Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 29 януари - 4 февруари

ВОДОЛЕИТЕ могат да очакват неочаквани бизнес предложения, които могат да бъдат направени от приятели или други близки хора, КОЗИРОЗИТЕ ще имат успешна седмица, подходяща за важни и сложни задачи, включително и за такива, за които не са се осмелявали да мислят дълго време
Хороскоп за седмицата 29 януари - 4 февруари
8573

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на седмицата ще бъде натоварено и трудно. Имате много работа за вършене за няколко дни, така че по-добре побързайте. По-добре е да започнете с решаването на най-сложните и важни проблеми. Най-вероятно ще трябва бързо да научите нещо, за да се справите с тях, но това няма да е проблем. Имайте предвид, че не е нужно да посвещавате цялото си време на работа. Не забравяйте да зарадвате себе си - това ще се отрази добре както на настроението, така и на благополучието ви.

Средата на седмицата ще бъде благоприятна за покупки и сделки. Вероятни са парични потоци. Няма да прибързвате с финансови решения, правилно ще управлявате получената сума. Това време е подходящо и за довършване на започнатото по-рано. Тук няма да има затруднения.

Вероятни са интересни запознанства. Ще посетите необичайни места, ще се срещнете с хора, към които моментално ще развиете симпатия.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Влиянието на благоприятните тенденции ще бъде особено осезаемо в началото на седмицата. Колкото по-бързо започнете изпълнението на нови задачи, толкова по-лесно ще се справите с тях. Със сигурност ще има хора, които искат да ви помогнат, и сред тях може да са ваши стари познати и такива, които сте срещнали за първи път съвсем наскоро. Вероятни са парични постъпления и успешни сделки.

Втората половина на седмицата също ще бъде успешна. Трябва обаче да бъдете търпеливи, защото събитията ще се развиват по-бавно, отколкото бихте искали. Възможно е неочаквано да възникнат трудности там, където сте очаквали бързо да постигнете желания резултат. Бъдете упорити - ще успеете, макар и не веднага.

През цялата седмица се постарайте да бъдете особено внимателни към близките си. Не им отказвайте подкрепа, бъдете готови да помогнете или да дадете съвет, ако е необходимо. Това ще е от полза за връзката ви.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Седмицата ще бъде доста трудна, но влиянието на положителните тенденции все пак ще преобладава. Най-вероятно няма да можете да се концентрирате върху едно нещо и ще трябва да решавате няколко проблема наведнъж. Но няма да има трудности, които да не можете да преодолеете. Освен това наблизо ще има хора, които са готови да ви подкрепят по всяко време.

Взаимоотношенията с другите не винаги ще се развиват гладко - възможни са моменти на неразбирателство, взаимни претенции и стари оплаквания понякога ще бъдат напомнени. Но ще се държите правилно, така че няма да възникнат сериозни конфликти. Освен това всеки ден ще забележите, че разбирането с другите хора става по-лесно.

Вероятни са малки парични постъпления, включително от неочаквани източници. Ще можете да правите успешни покупки, да купувате полезни неща за себе си и вашите близки.


РАК (22 юни - 22 юли)

В началото на седмицата ще ви бъде трудно да се справите с емоциите. Ако им се поддадете, може да кажете и направите нещо необмислено. Вероятно по-късно ще разберете, че сте действали прибързано. Струва си да се вслушате в съветите на стари познати, те ще ви посочат нещо важно и ще ви помогнат да вземете правилните решения. Работата може да е по-трудна от обикновено. Дори обичайните задачи не винаги ще бъдат лесни за изпълнение. Не е необходимо обаче да решавате всички проблеми сами. Със сигурност ще има съюзници, на които можете да разчитате.

Втората половина на седмицата ще бъде съвсем различна, интересна и наситена. Ще се появят нови идеи и с ентусиазъм ще се захванете с реализацията им. Обстоятелствата ще се стекат добре, бързо ще реализирате плановете си. Вероятни са промени към по-добро в отношенията с близките. Всички сериозни разногласия ще останат в миналото. Възможно е да се появят нови семейни планове.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

В началото на седмицата вашият чар ще е особено неустоим. Много различни хора ще ви харесат, мнозина ще искат да ви опознаят по-добре. Способността бързо да намирате общ език с другите ще помогне в бизнеса. Възможно е да започне дълго, ползотворно сътрудничество, което ще отвори нови врати за вас.

Възможни са непланирани разходи. Най-често те ще бъдат свързани с някакви покупки, решаване на битови проблеми, както и важни семейни инвестиции.

