Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 3 - 9 април

На Телците седмицата ще им донесе много изненади, Везните да разчитат само на себе си и да действат самостоятелно и с увереност
Хороскоп за седмицата 3 - 9 април
1251

 

Овен

Началото на седмицата ще бъде благоприятно от професионална гледна точка. Ще се справите отлично с това, което преди е изглеждало много трудно, ще завършите успешно неща, за които сте положили много усилия. Ще стане много по-добре, отколкото сте очаквали. Не губете време за дреболии, по-добре е да използвате подкрепата на звездите, за да се справите с някоя важна задача.

Въпреки че този период ще бъде натоварен, все пак ще имате време за общуване с любимите хора и за почивка. Вероятни са приятни събития в семейството, промени към по-добро там, където най-много сте ги очаквали.

През втората половина на седмицата ще има възможност да се отпуснете, да посветите време на хобито си. Някои Овни ще предприемат пътувания и ще бъдат много доволни от тях. Далеч от дома са възможни приятни запознанства. Едно от тях може да доведе до дълго приятелство или красива романтична история.

 

Телец

Седмицата ще ви донесе много изненади. Много Телци ще имат шанс да научат нещо, което скоро ще се окаже полезно, ще придобият ценен опит. По това време са вероятни полезни запознанства, срещи с хора, които ще станат ваши надеждни съюзници. Седмицата е идеална за укрепване на стари бизнес връзки и придобиване на нови.

Събитията през тази седмица могат да повлияят на отношенията ви с близките. Ще станете по-отговорни към общите дела и планове, това ще се хареса на всички. Ще има възможност за решаване на някои ежедневни проблеми, които напоследък усложняват живота на всички.

През втората половина на седмицата ще се появи възможност да се занимавате точно с това, което отдавна ви интересува или да превърнете старо хоби в стабилен източник на доходи. Новите начинания ще бъдат успешни.

 

Близнаци

Първите дни от седмицата са чудесни за реализиране на нови идеи, както свои, така и чужди. Ще успеете благодарение на способността бързо да се ориентирате в ситуацията и да виждате нови възможности. Лидерските качества също ще играят важна роля - ще вдъхновите и заинтересувате мнозина, лесно можете да съберете екип от съмишленици, ако е необходимо.

Началото на седмицата обещава приятни запознанства. Връзки, които започват като бизнес отношения, могат да станат приятелски или романтични с течение на времето, ако решите така.

Втората половина на седмицата също ще бъде добра, но ще е малко по-напрегната, отколкото сте очаквали. Ще трябва едновременно да завършите започнатата по-рано работа и да обмислите нови планове. Няма да е лесно, но ще се справите перфектно, ще постигнете успех, който ще впечатли всички. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници.

 

Рак

Събитията може да се развият по-бавно, отколкото бихте искали, така че е по-добре да бъдете търпеливи. Важните преговори може да се проточат, а решаването на сериозни проблеми да се отложи за неопределено време. Не трябва да се притеснявате от това, защото всичко ще се нареди добре за вас по един или друг начин.

Седмицата е подходяща за посещение на професионални събития, общуване с хора, които са готови да споделят своите знания и опит с вас. Ще научите много от новите познати, а и те ще се учат от вас. Не е изключено началото на сътрудничество, благодарение на което доходите ви ще се увеличат значително.

Опитайте се да избегнете претоварването. Това не е най-подходящата седмица за досадна работа, изтощителни спортни тренировки. Също така е нежелателно да промените радикално начина си на живот, да следвате строги диети. Но активната почивка ще бъде много полезна.

 

Лъв

Началото на седмицата ще бъде напрегнато и вдъхновяващо. С ентусиазъм ще се заемете с всичко ново, дори ако предполагате, че могат да възникнат трудности. Вероятни са приятни запознанства, срещи с хора, чиито възгледи за света са различни от общоприетите. Общуването ще бъде интересно, а не е изключено началото на приятелства, които ще играят важна роля в живота ви.

През втората половина на седмицата са възможни затруднения в работата. Случаи, които изглеждаха прости, ще ви изненадат неприятно - за да се справите с тях, ще трябва да положите усилия. Споразуменията могат да бъдат нарушени, някои Лъвове ще трябва да търсят нови съюзници. Ще се справите отлично с всички изпитания, ще постигнете дори по-добри резултати, отколкото очаквате. Личните отношения ще се развиват хармонично. Колкото и да сте заети с работа, определено ще имате време за общуване с любимите хора.

