Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 27 март - 2 април

За Телците първата половина на седмицата ще бъде натоварена, Девите ще трябва да действат с постоянството и решителност за да постигнат успех през тази седмица
Хороскоп за седмицата 27 март - 2 април
846

 

Овен

Началото на седмицата е пълно с изненади. По това време ще трябва да променяте плановете си много по-често от обикновено и да вземате решения в движение, понякога доста важни.  Бързо ще се ориентирате в ситуацията, ще разберете как да постигнете успех и няма да загубите увереност нито за минута. Наблизо ще има хора, готови да ви подкрепят. Вашите лидерски качества ще се проявят особено ярко, ще вдъхновите дори онези, които преди са имали съмнения.

Втората половина на седмицата ще е доста по-спокойна. Това е моментът да завършите започнатото по-рано, да направите равносметка и да решите как ще продължите. Не искате да бързате, но няма да губите време напразно. Вероятни са приятни събития в семейството, промени към по-добро, важни за вас и вашите близки.

 

Телец

Първата половина на седмицата ще бъде натоварена. Не всички Телци ще могат да се съсредоточат върху работата в този момент, семейните въпроси може да ви разсейват, възможно е някой от близките ви да се нуждае от вашата помощ. Може да възникнат някои трудности, но със сигурност ще се справите с тях. За това ще помогне способността ви да се разбирате с хората, бързо да намирате общ език с нови познати. При много решения, свързани с работата, трябва да разчитате на интуицията си.

Втората половина на седмицата ще донесе изключително приятни събития, добри новини и интересни предложения. Вероятни са промени към по-добро в области, които са особено важни за вас. Някои Телци ще могат да присъстват на необичайни събития - там ги чакат необичайни срещи, запознанства. Те могат да играят важна роля в живота ви.

Седмицата е добра за големи покупки. Можете да закупите полезни неща за работа, обучение, за вашето хоби.

 

Близнаци

Започнете седмицата с най-полезните и важни неща. Това време ще бъде благоприятно и много от начинанията ви ще бъдат успешни. Вероятни са полезни контакти. Няма да пропуснете възможността да общувате с хора, които могат да помогнат в изпълнението на вашите планове, и да се опитате да им направите добро впечатление. Деловите преговори ще вървят добре, възможно е да ви бъде предложена нова работа. В такива случаи е по-добре да не бързате с отговора - първо съберете повече информация.

През втората половина на седмицата влиянието на положителните тенденции няма да е толкова осезаемо. Вероятно ще искате да си вземете почивка. Помислете към кого можете да се обърнете за помощ - определено няма да навреди. Времето е подходящо за семейни пътувания, срещи със стари приятели. Освен това ще ви е приятно да сте с любимия човек.

 

Рак

Седмицата ще е благоприятна за работа. Вероятни са значителни промени към по-добро в бизнес сферата и не е изключено бързо израстване в кариерата. Всеки ще знае за успехите, които сте постигнали преди - мнозина ще искат да участват в изпълнението на вашите планове. Хората, които преди това не са одобрявали вашите действия, ще ги погледнат по различен начин и ще променят мнението си.

Вероятни са и промени към по-добро в личните отношения. Ще има много по-малко причини за разногласия с близките. Много неща могат да бъдат договорени без спорове. Семейните пътувания ще са добри - промяната на обстановката ще бъде от полза за всички.

Може да се насочите към решаване на финансови и имуществени въпроси, документация. Вероятно е благоприятно за вас приключване на съдебни спорове. Някои Раци ще си върнат стари дългове или ще получат заплащане за свършена работа в миналото.

 

Лъв

Тази седмица няма да губите време за дреболии и ще направите много полезни неща за всички. Ще бъде възможно да се съберат много различни хора за постигане на обща цел. Ще има полза от вашите дипломатически таланти - ще помирите онези, които са били в кавга, ще помогнете за разрешаването на дългогодишни конфликти. Всичко това обаче ще изисква усилия. Не забравяйте да почивате, в противен случай до края на седмицата може да сте близо до емоционално прегаряне.

Вероятни са парични постъпления, включително много значителни. Във всичко, свързано с финансите, е по-добре да избягвате лекомислието. Това е добра седмица за откриване или попълване на спестовна сметка, правене на някаква инвестиция. Но е по-добре да се въздържате от незадължителни спонтанни покупки и случайните разходи трябва да бъдат сведени до минимум, ако е възможно.

Вероятни са промени в отношенията с близките. Ще почувствате, че сега всички те чакат помощ и подкрепа от вас. Собствените дела за известно време могат да минат на заден план.

