Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 27 ноември - 3 декември

Седмицата за ВЕЗНИТЕ няма да е лесна, но няма да е и безнадеждно лоша, ще се отворят някои интересни нови възможности, много СКОРПИОНИ са склонни да градят илюзии и да фантазират, вместо да изучават текущата ситуация и да си правят изводи
Хороскоп за седмицата 27 ноември - 3 декември
2796

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да не се вълнувате в началото на седмицата. Това няма да е много лесно - емоционалният фон ще е доста напрегнат. Но все пак се опитайте да не вземате решения под влияние на мимолетни импулси, обмисляйте всяка своя стъпка. Това е особено важно в бизнес сферата. Всичко, свързано с работата, сега ще изисква повече внимание от обикновено. Може да възникнат трудни ситуации и ще ви трябва време, за да ги разберете. По-добре е да не бързате със сключването на договори и да не подписвате никакви документи, преди да сте ги проучили задълбочено.

Личните отношения може да са трудни в началото на седмицата, по това време е малко вероятно да се избегнат разногласия и спорове. Ситуацията обаче бързо ще се промени към по-добро. Бързо ще разберете как да се държите, за да избегнете спорове и конфликти. Втората половина на седмицата ще бъде много хармонична. Подходяща е за възстановяване на някои стари връзки.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

В началото на седмицата няма да е толкова лесно да се захванете за работа. Ще трябва да положите усилия, за да се настроите на сериозна вълна. Ще имате силно желание да отложите всичко за по-късно, но не трябва да го правите. Ще бъде много по-полезно да започнете да действате. Този период може да бъде много щедър с нови възможности. Опитайте се да не пропуснете нито една от тях.

Комуникацията с другите през това време може да бъде по-трудна от обикновено. Дори хората, с които преди сте се разбирали добре, не винаги ще ви разберат правилно. Но сериозен конфликт ще бъде избегнат и скоро отношенията ще се подобрят.

Втората половина на седмицата е добра за работа, както и за решаване на всякакви въпроси, свързани с пари и имущество. Ще бъдете внимателни, няма да изпускате нищо от поглед, няма да допускате дори дребни грешки.

Ще се появят много нови идеи, които близките ви ще харесат и ще ви вдъхновят за тяхното реализиране. Вероятно ще искат да ви помогнат да постигнете целите си.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

В началото на седмицата постоянството и решителността ще ви бъдат много полезни. Това е моментът, в който не трябва да се отказвате от започнатото, дори нещо да не върви така, както искате. Опитайте се да не губите оптимизъм, прогонете мрачните мисли. Много неща ще зависят от това дали ще успеете да поддържате добро настроение и увереност в способностите си. Умението да се разбирате с хората и да преговаряте с нови познати също ще бъде важно. Интуицията ще ви помогне тук - тя ще ви подскаже кога да направите отстъпки и кога да настоявате на своето.

Втората половина на седмицата ще бъде много интересна и ползотворна. Много неща ще правите добре. Понякога е достатъчно да измислите нещо ново - и хората веднага ще изглеждат готови да помогнат за изпълнението на плановете ви и да поемат част от грижите ви.

Възможни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Можете да закупите някои неща за дома, например оборудване или мебели.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не бързайте. Това е добра седмица, доста подходяща за предприемане на нещо ново. Въпреки това, всички ваши действия трябва да бъдат добре обмислени, особено в първите дни. Звездите ще са на ваша страна, но това не означава, че ще имате късмет в абсолютно всичко. Решаването на особено важни проблеми вероятно ще изисква усилия - бъдете готови да ги приложите.

В началото на седмицата са възможни разногласия с близките, спорове и напрегнати моменти в общуването. Уви, не винаги ще бъдете разбрани правилно. Отделете време, за да обясните това, което изглежда очевидно, и се опитайте да останете приятелски настроени, докато го правите. Околните ще оценят това. Втората половина на седмицата ще бъде много по-лека и приятна. Ще се разбирате добре както със стари познати, така и с тези, които наскоро сте срещнали за първи път.

Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова повече интересни идеи и конкретни планове ще искате да реализирате. Но не всичко може да се направи наведнъж, така че бъдете търпеливи.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на седмицата ще бъде ползотворно и интересно. Това е много благоприятно време за работа и учене. Ще правите много неща добре, бързо ще се справите с това, което не се е получавало преди. Може да се заемете с някои мащабни дългосрочни проекти. Няма да се изкушите да се откажете от това, което сте започнали, да изоставите това, което сте планирали, просто защото не всичко веднага върви по план. Възможни са полезни запознанства и срещи с интересни хора. Някои Лъвове ще се сприятелят с онези, с които преди не са могли да се разбират.