 

Дева

В началото на седмицата малките неща могат да бъдат особено досадни, понякога дори да затрудняват фокусирането върху нещо наистина важно. Освен това понякога ще изглежда, че дребните проблеми, в чиято поява няма нищо странно, са само предупреждение за по-сериозни трудности. Бъдете оптимисти - бързо ще видите, че ситуацията се променя към по-добро, пречките могат да бъдат преодолени и новите възможности се увеличават.

Втората половина на седмицата ще ви зарадва с удивителни случайности, както и срещи, които ще помните дълго. Това е подходящият момент за общуване с много различни хора - ще намерите подход към всеки и ще научите нещо от всеки. Възможни са парични постъпления, неочаквани подаръци и приятни изненади. В края на седмицата ваш любим човек ще ви изненада приятно с нещо.

Везни

Бъдете готови да действате сами в началото на седмицата. Най-вероятно това е единственият начин да постигнете целите си. Едва ли ще бъде възможно да получите помощ навреме, дори стари съюзници ще им е трудно да ви подкрепят. Опитът, натрупан през този период, ще ви бъде полезен повече от веднъж. Особено полезно ще бъде за Везните, които се стремят към професионално израстване, подготвят се за нова длъжност.

Втората половина на седмицата ще бъде съвсем различна, много по-лесна, по-благоприятна за общуване. Това е времето, когато отдавнашните желания могат да се сбъднат и най-смелите мечти ще се превърнат в реалност. Отношенията с хора, които са ви скъпи, значително ще се променят към по-добро. Кавгите за дреболии, дребните разногласия, които развалиха настроението на всички, ще останат в миналото.

 

Скорпион

В началото на седмицата ще има повече неща за вършене, отколкото сте очаквали и това по-скоро ще ви радва, отколкото да ви разстройва, защото трябва да направите нещо наистина интересно. Ще има шанс да реализирате собствените си идеи - сега те ще представляват интерес за влиятелни хора, можете да разчитате на тяхната подкрепа.

Възможни са необичайни срещи. Ще направите силно впечатление на нови познати, мнозина ще искат да ви опознаят по-добре. Може би началото както на приятелски, така и на романтични отношения. Всичко ще зависи от вашето настроение и готовност да поемете инициативата.

Втората половина на седмицата ще бъде благоприятна за делово общуване, обсъждане на професионални планове. Някои Скорпиони ще получат добри новини по отношение на работата, други представители на знака ще получат значителни парични постъпления.

 

Стрелец

В началото на седмицата е трудно да избегнете разногласията. Ще станете особено чувствителни към всякаква критика, дори невинни забележки ще приемате присърце, може да се обидите от тези, с които сте се разбирали добре. Ще се сетите и за някои стари кавги, които също няма да допринесат за хармонията в отношенията. Полезни неща, които ще правите с особено удоволствие, ще ви помогнат да запазите самообладание.

Втората половина на седмицата ще бъде много по-добра за вас. Ще се радвате на общуване с нови познати и стари приятели. Бързо ще можете да намерите общ език с много различни хора, мнозина ще са готови да ви предложат нещо интересно. Ще се появят планове за бъдещето, с чиято реализация ще се заемете с голям ентусиазъм. Последните дни от седмицата ще донесат дългоочаквани добри новини и новини от хора, за чиято съдба сте се тревожили.

 

Козирог

Началото на седмицата е подходящо време за важни преговори, обсъждане на сериозни въпроси, свързани с работата. Ще направите добро впечатление дори на тези, които обикновено са много взискателни към другите и намират недостатъци във всеки. Вероятно е началото на сътрудничество, което ще отвори нови хоризонти за вас, ще ви позволи да придобиете полезен опит. Задачите, с които трябва да се справите, не са толкова прости, колкото изглеждат на пръв поглед. Но все пак ще се справите с тях. Това ще бъде добро време във финансов план. възможни са парични постъпления.

Втората половина на седмицата ще бъде натоварена. Събитията ще се развиват бързо и това ще ви хареса. Възможни са неочаквани пътувания. Те ще бъдат не само успешни, но и много приятни, ще създадат ярки впечатления. Не са изключени непланирани срещи, благодарение на които ще научите нещо важно преди другите.

