Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 27 февруари - 5 март

Везните да внимават с емоциите в началото на седмицата, Скорпионите ще имат да разрешават сериозни проблеми, добре ще е да се доверят на странично мнение - ще им помогне
Хороскоп за седмицата 27 февруари - 5 март
598

 

Овен

Началото на седмицата ще ви донесе много силни емоции. Важно е да не ги следвате на сляпо. Скоро може да съжалявате за казаното или направеното под влияние на мимолетен импулс, но обмислените и балансирани решения ще се окажат правилни. Всички сериозни разговори трябва да се отложат поне до сряда. Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова по-лесно ще ви бъде да се разбирате с другите, да привличате нови съюзници на своя страна и да убеждавате противниците в своята правота.

Втората половина на седмицата ще донесе отговори на въпроси, които ви вълнуват напоследък, както и новини, които ще ви помогнат да вземете решение за плановете си за бъдещето. Може да видите възможности, които не сте виждали преди. Опитайте се да се възползвате от тях възможно най-скоро, не пропускайте шанса си. Това е подходящо време за срещи с хора, които искате да зарадвате. Не е изключено запознанство, което ще получи романтично продължение.

 

Телец

Първите дни от седмицата едва ли ще минат без вълнения. По това време могат да възникнат малки финансови затруднения, не са изключени и дребни недоразумения в работата. Всичко, което се случва, ще приемате особено близо до сърцето си. Хубаво е да имате хора наблизо, готови да ви подкрепят, да ви дадат съвет или помощ, ако имате нужда. Струва си да стоите далеч от онези, които обичат да се намесват във вашите дела при всяка възможност, да критикуват и да правят мрачни прогнози. Общуването с такива хора може трайно да ви извади от равновесие.

Втората половина на седмицата ще бъде благоприятна. Фокусирайте се върху важните и отговорни задачи. Ще се справите добре с тях, ще завършите успешно вече започнатото. Вероятни са парични постъпления, а получената сума може да е по-значителна, отколкото сте очаквали. Някои Телци ги очакват приятни изненади, подаръци и особено внимание от околните.

 

Близнаци

Не прибързвайте с важните решения, особено тези, които се отнасят до личния ви живот и отношенията с близките. Тази седмица ще ви бъде трудно да подредите чувствата и желанията си. Много Близнаци ще изградят илюзии, вместо да се опитат да оценят обективно ситуацията - тези представители на знака рискуват да направят сериозни грешки. Ще се нуждаете от подкрепата на разбиращите хора повече от обикновено. Разговорът с тези, които винаги са били до вас, със сигурност ще повдигне настроението ви.

През втората половина на седмицата ще има шанс да постигнете забележим напредък в работата. Ще има полза от вашите лидерски качества - ще можете да обедините и вдъхновите хора, които заедно са способни на велики неща. Важно е обаче да не смесвате лични и професионални интереси, да не разчитате на симпатии и антипатии, когато става дума за бизнес.

 

Рак

Началото на седмицата ще бъде особено благоприятно за общуване. Дори срещите с хора, от които не сте очаквали нищо добро, ще бъдат успешни. Възможно е те да ви предложат интересна работа или изгодна сделка, да помогнат в изпълнението на някакъв важен план, да ви кажат как да разрешите проблем, който ви преследва от дълго време.

Всеки ден ще имате все повече и повече креативни идеи. Хората наоколо със сигурност ще ги оценят, ще искат да участват в изпълнението им. Ще имате не само нови съюзници, но и приятели, на които ще можете да разчитате във всичко.

Последните дни от седмицата ще бъдат особено благоприятни за изучаване, събиране и анализ на информация и намиране на отговори на трудни въпроси. Вашата интуиция ще ви подскаже върху какво да се съсредоточите. Няма да губите време за дреболии, така че ще имате време за всичко.

 

Лъв

Не бързайте за никъде. През тази седмица дори към прости и добре познати неща трябва да се подходи сериозно и задълбочено - без това едва ли ще успеете. Вероятни са парични постъпления, успешно решение на важен за вас финансов въпрос, за който напоследък мислите много често. Втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна за пазаруване.

Ще бъдете център на внимание както никога досега. Опитайте се да не казвате и не правите нищо прибързано. Грубите думи и импулсивните действия може да не се харесат на хората, на които искате да направите добро впечатление. Но ако се възползвате от благоприятния момент и споделите идеите си, те няма да останат незабелязани.

