Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 25 септември - 1 октомври

Седмицата за Лъвовете е подходяща за публични изяви, посещение на професионални събития и срещи с хора, с които споделят общи бизнес интереси, Седмицата за Девите ще е доста вълнуваща и едва ли ще мине без напрегнати моменти
Хороскоп за седмицата 25 септември - 1 октомври
5955

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Седмицата ще ви донесе много интересни събития, които могат да бъдат последвани от сериозни промени в живота ви. Няма да е възможно веднага да се ориентирате в случващото се и да разберете как най-добре да се държите. Но определено ще се справите с тази задача. Тези дни са подходящи и за придобиване на някои полезни навици, отказ от това, което ви вреди и ви пречи да продължите напред. Това ще бъде изненадващо лесно да се направи.

Началото на седмицата ще бъде благоприятно за делови контакти и за общуване с приятели и други близки. Ще разбирате добре околните, лесно ще отгатвате техните желания и намерения. Съобразявайте се с интересите на другите, когато правите планове, и ще постигнете всичко, към което се стремите.

През втората половина на седмицата е добре да избягвате стресови ситуации и особено уморителни задачи. Бихте могли да си починете добре и обстоятелствата ще ви позволят да си направите кратка почивка. Не пропускайте възможността да се видите с тези, с които не сте общували отдавна - срещата ще се окаже едновременно приятна и полезна.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Няма да е лесна седмицата за вас. Но трудностите, които възникват, едва ли ще бъдат сериозни и със сигурност няма да ви принудят да се откажете от плана си. Всичко ще се получи, ако сте упорити. В бизнеса е по-добре да не следвате примера на другите, а да се опитате да намерите своя собствен път към целта. Много от вашите експерименти ще бъдат успешни. Въпреки че невинаги ще е ясно за другите защо постъпвате по този начин, едва ли някой ще посмее да застане на пътя ви.

Едно от абсолютните предимства на тази седмица е вашата решителност. Ще бъдете готови да се захванете с това, което сте отлагали дълго време и няма да се страхувате да се борите със силен противник. Само далновидността понякога може да не е достатъчна. Опитайте се предварително да оцените възможните последствия от всяка стъпка, това ще избегне много разочарования.

Промените към по-добро в личните отношения ще ви зарадват. Вероятни са приятни изненади от близките, както и добри новини за хора, които са ви особено скъпи.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

В началото на седмицата може да се появят страхотни идеи и нови планове, чиято реализация да започне в близко бъдеще. Ще бъдете много наблюдателни, така че ще забелязвате неща, които са убягвали на другите. А острата интуиция ще ви води по правилния път и няма да ви позволи да направите сериозни грешки. Вероятни са промени към по-добро както в бизнес, така и в личните отношения. Ще намерите подход към хора, с които не сте се разбирали преди, и ще станете приятели с много от тях.

Средата на седмицата е идеална за работа и решаване на професионални въпроси. Ще постигнете дори повече, отколкото сте планирали, и няма значение дали някой ще ви помогне. Вероятни са изгодни сделки. Някои Близнаци ще имат шанс значително да увеличат доходите си и, разбира се, те няма да го пропуснат.

Последните дни от седмицата ще донесат сигурност и яснота по някои важни въпроси. Ще имате достатъчно информация, за да вземете сериозни решения и да определите приоритетите. Хората около вас ще харесат вашия подход към бизнеса, те няма да ви откажат помощ и подкрепа.


РАК (22 юни - 22 юли)

По-добре е да не отлагате нищо твърде дълго. Първата половина на седмицата ще бъде особено благоприятна. Струва си да се възползвате от това, за да постигнете дългосрочни цели или да разрешите важни проблеми. Времето е подходящо и за делови преговори. Някои Раци ще получат подкрепа, която не са очаквали и ще разберат, че са готови да се заемат с много сложен, мащабен, но изключително перспективен проект.

