Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 28 август - 3 септември

За Раците началото на седмицата може да бъде доста скучно, на Лъвовете ще им се наложи да свършат много неща, така че ще е добре да не си губят времето напразно
Хороскоп за седмицата 28 август - 3 септември
5385

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Основното, което ще се изисква от вас през тази седмица, е да прецените правилно възможностите си, да не бързате да се заемете с нещо, с което е трудно да се справите сами. Искате да постигнете истински пробив в бизнеса, бързо да постигнете всичките си цели. Но това едва ли е възможно. По-добре е да бъдете търпеливи, защото събитията ще се развиват доста бавно.

Преговорите, от които сте очаквали много, може да се проточат, не е изключено нарушаване на дългогодишни споразумения. Въпреки това е малко вероятно да възникнат сериозни проблеми поради това, така че не трябва да се тревожите твърде много.

Малко вероятно е тази седмица да мине без напрегнати моменти в общуването с близките, но ще намерите начин да успокоите ситуацията, да изгладите проблемите. Именно благодарение на способността ви да намирате решения, които всички харесват, ще можете да избегнете ожесточени спорове и бързо да възстановите хармонията в отношенията.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Звездите ще са на ваша страна, ще усещате тяхната подкрепа през цялата седмица. Но това не означава, че ще постигнете успех, без да положите никакви усилия. Все пак трябва да се потрудите.

Седмицата е подходяща за решаване на финансови и имотни въпроси. Тук няма да правите грешки, ще бъдете внимателни и няма да изпуснете нищо от поглед. Възможно е да има леки забавяния в оформлението на документите, но то няма да има неприятни последици. Потенциални са парични постъпления. Може да ви върнат стари дългове, да ви изплатят някаква компенсация.

Личните отношения ще се развиват хармонично през цялата седмица. Не са изключени и приятни запознанства. Ще успеете да направите добро впечатление на различни хора, да се харесате дори на тези, които обикновено са много взискателни и лесно намират поводи за критика.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Страхотна седмица за бизнес комуникация. Може да проведете важни преговори, да споделите плановете си, да потърсите нови съюзници. Публичните изказвания ще вървят добре, посещаването на професионални събития ще бъде полезно. Не пропускайте възможността да говорите за вашите постижения - това наистина ще бъде интересно за мнозина. Ще бъде възможно да привлечете вниманието на много хора, включително много влиятелни. Възможно е скоро да ви предложат нещо интересно.

Но личните отношения не винаги ще се развиват гладко. Вероятно е влошаване на дългогодишни разногласия - няма да е толкова лесно да ги преодолеете. Въпреки това ще бъдете наистина внимателни към тези, които са ви скъпи, ще се опитате да вземете предвид техните интереси и желания. Ето защо сериозните проблеми могат да бъдат избегнати и до края на седмицата хармонията ще бъде възстановена.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на седмицата може да бъде доста скучно. Ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху работата, често ще трябва да се разсейвате от нещо наистина важно, за да решите малки, но по-спешни задачи. И разбирането с другите няма да е лесно - дори близките понякога могат да ви разберат погрешно. Това обаче няма да продължи дълго. Положителните тенденции бързо ще наберат скорост, така че много скоро ще забележите промяна към по-добро.

Втората половина на седмицата ще отвори много интересни възможности. Особено благоприятна ще бъде за Раците, които са креативни във всичко, не се ограничават до прости и очевидни решения. Плановете, които ще имате в този момент, ще представляват интерес за мнозина. Не са изключени и полезни запознанства. Връзки, които започват като бизнес, могат да станат романтични с течение на времето.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще трябва да свършите много неща, така че се опитайте да не губите време напразно. По-добре е да не отлагате делови срещи и преговори, обсъждане на сериозни въпроси - първата половина на седмицата е подходяща за това. Ще се разбирате добре с много различни хора, ще направите добро впечатление на нови познати и лесно ще убедите противниците. По-късно ще дойде подходящ период за самостоятелна работа, решаване на проблеми, изискващи концентрация, точност, внимание към дребните детайли.

Близките ви може да се нуждаят от помощ, ще се опитате да не я отказвате. Може да се наложи коригиране на плановете заради решаване на някои битови проблеми. Но ще имате достатъчно време за почивка и забавление. Втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна за срещи с приятели и за романтични срещи.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Седмицата ще върви добре. Емоционалният фон обаче понякога ще е доста напрегнат, така че няма да е лесно да запазите оптимизъм и добро настроение. Колегите и бизнес партньорите не винаги ще ви разберат правилно. В такива моменти е важно да не се ядосвате и да не се вълнувате. Ще бъде възможно да се договорите, ако сте спокойни и приятелски настроени.