 

Дева

Седмицата ще изисква особено внимание в работата. Дори обичайните и добре познати случаи трябва да се разгледат сериозно и внимателно. Опитайте се да не изпускате нищо от поглед и преди да вземете важни решения, внимателно проучете ситуацията, съберете възможно най-много полезна информация. Бизнес отношенията могат да бъдат по-напрегнати от обикновено. Не са изключени разгорещени спорове с колеги и ръководство, изостряне на конкуренцията. Важно е да запазите хладнокръвие - благодарение на него няма да позволите сериозни конфликти.

Освен това не винаги ще е лесно да се разбирате с близките си - те може да не разберат вашите импулси. Но спокойният разговор и търпеливите обяснения ще помогнат за възстановяване на хармонията в отношенията. Не забравяйте за семейните дела, както и за обещанията, които сте дали на роднини и приятели.

 

Везни

В началото на седмицата емоционалният фон ще е особено напрегнат. Запазването на самообладание ще бъде много по-трудно от обикновено. Рискувате да кажете или направите нещо, за което по-късно да съжалявате, отблъсквайки хората със своя нрав и раздразнителност, на които бихте искали да се харесате. Ще стане по-трудно да се разбирате с колеги и бизнес партньори и всичко това, защото ще ви бъде трудно да разделите професионалните си интереси и лични отношения. Ако има възможност да отложите решаването на най-важните въпроси, струва си да направите точно това.

Втората половина на седмицата ще бъде съвсем различна - благоприятна и обещаваща. Подходяща е за инициативност в бизнеса. Ще имате идеи, които искате да реализирате веднага. Такава възможност скоро ще се появи и хората, които са готови да помогнат, ще бъдат много близо. Пътуванията ще се окажат добри, особено ако тръгнете на път с любимия човек.

 

Скорпион

Началото на седмицата ще бъде свързано с решаването на доста проблеми. Ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху някои наистина важни неща - ще се разсейвате много по-често от обикновено и може да възникнат неочаквани задачи и нови планове. Ще отнеме известно време за определяне на приоритетите. Но колкото по-рано направите това, толкова по-вероятно е да успеете.

Тази седмица повече от всякога ще сте склонни да усложнявате възникналите проблеми. Добре е, ако наблизо има човек, който гледа по различен начин на случващото се и е готов да сподели мнението си. Съвети и мнения от тези, които ви познават добре, ще бъдат много полезни.

Особено успешни ще са последните дни от седмицата. Подходящи са за поемане на инициатива във всички сфери на живота. Ще стане значително по-лесно да се разбирате с хора, с които не сте намирали общ език преди. Отношенията, които преди са били чисто формални, могат да станат по-сърдечни.

 

Стрелец

В началото на седмицата се опитайте да бъдете особено внимателни в общуването си. По това време във вашето обкръжение ще има изненадващо много съмнителни личности, чиито намерения няма веднага да могат да бъдат правилно оценени. Бъдете нащрек, ако смятате, че сте твърде агресивно въвлечени в някакъв бизнес или се опитват да ви заинтересуват с нещо, за което имате само далечна представа. Това време ще изисква много внимателно отношение към финансовите дела, документацията, административните въпроси.

Втората половина на седмицата е подходяща за учебни и творчески дейности, изяви на професионални събития. Звездите ще проявят благосклонност към Стрелците, които работят в сферата на образованието и културата, занимават се с разпространение на информация или организиране на промоционални събития. Ще имате много енергия, но все пак се опитайте да не се преуморявате.

 

Козирог

Тази седмица ще успеят Козирозите, които  ще наблегнат на работата. Ще има възможност да укрепите професионалните си позиции и да научите това, което скоро ще се окаже полезно, и да създадете полезни контакти. Струва си да отхвърлите фалшивата скромност и да разкажете за вашите победи на всеки, който може да се интересува. Има шанс, хората чиято подкрепа може да отвори много вълнуващи възможности да ви обърнат внимание. Въпреки това, не бързайте да се обвързвате със сериозни задължения, първо се уверете, че наистина е по силите ви да ги изпълните.

Общуването с близките ще изисква повече търпение и самоконтрол от обикновено. Възможни са дребни недоразумения, разногласия, не винаги ще бъдете разбрани правилно. Аргументите могат да бъдат правилни, но се уверете, че не се проточват твърде дълго. Можете бързо да намерите решение, което удовлетворява всички.