Втората половина на седмицата също ще бъде добра, макар и не толкова ползотворна. Ще се захванете с нещата с по-малко ентусиазъм - решаването дори на най-простите проблеми може да отнеме повече време от очакваното. Понякога трябва да промените плановете си, това може сериозно да ви разстрои. Уверете се, че вашите близки не страдат от вашите негативни емоции.

Ще има много грижи вкъщи. Решението на някои ежедневни проблеми ще падне върху вашите плещи. Ще се справите с всичко перфектно, макар и не веднага. И ще направите всичко по възможно най-добрия начин.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на седмицата може да изглежда трудно. Малко вероятно е в този момент да се случат някакви особено неприятни събития, да се нарушат планове или да претърпите сериозен провал. Но оценката на реалната ситуация няма да е лесна. Можете да си създавате илюзии, да витаете в облаците, да правите грешни заключения и поради това да се озовете в двусмислени ситуации.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се засили, подкрепата на звездите ще стане по-осезаема и ще се открият все повече възможности. Ще имате късмет в много неща, ще постигнете успех там, където никой сериозно не го е очаквал, ще завършите работата по почти безнадежден проект по най-добрия възможен начин. Възможни са необичайни срещи и интересни запознанства. Умението да се разбирате с хората ще ви бъде много полезно.

Седмицата е подходяща за публични изяви, посещение на професионални събития и срещи с хора, които споделят вашите бизнес интереси. Ще можете да изразите себе си, да покажете на какво сте способни. Този период ще бъде особено успешен за Лъвовете, които наскоро са сменили работата си или са започнали собствен бизнес.

Не трябва да планирате сериозни сделки или големи покупки за последните дни от седмицата. Това не е най-подходящото време за решаване на финансови въпроси и не е препоръчително да обсъждате условията за дългосрочно сътрудничество.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Седмицата ще е доста вълнуваща и едва ли ще мине без напрегнати моменти. През първата половина много по-често от обикновено ще ви се налага да се занимавате с чужди работи и да коригирате грешките, допуснати от другите. Едва ли ще се радвате на това, но ще се опитате да се справите с всички задачи възможно най-добре. Ако имате нужда от помощ, трябва да се обърнете към доверени съюзници за това. Така ще избегнете много недоразумения и напрегнати моменти.

Втората половина на седмицата ще бъде посветена на решаване на важни и сложни проблеми. Възможно е да се наложи да съберете необходимата информация малко по малко и да научите в движение какво може да бъде полезно. Със сигурност опитът, натрупан преди много време, ще ви бъде полезен. Обърнете внимание как се развиват отношенията ви с близките. Много ще зависи от това дали искате да изгладите противоречията и да прекарате известно време в търсене на решения, които биха харесали всички.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на седмицата е подходящо за решаване на всякакви въпроси, свързани с работата и бизнеса, делови преговори, срещи с хора, чиято подкрепа искате да привлечете. Много хора ще харесат вашите идеи, дори скорошните ви съперници ще искат да помогнат за тяхното осъществяване. Някои Везни ще намерят много влиятелни съюзници и благодарение на тях ще постигнат истински пробив в бизнеса. Ако някой реши да спори с вас, той ще го направи много внимателно, като се стреми да поддържа добри отношения и да избягва напрежението в общуването. Вероятни са интересни предложения за работа.

По-късно емоционалният фон ще стане по-интензивен. Следете настроението си. Във вашите сили е да не се притеснявате и да не се ядосвате за дреболии, да не позволявате на дребни инциденти или злощастни съвпадения да ви обезпокоят. Справянето с чувствата ви ще стане по-лесно, ако се опитате да помогнете на хора в трудни ситуации или просто направите нещо полезно за другите.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на седмицата ще бъде благоприятно. Събитията ще се развиват бързо и това ще ви хареса - няма да скучаете и няма да сте първите, които вземат решения в движение. Вероятен е напредък в работата и не е изключено израстване в кариерата. Ще се справите добре със задачи, които не са по силите на другите. Въпреки че може да има повече работа от обикновено, ще намерите време и за общуване с любимите хора, и за някои семейни събития, и за развлечения.