Можете да изграждате дългосрочни планове, да решавате стратегически въпроси - никой не може да направи това по-добре от вас. В някои случаи ще проявите такава далновидност, че другите ще повярват, че сте в състояние да предвидите бъдещето.

Ще завършите успешно задачите, които са ви отнели много енергия, и ще се почувствате много по-уверени и свободни. Втората половина на седмицата ще ви зарадва с интересни събития, необичайни предложения, щастливи съвпадения. Ще има възможност да се видите със стари познати, които наистина са ви липсвали.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Очаква ви много натоварена седмица. Ще има много задачи, често ще трябва да решавате няколко проблема наведнъж. Други хора често ще изискват вашата помощ. Ще се опитате да я осигурите, но не забравяйте за собствените си интереси. Способността за правилно приоритизиране ще бъде полезна за много Везни. Именно благодарение на нея представителите на знака няма да допускат досадни грешки.

Възможни са нестандартни предложения за сътрудничество. Възможно е вашите умения и таланти, за които малко хора са знаели преди, да бъдат търсени. Хората, които едва ли са ви забелязвали преди, изведнъж ще се заинтересуват от вашите идеи и ще искат да ви опознаят по-добре. Възможно е да се появят нови приятели.

Романтичните отношения ще бъдат доминирани от влиянието на положителните тенденции. Ако отидете някъде с любимия човек, със сигурност ще си прекарате страхотно заедно. Изненадите вероятно ще се помнят дълго време.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Тази седмица ще бъде особено важно да погледнете реално на нещата и да прецените правилно силите си. Не си градете илюзии, не очаквайте незабавно изпълнение на всички желания. Можете да постигнете забележим успех, но това няма да стане от само себе си, ще трябва да работите усилено.

Възможно е да възникнат дребни разногласия в работата, намирането на общ език с бизнес партньорите и ръководството ще бъде по-трудно от обикновено. Но ще отделите време, за да обясните, да изгладите отношенията с всички. Възможно е до края на седмицата дори скорошни съперници да са готови да застанат на ваша страна.

През първата половина на седмицата ще сте заети с вече познати неща, а по-късно ще има възможност да се захванете с нещо ново или да се включите в работата по интересен и перспективен проект. Вероятни са приятни запознанства. Връзките ще започнат като делови, но с времето могат да станат романтични.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на седмицата ще бъде благоприятно за важни срещи, делови преговори, обсъждане на въпроси, свързани с работата и бизнеса. Бързо ще намерите подход към много различни хора, ще можете да привлечете подкрепата на онези, от които зависи много. Не са изключени интересни предложения. Някои Стрелци ще успеят да се върнат към старите си планове, да осъществят това, което са планирали отдавна. Въпроси, които преди са изглеждали трудни, ще бъдат решени изненадващо бързо и това ще бъде до голяма степен ваша заслуга.

През втората половина на седмицата ще трябва да се съсредоточите върху рутинни задачи, решаване на някои организационни въпроси. Вероятно ще трябва да мислите за много неща едновременно и ще бъде доста трудно да не изпуснете нищо от поглед. Близки хора няма да откажат да ви помогнат. Благодарение на тяхната подкрепа ще се справите с всички трудности, ще поддържате добро настроение.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Седмицата е добра за решаване на сложни въпроси. Може да не е възможно да намерите пътя към целта веднага, но все пак ще постигнете това, към което се стремите. Някои Козирози ще открият таланти в себе си, за които дори не са знаели преди, и веднага ще намерят приложение за тях. Седмицата ще бъде благоприятна за учебна и изследователска дейност, начало на научна работа. Може да ви хрумнат необичайни идеи, които веднага ще се харесат на мнозина. Сред тези, които искат да ви помогнат в изпълнението на вашите планове, ще има интересни хора, скоро ще се сприятелите с тях.