По-късно ще дойде по-труден период. Възможно е да се наложи да се върнете към въпроси, които сте смятали за разрешени, или да направите неща, които бихте предпочели да поверите на някой друг. Но и тук няма да възникнат непреодолими трудности - можете да се справите с всичко, ако сте постоянни.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Началото на седмицата е подходящо за всякакви полезни задачи - прости и сложни, познати ви и съвсем нови. Периодът ще бъде особено благоприятен за тези, които се стремят да затвърдят професионалните си позиции и да се изкачат по кариерната стълбица. Ще се държите правилно, няма да се объркате в трудна ситуация и ще намерите начин да подобрите отношенията, които преди са били обтегнати.

Втората половина на седмицата също ще бъде успешна, но ще изисква малко повече внимание. По-добре е да не поемате рискове и да не вземате необмислени решения. Особено полезни ще са съветите на хора, които ви познават добре. Някои Деви ще направят добри покупки.

От гледна точка на личните отношения последните дни от седмицата ще бъдат особено благоприятни. По това време ще разбирате идеално близките си. Ако трябва да съгласувате някои общи планове, това няма да отнеме много време.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

В началото на седмицата ще е особено важно да се настроите на сериозна вълна. Опитайте се да не приемате с лека ръка дори тези дребни въпроси, с които бихте могли да се справите лесно в друго време. Важно е да коригирате грешките своевременно, да не мислите, че те ще останат незабелязани и да не разчитате на късмет. Помислете добре, преди да поемете сериозни финансови ангажименти. Възможно е получаването на необичайни предложения. Не отговаряйте, докато не сте ги обмислили добре.

Втората половина на седмицата ще бъде различна – лека и благоприятна. Късметът ще дойде при вас сам и няма да го изпуснете. Много Везни в този момент ще имат нужда от това, което са научили по-рано. Опитът ще им позволи бързо да се ориентират в трудна ситуация и да изберат най-краткия път към целта си.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

В началото на седмицата трудно ще запазите самообладание. Много Скорпиони ще бъдат особено избухливи по това време. Поради това могат да възникнат конфликти и ще стане трудно да се съгласите с другите дори за най-простите неща. Ще бъде полезно да правите някои рутинни, добре познати неща, да решавате прости, но все пак изискващи внимание проблеми. Всичко това ще ви помогне бързо да намерите баланс и тогава промените към по-добро няма да закъснеят.

Намерете сили да устоите на изкушенията, поддържайте сериозен и отговорен подход към бизнеса. Ако с това успеете, втората половина на седмицата ще се развие изключително добре. Ще бъде благоприятна за делови преговори, обсъждане на въпроси, свързани с работата и бизнеса. В личните отношения също ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Вероятно ще забележите, че отношенията с близките стават по-топли и хармонични, оплакванията и взаимните претенции остават в миналото.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Това е успешна и важна седмица. Подходяща е да се заемете със сериозен и мащабен бизнес, да започнете да изпълнявате план, върху който много сте мислили. Отделете време. Събитията може да се развият по-бавно, отколкото бихте искали, но определено ще постигнете желания резултат. Възможно е да създадете полезни запознанства и да срещнете хора, от които ще научите много. Ако сте внимателни, ще получите полезна информация преди другите и ще научите нещо важно навреме.

Някои Стрелци ще трябва да вземат важни решения тази седмица. Това трябва да направите без да бързате, като първо внимателно проучите ситуацията и сравните възможните варианти за развитие на събитията. Трябва да се консултирате само с тези, които ви познават добре. Другите хора са по-склонни да ви объркат, отколкото да ви помогнат.

Ще направите много полезни неща не само за себе си, но и за другите. Ще има възможност да разрешите някои семейни проблеми и да помогнете на близките си да се справят с трудностите, които са срещнали.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Седмицата ще бъде успешна. Подходяща е за важни и сложни дела, включително такива, за които не сте се осмелявали да мислите дълго време. Не трябва да разчитате на бързо преодоляване на всички трудности и незабавно решаване на проблеми, възникнали по-рано. Няма да стане от само себе си, ще трябва да се потрудите. Но ако сте упорити, ще постигнете дори по-добри резултати, отколкото сте очаквали.

Промени към по-добро през тази седмица са възможни както в деловата сфера, така и в областта на личните отношения. Ще трябва обаче да поемете инициативата. Интуицията ще ви подскаже кога и как най-добре да направите това.