 

Дева

Постоянството и решителността ще ви помогнат да постигнете успех през тази седмица. Не очаквайте всичко да е лесно. Много по-вероятно е дори скромният успех да изисква усилия.  Ще се заемете с трудни случаи с ентусиазъм и определено ще намерите начин да преодолеете пречките, пред които другите биха отстъпили.

Струва си да бъдете внимателни във всичко, свързано с парите. Не бързайте да сключвате сделки - тук поради невнимание рискувате да пропуснете нещо важно, като се съгласите на неизгодни условия. Преди да направите големи покупки, опознайте хората, на които имате доверие.

Невинаги на близките ви ще е ясно защо постъпвате така, а не иначе, но това няма да доведе до конфликти. Напротив - ще бъдете подкрепени дори от тези, на които идеите ви не са близки. Седмицата е подходяща за срещи с любим човек, романтично пътуване.

Везни

В началото на седмицата бъдете внимателни. Това не е най-лесният момент, особено за Везните, които са свикнали бързо да постигат успехи. Комуникацията с другите хора е важна, особено в бизнес отношенията. Може да бъдете въвлечени в някаква съмнителна история или опасно приключение. Внимавайте, ако някой ви обещае златни планини или ви предложи работа, за която очевидно ви липсват знания и опит. Влиянието на положителните тенденции постепенно ще нараства. През втората половина на седмицата ситуацията ще стане много по-благоприятна, ще имате повече възможности за успех.

От гледна точка на личните отношения цялата седмица ще бъде благоприятна. Няма да е трудно да намерите общ език с другите. Новите познати бързо ще изпитат симпатия към вас, а старите ще оценят онези ваши качества, на които не са обръщали внимание преди. Ще бъде полезно да обсъдите планове за бъдещето с близките. Със сигурност ще измислите нещо интересно и скоро ще го постигнете.

 

Скорпион

Началото на седмицата едва ли ще мине без разногласия и спорове. Но няма да се сърдите на тези, които не споделят вашата гледна точка, а ще намерите начин спокойно и любезно да убедите тези хора. Благодарение на способността да преговаряте и да печелите доверие, ще придобиете силни съюзници. Конфликтите, които са усложнявали живота ви, ще останат в миналото. Последните дни от седмицата обещават много приятни запознанства, срещи, които ще помните дълго.

През втората половина на седмицата е възможно събитията да се развиват по-бавно, отколкото ви се иска и това ще ви изнерви. Скоро обаче ще видите, че всичко върви добре и просто трябва да имате търпение. Това е идеалният момент да преразгледате някои стари неща. Ще ги завършите успешно, ще постигнете дори по-добри резултати от очакваните.

 

Стрелец

През първата половина на седмицата трябва да се съсредоточите върху неща, с които можете да се справите сами. Ще бъде трудно да се споразумеете с някого за съвместни действия и вашите идеи не винаги ще бъдат ясни за другите. Събитията могат да се развият неочаквано бързо. Ще имате нужда от способността да импровизирате, да вземате решения, разчитайки на интуицията си. Някои Стрелци ще видят възможности, които не са виждали преди, и това ще бъде началото на голяма промяна в живота.

Втората половина на седмицата, напротив, ще бъде благоприятна за комуникация. Тя обещава да се срещнете с хора, за които сте чували много хубави неща преди. Не е изключено началото на приятелства или романтична страст. За семейния Стрелец работата може да мине на заден план - тези представители на знака ще трябва да се грижат за близките си, да им помогнат по някакъв начин.

 

Козирог

Вероятни са напрегнати моменти в началото на седмицата. В работата ще има особено много причини за разногласия и спорове, колеги и партньори понякога може да ви разберат погрешно. Но скоро влиянието на положителните тенденции ще се увеличи и ще почувствате, че всичко върви добре. Най-важното е максимално да разделяте професионалните и личните отношения, а не да разчитате на вашите симпатии и антипатии, когато става въпрос за бизнес.

Втората половина на седмицата ще бъде много различна - тя със сигурност ще ви зарадва с приятни изненади. Възможно е да има неочаквани открития, добри новини, както и предложения, които искате да приемете веднага. Това е идеалното време да излизате с приятели. Възможно е да се появи ново общо хоби, което да ви сближи още повече с тях. Последните дни от седмицата ще бъдат благоприятни за големи покупки.

 

Водолей

Опитайте се да сте сериозни в началото на седмицата. Няма да е лесно - едва ли ще искате да правите бизнес и ще има особено много изкушения. Но ако все пак не следвате мимолетните си желания, тогава по-късно със сигурност ще се похвалите за това. Опитайте се да спазвате обещанията, които сте дали преди, да не подвеждате хората, които разчитат на вас.