Въпреки че тази седмица ще имате много неща за вършене, ще има достатъчно време за почивка и общуване с любимите хора. Ще има възможност да посетите събития, за които сте чували много преди, да завържете приятни запознанства. Паричните постъпления ще ви бъдат много полезни - ще направите успешни покупки.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Седмицата ще е доста напрегната. Възможни са трудности в бизнеса, неуспешни стечения на обстоятелствата. Някои Водолеи ще срещнат проблеми там, където изобщо не са очаквани, и няма да намерят веднага решението им. Но постоянството ще ви помогне да успеете. Не се отказвайте от това, което сте започнали, ако нещо не се получи, не се оттегляйте пред препятствията и помнете - наблизо има хора, към които можете да се обърнете за помощ. Интуицията ще ви помогне да намерите надеждни съюзници.

Опитайте се по-често да поемате инициативата в бизнеса, не чакайте интересни предложения - направете ги сами. Много неща ще зависят от това дали сте готови да поемете отговорност, да направите нещо необичайно, да излезете от утъпкания път. Предишният ви опит ще бъде полезен. Благодарение на него няма да правите сериозни грешки.

Вероятни са необичайни запознанства. Ще ви е лесно да се сприятелите с много различни хора, да направите добро впечатление на всички. Някой дори може да се влюби във вас от пръв поглед.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Седмицата е подходяща за началото на някои трудни неща, започване на работа по мащабни проекти. Няма нужда да бързате - спокойно продължете напред, не забравяйте, че сега създавате основата за бъдещи успехи и победи. Вероятни са полезни контакти. Ще намерите начин да заинтересувате много различни хора, да спечелите тези, с които сте се състезавали. Вашите лидерски качества ще бъдат особено ярки, мнозина ще последват примера ви.

Първата половина на седмицата ще бъде наситена със събития и ползотворна. Дори да имате много грижи, няма да се чувствате уморени. По-късно ще искате да се разсеете, да промените ситуацията и ще има такава възможност. Семейните пътувания ще се окажат удачни, срещите с приятели и роднини, живеещи в други градове, ще преминат добре.

2023 © Варна е

Хороскоп за петък, 1 март 2024 г. (Всички зодии)

На някои ТЕЛЦИ може да им се отворят нови неща за вършене, както и допълнителни грижи, възможно е да се наложи да коригират грешките на други хора и да разрешат техни проблеми, БЛИЗНАЦИТЕ ги очакват добри новини, не са изключени интересни бизнес предложения, както и парични постъпления от доста неочаквани места
Хороскоп за петък, 1 март 2024 г. (Всички зодии)
927

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на деня ще е спокойно и едва ли ще бъде белязано от значими събития. По-добре е да не планирате сериозни дела или важни срещи в този момент, тъй като ще ви бъде трудно да се настроите на делова вълна. Изчакайте малко. Скоро влиянието на положителните тенденции ще се засили и интуицията ще ви подскаже, че е време да действате.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна за общуване. Много Овни ги очакват необичайни срещи и интересни запознанства. Възможен е романтичен интерес. Човек, за когото не сте знаели почти нищо преди, може да ви легне на сърце.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще е натоварен. Едва ли ще мине без изненади и вълнения. Някои Телци може да имат нови неща за вършене и грижи. Възможно е да се наложи да коригирате грешките на други хора и да разрешите проблеми, с които са се сблъскали те. Не винаги ще е лесно, но ще се справите чудесно.

Лидерските ви качества ще бъдат особено очевидни днес. Ако имате нужда от съюзници, намирането им ще бъде лесно. Ще можете да заинтересувате с идеите си дори тези, които обикновено само критикуват чуждите планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на деня ще е трудно. Емоционалният фон в този момент ще бъде напрегнат и много Близнаци трудно ще запазят положителна нагласа. Най-впечатлителните представители на знака могат да се разстроят за дреболии и да се обидят дори от невинни забележки от другите.

Въпреки това влиянието на положителните тенденции бързо ще се увеличи и скоро ще се почувствате много по-добре. Втората половина на деня ще донесе добри новини. Не са изключени интересни бизнес предложения. Възможни са парични постъпления от неочаквани източници.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще е благоприятен за общуване. Особено подходящ е за срещи в неформална обстановка - така ще ви е по-лесно да намирате точните думи, ще заинтересувате събеседниците си и ще спечелите тяхното благоразположение. Това може да е началото на едно приятелство, което скоро ще стане много важно за вас.

