Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 27 ноември - 3 декември

Седмицата за ВЕЗНИТЕ няма да е лесна, но няма да е и безнадеждно лоша, ще се отворят някои интересни нови възможности, много СКОРПИОНИ са склонни да градят илюзии и да фантазират, вместо да изучават текущата ситуация и да си правят изводи
Хороскоп за седмицата 27 ноември - 3 декември
2776

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да не се вълнувате в началото на седмицата. Това няма да е много лесно - емоционалният фон ще е доста напрегнат. Но все пак се опитайте да не вземате решения под влияние на мимолетни импулси, обмисляйте всяка своя стъпка. Това е особено важно в бизнес сферата. Всичко, свързано с работата, сега ще изисква повече внимание от обикновено. Може да възникнат трудни ситуации и ще ви трябва време, за да ги разберете. По-добре е да не бързате със сключването на договори и да не подписвате никакви документи, преди да сте ги проучили задълбочено.

Личните отношения може да са трудни в началото на седмицата, по това време е малко вероятно да се избегнат разногласия и спорове. Ситуацията обаче бързо ще се промени към по-добро. Бързо ще разберете как да се държите, за да избегнете спорове и конфликти. Втората половина на седмицата ще бъде много хармонична. Подходяща е за възстановяване на някои стари връзки.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

В началото на седмицата няма да е толкова лесно да се захванете за работа. Ще трябва да положите усилия, за да се настроите на сериозна вълна. Ще имате силно желание да отложите всичко за по-късно, но не трябва да го правите. Ще бъде много по-полезно да започнете да действате. Този период може да бъде много щедър с нови възможности. Опитайте се да не пропуснете нито една от тях.

Комуникацията с другите през това време може да бъде по-трудна от обикновено. Дори хората, с които преди сте се разбирали добре, не винаги ще ви разберат правилно. Но сериозен конфликт ще бъде избегнат и скоро отношенията ще се подобрят.

Втората половина на седмицата е добра за работа, както и за решаване на всякакви въпроси, свързани с пари и имущество. Ще бъдете внимателни, няма да изпускате нищо от поглед, няма да допускате дори дребни грешки.

Ще се появят много нови идеи, които близките ви ще харесат и ще ви вдъхновят за тяхното реализиране. Вероятно ще искат да ви помогнат да постигнете целите си.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

В началото на седмицата постоянството и решителността ще ви бъдат много полезни. Това е моментът, в който не трябва да се отказвате от започнатото, дори нещо да не върви така, както искате. Опитайте се да не губите оптимизъм, прогонете мрачните мисли. Много неща ще зависят от това дали ще успеете да поддържате добро настроение и увереност в способностите си. Умението да се разбирате с хората и да преговаряте с нови познати също ще бъде важно. Интуицията ще ви помогне тук - тя ще ви подскаже кога да направите отстъпки и кога да настоявате на своето.

Втората половина на седмицата ще бъде много интересна и ползотворна. Много неща ще правите добре. Понякога е достатъчно да измислите нещо ново - и хората веднага ще изглеждат готови да помогнат за изпълнението на плановете ви и да поемат част от грижите ви.

Възможни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Можете да закупите някои неща за дома, например оборудване или мебели.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не бързайте. Това е добра седмица, доста подходяща за предприемане на нещо ново. Въпреки това, всички ваши действия трябва да бъдат добре обмислени, особено в първите дни. Звездите ще са на ваша страна, но това не означава, че ще имате късмет в абсолютно всичко. Решаването на особено важни проблеми вероятно ще изисква усилия - бъдете готови да ги приложите.

В началото на седмицата са възможни разногласия с близките, спорове и напрегнати моменти в общуването. Уви, не винаги ще бъдете разбрани правилно. Отделете време, за да обясните това, което изглежда очевидно, и се опитайте да останете приятелски настроени, докато го правите. Околните ще оценят това. Втората половина на седмицата ще бъде много по-лека и приятна. Ще се разбирате добре както със стари познати, така и с тези, които наскоро сте срещнали за първи път.

Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова повече интересни идеи и конкретни планове ще искате да реализирате. Но не всичко може да се направи наведнъж, така че бъдете търпеливи.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на седмицата ще бъде ползотворно и интересно. Това е много благоприятно време за работа и учене. Ще правите много неща добре, бързо ще се справите с това, което не се е получавало преди. Може да се заемете с някои мащабни дългосрочни проекти. Няма да се изкушите да се откажете от това, което сте започнали, да изоставите това, което сте планирали, просто защото не всичко веднага върви по план. Възможни са полезни запознанства и срещи с интересни хора. Някои Лъвове ще се сприятелят с онези, с които преди не са могли да се разбират.