Втората половина на седмицата ще бъде приятна и интересна, но едва ли подходяща за сериозни дела и решаване на важни проблеми. Най-вероятно ще искате да откъснете мислите си от тревогите и да промените обкръжението си. Ще има възможност да отидете на интересно пътуване в добра компания - не я пропускайте. Романтичните срещи ще преминат добре.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Началото на седмицата ще бъде напрегнато. Малко вероятно е да можете да се концентрирате върху едно нещо в този момент. Много по-вероятно е да се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно, като в същото време коригирате грешките, направени от някой друг. Но всичко това няма да ви попречи да постигнете успех, да изпълните планираното преди. Не е желателно в този момент да се обвързвате с каквито и да е задължения или да подписвате документи, без да сте ги проучили задълбочено. По-добре е да не прибързвате с решения, които са важни не само за вас, но и за вашите близки.

Втората половина на седмицата ще се развие различно. Ще ви вдъхнови и зарадва с приятни изненади и ще донесе отговори на много въпроси. Възможни са и успешни стечения на обстоятелствата, благодарение на които ще разберете как да се справите с възникнали по-рано проблеми. Опитайте се да не се преуморявате - прекомерният стрес може да повлияе зле на вашето настроение и благополучие.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Седмицата няма да е лесна, но не може да се нарече безнадеждно лоша. Ще се отворят много нови възможности, ще има шанс да постигнете това, към което отдавна сте се стремили. От вас се иска да не се губите в двусмислена ситуация, да импровизирате, да не се страхувате да вземате важни решения сами.

Ще трябва да решавате съвсем нови професионални проблеми и целият ви опит може да се окаже безполезен. Но подсказките на интуицията ви ще бъдат много полезни, те ще бъдат точни и навременни. Струва си да се вслушате в съветите на хора, чието мнение ви е помогнало преди това.

Не стойте в сянка. Не се притеснявайте да привлечете вниманието към себе си и да говорите за успехите си. Покажете на какво сте способни и хората, които преди са ви подценявали, ще променят мнението си. И професионалните, и личните отношения ще се променят към по-добро, ако се държите адекватно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще ви е доста трудно през тази седмица реално да оцените силите и възможностите си. Много Скорпиони са склонни да градят илюзии и да фантазират, вместо да изучават текущата ситуация и да правят изводи. Наблизо ще има хора, които ще дадат отлични съвети, дори и не винаги в най-деликатната форма. Струва си да се вслушате внимателно в тях.

По-добре е да не нарушавате традициите и общоприетите правила, да избягвате действия и изявления, които могат да изненадат неприятно другите. Тази седмица особено често ще има ситуации, в които е най-разумно да стоите в сянка и да се опитате да не привличате излишно внимание върху себе си.

Ще има много нови планове. Няма да бързате, ще подредите правилно приоритетите си и ще действате последователно. Това ще ви позволи да избегнете ненужни притеснения и да постигнете отлични резултати дори по онези въпроси, които преди са изглеждали много трудни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Бъдете готови за изненади - тази седмица ще има много от тях. Сега ще бъде особено полезно за вас да можете бързо да се ориентирате в нова ситуация, да вземате решения със светкавична скорост и да не се съмнявате нито за минута, че сте направили правилния избор. Увереността и оптимизмът ще ви направят особено привлекателни - много различни хора ще искат да ви опознаят по-добре и да се сприятелят с вас.

Вероятни са промени в бизнес отношенията. Вашият авторитет ще се увеличи и хората, които преди са се съмнявали във вас, ще променят мнението си. Не са изключени предложения за работа и дългосрочно сътрудничество. По-добре е да не бързате с отговора, съберете повече информация и едва тогава решете как да действате.

Възможни са малки финансови загуби. Отнасяйте се към тях философски - ще става въпрос за незначителни суми, а новите парични постъпления няма да ви накарат да чакате дълго.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Началото на седмицата ще бъде благоприятно за работа. Ще видите възможности, които преди са оставали незабелязани, ще намерите отговори на въпроси, които са озадачавали всички. Бъдете готови не само да действате самостоятелно, но и да ръководите другите. Възможно е да се наложи да намерите нови съюзници, защото старите няма да оправдаят очакванията ви. Можете да се справите и с това, така че не е нужно да преодолявате всички трудности сами.

Втората половина на седмицата ще е подходяща за познати дейности, решаване на вече познати проблеми. Трябва да предприемете нещо ново само ако сте уверени в способностите си, готови сте да преодолеете трудностите и не очаквате лесен успех. Със сигурност ще е необходимо постоянство, за да постигнете желания резултат.