Обърнете внимание на състоянието на финансовите дела. Тук е важно да не се обърквате, защото тази седмица ще имате шанс да сключите изгодни сделки, да инвестирате успешно пари или по друг начин да увеличите доходите си. Опитайте се да избегнете ненужните рискове. По-добре е да работите с надеждни, доказани партньори.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

В началото на седмицата ви предстоят много важни срещи и разговори. Възможно е да се наложи да обсъждате не най-приятните теми, но ще запазите спокойствие, ще намерите правилния тон и ще успеете да избегнете конфликти. Възможни са неочаквани бизнес предложения. Те могат да бъдат направени от приятели или други близки хора, с които не сте работили досега. Не бързайте да се съгласявате, първо ги обмислете внимателно.

Средата на седмицата е най-благоприятното време по отношение на личните отношения. Ще започнете да разбирате много по-добре онези, които са ви скъпи. Семейните проблеми, които преди са ви притеснявали, ще бъдат разрешени, разногласията и споровете ще останат в миналото.

В последните дни от седмицата най-вероятно ще искате да останете сами със себе си и да си отдъхнете. По-добре е да не планирате сложни дела за този период. Малка почивка няма да ви навреди.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Малко вероятно е споровете да бъдат избегнати в началото на седмицата. Най-вероятно вие ще сте тези, които ще ги започнете. Ако искате да докажете, че сте прави, ще го направите независимо от цената, не всички Риби ще направят дори малки отстъпки. Разумното постоянство ще бъде полезно в работата, но упоритостта може да навреди. Помислете дали винаги трябва да настоявате за своето.

По-късно ще дойде подходящото време за документи, контакти с държавни организации, както и работа, свързана със сложни изчисления. Вероятен е успех в изучаването на точните науки. От гледна точка на комуникацията този период няма да бъде най-благоприятен - не винаги ще бъде лесно да се разберете дори с близки хора. Но можете да избегнете сериозни конфликти.

Последните дни от седмицата ще бъдат най-благоприятни по отношение на личните отношения. По това време ви очакват добри новини, щастливи случайности и изненади, които ще повишат настроението ви. Вероятни са срещи, които ще имат романтично продължение.

2024 © Варна е

Хороскоп за неделя, 16 юни 2024 г. (Всички зодии)

Много БЛИЗНАЦИ днес ще бъдат по-лекомислени от обикновено, РАЦИТЕ ги очакват повече грижи, отколкото са очаквали, тъй като към планираните задачи ще се добавят съвсем нови, това обаче няма да ги разстрои
Хороскоп за неделя, 16 юни 2024 г. (Всички зодии)
775


ОВЕН (21 март - 20 април)

Всичко ще се получи дори по-добре, отколкото сте очаквали. Възможно е да се наложи да промените плановете си, защото ще има шанс да постигнете това, към което отдавна се стремите. В такива случаи е важно да не губите време. Колкото по-скоро отхвърлите съмненията, толкова по-бързо ще постигнете целта си.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. На някои Овни ще имат изплатени дългогодишни дългове. Не са изключени и ценни подаръци. Представителите на знака също няма да пропуснат възможността да зарадват близките си, да удивят любимия човек с приятна изненада.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не се притеснявайте да поемете това, което преди е изглеждало трудно. Най-вероятно такива въпроси ще бъдат решени бързо. Успешната комбинация от обстоятелства ще ви позволи да разрешите проблеми, които наскоро са ви притеснявали, а също и вашите близки. Много Телци няма да пропуснат възможността да помогнат на някой познат. Всичко, което представителите на знака направят за другите днес, също ще им бъде от полза.

Първата половина на деня ще бъде богата на събития, но втората ще е по-спокойна. Вечерта си струва да прекарате с любимия човек или с някой, когото бихте искали да харесате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори нещата да не вървят по план в началото на деня, няма да загубите оптимизма и самочувствието си. И ще постъпите правилно, защото промените към по-добро няма да ви накарат да чакате. Няма да се налага да се справяте сами с трудностите - много полезно е, че наблизо ще има хора, които са готови да помогнат с всичко и да поемат някои от вашите грижи.

Тъй като ще подходите творчески към всеки проблем, дори рутинните задачи няма да ви изглеждат скучни. Единствената област, в която трябва да внимавате, са финансите. Много Близнаци днес ще бъдат по-лекомислени от обикновено.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ще има повече грижи, отколкото сте очаквали, тъй като към планираните задачи може да се добавят съвсем нови. Това обаче няма да ви разстрои. Напротив, с радост ще се заемете с тях. Няма да отнеме много време да се справите. Приятели и стари познати ще ви помогнат с това.

