Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 28 август - 3 септември

За Раците началото на седмицата може да бъде доста скучно, на Лъвовете ще им се наложи да свършат много неща, така че ще е добре да не си губят времето напразно
Хороскоп за седмицата 28 август - 3 септември
5408

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Основното, което ще се изисква от вас през тази седмица, е да прецените правилно възможностите си, да не бързате да се заемете с нещо, с което е трудно да се справите сами. Искате да постигнете истински пробив в бизнеса, бързо да постигнете всичките си цели. Но това едва ли е възможно. По-добре е да бъдете търпеливи, защото събитията ще се развиват доста бавно.

Преговорите, от които сте очаквали много, може да се проточат, не е изключено нарушаване на дългогодишни споразумения. Въпреки това е малко вероятно да възникнат сериозни проблеми поради това, така че не трябва да се тревожите твърде много.

Малко вероятно е тази седмица да мине без напрегнати моменти в общуването с близките, но ще намерите начин да успокоите ситуацията, да изгладите проблемите. Именно благодарение на способността ви да намирате решения, които всички харесват, ще можете да избегнете ожесточени спорове и бързо да възстановите хармонията в отношенията.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Звездите ще са на ваша страна, ще усещате тяхната подкрепа през цялата седмица. Но това не означава, че ще постигнете успех, без да положите никакви усилия. Все пак трябва да се потрудите.

Седмицата е подходяща за решаване на финансови и имотни въпроси. Тук няма да правите грешки, ще бъдете внимателни и няма да изпуснете нищо от поглед. Възможно е да има леки забавяния в оформлението на документите, но то няма да има неприятни последици. Потенциални са парични постъпления. Може да ви върнат стари дългове, да ви изплатят някаква компенсация.

Личните отношения ще се развиват хармонично през цялата седмица. Не са изключени и приятни запознанства. Ще успеете да направите добро впечатление на различни хора, да се харесате дори на тези, които обикновено са много взискателни и лесно намират поводи за критика.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Страхотна седмица за бизнес комуникация. Може да проведете важни преговори, да споделите плановете си, да потърсите нови съюзници. Публичните изказвания ще вървят добре, посещаването на професионални събития ще бъде полезно. Не пропускайте възможността да говорите за вашите постижения - това наистина ще бъде интересно за мнозина. Ще бъде възможно да привлечете вниманието на много хора, включително много влиятелни. Възможно е скоро да ви предложат нещо интересно.

Но личните отношения не винаги ще се развиват гладко. Вероятно е влошаване на дългогодишни разногласия - няма да е толкова лесно да ги преодолеете. Въпреки това ще бъдете наистина внимателни към тези, които са ви скъпи, ще се опитате да вземете предвид техните интереси и желания. Ето защо сериозните проблеми могат да бъдат избегнати и до края на седмицата хармонията ще бъде възстановена.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на седмицата може да бъде доста скучно. Ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху работата, често ще трябва да се разсейвате от нещо наистина важно, за да решите малки, но по-спешни задачи. И разбирането с другите няма да е лесно - дори близките понякога могат да ви разберат погрешно. Това обаче няма да продължи дълго. Положителните тенденции бързо ще наберат скорост, така че много скоро ще забележите промяна към по-добро.

Втората половина на седмицата ще отвори много интересни възможности. Особено благоприятна ще бъде за Раците, които са креативни във всичко, не се ограничават до прости и очевидни решения. Плановете, които ще имате в този момент, ще представляват интерес за мнозина. Не са изключени и полезни запознанства. Връзки, които започват като бизнес, могат да станат романтични с течение на времето.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще трябва да свършите много неща, така че се опитайте да не губите време напразно. По-добре е да не отлагате делови срещи и преговори, обсъждане на сериозни въпроси - първата половина на седмицата е подходяща за това. Ще се разбирате добре с много различни хора, ще направите добро впечатление на нови познати и лесно ще убедите противниците. По-късно ще дойде подходящ период за самостоятелна работа, решаване на проблеми, изискващи концентрация, точност, внимание към дребните детайли.

Близките ви може да се нуждаят от помощ, ще се опитате да не я отказвате. Може да се наложи коригиране на плановете заради решаване на някои битови проблеми. Но ще имате достатъчно време за почивка и забавление. Втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна за срещи с приятели и за романтични срещи.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Седмицата ще върви добре. Емоционалният фон обаче понякога ще е доста напрегнат, така че няма да е лесно да запазите оптимизъм и добро настроение. Колегите и бизнес партньорите не винаги ще ви разберат правилно. В такива моменти е важно да не се ядосвате и да не се вълнувате. Ще бъде възможно да се договорите, ако сте спокойни и приятелски настроени.