Личните отношения ще се развиват хармонично през цялата седмица. Вашите близки често ще ви разбират прекрасно и вероятно ще намерят начин да ви зарадват. Ще бъде лесно да се споразумеете за всичко с тези, на които държите.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Седмицата ще бъде много благоприятна за делови срещи и преговори. Ще ви бъде лесно да направите добро впечатление дори на онези, които обикновено забелязват само недостатъците на другите. Ще бъде възможно да намерите нови съюзници, включително много влиятелни. Благодарение на тяхната подкрепа ще успеете да изпълните това, което сте планирали преди, както и да завършите важна задача навреме. Но да действате сами може да бъде трудно. Понякога ще ви завладяват съмнения, поради което няма да можете да се възползвате от ситуацията и да направите необходимата стъпка. Опитайте се да не изисквате твърде много от себе си. Ако правите грешки, вероятно скоро ще ги поправите.

Възможни са неочаквани събития в семейството, промени в отношенията с близките. Разногласията, които отдавна са разстройвали всички, ще останат в миналото и ще бъде възможно бързо да се споразумеете за някои важни неща. Вероятни са необичайни запознанства и срещи, които ще играят важна роля в живота ви.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Това е добра седмица за да предприемете нещо ново и да поемете инициативата. Действайте решително - ще направите много неща добре. Скорошните недоброжелатели ще разберат, че е по-добре да не ви пречат. Някои дори ще ви предложат сътрудничество. Но е по-добре да не бързате да приемате. Погледнете по-отблизо такива хора. Те наистина могат да станат добри съюзници, ако намерите подход към тях. Но струва ли си да опитате - интуицията ви ще помогне по този въпрос.

Обичайните задачи могат да изглеждат толкова скучни, че понякога трябва да положите сериозни усилия, за да ги изпълните. Не се поддавайте на изкушението да отложите всичко за по-късно, освен ако не искате хаос и объркване.

Обърнете внимание как се развиват отношенията ви с близките. Сега не трябва да разчитате на факта, че всичко ще бъде наред от само себе си и можете да говорите и правите каквото искате. Опитайте се да бъдете деликатни, търпеливи и приятелски настроени – това няма да изисква много усилия от вас, а околните ще ви бъдат безкрайно благодарни.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 16 юни 2024 г. (Всички зодии)

Много БЛИЗНАЦИ днес ще бъдат по-лекомислени от обикновено, РАЦИТЕ ги очакват повече грижи, отколкото са очаквали, тъй като към планираните задачи ще се добавят съвсем нови, това обаче няма да ги разстрои
Хороскоп за неделя, 16 юни 2024 г. (Всички зодии)
771


ОВЕН (21 март - 20 април)

Всичко ще се получи дори по-добре, отколкото сте очаквали. Възможно е да се наложи да промените плановете си, защото ще има шанс да постигнете това, към което отдавна се стремите. В такива случаи е важно да не губите време. Колкото по-скоро отхвърлите съмненията, толкова по-бързо ще постигнете целта си.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. На някои Овни ще имат изплатени дългогодишни дългове. Не са изключени и ценни подаръци. Представителите на знака също няма да пропуснат възможността да зарадват близките си, да удивят любимия човек с приятна изненада.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не се притеснявайте да поемете това, което преди е изглеждало трудно. Най-вероятно такива въпроси ще бъдат решени бързо. Успешната комбинация от обстоятелства ще ви позволи да разрешите проблеми, които наскоро са ви притеснявали, а също и вашите близки. Много Телци няма да пропуснат възможността да помогнат на някой познат. Всичко, което представителите на знака направят за другите днес, също ще им бъде от полза.

Първата половина на деня ще бъде богата на събития, но втората ще е по-спокойна. Вечерта си струва да прекарате с любимия човек или с някой, когото бихте искали да харесате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори нещата да не вървят по план в началото на деня, няма да загубите оптимизма и самочувствието си. И ще постъпите правилно, защото промените към по-добро няма да ви накарат да чакате. Няма да се налага да се справяте сами с трудностите - много полезно е, че наблизо ще има хора, които са готови да помогнат с всичко и да поемат някои от вашите грижи.

Тъй като ще подходите творчески към всеки проблем, дори рутинните задачи няма да ви изглеждат скучни. Единствената област, в която трябва да внимавате, са финансите. Много Близнаци днес ще бъдат по-лекомислени от обикновено.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ще има повече грижи, отколкото сте очаквали, тъй като към планираните задачи може да се добавят съвсем нови. Това обаче няма да ви разстрои. Напротив, с радост ще се заемете с тях. Няма да отнеме много време да се справите. Приятели и стари познати ще ви помогнат с това.