 

Водолей

Седмицата ще бъде много благоприятна за общуване. Ще се разбирате дори с тези, с които не сте могли да се споразумеете преди. Хората, които са ви подценявали, съмнявали са се в знанията и талантите ви, ще променят мнението си. Много Водолеи ще имат нови познати - необичайни интересни хора, които могат да вдъхновят представителите на знака. Началото на романтична връзка е вероятно, но много ще зависи от това дали сами искате да поемете инициативата.

Втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна от делова гледна точка. Вероятен е забележим успех в работата, някои Водолеи ще успеят да постигнат истински пробив в бизнеса. Победата няма да е лесна, но и няма да изисква много усилия. Слушайте интуицията си - следвайки я, ще се озовете в точното време на правилното място и тогава всичко ще се нареди от само себе си.

 

Риби

Изпълнението на някои задачи може да не върви по план, но е малко вероятно това да ви разстрои. Много по-вероятно е да намерите възможност да разрешите проблемите. Вярно, това ще изисква известно усилие и много изобретателност. Новите познати ще имат желание да ви помогнат и това може да постави началото на връзка, която ще играе важна роля в живота ви.

Седмицата е подходяща за сключване на сделки, решаване на финансови въпроси. Не рискувайте пари, разпореждайте се с тях правилно. Особено успешна седмица ще бъде за Рибите, които се занимават с търговия на едро.

Последните дни от седмицата ще бъдат натоварени. Те ще бъдат и най-благоприятни за общуване - много  ще разберете от пръв поглед. Отношенията, които преди са били напрегнати, ще се променят към по-добро. И това ще бъде ваша заслуга.

2023 © Варна е

Хороскоп за вторник, 25 юни 2024 г. (Всички зодии)

Много ТЕЛЦИ ги очакват приятни изненади в следобедните часове, времето е подходящо за общуване със стари и нови познати или посещение на някои семейни събития, ДЕВИТЕ ще ги сполетят неочаквани събития и ги очакват доста приятни изненади, ако не им се получават нещата по план, да импровизират и да измислят нещо в движение
Хороскоп за вторник, 25 юни 2024 г. (Всички зодии)
642


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ще има шанс да успеете, като действате точно както обичате - решително и бързо. Не всичко ще се получи веднага, но днес дори няма да ви минава мисълта да се откажете от започнатото, каквито и препятствия да възникнат. Сутринта едва ли ще имате нужда от помощ, но следобед подкрепата няма да е излишна. За нея можете да се обърнете както към стари, така и към нови познати.

Втората половина на деня ще бъде особено успешна във финансов план. Възможни са неочаквани парични постъпления и изгодни сделки. Влиянието на положителните тенденции в областта на любовните отношения също ще бъде забележимо, но все още не толкова значително.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

През първата половина на деня ще имате възможност да коригирате някои стари грешки и да наваксате пропуснатото по-рано. Но е малко вероятно да успеете да направите това сами. Бъдете готови да потърсите помощ от някой, който наскоро е критикувал вашите идеи. Днес той ще бъде вашият най-надежден съюзник.

Много Телци ще имат приятни изненади в следобедните часове. Времето е подходящо за общуване със стари и нови познати, посещение на някои семейни събития. Романтичната среща също ще мине добре, ако изберете място, което и на двама ви харесва.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Време е да се заемете с изпълнението на най-амбициозните и смели планове. Сега дори онези, които преди са се намесвали, са готови да ви помогнат. Интуицията ще ви подскаже колко можете да се доверите на такива съюзници. Човекът, който наскоро ви е обидил, ще се опита да се поправи. Дългогодишните разногласия ще бъдат забравени, макар и не веднага. 

Втората половина на деня ще ви позволи да се концентрирате върху домакинските задължения. Времето е подходящо за пазаруване - безпогрешно ще изберете неща, които ще зарадват както вас, така и вашите близки. Вечерта можете да приемате гости, всички ще си прекарат страхотно.


РАК (22 юни - 22 юли)

Вероятни са непланирани посещения и срещи, които не очаквате. Съдбата може неочаквано да ви сблъска с човек, който преди това е играл много важна роля в живота ви. Ще има шанс за възстановяване на връзката. Много обаче зависи от това дали сте готови да поемете инициативата, да направите първата крачка или да признаете грешките си.

