнение, но ще има достатъчно поводи за радост. Можете да се съсредоточите върху познати задачи или да направите нещо съвсем ново. Звездите ще са на ваша страна във всеки един случай.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията, които напоследък са напрегнати. Околните ще оценят вашата искреност и откритост и ще подкрепят много от начинанията ви. Общите дела и интереси ще помогнат да оставите разногласията и споровете в миналото.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте особено добри в неща, които изискват изобретателност, съобразителност и въображение. Доказаните методи не винаги ще бъдат ефективни, но веднага ще започнете да търсите нови начини за постигане на целта си. Особено ярко днес ще се проявят лидерските качества на Рибите и околните с охота ще ги последват.

Денят е подходящ да се върнете към някое старо хоби или да направите нещо, което не сте успели да свършите преди. В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции, не трябва да се страхувате от неприятни изненади.

2024 © Варна е