Всички сериозни разговори трябва да бъдат отложени за следобед - по това време ще ви бъде по-лесно да намерите общ език с другите, да убедите съмняващите се и да намерите убедителни аргументи. Вечерта ще зарадва влюбените Раци с приятни изненади.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят едва ли ще е лек и напълно безоблачен, но като цяло ще се развие добре. Ако не се разстройвате от недоразумения и не приемате присърце необмислените думи на другите, вероятно ще намерите много причини за щастие. 

Не е желателно да решавате финансови въпроси - тук можете да направите грешка или да изгубите нещо от поглед. Но в личните отношения влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Лъвовете, които отиват на първата си среща вечерта, със сигурност ще си прекарат страхотно. Добри новини очакват семейните представители на знака.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще направите много полезни неща за другите, но няма да забравите за интересите си. Това е един от онези дни, в които можете да решите няколко проблема наведнъж, без да се страхувате, че ще объркате или изгубите нещо от поглед. Съветите на другите едва ли ще бъдат полезни, но интуицията със сигурност ще ви подскаже какво да правите.

Средата на деня е подходяща за семейни дела и общуване с близки. Можете да посетите приятели, но не е препоръчително да посещавате многолюдни събития. Колкото повече наближава вечерта, толкова по-внимателни трябва да сте във всичко, свързано с парите. По-добре е да не правите големи покупки, ако не са били предварително планирани.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Обърнете внимание на идеите, които се появяват в началото на деня - те ще бъдат наистина удачни. Може би другите няма веднага да одобрят вашите планове. Но малко по-късно всички ще видят, че сте на път да постигнете успех. Тук ще се появят помощници. 

За много Везни денят обещава приятни запознанства и срещи с нестандартни хора. Вероятно началото както на приятелски, така и на романтични отношения. Всичко ще зависи от това дали представителите на знака искат да поемат инициативата. Вечерта е подходяща за тихи занимания. Можете да си спомните старото си хоби - то отново ще ви даде много положителни емоции.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Подходящ ден за всеки бизнес, който изисква творчески подход, нестандартен поглед върху нещата. Идеите, които ще имате днес, едва ли ще дойдат на ум на някой друг. Околните със сигурност ще ги харесат. Тези, които преди са ви подценявали, ще променят мнението си.

Ще има шанс да разширите социалния си кръг, да се срещнете с хора, за които сте чували много преди. Някои Скорпиони ще намерят нови приятели. Възможно е и начало на романтична връзка. Тя обаче няма да се развие толкова бързо, колкото бихте искали.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят може да не започне толкова добре, колкото ви се иска. Възможни са дребни недоразумения и битови разногласия. Много скоро обаче ситуацията ще започне да се променя към по-добро. И тук много ще зависи от това дали ще успеете да запазите обичайната си веселост и да заразите другите с нея. Денят е добър да отидете някъде с любимите си хора и да смените обстановката.

В следобедните часове са възможни непланирани разходи. Едва ли ще става въпрос за големи суми, но някои Стрелци все пак ще бъдат много разстроени.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Няма нужда да бързате за никъде. Денят е подходящ да довършите на спокойствие започнатите по-рано неща, да се заемете с това, което отдавна не ви се е получавало. Няма да ви е трудно да се концентрирате, едва ли някой често ще ви разсейва, така че няма да правите дори дребни грешки. Финансовите проблеми могат да бъдат разрешени. Ще бъдете акуратни и внимателни, това ще ви позволи да избегнете ненужни разходи.

Следобед много Козирози ще искат да ограничат общуването, да прекарат време с най-близките си или дори насаме със себе си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще бъде нееднозначен, но влиянието на положителните тенденции все пак ще преобладава. Утрото може да донесе новини, които ще ви объркат. Запомнете - всяка получена информация трябва да се проверява особено внимателно. Възможно е някой неволно да ви подведе.

Днес много Водолеи ще се нуждаят особено от способността бързо да намират подход към нови познанства. Интуицията ще подскаже на представителите на знака на кого могат да се доверят и с кого е по-добре да бъдат нащрек. Денят е подходящ и за вземане на някои решения относно бъдещето.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ако сте планирали нещо интересно и важно за този ден, започнете да изпълнявате плановете си възможно най-рано. Сутринта ще бъде особено успешна. Звездите ще са на ваша страна, благодарение на тяхната подкрепа ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали. Пътуването ще ви се отрази добре, особено ако тръгнете на път с любимите си хора.

Втората половина на деня ще премине спокойно и ще бъде по-благоприятна за отдих, отколкото за някакви решителни действия. Семейните събития ще бъдат добри. Ако напоследък ви е било трудно да се разбирате с по-възрастни роднини, днес ще можете да оставите всички разногласия в миналото.

2024 © Варна е