Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 28 ноември - 4 декември

Близнаците ще се учат на дисциплина, а Рибите ще бъдат подложени на изтощение
Хороскоп за седмицата 28 ноември - 4 декември

 

ОВЕН

Тази седмица ще изисква от вас здрав разум и самоконтрол. Ще донесе много ярки емоции, силни чувства, но ще ви трябва известно време, за да ги приемете, да разберете какво точно ви лишава от спокойствие и нарушава хармонията. Не обвинявайте другите за всичко: най-вероятно те просто не разбират какво се случва с вас. Нечии необмислени думи може да ви наранят, но най-вероятно ще бъдат казани без никаква злонамереност.

Работете, учете и правете полезни неща. Всичко това ще ви помогне да се настроите конструктивно, да запазите оптимизма и да подредите приоритетите си. Ще ви се наложи да работите повече от обикновено, отлагайки развлеченията и почивката за по-късно. Опитайте се да не се преуморявате: ако сега сте изтощени, ще ви отнеме много време да попълните енергийните си запаси.

 

ТЕЛЕЦ

Ще бъдете доволни от спокойното и доста предвидими ситуации. Възможни са неочаквани събития, но поради тях няма да се налага да коригирате из основи плановете си, да отлагате това, което сте очаквали да направите. Способността да се разбирате с хората ще ви помогне в работата, да преговаряте дори с тези, които обикновено не са склонни да правят компромиси. Интуицията ще ви подскаже как можете да заинтритувате всички, с които имате работа. В същото време няма да давате обещания, които не можете да изпълните.

Седмицата е много благоприятна за решаване на някои дребни проблеми, които не са били решени от дълго време. Ще се заемете с нещата, които са ви притеснявали и дразнели, и веднага ще почувствате, че сте готови да се заемете с нещо по-мащабно.

Седмицата е подходяща и за укрепване на семейните връзки. Ако напоследък е имало разногласия между вас и вашите роднини, сега ще можете да уредите всичко, оставете споровете в миналото.

 

БЛИЗНАЦИ

Тази седмица редът и самодисциплината ще бъдат особено важни за вас. Опитайте се да се придържате към плановете, направени по-рано, доколкото обстоятелствата позволяват. Това е особено важно в света на бизнеса. Колкото и примамливи да изглеждат новите възможности, опитайте се да имате предвид основните си цели през цялото време и изберете какво ще ви помогне да ги постигнете.

Ще се възползвате особено от опита на хората около вас. Затова се опитайте да общувате с онези, които с готовност дават съвети, говорят за собствените си грешки и научените уроци. Това ще ви предпази от неудобни грешки и да не влизате в трудни ситуации.

Почтеността в личните отношения е много важна. Ще се изненадате колко хора са заинтересовани да говорят с вас. Не се доверявайте на всички, обаче. Опитайте се да не губите разсъдъка си от мимолетна симпатия, ръководете се повече от здравия разум, отколкото от емоциите, колкото и силни да са те.

 

РАК

Едва ли е възможно да избегнете трудности в началото на седмицата. Те могат да възникнат дори там, където всичко, изглежда, че върви съвсем гладко. Дори обичайните неща ще отнемат повече време от обикновено, а от хората, на които сте разчитали за всичко, можете да бъдете неприятно изненадани. Възможни са нещастни съвпадения, които ще доведат до ненужни разходи. Но влиянието на положителните тенденции ще се увеличава с всеки изминал ден, така че не трябва да се тревожите твърде много: скоро ситуацията ще се промени към по-добро, всички проблеми ще останат в миналото.

Основното, което ще се изисква от вас през втората половина на седмицата, е предпазливост в общуването с нови познати. За съжаление, сред тях може да има хора, които ще се опитат да използват вашите знания и умения в своя полза. Но общо този период ще се развие успешно. Ще ви позволи да постигнете значителни успехи в работата си, а отношенията с близките ще се развиват гладко и хармонично.

 

ЛЪВ

Имате много работа тази седмица. Не губете време за дреболии, а веднага се съсредоточете върху най-важното. Това решение ще бъде правилно, благодарение на него няма да пропуснете нови възможности. Успехът в работата ще е свързан не само с това, че изпълнявате добре обичайните си задължения, но и с умението ви да ръководите другите. Лидерските качества, които демонстрирате, няма да останат незабелязани. Скоро ще имате възможност да се изкачите по кариерната стълбица.

Личните отношения не винаги ще бъдат лесни и безоблачни. Дори понякога вие сами ще бъдете виновни за възникващите проблеми. Опитайте се да покажете повече внимание на тези, които са ви скъпи, искрено се интересувате от желанията на такива хора. Понякога ще бъде достатъчно да направите малки отстъпки, за да избегнете напрегнат момент, кавга, която може да разстрои всички.