Всички сериозни разговори трябва да бъдат отложени за следобед - по това време ще ви бъде по-лесно да намерите общ език с другите, да убедите съмняващите се и да намерите убедителни аргументи. Вечерта ще зарадва влюбените Раци с приятни изненади.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят едва ли ще е лек и напълно безоблачен, но като цяло ще се развие добре. Ако не се разстройвате от недоразумения и не приемате присърце необмислените думи на другите, вероятно ще намерите много причини за щастие. 

Не е желателно да решавате финансови въпроси - тук можете да направите грешка или да изгубите нещо от поглед. Но в личните отношения влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Лъвовете, които отиват на първата си среща вечерта, със сигурност ще си прекарат страхотно. Добри новини очакват семейните представители на знака.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще направите много полезни неща за другите, но няма да забравите за интересите си. Това е един от онези дни, в които можете да решите няколко проблема наведнъж, без да се страхувате, че ще объркате или изгубите нещо от поглед. Съветите на другите едва ли ще бъдат полезни, но интуицията със сигурност ще ви подскаже какво да правите.

Средата на деня е подходяща за семейни дела и общуване с близки. Можете да посетите приятели, но не е препоръчително да посещавате многолюдни събития. Колкото повече наближава вечерта, толкова по-внимателни трябва да сте във всичко, свързано с парите. По-добре е да не правите големи покупки, ако не са били предварително планирани.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Обърнете внимание на идеите, които се появяват в началото на деня - те ще бъдат наистина удачни. Може би другите няма веднага да одобрят вашите планове. Но малко по-късно всички ще видят, че сте на път да постигнете успех. Тук ще се появят помощници. 

За много Везни денят обещава приятни запознанства и срещи с нестандартни хора. Вероятно началото както на приятелски, така и на романтични отношения. Всичко ще зависи от това дали представителите на знака искат да поемат инициативата. Вечерта е подходяща за тихи занимания. Можете да си спомните старото си хоби - то отново ще ви даде много положителни емоции.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Подходящ ден за всеки бизнес, който изисква творчески подход, нестандартен поглед върху нещата. Идеите, които ще имате днес, едва ли ще дойдат на ум на някой друг. Околните със сигурност ще ги харесат. Тези, които преди са ви подценявали, ще променят мнението си.

Ще има шанс да разширите социалния си кръг, да се срещнете с хора, за които сте чували много преди. Някои Скорпиони ще намерят нови приятели. Възможно е и начало на романтична връзка. Тя обаче няма да се развие толкова бързо, колкото бихте искали.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят може да не започне толкова добре, колкото ви се иска. Възможни са дребни недоразумения и битови разногласия. Много скоро обаче ситуацията ще започне да се променя към по-добро. И тук много ще зависи от това дали ще успеете да запазите обичайната си веселост и да заразите другите с нея. Денят е добър да отидете някъде с любимите си хора и да смените обстановката.

В следобедните часове са възможни непланирани разходи. Едва ли ще става въпрос за големи суми, но някои Стрелци все пак ще бъдат много разстроени.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Няма нужда да бързате за никъде. Денят е подходящ да довършите на спокойствие започнатите по-рано неща, да се заемете с това, което отдавна не ви се е получавало. Няма да ви е трудно да се концентрирате, едва ли някой често ще ви разсейва, така че няма да правите дори дребни грешки. Финансовите проблеми могат да бъдат разрешени. Ще бъдете акуратни и внимателни, това ще ви позволи да избегнете ненужни разходи.

Следобед много Козирози ще искат да ограничат общуването, да прекарат време с най-близките си или дори насаме със себе си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще бъде нееднозначен, но влиянието на положителните тенденции все пак ще преобладава. Утрото може да донесе новини, които ще ви объркат. Запомнете - всяка получена информация трябва да се проверява особено внимателно. Възможно е някой неволно да ви подведе.

Днес много Водолеи ще се нуждаят особено от способността бързо да намират подход към нови познанства. Интуицията ще подскаже на представителите на знака на кого могат да се доверят и с кого е по-добре да бъдат нащрек. Денят е подходящ и за вземане на някои решения относно бъдещето.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ако сте планирали нещо интересно и важно за този ден, започнете да изпълнявате плановете си възможно най-рано. Сутринта ще бъде особено успешна. Звездите ще са на ваша страна, благодарение на тяхната подкрепа ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали. Пътуването ще ви се отрази добре, особено ако тръгнете на път с любимите си хора.

Втората половина на деня ще премине спокойно и ще бъде по-благоприятна за отдих, отколкото за някакви решителни действия. Семейните събития ще бъдат добри. Ако напоследък ви е било трудно да се разбирате с по-възрастни роднини, днес ще можете да оставите всички разногласия в миналото.

2024 © Варна е