Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 28 ноември - 4 декември

Близнаците ще се учат на дисциплина, а Рибите ще бъдат подложени на изтощение
Хороскоп за седмицата 28 ноември - 4 декември
30

 

ОВЕН

Тази седмица ще изисква от вас здрав разум и самоконтрол. Ще донесе много ярки емоции, силни чувства, но ще ви трябва известно време, за да ги приемете, да разберете какво точно ви лишава от спокойствие и нарушава хармонията. Не обвинявайте другите за всичко: най-вероятно те просто не разбират какво се случва с вас. Нечии необмислени думи може да ви наранят, но най-вероятно ще бъдат казани без никаква злонамереност.

Работете, учете и правете полезни неща. Всичко това ще ви помогне да се настроите конструктивно, да запазите оптимизма и да подредите приоритетите си. Ще ви се наложи да работите повече от обикновено, отлагайки развлеченията и почивката за по-късно. Опитайте се да не се преуморявате: ако сега сте изтощени, ще ви отнеме много време да попълните енергийните си запаси.

 

ТЕЛЕЦ

Ще бъдете доволни от спокойното и доста предвидими ситуации. Възможни са неочаквани събития, но поради тях няма да се налага да коригирате из основи плановете си, да отлагате това, което сте очаквали да направите. Способността да се разбирате с хората ще ви помогне в работата, да преговаряте дори с тези, които обикновено не са склонни да правят компромиси. Интуицията ще ви подскаже как можете да заинтритувате всички, с които имате работа. В същото време няма да давате обещания, които не можете да изпълните.

Седмицата е много благоприятна за решаване на някои дребни проблеми, които не са били решени от дълго време. Ще се заемете с нещата, които са ви притеснявали и дразнели, и веднага ще почувствате, че сте готови да се заемете с нещо по-мащабно.

Седмицата е подходяща и за укрепване на семейните връзки. Ако напоследък е имало разногласия между вас и вашите роднини, сега ще можете да уредите всичко, оставете споровете в миналото.

 

БЛИЗНАЦИ

Тази седмица редът и самодисциплината ще бъдат особено важни за вас. Опитайте се да се придържате към плановете, направени по-рано, доколкото обстоятелствата позволяват. Това е особено важно в света на бизнеса. Колкото и примамливи да изглеждат новите възможности, опитайте се да имате предвид основните си цели през цялото време и изберете какво ще ви помогне да ги постигнете.

Ще се възползвате особено от опита на хората около вас. Затова се опитайте да общувате с онези, които с готовност дават съвети, говорят за собствените си грешки и научените уроци. Това ще ви предпази от неудобни грешки и да не влизате в трудни ситуации.

Почтеността в личните отношения е много важна. Ще се изненадате колко хора са заинтересовани да говорят с вас. Не се доверявайте на всички, обаче. Опитайте се да не губите разсъдъка си от мимолетна симпатия, ръководете се повече от здравия разум, отколкото от емоциите, колкото и силни да са те.

 

РАК

Едва ли е възможно да избегнете трудности в началото на седмицата. Те могат да възникнат дори там, където всичко, изглежда, че върви съвсем гладко. Дори обичайните неща ще отнемат повече време от обикновено, а от хората, на които сте разчитали за всичко, можете да бъдете неприятно изненадани. Възможни са нещастни съвпадения, които ще доведат до ненужни разходи. Но влиянието на положителните тенденции ще се увеличава с всеки изминал ден, така че не трябва да се тревожите твърде много: скоро ситуацията ще се промени към по-добро, всички проблеми ще останат в миналото.

Основното, което ще се изисква от вас през втората половина на седмицата, е предпазливост в общуването с нови познати. За съжаление, сред тях може да има хора, които ще се опитат да използват вашите знания и умения в своя полза. Но общо този период ще се развие успешно. Ще ви позволи да постигнете значителни успехи в работата си, а отношенията с близките ще се развиват гладко и хармонично.

 

ЛЪВ

Имате много работа тази седмица. Не губете време за дреболии, а веднага се съсредоточете върху най-важното. Това решение ще бъде правилно, благодарение на него няма да пропуснете нови възможности. Успехът в работата ще е свързан не само с това, че изпълнявате добре обичайните си задължения, но и с умението ви да ръководите другите. Лидерските качества, които демонстрирате, няма да останат незабелязани. Скоро ще имате възможност да се изкачите по кариерната стълбица.