 

ДЕВА

Началото на седмицата ще бъде особено благоприятно за укрепване на бизнес връзките. Ще бъде възможно да се установят отношения, които наскоро са се развили напрегнато. Ще намерите общ език с тези, с които не сте могли да се споразумеете преди. Моментът е подходящ да започнете работа по съвместни проекти. Дори ако се присъедините към отдавна установен екип, ще бъде лесно да се разбирате и дори да се сприятелите с всички. Втората половина на седмицата ще бъде различна. Най-вероятно в този момент ще искате да действате сами. Ще има шанс да разрешите някои стари проблеми, да завършите започнатото преди много време.

Вероятни са малки семейни разногласия, някои домашни недоразумения. В първите дни на седмицата ще бъдете особено впечатлителни, така че можете да се притеснявате за дреболии, да реагирате остро дори на невинни забележки. С течение на времето спокойствието ще се върне при вас и ще стане много по-лесно да общувате с другите.

 

ВЕЗНИ

Започнете седмицата с важни неща. Много неща ще ви се нареждат добре, благодарение на подкрепата на звездите, ще реализирате необичайни си смели идеи, ще постигнете дори повече, отколкото очаквате. Помогнете на хора, от които не сте очаквали подобно нещо. Ще намерите нови съюзници, ще се договорите за съвместни действия с тези, чийто опит и знания уважавате.

През втората половина на седмицата ще има още повече задачи за решаване. Можете да се справите с всичко, но ще бъде важно да подредите правилно приоритетите, за да не хабите твърде много време и усилия за някои маловажни задачи.

Запомнете: сега не е нужно да изисквате твърде много от себе си. Емоционалният фон ще бъде нестабилен, поради което можете не само да се тревожите за дреболии, но и да се уморите много повече от обикновено. Опитайте се да се отпуснете повече, намерете време за дейности, които ви помагат да се настроите на положителена вълна.

 

СКОРПИОН

Имате много работа тази седмица. И всичко това, защото няма да губите енергията си напразно, съсредоточете се върху решаването на най-важните задачи. Ще можете да наваксате по-рано, да коригирате грешките, които някога сте направили. Това е подходящо време да поемете инициативата в бизнеса, да споделите идеите си, да поемете отговорност за изпълнението на някой смел проект. Вероятни са успешни транзакции, парични постъпления, включително от неочаквани източници.

Нещата ще излизат на преден план, но понякога няма да ви достига време и сили за почивка, общуване с любимите хора и семейни събития. Опитайте се да не се отдалечавате от хората, които са ви скъпи, бъдете особено внимателни към тях, не отказвайте на тези, които искат помощ. Това ще избегне проблеми в отношенията, ще ги промени към по-добро.

 

СТРЕЛЕЦ

През първата половина на седмицата ви очакват вдъхновяващи и приятни събития. Това време е подходящо за изпълнение на отдавнашни планове, изпълнение на това, което сте планирали отдавна. Ако поемете важни въпроси, тогава със сигурност ще има хора, които са готови да помогнат, да споделят някои от вашите притеснения. Възможно е тези, с които някога сте работили заедно, да ви напомнят за себе си. Такива бизнес връзки ще бъдат много полезни. През втората половина на седмицата ще трябва да действате малко по-внимателно: недоброжелателите ви ще се активизират, някой ще се опита да се възползва от вашата лековерност. В този момент трябва да разчитате само на доверени съюзници, добри приятели, които са ви помагали повече от веднъж.

Самоувереността и позитивното отношение ще ви направят особено привлекателни за другите. Хората, с които сте поддържали само официални отношения, ще искат да ви опознаят по-добре, да се сприятеляват. Възможни са нестандартни предложения, покани, които с радост ще приемете. Една романтична връзка, която започна тази седмица, може да изиграе важна роля в живота ви.

 

КОЗИРОГ

Тази седмица ще бъде особено важно да не си правите илюзии, а да гледате реално на нещата. Опитайте се да се доверявате повече на собствената си интуиция, отколкото на думите на другите, за да не може някой да ви обърка или попречи. Справяте се добре със служебните задачи, но установяването на бизнес отношения може да бъде трудно. Хората, които сте смятали за ваши доверени съюзници, ще се държат по различен начин, отколкото сте очаквали. В такива моменти е важно да запазите спокойствие, да не давате воля на емоциите. Така че можете да избегнете конфликти, да поддържате добри отношения.

Важно е да сте внимателни във финансовите въпроси. Преди да сключите сделки, уверете се, че имате работа с надежден човек и че всички документи са изрядни. Козирозите, които развиват собствен бизнес, трябва да са подготвени за проверки.

