Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 26 февруари - 3 март

Пред БЛИЗНАЦИТЕ, които наскоро са се озовали в професионална безизходица, ще се открият нови перспективи, РАЦИТЕ тази седмица едва ли ще успеят да действат по план, много по-вероятно е да се наложи да импровизират и да измислят нещо съвсем ново
Хороскоп за седмицата 26 февруари - 3 март
836

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

В началото на седмицата ще ви е от полза наученото по-рано, ще ви е полезен стар опит. Няма да отнеме много време, за да разберете двусмислена ситуация, бързо ще вземете правилните решения и ще разберете колко по-лесно е да действате, за да постигнете целите си.

Лидерските ви качества ще бъдат особено явни. Благодарение на тях ще намерите нови съюзници и ще привлечете хора на своя страна, от които зависи много. Отношенията, които започват като бизнес отношения, могат да станат неформални с течение на времето. Ще бъде приятно да общувате с нови познати.

През втората половина на седмицата ще е полезно да смените обстановката, да си вземете почивка от рутината поне за кратко. Ако не го направите, ще станете особено раздразнителни, може да се водите от негативни емоции и да правите глупости. Вероятни са необичайни запознанства, може би началото на приятелство с човек, който винаги е будил вашето възхищение.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на седмицата е подходящо да се заемете с нещо трудно и важно, решаване на проблеми, които са тревожили както вас, така и вашите близки. Постигането на успех няма да е трудно и това ще се дължи не само на успешна комбинация от обстоятелства, но и на факта, че бързо ще разберете как да действате, да слушате интуицията си и да не правите нито една грешна стъпка.

Не пропускайте възможността да научите нещо ново, да разберете това, което изглежда трудно. Ще бъдете внимателни и наблюдателни, няма да изпускате нищо от поглед и ще си правите правилните изводи.

Втората половина на седмицата ще бъде спокойна, подходяща за размисъл за нещо важно. Ще искате да останете насаме със себе си и това ще бъде полезно. Ще изхвърлите неприятните мисли от главата си и ще се съсредоточите върху възможности, които не сте забелязвали преди.

Общуването с любимите хора ще ви зарадва. Благодарение на тяхното разбиране и подкрепа ще се чувствате много по-уверени и спокойни.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

През тази седмица може да възникнат някои трудности, но все пак ще запазите добро настроение и оптимизъм и няма да се тревожите за дреболии. Ще бъде удоволствие да общувате с приятели. Именно благодарение на него ще се появят много добри идеи и планове, с чиято реализация ще се заемете с голям ентусиазъм.

Първата половина на седмицата е подходяща за научаване на нещо полезно, събиране и анализ на информация, търсене на отговори на трудни въпроси и консултации с хора, на чиито опит се доверявате. Вероятни са полезни контакти. Пред Близнаците, които наскоро се оказаха в професионална безизходица, ще се открият нови перспективи.

По-късно ще има подходящ период за решителни действия. Ще направите много неща добре. Успешната комбинация от обстоятелства ще ви позволи бързо да разрешите някакъв труден проблем и да постигнете това, към което отдавна се стремите.


РАК (22 юни - 22 юли)

Тази седмица едва ли ще успеете да действате по план. Много по-вероятно е да се наложи да импровизирате, да измислите нещо съвсем ново. Ще бъдете подкрепени от различни хора, включително такива, които не сте смятали за свои съюзници. Важно е да не смесвате бизнес и лични интереси. Напомняйте си често, че във всичко, свързано с бизнеса, не можете да се ръководите единствено от това, което харесвате и не харесвате.

Раците, които работят с важна информация или имат достъп до чужди тайни, трябва да бъдат много внимателни. Възможно е някой да се опита да ги въвлече в рисковани дейности, за да се възползва от знанията им.

През втората половина на седмицата ще се решават важни финансови въпроси. По това време са възможни както парични постъпления, така и изгодни сделки. Няма да съжалявате за вашите покупки или инвестиции във ваши собствени или чужди проекти.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Седмицата ще бъде трудна, но изключително интересна и ползотворна. Ще бъде подходяща за довършване на започнати по-рано задачи, ще отвори нови възможности и ще ви даде шанс да осъществите това, което отдавна сте планирали. Ще трябва да действате бързо. Не винаги ще можете да се консултирате с някого или да потърсите подкрепа, така че бъдете готови да вземате сериозните решения сами.

Ще постигнете забележим успех в работа, която изисква творчески подход и нестандартен поглед върху нещата, ако се вслушвате особено внимателно в подсказките на интуицията си. Помислете какво трябва да направите в близко бъдеще, за да постигнете още по-голям напредък.