Личните отношения не винаги ще бъдат лесни и безоблачни. Дори понякога вие сами ще бъдете виновни за възникващите проблеми. Опитайте се да покажете повече внимание на тези, които са ви скъпи, искрено се интересувате от желанията на такива хора. Понякога ще бъде достатъчно да направите малки отстъпки, за да избегнете напрегнат момент, кавга, която може да разстрои всички.

 

ДЕВА

Началото на седмицата ще бъде особено благоприятно за укрепване на бизнес връзките. Ще бъде възможно да се установят отношения, които наскоро са се развили напрегнато. Ще намерите общ език с тези, с които не сте могли да се споразумеете преди. Моментът е подходящ да започнете работа по съвместни проекти. Дори ако се присъедините към отдавна установен екип, ще бъде лесно да се разбирате и дори да се сприятелите с всички. Втората половина на седмицата ще бъде различна. Най-вероятно в този момент ще искате да действате сами. Ще има шанс да разрешите някои стари проблеми, да завършите започнатото преди много време.

Вероятни са малки семейни разногласия, някои домашни недоразумения. В първите дни на седмицата ще бъдете особено впечатлителни, така че можете да се притеснявате за дреболии, да реагирате остро дори на невинни забележки. С течение на времето спокойствието ще се върне при вас и ще стане много по-лесно да общувате с другите.

 

ВЕЗНИ

Започнете седмицата с важни неща. Много неща ще ви се нареждат добре, благодарение на подкрепата на звездите, ще реализирате необичайни си смели идеи, ще постигнете дори повече, отколкото очаквате. Помогнете на хора, от които не сте очаквали подобно нещо. Ще намерите нови съюзници, ще се договорите за съвместни действия с тези, чийто опит и знания уважавате.

През втората половина на седмицата ще има още повече задачи за решаване. Можете да се справите с всичко, но ще бъде важно да подредите правилно приоритетите, за да не хабите твърде много време и усилия за някои маловажни задачи.

Запомнете: сега не е нужно да изисквате твърде много от себе си. Емоционалният фон ще бъде нестабилен, поради което можете не само да се тревожите за дреболии, но и да се уморите много повече от обикновено. Опитайте се да се отпуснете повече, намерете време за дейности, които ви помагат да се настроите на положителена вълна.

 

СКОРПИОН

Имате много работа тази седмица. И всичко това, защото няма да губите енергията си напразно, съсредоточете се върху решаването на най-важните задачи. Ще можете да наваксате по-рано, да коригирате грешките, които някога сте направили. Това е подходящо време да поемете инициативата в бизнеса, да споделите идеите си, да поемете отговорност за изпълнението на някой смел проект. Вероятни са успешни транзакции, парични постъпления, включително от неочаквани източници.

Нещата ще излизат на преден план, но понякога няма да ви достига време и сили за почивка, общуване с любимите хора и семейни събития. Опитайте се да не се отдалечавате от хората, които са ви скъпи, бъдете особено внимателни към тях, не отказвайте на тези, които искат помощ. Това ще избегне проблеми в отношенията, ще ги промени към по-добро.

 

СТРЕЛЕЦ

През първата половина на седмицата ви очакват вдъхновяващи и приятни събития. Това време е подходящо за изпълнение на отдавнашни планове, изпълнение на това, което сте планирали отдавна. Ако поемете важни въпроси, тогава със сигурност ще има хора, които са готови да помогнат, да споделят някои от вашите притеснения. Възможно е тези, с които някога сте работили заедно, да ви напомнят за себе си. Такива бизнес връзки ще бъдат много полезни. През втората половина на седмицата ще трябва да действате малко по-внимателно: недоброжелателите ви ще се активизират, някой ще се опита да се възползва от вашата лековерност. В този момент трябва да разчитате само на доверени съюзници, добри приятели, които са ви помагали повече от веднъж.

Самоувереността и позитивното отношение ще ви направят особено привлекателни за другите. Хората, с които сте поддържали само официални отношения, ще искат да ви опознаят по-добре, да се сприятеляват. Възможни са нестандартни предложения, покани, които с радост ще приемете. Една романтична връзка, която започна тази седмица, може да изиграе важна роля в живота ви.

 

КОЗИРОГ

Тази седмица ще бъде особено важно да не си правите илюзии, а да гледате реално на нещата. Опитайте се да се доверявате повече на собствената си интуиция, отколкото на думите на другите, за да не може някой да ви обърка или попречи. Справяте се добре със служебните задачи, но установяването на бизнес отношения може да бъде трудно. Хората, които сте смятали за ваши доверени съюзници, ще се държат по различен начин, отколкото сте очаквали. В такива моменти е важно да запазите спокойствие, да не давате воля на емоциите. Така че можете да избегнете конфликти, да поддържате добри отношения.