Не всички представители на знака ще успеят да избегнат напрегнати моменти в личните отношения. Тази седмица трудно ще устоявате на изкушенията, да не се водите от мимолетни емоции.

 

ВОДОЛЕЙ

Трудна седмица в комуникативно отношение. Може да спорите много по-често от обикновено с колеги и други хора, с които имате бизнес интереси. Опитайте се да не се занимавате с дреболии, не смесвайте професионални и лични интереси. В средата на седмицата със сигурност ще имате нужда от дипломатически умения. Благодарение на тях вие сами можете да избегнете проблеми и да спасите другите от много трудности.

Опитайте се да не нарушавате традициите и общоприетите правила. Вашите новаторски идеи може да изглеждат странни за другите и дори да шокират най-впечатлителните. Но умереният ви консерватизъм ще направи добро впечатление на мнозина.

Действайте мащабно, не губете време в дискусии и спорове. Втората половина на седмицата обещава парични постъпления и успешни сделки. Ще има шанс за успешно завършване на проект, който ви е изглеждал почти безнадеждно.

 

РИБИ

Седмицата ще бъде доста изтощителна. Когато планирате, имайте предвид, че ще се уморите по-бързо от обикновено, така че си струва да оставите повече време за почивка.

В професионалната област ще успеете да постигнете успех чрез умението да се разбирате с хората, да им правите добро впечатление. Публичното говорене ще бъде успешно. На професионални семинари и конференции можете да създадете полезни контакти. Не са изключени предложения за работа, дългосрочно сътрудничество. Не давайте категоричен отговор, докато не съберете цялата необходима информация и не разберете какво искате самите вие.

Личните отношения ще се развиват хармонично и това ще е предимно ваша заслуга. Ще бъдете особено тактични и деликатни с тези, които са ви скъпи, ще се опитате да предпазите такива хора от излишни грижи безпокойства. Не пренебрегвайте домакинските задължения, помагайте на близките си при решаването на възникнали проблеми.

2022 © Варна е

Хороскоп за вторник, 25 юни 2024 г. (Всички зодии)

Много ТЕЛЦИ ги очакват приятни изненади в следобедните часове, времето е подходящо за общуване със стари и нови познати или посещение на някои семейни събития, ДЕВИТЕ ще ги сполетят неочаквани събития и ги очакват доста приятни изненади, ако не им се получават нещата по план, да импровизират и да измислят нещо в движение
Хороскоп за вторник, 25 юни 2024 г. (Всички зодии)
638


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ще има шанс да успеете, като действате точно както обичате - решително и бързо. Не всичко ще се получи веднага, но днес дори няма да ви минава мисълта да се откажете от започнатото, каквито и препятствия да възникнат. Сутринта едва ли ще имате нужда от помощ, но следобед подкрепата няма да е излишна. За нея можете да се обърнете както към стари, така и към нови познати.

Втората половина на деня ще бъде особено успешна във финансов план. Възможни са неочаквани парични постъпления и изгодни сделки. Влиянието на положителните тенденции в областта на любовните отношения също ще бъде забележимо, но все още не толкова значително.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

През първата половина на деня ще имате възможност да коригирате някои стари грешки и да наваксате пропуснатото по-рано. Но е малко вероятно да успеете да направите това сами. Бъдете готови да потърсите помощ от някой, който наскоро е критикувал вашите идеи. Днес той ще бъде вашият най-надежден съюзник.

Много Телци ще имат приятни изненади в следобедните часове. Времето е подходящо за общуване със стари и нови познати, посещение на някои семейни събития. Романтичната среща също ще мине добре, ако изберете място, което и на двама ви харесва.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Време е да се заемете с изпълнението на най-амбициозните и смели планове. Сега дори онези, които преди са се намесвали, са готови да ви помогнат. Интуицията ще ви подскаже колко можете да се доверите на такива съюзници. Човекът, който наскоро ви е обидил, ще се опита да се поправи. Дългогодишните разногласия ще бъдат забравени, макар и не веднага. 

Втората половина на деня ще ви позволи да се концентрирате върху домакинските задължения. Времето е подходящо за пазаруване - безпогрешно ще изберете неща, които ще зарадват както вас, така и вашите близки. Вечерта можете да приемате гости, всички ще си прекарат страхотно.


РАК (22 юни - 22 юли)

Вероятни са непланирани посещения и срещи, които не очаквате. Съдбата може неочаквано да ви сблъска с човек, който преди това е играл много важна роля в живота ви. Ще има шанс за възстановяване на връзката. Много обаче зависи от това дали сте готови да поемете инициативата, да направите първата крачка или да признаете грешките си.