Втората половина на седмицата ще бъде по-трудна. Не всички планове ще бъдат реализирани и вие ще се тревожите сериозно за това. Възможно е да има забавяне в бизнеса. Скорпионите, които са заети с документи, могат да срещнат трудности. Ще бъде трудно да съберете всички документи навреме и да намерите правилните хора на място. Възможно е да се наложи да пренасрочите срещи, да отложите за неопределено време пътувания, които сте очаквали с нетърпение.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Седмицата ще е напрегната. Малко вероятно е да успеете напълно да избегнете неприятностите или някои напрегнати моменти. Изведнъж ще се появят нови задачи, които изискват внимание и заради тях ще трябва да отложите започнатото по-рано. Това може сериозно да ви ядоса, но все пак ще се справите с емоциите си, ще обмислите спокойно и ще намерите оптималното решение. Това ще впечатли другите. Хората, които са се съмнявали във вашите таланти и способности, ще разберат колко грешат.

Първата половина на седмицата ще даде възможност за разрешаване на финансови проблеми, вземане на решение за бъдещи покупки и ще разберете за какво да харчите пари и от какво да спестите. Тук ще разчитате единствено на собствения си здрав разум и ще постъпите правилно - грешките ще бъдат избегнати. По-късно можете да се съсредоточите върху семейните въпроси. Втората половина на седмицата е подходяща и за общуване с любимите хора, пътувания, някои домашни събития и празници.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Събитията от тази седмица могат да отбележат началото на големи промени в живота ви, а решенията, които вземете, ще имат сериозни последствия. Не разчитайте на късмета. Ако правилно оцените силните си страни и разберете какво да очаквате от другите, няма да правите грешки.

Трябва да бъдете внимателни във всичко, което се отнася до пари и ценно имущество. Помислете добре, преди да влезете в големи сделки или да поемете сериозни финансови задължения. И не бързайте да харчите всичко, което получавате - тези средства скоро може да ви бъдат полезни за решаването на някакъв важен въпрос.

Интуицията ще ви подскаже, че ви трябва разбирателство в общуването. Но понякога ще съдите неправилно хората, с които работите. Запомнете - не винаги трябва да се доверявате на първото си впечатление. Много по-безопасно е да разчитате на онези, които са ви подкрепяли преди, отколкото да се втурнете да търсите нови съюзници. Ще има възможност за укрепване на семейните и бизнес връзки - не я пропускайте.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви добра седмица. Ще има шанс да постигнете отдавна поставени цели, да реализирате по-стари планове. Най-вероятно ще се изисква постоянство - и определено ще го покажете. Може да има препятствия по пътя. Но вместо да отстъпвате пред тях, вие ще използвате всяка възможност, за да получите желания резултат и да продължите напред. Това ще се хареса на много хора. Със сигурност ще има хора, които искат да ви опознаят по-добре. Възможно е началото както на бизнес, така и на приятелски отношения.

Но не забравяйте, че сега няма нужда да бързате. Способността спокойно да изчакате благоприятен момент и да започнете да действате само когато дойде, ще ви помогне да избегнете както дребни проблеми, така и сериозни грешки.

Краят на седмицата ще донесе отговори на много въпроси, свързани с финансите. Това е подходящият момент за сключване на сделки. Можете също така да решите да смените работата си или да започнете дългосрочно сътрудничество.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Началото на седмицата едва ли ще е особено ползотворно. Нещата може да не вървят по план и може да се окажете разсеяни за известно време, опитвайки се да разберете какво се случва и как най-добре да продължите. Най-вероятно ще трябва да вземате решения бързо и самостоятелно, без да очаквате подкрепа, помощ или съвет от някого. Не винаги ще е лесно, но ще се справите добре. Възможно е не всичко планирано да бъде завършено навреме и стари споразумения да бъдат нарушени. Това обаче няма да има сериозни последствия, бързо ще наваксате пропуснатото.