Важно е да сте внимателни във финансовите въпроси. Преди да сключите сделки, уверете се, че имате работа с надежден човек и че всички документи са изрядни. Козирозите, които развиват собствен бизнес, трябва да са подготвени за проверки.

Не всички представители на знака ще успеят да избегнат напрегнати моменти в личните отношения. Тази седмица трудно ще устоявате на изкушенията, да не се водите от мимолетни емоции.

 

ВОДОЛЕЙ

Трудна седмица в комуникативно отношение. Може да спорите много по-често от обикновено с колеги и други хора, с които имате бизнес интереси. Опитайте се да не се занимавате с дреболии, не смесвайте професионални и лични интереси. В средата на седмицата със сигурност ще имате нужда от дипломатически умения. Благодарение на тях вие сами можете да избегнете проблеми и да спасите другите от много трудности.

Опитайте се да не нарушавате традициите и общоприетите правила. Вашите новаторски идеи може да изглеждат странни за другите и дори да шокират най-впечатлителните. Но умереният ви консерватизъм ще направи добро впечатление на мнозина.

Действайте мащабно, не губете време в дискусии и спорове. Втората половина на седмицата обещава парични постъпления и успешни сделки. Ще има шанс за успешно завършване на проект, който ви е изглеждал почти безнадеждно.

 

РИБИ

Седмицата ще бъде доста изтощителна. Когато планирате, имайте предвид, че ще се уморите по-бързо от обикновено, така че си струва да оставите повече време за почивка.

В професионалната област ще успеете да постигнете успех чрез умението да се разбирате с хората, да им правите добро впечатление. Публичното говорене ще бъде успешно. На професионални семинари и конференции можете да създадете полезни контакти. Не са изключени предложения за работа, дългосрочно сътрудничество. Не давайте категоричен отговор, докато не съберете цялата необходима информация и не разберете какво искате самите вие.

Личните отношения ще се развиват хармонично и това ще е предимно ваша заслуга. Ще бъдете особено тактични и деликатни с тези, които са ви скъпи, ще се опитате да предпазите такива хора от излишни грижи безпокойства. Не пренебрегвайте домакинските задължения, помагайте на близките си при решаването на възникнали проблеми.

2022 © Варна е

Хороскоп за събота 3 юни 2023 г. (Всички зодии)

За Телците денят ще е много благоприятен за общуване, Лъвовете ги очаква един интересен ден с ярки емоции и необичайни срещи
Хороскоп за събота 3 юни 2023 г. (Всички зодии)
220

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Струва си да се съсредоточите върху решаването на важни въпроси. Днес ще бъдете особено внимателни към детайлите, така че ще забележите какво е убягнало на другите. Вероятно благодарение на вашите усилия някои семейни проблеми, които преди са притеснявали всички, ще бъдат оставени по назад.

Днес ще има повече грижи от обикновено, защото вероятно ще трябва да се намесвате в чужди работи, да коригирате грешките, допуснати от другите. Все пак ще има време за общуване с приятели и за приятна среща с човека, който ви е липсвал.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще е много благоприятен за общуване. Вероятни са необичайни срещи, възможно е познанство, от което ще започне дълго приятелство или красива романтична история. Вслушайте се в интуицията си. Тя ще ви помогне да преговаряте с онези, които преди това са били изключително неохотни да осъществят контакт. Вечерта ще зарадва семейните представители на знака - очакват ги добри новини.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Възможни са и подаръци. Ще им се зарадвате. Някои Телци ще получат точно онези неща, за които отдавна са мечтали.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете внимателни към всичко, което е свързано с пари. Днес сте склонни към лекомислие, така че рискувате да харчите много за дреболии. Преди да правите големи непланирани покупки, помислете внимателно или се консултирайте с хора, на чийто вкус и опит се доверявате.

Останалата част от деня ще бъде добра. Няма да донесе сериозни затруднения, много е подходяща за срещи с приятели и за семейни дела. Страхотно ще си прекарат Близнаците, които ще заминат на пътешествие с любимия човек.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Вижте се с приятели - от тях ще научите много интересни неща. Въпросът няма да се ограничи до новини, вероятни са и предложения, на които веднага ще се съгласите с ентусиазъм. Ще има шанс да присъствате на необичайно събитие, да научите нещо, което скоро ще се окаже полезно. у някои Раци ще ще се появи ново хоби.

