Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 29 април - 5 май

За ОВНИТЕ отношенията с любимия човек и близките ще им доставят удоволствие и ще се превърнат в техен отдушник в моменти на тъга, ТЕЛЦИТЕ да се опитат да не бъдат прекалено импулсивни, особено в края на седмицата, неуместните им прояви на емоции могат да причинят вреда както в професионалния, така и в личния им живот
Хороскоп за седмицата 29 април - 5 май
987


ОВЕН (21 март - 20 април)

Седмицата ще започне с приключения. Често ще срещате изненади, ще се адаптирате в движение и ще разберете как да се справите с новите задачи. В същото време всичко ще се окаже доста добре, ако започнете да възприемате всяка ситуация като възможност да се докажете и да научите нещо. Но ще възникнат трудности с рутинната работа - ще ви липсва постоянство и отговорност. 

Липсата на здрав разум и прекалената самонадеяност обаче могат да ви попречат. Опитайте се да обмислите внимателно всяко решение, отделете време, за да проверите отново важните документи и да изясните информацията. Тогава ще можете да избегнете неприятни последици в близко бъдеще.

Отношенията с любимия човек и близките ще ви доставят удоволствие и ще се превърнат в отдушник в моменти на тъга. Свободните Овни ще могат да завържат ново запознанство или да погледнат по нов начин на някой от старите си приятели.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще почувствате прилив на сили и емоционален подем, така че лесно ще се справите с всички задачи. Ще бъде добре да преговаряте с другите, само се опитайте да не бъдете прекалено праволинейни. Телците, които се занимават със строителство и недвижими имоти, ще могат да се справят с редица сложни въпроси. 

В средата на седмицата чарът ви ще се увеличи. Колегите и ръководството ще започнат да се отнасят към вас с по-голяма симпатия. Преговорите и публичните изказвания ще бъдат успешни. Някои бизнес отношения ще се превърнат в романтични.

Опитайте се да не бъдете прекалено импулсивни, особено в края на седмицата. Неуместните прояви на емоции могат да причинят вреда както в професионалния, така и в личния ви живот. Спазвайте предпазните мерки, когато работите със сложни машини, за да избегнете случайно нараняване.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Време е за промяна. Ще имате шанса да промените много неща в различни области от живота си и ако се възползвате от него, няма да съжалявате. Не се притеснявайте да предлагате оригинални идеи и да защитавате позицията си. Ще можете да демонстрирате лидерски качества и да спечелите авторитет в очите на ръководството. За много Близнаци ще дойде подходящият момент да се преместят на нова работа или да започнат свой бизнес.

По-късно ще бъде полезно да забавите малко темпото. Към края на седмицата ще се сблъскате с разваляне на споразумения и нарушаване на плановете ви. Потърсете подкрепа от близките си, те ще ви помогнат да се справите с всякакви обстоятелства. Излизанията и обществените събития трябва да се отложат за по-благоприятни времена, но задушевните разговори в тесен семеен кръг ще са полезни.


РАК (22 юни - 22 юли)

Опитайте се да не попадате в полезрението на ръководството в първите дни на седмицата. Посещенията при официалните власти също ще бъдат неуспешни. Ще бъде трудно да се концентрирате, така че не започвайте работа със задачи, които изискват внимателно изпълнение. Раците, които учат, трудно ще намерят мотивация за особено сериозни занятия. Извикайте вашата дисциплина на помощ, направете това, което зависи от вас, тогава няма да възникнат проблеми.

Много скоро ще откриете прилив на сили и вдъхновение. Ще успеете да намерите общ език с колеги и началници, а преговорите ще вървят добре. Но е по-добре да се въздържате от инвестиране на пари, няма да получите голяма печалба, просто ще загубите време и нерви. 

Привлекателността ви ще се увеличи през втората половина на седмицата. Вероятни са нови запознанства и прояви на симпатия към вас от стари приятели или дори колеги.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще можете да се справите с много проблеми. Особен късмет ще имат онези Лъвове, които ще сключват договори или ще преговарят с чуждестранни партньори. Новите знания ще се усвояват лесно, така че всички които учат трябва да обръщат повече внимание на обучението си. Възможен е малък паричен приток - погасяване на стар дълг или внезапно повишение в работата.