Можете да изграждате дългосрочни планове, да решавате стратегически въпроси - никой не може да направи това по-добре от вас. В някои случаи ще проявите такава далновидност, че другите ще повярват, че сте в състояние да предвидите бъдещето.

Ще завършите успешно задачите, които са ви отнели много енергия, и ще се почувствате много по-уверени и свободни. Втората половина на седмицата ще ви зарадва с интересни събития, необичайни предложения, щастливи съвпадения. Ще има възможност да се видите със стари познати, които наистина са ви липсвали.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Очаква ви много натоварена седмица. Ще има много задачи, често ще трябва да решавате няколко проблема наведнъж. Други хора често ще изискват вашата помощ. Ще се опитате да я осигурите, но не забравяйте за собствените си интереси. Способността за правилно приоритизиране ще бъде полезна за много Везни. Именно благодарение на нея представителите на знака няма да допускат досадни грешки.

Възможни са нестандартни предложения за сътрудничество. Възможно е вашите умения и таланти, за които малко хора са знаели преди, да бъдат търсени. Хората, които едва ли са ви забелязвали преди, изведнъж ще се заинтересуват от вашите идеи и ще искат да ви опознаят по-добре. Възможно е да се появят нови приятели.

Романтичните отношения ще бъдат доминирани от влиянието на положителните тенденции. Ако отидете някъде с любимия човек, със сигурност ще си прекарате страхотно заедно. Изненадите вероятно ще се помнят дълго време.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Тази седмица ще бъде особено важно да погледнете реално на нещата и да прецените правилно силите си. Не си градете илюзии, не очаквайте незабавно изпълнение на всички желания. Можете да постигнете забележим успех, но това няма да стане от само себе си, ще трябва да работите усилено.

Възможно е да възникнат дребни разногласия в работата, намирането на общ език с бизнес партньорите и ръководството ще бъде по-трудно от обикновено. Но ще отделите време, за да обясните, да изгладите отношенията с всички. Възможно е до края на седмицата дори скорошни съперници да са готови да застанат на ваша страна.

През първата половина на седмицата ще сте заети с вече познати неща, а по-късно ще има възможност да се захванете с нещо ново или да се включите в работата по интересен и перспективен проект. Вероятни са приятни запознанства. Връзките ще започнат като делови, но с времето могат да станат романтични.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на седмицата ще бъде благоприятно за важни срещи, делови преговори, обсъждане на въпроси, свързани с работата и бизнеса. Бързо ще намерите подход към много различни хора, ще можете да привлечете подкрепата на онези, от които зависи много. Не са изключени интересни предложения. Някои Стрелци ще успеят да се върнат към старите си планове, да осъществят това, което са планирали отдавна. Въпроси, които преди са изглеждали трудни, ще бъдат решени изненадващо бързо и това ще бъде до голяма степен ваша заслуга.

През втората половина на седмицата ще трябва да се съсредоточите върху рутинни задачи, решаване на някои организационни въпроси. Вероятно ще трябва да мислите за много неща едновременно и ще бъде доста трудно да не изпуснете нищо от поглед. Близки хора няма да откажат да ви помогнат. Благодарение на тяхната подкрепа ще се справите с всички трудности, ще поддържате добро настроение.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Седмицата е добра за решаване на сложни въпроси. Може да не е възможно да намерите пътя към целта веднага, но все пак ще постигнете това, към което се стремите. Някои Козирози ще открият таланти в себе си, за които дори не са знаели преди, и веднага ще намерят приложение за тях. Седмицата ще бъде благоприятна за учебна и изследователска дейност, начало на научна работа. Може да ви хрумнат необичайни идеи, които веднага ще се харесат на мнозина. Сред тези, които искат да ви помогнат в изпълнението на вашите планове, ще има интересни хора, скоро ще се сприятелите с тях.

Въпреки че тази седмица ще имате много неща за вършене, ще има достатъчно време за почивка и общуване с любимите хора. Ще има възможност да посетите събития, за които сте чували много преди, да завържете приятни запознанства. Паричните постъпления ще ви бъдат много полезни - ще направите успешни покупки.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Седмицата ще е доста напрегната. Възможни са трудности в бизнеса, неуспешни стечения на обстоятелствата. Някои Водолеи ще срещнат проблеми там, където изобщо не са очаквани, и няма да намерят веднага решението им. Но постоянството ще ви помогне да успеете. Не се отказвайте от това, което сте започнали, ако нещо не се получи, не се оттегляйте пред препятствията и помнете - наблизо има хора, към които можете да се обърнете за помощ. Интуицията ще ви помогне да намерите надеждни съюзници.

