Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 30 януари - 5 февруари

Телците решително могат да се захванат с нови неща, Лъвовете ще се борят с емоциите си.
Хороскоп за седмицата 30 януари - 5 февруари

 


ОВЕН

Ще имате изненадващо много работа. Възможно е да има спешни въпроси, задачи, които трябва да бъдат решени точно сега. Не винаги ще правите това, което е наистина интересно. На много Овни ще им помогне способността да се отнасят към всичко сериозно и отговорно, както и разбирането, че понякога е необходимо да положите усилия, за да постигнете желания резултат. Пригответе се да научите нови неща. Това винаги е полезно, но сега ще бъде просто необходимо. Чувствайте се свободни да задавате въпроси, опитайте се да се поучите от опита на някой друг, помнете всичко, което сте успели да научите.

Успехът ще бъде по-лесен за тези, които имат верни помощници и съюзници. Можете да направите много сами, но тази седмица ще бъде особено важно да имате надежден тил.

Комуникацията с близките ще ви зарадва - ще ви вдъхнови, ще даде тласък на енергия, ще ви помогне да се настроите на положителна вълна.

 

ТЕЛЕЦ

Седмицата е добра за започване на нови неща. Ако отдавна сте мислили, че би било хубаво да промените живота си, да внесете нещо ново в него, сега можете да преминете към конкретни действия. Но не всичко ще сработи веднага. Бъдете готови за трудности и препятствия по пътя. Много ще зависи от това дали ще проявите постоянство и целеустременост.

Ще бъде важно да имате подкрепата на хора, които ви познават добре, разбират какво ви е на душата. Чувствайте се свободни да се свържете с онези, на които вие самите някога сте помогнали или сте оказали важни услуги. Стари познати, бивши колеги, приятели от детството и младостта могат да станат същите съюзници, благодарение на които ще постигнете почти невъзможното. Опитайте се да не поемате излишни рискове, ако можете да ги избегнете. Тази седмица може да нямате достатъчно ярки емоции или нови преживявания - не залагайте прекалено много на тях.

 

БЛИЗНАЦИ

Началото на седмицата едва ли ще мине без затруднения, но те ще бъдат разрешими. Няма да се изисква толкова много от вас - не губете надежда и не изоставяйте плановете си. Ситуацията бързо ще се промени към по-добро, ако поддържате увереност в себе си, бъдете постоянни и не започвайте да се паникьосвате. Струва си да се обърне внимание на необичайни идеи, които ви идват на ум. Сега те може да изглеждат странни, безкрайно далеч от реалността, но скоро ще се превърнат в конкретни планове, които със сигурност ще осъществите.

Ще имате достатъчно жизнена енергия, знания и опит, за да разрешите всякакви проблеми. Наблизо ще има хора, които са готови да ви помогнат с дела или съвети, да подкрепят смелите ви начинания. Лесно можете да съберете екип от съмишленици - просто трябва да пожелаете. Краят на седмицата ще бъде особено благоприятен по отношение на личните отношения.

 

РАК

Тази седмица много от смелите ви начинания ще бъдат късметлийски. Струва си да се възползвате от подкрепата на звездите, за да завършите някои стари проекти, да разрешите проблеми, които напоследък значително усложняват живота ви. Освен това лесно ще се разбирате с хора, с които често сте се карали. Конфликтите ще останат в миналото, ще можете да се договорите за съвместни действия. Интуицията ще ви каже какво е в душата на другите, ще ви помогне да намерите подход към различни хора.

Вероятен академичен успех. Струва си да се съсредоточите върху получаването на знания, които скоро ще  намерят практическо приложение.

Отношенията с близките ще бъдат топли и хармонични. Ще можете спокойно да обсъдите това, за което преди сте спорили страстно. Няма да има непреодолими различия.

 

ЛЪВ

Емоционалният фон в началото на седмицата ще бъде напрегнат. Поради това настроението често ще се променя. Много Лъвове ще станат нетърпеливи, избухливи, ядосани за дреболии, ще се карат със стари приятели за незначителни разногласия. Не винаги е възможно да се справите с емоциите, дори и да се опитвате много. Но влиянието на негативните тенденции няма да продължи дълго, скоро ще почувствате, че настроението ви забележимо се е подобрило.

От средата на седмицата ще започне лесен и благоприятен период, идеален за различни неща. Няма да липсват добри идеи, ще бъде възможно да се осъществи това, което е било замислено преди много време и преди е изглеждало почти фантастично. Запознанствата вероятно ще ви открият нови възможности, ще ви дадат шанс скоро да се изкачите по кариерната стълбица.