Малко по-късно досадните дреболии ще започнат да ви дразнят повече от обикновено. Поради това ще бъде трудно да се концентрирате върху основното и вниманието ще бъде разпръснато. Възможни са конфликти с любимия човек. Разрешаването на проблемите на близките ще изискват вашето пряко участие. Опитайте се да не се карате с никого през този период, защото скоро ситуацията ще се подобри, настроението ви ще се повиши и външните обстоятелства отново ще започнат да се обръщат във ваша полза.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не вярвайте на всичко, което ви казват. Има голяма вероятност да получите изкривена информация, така че е по-добре да проверите отново фактите. Общуването с другите ще бъде малко по-трудно от обикновено. Колеги или роднини ще се опитат да ви въвлекат в празни разговори. Избягвайте подобни ситуации, за да не губите време и да не давате повод на никого да ви манипулира. Ако се придържате към принципите си, ситуацията скоро ще се промени. Ще ви бъде по-лесно да преговаряте с хората и да проявите толкова упоритост, колкото е необходимо.

С наближаването на уикенда ще имате нужда от малко силни усещания. Няма да е лесно да вършите рутинна работа. Дайте воля на творческите си пориви, заемете се с хоби или отидете някъде за нови преживявания. Самотните Деви ги очакват необичайни запознанства, което може да доведе до развитието на романтична история.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще се открият нови възможности, важно е да се възползвате от тях навреме. Някои Везни ще получат интересно предложение за работа. Благоприятни ще бъдат командировките, особено далечните и задграничните. Преместете най-важните задачи за началото на седмицата, защото малко по-късно са вероятни дребни затруднения. На първо място ситуацията ще се усложни от емоционалното ви състояние. Безпокойството, склонността да си угаждате твърде много и желанието за бързи резултати могат да ви попречат да разгърнете потенциала си. Бъдете търпеливи, проявявайте благоразумие и не очаквайте незабавни резултати – тогава ще създадете основата за бъдещ успех.

Няма нужда да обсъждате служебните си проблеми с близките си, едва ли ще намерите разбиране от тяхна страна. Дори и да се опитат да ви дадат съвети, те едва ли ще бъдат приложими.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Избухливостта няма да доведе до добри неща, така че преди всичко обърнете внимание на емоционалното си състояние. Ще сте склонни да се дразните дори по незначителни причини и да пренасяте лошото си настроение върху другите. Това може да доведе до проблеми в работата и в личния живот. Но ако успеете да обуздаете собствения си нрав, седмицата ще се окаже много по-благоприятна, отколкото е изглеждало в началото. 

Бизнесмените Скорпиони ще сключат изгодни сделки и стартиране на големи дългосрочни проекти. Други може да получат малко и краткосрочно увеличение на доходите. Възможен е интерес към нови сфери на дейност или желание да повишите професионализма си. Благоприятен момент да научите нещо полезно.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Много планове ще трябва да бъдат отменени, така че настроението в първите дни на седмицата едва ли ще бъде най-добро. Настройте се на положителното, не се опитвайте да постигнете желаното на всяка цена, проявете повече гъвкавост. Тогава ще можете да обърнете всяка неприятност в своя полза. Началото на седмицата не е най-доброто време за сериозни преговори или оформяне на важни документи.

Малко по-късно ситуацията ще се промени към по-добро. Стрелците, които предприемат пътувания или командировки, ще имат късмет на всеки етап. Подходящото време да се подготвите за изпити, да влезете в университет или да участвате в курсове за напреднали. Лесно ще установите контакт с колеги, ръководство и бизнес партньори.

По време на най-стресиращите моменти се свържете с членовете на семейството. Не бива да се оплаквате или да обсъждате сериозни теми, но вършенето на общи домакински задължения ще ви помогне да се разтоварите и сближите.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Покажете най-добрата си страна на ръководството и колегите. Вашият ентусиазъм не само ще улесни справянето със служебните задължения, но и ще зарази околните. Ще се справите със сложни задачи, с неща, които са отлагани дълго време. Много Козирози ще успеят да покажат добре своите лидерски умения и ще получат шанс да се придвижат нагоре по кариерната стълбица. Бизнесмените ще имат късмет във всичко, дори и в доста рисковани операции.

Оптимистичните настроения ще продължат до края на седмицата. В личния живот всички ги очакват приятни изненади. Семейните вероятно ще изпитат прилив на специална нежност един към друг. Необвързаните ще имат добра възможност да се запознаят с интересен човек. Някои ще успеят да превърнат деловите отношения в романтични.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Можете да се справите с много задачи, ако контролирате импулсивността си. Не се опитвайте да свършите всичко наведнъж, движете се постепенно и тогава всичко ще се получи добре. Показването на вашите творчески способности ще ви помогне да намерите нестандартен подход към много въпроси и ще бъдете оценени от ръководството. Проверявайте отново информацията, внимателно обмисляйте всички решения, не се поддавайте на влиянието на другите, в противен случай ще направите грешки, които ще отнеме много време да коригирате. 