Въпреки че ще има много повече грижи от обикновено, не е нужно да се тревожите от прекомерна работа. Настроението ще бъде отлично, ще имате достатъчно енергия за всичко. Седмицата ще бъде изключително благоприятна и за общуване с близките. Вероятни са промени към по-добро в семейните отношения и някои важни събития от личен характер.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Очаква ви доста напрегната седмица. Намирането на общ език с другите ще бъде по-трудно от обикновено. Лесно може да загубите равновесие и често да се ядосвате и притеснявате, без да разбирате защо. Полезните неща ще ви разсеят от грижите. Съсредоточете се върху тях и веднага ще се почувствате много по-уверени.

Бъдете внимателни, опитайте се да забележите малките неща. Ще научите нещо важно и полезно от най-неочаквани източници. Случайно изпуснати думи могат да наведат на интересни мисли и да ви помогнат да намерите отговора на сложен и важен въпрос.

Влиянието на положителните тенденции, доста слабо в началото на седмицата, ще става все по-осезаемо с всеки изминал ден. Ще стане по-лесно да се разбирате с другите, ще разберете как да се споразумеете с тези, с които не сте се разбирали преди. Ще има шанс да възстановите връзки, които някога са били прекъснати поради глупава кавга или недоразумение.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

В началото на седмицата трудно ще се концентрирате върху работата. Много Везни в този момент ще са склонни да строят илюзии и да представят това, което искат, като реалност. Ще отнеме известно време, за да оцените правилно ситуацията, да разберете какво можете да направите и какво не. Някои представители на знака ще искат да се заемат с нещо съвсем ново. Но трябва да направите това само след като сте завършили започнатото по-рано, уверите се, че всичко е наред, проблемите са решени и няма да се налага да се връщате към тях.

Втората половина на седмицата ще бъде много по-успешна. Ще бъде благоприятна за поемане на инициатива в бизнеса и предприемане на нещо ново. Възможно е да се появят нови професионални планове, а някои Везни ще имат възможности за кариерно израстване. Няма да има проблеми в общуването - лесно ще намерите общ език с различни хора. Вероятни са изненади, включително романтични. Те ще ви зарадват и ще се помнят дълго време.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на седмицата ще бъде успешно. Можете бързо да се справите дори с най-трудните задачи. Това до голяма степен ще се обясни с късмет. Ще се окажете на правилното място в точното време и ще можете да привлечете подкрепата на хора, от които зависи много. Приятели или познати ще ви помогнат при решаването на някои служебни проблеми. Може да е трудно да разделите бизнес и лични отношения, но това няма да ви създаде неудобство, а напротив, ще опрости много нещата.

В средата на седмицата по-често от обикновено ще попадате в центъра на вниманието. Ще бъдете забелязани от хора, които не са толкова лесни за достъп. Ако се държите коректно, скоро ще получите примамливи предложения.

Втората половина на седмицата ще бъде изключително благоприятна от гледна точка на личните отношения. Ще намерите общ език с много хора, ще се разбирате отлично както с нови, така и със стари познати. Негодуванията и разногласията ще останат в миналото. Възможно е запознанство, което ще постави началото на романтична история или сериозна връзка.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Тази седмица ще намерите отговори на въпроси, които ви вълнуват от дълго време. Ще има сигурност в плановете, свързани с работата. Ще стане ясно върху какво първо трябва да се съсредоточите и какво може да почака.

Първата половина на седмицата е подходяща за научаване на нещо ново и полезно. Няма да имате проблеми със събирането и анализирането на информация, ще си направите правилните изводи и няма да изпуснете нищо от поглед. Хората около вас не винаги ще разберат мислите ви, но никой няма да посмее да спори с вас. Много скоро на всички ще стане ясно, че сте били прави.

По-късно ще бъде много благоприятно време за пътуване. Няма значение дали тръгвате на път по работа или просто за да си починете и да промените обкръжението си. Във всеки случай пътуването ще бъде успешно, ще научите нещо ново, ще разрешите възникнали проблеми и ще се срещнете с много необичайни и приятни хора.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Бъдете позитивни. Сега наистина е важно да гледате на нещата оптимистично, да не се тревожите за дреболии, да търсите поводи за радост, а не причини за притеснения и вълнения. Ако сте твърде впечатлителни и уязвими, общуването с другите ще стане по-трудно - понякога може да изглежда, че те умишлено изпитват търпението ви.

През първата половина на седмицата ще бъде полезно да помислите за бъдещето - може би ще погледнете по различен начин на предстоящите промени, от които сте се страхували, или ще промените плановете си. Ще искате да постигнете някои важни цели и ще видите реални възможности за това.