Ще бъде осезаемо влиянието на положителните тенденции в професионалната сфера. Някои Раци ще успеят да добият истински импулс в бизнеса, да решат проблеми, които преди са обърквали всички. Вашите успехи няма да останат незабелязани - хората, от които зависи много, ще им обърнат внимание.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на деня със сигурност ще поднесе изненади и не всички ще са приятни. Въпреки това влиянието на положителните тенденции все още ще преобладава, така че няма място за излишни притеснения. Някои Лъвове ще трябва да отидат на непланирани пътувания. Те може да отнемат много време, но ще бъдат завършени успешно.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна. Това време е особено добро за учене, както и за всякакви дейности, към които може да се подходи творчески. Няма да има проблеми в комуникацията, ще има възможност за възстановяване на стари връзки.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Бъдете готови да промените плановете си. Възможно е да се появят нови задачи и за да ги решите, всичко останало ще трябва да се остави настрана. В началото ще се тревожите, но много скоро ще разберете, че всичко върви добре. Вероятни са парични потоци. Възможни са изгодни сделки и успешни покупки.

В деловите отношения са вероятни промени към по-добро. Ще можете да се споразумеете за съвместни действия с тези, които преди това не са ви подкрепяли или просто са били предпазливи. С ръководството можете да обсъдите въпроси, свързани с кариерното ви развитие.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не бързайте. Началото на деня може да бъде предизвикателно, особено за Везните, които ще се заемат с нещо съвсем ново. Ще отнеме известно време, за да разберете как да продължите. И няма да е възможно да намерите надеждни съюзници веднага.

Постепенно влиянието на положителните тенденции ще нараства. Втората половина на деня ще донесе промени към по-добро в много сфери на живота. Предстоят приятни събития в семейството, добри новини, както за вас, така и за близките ви. Вечерта е подходяща за романтична среща или важен разговор с любимия човек.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не търсете прости решения. Това е един от онези дни, когато добрите идеи не лежат на повърхността и е по-добре да постигнете целта по заобиколен път. Скорпионите, които планират някои важни неща, трябва особено внимателно да избират помощници и съюзници. Не трябва да се доверявате на първото впечатление от новите познати.

В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Често ще разбирате идеално близките си и няма да има причина за разногласия. Вероятни са приятни изненади, неочаквани подаръци, както и оферти, които веднага ще приемете.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят е подходящ за много важни дела. Благодарение на подкрепата на звездите вие ​​ще се справите с това, което не се е получавало дълго време, и ще постигнете отлични резултати там, където другите са се провалили. Много Стрелци ще се възползват от натрупания наскоро опит. Представителите на знака бързо ще се ориентират в ситуацията и няма да правят грешки.

Вероятни са парични постъпления и ще става въпрос за значителни суми. Ще бъде полезно да се съсредоточите върху решаването на финансови въпроси. Тук трябва да разчитате на интуицията си - нейните съвети ще бъдат точни и навременни.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Опитайте се да запазите самообладание, независимо от обстоятелствата. Това може да бъде доста трудно, особено в началото на деня, когато нещата може да не вървят по план. Възможно е да се наложи да оставите настрана собствените си дела, за да разрешите проблемите на други хора и да помогнете на тези, които зависят от вас.

Не прибързвайте с решения относно работата, бизнеса и финансите. Най-вероятно ще ви трябва известно време, за да съберете цялата необходима информация и да разберете как най-добре да действате. Но във всичко, свързано с личните отношения, можете да разчитате на интуицията си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви успешен ден. Той е идеален за решаване на много сериозни въпроси и ще ви позволи да се справите с някои важни и сложни проблеми. Деловите преговори ще са успешни, а изходът от съдебни дела вероятно ще е благоприятен за вас. Можете да търсите нови партньори и да обсъждате условията за сътрудничество с тях.

Възможни са дребни битови разногласия. Въпреки това ще бъде възможно да се намери решение, което да се хареса на всички доста бързо. Ще бъдете търпеливи и деликатни с тези, които са ви скъпи, ще изгладите недоразуменията и няма да обидите никого.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Приятно начало на деня. По това време много Риби ще получат новини, които са чакали от дълго време, или предложения,  които могат да приемат без много колебание. Ученето ще бъде лесно и ще можете да разберете въпроси, които преди са изглеждали изключително трудни. Възможно е да създадете полезни запознанства и да срещнете хора, чийто опит ще ви бъде полезен.

Втората половина на деня ще е по-спокойна и подходяща за отдих. Малките пътувания ще ви подействат добре, особено ако тръгнете на път с любимия човек.

2024 © Варна е