Втората половина на седмицата е благоприятна за физическа активност. Дори и да има много работа, опитайте се да отделите време за разходка или да отидете на фитнес, това ще ви даде допълнителна енергия. Някои Водолеи може да се сблъскат с претенции от любимия човек. Не се опитвайте да спорите и да се оправдавате, обърнете разговора в конструктивна посока, тогава ще можете да намерите компромисно решение.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Това е подходящият момент да правите планове, да очертавате пътища за развитие, да предлагате и реализирате оригинални идеи. Ще ви бъде лесно да убедите колегите си, че сте прави. Комуникацията с бизнес партньорите също ще върви добре. Началото на седмицата е благоприятно за кратки командировки и пътувания. Много малки задачи могат да отвлекат вниманието от основното нещо, така че ще ви е необходима способност за приоритизиране.

Вашият чар и искреност ще се отразят положително не само на личния ви живот, но и на отношенията ви с мениджъра или бизнес партньорите. Когато вземате важни решения, слушайте интуицията си, тя ще ви подскаже правилния изход в спорни ситуации.

През втората половина на седмицата повечето Риби ще трябва да обърнат внимание на паричните проблеми. Има възможност да попаднете на измама, така че проверете отново цялата информация и следвайте основните правила за финансова сигурност.

2024 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 23 май 2024 г. (Всички зодии)

За много ВОДОЛЕИ излизането или посещението на светско събитие ще се отрази много благоприятно, някои СКОРПИОНИ ще усетят леко охлаждане в любовните си отношения, но да не се притесняват, това е временно явление и много скоро ще ги връхлети нов прилив на чувства
Хороскоп за четвъртък, 23 май 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Контролирайте се и се опитайте да използвате здравия разум. Денят ще се развие добре, ако не правите грешки, като се поддавате на мимолетни емоции. Може да има известно напрежение в отношенията ви с другите. Намирането на общ език ще стане по-трудно от обикновено. Важните разговори с ръководството и други влиятелни хора може да не протекат според очакванията. По-добре е да ги отложите за по-благоприятен момент. Овните, на които им предстоят изпити, трябва да подходят сериозно към подготовката си. 

В противоречиви ситуации много Овни ще се възползват от съветите на по-възрастни роднини. Не се колебайте да помолите близките си за помощ и подкрепа - те ще се радват да ви помогнат.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес умението да работите в екип и ефективно да взаимодействате с другите ще бъде особено важно. Опитайте се да се справите с всякакви задачи възможно най-добре, не бързайте, не пропускайте да проверите всяка входяща информация. Ако опитате, можете да поставите солидна основа за бъдещ успех. 

Вечерта си струва да прекарате в спокойна атмосфера. Семейните Телци трябва да отделят време за домакинските задължения и да говорят откровено с любимия човек. Това ще направи връзката помежду ви още по-силна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят е подходящ за установяване на отношения с бизнес партньори и укрепване на съществуващи полезни връзки. Ще проявите далновидност и ще можете да предвидите последствията от всяко решение. Това ще ви помогне да изградите правилната стратегия и да действате особено ефективно. Заемете се с подреждането на офиса и документите си и визпълнението на малки дългосрочни задачи.

Вечерта ще премине спокойно, ще имате възможност да се отпуснете и да си починете. Близнаците, в чиято връзка е възникнало напрежение, ще могат да изгладят всички недоразумения и да възстановят взаимното разбирателство.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не губете време, а се заемете с работата рано сутринта. Ще можете да преговаряте убедително, да докажете, че сте прави и да постигнете желаните резултати по много въпроси. Бизнес пътуванията ще бъдат добри. Раците, занимаващи се с бизнес, ще сключат изгодни договори и ще подпишат важни документи. Вашите инициативи ще бъдат високо оценени от ръководството.

Все пак бъдете внимателни във всичко, свързано с финансите. Рискувате да похарчите много пари за импулсивни покупки. Отношенията с любимия човек няма да поднесат изненади, но ще ви зарадват.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Следете настроението си и избягвайте изблици на гняв, тогава денят ще се развие доста добре. Ще се сблъскате с редица дребни неприятности, които ще ви раздразнят и изнервят. Но ако се съберете, бързо ще се справите с всичко и ще имате време да осъществите всичко планирано. Лъвовете, чиято работа включва инструменти и машини, трябва да бъдат особено внимателни да не се наранят случайно.