 

ДЕВА

В началото на седмицата със сигурност ще имате смели идеи. Сред тях могат да бъдат както реалистични, така и напълно фантастични. Вслушайте се в интуицията си, тя ще ви помогне да разберете какво си струва да предприемете незабавно. Обърнете внимание на съветите на стари и нови приятели. Те могат да бъдат полезни. Понякога отстрани можете да видите това, което, като сте в центъра на събитията, не забелязвате. По-късно ще трябва да се върнете към обичайните си дейности, които изглеждат доста скучни. Но вие ще ги приемете на сериозно, опитайте се да се справите възможно най-добре. Дори незначителните грешки могат да бъдат избегнати. На много Деви им помага натрупаният по-рано опит.

Последните дни от седмицата ще бъдат посветени на семейни грижи, лични дела и общуване с най-близките. Това е време на духовен комфорт и спокойствие. Ще бъде възможно да изпълните всеки ден с радост и да зарадвате всички, които са ви скъпи.

 

ВЕЗНИ

В началото на седмицата може да се случат събития, които ще ви разстроят или разтревожат. Възможно е да се наложи радикално да промените плановете си, да отложите нещата, върху които бихте искали да се съсредоточите в близко бъдеще. На някои Везни им липсва енергия и ентусиазъм да се захванат с нещо ново, въпреки че представителите на знака добре осъзнават, че е настъпил моментът за действие.

С времето влиянието на положителните тенденции ще нараства. Ще видите възможности, които не сте забелязвали преди, и ще разберете, че сте готови да се възползвате от тях. Много представители на знака са вдъхновени, така че ще постигат успехи в творчеството. Ученето също е лесно, това важи и за най-сложните дисциплини.

Последните дни от седмицата са пълни с приятни изненади. Възможно е да се случи точно това, за което отдавна мечтаете. Това време ще бъде много успешно за влюбените.

 

СКОРПИОН

Имайте търпение, определено ще имате нужда от него тази седмица. Дори обичайните неща ще отнемат повече време от обикновено. Не всички Скорпиони ще имат достатъчно знания и умения, за да завършат започнатото. Въпреки това ще преодолеете всички възникнали трудности. Основното е да не бързате, да вземате информирани решения, да сравнявате различни варианти, за да изберете най-добрия.

По-добре е да планирате всички важни срещи и разговори за втората половина на седмицата. По това време ще бъде много по-лесно да разберете какви са очакванията и желанията на хората, с които имате работа. Няма да има сериозни разногласия и няма да има спорове за дреболии. Успешно ще се решат финансови и имуществени въпроси. Вероятни са парични постъпления от неочаквани източници.

 

СТРЕЛЕЦ

Седмицата ще бъде напрегната. Понякога ще бъде трудно да постигнете целта, която сте си поставили. Ще трябва да направите няколко опита, за да постигнете резултата, който очаквате. Основното, което се иска от вас, е да не се отказвате, ако упорствате, ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали.

Средата на седмицата ще донесе необичайни случки и странни събития. Те могат да повлияят на плановете ви, да започнат големи промени в живота ви. Струва си да се вслушвате особено внимателно в интуицията си, благодарение на тях бързо ще се ориентирате в новата ситуация.

Последните дни от седмицата ще бъдат особено благоприятни за общуване. Можете лесно да намерите подход към различни хора, да се разбирате с тези, които са напълно различни от вас. Възможни са запознанства, за които напоследък тайно си мечтаете.

 

КОЗИРОГ

Седмицата ще бъде благоприятна и обещаваща. Подходяща е за започване на работа по някои дългосрочни проекти. Вашата далновидност ще изненада приятно мнозина. Деловите преговори ще вървят добре, ще останете доволни от резултата им.

Можете да започнете да учите нещо ново, спокойно и без много бързане. Успявате да съберете и анализирате много информация, разговаряте с хора, чийто опит ще ви бъде полезен. Някои Козирози ще намерят нови съюзници и съмишленици. Възможно е и прекрасно запознанство с бъдещ бизнес партньор или работодател.

Седмицата ще бъде благоприятна и по отношение на личните отношения. Няма да има причина за разногласия с близките. Разбирате се с всички, на които държите.