Втората половина на седмицата ще бъде приятна и интересна, но едва ли подходяща за сериозни дела и решаване на важни проблеми. Най-вероятно ще искате да откъснете мислите си от тревогите и да промените обкръжението си. Ще има възможност да отидете на интересно пътуване в добра компания - не я пропускайте. Романтичните срещи ще преминат добре.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Началото на седмицата ще бъде напрегнато. Малко вероятно е да можете да се концентрирате върху едно нещо в този момент. Много по-вероятно е да се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно, като в същото време коригирате грешките, направени от някой друг. Но всичко това няма да ви попречи да постигнете успех, да изпълните планираното преди. Не е желателно в този момент да се обвързвате с каквито и да е задължения или да подписвате документи, без да сте ги проучили задълбочено. По-добре е да не прибързвате с решения, които са важни не само за вас, но и за вашите близки.

Втората половина на седмицата ще се развие различно. Ще ви вдъхнови и зарадва с приятни изненади и ще донесе отговори на много въпроси. Възможни са и успешни стечения на обстоятелствата, благодарение на които ще разберете как да се справите с възникнали по-рано проблеми. Опитайте се да не се преуморявате - прекомерният стрес може да повлияе зле на вашето настроение и благополучие.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Седмицата няма да е лесна, но не може да се нарече безнадеждно лоша. Ще се отворят много нови възможности, ще има шанс да постигнете това, към което отдавна сте се стремили. От вас се иска да не се губите в двусмислена ситуация, да импровизирате, да не се страхувате да вземате важни решения сами.

Ще трябва да решавате съвсем нови професионални проблеми и целият ви опит може да се окаже безполезен. Но подсказките на интуицията ви ще бъдат много полезни, те ще бъдат точни и навременни. Струва си да се вслушате в съветите на хора, чието мнение ви е помогнало преди това.

Не стойте в сянка. Не се притеснявайте да привлечете вниманието към себе си и да говорите за успехите си. Покажете на какво сте способни и хората, които преди са ви подценявали, ще променят мнението си. И професионалните, и личните отношения ще се променят към по-добро, ако се държите адекватно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще ви е доста трудно през тази седмица реално да оцените силите и възможностите си. Много Скорпиони са склонни да градят илюзии и да фантазират, вместо да изучават текущата ситуация и да правят изводи. Наблизо ще има хора, които ще дадат отлични съвети, дори и не винаги в най-деликатната форма. Струва си да се вслушате внимателно в тях.

По-добре е да не нарушавате традициите и общоприетите правила, да избягвате действия и изявления, които могат да изненадат неприятно другите. Тази седмица особено често ще има ситуации, в които е най-разумно да стоите в сянка и да се опитате да не привличате излишно внимание върху себе си.

Ще има много нови планове. Няма да бързате, ще подредите правилно приоритетите си и ще действате последователно. Това ще ви позволи да избегнете ненужни притеснения и да постигнете отлични резултати дори по онези въпроси, които преди са изглеждали много трудни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Бъдете готови за изненади - тази седмица ще има много от тях. Сега ще бъде особено полезно за вас да можете бързо да се ориентирате в нова ситуация, да вземате решения със светкавична скорост и да не се съмнявате нито за минута, че сте направили правилния избор. Увереността и оптимизмът ще ви направят особено привлекателни - много различни хора ще искат да ви опознаят по-добре и да се сприятелят с вас.

Вероятни са промени в бизнес отношенията. Вашият авторитет ще се увеличи и хората, които преди са се съмнявали във вас, ще променят мнението си. Не са изключени предложения за работа и дългосрочно сътрудничество. По-добре е да не бързате с отговора, съберете повече информация и едва тогава решете как да действате.

Възможни са малки финансови загуби. Отнасяйте се към тях философски - ще става въпрос за незначителни суми, а новите парични постъпления няма да ви накарат да чакате дълго.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Началото на седмицата ще бъде благоприятно за работа. Ще видите възможности, които преди са оставали незабелязани, ще намерите отговори на въпроси, които са озадачавали всички. Бъдете готови не само да действате самостоятелно, но и да ръководите другите. Възможно е да се наложи да намерите нови съюзници, защото старите няма да оправдаят очакванията ви. Можете да се справите и с това, така че не е нужно да преодолявате всички трудности сами.