Опитайте се по-често да поемате инициативата в бизнеса, не чакайте интересни предложения - направете ги сами. Много неща ще зависят от това дали сте готови да поемете отговорност, да направите нещо необичайно, да излезете от утъпкания път. Предишният ви опит ще бъде полезен. Благодарение на него няма да правите сериозни грешки.

Вероятни са необичайни запознанства. Ще ви е лесно да се сприятелите с много различни хора, да направите добро впечатление на всички. Някой дори може да се влюби във вас от пръв поглед.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Седмицата е подходяща за началото на някои трудни неща, започване на работа по мащабни проекти. Няма нужда да бързате - спокойно продължете напред, не забравяйте, че сега създавате основата за бъдещи успехи и победи. Вероятни са полезни контакти. Ще намерите начин да заинтересувате много различни хора, да спечелите тези, с които сте се състезавали. Вашите лидерски качества ще бъдат особено ярки, мнозина ще последват примера ви.

Първата половина на седмицата ще бъде наситена със събития и ползотворна. Дори да имате много грижи, няма да се чувствате уморени. По-късно ще искате да се разсеете, да промените ситуацията и ще има такава възможност. Семейните пътувания ще се окажат удачни, срещите с приятели и роднини, живеещи в други градове, ще преминат добре.

2023 © Варна е

Хороскоп за вторник, 16 юли 2024 г. (Всички зодии)

СКОРПИОНИТЕ да вземат решения сами, така ще могат да постигнат това, към което отдавна се стремят, ВОДОЛЕИТЕ да дадат воля на въображението си, способността им да измислят нещо ново, да намерят нестандартни решения ще им позволи да постигнат успех днес и да се справят с много трудни задачи
Хороскоп за вторник, 16 юли 2024 г. (Всички зодии)
830


ОВЕН (21 март - 20 април)

Поемете инициативата в работата, споделете идеите си, разкажете за тях на тези, които могат да помогнат за тяхното изпълнение. Това е ден, в който да бъдете на показ е особено полезно. Колкото повече хора знаят за вашите победи и планове, толкова по-бързо ще получите интересни предложения или ще сключите изгодни сделки.

Денят обаче едва ли ще мине без спорове. Те са възможни както на работа, така и у дома. Всяка дреболия може да стане причина за спор - няма да искате да правите дори малки отстъпки. Но ако омекнете малко и се вслушате в това, което другите казват, връзката скоро ще се подобри.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не се отказвайте, ако нещата станат трудни. Това е точно денят, в който вашата известна упоритост може да бъде особено полезна. Благодарение на нея ще се справите с това, което другите не могат да направят и ще разрешите сложни проблеми. Много хора ще харесат вашата упоритост. Възможно е хората, които преди това едва ли са ви забелязвали, да предложат нещо интересно.

Днес вашите близки ще търсят помощ и съвет, очаквайки вашата подкрепа и обичайна деликатност. Някои Телци обаче ще се опитат да наложат волята си на другите и това може да създаде проблеми в отношенията. Ако дадете малко свобода на тези, които обичате, веднага ще се почувствате по-добре.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Веднага се заемете с нещо важно и сложно. Имате шанс да се справите добре със сериозен въпрос и да постигнете отдавна поставена цел. Успешната комбинация от обстоятелства ще позволи на някои Близнаци да разрешат финансови проблеми, които напоследък предизвикаха много безпокойство.

Разбирането с другите ще бъде лесно. Няма значение колко дълго се познавате - ще можете да намерите общ език и да се споразумеете за някои съвместни планове. Романтичните срещи ще вървят добре. Човекът, когото срещате за първи път днес, ще оцени чувството ви за хумор.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не се опитвайте да разрешите всички проблеми наведнъж. Днес е особено важно да действате последователно и да не се опитвате да се занимавате едновременно със служебни и лични въпроси. Много е важно да поставите приоритети възможно най-рано. След като направите това, ще стане ясно какво трябва да се направи.

Емоционалният фон през този ден ще бъде доста сложен, така че някои Раци може да се тревожат за дреболии или да се притесняват, без да разбират защо. Вечерта ситуацията ще се промени към по-добро, ще дойде благоприятно време за общуване с най-близките, семейни дела и приятелски срещи.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Оставете настрана фалшивата скромност и позволете другите да видят с какъв прекрасен човек си имат работа. Днес ще бъдете особено привлекателни, така че са много вероятни запознанства, от които могат да започнат както приятелски, така и романтични отношения. Едва ли ще има сериозни проблеми в работата. Но ако това се случи, доверените съюзници ще ви помогнат да преодолеете трудностите.