Влиянието на положителните тенденции ще нараства всеки ден. Втората половина на седмицата ще бъде не само богата на събития и интересна, но и много успешна от делова гледна точка. Значително ще укрепите професионалните си позиции и ще придобиете полезни работни връзки. Отношенията, които започват като бизнес, в крайна сметка могат да станат неформални.

2023 © Варна е

Хороскоп за сряда, 17 април 2024 г. (Всички зодии)

За ТЕЛЦИТЕ има малка вероятност за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще им помогнат да избегнат неприятностите, РАЦИТЕ да вземат решения въз основа на собствения си опит, да не се вслушват много в съветите на околните, най-вероятно собственото им мнение ще бъде най-правилното
Хороскоп за сряда, 17 април 2024 г. (Всички зодии)
608


ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да действате според плана, тогава ще постигнете много и ще поставите основата за бъдещи постижения. Дори трудните работни задачи ще бъдат напълно разрешими. Взаимодействието с колегите ще бъде успешно и ще помогне на общата кауза. Много Овни ще открият в себе си особена артистичност, благодарение на която ще се разкрият по неочакван начин. Има вероятност бизнес отношенията да прераснат в романтични.

Целият ден е благоприятен за задушевни разговори с любимия човек, обсъждане на общи планове за бъдещето. Ако решите да прекарате вечерта извън дома, ще получите много ярки впечатления.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Започнете деня с обсъждане на идеи и планове. Дори ако вашата гледна точка не бъде приета веднага, вие ще можете да намерите аргументи, за да убедите всички, че сте прави. Има малък шанс за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще ви помогнат да избегнете неприятностите. За Телците, които ще подпишат важни документи, е по-добре да направят това възможно най-рано, след това ще има много спешни въпроси.

Вечерта се опитайте да не оставате до късно на работа и прекарайте време със семейството си. Ще имате нужда от грижи и подкрепа от близките.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

В началото на деня трябва да се заемете със стари несвършени задачи, в противен случай те ще напомнят за себе си дълго време. Възможно е да се чувствате притеснени поради неизпълнени задължения и прекомерно натоварване. Не изпадайте в паника. След като успеете да се успокоите, ще разберете, че всъщност всичко е много добре. Ако можете да се съберете, ще се справите успешно с всичко.

Много скоро ще стане забележимо по-лесно. Изпитаните във времето колеги ще се радват да ви подкрепят. Вечер в компанията на близки приятели или любим човек ще бъде успешен завършек на натоварения ден.


РАК (22 юни - 22 юли)

Вземайте решения въз основа на собствения си опит, не се вслушвайте много в съветите на колегите си. Най-вероятно вашето мнение ще бъде най-правилното. Малките неприятности могат да нарушат рутината ви, така че използвайте способността си да превключвате бързо. Но онези Раци, които отиват в командировка, ще имат късмет във всеки смисъл.

Преразгледайте приятелствата си. Може да е време да прекратите връзка, която вече не ви носи никаква полза или удоволствие. Вечерта е благоприятна за сериозни разговори със семейството и правене на планове за бъдещето.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Днес не трябва да обръщате внимание на предчувствията. Най-вероятно те ще се окажат неверни. Ще сте склонни да се тревожите повече от обикновено, но това скоро ще отмине. Работният процес няма да се получи точно както сте очаквали. Вашата активност и решителност обаче ще ви помогнат да се справите бързо и ефективно с важни задачи.

Следобед ще станете по-авторитетни и уверени в себе си. Ето защо можете лесно да се справите както с бизнес въпроси, така и с лични проблеми, ако възникнат такива. 


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Фокусирайте се върху рутинни задачи, които изискват стандартен подход. Ще бъде малко трудно да запазите емоционална стабилност сутринта. Колегите ще са неохотни за контакти и не винаги стриктно ще изпълняват обещанията си. Опитайте се да избягвате спонтанните покупки, има опасност от ненужни разходи.