Малко по-късно влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, ще се появят някои интересни задачи и ще се отворят възможности в сферата на бизнеса, които не искате да пропуснете. Средата на седмицата е подходяща за важни преговори. Това време ще бъде благоприятно и за обсъждане на трудни въпроси с близките.

Последните дни от седмицата ще бъдат особено щедри на приятни изненади. Дори онези ваши желания, за които никой не е предполагал преди, могат да се сбъднат. Вероятни са промени към по-добро в романтичните отношения.

 

Риби

Началото на седмицата е чудесно време за намиране на нови съюзници. Може би дори можете да привлечете скорошни недоброжелатели на ваша страна - те ще разберат, че е много изгодно да си сътрудничат с вас. Интуицията ще ви подскаже дали да се доверите на такива хора. Този път ще бъде успешен и по отношение на личните отношения. Ще разберете много по-добре близките си, а и те ще ви разберат. Ако преди имаше някои разногласия и проблеми, сега ще бъде възможно спокойно да се съгласите за всичко.

Втората половина на седмицата ще бъде натоварена. Най-вероятно по това време ще трябва да се занимавате с няколко важни неща едновременно, да решавате проблеми, с които никой не можеше да се справи преди. Основното нещо е да не се отказвате веднага. Ако сте постоянни, ще постигнете отлични резултати. Вероятно е успешно разрешаване на сложни финансови и имуществени въпроси.

2023 © Варна е

Хороскоп за вторник, 23 юли 2024 г. (Всички зодии)

На БЛИЗНАЦИТЕ няма да им е лесно да запазят спокойствие в началото на деня, емоционалният фон ще бъде нестабилен - всякакви незначителни събития могат да повлияят на настроението им, РАЦИТЕ да се съсредоточат, очаква ги един труден, но много ползотворен ден
Хороскоп за вторник, 23 юли 2024 г. (Всички зодии)
770


ОВЕН (21 март - 20 април)

Лесно ще се разбирате с различни хора, ще можете да намерите общ език дори с тези, които изобщо не са като вас. Дългогодишните съюзници могат да предложат нещо интересно. Овните, които днес проявят решителност, ще имат шанс да се изкачат по кариерната стълбица. И ако поемете инициативата, ще установите отношения с онези, с които преди сте спорили по някакъв въпрос. Ще има и възможност да продължите романтичната връзка, която изглеждаше завършена. Инициативата и здравият разум ще ви кажат дали си струва да правите това.

Първата половина на деня ще бъде относително спокойна, втората ще поднесе изненади. Вероятни са удивителни съвпадения и странни събития, които ще ви помогнат да погледнете с нов поглед на познатите неща.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Този богат на събития ден ще бъде щедър на приятни събития и вдъхновяващи срещи. Новите ви познати веднага ще ви харесат. Възможно е да започнете както делови, така и неформални отношения - всичко ще зависи от вашето желание. Възможно е началото на романтични истории. Отношенията ще се развиват бързо, носейки много положителни емоции.

Ще успеете в много неща. Важно е да поставите правилно приоритетите, да разберете какво трябва да се реши първо и какво може да почака. Способността бързо да научавате нови неща и да намирате приложение на получената информация ще бъде полезна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Няма да е лесно да запазите спокойствие в началото на деня. Емоционалният фон ще бъде нестабилен - всякакви незначителни събития могат да повлияят на настроението ви. Понякога ще се тревожите за неща, на които иначе не бихте обърнали внимание. Но с течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, ще се почувствате много по-уверени и ще разберете, че скоро ще постигнете успех по важен въпрос.

Втората половина на деня е подходяща за предприемане на нещо ново. Ще има шанс да реализирате смели идеи или да се доближите до постигането на отдавна поставена цел.


РАК (22 юни - 22 юли)

Съсредоточете се. Очаква ви труден, но много ползотворен ден. Ще имате шанс да постигнете успех по много въпроси, включително такива, с които не сте успели да се справите дълго време. Приятели и просто дългогодишни познати с готовност ще подкрепят вашите идеи и ще можете бързо да реализирате плановете си.

Влиянието на положителните тенденции, доста слабо в началото на деня, ще се засилва с времето. Втората половина на деня ще бъде по-успешна и интересна от първата. По това време е вероятно да срещнете хора, които по-късно ще играят важна роля в живота ви. Те веднага ще ви харесат, ако се държите естествено и непринудено.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Едва ли трябва да се тревожите за нещо сериозно. Влиянието на положителните тенденции ще е силно през целия ден и много неща ще се развият дори по-добре, отколкото сте очаквали. Като добре разбирате какво искате да постигнете, няма да позволите на никого да ви обърка. Някои Лъвове ще имат шанс да направят добри пари благодарение на знанията, които са придобили преди много време.