Лъвовете, които са в стабилен брак или връзка, която ценят от дълго време, трябва да бъдат по-внимателни. Без да искате, рискувате да дадете повод на любимия човек да ревнува. По-добре е да избягвате всякакви двусмислени ситуации.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Говорете директно. Изявленията ви може да изглеждат груби за някои, но хората, чието мнение е наистина важно за вас, ще оценят вашата искреност. Деловите преговори може да са по-напрегнати, отколкото сте очаквали, но ще завършат доста успешно.

Денят ще е добър за работа и други полезни дейности. Ще предпочетете да не действате с доказани методи, а да намерите своя собствен път към целта. Това ще ви позволи бързо да постигнете желания резултат, да изпреварите конкурентите си и да обезоръжите недоброжелателите си. Но във всичко, свързано с личните отношения, трябва да избягвате прибързаността. Тук вероятно ще ви трябва време, за да вземете правилните решения.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Бъдете готови да поемете отговорност за другите и да демонстрирате лидерски качества. Днес ще бъдете отлични в ръководенето на другите, вдъхновяването на тези, които се съмняват в себе си, и подкрепата на онези, които се намират в трудни ситуации. Това ще бъде забелязано от хора, които могат да ви помогнат да развиете кариерата си. Не пропускайте шанса си да ги впечатлите.

Вкъщи ще има повече грижи от обикновено. Не са изключени дребни недоразумения. Но ако не се притеснявате за тях, опитате се да запазите спокойствие и да решавате проблемите един след друг, всичко ще се нареди добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вземайте решения сами, така можете да постигнете това, към което отдавна се стремите. Съветите едва ли ще се окажат разумни, дори да са дадени от хора, чийто опит ви е бил полезен преди това. Не бива обаче напълно да се отказвате от общуване с колеги и бизнес партньори, защото ще имате шанс да научите нещо интересно от тях.

Денят ще бъде благоприятен от гледна точка на семейните отношения. Ако напоследък ви беше трудно да намерите общ език с роднини, днес ще оставите разногласията в миналото и ще се разбирате перфектно. Малките пътувания ще се отразят добре.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не пропускайте шанса да разрешите важен проблем в началото на деня. Влиянието на положителните тенденции в този момент ще бъде особено силно и постигането на желания резултат ще бъде по-лесно, отколкото сте очаквали. Възможни са полезни контакти. Стрелците, които са обмисляли смяна на работата, ще получат примамливи предложения.

Комуникацията с близките ще бъде приятна, ако не се дразните за дреболии. Възможни са някои недоразумения, но много по-важното е, че винаги ще чувствате подкрепата на скъпи хора, знайте, че те са на ваша страна.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Колкото и да сте уверени, че сте прави, изслушайте мнението на човек, на когото имате доверие. Днес ще ви е лесно да виждате желанията за действителност или да се доверявате на първото си впечатление, без дори да допускате мисълта, че то може да се окаже грешно. Приятели, роднини, просто добри познати ще се опитат да ви предпазят от необмислени действия.

Денят е по-подходящ за решаване на познати проблеми, отколкото за захващане с нещо ново. Козирозите, които са заети с учене, ще трябва да работят много. Не всичко ще е лесно, но ще намерите отговори на много въпроси.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Дайте воля на въображението си. Способността да измислите нещо ново, да намерите нестандартни решения ще ви позволи да постигнете успех днес и да се справите с много трудни задачи. Вашата креативност ще впечатли мнозина. Хората, които преди това не са били много приятелски настроени, ще поемат инициативата в общуването.

Разбирането с любимите хора сутринта ще бъде по-трудно от обикновено. Те не винаги ще разберат вашите намерения и мотивите за вашите действия. С течение на времето обаче влиянието на положителните тенденции ще нараства и отношенията ще се подобряват.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Бъдете настойчиви - без това е малко вероятно да успеете. Очаква ви интересен ден, идеален за нови начала, обещаващ ярки впечатления за скучаещите напоследък. Вероятен е напредък точно по онези въпроси, на които наскоро сте обърнали много внимание.

Денят ще бъде особено благоприятен за тези, които се занимават с научни изследвания, учат или преподават на други. Към вас и към другите Риби звездите ще са благосклонни. Много представители на знака ги очакват интересни срещи и приятни запознанства. Едно от тях може да получи романтично продължение.

2024 © Варна е