По-късно ще трябва да обърнете внимание на състоянието на финансовите си дела. Въздържайте се от непланирани покупки, уверете се, че всички разходи са оправдани. Лекомисленото отношение към парите може да има неприятни последици. Иначе няма да има проблеми. Звездите ще бъдат благосклонни към вас, тяхната подкрепа ще направи възможни промени към по-добро в много области на живота.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Не очаквайте лесен успех и бързи победи. Тази седмица ще трябва да работите здраво, за да постигнете желаните резултати и дори обичайните задачи може да са по-трудни от обикновено. Вашата основна задача е да запазите максимално спокойствие и да не се поддавате на провокации. Не е лесно, но можете да го направите - опитът ще ви помогне.

Разбирането с другите понякога ще бъде трудно. Бързо ще разберете онези, с които споделяте общи каузи и сходни цели, но с останалите ще бъде много по-трудно да се постигне споразумение. Важно е да не се вълнувате. Ако сте настроени миролюбиво, тогава всеки труден разговор ще премине спокойно и градивно.

През втората половина на седмицата особено често ще сте център на внимание. Хората, които преди това не са се интересували от вас и вашите дела, ще осъзнаят, че са пропуснали много. Някои Водолеи ще получат интересни предложения за работа.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Няма да е лесно да запазите самообладание. Някои Риби ще бъдат много по-избухливи и раздразнителни от обикновено. Запомнете - някой може да се опита да се възползва от момента, да ви извади от равновесие или да ви провокира да направите нещо нередно. Опитайте се да обмислите възможните последствия от всяка своя стъпка. Хубаво е, ако наблизо има хора, които ви разбират, подкрепят и не ви съдят. Общуването с тях ще ви помогне да се настроите на положителна вълна и да се справите с отрицателните емоции.

Вероятен е успех в работата. Постоянството ще ви помогне да го постигнете. Няма да се откажете от това, което сте планирали, както и да се развият обстоятелствата, а по-късно ще похвалите себе си за това. Ще има шанс да се наложите над дългогодишни съперници. Възможно е събитията от тази седмица да поставят началото на бързото ви кариерно израстване.

Ще бъде добра седмица от финансова гледна точка. Възможно е да има неочаквани парични средства и сделки, които ще донесат значителни печалби.

2024 © Варна е

Хороскоп за сряда, 17 април 2024 г. (Всички зодии)

За ТЕЛЦИТЕ има малка вероятност за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще им помогнат да избегнат неприятностите, РАЦИТЕ да вземат решения въз основа на собствения си опит, да не се вслушват много в съветите на околните, най-вероятно собственото им мнение ще бъде най-правилното
Хороскоп за сряда, 17 април 2024 г. (Всички зодии)
603


ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да действате според плана, тогава ще постигнете много и ще поставите основата за бъдещи постижения. Дори трудните работни задачи ще бъдат напълно разрешими. Взаимодействието с колегите ще бъде успешно и ще помогне на общата кауза. Много Овни ще открият в себе си особена артистичност, благодарение на която ще се разкрият по неочакван начин. Има вероятност бизнес отношенията да прераснат в романтични.

Целият ден е благоприятен за задушевни разговори с любимия човек, обсъждане на общи планове за бъдещето. Ако решите да прекарате вечерта извън дома, ще получите много ярки впечатления.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Започнете деня с обсъждане на идеи и планове. Дори ако вашата гледна точка не бъде приета веднага, вие ще можете да намерите аргументи, за да убедите всички, че сте прави. Има малък шанс за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще ви помогнат да избегнете неприятностите. За Телците, които ще подпишат важни документи, е по-добре да направят това възможно най-рано, след това ще има много спешни въпроси.

Вечерта се опитайте да не оставате до късно на работа и прекарайте време със семейството си. Ще имате нужда от грижи и подкрепа от близките.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

В началото на деня трябва да се заемете със стари несвършени задачи, в противен случай те ще напомнят за себе си дълго време. Възможно е да се чувствате притеснени поради неизпълнени задължения и прекомерно натоварване. Не изпадайте в паника. След като успеете да се успокоите, ще разберете, че всъщност всичко е много добре. Ако можете да се съберете, ще се справите успешно с всичко.

Много скоро ще стане забележимо по-лесно. Изпитаните във времето колеги ще се радват да ви подкрепят. Вечер в компанията на близки приятели или любим човек ще бъде успешен завършек на натоварения ден.


РАК (22 юни - 22 юли)

Вземайте решения въз основа на собствения си опит, не се вслушвайте много в съветите на колегите си. Най-вероятно вашето мнение ще бъде най-правилното. Малките неприятности могат да нарушат рутината ви, така че използвайте способността си да превключвате бързо. Но онези Раци, които отиват в командировка, ще имат късмет във всеки смисъл.