 

Водолей

В началото на седмицата трудно ще устоите на необмислени действия. Емоциите ще бъдат изключително силни и дори най-благоразумният Водолей може да продължи с тях. Възможни са невероятни срещи, странни съвпадения. Неочаквани събития ще ви зарадват. Обстоятелствата ще се развият много по-успешно, отколкото може да се очаква. Възможно е събитията от този период да ви накарат да се замислите за някои глобални промени в живота. По-късно ще се връщате към тях повече от веднъж.

Втората половина на седмицата ще бъде много благоприятна за общуване. Вие не само ще се разбирате добре с другите, но и ще познаете какво наистина искат. Вашите знания ще бъдат полезни за всички и дори тези, които преди това са ги пренебрегнали, ще се вслушат във вашето мнение. Някои Водолеи ще намерят нови приятели. Сред тях може да има хора, които преди това са подценявали представителите на знака, а след това са разбрали колко са грешили.

 

Риби

Началото на седмицата е чудесно време за работа, особено важна, сложна и отговорна. Никой не може да се справи по-добре от вас. Ще сте особено добри в неща, които изискват не толкова точност и внимание към детайла, колкото умение да измислите нещо съвсем ново. Възможни са необичайни предложения за сътрудничество. Някои Риби ще намерят приложение на своите таланти, за които почти никой не е знаел преди.

През втората половина на седмицата личните отношения ще излязат на преден план – и ще дадат много положителни емоции. Ще бъдете вдъхновени от срещи с приятели и други близки хора, ще се радвате на възможността да обърнете внимание на семейните дела, да подкрепите роднини. Общуването с любимия ще бъде изключително приятно, защото ще се разбирате почти без думи. Това е подходящият момент за обсъждане на планове за бъдещето.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ ще имат време да се справят с домакинските задължения, да обсъдят планове за бъдещето с близки и да вземат, така чаканите, важни решения, при РИБИТЕ е възможна поява на романтичен интерес, но нека да бъдат внимателни и да не се влюбват от пръв поглед,
Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Не бързайте със заключенията и действайте внимателно, тогава всичко ще се нареди добре. Разумните крачки ще ви доведат до целта ви по възможно най-краткия път. Постоянството и самоувереността ще ви помогнат да постигнете това, към което отдавна се стремите.

Избягвайте споровете с близките. За семейните Овни е особено важно да се контролират и да не се дразнят за дреболии. Тогава ще бъде възможно да поддържате мирни отношения и да потискате конфликтите в зародиш. Денят е идеален за полезно пазаруване. Дори скъпи покупки, като мебели или домакински уреди, ще се окажат успешни и ще носят радост в продължение на много години.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще ви се наложи да отделите повече време за домакинските задължения, отколкото сте очаквали. Може да се наложи да направите някои дребни ремонти. Ще дойде време да разчистите нещата и да се отървете от ненужните вещи. Но резултатът от вашите усилия ще ви зарадва. Възможно е по-възрастни роднини да се опитат да се намесят във вашите дела. Опитайте се да не се дразните и реагирайте с хумор, така ще избегнете евентуална обида от тяхна страна.

Много Телци ще станат особено очарователни, така че лесно могат да впечатлят другите. Ще можете да намерите общ език дори с тези, с които напоследък ви е било трудно да общувате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори ако нищо не върви според очакванията, няма да се откажете от това, което сте започнали. И ще бъдете прави. Упоритостта и настойчивостта ще ви помогнат да се справите с всякакви трудности, а резултатът много ще ви зарадва. 

Денят ще бъде изпълнен с общуване с различни хора. Някои Близнаци ще имат шанс да възстановят прекъснати връзки. Но първо си струва да помислите дали това наистина е добра идея. Интуицията ще ви подскаже правилното решение. Възможни са малки кавги по незначителни въпроси. Спокойствието и желанието да разберете всичко ще бъдат в ръцете ви. Конфликтът може бързо да бъде потушен, а разногласията - изяснени.

 
РАК (22 юни - 22 юли)

Някои неща ще отнемат повече време от очакваното. Но във всеки случай ще постигнете много. Ако е необходимо, потърсете помощ от приятели или познати, които на свой ред сте подкрепяли преди. Те ще се радват да ви помогнат.

Много Раци ще се стремят да бъдат особено активни в грижата за други хора. Някои обаче може да се опитат да се възползват от вас, така че не разрешавайте това да се случи. Обсъждането на финансови въпроси с членовете на семейството ще бъде успешно - в резултат на разговора ще направите много полезни заключения.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще бъде изпълнен със суматоха. Ще трябва да обръщате внимание на малки неща, постоянно да превключвате от едно на друго. Всичко ще се нареди добре, ако запазите спокойствие. Внимавайте с разходите си, има голям риск да похарчите твърде много за нещо маловажно. Пътуванията в компанията на любими хора ще бъдат успешни.