 

ВОДОЛЕЙ

Седмицата няма да е лека и напълно безоблачна, но влиянието на положителните тенденции ще бъде осезаемо. Ще постигнете забележим напредък по въпрос, на който сте успели да посветите много усилия. Някои Водолеи ще спечелят важни професионални победи, оставяйки съперниците си далеч назад.

Ще бъде възможно укрепване на нови бизнес отношенията и прекратяване на стари спорове. Не смесвайте лични и професионални интереси, така ще избегнете много неприятни моменти.

Седмицата ще бъде благоприятна за решаване на финансови въпроси. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Можете да постигнете значително увеличение на доходите или да сключите сделки, които ще донесат печалба.

Не винаги ще бъде лесно да се разбирате с близките, малко вероятно е да се избегнат дребни разногласия. Но ще намерите начин да изгладите всички остри противоречия. До края на седмицата отношенията ще бъдат много по-добри, отколкото в началото.

 

РИБИ

Бъдете решителни и упорити в началото на седмицата. По това време късметът със сигурност ще ви се усмихне. Благодарение на подкрепата на звездите ще осъществите смели планове, ще задвижите нещата, за които са положени много усилия. Вероятни са щастливи съвпадения. Ще дадете всичко от себе си, за да извлечете максимума от тях.

Средата на седмицата ще бъде по-спокойна. Ще бъде благоприятно за творчество, търсене на нестандартни решения. Много Риби ще открият как да се справят с неща, с които не са могли преди. Наслаждавайте се на срещи с приятели.

Очакват се приятни изненади в последните дни от седмицата. Ще намерите начин да развеселите тези, които са ви скъпи. Възможно е запознанство, което ще отбележи началото на една красива любовна история.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 16 юни 2024 г. (Всички зодии)

Много БЛИЗНАЦИ днес ще бъдат по-лекомислени от обикновено, РАЦИТЕ ги очакват повече грижи, отколкото са очаквали, тъй като към планираните задачи ще се добавят съвсем нови, това обаче няма да ги разстрои
Хороскоп за неделя, 16 юни 2024 г. (Всички зодии)
778


ОВЕН (21 март - 20 април)

Всичко ще се получи дори по-добре, отколкото сте очаквали. Възможно е да се наложи да промените плановете си, защото ще има шанс да постигнете това, към което отдавна се стремите. В такива случаи е важно да не губите време. Колкото по-скоро отхвърлите съмненията, толкова по-бързо ще постигнете целта си.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. На някои Овни ще имат изплатени дългогодишни дългове. Не са изключени и ценни подаръци. Представителите на знака също няма да пропуснат възможността да зарадват близките си, да удивят любимия човек с приятна изненада.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не се притеснявайте да поемете това, което преди е изглеждало трудно. Най-вероятно такива въпроси ще бъдат решени бързо. Успешната комбинация от обстоятелства ще ви позволи да разрешите проблеми, които наскоро са ви притеснявали, а също и вашите близки. Много Телци няма да пропуснат възможността да помогнат на някой познат. Всичко, което представителите на знака направят за другите днес, също ще им бъде от полза.

Първата половина на деня ще бъде богата на събития, но втората ще е по-спокойна. Вечерта си струва да прекарате с любимия човек или с някой, когото бихте искали да харесате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори нещата да не вървят по план в началото на деня, няма да загубите оптимизма и самочувствието си. И ще постъпите правилно, защото промените към по-добро няма да ви накарат да чакате. Няма да се налага да се справяте сами с трудностите - много полезно е, че наблизо ще има хора, които са готови да помогнат с всичко и да поемат някои от вашите грижи.

Тъй като ще подходите творчески към всеки проблем, дори рутинните задачи няма да ви изглеждат скучни. Единствената област, в която трябва да внимавате, са финансите. Много Близнаци днес ще бъдат по-лекомислени от обикновено.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ще има повече грижи, отколкото сте очаквали, тъй като към планираните задачи може да се добавят съвсем нови. Това обаче няма да ви разстрои. Напротив, с радост ще се заемете с тях. Няма да отнеме много време да се справите. Приятели и стари познати ще ви помогнат с това.

Всички сериозни разговори трябва да бъдат отложени за следобед - по това време ще ви бъде по-лесно да намерите общ език с другите, да убедите съмняващите се и да намерите убедителни аргументи. Вечерта ще зарадва влюбените Раци с приятни изненади.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят едва ли ще е лек и напълно безоблачен, но като цяло ще се развие добре. Ако не се разстройвате от недоразумения и не приемате присърце необмислените думи на другите, вероятно ще намерите много причини за щастие. 