Вечерта настроението ви ще се подобри, всички проблеми ще се окажат незначителни и лесно разрешими. Ще дойде подходящият момент да поканите любимия човек някъде. Девите, които търсят нови запознанства, също не трябва да седят вкъщи, а да се възползват от възможността да се запознаят с нови хора.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

На сутринта няма да е лесно да намерите общ език с другите. Затова си струва да обърнете максимално внимание на онези задачи, които пряко засягат вашия професионализъм и репутация. Вероятни са недоразумения в разговорите с бизнес партньори, така че онези Везни, които се занимават с бизнес, трябва да отложат важните разговори за по-късна дата. 

Най-добре е да прекарате вечерта с любими хора, ще бъде приятно и спокойно. Можете да вършите домакинските задължения заедно, това няма да е скучно и уморително, напротив, ще ви сближи още повече.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вашите лидерски умения ще бъдат на висота, така че е време да се включите активно в бизнеса. Ще получите заслужена похвала и подкрепа от ръководството. Ще бъде възможно да се разрешат много сложни въпроси, които преди това бяха постоянно отлагани за по-късно. Скорпионите, които планират сделки с недвижими имоти, ще имат късмет да намерят много изгоден вариант. 

В личния живот ви очаква емоционален подем. Тези, които са във връзка дълго време и стабилно, ще достигнат ново ниво на емоционална близост. Тези, чиято романтична история тепърва започва, ще имат късмета да намерят още повече допирни точки един с друг.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Работният ден ще бъде успешен, ще спечелите насърчение от началството. Ще бъдете добри в разрешаването на сложни и объркващи въпроси. Колегите и ръководството ще могат да ви дадат добри идеи, но резултатът ще зависи от вас. Благоприятен момент за преговори, но е за предпочитане те да се водят на ваша територия.

Вечерта е по-добре да не започвате нищо сериозно и да не отделяте твърде много време на домакинските задължения. Оптималното решение би било добра почивка в компанията на членове на семейството или близки приятели.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще имате нужда от максимално внимание и предпазливост. Нищо драстично няма да се случи, но здравият разум и предпазливостта няма да навредят. Внимателно обмислете всички оферти, които ще ви бъдат отправени, имайте предвид вашите интереси и едва тогава вземете окончателното решение. Доверените хора ще ви кажат как е най-добре да постъпите. 

За Козирозите, които планират големи покупки или парични депозити, е по-добре отново да изчислят всичко и да обърнат внимание на възможните капани. Близките ви във всеки случай ще ви подкрепят, но на новите познати не бива да се доверявате безусловно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате склонност към поемане на много задачи и често ще се разсейвате. Това може да няма добър ефект върху резултатите от работата ви, така че трябва да се опитате да се съсредоточите върху основното. Завършете незавършените задачи, съгласете се да отложите крайните срокове за онези от тях, с които просто нямате време да се справите. Избягвайте публичното говорене и преговорите, за тях ще дойде по-подходящ момент.

За семейните Водолеи е важно да отделят време на любимите хора. Ще е възможно да заздравите връзката помежду си, както и да преминете от работен режим към по-спокоен и отпускащ.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Сутринта ще се получи суетене, често ще се разсейвате за дребни неща от колеги и роднини. Затова отложете най-трудните задачи за няколко часа, намалете комуникацията до минимум и се заемете с прости рутинни проблеми. Много скоро ще можете да се настроите на работеща вълна и тогава всичко ще върви доста добре. Рибите, които ще подписват важни документи, трябва да проверяват отново данните, за да не допуснат случайни грешки.

Вечерта е благоприятна за общуване с роднини, приятели или нови познати. Можете да отидете на гости, да останете у дома или да посетите мащабно събитие, във всеки случай ще останете доволни.

2024 © Варна е