Това е добър ден за обичайната ви работа. Ще се справяте добре с рутинните задачи, те няма да ви се струват особено досадни. В следобедните часове може да се появят страхотни идеи, но благоприятният момент за тяхното реализиране ще настъпи малко по-късно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Отличен ден очаква лъвовете. Много неща ще станат по-добре, отколкото сте очаквали. Струва си да използвате подкрепата на звездите, за да се справите с някои важни и сложни въпроси, да решите сериозни проблеми. Много интересни открития ще направят Лъвовете, които ще се насочат към учене или изследователска дейност. Информацията, получена днес, ще бъде полезна в близко бъдеще.

Ще имате възможност да се срещнете с хора, за които сте чували много преди, да създадете собствено впечатление за тях. На съветите на собствената си интуиция днес трябва да се доверявате повече, отколкото на думите на други хора. Имайте това предвид, когато вземате решения.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Вероятни са някои неочаквани събития и приятни изненади. Бъдете готови за факта, че няма да можете да действате според плана - ще трябва да импровизирате и да измислите нещо в движение. Ще се справите просто страхотно. Въпреки това са възможни напрегнати моменти и безпокойство, така че емоционалното ви състояние ще остави много да се желае.

Опитайте се да прекарвате повече време с хора, които ви разбират и подкрепят. Възможно е да искате да говорите открито, избягвайки дълги обяснения и оправдания, а просто да говорите за това, което ви е на душата. В такива моменти подкрепата на близките е безценна, днес със сигурност ще я получите.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Важно е да обръщате внимание на малките неща и да се опитате да не изпускате нищо от поглед. Денят не е лош, но все пак не може да се нарече безоблачен. Неочаквани инциденти, за които научавате, странни новини, изненадващи съвпадения могат да бъдат подсказки от съдбата. Благодарение на тях ще разберете накъде да продължите и как да се държите по-добре.

Вероятни са успешни пътувания, включително непланирани. Много Везни ще се вдъхновят както от смяната на обстановката, така и от самата възможност да видят нещо съвсем ново, да посетят места, за които са слушали много.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят няма да е лош, но ще е пълен с изненади. Те не винаги ще ви направят щастливи. Възможно е да се наложи да промените плановете си, да отложите някоя дългоочаквана среща или да откажете да посетите интересно събитие. Опитайте се да не се тревожите твърде много, защото скоро ще има възможност да наваксате.

Много Скорпиони днес ще изпаднат в нееднозначни ситуации. Добре е, че наблизо ще има хора, с които можете да се консултирате - собственият ви опит може да не е достатъчен, за да вземете правилното решение.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Първата половина на деня ще ви зарадва. Ще намерите отговори на въпроси, които са ви озадачавали, и ще разберете как да решите някой важен проблем. Не всеки веднага ще разбере хода на вашите мисли, така че бъдете търпеливи и бъдете готови да обяснявате прости неща няколко пъти. Някои Стрелци ще се ядосват за дреболии, но повечето представители на знака ще успеят да се справят с емоциите си.

Втората половина на деня не обещава главозамайващ успех, но тя също ще зарадва. Вероятни са приятни събития в семейството и промени към по-добро в отношенията с роднините.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес звездите ще бъдат на ваша страна. С тяхната подкрепа ще постигнете много в професионалната си област. Някои Козирози ще намерят начин да обезоръжат дългогодишни съперници и да изведат тайни врагове наяве. Почти всички представители на знака ще се възползват от способността да запомнят малки детайли и да забелязват това, което другите са пропуснали.

Възможно е в следобедните часове да се наложи да вземете важно решение относно личните отношения. Това няма да е толкова трудно, тъй като ще обърнете внимание на намека на интуицията си навреме.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Имате много работа. Бъдете готови не само да разрешите собствените си проблеми, но и да помогнете на тези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - всичко, което правите за другите, ще бъде от полза и за вас. Някои Водолеи днес ще срещнат много интересни хора, които малко по-късно ще станат надеждни съюзници. Други представители на знака ще получат изключително ценна информация.

Личните отношения ще се развиват хармонично. Няма да има разногласия с близките ви и ще направите най-благоприятно впечатление на тези, които срещате за първи път днес.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте особено упорити и затова ще успеете да постигнете отдавна поставените си цели. Усилията ви ще бъдат богато възнаградени. Възможно е някои ваши начинания да получат подкрепата на много влиятелни хора. Благодарение на тях бързо ще постигнете целите си. 

Втората половина на деня е подходяща за среща с някого, когото бихте искали да харесате. Ще бъде лесно да направите добро впечатление - просто се дръжте естествено и спокойно. Вероятни са промени към по-добро в отношенията със стари познати. Ще започнете да се разбирате по-добре.

2024 © Варна е