Втората половина на седмицата ще е подходяща за познати дейности, решаване на вече познати проблеми. Трябва да предприемете нещо ново само ако сте уверени в способностите си, готови сте да преодолеете трудностите и не очаквате лесен успех. Със сигурност ще е необходимо постоянство, за да постигнете желания резултат.

Личните отношения ще се развиват хармонично през цялата седмица. Вашите близки често ще ви разбират прекрасно и вероятно ще намерят начин да ви зарадват. Ще бъде лесно да се споразумеете за всичко с тези, на които държите.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Седмицата ще бъде много благоприятна за делови срещи и преговори. Ще ви бъде лесно да направите добро впечатление дори на онези, които обикновено забелязват само недостатъците на другите. Ще бъде възможно да намерите нови съюзници, включително много влиятелни. Благодарение на тяхната подкрепа ще успеете да изпълните това, което сте планирали преди, както и да завършите важна задача навреме. Но да действате сами може да бъде трудно. Понякога ще ви завладяват съмнения, поради което няма да можете да се възползвате от ситуацията и да направите необходимата стъпка. Опитайте се да не изисквате твърде много от себе си. Ако правите грешки, вероятно скоро ще ги поправите.

Възможни са неочаквани събития в семейството, промени в отношенията с близките. Разногласията, които отдавна са разстройвали всички, ще останат в миналото и ще бъде възможно бързо да се споразумеете за някои важни неща. Вероятни са необичайни запознанства и срещи, които ще играят важна роля в живота ви.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Това е добра седмица за да предприемете нещо ново и да поемете инициативата. Действайте решително - ще направите много неща добре. Скорошните недоброжелатели ще разберат, че е по-добре да не ви пречат. Някои дори ще ви предложат сътрудничество. Но е по-добре да не бързате да приемате. Погледнете по-отблизо такива хора. Те наистина могат да станат добри съюзници, ако намерите подход към тях. Но струва ли си да опитате - интуицията ви ще помогне по този въпрос.

Обичайните задачи могат да изглеждат толкова скучни, че понякога трябва да положите сериозни усилия, за да ги изпълните. Не се поддавайте на изкушението да отложите всичко за по-късно, освен ако не искате хаос и объркване.

Обърнете внимание как се развиват отношенията ви с близките. Сега не трябва да разчитате на факта, че всичко ще бъде наред от само себе си и можете да говорите и правите каквото искате. Опитайте се да бъдете деликатни, търпеливи и приятелски настроени – това няма да изисква много усилия от вас, а околните ще ви бъдат безкрайно благодарни.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

Денят за РИБИТЕ ще е подходящ да се върнат към някое старо хоби или да направят нещо, което не са успели да свършат досега, ТЕЛЦИТЕ ги чака един ден идеален за почивка, развлечения и приятни занимания
Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

По-добре е да не започвате сериозни разговори през първата половина на деня. Ще бъдете по-избухливи от обикновено, така че е малко вероятно да успеете спокойно да обсъдите важни въпроси. Дори малките неща могат да предизвикат спорове. Не всички Овни ще могат да се справят с емоциите, те рискуват да провокират кавги без да искат.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили значително. Времето е подходящо за започване на нови неща, както и за реализиране на идеи, които преди са изглеждали доста рисковани за всички.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще е особено плодотворен. Вероятни са забавяния в бизнеса и неочаквано може да възникнат трудности там, където най-малко сте ги очаквали. За някои Телци няма да е лесно да намерят общ език с новите познати, едва ли ще бъде възможно да се споразумеят с тях за някакви съвместни действия.

Но денят е идеален за почивка, развлечения и приятни занимания. Възможно е да бъдете поканени на необичайни събития. Там не само ще си прекарате добре, но и ще научите нещо ново и полезно. В следобедните часове са вероятни подаръци и парични постъпления.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете готови да работите здраво в началото на деня. Най-вероятно по това време ще трябва да се справите с някои трудни задачи, да разрешите въпроси, които са озадачавали мнозина. Не се притеснявайте - вашата интуиция ще ви подскаже как да действате и вие бързо ще намерите пътя към целта си.

Следобед ще имате възможност да си починете добре и да прекарате пълноценно време с хора, които са ви особено скъпи. Единствената област, в която могат да възникнат трудности в този момент, са финансите. По-добре е да не сключвате сделки, ако не са били предварително планирани.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня може да бъде доста напрегнато, особено за представителите на знака, които са планирали много за това време. Поради някои неочаквани събития едва ли ще успеете да реализирате всичко, което сте намислили. Опитайте се да се справите възможно най-добре с всички най-важни и трудни задачи.