На някои Лъвове ще им е по-трудно от обикновено да намерят общ език с другите. Нещо ще трябва да се обяснява и изяснява няколко пъти. В особено трудни случаи положителното отношение и чувството за хумор ще помогнат. Понякога е най-добре да разведрите настроението с непринудена шега.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Трезво преценявайте силите си. Може би е по-добре незабавно да преразгледате приоритетите и да коригирате плановете, вместо да се опитвате да се справите с увеличеното работно натоварване. Ако проявите благоразумие, денят ще се развие добре, въпреки че все още е вероятно малко объркване сутринта. Девите, които са заети с учене, ще трябва да положат повече усилия от обикновено. Ще бъде малко по-трудно да придобиете нови знания.

Общуването с любимите хора ще донесе голямо удоволствие. Лесно е да създадете нови запознанства и да предизвикате симпатии у другите.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Започнете деня си с малки домакински задължения. Не трябва веднага да започвате нещо мащабно, има шанс бързо да прегорите и да загубите интерес. Бъдете внимателни с обещанията, не се съгласявайте на никакви предложения, преценявайте разумно силите си и наличието на свободно време. В следобедните часове много Везни ще получат дългоочаквана новина. 

Вечерта ще бъде успешна за общуване както с близки хора, така и със скорошни познати. Ако имате романтична среща, изберете познато място за нея. Така ще се почувствате по-спокойни и всичко ще мине добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще имате време да направите много полезни и трудни неща. Малките трудности няма да ви обезпокоят. Не бива обаче да поставяте прекомерни изисквания към себе си. Изключително важно е да отделите време за почивка. Най-добре отидете на кратко пътуване до ново място или поне се разходете някъде, където не сте били, за предпочитане в приятна компания.

Семейните Скорпиони ще имат пълна идилия в отношенията си. Ще започнете да се разбирате с половин дума. Но с последните познати бъдете предпазливи. Първото впечатление може да е приятно, но грешно.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят няма да донесе съществени промени, но ще върви доста добре. Домакинските задължения ще изискват вашето внимание. Може би по-възрастните роднини ще се нуждаят от помощ. Ще можете да я осигурите, но за да направите това, ще трябва да оставите настрана собствените си планове за известно време. Ако трябва да пътувате, планирайте времето си правилно. Днес закъсненията при пътуване са повече от вероятни.

За семейните Стрелци ще бъде трудно да обърнат достатъчно внимание на всички близки хора. Някои може да се обидят от това. Но вашият любим човек ще реагира на стечението на обстоятелствата с разбиране.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще донесе много грижи. Ще трябва да се занимавате със собствените си дела, да решавате проблемите на близки и може би да коригирате грешките на другите. Няма да е лесно, но можете да се справите. Бъдете спокойни, не се притеснявайте за малките неща. Сериозни проблеми няма да възникнат и ще преодолеете дребните трудности без особени затруднения.

Втората половина на деня ще донесе приятни изненади. Някои Козирози ще получат ценни подаръци или парични постъпления от неочаквани източници. Тези във връзка ще имат много романтични моменти, за да повишат настроението си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате време да се справите с домакинските задължения, да обсъдите планове за бъдещето с близки и да вземете важни решения. Енергичността ви ще се повиши значително, така че другите няма да могат да ви стигнат. Ако имате планирано семейно събитие, направете по-голямата част от подготовката сами. Ще направите всичко бързо и по възможно най-добрия начин. 

Водолеите, на които им предстои първа среща, не трябва да експериментират с визията си, да пробват нова прическа или радикално да променят стила си на облекло. Може да не се получи добре и ще се създаде грешно впечатление за вас.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще постигнете много повече, отколкото сте планирали. Ще направите това, което изглежда сложно и обемно, по-бързо от очакваното. Самочувствието ви ще се увеличи. Някои Риби ще могат да направят първите стъпки за промяна към по-добро. 

Вероятни са интересни срещи и разговори с необичайни хора. Общуването ще ви достави много удоволствие и ще ви даде повод да преразгледате някои възгледи за живота. Възможна е поява на романтичен интерес. Но бъдете внимателни, не се влюбвайте от пръв поглед. Има риск да се увлечете по човек, който изобщо не е подходящ за вас.

2024 © Варна е