Не е желателно да решавате финансови въпроси - тук можете да направите грешка или да изгубите нещо от поглед. Но в личните отношения влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Лъвовете, които отиват на първата си среща вечерта, със сигурност ще си прекарат страхотно. Добри новини очакват семейните представители на знака.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще направите много полезни неща за другите, но няма да забравите за интересите си. Това е един от онези дни, в които можете да решите няколко проблема наведнъж, без да се страхувате, че ще объркате или изгубите нещо от поглед. Съветите на другите едва ли ще бъдат полезни, но интуицията със сигурност ще ви подскаже какво да правите.

Средата на деня е подходяща за семейни дела и общуване с близки. Можете да посетите приятели, но не е препоръчително да посещавате многолюдни събития. Колкото повече наближава вечерта, толкова по-внимателни трябва да сте във всичко, свързано с парите. По-добре е да не правите големи покупки, ако не са били предварително планирани.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Обърнете внимание на идеите, които се появяват в началото на деня - те ще бъдат наистина удачни. Може би другите няма веднага да одобрят вашите планове. Но малко по-късно всички ще видят, че сте на път да постигнете успех. Тук ще се появят помощници. 

За много Везни денят обещава приятни запознанства и срещи с нестандартни хора. Вероятно началото както на приятелски, така и на романтични отношения. Всичко ще зависи от това дали представителите на знака искат да поемат инициативата. Вечерта е подходяща за тихи занимания. Можете да си спомните старото си хоби - то отново ще ви даде много положителни емоции.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Подходящ ден за всеки бизнес, който изисква творчески подход, нестандартен поглед върху нещата. Идеите, които ще имате днес, едва ли ще дойдат на ум на някой друг. Околните със сигурност ще ги харесат. Тези, които преди са ви подценявали, ще променят мнението си.

Ще има шанс да разширите социалния си кръг, да се срещнете с хора, за които сте чували много преди. Някои Скорпиони ще намерят нови приятели. Възможно е и начало на романтична връзка. Тя обаче няма да се развие толкова бързо, колкото бихте искали.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят може да не започне толкова добре, колкото ви се иска. Възможни са дребни недоразумения и битови разногласия. Много скоро обаче ситуацията ще започне да се променя към по-добро. И тук много ще зависи от това дали ще успеете да запазите обичайната си веселост и да заразите другите с нея. Денят е добър да отидете някъде с любимите си хора и да смените обстановката.

В следобедните часове са възможни непланирани разходи. Едва ли ще става въпрос за големи суми, но някои Стрелци все пак ще бъдат много разстроени.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Няма нужда да бързате за никъде. Денят е подходящ да довършите на спокойствие започнатите по-рано неща, да се заемете с това, което отдавна не ви се е получавало. Няма да ви е трудно да се концентрирате, едва ли някой често ще ви разсейва, така че няма да правите дори дребни грешки. Финансовите проблеми могат да бъдат разрешени. Ще бъдете акуратни и внимателни, това ще ви позволи да избегнете ненужни разходи.

Следобед много Козирози ще искат да ограничат общуването, да прекарат време с най-близките си или дори насаме със себе си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще бъде нееднозначен, но влиянието на положителните тенденции все пак ще преобладава. Утрото може да донесе новини, които ще ви объркат. Запомнете - всяка получена информация трябва да се проверява особено внимателно. Възможно е някой неволно да ви подведе.

Днес много Водолеи ще се нуждаят особено от способността бързо да намират подход към нови познанства. Интуицията ще подскаже на представителите на знака на кого могат да се доверят и с кого е по-добре да бъдат нащрек. Денят е подходящ и за вземане на някои решения относно бъдещето.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ако сте планирали нещо интересно и важно за този ден, започнете да изпълнявате плановете си възможно най-рано. Сутринта ще бъде особено успешна. Звездите ще са на ваша страна, благодарение на тяхната подкрепа ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали. Пътуването ще ви се отрази добре, особено ако тръгнете на път с любимите си хора.

Втората половина на деня ще премине спокойно и ще бъде по-благоприятна за отдих, отколкото за някакви решителни действия. Семейните събития ще бъдат добри. Ако напоследък ви е било трудно да се разбирате с по-възрастни роднини, днес ще можете да оставите всички разногласия в миналото.

2024 © Варна е