Това е добър ден за обичайната ви работа. Ще се справяте добре с рутинните задачи, те няма да ви се струват особено досадни. В следобедните часове може да се появят страхотни идеи, но благоприятният момент за тяхното реализиране ще настъпи малко по-късно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Отличен ден очаква лъвовете. Много неща ще станат по-добре, отколкото сте очаквали. Струва си да използвате подкрепата на звездите, за да се справите с някои важни и сложни въпроси, да решите сериозни проблеми. Много интересни открития ще направят Лъвовете, които ще се насочат към учене или изследователска дейност. Информацията, получена днес, ще бъде полезна в близко бъдеще.

Ще имате възможност да се срещнете с хора, за които сте чували много преди, да създадете собствено впечатление за тях. На съветите на собствената си интуиция днес трябва да се доверявате повече, отколкото на думите на други хора. Имайте това предвид, когато вземате решения.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Вероятни са някои неочаквани събития и приятни изненади. Бъдете готови за факта, че няма да можете да действате според плана - ще трябва да импровизирате и да измислите нещо в движение. Ще се справите просто страхотно. Въпреки това са възможни напрегнати моменти и безпокойство, така че емоционалното ви състояние ще остави много да се желае.

Опитайте се да прекарвате повече време с хора, които ви разбират и подкрепят. Възможно е да искате да говорите открито, избягвайки дълги обяснения и оправдания, а просто да говорите за това, което ви е на душата. В такива моменти подкрепата на близките е безценна, днес със сигурност ще я получите.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Важно е да обръщате внимание на малките неща и да се опитате да не изпускате нищо от поглед. Денят не е лош, но все пак не може да се нарече безоблачен. Неочаквани инциденти, за които научавате, странни новини, изненадващи съвпадения могат да бъдат подсказки от съдбата. Благодарение на тях ще разберете накъде да продължите и как да се държите по-добре.

Вероятни са успешни пътувания, включително непланирани. Много Везни ще се вдъхновят както от смяната на обстановката, така и от самата възможност да видят нещо съвсем ново, да посетят места, за които са слушали много.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят няма да е лош, но ще е пълен с изненади. Те не винаги ще ви направят щастливи. Възможно е да се наложи да промените плановете си, да отложите някоя дългоочаквана среща или да откажете да посетите интересно събитие. Опитайте се да не се тревожите твърде много, защото скоро ще има възможност да наваксате.

Много Скорпиони днес ще изпаднат в нееднозначни ситуации. Добре е, че наблизо ще има хора, с които можете да се консултирате - собственият ви опит може да не е достатъчен, за да вземете правилното решение.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Първата половина на деня ще ви зарадва. Ще намерите отговори на въпроси, които са ви озадачавали, и ще разберете как да решите някой важен проблем. Не всеки веднага ще разбере хода на вашите мисли, така че бъдете търпеливи и бъдете готови да обяснявате прости неща няколко пъти. Някои Стрелци ще се ядосват за дреболии, но повечето представители на знака ще успеят да се справят с емоциите си.

Втората половина на деня не обещава главозамайващ успех, но тя също ще зарадва. Вероятни са приятни събития в семейството и промени към по-добро в отношенията с роднините.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес звездите ще бъдат на ваша страна. С тяхната подкрепа ще постигнете много в професионалната си област. Някои Козирози ще намерят начин да обезоръжат дългогодишни съперници и да изведат тайни врагове наяве. Почти всички представители на знака ще се възползват от способността да запомнят малки детайли и да забелязват това, което другите са пропуснали.

Възможно е в следобедните часове да се наложи да вземете важно решение относно личните отношения. Това няма да е толкова трудно, тъй като ще обърнете внимание на намека на интуицията си навреме.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Имате много работа. Бъдете готови не само да разрешите собствените си проблеми, но и да помогнете на тези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - всичко, което правите за другите, ще бъде от полза и за вас. Някои Водолеи днес ще срещнат много интересни хора, които малко по-късно ще станат надеждни съюзници. Други представители на знака ще получат изключително ценна информация.

Личните отношения ще се развиват хармонично. Няма да има разногласия с близките ви и ще направите най-благоприятно впечатление на тези, които срещате за първи път днес.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте особено упорити и затова ще успеете да постигнете отдавна поставените си цели. Усилията ви ще бъдат богато възнаградени. Възможно е някои ваши начинания да получат подкрепата на много влиятелни хора. Благодарение на тях бързо ще постигнете целите си. 

Втората половина на деня е подходяща за среща с някого, когото бихте искали да харесате. Ще бъде лесно да направите добро впечатление - просто се дръжте естествено и спокойно. Вероятни са промени към по-добро в отношенията със стари познати. Ще започнете да се разбирате по-добре.

2024 © Варна е