Обичайните дейности могат да изглеждат по-скучни и досадни от обикновено. Помислете дали нещо може да се отложи за по-късно. Днес ще ви бъде особено полезно да забравите за известно време за обикновените грижи, да промените обстановката и да се отпуснете.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаква ви интересен ден. Със сигурност ще има възможност да се заемете с нещо съвсем ново. Не я пропускайте. Очакват ви много ярки емоции и невероятни открития. Не са изключени необичайни срещи. Някои Лъвове ще опознаят хора, за които са чували много преди и ще могат да се сприятелят с тях, ако поемат инициативата.

Имайте предвид - днес е по-добре да не бързате с важни решения относно бизнеса, работата или обучението. Не трябва да се обвързвате със сериозни задължения, дори на шега да обещаете на някого голяма сума.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят е идеален да се захванете с нови дела. Бързо ще разберете как да се справите с тях - това не изисква нечии съвети. Много Деви ще се нуждаят от способността малко по малко да събират информация от различни източници, за да получат пълна картина. Благодарение на нея представителите на знака ще разберат как да действат, за да постигнат важна цел.

Първата половина на деня ще премине тихо. Може дори да изглежда скучно - събитията ще се развият твърде предвидимо. Но във втората ще откриете приятни изненади и удивителни съвпадения.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не се разстройвайте, ако в началото на деня нещо не върви по план. Не са изключени злощастни съвпадения, както и нещастни инциденти, поради които ще се наложи отлагане на плановете. Промените към по-добро обаче няма да закъснеят. Скоро след обяд ще получите добри новини, а след това ще се отворят няколко интересни възможности наведнъж.

В бизнеса можете да разчитате на интуицията си. Но що се отнася до връзките, нейните съвети едва ли са верни. Тук не трябва да се доверявате на първото впечатление и да вземате решения на момента. Дайте си време да обмислите нещата.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ако искате да се заемете с нещо ново, бъдете готови да положите усилия, за да успеете. Не всичко ще мине добре. Не следвайте сляпо примера на някой друг. Бъдете креативни, опитайте се да намерите свой собствен начин за постигане на целта. Това ще ви спести много енергия.

Приятен ден очаква Скорпионите, които не правят големи планове, а просто искат да си прекарат добре. Ще ги зарадва комуникацията с приятели, романтичната среща ще бъде ярка и вдъхновяваща. Семейният празник също ще бъде успешен, ако се заемете с неговата организация.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Би било добре да поемете инициативата. Този прост съвет се отнася за всички сфери на живота. Не се оставяйте на течението и не чакайте успешна комбинация от обстоятелства. Би било много по-добре да започнете да действате. И колкото по-рано преминете от мислене и планиране към конкретни стъпки, толкова повече време ще имате да постигнете целта.

Възможно е да трябва да се намесите в делата на роднини, за да ги предпазите от необмислени действия, решения, които биха донесли много трудности на всички. Вашите дипломатически таланти ще ви бъдат полезни тук - благодарение на тях няма да обидите никого.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Страхотен ден да се заемете с нещо важно. Вярно е, че ще трябва да действате сами - другите просто няма да имат време за вас. Решителността, с която поемате трудни случаи, ще впечатли мнозина. Хората, които преди са ви подценявали, ще осъзнаят, че са грешали много.

У дома може да има повече грижи от обикновено. Възможно е да се наложи да се заемете с решаването на някои домашни проблеми и това ще изисква разходи. Няма да хвърляте пари на вятъра, така че можете да оперирате с малки суми.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят е подходящ за фокусиране върху наистина важните дела. Вие трябва да се справите сами - съветите на други хора едва ли ще помогнат. Може да искате да се върнете към някоя стара задача, която преди ви е плашела със своята сложност. Днес ще погледнете на това по нов начин и определено ще има решение.

Вероятни са парични постъпления, включително доста неочаквани. Може би ще ви върнат стар забравен дълг или просто ще ви дадат пари. Не бързайте да ги харчите - малко по-късно ще стане ясно как най-добре да управлявате тази сума.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще бъде доста трудно да не се поддадете на провокации сутринта, но все пак опитайте. Това време едва ли ще е благоприятно за общуване. Разногласия и спорове могат да възникнат по всякакви причини. Но ако запазите самообладание, ще намерите начин да изгладите отношенията и да избегнете конфликта.

Втората половина на деня ще ви хареса. Те е еднакво подходяща както за някои полезни дейности, така и за релаксация. Ще има възможност да се срещнете със стари приятели. Със сигурност ще предложат нещо интересно.

2023 © Варна е