Втората половина на деня ще зарадва много Раци. Това време обещава приятни изненади за влюбените представители на знака и добри новини за тези, които наскоро са посветили много усилия за решаване на семейни проблеми.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще донесе нови идеи. Можете да започнете да ги прилагате в близко бъдеще, но първо трябва да завършите започнатото по-рано. Опитайте се да избегнете объркването, действайте последователно - по този начин няма да правите грешки или да пропуснете нещо.

Настроението днес ще е променливо. Някои Лъвове ще реагират особено остро на незначителни инциденти и ще се ядосат при всяко нарушение на плановете. Не забравяйте да почивате - така не само ще попълните енергийните си запаси, но и ще се почувствате много по-удовлетворени от живота.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не давайте воля на желанията и мечтите си. Днес ще бъде особено важно да прецените правилно както настоящата ситуация, така и своите възможности. Ръководете се от собствения си опит, слушайте интуицията си - благодарение на тях няма да правите сериозни грешки.

През първата половина на деня е по-добре да разчитате само на себе си, но втората половина е доста подходяща да обедините усилията си с някого и да поискате подкрепа. Хората, с които преди това е било трудно да се споразумеете, охотно ще установят контакт с вас. Вечерта ще е благоприятна за среща със стар приятел.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще ви зарадва с добри новини и интересни предложения. Той обещава промени към по-добро в различни области на живота. Най-значимото влияние на положителните тенденции ще бъде в областта на романтичните връзки. Може да обсъдите някои важни въпроси с любимия човек. Решенията, които вземете днес, ще бъдат важни и за двама ви.

Ученето ще бъде лесно, ще научите много в движение. Най-любознателните Везни ще получат ценна информация преди всеки друг. Тя ще им покаже накъде да продължат и ще им помогне да вземат решение за дългосрочни планове.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да не е лесен. Ще бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо и да мислите за много неща наведнъж ще бъде досадно. Някой, когото познавате, вероятно ще предложи помощ. Но това ще зарадва само няколко Скорпиони - повечето представители на знака ще предпочетат да се справят сами с всички въпроси.

Страхотни идеи ще дойдат следобед. Ще можете да ги приложите в близко бъдеще, но засега се опитайте да осмислите всичко внимателно и да обмислите различни варианти за развитие на събитията.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

По-добре е да не вземате важни решения в началото на деня. Най-вероятно в този момент ще сте склонни да поемате неоправдани рискове и да залагате твърде много. Потърсете съвет от хора, на които имате доверие. Те ще ви кажат как най-добре да действате и ще ви помогнат да избегнете грешки.

Втората половина на деня е подходяща за семейни дела, решаване на въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Пътуванията ще са добри. Приятелите сигурно ще искат да ви правят компания и ще си прекарате страхотно заедно. Романтичните срещи също няма да ви разочароват.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде интересен и ползотворен, ще можете да решавате няколко сложни задачи едновременно. Ще трябва да действате бързо. Интуицията ще ви подскаже какво точно трябва да се направи. Ще проявите завидна решителност и упоритост, мнозина ще оценят това. Някои Козирози ще получат много примамливи предложения.

Възможно е успешно разрешаване на дългогодишни конфликти. Тези, които преди това са го пренебрегнали, ще бъдат готови да изслушат вашето мнение. Възможно е да започне сътрудничество, което ще донесе много ползи. Общуването с близките ще донесе радост, няма да има поводи за разногласия и спорове.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е успешен и подходящ за много неща. Едва ли ще донесе поводи за безпокойство и вълнение, но ще има достатъчно поводи за радост. Можете да се съсредоточите върху познати задачи или да направите нещо съвсем ново. Звездите ще са на ваша страна във всеки един случай.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията, които напоследък са напрегнати. Околните ще оценят вашата искреност и откритост и ще подкрепят много от начинанията ви. Общите дела и интереси ще помогнат да оставите разногласията и споровете в миналото.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте особено добри в неща, които изискват изобретателност, съобразителност и въображение. Доказаните методи не винаги ще бъдат ефективни, но веднага ще започнете да търсите нови начини за постигане на целта си. Особено ярко днес ще се проявят лидерските качества на Рибите и околните с охота ще ги последват.

Денят е подходящ да се върнете към някое старо хоби или да направите нещо, което не сте успели да свършите преди. В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции, не трябва да се страхувате от неприятни изненади.

2024 © Варна е