Домакинските задължения ще ви помогнат да преминете към спокоен режим. Вечерта трябва да прекарате време с любими хора, за да откъснете ума си от суетата на деня.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят ще е спокоен и ползотворен, едва ли ще имате сериозни притеснения за нещо. Въведете ред в делата, довършете това, което не сте успели преди. При нужда потърсете съвет от колегите си, те с радост ще ви помогнат. Девите, които се занимават с бизнес, ще могат да предприемат важни стъпки за получаване на бъдещи ползи.

Близки хора ще поискат вашата подкрепа и вие ще имате възможност да я предоставите. Това ще направи връзката ви още по-силна и ще подобри взаимното разбирателство. Вечерта трябва да посветите време на домакинските задължения и ще се чувствате удобно.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Благоприятен ден за комуникация и обсъждане на въпроси, свързани със сътрудничество. Можете да се обърнете за помощ към стари и нови съюзници. Важните преговори ще са успешни, ще успеете да направите добро впечатление на влиятелни хора. Мениджърите Везни трябва да започнат да променят начина, по който работят в екипа, това ще помогне за повишаване на ефективността.

Интересни запознанства очакват Везните, които днес ще посетят развлекателни събития. Можете да поемете инициатива в романтична връзка - времето ще бъде подходящо.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Започнете деня с решаване на познати задачи и рутинни дейности, които не изискват много усилия от ваша страна. Ще се разсейвате по-често от обикновено, което ще ви затрудни да се концентрирате върху нещо сложно. По-добре изберете по-подходящ момент за решаване на важни делови въпроси. Въпреки това ще имате време да се справите с много неща, ако не се тревожите за дреболии.

Някои Скорпиони ще усетят леко охлаждане в любовните си отношения. Не се притеснявайте, това е временно явление, скоро ви очаква нов прилив на чувства. Ако проявите малко повече внимание към любимия, трудният период ще приключи по-бързо.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Бъдете търпеливи, тактични и деликатни. Така ще избегнете конфликти с колегите. Проявяването на толерантност към поведението на другите и тяхното мнение не винаги ще бъде лесно, но ако искате, можете да се справите. Глобалните проблеми едва ли ще бъдат разрешени, така че не изисквайте твърде много от себе си. Идеите ви ще са интересни, но не всички ще бъдат реализирани.

Вечерта ще трябва да бъде посветена на семейни въпроси, но това няма да ви натовари, а по-скоро ще ви зарадва. Стрелците, които се интересуват от нови връзки, ще намерят обещаващо познанство.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Находчивостта и бизнес проницателността ще ви помогнат да се справите с много трудни въпроси. Сключването на сделки и подписването на договори ще бъде успешно. Ще сте добри в преговорите с ръководството и влиятелни хора. Новите знания ще се усвояват лесно и за дълго време. Вашата цена в очите на началниците значително ще се увеличи.

Опитайте се да разрешите всички важни въпроси през работния ден. Посветете вечерта на почивка и релаксация - това време няма да е подходящо за активни действия. Ще бъде полезно да разговаряте с приятели, те вероятно ще ви кажат нещо интересно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Не отлагайте важните неща за по-късно, първата половина на деня ще бъде най-успешна. Ще можете да разрешите успешно много сложни въпроси, дори такива, за които сте забравили. Можете да правите скъпи покупки, разходите ще се оправдаят. Все пак не вземайте прибързани решения и не бързайте, за да избегнете случайни грешки.

За много Водолеи излизането или посещението на светско събитие ще се отрази много благоприятно. Вашата привлекателност ще стане очевидна за другите и ще ви позволи да създадете нови запознанства.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Няма да имате най-лесния ден, но не бива да очаквате и сериозни проблеми. Опитайте се да ограничите комуникацията, съсредоточете се върху рутинните въпроси и подредете документите си. Не клюкарствайте, дори колегите ви да се опитват да ви въвлекат в подобни разговори. Ако успеете да се справите с негативните емоции, втората половина на деня ще се окаже доста успешна.

На семейните Риби се препоръчва да прекарат вечерта в компанията на любимия човек. Можете да останете вкъщи или да отидете на среща, така или иначе настроението ви ще се подобри.

2024 © Варна е