Преразгледайте приятелствата си. Може да е време да прекратите връзка, която вече не ви носи никаква полза или удоволствие. Вечерта е благоприятна за сериозни разговори със семейството и правене на планове за бъдещето.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Днес не трябва да обръщате внимание на предчувствията. Най-вероятно те ще се окажат неверни. Ще сте склонни да се тревожите повече от обикновено, но това скоро ще отмине. Работният процес няма да се получи точно както сте очаквали. Вашата активност и решителност обаче ще ви помогнат да се справите бързо и ефективно с важни задачи.

Следобед ще станете по-авторитетни и уверени в себе си. Ето защо можете лесно да се справите както с бизнес въпроси, така и с лични проблеми, ако възникнат такива. 


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Фокусирайте се върху рутинни задачи, които изискват стандартен подход. Ще бъде малко трудно да запазите емоционална стабилност сутринта. Колегите ще са неохотни за контакти и не винаги стриктно ще изпълняват обещанията си. Опитайте се да избягвате спонтанните покупки, има опасност от ненужни разходи.

Вечерта настроението ви ще се подобри, всички проблеми ще се окажат незначителни и лесно разрешими. Ще дойде подходящият момент да поканите любимия човек някъде. Девите, които търсят нови запознанства, също не трябва да седят вкъщи, а да се възползват от възможността да се запознаят с нови хора.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

На сутринта няма да е лесно да намерите общ език с другите. Затова си струва да обърнете максимално внимание на онези задачи, които пряко засягат вашия професионализъм и репутация. Вероятни са недоразумения в разговорите с бизнес партньори, така че онези Везни, които се занимават с бизнес, трябва да отложат важните разговори за по-късна дата. 

Най-добре е да прекарате вечерта с любими хора, ще бъде приятно и спокойно. Можете да вършите домакинските задължения заедно, това няма да е скучно и уморително, напротив, ще ви сближи още повече.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вашите лидерски умения ще бъдат на висота, така че е време да се включите активно в бизнеса. Ще получите заслужена похвала и подкрепа от ръководството. Ще бъде възможно да се разрешат много сложни въпроси, които преди това бяха постоянно отлагани за по-късно. Скорпионите, които планират сделки с недвижими имоти, ще имат късмет да намерят много изгоден вариант. 

В личния живот ви очаква емоционален подем. Тези, които са във връзка дълго време и стабилно, ще достигнат ново ниво на емоционална близост. Тези, чиято романтична история тепърва започва, ще имат късмета да намерят още повече допирни точки един с друг.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Работният ден ще бъде успешен, ще спечелите насърчение от началството. Ще бъдете добри в разрешаването на сложни и объркващи въпроси. Колегите и ръководството ще могат да ви дадат добри идеи, но резултатът ще зависи от вас. Благоприятен момент за преговори, но е за предпочитане те да се водят на ваша територия.

Вечерта е по-добре да не започвате нищо сериозно и да не отделяте твърде много време на домакинските задължения. Оптималното решение би било добра почивка в компанията на членове на семейството или близки приятели.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще имате нужда от максимално внимание и предпазливост. Нищо драстично няма да се случи, но здравият разум и предпазливостта няма да навредят. Внимателно обмислете всички оферти, които ще ви бъдат отправени, имайте предвид вашите интереси и едва тогава вземете окончателното решение. Доверените хора ще ви кажат как е най-добре да постъпите. 

За Козирозите, които планират големи покупки или парични депозити, е по-добре отново да изчислят всичко и да обърнат внимание на възможните капани. Близките ви във всеки случай ще ви подкрепят, но на новите познати не бива да се доверявате безусловно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате склонност към поемане на много задачи и често ще се разсейвате. Това може да няма добър ефект върху резултатите от работата ви, така че трябва да се опитате да се съсредоточите върху основното. Завършете незавършените задачи, съгласете се да отложите крайните срокове за онези от тях, с които просто нямате време да се справите. Избягвайте публичното говорене и преговорите, за тях ще дойде по-подходящ момент.

За семейните Водолеи е важно да отделят време на любимите хора. Ще е възможно да заздравите връзката помежду си, както и да преминете от работен режим към по-спокоен и отпускащ.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Сутринта ще се получи суетене, често ще се разсейвате за дребни неща от колеги и роднини. Затова отложете най-трудните задачи за няколко часа, намалете комуникацията до минимум и се заемете с прости рутинни проблеми. Много скоро ще можете да се настроите на работеща вълна и тогава всичко ще върви доста добре. Рибите, които ще подписват важни документи, трябва да проверяват отново данните, за да не допуснат случайни грешки.

Вечерта е благоприятна за общуване с роднини, приятели или нови познати. Можете да отидете на гости, да останете у дома или да посетите мащабно събитие, във всеки случай ще останете доволни.

2024 © Варна е