Отношенията с близките ще се развиват хармонично и няма да има поводи за разногласия и спорове. Някои Лъвове ще успеят да се помирят с онези, с които са били в конфликт, ако поемат инициативата. Добре е да се занимавате с домакинска работа, да подреждате нещата и да се отървете от ненужните вещи.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят може да не е от най-леките, но ще преодолеете всички препятствия и ще го прекарате много ползотворно. Вероятни са неочаквани открития - някои Деви ще получат важна информация по-рано от други и ще могат да се възползват от нея. Няма да пропуснете възможността да помогнете на близък човек, изпаднал в затруднено положение.

Вероятни са щастливи съвпадения. Често благодарение на тях ще можете да разрешите проблеми, които са обърквали другите. В други случаи наблюдението ще ви помогне - ще забележите нещо, на което никой друг не е обърнал внимание.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за всякакви интересни и полезни дейности. Много Везни ги очакват приятни изненади, както и нови впечатления и запомнящи се събития. Ще има шанс да успеете в нещо важно. Разбирайки добре какво искате, няма да отстъпите, ако възникнат трудности.

Постоянството ще ви помогне да изпреварите опонентите си. Хората около вас ще видят на какво сте способни. Скоро ще има интересни предложения. Вечерта е подходящо време за общуване с близки, семейни събития и срещи с приятели. Романтичните срещи ще вървят добре, ако се опитате да ги направите необичайни и запомнящи се.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Добър ден за обсъждане на важни въпроси. Ще можете да защитите своята гледна точка, без да обиждате или огорчавате никого. Някои Скорпиони ще намерят нови съюзници и помощници. Полезно е да поемате инициатива в бизнеса, да споделяте идеи, да говорите за планове. Също така си струва да посещавате професионални събития - там ще срещнете интересни хора.

Възможно е да получите парични постъпления, включително значително надхвърлящи очакванията ви. Възможни са и разходи. Най-често те ще бъдат свързани с желанието ви да зарадвате близък човек.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Решенията, взети в движение, едва ли ще бъдат успешни. Възможно е да се наложи да коригирате грешките на другите или да правите неща, които са по-важни за тях, отколкото за вас. Много време ще мине в суматоха и често ще трябва да бързате и да припирате околните. Други биха се ядосали в подобни ситуации, но вие ще останете спокойни и приятелски настроени.

Можете да се върнете към старите планове - има шанс сега да ги приложите. Следобедът е подходящ за срещи в неформална обстановка. Стари познати може да ви напомнят за себе си, ще се радвате да ги видите.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Важно е да запазите спокойствие. Ако не се ръководите от емоции и не се поддавате на провокации, ще се справяте добре със сложни въпроси и ще намирате правилните отговори на важни въпроси. В двусмислена ситуация интуицията ще ви подскаже как да се държите правилно. Слушайте я.

Можете да подобрите съществуващите взаимоотношения, както бизнес, така и лични, и да напомните за себе си на хора, с които преди сте били приятели или сте сътрудничили. Някои представители на знака ще срещнат тези, за които преди това са чували много интересни неща. Денят обещава приятни изненади.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

По-добре не започвайте деня с особено трудни задачи. Сутринта едва ли ще е особено ползотворна. Най-вероятно по това време ще трябва да направите нещо скучно и не много важно, но все пак изискващо внимание. Бъдете внимателни и се опитайте да не правите грешки. По-късно ще бъдете благодарни на себе си, че обръщате внимание на малките неща, които другите не са забелязали.

Втората половина на деня е много благоприятна. Много от начинанията ви ще бъдат успешни, така че е по-добре да не си губите времето. Можете лесно да намерите съюзници или помощници, ако имате нужда от тях.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Малко вероятно е да успеете бързо да получите това, което искате. Важно е да не се оттегляте, да не се отказвате от това, което сте започнали. Възможни са неочаквани срещи. В началото те ще ви озадачат много, а по-късно ще предизвикат интересни мисли. Струва си да се вслушате в хора, които са ви давали добри съвети преди.

Втората половина на деня ще ви даде шанс да се върнете към някои стари планове и да ги осъществите. За това на много Риби ще им помогнат стари и нови приятели. В края на деня стари познати, с които не сте се чували отдавна, може да ви напомнят за себе си. Общуването ще се окаже дори по-приятно, отколкото може да се очаква.

2024 © Варна е